برترین های انجمن
ارسال های محبوب
Showing content with the highest reputation on سه شنبه, 30 آذر 1400 در همه مناطق
-
11 پسندیده شدهبسم ا... رزمایش پیامبر اعظم (ص) 17 نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی https://www.aparat.com/v/Tsnak پی نوشت : تا اینجای رزمایش که ابتکار یا تجهیزات جدیدی رصد نشد !
-
6 پسندیده شدهتهران-ایرنا - سخنگوی وزارت امور خارجه از شهادت سفیر جمهوری اسلامی ایران نزد دولت نجات ملی یمن بر اثر ابتلا به کرونا خبر داد. به گزارش ایرنا از اداره کل اطلاع رسانی و امور سخنگویی وزارت امور خارجه شهید حسن ایرلو که از جانبازان شیمیایی جنگ تحمیلی نیز بود، در محل ماموریت خود به کرونا مبتلا شد و به دلیل همکاری دیرهنگام برخی کشورها، متاسفانه در شرایط نامناسبی به کشور بازگشت. این دیپلمات کشورمان به رغم به کارگیری همه مراحل درمانی برای بهبود وضعیت بیماری ایشان، سحرگاه امروز به فیض شهادت نایل آمد. سخنگوی وزارت امورخارجه روز شنبه در پاسخ به سئوال خبرنگاران درباره وضعیت سفیر کشورمان در یمن از ابتلای وی به کرونا خبر داد و گفت: آقای ایرلو از چند روز قبل مبتلا به ویروس کرونا شده و با توجه به ضرورت رسیدگی پزشکی به ایشان، وزارت امورخارجه برای انتقال وی به کشورمان جهت معالجات لازم تماسها و رایزنیهایی را با برخی کشور های منطقه بعمل آورد که سرانجام منجر به فراهم شدن مقدمات لازم جهت انتقال ایشان گردید. https://s4.uupload.ir/files/fhg_godxwaen8to_jowj.jpeg
-
5 پسندیده شدهتخصص ایشون پدافند بود و نتایج نسبتا خوبی تو یمن به همراه داشت بحث ترور ایشون بسیار زیاد محتمله الخصوص اینکه بین عربستان و اسراییل در قضیه یمن همکاری امنیتی برقراره .طرف اسراییلی به ما کاملا اعلان جنگ کرده
-
3 پسندیده شدهبا سلام ، در واقع این توپ ساخت کاناداست و فقط بصورت واسطه ای از اتریش خریداری شد ، به روایتی هم گفته میشه که سفارش لیبی بوده و در اروپا توقیف میشه و به دست ایران میرسه !
-
2 پسندیده شده
-
2 پسندیده شدهحسن ایرلو سفیر ایران در یمن به شهادت رسید...
-
2 پسندیده شدهاستاندارد طراحی سوله های در ایران فقط برای مقاومت در برابر باد طراحی شده و بر همین مبنا هم اجرا میشه و تقریبا هیچ گونه محافظتی در برابر هجوم نظامی ندارند .
-
2 پسندیده شدهدر مورد کوادها و پهپادها ناظر به عملیات تسا که گویا پهپاد فقط حامل بوده و موشک یا پرتابه ای (احتمالا موثر ولی بسیار کوچک) شلیک کرده که هرچند خود پهپاد به طور موفق گویا غیرفعال شده ولی پرتابش مشکل ایجاد کرده. (همه مفروضات هست) به همین دلیل به نظرم خصوصا برخی تاسیسات ما که در جغرافیای بسیار پیچیده شهری مثل کلان شهر تهران با همه درگیریهای شهریش واقع شدند شاید رصد و پایش و مواجهه با روزانه احتمالا ده ها شی پرنده کوچک کمی مشکل باشه. شاید بشه عوارض مصنوعی (تورها و تله ها و یا برخی تکنولوژیهای نوین تر سد و مانع ) را پیشنهاد کرد البته اگر امکان پذیر باشه. مثلا در محافظت از یک سوله. البته اگر پرتابه ها پرتعداد باشند مشکل ایجاد میکنه. حتی با فرضی دیگه و البته سنجیدن تمام عواقب (از جمله آسیبهای احتمالی) میشه یک سیستم ماننند تروفی (سیستم های فعال ضد زره) را برای ارتفاع خاصی پیشنهاد داد که چندین وجه از یک سوله بسیار حساس فی المثل را پوشش بدند. احتمالا با این پرتابه ها (که فرضا سیستمهای پدافند برد کوتاه توان تشخیص و درگیری ندارند) اسیب پذیرترین قسمت ها طبق تجربیاتی هم که داشتیم سقف سوله هاست و نه حتی دیوارهای اجری و بتنی. و در ایران هم عمدتا سقف سوله ها به صورت تیپ و ضعیف طراحی میشند.
-
2 پسندیده شدهبا سلام حملات پهپادی به مراکز حساس ایران بسیار پیش تر از این معمول بوده اما به دلایل امنیتی رسانه ای نمیشده . چند سال قبل ، دو مامور بومی وابسته به اسراییل پهپاد مولتی کوپتر مجهز به دوربین دید در شب را بروی یکی از پادگانهای آموزشی سپاه قدس ، شبانه به پرواز در آورده بودند که با کشف چشمی این پهپاد توسط یکی از نگهبانان در نور مهتاب ، این پهپاد توسط یکی از اسنایپرهای حاضر در پادگان مورد هدف قرار میگیره و با قوروق منطقه ، خلبانان پهپاد که با موتور در حال فرار بودند دستگیر شدند و اعتراف های جالبی هم داشتند . فناوری پهپاد ها به حدی پیشرفت کرده و عمومی شده که این نوع حملات در آینده بسیار بیشتر اتفاق خواهند افتاد و باید راهکارهای مناسبی بر علیه این آفندها اندیشیده و اجرا بشه . که دیگه نیازی به هدف قرار دادن فیزیکی پهپاد با اسنایپر نباشه !
