sasasasa

VIP
  • تعداد محتوا

    818
  • عضوشده

  • آخرین بازدید

تمامی ارسال های sasasasa

  1. به مظر من جنگنده kaan ترکیه اگر چیز قابل قبول و در حد نسل 4.5 و 5 بود ترکیه انقدر تلاش برای خرید جنگنده نمی کرد.
  2. همه حرف هاتون که هیچ کدام رو قبول ندارم به کنار این 6000 سال رو از کجا آوردید ببین من خودم در این موارد یک کتاب نوشتم که در مراحل آخر تصحیح است. 2 دسته اصلی نظریه در این مورد وجود داره دسته اول که نظریه مهاجرت آریایی ها معروفه از یک نظریه به نام گورکان منشعب میشه که میگه زبان های هندواروپایی توسط سکاها یا اقوام گورکان ایجاد شده و طبیعتا ایرانی ها هم شاخه ای جدا شده از انها هستند. بر این مبنا محققینی مانند گیرشمن و کامرون و دایسون و... گفتن ایرانی ها از شمال امده اند. چون فرهنگ سکایی در شمال شکل گرفته بوده است. در این بین کامرون عدد 4000 سال رو گفته گیرشمن 2900 سال و دایسون اوایل عصر آهن که میشه حدود 3300-3400 سال پیش اکثرا هم یا شواهدی ارائه ندادن یا شواهد ضعیفی ارائه دادن که قابل رد هست. نشاندهنده ضعیف بودن شواهد آنها هم همین پراکندگی اعداد پیشنهادی است. چون اگر شواهد محکمی بود انقدر اعداد پراکنده نبودند. در این بین گیرشمن و کامرون گفته اند که آریایی ها به زور امدند ولی دیاکانوف در کتاب تاریخ ماد می گوید که زور و ضربی در کار نبوده. مجددا کما و بیش شواهد محکمی هیچیک ارائه ندادن. بیشتر داستان پردازی کرده اند. دسته دوم نظریه آناتولی و زاگرس است که این دو نظریه مشابه هستند. و می گوید گویش وران زبان هندواروپایی که ایرانیان شاخه شرقی آنها بوده اند کشاورز و صلح جو بوده اند و حدود 8000 سال پیش از آنتولی وارد ایران شدند و شاخه غربی به یونان رفته اند. البته بعضی ها هم زاگرس و بعضا مثلث زاگرس ارمنستان و آناتولی را پیشنهاد می دهند. نظر دوم (آناتولی)توسط کالین رینفرو داده شده و مطمئن هستم درست است و در دنیا هم مورد توجه قرار گرفته. کتاب انگلیسی است ولی یک کتاب مری ست تگاس داره که شواهد باستان شناسی آنرا ارائه داده و ترجمه شده. البته حرف هایی هم در مورد زرتشت سگات زده که قطعا غلط هستند. عدد 6000 سال را من بعد از 6 سال تحقیق و نوشتن یک کتاب 500 صفحه ای ندیدم. اگر جایی گفتن بگید شاید کتاب یا منبعی است که من اطلاع ندارم برم ببینم
  3. راه مقابله با ترکیه روشن است. طرف شمشیر را از رو بسته. 1- ترویج فرهنگ ایرانی در بین کردهای ترکیه و آشنا کردن آنها با هویت ایرانی 2- تسلیح گروه های کرد و شیعه در ترکیه 3- ایجاد باتلاق در سوریه برای ترکیه مشکل شهادت سردار قاسم سلیمانی است. ظاهرا جانشینان در حد ایشان نیستند.
  4. کشور ما از سه جهت مورد تهاجم است. تهاجم و تهدید نظامی، اقتصادی و فرهنگی. حکومت فقط به فکر مقابله با تهدید نظامی است. برای مقابله با تهدید فرهنگی بدنبال بولد کردم شیعه گری و نابودی و یا کم رنگ کردن مفاخر ملی است. که در اولی کارش اثر عکس داشته است و دومی را فقط موفق شده تضعیف کند که در واقع در زمین دشمن بازی کرده است و در مورد اقتصاد هم که همه شاهد فساد و سو مدیریت هستیم. تهران 30 ساله درگیره الودگی هوا است. الان دولت بی پول است و تحریم هستیم چرا در دوره های قبلی فکری نشد.
