برترین های انجمن

  1. irartesh

    • امتیاز

      18

    • تعداد محتوا

      283


  2. worior

    worior

    Administrators


    • امتیاز

      16

    • تعداد محتوا

      8,637


  3. karmania20152015

    karmania20152015

    Editorial Board


    • امتیاز

      14

    • تعداد محتوا

      413


  4. Crash

    Crash

    Army


    • امتیاز

      14

    • تعداد محتوا

      1,055



ارسال های محبوب

Showing content with the highest reputation on سه شنبه, 28 اسفند 1397 در همه مناطق

  1. 8 پسندیده شده
    لاکهید مارتین بریتانیا آزمایش های بروز رسانی FV510 را برای ارتش بریتانیا انجام می دهد لاکهید مارتین بریتانیا مجموعه ای از آزمایشات برای تست بروزرسانی خودرو رزمی پیاده نظام FV510 Warrior را برای ارتش بریتانیا انجام میدهد. اگر نتایج این آزمایش ها مثبت باشد، تولید کننده مذاکراتی را با وزارت و تجهیزات دفاع انجام خواهد داد. تست های مورد اشاره تا ژوئیه 2020 بر روی FV510 Warrior که از اواخر دهه 1980 در خدمت ارتش بریتانیا بوده است انجام خواهد شد که یکی از اجزای اصلی برنامه پیاده نظام زرهی 2026 ارتش بریتانیا است. خودرو زرهی Warrior دیگر در میدان نبرد فعلی نمی تواند موثر واقع شود. توپ 30 میلی متری L21A1 RARDEN این خودرو زرهی نرخ آتش پایینی دارد و تنها میتواند سه گلوله در یک زمان را در توپ بارگذازی کرد. در نتیجه در نمونه بروز رسانی یک برجک جدید با یک توپ 40 میلیمتری تثبیت شده با قابلیت آتش در حرکت مجهز است. همچنین در این بسته بروز رسانی بخش های مختلف دیگر مانند سیستم های نظارتی و حفاظت نیز ارتقا می یابد. سایر نسخه های FV510 Warrior مانند فرماندهی، بازیابی زرهی و ... نیز در برنامه بروز رسانی قرار خواهد داشت. ریچارد کلیدون، مدیر تولید Warrior تأیید کرد که هنوز مشخص نیست که اندازه و شکل سفارش چگونه خواهد بود. اما با توجه به محدودیت های بودجه تعداد بسته های ارتقا شاید کمتر از 265 دستگاه خواهد بود. بوجه در نظر گرفته شده برای این ارتقا در سال 2011 ،1.3 میلیارد پوند تایید شده بود. به نظر می رسد تاریخ خروج از خدمت خودرو رزمی پیاده نظام FV510 Warrior سال 2040 تنظیم شده است. پ.ن: اسپال لاینر لایه حفاظتی است که در داخل خودروهای زرهی نصب می شود تا در صورتی که پرتابه ای به داخل زره خودرو زرهی نفوذ کرد، ترکش کمتر و زاویه ی بخش شدن کمتری داشته باشد تا احتمال آسیب دیدن خدمه و سرنشین ها کاهش یابد.
  2. 5 پسندیده شده
    نکته ای که دوستان روش دست گذاشتن ، جالبه. جدا از اشغالگر بودن رژیم صهیونیستی متاسفانه غالب این گروه های به اصطلاح مقاومت از فتح گرفته تا حماس و... بجز نفی اشغالگری رژیم اشغالگر هیچ رسالت یا ایدئولوژی مشخصی نداشته و ندارن و در طی زمان با نبود برنامه و استراتژی مشخص با بحران مشروعیت و عدم کارایی و اضمحلال تدریجی روبرو میشن مثل فتح و به تازگی حماس. قضیه بهار عربی یا همون بیداری اسلامی هم موید همین موضوع بود چنانچه میل به آزادی و مبارزه با دیکتاتوری بخاطر نبود خواسته های شفاف و برنامه جایگزین موثر بعد دیکتاتوری عملا به هرج و مرج، به بیراهه کشیده شدن یا متوقف شدن خواسته های مردمی یا بروز قارچی گروه های افراطی مثل داعش شد. جای تاسفه که اقوام فلسطینی ساکن فلسطین متحد نیستند و حتی خود غزه هم از نظر گروه سیاسی دارای اتحاد نیست و همین باعث خرد شدن تدریجی خواسته هاشون، ظهور گروه های افراطی و افزایش روزافزون فشار رژیم اشغالگر شده، رژیم عبری و متحدینش به خوبی دست این گروه ها و رژیم های عربی رو خوندن و عملا با سیاست چماق و هویج اعراب رو دارن به سمت پذیرش معامله قرن و ختم شر غائله می برن.