-
2 پسندیده شدهبسم ا... هویتزر جی اچ ان-45 که با دور زدن تحریم ها در طول جنگ ایران و عراق از اتریش خریداری شد،در ردیف قطعات توپخانه ای برد بلند کالیبر 155 میلیمتری ایران است که در طول جنگ به دلیل برد بیشتر و کالیبر بالاتر بیشتر مورد توجه ارتش قرار گرفت . این توپ ، بر خلاف اغلب توپ های کششی ایران که بر ارابه ای تک محور سوار شده اند ، از ارابه دو محوره برخوردار است مکانیزم عقب نشینی این توپ از نوع هیدرو پنوماتیکی است که با 11 تن وزن ، 14 متر طول ، 2 متر ارتفاع ، قابلیت شلیک مهمات بیس بلید در حداکثر برد 39.6 کیلومتر و با حداکثر نرخ آتش 2 الی 5 گلوله بر دقیقه را دارد. در مجموع 300 عراده از این توپ از اتریش خریداری شده است که برآوردهای کنونی مبنی بر در خدمت بودن 100 عراده است. توپ GHN-45 همچنان از نقش برجسته ای در واحد های توپخانه ای ارتش ایران در غرب کشور برخوردار است. این توپ در سالهای اخیر توسط ارتش بازسازی و در رزمایش آبان 1400 عملیاتی گردید .
-
1 پسندیده شدهدر مورد پاراگراف اول صحبت شما ، باید عرض کنم که ساخت یک پهپاد مولتی کوپتر با قابلیت حمل محموله نسبتا سنگین الان در داخل کشور براحتی امکانپذیره و حتی نیاز با قاچاق قطعه هم نداره و پهپاد های مشابه حتی بصورت پروژه های دانشجویی هم ساخته میشن ! در مورد پدافند غیر عامل ، همانطور که بهش اشاره فرمودین در واقع سریعترین مسیر نیست اما هزینه برترین مسیر هم هست ! راهکار شما را میشه در مورد تاسیساتی که قراره در آینده ساخته بشه در صورت تامین بودجه بکار بست اما در مورد تاسیسات موجود ، انتقال به زیر زمین و در پناه عوارض ، بسیار هزینه بر و گاه ناممکنه ، برای پدافند تاسیسات موجود میشه از سنجه های غیر فعال ( فناوری موجود ) استفاده کرد که این پهپاد ها را کشف کنند و با استفاده از تفنگهای ضد پهپاد پالس الکترو مغناطیسی که در بازار غیر نظامی هم به وفور یافت میشه ، میشه با هزینه کمتر اینکارو انجام داد .
-
1 پسندیده شدهدر پرونده ای مثل حضور نظامی ما در سوریه ، ( بخاطر شرایط و تنوع نیروهای اعزامی ) بحران نفوذ به حدی بوده که در چندین مورد ، خیانتها و کشف عوامل نفوذی اینقدر آشکار و مخرب شده که این عوامل بعد از لو رفتنشون بصورت صحرایی تیر باران شدند ! مطمئنا بغیر از عوامل نفوذی کشف شده ، عوامل دیگری هم بودند که براحتی میتونستند عامل جاسوسی بیولوژیکی باشند . متاسفانه حفره ها اینقدر زیادند که نمیشه راجبشون اینجا به گفتگو پرداخت .
-
1 پسندیده شدهسلام دقیقا همینطوره. اصولا ریزپرنده ها و ریزمهمات خصوصا در کشور هدفی مثل ایران با این گستردگی و البته همسایگان با مرزهای بی در و پیکرد و کمبود امکانات در انسداد مرزها و وجود مافیای قاچاق که در طول سالیان سال تبدیل به دژهای تسخیرناپذیر شدند و مرزهای طولانی و جمعیت به شدت متکثر بهترین نقطه برای اجرای چنین عملیات هایی است با تیم های بسیار مبتدی تا حرفه ای (فرض بگیرید تیمی مبتدی اصلا اطلاع نداره و فقط مامور کاشت پهپادی یا بسته ای میشه در یک نقطه خاص حتی دور از مراکز حساس ) به نظر فعلا کاراترین مسیر و در دسترس ترین مسیر (نه سریعترین مسیر البته) همین بردن مراکز بسیار حساس به زیرزمین و تونلهای مستحکم هست. ریزپرنده ها و مهمات پاشنه اشیلشون قدرت کمشون هست. ایده ال برای هدف قرار دادن مراکز اقتصادی و سوله های حساس ولی ناتوان در برابر نقاطی که پدافند غیرعامل به خوبی در اونها رعایت شده با استفاده از عوارض طبیعی یا مصنوعی خاص. با روندی که پیش میره حتی بهترین پدافندهای کوتاه برد هم در شرایطی که این ابزارها دارند به سمت مینیاتوری شدن هرچه بیشتر پیش میرند و البته پرواز مبتنی بر هوش مصنوعی و جمعی یک گام همیشه عقب تر و ناکارامدتر هستند. خرابکاری های امنیتی با حملات نظامی حالا دو شیوه کاملا موثر و متفاوت هست.
-
1 پسندیده شدهبا سلام این موضوعی که مطرح فرمودید حداقل در مورد عروج شهید سردار حق بین ( فاتح نبل و الزهرا ) از فرماندهان سپاه قدس که گیلانی هم بودند ، صحت داره . در فروردین ماه امسال ، اوایل عروج ایشون اعلام شد که فوت بر اثر کرونا بوده اما بعد ها مشخص گردید که ماجرا چیز دیگریست و در واقع ایشون به شهادت رسیده اند . مشابه همین مورد در باره شهادت سردار حجازی هم مطرحه .
-
1 پسندیده شدهخبرت تحولات را میخوندم (اگر دوستان دقیق بوده باشند در خبررسانی) در این مورد حمله 25 آذر گویا مقام روس گفته از 8 موشک 7 موشک هدف قرار داده شد ولی تاصویر ماهواره ای سه برخورد دقیق روی باند فرودگاه دمشق را نشون میده. حالا اگر نقل اخبار درست باشه ارائه امار اینچنینی زیر سوال میره تا حدی. البته ممکنه اصلا وقایع طور دیگه ای بوده و در ظاهر چنین به نظر میرسه.
