• موضوعات در حال مرور

  • جدیدترین پاسخ های کاربران

    • در یک تاپیک دیگه این موضوع رو مطرح کردم که چین بزرگترین سهامدار اکثر صنایع نفتی در کشور های عربی منطقه است و تا حد امکان باید از آسیب زدن به منافع یک کشور دوست اجتناب کرد. اما میشود طور دیگری هم نگاه کرد. این کشور در صنایع نظامی عربستان علی الخصوص موشک های بالستیک دوربرد و ... حضور دارد که برای ما تهدید بزرگی است. آن ها می توانستند در صنایع نفت ایران سرمایه گذاری کنند که کشوری دوست برایشان بود اما ترجیح دادند که فشار آمریکا را تحمل نکنند و بروند از مستعمرات غرب در چند کیلومتری آن طرف تر سرمایه گذاری کنند. در اسرائیل سرمایه گذاری عظیمی کرده اند که خودش بحث مفصلی است. اگر این سال ها چین می خواست به ایران کمی کمک کند وضعیت اقتصادی میتوانست بهتر از الان باشد. آن ها برای امنیت و تهدیدات پیش روی ما و حق مالکیت ایران اهمیتی قائل نیستند.  مارا گوشه رینگ تنها گذاشتند تا با آمریکا مقابله کنیم. لطف شان خرید نفت است که آن هم با شرط و شروطه ها بود. گسترش و مثبت بودن روابط با چین خوب است اما نه به این شکلی که دست مارا در دفاع همه جانبه و حفظ منافع مان بیندد. هر پاسخ نظامی هم باید مرحله به مرحله باشد و نباید بی گدار به آب زد و کسی را راحت به صف دشمنان اضافه کنیم. چین قوی و دوست ، مانند همین روز ها میتواند در برخی موارد کمک کند اما اینکه ما نگران باشیم که اگر روزی چین ضعیف شود ما در مقابل آمریکا تنها میشویم درست نیست. تمام این سال ها تنها بودیم  و آن ها به یکدیگر تا همین چندی پیش می‌گفتند شرکا! قدرت واحدی به اسم چین در صورت غفلت همان قدر میتواند خطر باشد که آمریکا بعنوان ابر قدرت واحد خطر است. بعید می‌دونم هر کدام این ها ایران مستقل و قوی در قلب هارتلند را تحمل کنند.
    • مکانیسم ماشه قطعا فعال خواهد شد. حتی شاید در معامله ای سر تعرفه ها برای اینکه ظاهر کار حفظ بشه هرچند اروپا از آمریکا مشتاق تر هست به این امر چون اصل ماجرای ما با اروپا هم هست.   غرب فرضش عدم خروج قطعی ایران از ان پی تی در صورت فعال کردن مکانیسم ماشه است. تنها به قول خود غربی ها یک تهدید معتبر به خروج از ان پی تی ( در صورتیکه مطمئن باشیم تا حد زیادی غرب به اقدام نظامی اقدام نخواهد کرد ) میتونه مکانیسم ماشه را شاید با احتمال کمی از دستور کار خارج کنه.   به هر حال باید یک پلن داشته باشیم. اصولا آمریکا اگر مطمئن باشه روند فعلی برنامه اتمی ما به جایی ختم نمیشه احتمالا صبر میکنه مکانیسم ماشه فعال بشه و در اون صورت یا ایران اقدامی میکنه که به اون بهانه با همراهی جهانی بیشتری حمله میکنه یا خود بندهای قطعنامه های گذشته که فشار مضاعف بر اقتصاد ایران خواهد داشت و خطرات ناشی از اون منجر به جنگی میشه که این بار مشروعیت قانونی هم کسب کرده به زعم غرب ( تصور کنید همه کشورها حتی چین که الان میگه من تحریم های یک جانبه را به رسمیت نمیشناسم ولی عملا به طور رسمی بهش پایبند هست و غیررسمی تنها تا حدودی چند کانال را بازگذاشته هممثل سابق سفت و سخت به تعهدش به تحریم ها اعلام وفاداری! میکنه و به بهانه تحریم های تسلیحاتی متعارف و ... هم ده ها بهانه جهانی برای حمله جور میتونه بشه )    