  5. نیروی هوایی در قبل از انقلاب 160 فروند اف 16 خرید که تحویل نشد. j10c هم مشابه اف 16 است. ظاهرا این عدم خرید اف 16 روی دل نهاجا مونده و دنبال خرید مشابه آن است.
  6. ارادت من اطلاع بیشتری ندارم فقط شتیده بودم اسراییل به دتبال مخازن سوخت تطبیقی برای اف 35 هست. اگر شما اطلاعات بیشتری دارید لطفا شما توضیخ بدید
  7. روی حدسیات نمیشه نظر داد. آنچه فعلا به نظر می رسد این است که وارد فضای ایران نشده اند یعنی چنین ادعایی نشده است. بله بحث سوخت گیری هم هست ولی با توجه به سوختگیری هوایی انجام شده و مخازن سوخت تطبیقی اف 35 های اسراییلی قطعا تا تهران یا حداقل مناطق داخلی تری می توانستن بیایند. اگر امدن داخل و خبر موثقی در این مورد داده شد ما قبول می کنیم. تا حد اطلاع من حتی زمانیکه می خواهند سوریه را هم بمباران کنند وارد فضای این کشور نمی شوند چه برسه ایران چون ترس شناسایی و هدف قرار گرفتن وجود دارد.
  8. اگر هم وارد شده بسیار کم نفوذ کرده است. ایران کشور بزرگ و کوهستانی است و نفوذ کم در مرزهای ایران که آواکس هم ندارد کار شاخی نیست. اگر نفوذ کرده بودند یا نفوذ جدی منظورم این است که وارد عمق فضای ایران شده بودن تا الان در بوق کرنا کرده بودند. توانایی های این جنگندها در بازتاب راداری در تبلیغات نمی شود فهمبد در عمل باید فهمید. اگر اف 35 مشخص شود که به عمق فضای ایران نفوذ کرده که واقعا چنین کارایی دارند وگرنه درصد بالایی از آن تبلیغات است. البته قطعا rcs انها کمتر از جنگنده های معمولی است ولی اعدادی مانند 0.001 و امثال این عدد اغراق کامل است وگرنه این جنگنده راحت تا تهران می آمد و میرفت. سوال اینجاست که توانایی های عملیاتی و هزبنه بالا که فدای این سطح از رادار گریزی می شود چقدر توجیه دارد.
  9. حرف شما صد در صد درست است. در مورد کارایی سلاح های چینی بسیار تردید وجود دارد مگر در یک جنگ واقعی با یک دشمن با ارتش پیشرفته کارایی خود را نشان دهند. ولی نکته ای که وجود دارد این است که احساس من این است که کلا در مورد کارایی نسل 5 ها خیلی اغراق شده. اف 22 نزدیک به بازنشسته شدن هست ولی عملا در یک جنگ واقعی به کار گرفته نشد این پلتفرم ادامه هم پیدا نکرد. به نوعی از نظر من طرح موفقی نبوده وگرنه ساخت آن یا نمونه های جدید بر مبنای این پلتفرم ادامه می یافت. اف 35 تا نزدیک مرز ایران آمد. ایران کشور بسیار بزرگی با مناطق کوهستانی و نقاط کور راداری است ولی به نظر می رسد جرات نکردن داخل فضای ایران بشوند در صورتیکه اف 35 برای همین کار توسعه یافته است. ظاهرا در ساخت یک نسل 5 مقداری از توانایی های جنگنده فدای رادار گریزی می شوند ولی با پیشرفت شدید علم الکترونیک و کامپیوتر، رادارها طوری پیشرفت کرده اند که رادار گریزها را شناسایی می کنند. پیشرفت علم رادار انقدر سریع است که من فکر میکنم شاید رادارگریزی صرف 10 سال اینده کلا وجود نداشته باشند و رادارها تمام آنها را به راحتی شناسایی کنند. توجه کنید که خود ارتش آمریکا و اسراییل به سمت f35ex رفته اند در حالیکه تصور می شد به تدریج نسل 4 ها منسوخ شوند. آمریکا هزینه بالایی برای توسعه اف 35 کرده و طبیعتا می خواهد تعداد زیادی از آن به دوستان بفروشد تا هزینه ها جبران شود. برای همین احتمالا خود آنها می دانند که احتمال شناسایی و هدف قرار گرفتن آن وجود دارد و ریسک ورود آن را به فضای ایران نمی کنند تا به بازار آن لطمه نخورد.