-
1 پسندیده شدهلحن و نوع سخنان فرماندهان نظامی ما و مسئولان امنیتی به ظاهر نشون میده که تهدیدات شاید از منشا متفاوتی جدی تلقی شده. فرضا حساب کنید اطلاعاتی که طرف سومی از امادگی های رزمی دشمن به ما داده. (همچنان عملیات فریب و فشار از بالای برجام باید مدنظر باشه) اشاره شد که تفاوتش اینه گویا فرماندهان موفقیت عملیات دشمن را تا حد زیادی موثر تلقی میکنند که میتونه با توجه به نوع تهدید باشه یا حتی یک عامل موثر کشف شده یا مورد انتظار در پدافند (عملیات سایبری یا خرابکاری داخلی) که سبب میشه براوردها در مورد تاثیر حمله متفاوت از گذشته ارزیابی بشه. البته تفاوتی که وجود داره به نظر میرسه ماهیت تهدید همچنان پیچیده است. مسئولان امنیتی اشاراتشون گمانه را میبره به سمت یک عملیات خرابکاری/امنیتی/تا حدی نظامی وسیع و حتی سخنان امروز سردار رشید هم میتونه اشاره به همین موضوع باشه. ( تفاوتش با حمله مستقیم اینجاست که احتمالا با مشارکت یک یا چند کشور خاص خواهد بود و از جمله مهمتریناش رژیم سعودی و خاک و اسمان و سواحل عربستان - با توجه به ضرباتی که خورده و وضعیت بغرنجی که توش قرار داره و عداوتی که داره و نشان دادن حسن نیتش به صهیونیستها به پاس حمایت وسیع تر اخیرشون در جنگ یمن و جبهه مارب و همچنین مکان رزمایش امروز سپاه ) پ ن: تهران تایمز امروز مقاله ای در همین راستا و هشدار به عملی شدن این تهدید داشت دوباره به نقل از مسئولی در شورای امنیت ملی که اشاره هم به تسا کرده بود و از قول رسانه های سرزمین های اشغالی حادثه تسا را به شلیک موشکی* از پهپادی که در داخل ایران مونتاژ شده بود منتسب کرده بود. این موضوع جدید میتونه باشه. با توجه به اعلامیه همون شب شورای امنیت ملی ممکنه در برخورد با پهپاد موفق عمل کردیم (انحراف و نه انهدام) ولی در ادامه موشک شلیک شده با توجه به خصوصیاتش اسیب رسانده به سقف سایت. همین الگو را در مورد سوله موشکی اطراف تهران هم قابل تصور هست. نکته ای که وجود داره و من هم اعتقاد دارم امکانپذیر هست همین حمله وسیع پهپادی از داخل ایران هست. چندین سال بواسطه خصوصا برخی کولبری های غرب کشور (مرکز اربیل موساد) و همچنین لنج های جنوب کشور (مرکز حاشیه خلیج فارس موساد) فرصت بوده تا زیرساختهای لازم و ابزار در داخل کشور تدارک دیده بشه. نشان به ان نشان هر وقت برخوردی خواست صورت بگیره با این منافذ با یک فضاسازی گسترده و ایجاد جریان امنیتی جلوش گرفته شد و این مسیرها تا همین امروز هم باز هست. هرچند از لحاظ امنیتی یک گپ بزرگ هست ولی خب این گپ نشانه هایی هست که وجود داره و پس امکانپذیر هست. حالا این یک فرض هست ولی امکان یک تهاجم ترکیبی هم با رصد جمیع اظهارات دو طرف وجود داره. نکتش اینجسات اینبار واکنش های ما هم تا حدی متفاوت هست که نشون میده ماهیت تهدید جدی است. * پ ن2: در مورد دوربین ها شاید نقش هدایتی را برای موشک پهپاد داشتند. اگر قرار بوده از سامانه های جی پی اس که اخلا پذیر هست یا سامانه های هدایت که موشک را پیچیده و سنگین میگرده استفاده نکنند و از یک سامانه مثلا ارتباطی کم هزینه ولی برخط استفاده کنند که منحصر به فرد، ارزان، سبک و فعال شده در یک بازه زمانی کوتاه بوده فقط. پ ن3: فعلا در کوتاه مدت در برابر این تهدیدات جا به جایی و به هم زدن نقشه داخل مجموعه ها و سایتها و جا به جایی ماشین الات و مجموعه های حساس و انبار سوخت و ... (با هماهنگی اژآنس که مطمئنم کارکشنی میکنه تا این اتفاق رخ نده و البته که قطعا بسیاریش قابل انجام نیست به خاطرم اهیت تثبیت شده و بر فرض اتفاق هم هدف به تاخیر افتادن فعالیتهای ایران محقق میشه تا حدی)، تقویت فیزیکی سوله ها و سایتها (فرض اینه پدافند در برخورد با ریزپرنده ها و مهمات نه از لحاظ کمیت و نه کیفیت فعلا توان مقابله نداره) در میان مدت تقویت پدافند و حتی خرید فوری و در بلند مدت به زیر زمین یا دل کوه بردن تمام تاسیسات اینچنینی حساس راهکار این شیوه نبرد دشمن هست.
-
1 پسندیده شدهامار روسها تا حدود صحیحه ۱۱تا ۱۳پهپاد ترک در سوریه و ۲۳تا ۲۶پهپاد در لیبی سرنگون شده البته در سوریه این سامانه در کنار بوک فعالیت میکرد. ولی چیزی که مهمه هفت هشت سامانه پانتسیر که حداقل چهار تاشون در حالت رزمی بودن مورد هدف پهپادهای ترک قرار گرفت که اصلا برای یک سامانه پدافندی مناسب نیست. ضعف در برابر جنگ الکترونیک و اهدف کم سرعت و همچنین خدمه کم تجربه بخصوص در لیبی باعث این شکست شد .همین سامانه در اطراف دمشق و حماه چونکه زیر چتر سایر رادار و سامانه دیگه سوریه هستش موفقیتهای نسبتا خوبی به خصوص در این دو سال در برابر موشکهای صیهونها رقم زده . جالبه روسها بعد از انجام چند بهینه سازی و تستهای میدانی پانتسیر وقتی که خیالشون تا حدودی راحت شد . شروع کردندبه اعتبار سازی دوباره
-
1 پسندیده شدهحالا اگر دروغ ها و کتمان ها را نادیده بگیریم در چند وقت اخیر چندین مقام امریکایی به صراحت اذعان کردند علاوه بر تامین سلاح های عربستان به طور مستقیم در جنگ یمن مشارکت دارند و تقریبا دارند اون را هدایت میکنند. حساب کنید یمنی ها نه تنها با بخشی از یمنی های مزدور و یمنی های استخدام شده و نیروهای چندین کشور در حال جنگ هستند بلکه مستقیما دارند با نیروهای امریکایی هم(فقط نیروی امریکایی رزمی به شکل زمینی حضور نداره و در بخش عملیاتی و جاسوسی و اطلاعاتی و پهپادی و دریایی و پدافندی حتی احتمالا هوایی ) میجنگند. شاید اگر توان رسانه ای ما الان جا به جا بود با غرب بیشتر میشد این حماسه را ترسیم کرد و واقعیت های شگفت انگیزش را بیرون کشید از بین فضای جنگ رسانه ای و بایکوت طرف مقابل. نیروهایی که در محاصره 360 درجه و اقتصاد تقریبا هیچ و دستان خالی دارند اینچنین مقابله میکنند با یک جهان و در راسش به اصطلاح ابرقدرت این جهان. پ ن: و فراموش نکنیم با تمام سختی ها و مشکلات و کاستی ها و خون دلی ها ( از روند طبیعی ذات آدم ها که بعد از مدتی عده ای تنها به دنبال سهم از سفره ها هستند در میان اونهایی که همچنان بر مدار آدمیت میچرخند) این ایران بوده که در کوهی از فشارها و دشمنی ها و خیانت ها داره به وظیفش عمل میکنه حداقلی (و سهیم هست ولو به اندازه ذره ای در معجزه برادران یمنی در میان طوفانی از انتقادها و تهمتها و ناسزاها و تحقیرهای دوست و دشمن) در قبال یمنی ها هم به عنوان انسان های مظلوم مورد ستم و تعدی و هم به عنوان برادران دینی. هرچند این وظیفه را کاش میشد و توان داشتیم بهتر و بیشتر انجام بدیم ولی حتما روزی فاش خواهد شد که چه انسان های مومنی از جنس حاج قاسم ها در جبهه مقاومت ایران و لبنان و عراق و افغانستان و ... سعی کردند در حد توان از مظلومیت یمنی ها بکاهند.