  3. 4 پسندیده شده
    McDonnell Douglas F/A-18 Hornet نمای خاص از محفظه چرخهای اصلی بصورت جمع شده و با دریچه باز
  4. 3 پسندیده شده
  5. 3 پسندیده شده
    بسم الله الرحمن الرحیم قسمت ششم مقدمه : با عرض سلام و ادب و احترام خدمت دوستان امروز هم با معرفی یکی از افسران بلند پایه نیرو های مسلح آمریکا به تاپیک را ادامه می دهیم ارتشبد تاد دنیل والترز بیوگرافی: ارتشبد تاد دنیل والترز متولد سال 1960 یکی از با تجربه ترین و بلند پایه افسران نیروی هوایی آمریکا است وی در حال حاضر فرمانده نیروی هوایی آمریکا در اروپا و فرمانده نیروی هوایی آمریکا در آفریقا و فرمانده فرماندهی هوایی ناتو است . او در اسفند ماه سال 1397 به عنوان فرمانده بعدی فرماندهی اروپایی نیرو های مسلح آمریکا و فرمانده عالی نیروهای متحد ( ناتو ) انتخاب شد ... والترز پس از فارغ التحصیلی در سال 1982 از دانشکده نیرو هوایی آمریکا به نیروی هوایی آمریکا پیوست . والترز به عنوان پسر سرتیپ نیرو هوایی آمریکا پس از وارد شدن به نیرو هوایی آمریکا تجربه فرماندهی یگان های مختلفی را در نیرو هوایی آمریکا دارد که می توان به " فرماندهی اسکادران 19 ام شکاری - گروه یکم عملیاتی - تیپ 485 ام اعزامی - تیپ 47 ام آموزشی - تیپ 325 ام شکاری - گروه رزمی افغانستان - نیروی هوایی 12 ام - معاون عملیاتی رئیس ستاد نیروی هوایی - فرمانده دپارتمان عملیاتی ستاد مشترک نیروهای مسلح و.... اشاره کرد . قابل ذکر است که والترز یک خلبان با تجربه محسوب می شود با 4990 ساعت پرواز با هواپیما های F-15/C - F-22 - T-38 -OV-10 و A-10 . مسئولیت : ایشون به عنوان فرمانده فرماندهی هوایی ناتو مسئولیت هماهنگی و فرماندهی یگان های هوایی ناتو و به عنوان فرمانده نیرو هوایی آمریکا در آفریقا و اروپا فرمانده یگان های این نیرو در این دو قاره است . تصاویر : با تشکر پ.ن : 1. امیدوارم لذت برده باشید 2. ادامه دارد ................ مثبت فراموش نشود 3. با تشکر از جناب LegendaryAegis و سایر دوستان به خاطر ابراز حمایت و همکاری و ارائه نقد و نظراتشون 4. ایشون همانطور که گفته شد نامزد پست فرماندهی عالی نیرو های متحد ( ناتو ) است و فرماندهی اروپایی نیرو های مسلح آمریکا البته هنوز قطعی نشده و منتظر مهر تایید سنا است . صرفا برای میلیتاری مترجم : amirhosaingh
  6. 3 پسندیده شده
    اصولا" جنگ ، ماهیتش پیچیده شده و این به نظرم ناشی از ورود فناوری هست البته ارتباطی به موضوع تاپیک ندارد ولی چون مطرح شد ، به نظرم یاد آوری اش خوب هست === در حوزه پارادایمهای نظامی ، زمانی که یک ساختار سلسله مراتبی نظامی متصّلب ، به جایی می رسد که این احساس نیاز بوجود می آید که برای پیشرفت باید به شکل ریشه ای باید چهارچوبهای خودش را تغییر دهد ، این تغییر در 3 سطح : 1- توزیع قدرت 2- ساختار سازمانی 3- فرهنگ سازمانی رخ می دهد . این تغییر پارادایمی در سطح یک و دو نیاز به مباحث پیچیده ای دارد که در این وضعیت صحبت درباره آن نه به صلاح هست و نه به مانند رویه فعلی میلیتاری جذاب ، چون نیاز به وجود پیش زمینه داشته و