  10. ترامپ جنگ طلب نیست خیلی عملگرا است. یعنی یا تحریم شدید میکنه یا توافق میکنه. به هر حال یک جرکتی میزنه. بایدن تا حدی منفعل بود. ترامپ دفعه قبل تصور داشت که میتونه با تحریم شدید ایران رو در موضع ضعف مجبور به مذاکره و قبول شرایط بکنه که نشد. قطعا این دفعه از دفعه قبل عبرت گرفته. مشکل اینجاست که با توجه به شرایط به وجود آمده بخصوص درگیری با اسراییل، قطعا ایران قبول نمی کنه که فاصله اش را با بمب اتم زیاد کنه مگر قبول کنه شرایط در همین وضعیت تحت نظارت بین المللی فریز بشه. به هر حال اول تلاش برای مذاکره میکنه نشد به سمت تشدید تنش ها بخصوص تحریم پیش میره. شانسی که ما داریم این است که احتمالا سطح تنش اقتصادی با چین را بسیار بالا میبره که به نفع ما تمام میشه. چون آدم تاجری است و میدونه تهدید اصلی برای آمریکا فعلا رشد اقتصاد چین هست.
  11. به نقل از یکی از کانال های تلگرامی: هدف اسراییل این بوده است که در موج اول حمله ما به صورت گسترده از سامانه های موشکی استفاده کنیم تا محل دقیق سامانه های ما از طریق ماهواره ها لو بره و در موج دوم با بالستیک های تاکتیکی این سامانه ها سرکوب بشن و سپس و در ادامه دست اسراییل برای انجام عملیات باز بشود. برای همین طبق تدبیر اندیشیده شده بسیار کم از سامانه های موشکی استفاده شد و سامانه های توپخانه ای بخصوص توپ سعیر نقش اصلی را در زدن اهداف دشمن بخصوص موشک های کروز به عهده داشتند. این توپخانه بخصوص توپ ضد هوایی کالیبر بالای سعیر بسیار خوش درخشیدند و بسیاری از اهداف را مورد اثابت قرار دادند
  12. من نشنیدم به تهران رسیده باشند از سوریه و عراق شلیک کردن
  13. مشخص است که ما سال ها روی پدافندهای ضد کروز و ضد هواپیما کار کردیم. دشمن(اسراییل) متوجه این موضوع بود و چراخ خاموش بالستیک های هوا پرتاب نقطه زن را توسعه داد. الان(البته کمی دیر است) کشور باید تمرکز را بر ضد بالستیک مشابه آرو 3 و تاد بذاره. برای سرعت بخشیدن باید در صورت امکان از چین و روسیه کمک بگیریم. کار بسیار مشکلی است. بذارید علت را توضیح بدم. معمولا بالستیک ها سرعت هایپرسونیک دارند البته به بالستیک هایی که مانور نمی دهند هایپر سونیک نمی گویند. یک بالستیک میان برد ممکن است بین 10 تا 20 ماخ سرعت داشته باشد. سرعت 15 ماخ حدودا معادل 5 کیلومتر در ثانیه است. موشک های ضدبالستیک مسیر پرتابه را تخمین زده و در مسیر به آن برخورد می کند. اگر در این تخمین یک دهم ثانیه اشتباه شود 500 متر خطا خواهد بود. در واقع سیستم کنترلی باید دقتی زیر یک صدم ثانیه داشته باشد. که کار سختی است.
  14. شکی نیست که ما در ضد بالستیک ضعیف هستیم و اسراییل هم این رو میدونه. اگر رادار اس 300 اصفهان خورده نگران کننده است چون ممکنه سناریو مشابه برای پدافندهای اصلی ما اجرا بشه. باور و اس 300 توانایی ضد بالستیک محدودی دارند که کافی نیست. طبق گزارش کانال یوتیوپی پارتیزان( اگر خبر درست باشد) ورژن بعدی این سامانه که 1405 میاد ضدبالستیک است که به مناقشه اخیر وصلت نمیده. در جنگ اوکراین و جنگ اخیر بعضی از برگ های بررنده ما مثل پهبادهای انتحاری و حملات پرتعداد بالستیک دیده شد و احتمالا بسیاری از کشورها به دنبال سلاح های مشابه می روند. مثلا بالستیک های پرسرعت. پس از هماکنون باید سرمایه گذاری بیشتری بر سامانه های ضدبالستیک نمود.
