برترین های انجمن
ارسال های محبوب
Showing content with the highest reputation on چهارشنبه, 14 مهر 1400 در همه مناطق
-
2 پسندیده شدهمطالعات جمهوری آذربایجان این کانال به وسیله شیعیان جمهوری آذربایجان مدیریت و پردازش میشود https://t.me/mutaliatazerb
-
2 پسندیده شدهعین خود اردوغان میخواد باشه. هیچ اقدامی در منطقه بدون رضایت ما انجام نمیگیره. اردوغان هم گفته بود هیچ سنگی بدون نظر ما جا به جا نمیشه. کارش از این حرفها گذشته. نیاز به شوک درمانی داره.
-
2 پسندیده شدهپرواز گسترده پرنده های ترابری ترکیه اعم از ایرباسها و هرکولس ها از استان های مختلف ترکیه به مقصد باکو از طریق حریم هوایی گرجستان. احتمالا قصد دارند برای رسانه ها و صفحات پان ترک هم که شده رزمایش پر سر و صدا و پر زرق و برقی را به اجرا بزارند یا اهدافی پس این رزمایش و یک فشار نهایی با تحرکات نظامی به منظور تسلیم کردن ارمنستان. ایران هم باید تدارک یک پاسخ رسانه ای بزرگ تر را ببینه و هم آماده اتفاقات بعدی باشه. نباید غافلگیر شد مثل بار پیش. جالبه یکسری پرواز مسافری کاملا ناشناس (فقط تایپ پرنده مشخصه 737) هم از استان های همجوار مرز سوریه (اهمیتش در همینه که از استانهای مرزی سوریه پروازها انجام میشه) در حال انتقال احتمالا مزدوران حاضر در سوریه است به نظر به باکو. پ ن: جالبه پانها مدام میگفتند یک حقی از باکو تضییع شده ایران باید مدافع بازگشت این حق باشه، هرچند همه ما میدونستیم چه خبره ولی نکتش ایجاست فرضا هم وقتی شمشیر یک طرف را به زور ازش گرفتند، منطقی نیست وقتی میدونی شمشیرش را پس بگیره اولا اقدامش فرو کردنش در قلب تو هست بهش کمک کنی به حقش! برسه. هرچند ایران به این توجه نکرد که باید میکرد. دیگه ولی انقدر تصور نمیشد جوگیر باشند هرچند اردوغان شهره است به زود داغ شدن و سرد شدن. باید یدد اینبار تا کی قرار هست داغ بشه. هر روز یک جای منطقه یه اتیشی درست میکنه.
-
2 پسندیده شدهاین پاسخ های علیف در فروردین 1400 هم نکات جالب زیادی داره، جالب و درس آموز. به نظرم توجه کنیم برخی از پشت پرده ها هم روشن میشه (البته اعتماد به نفس و نشستن در جایگاهی که برای ایران و سیاستمدارن و نخبگان و مردمش تعیین تکلیف کردن که بشینید فکر کنید چیزی که من میگم به نفعتونه گویا از بادهایی است که پس از جنگ باقی مونده در سرش) حالا تاکیدات مدام ایران مبنی بر حضور طرف ثالث شاید یک معنای دیگه هم پیدا کنه یا چرا روسها از ابتدا اون دالان را در توافقنامه گنجوندند و حالا هم سکوت کردند، بحث معامله ای عمیق تر هست. میزان اعتماد به نفس و البته جهالت بی نظیر هست در این چند خط. اگر قرار بر این استدلال باشه که خب ما همین حالا باید در باکو باشیم. اراضی تاریخی ما. ما بازخواهیم گشت! به باکو. نمیدونم در زمانش این مصاحبه که خیلی صریح و آشکار تمایلات و زیاده خواهی های این عروسک را که گویا جنگ تاثیر زیادی توی روحیش گذاشته بوده نمایش میده بهش توجه شده یا خیر. ولی این مصاحبه نشون میده ایران تازه دیر هم اقدام کرده. تحریک رژیم باکو با جاده عبوری که منجر به ازار رانندگان ما توسط باکو و اقدام علیه ترانزیت ایران کرد شاید بهترین حربه بود برای فعال شدن ما با بهانه یی که خود باکو به ما داد. حالا نه تنها باید با شدت اقدام کنیم بلکه برگه هایی در خزر و منطقه اماده کنیم برای روزی که نیاز هست درس درستی به این نوچه دیگران داده بشه، اصولا باد زیاد خطرناکه برای سلامتی! ( قطعا این مصاحبه حرف پنهان شدش و ناگفته در دلش که یک زمانی بیان خواهد شد با تحریکات قومیتی در ایران این بوده که به همون وقاحت: ما روزی به تبریز هم برخواهیم گشت!) جالب هم اینه قصه را از تهش میخونه! ایروان قبل از تعلق به باکو به همراه باکو تعلق به ایران داره چطور زمان به عقب برگرده ولی ناقص و تحریف شده!
