برترین های انجمن
ارسال های محبوب
Showing content with the highest reputation on چهارشنبه, 27 اردیبهشت 1402 در پست ها
-
4 پسندیده شدهمعادل پول این پاتریوت که بی هیچ معنی دود شد رو میتونستند دست کم 60 تا 70 فروند موشک کروز یا بالستیک با برد بالای 1000 بدن و سرنوشت جنگ رو عوض کنند... این بازی دیگه شورش در اومده!
-
4 پسندیده شدهفکر کنم حداقل یک و یا دو تا از این ویدئوها متعلق به اکراین و کیف نباشند اخه بافت ساختمانیش بیشتر به فلسطین میخوره یک زن اکراین تنها کسی هستش که گفته شده از زمان شلیک موکشهای پاترویت فیلم برداری کرده =================== توی کلیپ زیر به وضوح مشخصه در مکان شلیک موشکهای دفاع هوایی دو انفجار رخ میده و بعدش دو یا سه ستون دود بلند میشه https://www.aparat.com/v/r4gfc ویدئو جدید از تلاش ناکام سامانه گپارد برای سرنگون کردن پرتابه ها و دو انفجار شدید در کیف https://www.aparat.com/v/UEg2o پیدا شدن دولاشه موشک پاترویت پک 3 در خیابان های کیف / آمریکا انتقال این موشکها به اکراین را مخفی نگه داشته بود حذف تصاویر دوربینهای نظارتی شهر کیف توسط سازمان اطلاعات اکراین جهت جلوگیری از فاش شدن ابعاد ماجرا واکنش روسها به انتشار خبر شکار 6 موشک کینژال توسط اکراین
-
3 پسندیده شدهحالا درسته الهام بهش ارث رسیده و به هر حال از سیاست چیزی جز دیکته های اردوغان و جدیدا صهیونیستها حالیش نیست! ولی میفهمه ادعاهای به این بزرگی و گستردگی یعنی چی؟! عملا این اتهام دو کشور را میتونه در آستانه جنگ قرار بده چون اگر واقعا ایران در حال طراحی «سرنگونی خشونت آمیز دولت و ترور شخصیتهای برجسته و مقامات ارشد» بوده که هیچ عملا یک دشمن خونی محسوب میشه که اول باید همه روابط را قطع کرد و بعدشم کلا مرزو ... را بست تا وقت جنگ. و اگر بیخود بیخود مدام دارند هر روز این اتهامات را قطار میکنند که خب اگر برای فضاسازی هم باشه که دیگه ماجرا لوث میشه. مگر اینکه واقعا طبق طرحی میخوان کار را به قطع روابط کامل و به این توجیه راه دادن عملی صهیونیستها به مرزهای ایران به شکل رسمی باشند و یا خواهان یک در'گیری نظامی در صورت تجاوز به مرز ارمنستان. اتهامات خیلی بزرگیه! رسما شبیه دیوانگی میمونه چنین اتهاماتی را انقدر راحت روزانه مطرح کردن. مگر اینکه واقعا کشوری یا رژیمی قصدی داشته باشه پشت این چنینی اتهاماتی. پ ن: واقعا شبیه روزهای اول بن سلمان شده این الهام! میزنم و میبرم و ... تا وقتیکه که اون سیلی ارامکو را خورد و نشست تا حدی سرجاش.
-
2 پسندیده شدهاین کشور مصنوعی که عملا هیچ تهدید واقعی هم نداره برای سرپا ماندن دیکتاتوریش قبلا ارمنستان و اشغال سرزمینش را بهانه سرکوب خشن مردم کشورش میکرد و هرکی را میخاستن بگیرن و حذف کنن از گروه ها و احذاب و مذهبیون را به بهانه خیانت و یا خرید فروش مواد مخدر حذف میکردن!! الان که عملا کل قره باغ بجز بخش های ارمنی نشین( که از دوره همون شوروی که بهش استناد میشه مستقل بوده ودیگر حمایت و قطعنامه سازمان ملل را هم نداره) ازاد شده یه بازی کثیفی با ما راه انداختن! از طرفی در رسانه هاشون از هر نوع لفاظی که تونستن علیه ما استفاده کردن و حتی نمایندگان مجلس کشورش که یک مجلس سوری برای یک کشور دیکتاتوری(پیمانکار دول انگلستان،اسراییل و شبه نئوعثمانی هست) هم عنان از کف دادن و صحبتهایی کردن که خطوط قرمز همسایگی و برادری با ما راشکستن! و با دشمنی سازی خود ساخته از ما بهانهای جدید برای سرکوب خشن مردم مظلومشون که تحت شدید ترین بمب باران های تبلیغاتی و تحت ظلم بدترین و مافیایی ترین رژیم دست نشانده دنیا هست را بدست اوردن!!! امیدوارم یکسری مصلحت اندیشی ها کنار گذاشته بشه و علنا بجز پاکسازی مزدوران این رژیم در داخل کشور ما بطور سخت مشت توی دهان این رژیم کثیف نمک به حرام بزنیم!!