عمدتاً روی مسائلی تمرکزمی شود که نیاز به تفکر و تعمق عمیق دارد ( یعنی سکوت و مطالعه و رسیدن به یک جمع بندی و بعد تحلیل کردن موارد بصورت تک به تک ) اما در حوزه فرهنگ سازمانی ، ( در سازمان های مسلح ) ، مبحث " نقص صفر " بوجود می آید . در این مبحث ، اگر بخشی از سازمان مسلح در حوزه مدیریتی خواهان بکارگیری روشهای جدید و رویکردهایی که تا یک زمان خاص ، غیر معمول بوده ، باشد ، ( فرهنگ آزمودن روشهای جدید ) قطعاً با مقاومتهایی روبرو می شود . در این بین ، ممکن هست برخی از تلاشهای غیر معمول با شکست هم روبرو شود ( یک زمانی دو نفر روی این موضوع در ارتش آمریکا کار می کردند که اگر یادم باشد ، فوکویاما و شالسکی بودند در اواخر دهه 90 میلادی ) یک مساله ای که در جریان این مبحث رخ داد این بود : 1- اگر سیستم نتواند بین شکستهای اجتناب ناپذیر و شکستهایی که در نتیجه بی کفایتی رخ می دهد ، تفاوت قائل شود ، حرف از روشهای جدید و تطبیق با شرایط جدید رزم ، تقریباً یک خطر بزرگ بشمار میرود . این مساله از کوچکترین سیستم تسلیحاتی در سازمان رزم ارتشها شروع میشود و تا پیچیده ترین ادامه پیدا می کند . یک مثال تاریخی به نظرم رویکرد سرفرماندهی okw درجنگ دوم و بخصوص در دو مقطع بسیار حساس در جریان رزم تابستانه و زمستانه 1943 و همچنین یک مقطع بسیار کوتاه قبل از حمله متفقین به نورماندی هست . درک سیستم از شرایط روز در این مساله ( تفاوت قائل شدن میان شکستهای اجتناب ناپذیر و شکستهای ناشی از بی کفایتی ) بسیار مهم هست .
  7. 2 پسندیده شده
    منابع محلی بار دیگر از خاموشی در کاراکاس، پایتخت ونزوئلا خبر دادند. شاهدان عینی از قطعی برق در کاراکاس خبر دادند. گفته می‌شود تنها ساکنان بخش‌های شرقی کاراکاس با قطعی برق مواجه شدند. هنوز دلیل خاموشی مجدد در ونزوئلا مشخص نشده است. پیش از این در هفتم مارس خاموشی سراسری ونزوئلا را فرا گرفته بود. * (خبر چند ساعت پیش هست، ممکنه تا الان قطعی برطرف شده باشه)
  8. 2 پسندیده شده
    شرایط غزه رو به وخامت میزاره و محبوبیت عمومی حماس بسیار پایین میاد و زمینرو برای دخالت خارجی باز میکنه و اسرائیل هم میگه دیدید من راست میگفتم در واقع جایگاه حماس از یه گروه مردمی آزادی خواه به سمت گروه تروریستی اشغالگر حرکت میکنه ( البته مورد آخرو با جنگ رسانه ایشون به باور عمومی میقبولونن )
  9. 2 پسندیده شده
    کلا فشار عظیمی رو این نیرو هست . شما تصور کن در کشوری هستی که هر روز زیر حملات موشکی گروهایی هست که هیچ مسئولیتی در قبال عملیاتشون قبول ندارن در غزه ده ها گروه شبه نظامی وجود داره که چندتا در سیاست هستن و هر بار که موشک پراکنی می کنن می تونن خیلی راحت بگن ما نبودیم اما شما یک نیروی رسمی هستید هر کاری انجام بدید مستقیم زیر نظری اگر یکی از این بمب ها یک کودکو بکشه هیچ کس در نظر نمی گیره حق شما برای دفاع بوده بلکه رسانه ها شما نابود می کنن از اون طرف دشمن شما همه توانشو گذاشته شما وارد کارزاری کنه که باعث بالا رفتن کشته های غیر نظامی بشه و از اون طرف عدم عکس العمل شما در داخلم باعث میشه شما رو ضعیف در نظر بگیرن و باز زیر فشار رسانه ای باشی .. شما تو جنگ باخته ای و هیچ راه پیروزی نداری . هیچ نیروی هوایی نمی تونه چنین فشاری رو برای چند دهه تحمل کنه . این میزان پخته شدن یک نیروی هوایی در جنگ شهری بی سابقه هست .. شما اینو با میزان کشته های غیر نظامی در حملات پهبادی آمریکا مقایسه کن و اینو در نظر بگیر که اسرائیل که هر روز زیر باران موشکه