-
2 پسندیده شدهسلام یکی از دلایل آزاد سازی قره باغ همین انتقال تروریستهای تحت حمایت ترکیه و غرب بود که به کشورشون برنگردن و در میان مدت ترکیب مذهبی آذربایجان رو از شیعه به سنی تغییر بدن و همزمان برای ایران و روسیه تهدید ایجاد کنن یعنی با یک تیر 4-5 نشان زدن!
-
2 پسندیده شدهبه نظرم ایران جواب قفقاز را همین زمستان امسال در ادلب خواهد داد. فشار به ادلب، بازگشت مهاجران سلفی به خاک ترکیه و انتقال بحران به مرزهای داخلی گوشی دستشان خواهد داد که اینجا کی رئیسه
-
2 پسندیده شدهاگر اشتباه نکنم قانون اساسی ما اجازه تاسیس یا در اختیار گذاشتن پایگاه نظامی (حضور چند ساعته بمب افکنهای روسی در نوژه و مقدس شدن قانون اساسی ایران برای بیبیسی و براندازان و برخی سیاسیون داخلی یادمون نمیره که انقدر سینه چاک دادند که تقریبا روسها را سریع جارو کردیم که منجر به دلخوریشون هم شد) را نمیده به ما. پس مطلقا این امر لااقل به شکل رسمی میسر نیست. حتی حضور ایران در سوریه میبینیم با چه وضعیتی است و بندگان خدا تمام مشکلاتش را نیروهای مقاومت دارند تحمل میکنند (پایگاه های مدرن و با امکانات ترکیه کجا و وضعیتی که نیروهای ما سرگردان و از اینجا به اونجا در محل های با کمترین امکانات دارند سر میکنند کجا) از این منظر تمام گمانه زنی ها که ایران نیروی نظامی مستقر میکنه و پایگاه میزنه و ... به نظرم به شدت غیرواقعی است. برای همین ایران مسیر حضور به شکل اقتصادی را کلید زده. یعنی حضور در استان سیونیک برای توسعه این استان از ارمنستان و فعال سازی ظرفیت هاش که به نظرم بهترین اقدام هست. هم این استان را برای ارمنستان دارای اهمیت میکنه و هم اینکه حضورش باعث میشه به بهانه سرمایه گذاری بتونه جلوی زیاده خواهی اردوغان را بگیره ( همیشه ریسک وجود داره، اگر فردا روز مثلا در شکلی دیگه مثل سودان سران ارمنستان خیانت کنند و سرمایه گذاریهای ما را به باد بدند با بستن با اردوغان خب ما متضرر میشیم ولی خب ریسک در هر کاری وجود داره و ما باید با دقت در همه جوانب و با احتیاط به ارمنستان کمک کنیم) با این پست، پست جناب sasasasa زود از صفحه انتهایی خارج شد و ممکن هست دیده نشه، من پست ایشون را دوباره نقل میکنم از قول خودشون: و پست دوستمونLostSky: این هم پست خودم در صفحه قبل در تکمیل بحث:
-
1 پسندیده شدهبسم ا.... سیزده روز بحران موشکی کوبا ، یکی از نادرترین رویدادهای جنگ سرد میان ایالات متحده و اتحاد شوروی سابق بشمار می رود که بشدت بر روابط طرفین و همچنین ارتباطات سیاسی داخلی دو کشور درگیر ، تاثیرات بسیار زیادی از خود برجای نهاد ، تا جایی که کشمکش قدرت در اتحاد شوروی منجر به برکناری نیکیتا خروشچف و در ایالات متحده ، ایجاد دودستگی میان سیاستمداران در نحوه برخورد با ابرقدرت کمونیست شرق گردید . اما بحران موشکی کوبا ، نه از جنبه نظامی ، بلکه از جنبه تصمیم گیری در زمان بحران و کنترل واکنشهای عصبی و تاکید بر اولویت داشتن تعقل بر واکنش های سریع ، بسیار اهمیت دارد . در این ارتباط ، راجر دونالسون ( کارگردان ) در قالب یک اثر سینمایی ، جنبه های مختلف واکنش سیاستمداران آمریکایی را نسبت به افشای ارسال موشکهای میانبرد هسته ای شوروی به جزیره کوبا را به تصویر کشیده است که بلحاظ ، تاریخی ، اثری جالب توجه بشمار می رود . اما مشاهده عملیات جتهای عتیقه اف-8 کروسادر در نقش هواگردهای شناسایی تاکتیکی برای بررسی پایگاه های موشکی ارتش شوروی سابق در کوبا در کنار هواگردهای بلندپرواز یو-2 از نکات جذاب این فیلم هست .