-
2 پسندیده شدهشهری که از جنگ جهانی تاکنون دست نخورده باقی مانده لینک از سایت تابناک : https://www.tabnak.ir/fa/news/1175451/شهری-که-از-جنگ-جهانی-تاکنون-دست-نخورده-مانده
-
2 پسندیده شدهصدای شاهدها نمیاد تو فیلمهایی که منتشر شده. یا ادعای اکراینی ها با این دقت در مورد پرتابه ها و هواگردها بالکل دروغ هست. یا اینکه اگر شاهدی هم بوده در ارتفاع بالا در حال چرخ زنی و مشغول سازی رادارها بوده و اصلا هدفی نداشته روی زمین.
-
2 پسندیده شدهدر ساعت ۳:۳۰ بامداد به وقت محلی، مورخ ۱۶ مه ۲۰۲۳ روس ها حملات سنگین موشکی و پهپادی به اهدافی در کیف انجام دادند که بنظر میرسد شاهد یک رو در رویی مستقیم بین پاتریوت پک ۳ با این پرتابه ها بوده باشیم. اوکراینی ها مدعی شده اند که در این حمله ۱۸ موشک (پهپاد!)شرکت داشته اند که از سه جهت شمال و جنوب و شرق خود را به پایتخت رسانده اند.که البته ادعا اوکراینی ها بر سرنگونی همه این پرتابه هاست!!! پرتابه های مذکور به ادعای اوکراین: 6 موشک Kh-47M2 کینژال 9 موشک کروز 3M-14 کالیبر 3 موشک بالستیک ۶فروند پهپاد شاهد 3 فروند پهپاد شناسایی ادعای منبع اوکراینی! https://aparat.com/v/4Nnia شلیک پر تعداد از سامانه پدافندی ناشناس(احتمالا پک ۳ پاتریوت) . . . https://aparat.com/v/B3Qar . . . https://aparat.com/v/gYZ2D
-
2 پسندیده شدهخیانت کنید ولی سازمان سیا تضمین! میکنه شما همچنان یک میهن پرست باقی میمونید!! چون سازمان سیا میگه! نکتش اینجاست کدوم میهن؟! حالا البته که برای ما خاطرست این حرف ها، شما همینها را حالا حتی نه دیگه به اپوزیسیون ایران که تکلیفشون روشنه، به همین سلبریتی ها هم بدید چنان ازش توجیهی ارائه میدند که طرف با خودش میگه ای بابا من چقدر تا حالا میهن ناپرست! بودم که به سازمان اطلاعات فلان کشور و رژیم اطلاعات نمیفروختم!! مسخ! رسانه شدن همینه. برای دولتی نبودن فیلمهاشون با وجود اینکه تمام پولش دولتی یا نیمه دولتی است یقه جر میدن ولی سفارت فلان و بهمان کشور که فیلمشون را روی دست میگیره و پروموت میکنه و تعریف و تمجید و تشویق این میشه عالی! دولتی بودن بده ولی سفارتی بودن عالیه! ( اگر بحث وابستگی است ) با همین توجیه و دست فرمون سازمان سیا هم میهن پرستی را تعریف میکنه!!