-
1 پسندیده شدهشبکه تلویزوینی دولتی ترکیه در ادعایی از امارات حمایت کردهو عناون کرده ایران جزایر امارات را اشغال کرده! جالبه چند روز پیش هم اردوغان برای امیددهی برای بهود اقتصاد گفته بود روابط با امارات را درست کردم! و کلی پل نقد وارد کشور خواهد شد و به زودی روابط با مصر و صهیونیستها را هم ترمیم میکنم. همه چیز برای اردوغان همینقدر مهم و اعتقادی است! در حد بالا پایین شدن میزان انحنای شکمش! حالا شدند هواخواه امارات در مقابل ما. جالبه از عادی سازی روابط با صهیونیستها گفتند که شرایط را براشون بهتر خواهد کرد و همزمان چند ماه پیش با وجود داشتن روابط رسمی و دیپلماتیک با این رژیم از بقیه انتقاد میکردند و فحش میدادند که حق عادی سازی ندارند ( عادی سازی ذلیلانه اون کشورها که هیچ) - یک رژیم نژادپرست که نژاد خاصی اون هم از کشور خودش براش مهمه سر بزنگاه هر چیزی را با این نژآدپرستیش معامله میکنه. هرچیزی را.
-
1 پسندیده شدهبا سلامی دوباره به دوستان عزیز میلیتاریست ؛به اتفاق هم مبحث موشکهای بالستیک برد کوتاه رو ادامه میدهیم: موشک های بالستیک برد کوتاه Short-range ballistic missile (قسمت سیزدهم) TR-1 Temp : موشک زمین به زمین بالستیک برد کوتاه تی آر - 1 (تِمپ) ساخت اتحاد جماهیر شوروی است. این موشک بالستیک که توسط ناتو SS-12 Scalebord نامیده شد ، یکی از کم نام و نشان ترین موشک های بالستیک روسی است. این موشک دارای برد ماکزیمم 900 کیلومتر و کالیبر 1010 میلی متر می باشد. این موشک تولید سال 1969 میلادی می باشد. در انجمن هیچ تاپیکی در خصوص این موشک بالستیک وجود ندارد. https://en.wikipedia.org/wiki/TR-1_Temp KN-02 Toksa : موشک زمین به زمین بالستیک برد کوتاه کی اِن - 02 توکسا ساخت کره شمالی است. این موشک بالستیک در واقع نسخه کپی شده از موشک سوخت جامد OTR-21 Tochka اتحاد جماهیر شوروی است که توسط کارشناسان موشکی کره شمالی ساخته شده است. این موشک دارای برد ماکزیمم 160 کیلومتر و کالیبر 650 میلی متر می باشد. کارشناسان موشکی کره ای ، پس از آنکه دولت سوریه به موشک توچکا مجهز گردید ، امکان دسترسی به این موشک و امکان مهندسی معکوس آن را بدست آوردند. سرانجام و پس از چندین آزمایش ناموفق ؛ نهایتا در سال 2006 میلادی توسط کره شمالی ، این موشک در خط تولید قرار گرفت. در انجمن هیچ تاپیکی در خصوص این موشک بالستیک وجود ندارد. https://en.wikipedia.org/wiki/KN-02_Toksa Hwasong-5 : موشک زمین به زمین بالستیک برد کوتاه هو واسانگ - 5 ساخت کره شمالی است. این موشک نسخه کره شمالی موشک R-17 Elbrus (یکی از زیر شاخه های موشک نامدار Scud ) اتحاد جماهیر شوروی است. کره شمالی ، اولین نمونه های موشک البروس را در سال 1979 یا 1980 از طریق ارتش مصر بدست آورد و با بدست آوردن این موشک ، امکان مهندسی معکوس این موشک برای کره شمالی فراهم شد. این موشک دارای برد ماکزیمم 320 کیلومتر و کالیبر 885 میلی متر می باشد. کره شمالی در ازای کمک هائی که در خلال جنگ اعراب و اسرائیل به ارتش مصر نمود ، در اوایل دهه 80 میلادی یک نسخه از موشک البروس را بدست آورد و پس از چند سال در سال 1985 خط تولید این موشک را راه اندازی نمود. ایران این موشک را با عنوان " شهاب - 1 " در خاک خود تولید می کند. موشک روسی R-17 Elbrus در انجمن هیچ تاپیکی در خصوص این موشک بالستیک وجود ندارد. https://en.wikipedia.org/wiki/Hwasong-5 Hwasong-6 : موشک زمین به زمین بالستیک برد کوتاه هو واسونگ -6 یا اصطلاحا Scud-C ساخت کره شمالی است. این موشک بالستیک بر اساس انجام برخی از بهینه سازی ها بر روی موشک Hwasong-5 کره شمالی تولید گردیده است. این موشک دارای برد ماکزیمم 500 الی 600 کیلومتر و کالیبر 880 میلی متر می باشد. این موشک در سال 1989 یا 1990 در خط تولید قرار گرفت. ایران این موشک را با عنوان شهاب - 2 در خاک خود تولید می نماید. اسکاد - سی ارتش قذافی که توسط مخالفان دولت لیبی به غنیمت گرفته شده است. در انجمن هیچ تاپیکی در خصوص این موشک بالستیک وجود ندارد. https://en.wikipedia.org/wiki/Hwasong-6 ادامه دارد ... ----------- پ.ن 1 : امیدوارم که مورد پسند دوستان واقع شده باشد. دوستانی که پسندیدند ، مثبت را فراموش نکنند. پ.ن 2 : به امید خدا در دو پست آتی ، پرونده موشک های بالستیک برد کوتاه را خواهیم بست. پ.ن 3 : انشاءالله و اگر عمری باقی بود ، در پست های بعدی به ترتیب سایر موشکهای بالستیک (برد متوسط و برد بلند) را به اتفاق بررسی خواهیم نمود.