  15. به نظر من درز این اطلاعات نظامی به بیرون نوعی سیاه بازی یا جنگ روانی است. فعلا طرف جرات زدن ندارد. اولا در عملیات صادق 2 معلوم شد ایران هرجای اسراییل را بخواهد میزند. دوما حزب الله فعال شده و در گیری در دوجناح مشکل است. سوما سامانه های دفاع هوایی اسراییل آسیب دیده و غرب به علت همزمانی جنگ اوکراین و اسراییل با کمبود موشک های ضد بالستیک که عمدتا ساخت لاکهید مارتین است مواجه شده است. استراتژی غرب برای ایران به علت قوی بودن کشور، از بین بردن بازوهای نیابتی و شکستن توان ما با تحریم است. تحریم یعنی مرگ خاموش. کشوری که حجم سرمایه گذاری آن از حجم استهلاک آن کمتر است و با مهاجرت نخبگان و سرمایه داران مواجه است به تدریج تضعیف می شود. الان اسراییل تلاش می کند آمریکا را وارد جنگ با ما کند ولی خود آمریکا بیشتر به دنبال تضعیف ما با تحریم است.
  16. احتمالا موشک راکز کلاهک سبکی داره چون اصولا بالستیک تمرینی بوده است. دفعه قبل که شلیک شد به اصفهان ادعا شد که رهگیری شده است. به هر حال اگر هم برخورد کرده به علت کلاهک کوچک، صدای انفجاری در اصفهان شنیده نشده. اسراییلی ها می دانند که ما پدافند ضدبالستیک محدودی داریم و فاقد سامانه های به مانند arrow3 یا تاد هستیم. برای همین با بالستیک می خواهند حمله کنند و ریسک ورود جنگنده هاشون را به داخل خاک ایران نخواهند کرد. البته احتمالا تعداد محدودی از این بالستیک ها دارند و کلاهک آنها هم سنگین نیست چون اصولا استراتژی تهاجمی اسراییل بر مبنای بالستیک نیست. پیشنهاد می شود تعدادی سامانه های پسیو و اکتیو تاکتیکی به مانند صیاد تاکتیکی و سوم خرداد در صورت امکان با هماهنگی حشدالشعبی در عراق مستقر گردد که در صورتیکه هواپیماهای اسراییل برای شلیک موشک وارد فضای عراق شدند آنها را هدف قرار دهند. سامانه های پسیو می توانند در حالت روشن و سامانه اکتیو خاموش بوده تا شناسایی نشوند و در صورت اخطار رادارهای پیش اخطار افق نگر فعال شوند.
  17. اسراییل قطعا به ایران حمله گسترده ای که منجر به پاسخگویی ما بشه نخواهد کرد. اسراییل در مرحله اول به غزه حمله کرد. تمام تلاش اسراییل و آمریکا این بود که ایران و لبنان در این مسئله دخالت نکنند تا بتواند به راحتی حماس را از بین ببرد. وقتی عملیات در غزه تقریبا به پایان رسید، اسراییل به سراغ لبنان رفت. در این مرحله هدف نابودی و یا تضعیف حزب الله بدون دخالت ایران است. اگر الان اسراییل با ایران درگیر شود قطعا حزب الله جان تازه می گیرد و فشار از روی آن برداشته می شود. اسراییل مایل به جنگ در چند جبهه نیست. همین حمله وعده صادق 2 منجر به دمیدن روح امید در حزب الله و حتی حماس شد. بنابراین در این مقطع هدف اسراییل اصلا درگیر شدن با ایران نیست. تمام حرف هایی که آمریکا می گوید نزن اسراییل می گوید میزنم سیاه بازی است. حمله گسترده ای اتفاق نخواهد افتاد. فقط شاید حمله ای محدود برای ابراز قدرت احتمالا به اطراف تهران صورت گیرد. . اگر حزب الله از بین رود ائتلاف امریکا و اسراییل سراغ حوثی ها هم خواهند. رفت. ایران مرحله آخر هست که البته شاید سعی کنند با سفت کردن مجدد تحریم کار ایران را بسازند. فعلا فقط به ایران در باغ سبز نشان می دهند که در قضیه دخالت نکند. راه حل: ایران باید با تقویت توان موشکی حشدالشعبی و حوثی ها به ضربه زدن(ان هم ضربات کاری) به اسراییل ادامه دهد تا حزب الله تقویت شود. همچین نیروهای سپاه قدس با حضور مستقیم در لبنان توان حزب الله را احیا کنند. ایران باید اولتیماتوم مستقیم دهد که حملات گسترده به زیرساخت های لبنان منجر به حمله مستقیم ایران به زیرساخت های اسراییل می شود. حزب الله حماس نیست. نیروی زمینی اسراییل وارد لبنان شود، با کمک ایران زمینگیر می شود.