  10. 2 پسندیده شده
    یک ویدئوی 15 دقیقه ای که به صورت خلاصه جنگ فالکلند رو شرح می ده ... https://www.youtube.com/watch?v=3e8Ms0pbPcw
  11. 1 پسندیده شده
    هلاکت دو صهیونیست : http://iswnews.com/18007/هلاکت-دو-سرباز-صهیونیست-در-تیراندازی-م/ http://iswnews.com/18010/صهیونیست-ها-مجری-عملیات-سلفیت-به-شدت-خو/ ازونور هم شلوغی های غزه و حملات صهیونیستها و اعلام حمایت فتح از مردم در برابر رفتار حماس و... پ.ن : ظاهرا هشتگی به اسم #بدنا_نعیش هم توی توییتر راه انداختن و عکسها و خبرهایی از اتفاقات غزه هست البته یکسری ربات و مزدور و یکی از وزرای صهیون و... اشک تمساح میریزن و ... (بلاخره قدرت بالایی توی رسانه دارند صهیونیستها)
  12. 1 پسندیده شده
    بر روی جنگنده های فرانسوی مثل میراژ اف 1 مجهز به موشک های هوا به هوایی نظیر 530-R سوپر ماترا بود.
  13. 1 پسندیده شده
    سلام . بله چیزی که فرمایش می کنید خیلی جالبه یادگیری و تجربه و باز یادگیری از این تجربه در بقای یک نیروی نظامی، اگر ما فقط جنگو از نظر تجهیزات و آموزش نظامی در نظر بگیریم خیلی موضوع سادس . شما جنگ جهانی دوم ببین یک دشمن وجود داشت شهرهای دشمنم مشخص بود حالا کار نیروی نظامی چی بود شهرو تا وقتی که حتی موش هاش کباب بشن بمبارون کنه و تو هر حمله متفقین دها هزار آلمانی کشته میشد و برای هیچ کس مهم نبود این جنگ بر اساس تجهیزات و تاکتیک رزمی . اما در دنیای مدرن این نیست که اگر بود خیلی جنگ با ترور راحت میشد شما فرض کن از روش جنگ جهانی دوم برای جنگ بین اسرائیل و حماس استفاده بشد خخ حماس 1 روز دووم نمیاورد اما امروز چیزی فراتر وجود داره رسانه ها و عصر اطلاعات ما رو در وضعیت عجیبی قرار داده یک کشور بعضی وقتا حتی نمی تونه از خودش دفاع کنه چون اونی که محکوم میشه اون کشوره نه گروه شورشی یا تروریستی و این وحشتناکه و تازه این آغاز این نوع جنگ هست . واقعا جنگ با ترور و وحشت در جهانی که اینقدر پیچیده شده نیاز به آموزش فراگیر داره که فقط به تاکتیک و تجهیزات خلاصه نمیشه
  14. 1 پسندیده شده
    سلام علیکم حالا بحث روند عملیات رزمی IAF جای بحث و بررسی فراوان دارد ، ولی بنده نزدیک به 4 سال هست که مفهوم " سازمان یادگیرنده " (learning organization) را در میلیتاری مطرح کردم ، و به بهانه های مختلف هم چه در حوزه داخلی و چه غیر داخلی ، نمونه هایش ذکر شده و این هم بطور کامل جدا از مرزبندی مشخص با ماهیت این ساختار سیاسی هست . با این حال ، میشود از روی تجزیه و تحلیل های منتشرشده از سمت مخازن فکری که مستمرا" مشغول کار روی این موضوع هستند ، تنها بخش ظاهری شیوه عمل آنها و تجاربی که در عمل ان را کسب و استفاده میکنند را متوجه شد و بررسی کرد . مجموعه فوق که محصول موسسه رند هست ، هم به زبان اصلی و هم زبان پارسی در دسترس قرار دارد و تا حدودی می تواند مخاطب را در درک کاری که این نیرو با تمرکز روی حوادث تابستان 2006 و وقایع بعد ازآن با ان روبرو شده ، کمک کند . نقطه تمرکز ما ، به نظرم روی دو تا مساله باید باشد . یک ، شیوه عمل مخازن فکری نظیر رند ( بلحاظ سیستماتیک بودن کار مطالعاتی برای جمع اوری و مستندسازی وقایع ) و دوم کاربرد عملی این تجارب توسط نیروی فوق (IAF) برای بحران های بعدی . کل مفهوم اصلی ، این هست که بارها گفته