-
1 پسندیده شدهبا سلامی دوباره به دوستان عزیز میلیتاریست ؛ با تشکر از این دوستانی که چند موشک برد کوتاه از قلم افتاده رو یادآوری نمودند ،به اتفاق هم مبحث موشکهای بالستیک برد کوتاه رو ادامه میدهیم: موشک های بالستیک برد کوتاه Short-range ballistic missile (قسمت دوازدهم) R-11 Zemlya یا Scud-A : موشک زمین به زمین بالستیک برد کوتاه آر-11 زملیا ساخت اتحاد جماهیر شوروی است. این موشک بالستیک که توسط ناتو scud-A نامیده شد ، یکی از اولین موشک های بالستیک روسی است که در پاسخ به نیاز ارتش سرخ برای داشتن موشکی مشابه V-2 آلمانی ؛ تولید گردید. این موشک دارای برد ماکزیمم 180 کیلومتر و کالیبر 880 میلی متر می باشد. برخی گزارشات حاکی از این است که شوروی این موشک ها را نیز در خلال جنگ تحمیلی عراق علیه ایران ، در اختیار ارتش بعث عراق قرار داده بود. در انجمن هیچ تاپیکی در خصوص این موشک بالستیک وجود ندارد. https://en.wikipedia.org/wiki/R-11_Zemlya AL-Hussein : موشک زمین به زمین بالستیک برد کوتاه الحسین ساخت عراق در زمان صدام است. این موشک بالستیک (که نوعی بروزرسانی بر روی موشک scud-B روسی است) دارای برد ماکزیمم 650 کیلومتر و کالیبر 900 میلی متر می باشد. ارتش عراق نسخه ارتقاء یافته ای از این موشک را با نام العباس را نیز تولید نموده است. در انجمن هیچ تاپیکی در خصوص این موشک بالستیک وجود ندارد. https://en.wikipedia.org/wiki/Al_Hussein_(missile) Al-Samoud-2 : موشک زمین به زمین بالستیک برد کوتاه الصمود - 2 ساخت عراق صدام است. این موشک بالستیک (که حاصل نوعی تغییرات و بروزرسانی بر روی موشک های زمین به هوا سام -2 روسی و تبدیل آنها به نسخه زمین به زمین است ) دارای برد ماکزیمم 180 کیلومتر و کالیبر 760 میلی متر می باشد. ارتش عراق جمعا حدود 100 فروند از این موشک را تولید نموده است. در انجمن هیچ تاپیکی در خصوص این موشک بالستیک وجود ندارد. https://en.wikipedia.org/wiki/Al-Samoud_2 البته در این تاپیک سینای عزیز ، به این موشک عراقی هم اشاره ای شده است: http://www.military.ir/forums/topic/29581-%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D9%84-100%D8%A7%D9%84%D9%81%D8%AA%D8%AD%D8%A7%D9%84%D8%B5%D9%85%D9%88%D8%AF%D8%A7%D9%84%D8%B5%D9%85%D9%88%D8%AF-2/ Tondar - 69 : موشک زمین به زمین بالستیک برد کوتاه تندر-69 ساخت جمهوری اسلامی ایران است. این موشک بالستیک (که نوعی بروزرسانی بر روی موشک زمین به هوای S-75 یا همان سام -2 روسی است ) دارای برد ماکزیمم 150 کیلومتر و کالیبر 650 میلی متر می باشد. موشک هوا به زمین SA-2 یا S-75 ؛ جد مشترک تندر-69 و الصمود-2 در انجمن هیچ تاپیکی در خصوص این موشک بالستیک وجود ندارد. https://en.wikipedia.org/wiki/Tondar-69 ادامه دارد ... ----------- پ.ن 1 : امیدوارم که مورد پسند دوستان واقع شده باشد. دوستانی که پسندیدند ، مثبت را فراموش نکنند. پ.ن 2 : به امید خدا در یکی دو پست آتی ، پرونده موشک های بالستیک برد کوتاه را خواهیم بست. پ.ن 3 : انشاءالله و اگر عمری باقی بود ، در پست های بعدی به ترتیب سایر موشکهای بالستیک (برد متوسط و برد بلند) را به اتفاق بررسی خواهیم نمود.