-
1 پسندیده شدهموافقیم !!!!!!! https://www.aparat.com/v/sTSct
-
1 پسندیده شدهبعد امریکا فیلم میسازه از پرستوها یا گنجشک های روسی! لو دادن عملیاتی که یک ماه ازش میگذره به نظر کاری حرفه ای نیست اگر یک عملیات فریب نباشه برای بررسی واکنش افرادی که با این پرستوها ارتباط داشتند.
-
1 پسندیده شدهگفته میشه ایران شواهدی داشته که ترکیه و اذربایجان برنامه قطع دسترسی ایران رو به ارمنستان داشته اند. احتمال داره که ایران از کانال های مختلف به این موضوع پی برده است. ولی یک احتمال کوچک هم این است که این برنامه فعلا مطرح نبوده و ایران با این ابزارو بهانه خود رو از یک بازنده در قضیه قفقاز به یک طرف فعال تبدیل کرده است. بعد از اینکه باکو با کمک اسراییل و ترکیه ارمنستان را شکست داد همه متفق القول بوده اند که ایران طرف شکست خورده در این جریان است. حتی پادرمیانی ایران بین باکو و ارمنستان مورد توجه کسی قرار نگرفت. و ایران مشاهده کرد در قفقاز که زمانی جزو ایران بوده کوچکترین نقشی ندارد و ترکیه کاملا ایران را کنار زده است. در قضایای اخیر چه واقعا باکو قصد تغییر ژئوپولتیک منطقه را داشته چه نداشته و ایران عمدا بحران ایجاد کرده، ایران به صورت فعال وارد بازی شد. اگر ایران موفق شود نیروی نظامی وارد ارمنستان کند عملا با نیروی نظامی راه ترکیه به باکو را بسته و دست بالا را در بازی دارد. بسیاری از انفعال های قبلی ایران نسبت به باکو در یک دهه اخیر گله مند بوده اند. شاید علت این بوده که ایران به حدی در سوریه عراق و یمن درگیر بود و تحریم ها نیز فشار می آوردند که امکان ورود به یک بازی جدید نداشت. به نظر من با اتمام جنگ سوریه و عراق و احتمال یک سره شدن کار مارب در یمن که به مفهوم حضور ایران در دهانه باب المندب است و همچنین خروج امریکا ازمنطقه و عضویت ایران در شانگهای ، ایران به فکر پرونده های دیگر افتاده است و احتمالا به تدریج شاهد رفتارهای قلدرمابانه تری از سوی کشور خودمان به عنوان قدرت اول منطقه باشیم. این حضور نیاز به ابزارهایی هم دارد که مهمترین انها تقویت نیروهای نظامی کلاسیک ایران یعنی ارتش است. تقویت نیروی هوایی، تقویت نیروی زمینی با مدرن کردن توپخانه، سلاح ها ها و ابزار فردی، و شاید زرهی، تقویت نیروی دریایی و غیره..... زیرا به مانند قضیه باکو احتمالا در مواردی لازم به شرکت و حضور مقتدرانه ارتش جمهوی اسلامی ایران باشد. در دو دهه اخیر بیشتر کشور به دنبال ابزارهای نظامی غیر متقارن به منظور مقابله با امریکا بوده است ولی اکنون با خروج امریکا، نیاز به یک ارتش کلاسیک به روزتر حس میگردد. طبیعتا اولویت اصلی تقویت نیروی هوایی می باشد. یک نکته که نشان دهنده هوشمندی ایران می باشد تاکید زیاد بر روی حضور اسراییل در منطقه است که با واکنش الهام علی اف هم مواجه شده. زیرا در باکو بخصوص نواحی جنوبی تر احساسات مذهبی زیادی وجود دارد همچنین هموطنان اذری ها هم بسیاری گرایشات مذهبی زیادی دارند که این باعث می شود تقابل قومی به مذهبی تبدیل گردد. یعنی به جای فارس و ترک تقابل اسلام و جریان صهیونیسم مطرح شود. که این مسئله حتی ممکن است باعث همدلی بغضی از مردم جمهوری باکو به ایران شود که علایمی از ان هم در فضای مجازی دیده شده
-