-
1 پسندیده شدهطبیعتا میبینه که کشور در چند جبهه درگیر هست اعتماد به نفس پیدا کرده. به قول شما برای سرکوب مردمش و اعتقاداتشون بهتر از این راهی را نمیبینه. حالا ما هم واقعا درگیر هستیم و در چند جبهه باید هم مقابله کنیم و هم برنامه های را پیش ببریم. متاسفانه طیفی هم در داخل داریم که حاضرند به خاطر منافع سیاسیشون هر چیزی را قربانی کنند و طرف هر کی را بگیرند و حتی وقتی ببینند الهام و امثالش دارند به کشور میتازند باهاش همنوا بشند و فکر کنند متمسک جدیدی پیدا کردند برای خنجر زدن. یکی حرف خوبی زده بود. نوشته بود اونایی که این روزها انتخابات ترکیه را مدام سر ایران میزنند و حلوا حلوا میکنند دقیقا همونهایی هستند که بر خلاف اپوزیسیون ترکیه که وقتی منافع ترکیه حکم میکنه ( از سوریه گرفته تا پ ک ک یا دخالت خارجی و یا کمک به رژیم باکو و ...) متحد میشند و عملا پرچم و منافع کشورشون را قربانی مطامع نمیکنند و اصولا در یک کلام در داخل کشور و در قالب اون دنبال براندازی نیستند، سر بزنگاه ها که میرسه در همه طرف ها هستند جز طرفی که نگران یکپارچگی و قدرت کشور هست و فکر و ذکر براندازی ولشون نمیکنه بدون فکر کردن در مورد نتایجش. نمیدونم کی وقتش میرسه ولی الهام! تا وقتی درمان نشه همینطور پاچه میگیره! حالا ببینیم کی وقت درمانش میرسه.
-
1 پسندیده شده
-
1 پسندیده شده
-
1 پسندیده شده
-
1 پسندیده شده
-
1 پسندیده شده
-
1 پسندیده شدهبا سلام این مطلبی که برای روسیه و متحد نوشته شده من یک توضیحی بدهم. هالیود و تفکر غرب برای مردم عوام ایران شروع به دوست و دشمن سازی کرده. مثلا اگر نظام تزار و یا نظام کمونیست در شوروی با ایران مشکل داشته عوام می گویند روسیه کاری ندارند الان نظام جمهوری با ایران رابطه خوب دارد. ولی اگر نظام عثمانی قبلا با ایران جنگیده و نظام شده ترکیه امروز اینجا دیگه مسئله نیست. مثلا نظام نازیست شده المان فعلی. نظام فاشسیت ایتالیا عوض شده .... همه این نظامها تغییر کردن و از نظر عوام ایرانی قبول کردن پس مشکلی نیست ولی به تفکرات هالیود ساخته شده مثل روسیه که میرسیم . ناگهان منطق دیگه جایگاه نداره و نظر غرب ملاک قرار می گیرد. نظام انگلیس و نظام امریکا تغییر نکرده و همیشه دشمن بوده و مردم ایران را کشتند. ولی در سیاست غرب گرا میگویند گذشته دیگه دنبال نکنید. میگویند متحد نخواهند بود. مگر علم الغیب داریم. این که انیده چی میشود برای همه متحدین هست حالا چرا اینجا فقط برای روسیه هست جای سوال دارد!
-
1 پسندیده شده
-
1 پسندیده شدهراکت فجر 5 با کلاهک ترموباریک راکتهای 333 میلیمتری فجر 5 سپاه که پیش از این مدل هدایت شونده آن تحت عنوان راکت فجر 5C به این نیرو تحویل شده بود هم اکنون به مدل جدیدی از سرجنگی ترموباریک با قدرت انفجاری 1/5 برابر TNT مجهز شدهاند. مهمات «گرمافشاری» یا «ترموباریک» نوعی خاصی از مهمات است که در ابتدا، تودهای از مواد آتش زا در شعاع انفجاری خود ایجاد میکند که با اکسیژن موجود در جو مخلوط میشود. سپس در مرحله بعد، این توده آتش میگیرد؛ به طوریکه منطقه آتش گرفته شده را نابود میکند. منبع: https://www.tasnimnews.com/fa/news/1402/02/17/2887806/اختصاصی-راکت-های-فجر5-سپاه-ترموباریک-شد-یک-سیگنال-موشکی-به-صهیونیست-ها