-
1 پسندیده شدهبا سلامی دوباره به دوستان عزیز میلیتاریست ؛ با توجه به پست قبلی ، قکر میکردم که بررسی موشک های بالستیک برد کوتاه به پایان رسیده ، اما کمیل عزیز و یکی دو نفر دیگه از دوستان زحمت کشیدند و تعدادی از این موشک های از قلم افتاده رو نام بردند تا کم کم باور کنم که این موشک های برد کوتاه ، حالا حالا ها دست از سر ما بر نمی دارند. با تشکر از این دوستانی که چند موشک برد کوتاه از قلم افتاده رو یادآوری نمودند ،به اتفاق هم مبحث موشکهای بالستیک برد کوتاه رو ادامه میدهیم: ممنون محمد جان این هم لینک تاپیک محمد عزیز : http://www.military.ir/forums/topic/11510-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%87-%D8%B3%D9%87-%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D8%AA-%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AA%D9%85%D9%86%D8%AF-%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86-%D9%81%D8%AC%D8%B1-5%D8%8C-t-3/ موشک های بالستیک برد کوتاه Short-range ballistic missile (قسمت یازدهم) Fateh-313 : موشک زمین به زمین بالستیک برد کوتاه فاتح-313 ساخت جمهوری اسلامی ایران است. این موشک بالستیک (که علی الظاهر نسخه بروز رسانی شده و ارتقاء یافته موشک فاتح-110 ایران است) دارای برد ماکزیمم 500 کیلومتر و کالیبر 610 میلی متر می باشد. اولین فروند از این موشک در سال 2015 میلادی (1394 شمسی) ساخته شده است. در انجمن هیچ تاپیکی در خصوص این موشک بالستیک وجود ندارد. https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D9%88%D8%B4%DA%A9_%D9%81%D8%A7%D8%AA%D8%AD_%DB%B3%DB%B1%DB%B3 Zolfaghar : موشک زمین به زمین بالستیک برد کوتاه ذوالفقار ساخت جمهوری اسلامی ایران است. این موشک بالستیک (که یکی دیگر از انواع بروزرسانی موشک فاتح - 110 ایران می باشد) دارای برد ماکزیمم 750 کیلومتر و کالیبر 610 میلی متر (نظیر فاتح 110) می باشد. اولین فروند از این موشک در سال 2016 میلادی (1395 شمسی) رونمائی شده است. در انجمن هیچ تاپیکی در خصوص این موشک بالستیک وجود ندارد. http://www.tasnimnews.com/fa/news/1395/06/31/1191852/%D9%85%D9%88%D8%B4%DA%A9-%D8%B0%D9%88%D8%A7%D9%84%D9%81%D9%82%D8%A7%D8%B1-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%85%D9%88%D8%B4%DA%A9-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B1%D9%88%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%B4%D8%AF-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1 SAKR-80 : موشک زمین به زمین بالستیک برد کوتاه صقر-80 ساخت جمهوری عربی مصر است. این موشک بالستیک (که در واقع یکی از انواع بروزرسانی های FROG-7 روسی است) دارای برد ماکزیمم 80 کیلومتر می باشد. ارتش مصر مجموعا 60 فروند از این موشک را تولید نمود. در انجمن هیچ تاپیکی در خصوص این موشک بالستیک وجود ندارد. http://www.globalsecurity.org/military/world/egypt/sakr-80.htm Project - T : موشک زمین به زمین بالستیک برد کوتاه پروجکت - تی ساخت جمهوری عربی مصر است. این موشک بالستیک (که نوعی بروزرسانی بر روی موشک scud-B روسی است که با کمک گرفتن از کارشناسان موشکی آرژانتینی ، عراقی و کره شمالی صورت پذیرفته است) دارای برد ماکزیمم 450 کیلومتر و کالیبر 900 میلی متر می باشد. ارتش مصر جمعا حدود 100 فروند از این موشک را تولید نموده است. در انجمن هیچ تاپیکی در خصوص این موشک بالستیک وجود ندارد. http://militaryedge.org/armaments/scud-c-project-t/ ادامه دارد ... ----------- پ.ن 1 : امیدوارم که مورد پسند دوستان واقع شده باشد. دوستانی که پسندیدند ، مثبت را فراموش نکنند. پ.ن 2 : فکر میکنم که هنوز یکی دو پست دیگر از موشک های برد کوتاه باقی مانده باشد. به امید خدا در یکی دو پست آتی ، پرونده موشک های بالستیک برد کوتاه را خواهیم بست. پ.ن 3 : انشاءالله و اگر عمری باقی بود ، در پست های بعدی به ترتیب سایر موشکهای بالستیک (برد متوسط و برد بلند) را به اتفاق بررسی خواهیم نمود.
-
1 پسندیده شدهبا سلامی دوباره به دوستان عزیز میلیتاریست ؛ به اتفاق هم مبحث موشکهای بالستیک برد کوتاه رو ادامه میدهیم. موشک های بالستیک برد کوتاه Short-range ballistic missile (قسمت دهم) Shahab-1 : موشک زمین به زمین بالستیک برد کوتاه شهاب-1 ساخت جمهوری اسلامی ایران است. این موشک بالستیک (که علی الظاهر نسخه ایرانی موشک Scud-B ساخت شوروی است) دارای برد ماکزیمم 350 کیلومتر می باشد. اولین فروند از این موشک در سال 1987 میلادی (1366 شمسی) ساخته شده است. Scud-B ساخت شوروی http://www.military.ir/forums/topic/11312-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%B4%DA%A9-%D8%B4%D9%87%D8%A7%D8%A8-1-%DB%8C%D8%A7-scud-b/ Shahab-2 : موشک زمین به زمین بالستیک برد کوتاه شهاب-2 ساخت جمهوری اسلامی ایران است. این موشک بالستیک برد کوتاه ( که نسخه ای ایرانی موشک Hwasong-6 کره شمالی می باشد) دارای برد ماکزیمم 750 کیلومتر و کالبیر 885 میلی متر می باشد. شهاب - 2 ساخته سال 1990 میلادی است و ظاهرا امکان مجهز شدن به کلاهک های بارانی را نیز دارا می باشد. Hwasong-6 کره شمالی در انجمن هیچ تاپیکی در خصوص این موشک بالستیک وجود ندارد. https://en.wikipedia.org/wiki/Shahab-2 Fateh-110 : موشک زمین به زمین بالستیک برد کوتاه فاتح-110 ساخت جمهوری اسلامی ایران است. این موشک تاکتیکال سوخت جامد ، دارای برد ماکزیمم 300 کیلومتر و کالبیر 610 میلی متر می باشد. این موشک ساخته سال 2002 میلادی است. http://www.military.ir/forums/topic/91-%D9%85%D9%88%D8%B4%DA%A9-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%AA%DB%8C%DA%A9-%D9%81%D9%88%D9%82-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86-%D9%81%D8%A7%D8%AA%D8%AD-110/ Qiam-1 : موشک زمین به زمین بالستیک برد کوتاه قیام-1 ساخت جمهوری اسلامی ایران است. این موشک تاکتیکال دارای برد ماکزیمم 800 کیلومتر و کالبیر 880 میلی متر می باشد. این موشک ساخته سال 2011 میلادی است. http://www.military.ir/forums/topic/22399-%D9%85%D9%88%D8%B4%D9%83-%D9%82%DB%8C%D8%A7%D9%85-1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AB%D9%86%D8%A7%D9%8A%D9%8A-%D8%AA%D8%B1%D9%8A%D9%86-%D9%85%D9%88%D8%B4%D9%83-%D8%A7%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D9%86/ ادامه دارد ... ----------- پ.ن 1 : امیدوارم که مورد پسند دوستان واقع شده باشد. دوستانی که پسندیدند ، مثبت را فراموش نکنند. پ.ن 2 : خوب تا اینجای کار و طی ده پست ، تقریبا تمامی موشک های بالستیک برد کوتاه رو به اتفاق هم بررسی کردیم . اگر موشک بالستیک برد کوتاهی هست که از قلم افتاده ، سایر دوستان زحمت بکشند و معرفی کنند تا بخش بالستیک های تاکتیکال و برد کوتاه رو تکمیل کنیم و بریم سراغ بخش بعدی. پ.ن 3 : انشاءالله و اگر عمری باقی بود ، در پست های بعدی به ترتیب سایر موشکهای بالستیک (برد متوسط و برد بلند) را به اتفاق بررسی خواهیم نمود.