1 پسندیده شدهاینگونه که به نظر میرسه ایران در پاسخ به اجرای مانور مشترک نظامی ترکیه و آذربایجان داره تجهیزات بیشتری به سمت شمال غرب و مرز آذربایجان ارسال میکنه که اقدامی حداقلی و درسته ایران نباید در برابر این رزمایش مشترک منفعل عمل کنه و همین اقدام میتونه یک پاسخ به این اقدام اونها باشه. از طرفی نشست های سیاسی ایران و ارمنستان اگر بتونه حداقل اجرای یک مانور مشترک در خاک ارمنستان رو به دنبال داشته باشه دو طرف دیگر، متوجه تغییر ملموس رویکرد ایران در قبال اقدامات آذربایجان خواهند شد و احتمالاً تا حدودی از زیاده خواهی های اونها کم خواهد کرد ولی نباید فراموش کرد که آذربایجان جنگ قره باغ رو بعد از اجرای مانور قفقاز ۲۰۲۰ شروع کرد و به این مانور مشترک اعتنایی نکرد! از طرفی نگه داشتن این استعداد تجهیزات در کنار مرز برای مدت طولانی برای ایران به هیچ وجه مقدور نیست پس ایران اگر بخواهد خیالش از جانب مرز مشترک با ارمنستان راحت بشه بهترین و کم هزینه ترین راه یک توافق همکاری نظامی امنیتی و گرفتن مجوز برای احداث پایگاه در این منطقه است تنها در اینصورت باکو از تصرف این مناطق دست خواهد کشید و اگر بر فرض محال هم از طرف آذربایجان اقدامی صورت بگیره ایران میتونه بصورت قانونی و سریع با عکس العمل قاطع نیروهای متجاوز رو به عقب برونه.
-
1 پسندیده شدهترکیه در عراق علاوه بر مسیر قومیتی از مسیر مذهبی هم یارگیری میکنه و به طور جدی از برخی گروه ها با پول و منابع مالی و وعده های اقامتی و تجاری حمایت میکنه. همانطور که در اقلیم میکنه و رسانه ها عنوان میکنند ترورهای موفق این رژیم به خاطر اطلاعاتی است که عوامل سازمان میت که در قالب سازمان های خیریه و تجاری در اقلیم به شدت گسترش پیدا کردند و با مردم محلی همکاری میکنند به ارتش ترکیه میده. شبکه سازی ترکیه در منطقه به شدت گسترده است و البته گروه های ضد ایران هم تمایل زیادی دارند (بعد از اینکه سعودیها و امارات چندان کارامد نشون ندادند) با کمکها و توصیه های طرف غربی به سمت ترکیه برند. یک بازی برد-برد-برد برای این گروه ها، ترکیه و غرب خصوصا آمریکاست. حالا ترکیه با شخصیت دیکتاتور اردوغان و زیاده خواهی هاش به نظر پلن اول مهار ایران خواهد بود. پ ن: جالبه اون همه جوکر و موکر و وابستگان سفارتی و مردم عادی که دنبالشون راه افتاده بود برای خیر شاید! که در عراق و در دولت قبل اون همه اتش به پا کردند و تظاهرات به خاطر به ظاهر مشکلات اقتصادی؛ که منجر به ترور سردار سلیمانی شد نهایتا همون حرکت دقیقا؛ با مشکلات بیشتر در دولت کاظمی گویا انگار نه انگار که مطالبه اقتصادی دشاتند و شرایط هم همون شرایط سابقه که بدتر هم شده ولی یک دو موردی هم که بیرون اومدند باز در حمله به ایران بود که چرا در عراق دخالت میکنه. حالا ترکیه با اشغال مستقیم عراق و نقض هرروزه و ارتباطات و دخالتهای مستقیم در عراق و انتخاباتش گویا اصلا نامرئی است که البته مشخص میکنه جرقه و بیس تظاهرات های عراق توسط جوکرها مشخصا از کجا اب میخورد هرچند تصاویر متعدد حضور لیدرهاشون در سفارت خونه های غربی جای تردیدی نمیزاشت/
-