شده ، در قرن بیست و یکم تنها سازمان های مسلح یادگیرنده (صرف نظراز ماهیت سیاسی آنها )هستند که قابلیت بقاء خواهند داشت و غیر از این ، بقیه ساختارها بعید هست که بتوانند در درگیریهای محدود ولی پرشدت آینده ، در بازه زمانی طولانی دوام بیاورند . پی نوشت: یکی از خوبی های بازیابی تاپیک اخبار برتر نظامی این هست (ساختار نظامی باید با تهدیدات تطبیق پیدا کند) تازه ترین ضد تاکتیک علیه تاکتیک های هجومی (سوارم ) ارائه شده از سوی دفتر ارزیابی قابلیتهای راهبردی (SOC) تاپیک اخباردفاعی
  15. 1 پسندیده شده
    عرض بنده مبتنی بر موارد و شرایط عینی است و کاری به پیش بینی که نه زمینه وقوعش شرح داده شده و نه با توجه به سازش روز افزون رژیم های عربی شرایط براش مهیا نیست، ندارم. عجالتا جایی وعده داده نشده که سقوط رژیم عبری توسط مردمان غزه خواهد بود، البته جنگ تمام عیار نوار غزه و رژیم عبری جدا از لطماتی که نوار غزه و در بدترین حالت اشغال اون این رژیم ممکنه پیامدش باشه ، قطب های دیگه به اصطلاح مقاومت رو به صورت جزئی و یا حتی تمام عیار می تونه با رژیم عبری درگیر کنه.در مورد گروه های دیگه فکر نکنم. بجز فتح و حماس گروه فراگیر دیگه ای وجود نداره که بشه در کوتاه مدت روش برنامه ریزی کرد. چرا سقوط غزه؟ زیرا غزه عمق استراتژیک نداره، از زمین و هوا و دریا محاصره است و شرایط کاملا غیر انسانی داره، با توجه به وقاحت و پستی رژیم های عربی و طمع روز افزون رژیم عبری، غزه و نابودی کامل مقاومت فلسطین بعد از تحمل فاجعه محاصره اقتصادی مردمان غزه ، برای اونها هدفی دور از ذهن نیست.
  16. 1 پسندیده شده
    چرا سقوط غزه؟!!!!! همونطور که وعده داده شده کار رژیم عبری تمام شده هست بقول معروف دیر و زود ممکنه بشه اما سوخت و سوز نداره .... گروه های دیگری باید باشند که بتونیم حمایت بکنیم و جایگزین حماس باشند شایدم گروه دیگری را ایجاد بشه
  17. 1 پسندیده شده
    منپادها و نقش انها در جنگ کوزوو صربها در کنار سامانه های میان برد خود واحدهای کوچک اما در شمار بالایی از نظر تعداد مجهز به سامانه های منپاد چون سام-7 تدارک دیده بودند البته حضور منپاد های جدیدتر چون سام-16 و سام-18 درتعداد کم در میان این بخش از نیروها گزارش شده بود.جالب است بدانید یوگسلاوی سامانه Strela-2M را در این کشور تحت نام Strela-2M2J Sava تولید کرد که به همین دلیل از سامانه های پرکاربرد نیز بود.قزاقستان هم با فروش 75 منپاد سام-16 کل دارایی سامانه های دوش پرتاب یوگسلاوی را به عدد 850 رسانده بود. ناتو تهدیدات ناشی از موشک های هدایت حرارتی را با توجه به تجربه عملیات طوفان صحرا در زمره تهدیدات بزرگ تلقی کرده بود اعتقاد کلی بر این بود سامانه های مبتنی بر هدایت راداری را میتوان با اقدامات معمول وسنتی سرکوب پدافند هوایی SEAD و همچنین اقدامات الکترونیک ECM از میان برداشت .اما برخلاف سامانه های راداری سام های مبتنی برهدایت پسیو حراراتی با توجه به کوچک بودن وقابلیت تحرک بالا توانایی ایجاد تهدیدات بالایی را دارند البته در این میان سام-7 و سام-9 به دلیل داشتن سیکرهای نسبتا قدیمی در مقابل اقدامات فریبی چون پرتاب فلرها مقاومت زیادی از خود نشان نمیدادند اما در این بین سام-16 و سام -18 وهمجنین سام های 13 به دلیل داشتن سیکرهای جدید و قدرتمند تهدید عمده شمرده شدند و برنامه ریزان هوایی را مجبور به صدور دستور العمل پرواز بالای ارتفاع 