-
1 پسندیده شده[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/hires_090616-M-8213R-001.jpg[/img] کلیات ماموریت جوخه تفنگداران ، تعیین محل استقرار ، نزدیک شدن و انهدام دشمن با استفاده از آتش و مانور ،یا دفع تهاجم دشمن و عقب راندن آنها با استفاده از آتش انواع سلاح ورزم نزدیک است. سازمان جوخه تفنگداران جوخه تفنگداران از سه تیم آتش تشکیل شده اند که هریک از آنها مسلح به یک سلاح خودکار هستند وتحت کنترل فرمانده تیم آتش قرار دارند.جوخه از ۱۳ نفر تشکیل شده است : یک (فرمانده جوخه )و سه تیم آتش ۴ نفره .معمولا هر تیم آتش از یک سرتیم (فرمانده یا نارنجک انداز تیم آتش)،سرتیم (تفنگدار مسلح به سلاح خودکار وکمک تفنگدار سلاح خودکار )و یک سرباز عادی یا سرباز یکم (تفنگدار ) تشکیل شده است. تسلیحات الف) سلاحهای سازمانی :سلاح های سازمانی یک جوخه به شرح زیر است: ۱- فرمانده جوخه :دارای تفنگ M16 A2 و سرنیزه است. ۲- فرمانده تیم آتش یا نارنجک انداز تیم آتش:دارای تفنگ M16 A2 مجهز به یک نارنجک انداز ۴۰ میلیمتری ،M203 و سرنیزه. ۳- تفنگدار مسلح به سلاح خودکار : سلاح خودکار و چاقوی رزم ویژه . ۴- کمک تفنگدار سلاح خودکار : تفنگ M16 A2 وسرنیزه . ۵- تفنگدار: تفنگ M16 A2 ، سرنیزه . ب) مهمات : ۱- تفنگ M16 A2 الف) فشنگ ۵۶/۵ میلی متری ، ساچمه ای ، A059 . ب) فشنگ ۵۶/۵ میلیمتری ،رسام ،A063 . ج) فشنگ ۵۶/۵ میلیمتری ، مشقی ، A080 . 2- سلاح خودکار جوخه : الف) فشنگ ۵۶/۵ میلیمتری ، نواری ،A064 . ب) فشنگ ۵۶/۵ میلیمتری مشقی ،نواری ،A074 . ج)فشنگهای A063/A059 (ساچمه ای یا رسام )که ممکن است در داخل خشاب ۳۰ تایی قرار گرفته و شلیک شود ، اما برد موثر آن به شدت افت پیدا میکند. ۳- نارنجک انداز M203 : الف) نارنجک ۴۰ میلیمتری ، سوختار شدید دو منظوره ،M433EI (ضد نفر – ضد زره ) ب) نارنجک ۴۰ میلیمتری ،مختص عملیات آموزشی ، M407I . ج) نارنجکهای علامت دهنده و کنترل شورش. د) نارنجک ۴۰ میلیمتری ،سوختار شدید ، M406 (تا زمان اتمام مهمات موجود از آن استفاده می شود.) ه) نارنجک ۴۰ میلیمتری سوختار شدید ترکش هوایی ، M397 (تا زمان اتمام مهمات موجود از آن استفاده می شود.) و) نارنجک ۴۰ میلیمتری مرمی چندگانه M576 (ضد نفر ) (تا زمان اتمام مهمات موجود از آن استفاده می شود.) ز) نارنجک ۴۰ میلیمتری ، بدون دود و بدون پوکه ،M463 (ضد زره ) (تا زمان اتمام مهمات موجود از آن استفاده می شود.) ج)مهمات و سلاحهای اضافی و کمکی : سلاح ها ومهمات زیر دراختیار نفرات جوخه قرار دارد : . مواد منفجره .مینهای جهنده .نارنجک دستی (ترکشی ،دودزا وگازی ] اشک آور[ ) . AT4 83 میلیمتری (ضد زره) .گلوله های منور وعلائم دهنده زمینی د) سلاحهای زیر می تواند جهت پشتیبانی (یا به همراه )جوخه به کار گرفته شود. . تیربار ۶۲/۷ میلیمتری (M240G). . سلاح تهاجمی چند منظوره دوش پرتاب ۸۳ میلیمتری . . تیربار کالیبر ۵۰/۰ (M2). .تیربار ۴۰ میلیمتری (MK19). .خمپاره های ۶۰ و ۸۱ میلیمتری . .سلاح های ضد تانک (تاو ، جاولین و دراگون) .توپخانه .سلاح های سطح به دریا . .پشتیبانی هایی نزدیک از هواپیما و بالگرد. وظایف افراد الف) کلیات :هریک از افراد تیم آتش باید با وظایف دیگر افراد تیم آشنایی داشته باشند، و در مقابل ، فرمانده تیم آتش وفرمانده جوخه باید بتوانند باید بتوانند وظایف مافوق خودرا به عهده گیرند. ب) فرمانده جوخه : فرمانده جوخه فرامین صادره از سوی فرمانده دسته را اجرا می کند.مسئولیت نظم ،وضع ظاهری ،آموزش ،کنترل هدایت و رفاه جوخه ونیز حفظ وضعیت ، مراقبت واستفاده با صرفه از تجهیزات و تسلیحات آن را درتمام مواقع به عهده دارد.مسئولیت به کار گیری تاکتیکی ،انضباط آتش ،کنترل آتش ومانور جوخه در رزم نیز به عهده اوست.او در موضعی مستقر می شود که به بهترین نحو بتواند فرامین فرمانده دسته را اجرا کند و برجوخه نظارت و کنترل داشته باشد. ج) فرمانده تیم آتش ونارنجک انداز: فرمانده تیم آتش ، فرامین فرمانده جوخه را اجرا میکند.مسئولیت انضباط آتش وکنترل تیم آتش ونیز حفظ وضعیت ، مراقبت واستفاده با صرفه از تجهیزات و تسلیحات به عهده اوست.برای اجرای فرامین ،فرمانده جوخه در موضعی مستقر می شود که به بهترین وجه بر تیم آتش نظارت داشته باشد و آن را کنترل نماید.معمولا او به اندازه کافی به تفنگدار مسلح به سلاح خودکار نزدیک است تا کنترل موثری بر تیم آتش وی داشته باشد.