1 پسندیده شدهخب خروج نسبی ایران از انفعال شدیدا باعث عصبانیت الهام و البته عروسک گردان پشت پرده (که همین روزهاست صداش شخصا دربیاد، فعلا داره ارزیابی میکنه ولی حتما میپره وسط بازی شخصا چون نمیتونه خودش را کنترل کنه) شده چون علاقه داشتند مثل جنگ سال پیش با همون لفظ بازی و ایران دوست خوب ماست همچنان ایران را ساکت نگه دارند تا پرده اخر نمایش هم در سکوت و با فشار پشت پرده به ارمنستان رقم بخوره و وقتی کار از کار گذشت دیگه اهمیتی نمی داشت ایران چه میکنه. رفتارهای هیجانی و عصبی علیف و سفرش به جبرئیل و گنده گویی های بی ادبانش و تهدید زمین و زمان و البته تلاش مضحکش برای خنثی کردن رویکرد ایران با اشاره به اینکه من اومدم دیدم اینجا اسراییلی نبود پس نیست (گویا عوامل موساد با سربند یا اسراییل! و پرچم و خیمه منقش به ستاره داود قراره نمایش ما اینجاییم اجرا کنند تا قرار باشه مردم به چشم ببینند تا حتما حضورشون تایید بشه یا تجاهل به اینکه ایران وقتی میگه اسراییل در مرزهای ما تحمل نمیشه دقیقا منظورش اینه لابد فقط بغل رود ارس پاشون را تو اب بندازن ایران مشکل داره و دو متر اونورتر توطئه کنه و پهپاد و تروریست بفرسته ایران دیگه مشکلی نداره) نشون میده تا اخر خط را میخواد بره، یعنی بزرگترش بهش دیکته کرده یا این کریدور را میگیریم یا دیگه باید خودت را شده اتیش بزنی. حالا باکو و اردوغان در شرایط نسبتا سختی هستند. یا باید ایران را وادار به عقب نشینی کنند چون حالا ارمنستان هم قبول کنه گویا موضع ایران این هست من نمیزارم ولو براش هزینه داشته باشه (در این چند روز تقریبا همه مسئولان ارمنی صریح صحبت کردند ولی نطق به ظاهر مثبت پاشینیان باز هم مشکوک بود جاییکه خودش اشاره کرد در هیچ توطئه ای علیه ایران نبوده و نخواهیم بود (پس توطئه ای در کار هست که اطلاع داره ازش) و باز در انتها از بازگشایی مسیرها میگه ولی ) یا اینکه به بهانه اینکه ارمنستان به مفاد توافق عمل نکرده برند جنگ را دوباره کلید بزنند که اینبار نیروهای روس در منطقه مورد مناقشه مستقر هستند و مشکل وجود داره. حالا شاید دلیل عصبیت الهام و رفتارهای پرخاشگرانش بهتر درک بشه که ایران چرا همچنان لفظا فقط محکوم نمیکرد تا ما کار را تمام کنیم و اینطور خط و نشان میکشه. خوشبختانه طبق انتظار ایران هم ماجرا را به درستی به صهیونیستها مربوط کرده در کلان ماجرا (با وسط انداختن سفیر این رژیم در باکو) و حالا زمانش هست تمام مماشات گذشته از حضور این رژیم و ضرباتش به ما از خاک باکو را جبران کنه و این باعث شده که زمین بازی را ما تعیین کنیم که دیدیم الهام هم دیروز در این زمین داشت بازی میکرد. در این دو روز چند اتفاق هم افتاده در عرصه میدانی: دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع ارمنستان دیدار با رییس شورای امنیت ملی ارمنستان سفر وزیر خارجه ارمنستان به ایران و اعزام یک تیم از زیرساخت و حمل و نقل وزارت راه ایران به ارمنستان برای همکاری و کمک به تکمیل جاده جایگزین در خاک ارمنستان اعلام ایران برای کمک به توسعه استان استان سیونیک ارمنستان ( که دقیقا همون استان همجوار ایران هست و همون جایی که اردوغان بخشیش را میخواد ضمیمه امپراطوری بزرگش! کنه) پ م: رژیم باکو ترکیه و گرجستان هم اعلام یک رزمایش نظامی کردند. متاسفانه به خاطر مشکلات روسها با گرجستان و اکراین این دو کشور کاملا تحت اختیار ترکیه قرار رگفتند به جهت عضویت در ناتو و حفظ تعادل در منطقه. برای همین گرجستان خطری که تهدید میکنه مزایای انحصاریش در مورد ارتباط دادن باکو به ترکیه را محل نمیزاره و همراه شده با ترکیه.