10000ft کردند و در کنار ان پرواز باگردهای تهاجمی اپاچی در فاصله نسبتا دور از خطوط صربها و بی میلی فرماندهان امریکایی به حضور گسترده این بالگرد نشان از تهدیدات بالا ناشی از منپادهای جدید بود. محدودیت های ناشی از ارتفاع پروازی نتایج مثبت خود را به خوبی نشان داد اگرچه گزارشات مربوط به اسیب ناشی از منپادها در مقایسه با میزان پرواز هواپیماهای طرف مقابل محدود بود. اما نکته بسیار مهم این بود استفاده از این سلاح باعث ایجاد محدودیت بسیار شدید و کاهش فعالیت های هوایی نیز شده بود با توجه به شرایط اب و هوایی ناتو بسیاری از عملیات های برنامه ریزی شده را به دلیل حضور ابرها در ارتفاع زیر ارتفاع مجاز پروازی لغو کرد همین امر و همچنین توانایی منحصر بفرد امریکا در میان نیروی هوایی سایر کشورها در استفاده از بمب های JDAM که قابل استفاده در هر شرایط اب وهوایی و با دقت بالا و تفکیک اهداف نظامی و غیر نظامی از تلفات ناخواسته نیز جلوگیری میکرد به طور کلی میزان عملیات هوایی را محدود ساخته بود. البته ذکر این نکته نیز جالب است با وجود مجهز بودن پرنده های ناتو به تجهیزات الکترواپتیک شناسایی هدف اما انجام ماموریت در ارتفاع متوسط از میزان دقت انها در تشیص و تفکیک اهدف نظامی وغیر نظامی به میزان قابل توجهی کاسته بود. درس هایی که باید اموخت سام-13 اگرچه از نظر تعداد حضور کمی در این جنگ داشت اما به دلیل سیکر قدرتمند خود و ناتوانی نسبی در انحرافش نشان داد توسعه سامانه های مبتنی بر هدایت IR قابلیت خوبی در ناامن سازی اسمان برای دشمن دارد. و به طور کلی استفاده از منپادهای مدرن باعث کاهش اثر بخشی حملات هوایی دشمن بر علیه واحدهای زمینی میشودچیزی که به نظر ناظران کره شمالی از این جنگ اموختند و به صورت گسترده نیز اجرا کرده اند. ناتو و امریکا نیز عملا اموختند که باید به تهدیدات ناشی از سامانه های هدایت IR به صورت جدی تری نگاه کرد واقدامات مقابله با انها IRCM نیز با سرعت بالاتری توسعه یابد. همچنین اگرچه تسلیحات هدایت ماهواره های و یا JDAM . JSOW به صورت گسترده ای توسعه یافته اند اما مشکل تفکیک اهداف متحرک از یکدیگر تا حدود زیادی باقی است تا زمانیکه استفاده گسترده از سنسورهای تصویربرداری حرارتی از اهداف توسط نیروهای هوایی این کشورها انجام نشود. نسخه ساخت یوگسلاوی از سام-13 با نام S-10MJ Sava که برروی یک شاسی بومی دوزیست توسعه پیدا کرده بود
  18. 1 پسندیده شده
    نکته اینجا شیطنت اسرائیل نیست ( که 100% هست ) نکته نوع برخورد حماس با این شلوغی هاست که میتونه آینده این گروهو رقم بزنه اتفاقن اسرائیل دوست داره آشوب بشه و درگیری مسلحانه بشه چون تو به بهانه اون همه جا تو بوغو کرنا میکنه که ببینید من راست میگفتم
  19. 1 پسندیده شده
    چه برتری اسرام بر میکا داره که هند دنبال اسرام هست؟؟ سوخو30 جز مانورهای نمایشگاهی برتری خاصی به اف 16 نداره به راحتی با غلاف های مختلف و همچنین مهمات مختلفی که برای اف 16 وجود داره می تونه ضعف هاشو در برابر سوخو 30 پوشش داد البته کشورهایی مثل هند یا مالزی که میتونن به تکنولوژی های غربی دسترسی داشته باشند و از مهمات یا غلاف های غربی روی سوخو 30 استفاده کنند سوخو 30 یک برگ برنده واقعی هست
  20. 1 پسندیده شده