علاوه بر وظایف اصلی به عنوان سر تیم ، بدون ایجاد خدشه به آنها ، او به عنوان نارنجک انداز انجام وظیفه نموده ، مسئولیت استفاده موثر از نارنجک انداز وتفنگ ونیز حفظ شرایط ومراقبت از تجهیزات وتسلیحات خود را عهده دار است.فرمانده ارشد تیم آتش در جوخه ، معاون فرمانده جوخه محسوب می شود. د)تفنگدار مسلح به تفنگ خودکار: تفنگدار مسلح به تفنگ خودکار ،فرامین فرمانده تیم آتش را اجرا می کند.مسئولیت استفاده موثر از تفنگ خودکار ، حفظ وضعیت و مراقبت از تجهیزات و سلاحش بر عهده اوست. ه)کمک تفنگدار سلاح خودکار: کمک تفنگدار سلاح خودکار ،تفنگدار مسلح به سلاح خودکار را در استفاده از تفنگ خودکار یاری می نماید.او برای تفنگ خودکار ،خشابها یا جعبه های اضافی مهمات را حمل می کند وآمادگی پذیرش وظایف تفنگدار مسلح به تفنگ خودکار را دارد.مسئولیت استفاده موثر از تفنگ ،حفظ وضعیت و مراقبت از تجهیزات وسلاحش به عهده اوست . و) تفنگدار : تفنگدار تیم آتش ،فرامین فرمانده تیم آتش را اجرا می کند .مسئولیت استفاده موثر از تفنگ ،حفظ وضعیت و مراقبت از تجهیزات وسلاحش به عهده اوست.به تفنگدار ،آموزش دیده وری و نگهبانی داده شده است. پشتیبانی آتش از جوخه آتش یگانهای پشتیبانی به جوخه تفنگداران در دستیابی به تاثیر سلاح های ترکیبی وانجام ماموریت کمک می کند. الف) پشتیبانی دسته : دسته تفنگداران از سه جوخه تشکیل شده است . جوخه های تفنگدار تحت امر دسته تفنگداران ، ممکن است آتش سرکوب کننده و باز دارنده (مبنای آتش ) را برای مانور یک یا چند جوخه تامین نماید. ب) پشتیبانی گروهان : دسته ادوات گروهان تفنگداران داری خمپاره های ۶۰ میلیمتری ، تیربارهای ۶۲/۷ میلیمتری وسلاح تهاجمی چند منظوره دوش پرتاب (SMAW) است.اینها در قالب یک گروه با سه قبضه خمپاره ، یک گروه با شش قبضه مسلسل و یک گروه هجومی با شش قبضه سلاح چند منظوره دوش پرتاب سازماندهی شده است.دسته ادوات میتواند: ۱- از خمپاره های ۶۰ میلیمتری برای سرکوب و ایجاد دود یا پرده آتش وتیر بار برای اجرای آتش سرکوب کننده (مبنای آتش ) در پشتیبانی از عناصر مانور کننده ای که عملیات آفندی و پدافندی انجام میدهند ، استفاده کند. ۲- از سلاحهای چند منظوره دوش پرتاب برای تامین آتش هجومی موثر علیه استحکامات ، موانع یا خودروهای موتوری دشمن استفاده کند. ج) پشتیبانی گردان : گروهان ادوات گردان پیاده دارای خمپاره های ۸۱ میلیمتری ، تیربارهای کالیبر ۵۰/۰ اینچ و نارنجک انداز ۴۰ میلیمتری ، سلاح های ضد تانک جاولین ، تاو یا دراگون است.این سلاح در قالب یک دسته خمپاره با هشت قبضه خمپاره انداز ، یک دسته تیربار سنگین با ۶ قبضه تیربار کالیبر ۵۰/۰ اینچ ، شش قبضه تیربار ۴۰ میلیمتری ویک دسته ضد زره با ۲۴ موشک دراگون سازماندهی می شود.موشک جاولین جایگزین موشک دراگون می شود.بخش جاولین دارای هشت واحد فرماندهی پرتاب و یک واحد رزمی محل مهمات با ۲۴ موشک جاولین (سه موشک برای هر واحد فرماندهی پرتاب ) است. [img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/moshtarak-feb-13-marjah-anniversary.jpg[/img] http://www.arteshi.com/%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%AA%D8%B3%D9%84%DB%8C%D8%AD%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D9%88%D8%AE%D9%87-%D8%AA%D9%81%D9%86%DA%AF%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%DB%8C.html
-
0 پسندیده شدهحالا این را یک زمانی به عنوان شوخی مطرح میکردیم ولی بحث ترور بیولوژیک ذیل ویروس کرونا به نظرم بسیار جدی است. ما تعدادی قابل توجه از فرماندهان سپاه و خصوصا سپاه قدس را و خصوصا در خارج از مرزها به ظاهر با الوده شدن به ویروس کرونا از دست دادیم: 1.چرا باید ویروس کرونا در این مورد انقدر کشنده باشه؟ 2.چرا فرماندهان سطوح بالا عمدتا. 3.چرا در عدم تعادل نسبت به افراد مشهور دیگه فرضا در حوزه سیاسی؟ حالا این را بزارید در کنار ابتلای سفیر ایران در یمن. فرضیه ای که به ذهن من میرسه ولو با قبول علائم شبیه به کرونا یک سلسله ترور بیولوژیک با ویروسی مشابه کرونا (برای پوشش) را شاهد هستیم که مشابه با کرونا (شاید حتی از روی همین ویروس پس از انتشار) ساخته شده و به شکل خاص و محدود بر روی عناصر مورد نظر پیاده میشه. بحث سرایت پذیری و خطری است که به هر حال ممکنه در صورت همه گیری متوجه سازندگان هم باشه که اگر مهندسی شده باشه احتمالا بحث سرایت انسان به انسان ویروس را منتفی کردند و نحوه انتقالش به افراد مدنظر هم از طریق دیگه ای صورت میگیره.( فرضا دستگاه گوارش)