-
1 پسندیده شده
-
1 پسندیده شدهکشنده کراز 6322 (یا به شکل دقیق تر کراز 63221) نزاجا در رزمایش فاتحان خیبر سال 1400 شمسی
-
1 پسندیده شدهبه نظر شاید ربطی به اظهارات اردوغان و مقامات ترک در رابطه با کریمه هم ممکنه داشته باشه. خصوصا که دیدار اردوغان و پوتین برنامه ریزی شده و این سخنان درست قبل از دیدار روسها را خشمگین هم کرده بود. شاید ارسال یک پالس بوده که هنوز در ادلب دست ترکها زیر تیغ پوتین هست و بهتره در مورد کریمه و انتخاباتش و ... کمتر حرف بزنند.
-
1 پسندیده شدهبسم ا.... 6مهر 1400 حمله هوایی روسیه به مقر نیروهای ویژه فرقه (لشگر )حمزه درحومه شهر عفرین و نزدیکی شهرکهای نبل الزهرا جنگندهای روسی مجهز به بمب های سنگر شکن مقر نیروهای ویژه یگان حمزه در مدرسه روستای براد در حومه عفرین را مورد هدف قرار داده که نزدیک 20 تن از اعضای این گروه کشته شدن شدن بهانه این حمله واکشن به شلیک موشک تاو به سمت نیروهای سوری از این روستای بوده است اما در واقع یگان حمزه در بین گروه های سوری شناخته شده وقدیمی تقریبا بیشترین رابطه را با ارتش وسازمان اطلاعات ترکیه دارد و نوعی بازوی نیابتی ترکیه محسوب میشود وسابقه حضور در درگیری لیبی وقره باغ را نیز دارد ودهها تن از اعضایی این گروه در این دو کشور به هلاکت رسیده اند . سابقه لشگر حمزه به سال 2013 بر میگرد از سال 2013 تا 2016 تحت نام تیپ خودخوانده حمزه مشغول به نبرد شد ودر 2016 در شمال حلب با پشتیبانی مستقیم آمریکا وترکیه جهت مبارزه با داعش تجهیز وبه کار گرفته شد در این سال با بهم پیوستن چند گروه لشگر خود خوانده حمزه را تشکیل داده که نزدیک به 2000 عضو دارد تقریبا یک ماه پیش این یگان به همراه گروههای دیگر تحت حمایت ترکیه تحت نام جیش وطنی سوری و فرماندهی واحد با هم متحده شدن روسها با توجه به نزدیک شدن گروههای تروریستی تندرو به خطوط تماس حتی در عفرین وشمال رقه و همچنین علاقه به مشخص شدن وضعیت ادلب نزدیک سه هفته است که حملات هوایی خود را بروی مناطق تحت کنترل مسلحین تشدید کرده است برخی از این مناطق برای اولین از سال 2020 مورد هدف قرار گرفته و این نشان از تلاش روسها برای تغییر شرایط دارد همچنین برخی از واحدهای ارتش در حال استقرار در مناطق نزدیک به ادلب هستن چند ساعت قبل از این حمله هم چهار فرد مسلح در لاذقیه در حمله هوایی روسها کشته شدن حمله روسها به وسیله پهپادهای انتحاری خود به یک خودرو درحومه ادلب روسها تا کنون از دو نوع پهپاد انتحاری ساخت صنایع کلاشنیکوف در سوریه استفاده کرده اند همچنین روسها اخیرآ تصاویری از بکار گیری سری جدید پهپادی zala مجهز به دوربین با کیفیت بالا را در سوریه منتشر کردن نکته جالب این پهپادها با وجود ابعاد کم اما تا ارتفاع 5 هزار متر ی صعود کنند روسها با توجه به ضعیف خود در بخش پهپادی بشدت در تلاش هستن این عقب ماندگی را جبران کنند پهپادهای اورلان در حال حاضر ستون فقرات پهپادی روسیه را تشکیل میدهند با وجود برد و مداومت پرواز مناسب این پهپاد اما در سوریه نزدیک به 23 فروند از این پهپادها از دست رفته که عموما شامل نقص فنی بوده همچنین