    • هنوز در لبنان حزب الله داره شهید تشییع میکنه. اونم بهترین فرماندهان و رزمندگان و فرزندانش را ...   بعد از ترور فرماندهان و عملیات پیجرها و شروع یورش زمینی، اینها دراوج ناامیدی همه و شوک بهت آور و عملا غافلگیر شده و بعضا احتمالا با خارج شدن نیروهای اصلی رزمی در عملیات پیجرها و بدون ارتباطات و فرماندهی تک و تنها جلوی یورش همه جانبه یکی از قویترین ارتش های جهان با پشتیبانی همه جانبه جهان؛ ایستادند و دلیرانه مقاومت کردند و ماشین جنگی دشمن را تا حد توان متوقف کردند ولو دشمن معادله موشک در برابر نفر یا صدها تن بمب در برابر نفر را پیاده کرده بود.    
    • آب که از سر رد بشه چه یک وجب چه چند وجب. اصولا وقتی ما با آمریکایی درگیر شده باشیم که با تمام قوا بهمون حمله میکنه و کشورهای همسایه ای که اگر جنگنده هم از خاکشون بلند نشه ولی انبوه پهپاد و سوخت رسان و پرنده های ترابری دشمن از آسمونشون و پایگاه هاشون استفاده میکنند و در شریط اضطراری حتی جنگنده ها هم پس دیگه برامون فرقی نمیکنه بین ده تا بی- 2 و 100 تا پنهانکار و ... چهار تا جنگنده عربی هم اضافه بشه یا چین اخم کنه یا نکنه. نبرد دیگه نبرد موجودیتی هست با توجه به خسارات و عواقب بعدش. اگر قراره غرق بشیم دیگه عصبانیت چین و بقه فرقی نداره. میخواستن همت کنند نزارن جنگ بشه ( لااقل با کمک به بازدارندگی ایران از اونجا که حتما حتما حتما بعد اینکه دفتر ایران بسته بشه دونه دونه سراغ باجگیری های عجیب و غریب از کشورهای منطقه به نفع اسقاطیل و همینطور با فراغ بال چین و بقیه هم میره اصولا غرب و در راسش آمریکا )
    • بستن تنگه رو حوثی ها هم میتونند در باب المندب انجام بدن ایران که خیلی براش راحتتره. اما مثل همین حالا که حوثی ها ورودی و خروجی رو کنترل میکنند ایران هم میتونه ورودی و خروجی کشتی ها و بارها به کشورهای نامطلوب رو مانع بشه. ایران براش مانعی وجود نداره که از چابهار، جاسک و یا حتی هرمز تجارت داشته باشه، برای دیگران ممنوع میشه. 
    • قطعا همینطوره. بحث همون جنگ پیش دستانه در مقیاس اعتقادی!/عملیاتی بسیار بزرگ تر هست. اصولا موجودیت تفکر مقاومت برای این ذات خبیث ( چه در قالب آمریکا و چه نیروی نیابیش اسقاطیل و در مجموع شر جهان ) خطرناک هست و به هر روش و هر کجا دستشون برسه سعی در نابودیش دارند. حالا یا از درون و نرم و فرهنگی و همزمان از بیرون و سخت و نظامی.   برای یمن فعلا عملیات 6 ماهه اعلام کردند و پیش بینی مشه. احتمالا پله به پله هم پیش خواهند رفت. دیدیم در دور اول حملات وقتی نتایج مطابق میلشون نبود شروع کردند به زیدن زیرساختهای آب و ارتباطی و حالا هم افتخار به کشتار غیرنظامیان و پخش شایعات توسط دولت مستعفی و مزدوران خائنی که از سعودی و امارات خط میگیرند.    
    • ایران هیچ وقت تنگه هرمز رو نمیبنده چون نتها سودی نداره سراسر ضرر هست برای ما تمام کشورهای منطقه علیه ما اقدام میکنن و حتی چین و روسیه علیه ما موضع میگیرن برای امریکا هم بهتر میشه 