    سلام علیکم متن بخوبی مساله را تبیین کرده : "در این میان ، فالکروم های هندی ، در مقایسه با سوخو-30 و رافال ، مزیت به مراتب بهتری را در اختیار دارند ، چرا که موشکهای هوا به هوای با برد بیشتر ، حسگرهای قوی تر ، سامانه های IRST پیشرفته تر ، سرعت پیمایش افزون تر و ارتفاع پروازی بالاتری را همراه خود می بینند ، در حالی که سوخو-30های هندی نیز با اتمام فرآیند عملیاتی شدن و استقرار کامل رزمی بدلیل در اختیار داشتن جنگ افزارهای قدرتمند تر ، حسگرهای مدرن تر و قابلیت ابرمانور پذیری (super maneuverability) یک ترکیب مرگبار را بوجود می آورند" در اینجا ، ترکیب مرگبار به معنای قرار گرفتن "میگهای -29 و سوخو-30" های هندی برای ایجاد برتری هوایی در برابر نیروی هوایی پاکستان ( شامل jf-17 و اف-16) هست . ضمن اینکه در این پست برنامه ریزی نیروی هوایی هند برای تجهیز جتهای برتری هوایی su-30MKI به موشکهای هوا به هوای ASRAAM ، برنامه گسترده این نیرو برای مسلح سازی فلانکرهای موجود توضیح داده شده . ========= برای روشن شدن مطلب ( آبی : اف-16 / قرمز :سوخو-30) برد رزمی سرعت ارتفاع پروازی وزن خالی حداکثر وزن (سوخت / مهمات )
  21. 1 پسندیده شده
    درود به دوست گرامی چیزی که هزینه ساخت ناوشکن های پنهان کار مانند زوموالت را بسیار بالا برد پاس کردن استانداردها بود. در واقع شرکت بوئینگ هم در 737 مکس خود به دلیل اینکه زیر سامانه های جدیدی را از قطعه سازان دریافت نکرد و زیر سامانه های قدیمی هم با قطعات بازیافتی از زباله های الکترونیک در چین مونتاژ شدند (قبلا در این سایت به این مقوله پرداخته شده است) این آبرو ریزی جدید برایش بوجود آمد. این آبرو ریزی هم نتیجه دوری از طراحی دوباره با تراشه های روز و پاس کردن مجدد استانداردها بود. کاربرد آزمایشگاه های سازگاری الکترومغناطیس در اصل برای پاس کردن استاندارد های اجباری که زیر سامانه ها و کل سیستم باید پاس بکنند هست و سطح مقطع راداری را می توان با استفاده از نرم افزارهایی مثل CST بدست آورد و چندان نیازی به اتاق آنتن نیست. هر چند بقیه آزمونها هم در CST ممکن است اما شما برای اینکه یک قطعه را به خودرو ساز تحویل بدهی یا اینکه یک زیر سامانه را در هواپیما نصب بکنی و خیالت راحت باشد که روی دیگر تجهیزات اثر مخرب ندارد باید گواهی پاس کردن استاندارد آزمایشگاه مجاز را داشته باشید. گاهی اتفاق می افتد که پاس کردن یک تست conducted-Emission ساده دو سال طول می کشد. معمولا اگر سیستم خیلی بزرگ باشد نمونه های میدانی چنین آزمایشگاه هایی هم وجود دارد https://theaviationgeekclub.com/wp-content/uploads/2018/02/B-52-Trestle.jpg آزمایشگاه های EMC برای پاس کردن استانداردهای نظامی سری Mil-std-461 و تجاری مانند CISPR یا VCCI یا FCC و ... بسیار ضروری هستند و در واقع بخش بزرگی از هزینه-زمان محصولات بر می گردد به هزینه ای که این آزمایشگاه ها روی دست شما می گذارند به همین دلیل برخی سازمانها اقدام به تاسیس آزمایشگاه برای خودشان می کنند تا هزینه ها را پایین بیاورند. در استاندارد 461 کارت یا سیستم شما تستهای Conducted-Emission یعنی اینکه آیا اثر مخرب کارکرد سیستم شما روی ریل منبع تغذیه زیر سطح استاندارد هست یا خیر Radiated-Emission یعنی اینکه کارکرد سیستم شما چه میزان تشعشع نا خواسته بر روی باندهای فرکانسی مختلف ایجاد می کند و آیا این تشعش زیر حد استاندارد هست یا خیر Conducted susceptibility یعنی اینکه آیا در صورت تزریق میدان پر قدرت الکترومغناطیس روی دسته سیم سامانه شما کارکرد سامانه