-
1 پسندیده شدهپای مقامات نظامی ترکیه هم کم کم به ماجرای زیاده خواهیشون داره باز میشه. جالبه اشاره هم میکنه که تمام این جنجال ها و شل و سفت کن ها در مورد قره باغ هم به چه علت بوده. یک گروکشی بابت باز شدن کریدور ادعایی. اشاره تهدید گونه ای هم کرده که ( آذربایجان در حقیقت ) به این کریدور نیاز فوری داره و ممکن هست این به معنای سیگنالی برای افزایش فشارها یا یک اقدام ناگهانی باشه. انتقال و جابه جایی افراد و کالا ها اگر قرار باشه خاک ارمنستان باشه که مشکلی با بازکردن جاده ها نداره و اگر مشکل جا به ججایی است که خب این هم راه حلش حالا ایران قبول میکنه که از منافعش چشم پوشی کنه و حمل و نقل از ارمسنتان انجام بشه ولی وقتی صحبت از این هست که نه این کافی نیست یعنی جا به جایی افراد و کالا بهانه ای بیش نیست و قصد تصرف سرزمینی و قطع مرز ایران و کشورگشایی است. تنها عایدیش هم برای ترکیه و اذربایجان هست و تنها متضررش هم ایران. نکته اینجاست با اون پاشینیان خائن هیچ بعید نیست همون قره باغ و فشار جمعیتی اش را بهانه کنند مسئولان ارمنی تا به این خفت و بخشش بخشی از کشورشون تن بدند. بهانه هم که اشاره شد بهانه خوبی است. یک معامله که البته مشخصا کاملا غیرهم وزن هست. دادن خاک و مرز و محصور کردن ارمنستان بابت اتصال به یک منطقه محصور محدود در قسمتی از خاک باکو. برای همین ایران باید تمام پلن هاش بر مبنای خیانت ارمنستان باشه. و البته توسل به زور برای حفظ مرزهاش حتی شده با ورود به خاک ارمنستان در محدوده ارس. الهام نادانی بیش نیست ولی اردوغان گویا حماقتش در سوریه براش درس نبوده. جایی که کشور همسایش را تبدیل کرد به مقر تروریستها و یک کشور ویرانه که اگر الان مثل گذشته بود احتمالا مثل عراق یکی از بزرگترین مقاصد صادرات ترکیه بود و البته حماقت بزرگتر اردوغان که کردهای غیرفعال سوریه را تبدیل کرد به مجهزترین کردهای منطقه و با حمایت تمام و کمال آمریکا و مناطق شمال و شمال شرق سوریه را به یکی از کانون های اصلی هرگونه اقدام آتی کردها. اون هم در تمام مرزهای جنوبی خودش تقریبا. یک حماقت محض و تاریخی!
-
1 پسندیده شده
-
1 پسندیده شدهبالستیک فجر ۴CL هواپرتاب: سال 97 راکت زمین پرتاب هدایت ترکیبی فجر F۴CL رونمایی شد. در سال 99 هم مشخص شد قبلا سوخو 22 های سپاه به نوع هواپایه ی این راکت مجهز شده اند. سرعت نهایی راکت های سری فجر در حالت زمین پرتاب در حدود ۱۱۰۰ متر بر ثانیه است که چیزی در حدود ۳.۲ ماخ محاسبه می شود. مشخصا در زمان پرتاب از یک پرنده همچون سوخو ۲۲، موشک با افزایش سرعت رو به رو بوده و می توان رسیدن سرعت به حدود ۴ ماخ را به راحتی برای این راکت (موشک) در وضعیت هوا پرتاب تخمین زد. در بحث برد با توجه به مدل های قبلی این سری می توان بردی بین ۸۰ تا ۱۰۰ کیلومتر را برای مدل زمین پرتاب این خانواده در نظر گرفت. حال در زمان پرتاب از یک هواپیما و بسته به شرایطی مثل ارتفاع و سرعت پرنده حامل در زمان پرتاب می توان این برد را و در عین حال شتاب راکت را افزایش داد.