  18. منطقا باید منتظر حمله موشکی یمن به اسراییل باشیم
  19. ما داریم تاوان عدم تلافی ترور شهید هنیه رو میدیم. بعد آن ترور گفته شد که بایدن به نتانیاهو گفته اگر دوباره بحران سازی کنی آمریکا حمایت نخواهد کرد. احتمالا به ایران قول هایی در این زمیته دادن و در ضمن ایران رو تهدید کردند. این یک بازی بوده. به نوعی سر ما رو کلاه گذاشتن. ایران عقب نشست و اسراییل جلو آمد. قطعا در این بین آمریکا و اسراییل هماهنگ بوده اند. راه درست حمله موشکی گسترده از یمن و لبنان به مناطق مسکونی تلاویو است تا اسراییل عقب بشیته.
  20. کاملا مشخص است که اسراییل از جنگ 33 روزه درس های بزرگی گرفته. استراتژی این کشور در برابر لبنان و ایران بر مبنای نفوذ اطلاعاتی بوده که متاسفانه تا حد زیادی کار کرده است. اسراییل در برابر حزب الله بعضی از برگ های برنده خود از جمله پیجرها را رو کرد. سوال اینجاست چه تعداد برگ برنده در دست این رژیم باقی مانده. قطعا در صورت وقوع جنگ زمینی شاهد آنها خواهیم بود.
  21. الحاق و رونمایی از سلاح های شبیه و تکراری به نظر من جالب نیست. میلیتاریست ها به دنبال رونمایی از سلاح های جدید بخصوص در بخش هوایی و ضد بالستیک هستند
  22. سلام این که گفته شده موتور با مانور بالا این مفهوم رو نمیده که محدودیتی در این زمینه وجود نداره. اصولا در تمام دنیا محدودیت افزایش وزن زره تانک محدودیت موتور هست. حرکت به سمت موتورهای قدرتمند تر دست طراحان را برای زره های سنگین تر باز می کند. در کشور ما هم همیشه چه در بحث تانک چه هوایی چه ماهواره بر و یا بالگرد محدودیت اصلی موتور است یعنی معمولا دسترسی کافی به موتورهای به روز با توان لازم وجود ندارد.
  23. سلام شاید علت اینکه از ورق های ضخیم تری برای تقویت زره استفاده نشده قدرت موتور است. یعنی برای حفظ چابکی تانک و با توجه به قدرت موتور مورد استفاده محدودیت هایی برای افزایش وزن زره وجود داشته است. در مجموع چنین تانکی برای پشتیبانی آنش به کار گرفته می شود و هر چقدر زره تقویت شود باز نسبت به پرتابه های جدید کاملا آسیب پذیر است.
  24. دوست عزیز مطالب من رو خوب توجه نکردید. گفتم با رصد ارتباطات ایران و روسیه چه اقتصادی چه نظامی به نظر نمیاد خللی در قرارداد سوخو ایجاد شده باشد. ایران در حال فروش سلاح به روسیه است و آموزش خلبان ها با یاک ها انجام میشه و و گزارش هایی در رابطه با ارسال تعداد بیشتری یاک به ایران وجود دارد. من اصولا از روس ها خوشم نمیاد ولی بحث های باستانی بیزانس و... بندازید دور. فعلا ایران و روسیه در یک جبهه قرار گرفته اند. روسیه دوست است ولی دوستی نامرد که باید مواظب بود از پشت به ما خنجر نزنه. البته عالم سیاست همینه ولی کلا روس ها خیلی قابل اعتماد نیستند از این نظر موافقم ولی الان ما به انها و انها به ما نیاز داریم بعیده تو این مقطع زیرقرارد داد سوخو بزنن