کیفیت تصاویر ارسالی این پهپاد افتضاح است دو پهپاد اورلان سقوط کرده در سوریه و همچنین تلاش ناکام مسلحین برای سرنگون کردن یک اورلان به وسیله دوش پرتاب روسها در بخش انتحاری و پهپادهای کوچک در حال تجهیز به پهپادهای ساخت کلاشنیکوف بوده همچنین پهپاد روسی اسرائیلی فورپست خود را به دو بمب هدایت شونده کاب20 مجهز کرده اند پهپاد اوریون 1 هم که به تازگی در سوریه مستقر شده توانایی حمل طیف گسترده ایی از بمبها و موشکهای را دارد پهپادها هجومی شناسایی سنگین وزن اوریون 2 - کورم- آلتیوس و اوختنیک هم در نوبت ساخت و تحویل دهی هستند
-
1 پسندیده شدهدر طی روزهای گذشته هواگردهای روسی و سوری به صورت منظم تعداد بسیاری از زیرساختها و تأسیسات ایجاد شده توسط ترکیه و قطر برای تروریستها در شمال سوریه را منهدم کردند. همزمان با افزایش حملات این عناصر وابسته به اردوغان به ارتش سوریه و حتی تلاش این گروهکها برای تصرف چند روستا و شهرک بیش از نشسته اردوغان و پوتین در سوچی باعث واکنش بسیار تند دمشق و مسکو شد خروجی یکی از این واکنشها انهدام مقر فرماندهی گروهک تروریستی لشکر حمزه بود که سر و صدای زیادی ایجاد کرده است.
-
1 پسندیده شدهhttps://www.aparat.com/v/sYB3R اپتیک 60x مهاجر ۶. منبع توییتر.
-
1 پسندیده شده
-
1 پسندیده شدهبسم ا... رزمایش شاهین-9 نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی پاکستان / نیروی هوایی ارتش خلق چین دو تا از قدرت های هسته ای ( تسلیحات نامتعارف ) و موشکی ( بالستیک-کروز) جنوب و شرق آسیا رزمایش هوایی برگزار کردند و جدا از قابلیتهای رزمی نیروی هوایی ارتش ایالات متحده ، به ارتشهای موج دومی و متعلق به جنگ دوم جهانی همسایه خودشون ثابت کردند که نیروی هوایی همچنان در نوک پیکان قدرت آفندی سازمان های مسلح در قرن بیست و یکم قرار دارد https://www.aparat.com/v/4JLA7
-
1 پسندیده شدهحضور صلح بان روسی در مدارس منطقه مرداکرت قره باغ صلح بانان روس در یک مدرسه منطقه مرداکرت قره باغ حضور پیدا کردند. این نیروها در این مدرسه به کودکان و والدین هایش اموزش های در مورد مواد منفجره عمل نکرده میدهد. نیروهای روس به این افراد خصوصا کودکان اموزش می دهند که با دیدن اشیا ناشناس خارجی ابتدا باید بزرگسالان را خبر کنند و انها نیز وظیفه دارند تا مورد مشکوک را به نیروهای صلح بانان جهت بررسی و خنثی سازی مواد منفجره عمل نکرده اطلاع دهند. چنین اموزش های به افراد غیر نظامی جهت کاهش تلفات و زخمی ها بسیار مفید خواهد. خصوصا کودکان که احتمال کنجکاوی کردن آنها با دیدن بمب های عمل نکرده تحریک میشود. علاوه بر اموزش ، نیروهای صلح بان به کودکان لوازم تحریر و بسته های بهداشتی (ماسک و مواد ضد عفونی ) اهدا کردند. اموزش والدین به همراه کودکان و اشنایی انها با خطرات پیرامون مین ها و خطرات مواد منفجره عمل نکرد یک سرباز روس در حال آموزش به کودکان و والدینشان که در هنگام مشاهده بمب ها و مین ها چه کاری باید انجام بدهند. نشان دادن نمونه تیم خنثی سازی به افراد حاضر در کلاس اهدا لوازم تحریر و بسته های بهداشتی به کودکان با ارم ستاره سرخ( نماد ارتش روسیه) و سر عقاب (نماد ارتش ارمنستان) عکس یادگاری سرباز روسی با کودکان