-
1 پسندیده شدهارسال کردم ولی متاسفانه جوابم سیو نشده است اصل اس ۴۰۰ قابلیت دیتالینک و به اشتراک گذاری اطلاعات با رادار سوخو ۳۵ هست که اگه عملا در کشور اجرا بشه ما با یک اواکس زمین پایه با قابلیت شلیک به اهداف به دور از توان راداری جنگنده هامون رو به رو هستیم شما فکر کنید در خارج از مرزها و به دورداز توان رادار های مادر جنگنده و... موشک ها بدون هدف گیری شلیک و با اشتراک گذاری اطلاعات رادار ها ی برد بلند و... قادر به هدف گیری هدف شوند یک اف ۳۵ وار د ایران شده است و دران واحد یک رادار نبو رادار اس ۴۰۰ رادار اس ۳۰۰ رادار سوم خرداد و رادار تلاش و سامانه صیاد به اشکال مختلف ان را تحت نظر دارند حالا در برد ۲۰۰کیلومتر یا کمتر یک موشک پدافندی به سمت اف ۳۵ شلیک می شود و بدون باریک کردن پرتو رادار (جهت جلوگیری از حساسیت سامانه های مکان یاب راداری و جهت جلوگیری از روشن شدن سامانه های اخلال گر )فقط موشک توسط دیتا لینک به نزدیکی اف ۳۵ می رسد اینجا موشک پدافندی می تواند با استفاده از سامانه راداری خود و یا سامانه حرارتی رو هدف قفل کند با توجه به قیمت حدود ۱۰ الی ۲۰ برابری اس ۴۰۰ در مقابل باور ۳۷۳ امیداورم این خرید با انتقال داده بومی برای ما اتفاق بیوفتد یعنی عملا ما بتوانیم ارتباط داده را بین کلیه سامانه های شبکه های پدافندی داشته باشیم قبلا شنیده بودیم که اس ۳۰۰ پی ام یو ۲ تحویلی به ایرانم توانایی شر کردن اطلاعات را دارد اگر این چنین باشد ما در آینده با یک قلعه و گنبد پدافند در ایران رو به رو خواهیم بود که هر هدف در آن بدون توانایی آسیب به سیستم پدافندی هر لحظه توسط چندین سامانه هدف قرار گرفته و عملا دستیابی به اسمان ایران غیر ممکن میگردد حالا شما در نظر بگیرید پهپاد های مثل قزل آلما (قاهر) و اواکس های اینده کشور هم به این ترکیب افزوده شوند
-
1 پسندیده شدهادبیات را نگاه کنید، چیزی که احتمالا رسانه های جریان اصلی که حالا باید واقعا دیگه اسمشون را گذاشت سلاح به جای رسانه احتمالا همین خط را پی خواهند گرفت. گویا مثلا معامله ای پنهان، نامشروع، غیرقانونی، خطرناک، سری، یا معامله ای استثنایی که در هیچ کجای جهان انجام نشده یا معامله سلاح کشتار جمعی در شرف وقوع هست. یا یک طرف داره به طرف دیگه بمب اتم میده نه سلاح متعارفی که صدها نوعش داره در جهان انجام میشه هر زمانی از سال. انگار نه انگار معامله ای است مشروع و طبیعی و قانونی که بارها خود مقامات دو طرف هم اعلامش کردند و حتی طبق خود همون سازمان ملل دست ساز! هم کاملا طبیعی است. سخنگو طوری داره فضاسازی میکنه گویا کشف سری یکی از نهادهای اطلاعاتی ضد یک معامله مخوف هست نه یک معامله از پیش اعلام شده. البته نباید بازی هوشمندانشون و البته خبیثانشون را هم از نظر دور داشت: فروش جنگنده به ایران که چیز پنهانی نیست و مربوط به قبل از جنگ اکراین ولی با عنوان کردن گزاره اول : ایران سلاح به روسیه داده بابت تحویل جنگنده" از اونجا که میدونند طبیعتا جنگنده پس فردا در ایران رویت خواهد شد اینطور حساب یکنند که افکار عمومی هم خواهد گرفت بله! حق با کاخ سفید بود. ایران گلوله توپ و تانک داده و جنگنده تحویل گرفته. البته که غرب بدون تحرک ما هم با توجه به اقدامات چند ماهه اخیرش از تمام توانش داره برای فشار به ایران به صورت تجمیعی استفاده میکنه. حتما پس فردا و مطمئنا همراه غرب ادعای جنایات جنگی و همدستی و حتی مطالبه غرامت از دارایی ها توسط اکراین برای بازسازی هم میکنه منتها مهم این هست که افرادی هم که تا حالا متوجه نشدند متوجه بشند غرب برای بهانه جویی و فشار برای رسیدن به اهدافش منتظر بهانه دادن یا ندادن شما نمیمونه، یا بهانه را جور میکنه یا کاری میکنه که جور بشه. پس بهترین کار اینه که منافع ملی و استفاده از فرصت ها را غنیمت شمرد و به کار افزایش توان کشور پرداخت و از تهدید و ارعاب دشمن نترسید. اگر دشمن بخواد ایران را در گیر جنگ اکراین برای افزایش فشار معرفی کنه معرفی خواهد کرد همانطور که برای فشار ، هسته ای را بدون هیچ دلیلی به اتهام ساخت بمب اتم با اینکه خودش هم اذعان داشت چنین نیست بهانه کرد.