شما مختل می شود یا خیر Radiated susceptibility یعنی اینکه در صورت تابش موج الکترومغناطیس در قدرت و فرکانسهای مختلف روی سامانه شما کارکرد آن مختل می شود یا خیر را معمولا باید پاس بکند تا معلوم بشود که سامانه شما برای دیگر سامانه ها خطری نیست و دیگر سامانه ها هم برای شما نمی توانند خطری باشند. ناوشکن شیفیلد در نبرد بر سر جزایر مالویناس به این دلیل موشک کروز خورد و غرق شد که برای اینکه افسر فایتر کنترل آن بتواند با جنگنده های اسکورت تماس بگیرد و آنها را فرماندهی بکند مجبور بود سامانه دفاع نقطه ای خود را خاموش بکند تا از شر تداخلات آن رها بشود. اگر این اختلال را رفع کرده بودند هرگز چنین آبرو ریزی رخ نمی داد و موشک اگزوست فرانسوی معروف نمی شد. در تهران چند تا آزمایشگاه فعال داشتیم قبلا صنایع دفاع هم که سالها است که آزمایشگاه دارد. البته زیاد شدن این تیپ آزمایشگاه ها مستقیم در تسریع اتمام پروژه ها نقش دارد زیرا ما در صنعت مجبوریم در صف منتظر نوبت دهی اینها باشیم. با این آزمایشگاه پژوهشگاه فضایی هم ما هر چی تماس گرفتیم کسی پاسخ گو نبود. البته تازه افتتاح شده اند و احتمالا یک سالی طول بکشد که راه اندازی جدی بشوند.
  22. 1 پسندیده شده
    بسم الله الرحمن الرحیم قسمت پنجم مقدمه : با عرض سلام و ادب و احترام خدمت دوستان امروز هم به معرفی یکی از افسران بلند پایه نیرو های مسلح آمریکا می پردازیم دریابد جان سی. آکوایلینیو بیوگرافی : پس از فارغ التحصیلی از آکادمی نیروی دریایی آمریکا در آناپولیس در سال 1984 و دریافت مدرک پروازی اجازه پرواز برای نیرو دریایی ایالات متحده را یافت قابل به ذکر است که او از فارغ التحصیلان مدرسه تسلیحات نیروی دریایی آمریکا یا همان تاپ گان نیز هست . وی تجربه خلبانی جنگنده هایی همچون F-14 A/B و F-18 C/E/F را دارد و در کارنامه خود فرماندهی اسکادران معروف VF-11 یا همان RED RIPPERS می بیند . وی همچنین فرماندهی تیپ دوم هوایی و گروه ضربتی ناو هواپیمابر جورج بوش را بر عهده داشته است . او تجربه فرماندهی نیرو های و عملیات های متعددی در آمریکا و خاورمیانه دارد که به : فرماندهی ناوگان پنجم ایالات متحده و فرمانده نیروی دریایی فرماندهی مرکزی ایالات متحده و آجودان ارشد معاون فرمانده عملیات دریایی نیروی دریایی آمریکا مربی پروازی ارشد هواپیما های F16/n - f5 -a-4 برای نیروی دریایی آمریکا فرمانده استراتژی و سیاست گذاری ستاد مشترک نیرو های مسلح آمریکا j5 و .... اشاره کرد . مسئولیت : وی از سال 2018 فرماندهی ناوگان اقیانوس آرام ایالات متحده آمریکا را عهده دار شده است و فرماندهی 200 کشتی و دویست هزار ملوان و تفنگدار دریایی را بر عهده دارد . پ.ن : 1. امیدوارم که لذت برده باشید مثبت فراموش نشه 2. ادامه دارد ...... 3. به احتمال زیاد بعد از اتمام معرفی افسران بلند پایه نیرو های مسلح آمریکا در همین تاپیک به سراغ معرفی افسران بلند پایه سایر کشور ها بپردازیم تصاویر : با تشکر صرفا برای میلیتاری مترجم : amirhosaingh
  23. 1 پسندیده شده
    ایران نیروی هوافضای سپاه رزمایش بزرگ پهپاد تهاجمی - الی بیت المقدس ۱ فروند پهپاد RQ۱۷۰ ایرانی" به اهداف + عکس https://tn.ai/1968786 https://www.youtube.com/watch?v=UILsf1Ywd0I
  24. 1 پسندیده شده
  25. 1 پسندیده شده
    نماهنگ قدرت دفاعی ایران 2017   [aparat]ptO78[/aparat]   http://www.aparat.com/v/ptO78