-
1 پسندیده شدهبخش دوم بااین حال ، جنگنده سوئدی Gripen E از نقاط قوت قابل توجهی برخوردار بوده که می تواند از آن برای اعمال یک برتری قابل ملاحضه در برابر فلانکر های روس استفاده نماید . Meteor نخستین ویژگی متمایز گونه E ، تسلیح آنها به موشکهای هوا به هوای اروپایی Meteor و به احتمال بسیار زیاد مهمات آمریکایی AIM-120D است که به شکل قابل توجهی قابلیت مانور پذیری و مرگ آوری افزون تری در مقایسه با R-77 روسی و حتی گونه R-27ER که سلاح استاندارد فلانکرهای روسی است دارد ، را در اختیار این سوئدی تنها !!!! خواهد نهاد . از سویی دیگر ، روسها برای خنثی سازی تهدیدهای پیش رو ، مشغول تهیه مقدمات لازم برای تولید انبوه مهمات پیشرفته هوا به هوای K-77 هستند که مشابهت کاملی با آخرین موشکهای غربی موجود ، خواهد داشت ، اما این موشک برای نسل بعدی جتهای روسی ، نظیر سوخو-57 یا میگ-35 در نظر گرفته شده و بعید به نظر می رسد که روسها قصد داشته باشند تا این مهمات پیشرفته را در آینده نزدیک با فلانکرهای موجود تطبیق دهند . به همین دلیل و با توجه به قابلیت ابرمانورپذیری موشک اروپایی (Meteor ) ، مسلح شدن گریپن به این موشک ، می تواند به یک چالش جدی برای فلانکرها تبدیل گردد . دومین دلیل موجود برای افزایش سطح مرگ آوری گریپن ، تجهیزآن به سامانه های پیشرفته جنگ الکترونیک و همچنین رادار آرایه فازی با کمترین تشعشعات خروجی است که بقاء این جت رزمی را در برابر حملات فامد از سوی جتهای روسی ، افزایش خواهد داد ، هر چند آخرین نسخه های فلانکرهای تحویلی به نیروی هوایی روسیه نیزبه سامانه های جنگ الکترونیک بسیار پیشرفته ای مجهز شده اند که پیش از این امتحان خود را در رزم هوایی برفراز آسمان سوریه پس داده و حتی به اعتقاد برخی ناظران نظامی ، تهدید عمده ای را متوجه جتهای نسل پنجم نیروی هوایی ارتش ایالات متحده که فناوری حسگرهای آنها دهها برابر جت سوئدی است ، نموده اند . با این وصف ، گرچه هر دوطرف ( فلانکر و گریپن ) تاکید بسیار زیادی بر استفاده از سیستمهای جنگ الکترونیک و راداری برای بهبود وضعیت بقاء رزمی خود دارند ، طبیعی است که تلاش اصلی دو طرف ماجرا ، بر انهدام هدف متخاصم در برد فراتر از میدان دید بصری متمرکز شده باشد . بااین وجود ، گفته میشود که نیروی هوایی روسیه هم اکنون به شکل خاص بر روی بهبود توانایی های رزمی خود در محدوده میدان دید بصری ، تمرکز داشته و این بدان معنی است که مزیت گریپن در دو حوزه ابعاد کوچک و همچنین ارتفاع پروازی پایین تر ، دیگر به مانند گذشته اهمیت نخواهد داشت . با توجه به تمامی این موارد و هزینه های قابل توجهی که تاکنون برای جدید ترین نمونه گریپن صرف شده ، نیروی هوایی سوئد در حال حاضر تمامی تلاش خود را برای بهبود هرچه سریعتر تسلیحاتی و نرم افزاری محصول بومی خود خواهد نمود . بن پایه صرفاً برای میلیتاری / مترجم : MR9
-
-1 پسندیده شدهاین ابداع ایرانی ها بود و مربوط به قبل از اسلام هم میشه ولی چه کنیم که مرغ همسایه همیشه غاز هست :-(