-
1 پسندیده شدهاگه این منابع آگاه پنج درصد حرفا شون درست بود. الان نیرو هوایی حداقل شامل هزار جنگنده. از انواع میگ ۳۱. قاهر. سفره ماهی. فانتوم زیر دریایی پرتاب و... در پایگاه ها زیر زمینی و زیر دریایی بود.
-
1 پسندیده شدهمرگ از پائین و نجات از بالا!! بخش دوم ..... این یک واقعیت است که حتی در آغاز جنگ،ژاپن از حمل و نقل کافی برای تامین کامل نیازهای خود برخوردار نبود.یک برآورد نشان می دهد که ژاپنی ها به ده میلیون تن کشتی برای رفع نیازهایشان احتیاج داشتند، اما در آغاز جنگ، این کشور تنها شش میلیون تن ظرفیت کشتی داشت. قبل از جنگ، چهار میلیون تن کمبود باید توسط کشتیهای خارجی تأمین می شد که انهم عمدتا کشتیهایی بودند که پرچمهای کشورهایی را برافراشته میکردند که ژاپنیها علیه آنها اعلام جنگ کرده بودند.این مشکلات با این واقعیت تشدید شد که ژاپنی ها برای تامین نیاز صنعت رو به رشد خود و ماشین جنگی چشمگیرشان به واردات مواد خام و مواد غذایی متکی بودند.در واقع، تلاش برای دستیابی به منابعی مانند نفت،قلع،لاستیک و آهن یکی از دلایل اصلی (اگر نه دلیل اصلی) بود که ژاپن در سال ۱۹۴۱ به کشورهای متفقین اعلام جنگ کرد. کارزار جنگ نامحدود زیردریایی ایالات متحده در نهایت در محروم کردن ژاپنیها از منابع جنوبی مؤثر بود.(نانشین رون یا"دکترین توسعه جنوبی" یا "جاده جنوبی" یک دکترین سیاسی در امپراطوری ژاپن بود که بیان می کرد آسیای جنوب شرقی و جزایر اقیانوس آرام حوزه منافع ژاپن هستند و ارزش بالقوه آنها برای امپراطوری برای توسعه اقتصادی و سرزمینی بیشتر از جاهای دیگر بود.این در واقع دکترین سیاسی مخالف دکترین هوکوشین رون یا " گسترش شمال" بود که ارتش امپراطوری ژاپن تا حد زیادی از آن پشتیبانی می کرد و منچوری و سیبری را حوزه منافع ژاپن می دانست.پس از شکست های نظامی در Nomonhan ،مغولستان،آغاز جنگ دوم چین و ژاپن و نگرش منفی غرب نسبت به تمایلات توسعه طلبانه ژاپن،دکترین توسعه جنوبی غالب شد و تمرکز آن بر تامین منابع استعماری در جنوب شرقی آسیا و خنثی کردن تهدید ناشی از نیروهای نظامی غربی در اقیانوس آرام بود.) تلفات کشتیرانی ژاپن در سال 1942 بالغ بر 977,927 تن بود که به طور متوسط تقریباً 81،500 تن در ماه بوده است.در سال 1943، این تعداد به طور ناگهانی افزایش یافت و تقریباً دو برابر شد و به مجموع 1,767,642 تن رسید و در سال 1944 این تعداد دوباره بیش از دو برابر شد و در کل سال به 3,823,485 تن رسید. در سال 1945، ایالات متحده توانست 1,809,194 تن اضافی را بین آغاز سال تا تسلیم ژاپن غرق کند، اما در آن زمان چیز زیادی برای غرق شدن باقی نمانده بود. نیروی دریایی امپراتوری تماماً نابود شده بود و آنچه از ناوگان تجاری باقی مانده بود برای تعمیر در بندرگاه قرار داشت یا توسط مین در دریا آسیب دیده و سرگردان شده بود. این اعداد در مقایسه با تلفات کشتیرانی بریتانیا ناچیز به نظر میرسند، میزان کشتیهای غرق شده نسبت به کشتیهایی که ژاپنیها جنگ را با آن آغاز کردند تقریباً غیرقابل تصور است. ژاپنیها جنگ را با 6,384,000 تن کشتیهای تجاری آغاز کردند و با کمتر از یک چهارم آن یعنی 1,466,900 تن پایان دادند. غرق شدن کشتی باری ژاپنی در دریای زرد،در سواحل چین،در ۲۳ مارس ۱۹۴۳.