    • ویدئو : مکانیزم مین موشکی ابزار بستن تنگه هرمز !   اگر حمله‌ای به ایران شود، قاعدتاً یکی از ابزارها بستن تنگه هرمز است و یکی از ساده ترین ابزارها برای بستن تنگه هرمز مین ریزی گسترده است. با این حال عملیات مین ریزی با کشتی می‌تواند با چالش مقابله کشتی‌های دشمن و حتی هدف قرار دادن شناورهای رزمی ایران همراه باشد. اینجاست که بخشی از عملیات مین ریزی برعهده مین‌های موشکی است. در این ویدیو با مکانیزم این فناوری پیشرفته که ایران در تیراژ بالا تولید و عملیاتی کرده، آشنا می‌شوید.   لینک ویدئو : منبع
    • هواپیما DC-130 حاصل تغییراتی بر روی هرکولس در آمریکا بود تا بتواند نقش رله هوایی را برای پهپاد ها بازی کند و برد پهپاد ها افزایش پیدا کند. چهار پهپاد مستقیما توسط این هواپیما حمل میشد و ۱۶ پهپاد هم میشد از این طریق بطور همزمان هدایت کرد. در ورژن آمریکایی در هر پرتاب آنقدر به هرکولس و سازه اش فشار می آمد که هواپیما با فاصله زمانی کم وارد دوره اورهال میشدند. خود پهپاد هم در هر بار استفاده باید وارد دوره تعمیرات و بازبینی میشد. در شرایط جنگی برای بازیابی نیاز به بالگرد های سنگین بود و در نتیجه آنقدر هزینه ی این روش بالا بود که آمریکا قیدش را زد. 
    • بسم ا.. این پهپاد با توجه به ابعاد ،  بالکها و شیوه قرار گیری پیشرانه امکان نصب روی آویزگاه های سوخو-24 یا اف-4 را ندارد ... صرفاً روی هرکولس یا نمونه های مشابه به نظر قابل استفاده هست 
    • اگه بجای هرکولس زیر f4 ها یا su24 ها بشه نصب کرد بنظرم کاربردی تره هر جنگنده دو عدد کرار اینطوری بعد از رها سازی کرار ها خود جنگنده ها زودتر میتونند صحنه رو ترک کنند 
    • ظاهرا" طرح خاورمیانه نوین رو غرب به رهبری آمریکا میخواد اجرا کنه که باید این منطقه به ثبات برسه و هند که قراره جای چین رو به عنوان تولید کننده اصلی بگیره از طریق کوریدورهای مواصلاتی به جهان که مهم هاش از خاورمیانه خواهد گذشت روابط تجاری اش رو گسترش بده که این کوریدورها که مسیر تجارت هزاران میلیارد دلاری هستش باید کاملا امن و به دور هر  تهدید بالقوه و بالفعل باشه. این یه پلن خیلی بزرگه و ظاهرا امریکا قراره هم سر هسته ای،  منطقه ای، موشکی  و پهپادی تمام تهدیدهای ایران رو ازش بگیره. حالا شاید سر موشکی  و پهپادی تا جایی کوتاه بیاد ولی رو دو تای اول هیچ کوتاهی در خبر نیست. امروز هم تام کاتن گفت که توافق هسته ای با ایران باید شبیه لیبی باشه. دلیلی که ایران از مذاکره مستقیم فعلا طفره میره دیدن این موضوعات رو میز مذاکره است. خلاصه دو سه ماه تا اجرای مکانیزم ماشه توسط اروپایی ها وقت نیست!
  • سر خط خبرها

  • دانشنامه میلیتاری

  • گالری سایت

  • نمایش آمار های انجمن

    • مجموع موضوعات
      21,549
    • مجموع ارسال ها
      535,574
  • آمارهای کاربران

    • کل کاربران
      20,740
    • بیشترین آنلاین
      2,169

    جدیدترین کاربر
    BattleSim
    تاریخ عضویت
  • کمک کنندگان برتر

  • چه کاربرانی آنلاین هستند؟ دیدن لیست کامل