عکس گرفته شده توسط پریسکوپ USS Wahoo (SS-238) که به سمت آن اژدر پرتاب کرده بود. ناآماده و ناآگاه : توضیح دلایل عدم وجود توانایی جنگ ضد زیردریایی در بریتانیا و ژاپن آنچه در مورد انگلیس و ژاپن بسیار قابل توجه می باشد، این است که هر دو کشور بسیار ناآماده و بی اطلاع از چالش هایی که زیردریایی ممکن است ایجاد کند به نظر می رسیدند.برای انگلیسی ها، این نادیده گرفتن قابل بخشش است اما برای ژاپنی ها نه.به هر حال، اساساً، هر دو کشور به اندازهای بر تجارت خارج از کشور تکیه کردند که منطق حکم میکند که هر کشوری باید روی حفاظت از تجارت خود تمرکز میکرد و این معمایی جالب را بوجود اورده که چرا هیچ یک ازاین دو کشور این کار را نکردند. پاسخ این معما را می توان در دکترین استراتژیکی یافت که هم بریتانیایی ها و هم ژاپنی ها، چه با انتخاب خودشان یا از سر اجبار، در آن زمان اتخاذ کردند. تفکرات تهاجمی در انگلستان نیروی دریایی بریتانیا در طول جنگ جهانی اول، چه به انتخاب و چه بر حسب شرایط، برده ترکیبی از دکترین ماهانی که نادرست به کار گرفته شده بود و تعصب بر عملیات های تهاجمی شد.در سپیده دم قرن بیستم، انگلیسی ها مجبور شدند در پاسخ به تهدیدناشی از افزایش ناوگان دریای آزادآلمان(دریای شمال)، کشتی های خود را در اطراف جزایر بریتانیا متمرکز کنند. از سویی دیگر آلمانی ها برنامه عظیم ساخت و ساز دریایی خود را در پایان قرن نوزدهم و آغاز قرن بیستم با این چشم انداز آغاز کردند که ناوگانی به اندازه کافی بزرگ برای جلوگیری از ورود بریتانیا به یک جنگ قاره ای،یا به جز آن،به اندازه کافی بزرگ برای به دست آوردن پیروزی قاطع در نبرد دریایی علیه انگلیسی ها در دریای شمال،ایجاد کنند. این ایده نبرد سرنوشت ساز دریایی در دکترین ماهانی آغاز شده است. ماهان این نظریه را مطرح کرد که درگیریهای آینده با یک نبرد دریایی قاطع بین دو ناوگان متضاد تعیین تکلیف میشود. بنابراین،تمرکز ناوگان حیاتی بود. ملتها باید ناوگان خود را متمرکز میکردند تا وقتی که زمان نبرد سرنوشتساز فرا رسید،قادر باشند تا قدرت کامل نیروی دریایی خود را جمع آوری کنند. در حالی که انگلیسی ها صراحتاً تلاشی برای انجام این کار نکردند، آلمانی ها قطعاً این کار را انجام دادند و انگلیسی ها چاره ای نداشتند جز اینکه ناوگان خود را تقویت کنند و اماده شوند برای نبرد سرنوشت سازی که آلمان ها تصور می کردند. دریاسالار جان جلیکو و دیوید بیتی پایبندی بریتانیا به این عقاید به دو صورت مهم در طول جنگ آشکار شد. ابتدا دریاسالاری بریتانیا تمایلی به جدا کردن ناوشکن های خود از ناوگان بزرگ برای اسکورت کاروان ها نداشت.یکی از استدلال های اصلی که توسط دریاسالاری بریتانیا علیه پذیرش سیستم کاروان ارائه شد این بود که تعداد کشتی های مورد نیاز برای محافظت از کاروان ها بسیار زیاد است و توانایی نیروی دریایی سلطنتی را برای حمایت از سایر اقدامات ناوگان برای مبارزه موثر با ناوگان دریاهای آزاد المان کاهش می دهد. ماردر می نویسد که دریاسالار جان جلیکو و دیوید بیتی :محروم کردن ناوگان بزرگ از اسکورت ناوشکن های ضروری را به عنوان یک قمار بسیار خطرناک می دانستند.( ناوگان بزرگ ناوگان اصلی نیروی دریایی سلطنتی در طول جنگ جهانی اول بود.در آگوست ۱۹۱۴ تاسیس شد و اولین فرمانده آن دریاسالار جان جلیکو بود و در آپریل ۱۹۱۹ منحل شد.) اما به گفته ماردر ، انگلیسی ها به اندازه کافی ناوشکن اسکورت داشتند تا به طور همزمان هم یک سیستم کاروان را پیاده سازی کنند و هم از ناوگان بزرگ نظامی محافظت کنند. مشکل نه در تعداد کشتی ها،بلکه در نحوه محاسبه تعداد مناسب اسکورت ها بود،زیرا ستاد نیروی دریایی بریتانیا به اشتباه معتقد بود که کاروان ها دو برابر بیشتر از نیاز واقعی به اسکورت نیاز دارند. ستاد نیروی دریایی بریتانیا علاوه بر اشتباه در محاسبه تعداد شناورهای اسکورت مورد نیاز برای سیستم کاروان،تعداد کشتی های اسکورت مورد نیاز برای ادامه جستجو و انهدام یوبوت ها را نیز جداگانه محاسبه کردند و متوجه نشدند که سیستم کاروان و چنین عملیاتی جایگزین هم هستند نه مکمل هم. بنابراین تعداد ناوشکن های اسکورت مورد نیاز بسیار کمتر از میزانی بود که ستاد نیروی دریایی تخمین می زد. این نشان دهنده تعصب نیروی دریایی سلطنتی برای انجام عملیاتی است که آنها را تهاجمی می دانستند و در عین حال بیزاری از عملیاتی که آنها را دفاعی تلقی می کردند. دریاسالاری بریتانیا گشت زنی را یکی از اولی ها و کاروان ها را یکی از دومی ها می دانست. همانطور که پیتر گرتون فقید ،فرمانده سابق کاروان در طول جنگ جهانی دوم و محقق ارشد دانشگاه آکسفورد می نویسد: گشت دریایی(برای کشف،شناسایی و انهدام شناورهای دشمن)،هر چند هم که بیفایده بود،این تصور را بوجود می آورد که کاری انجام می شود و مورد تحسین قرار می گرفت. ادامه دارد.... مترجم SHAHDAD استفاده از این مطلب با ذکر نام انجمن میلیتاری مجاز می باشد.
-
-1 پسندیده شدهدر مورد دو ویدئو بالا من چند تا نکته به نظرم آمد: 1-بلوک غرب همان کثافت هایی هستندکه چنان قدرت رسانه ای و تبلیغاتی برای داعش ایجاد کرد تا خط مقدم فتوحات داعش ترس ایجاد شده از آنها در دل مردم عادی باشد که ناشی از همان فیلم های حرفه ای بود. پس دوستان توجه کنند اکران این سری کلیپ ها شاید ساختگی باشد که ارتش روسیه را پر تلفات نشان دهند درصورتی که در میدان جنگ واقعی طی شش ماه اخیر واقعیت میدان به کلی به نفع روس هاست 2-اگر هم کلیپ ها ساختگی نباشد بروز این اتفاقات توسط سربازان تازه به کارگیری شده امری محتمل است دوستانی که در میدان نبرد حاضر شده باشند می دانند چه می گویم 3-روس ها در حال حاضر متحد ما هستند نباید یک انجمن نظامی حرفه ای کلیپ هایی را منتشر کند که باعث شود در پازل دشمنان مشترکمان حرکت کنیم . انچه در روی زمین جنگ مشخص است نبرد عالی روس ها در مقابل نیروهای متحد دارای کمک های مختلف از حدود 40 کشور مختلف دنیا است. به نظرم مدیر انجمن یک تذکر جدی به ناشران این کلیپ های ساختگی بدهد. غربی ها بشدت از نتایج جنگ ناامید شدن دوستان برای غربی ها امیدواهی ایجاد نکنند . ما امروز نظم جهانی را تغییر داده ایم دیگر با هیچ تبلیغاتی نظم جدید متلاشی نخواهد شد. نظم جهانی قبلی نابود شده است.