Temp

Members
  • تعداد محتوا

    63
  • عضوشده

  • آخرین بازدید

تمامی ارسال های Temp

  1. ‌ جدید نیست. زمان احمدی نژاد رونمایی شد : ‌https://media.isna.ir/oldcontent?th=4&n=pics/1388/11/Photo/2357.jpg https://media.isna.ir/oldcontent?th=4&n=pics/1388/11/Photo/2359.jpg
  2. ‌ به گمانم این تکنولوژی نازل متحرک پیش از موتور سلمان در مرحلۀ دوم ماهواره برهای سیمرغ و نیز در موشک های خرمشهر استفاده شده . (اما در مقیاس کوچکتر) موشک خرمشهر بجای پره های تصحیح مسیر (چهار پره که در موشکهای قیام استفاده شده.) ، از دو نازل کوچکتر در دو طرف نازل اصلی و بزرگ موشک برای تصحیح مسیر استفاده میکنه .
  3. ‌ سوالی که پیش میاد اینه که اگه ما خودمون ماهوارۀ اینترنتی در فضا داشته باشیم ، این بهانه ای نمیشه برای عدم ایجاد اخلال در کار ماهواره های اینترنتی آمریکایی با این استدلال که اخلال روی اونها باعث از کار افتادن ماهواره های خودمونم میشه ؟ (مثل استدلالی که جلوی از کار انداختن فیلترشکنها رو به بهانۀ اخلال در عملکرد سیستم بانکی میگیره .) اگه قرار باشه چنین سیاستی در پیش گرفته بشه باید ارگانهای مسئول یه تجدید نظری روی این سیاست برخی تصمیم گیران و سیاست گذاران انجام بدهند .
  4. ‌ موشکهای تاکتیکی ما قیمتش بین صد تا دویست هزار دلاره (احتمالا فاتح های دارای برد سیصد کیلومتر صد هزار دلاره) . و طبق گفتۀ سردار حاجی زاده ، با استفاده از فیبر کربن در ساخت بدنه و موتور موشک ، این قیمتها نصف هم میشه ! گذشته از فاکتور قیمت ، استفاده از موشکهای بالستیک نقطه زن ، خطر هدف قرار گرفتن هواپیمای جنگندۀ چند ده میلیون دلاری وارداتی رو از بین میبره . ایضا ، موشک بالستیک چینی DF-15C دارای سر جنگی سنگرشکن : https://misilactual.blogspot.com/2013/10/df-15c-can-be-equipped-as-bunker-buster.html ویرایش : ادعا میکنه طبق محاسبات! سر جنگی سنگرشکن موشک بالستیک چینی میتونه در ۶۰ متر بتن مسلح نفوذ کنه : https://tiananmenstremendousachievements.wordpress.com/2015/12/25/chinas-df-15c-bunker-busting-penetrator-better-than-us-gbu-57ab/
  5. جبارعلی ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت : تجهیزات ساخته شده در ماهواره دانشگاه علم و صنعت (ظفر) بومی‌سازی و در داخل کشور تولید شده است. تمام آی‌سی‌ها و قطعات ریزش هم دانه به دانه در داخل کشور تولید شده . http://fna.ir/deymat
  6. ‌ صدها کشتۀ تروریست های آمریکایی ادعای عجیب یا بقول شما جوکیه که من برای اولین بار از شما دارم میشنوم . چون بشخصه هیچ جایی همچین ادعایی ندیدم . (وقتی گفته میشه صدها کشته و زخمی معنیش میتونه این باشه که یک نفر کشته شده و چند صد نفر زخمی ! و معنیش این نمیشه که چند صد نفر کشته شدند .) هم اونکه میگه تروریستهای آمریکایی صدها قلاده کشته دادن ادعاش غیر قابل باوره ، هم اونکه میگه هیچ کشته ای نداشتند . ضمنا اگه حملۀ همه جانبۀ نظامی به ایران به این راحتی بود (هم مشکلات سیاسی داره ، هم نظامی) ، آمریکا همون اول انقلاب که ما در نهایت ضعف و عسرت به سر میبردیم چنان جنایتی میکرد .
  7. ‌ جلوی چشم صدها و هزاران نفر ؟ شما ظاهرا پایگاه نظامی رو با ورزشگاه آزادی اشتباه گرفتی !!! قوانین نظامی و احتمال دستور مافوق برای مخفی کاری هم که به هیچ گرفتی ! ضمنا در مورد سابقۀ مخفی کاری تلفات تروریست های آمریکایی : این اتفاق در حمله موشکی عراق ضد نظامیان آمریکایی در جریان جنگ اول خلیج فارس اتفاق افتاده بود و در آن زمان واشنگتن کشته شدن 37 نفر از نظامیان خود در حملات موشکی مستقیم عراقی‌ها در منطقه «عنابر النوم» را تکذیب کرده بود، اما گذشت زمان دروغ بودن ادعاهای آمریکایی ها را فاش کرد. https://www.tasnimnews.com/fa/news/1398/10/18/2177504/سابقه-آمریکا-در-مخفی-کردن-تلفات-نیروهای-خود علاوه بر فقرۀ بالا ، آمریکای تروریست براحتی تا مدتها در مورد تلفاتش در ویتنام مخفی کاری میکرد . آمریکا که سهله ، محمدرضا پهلوی بشدت در مورد تلفات ارتش ایران در ظفار عمان مخفی کاری کرد و حتی جلوی انتشار اخبار حضور ایران در عمان رو میگرفت و هنوز که هنوزه هیچ آمار دقیقی در مورد تعداد کشته های ایران در عمان موجود نیست . پ.ن : عقل و منطق میگه وقتی رژیم تروریست آمریکا در مسألۀ بسیار بزرگتری مثل یازده سپتامبر براحتی مخفی کاری کرده ، در فقرۀ عین الاسد خیلی راحت تر میتونه دست به این کار بزنه .
  8. ‌ دقیقا کدوم مدرک و سند و منطقی گفته آمریکاییها نمیتونن تلفاتشونو پنهان کنند ؟؟ فقط در یک نمونه که نمونۀ خیلی مهم و بزرگی هم هست ، آمریکای تروریست در فقرۀ حملات یازده سپتامبر ، در بسیاری زمینه ها پنهانکاری کرد . اون هم برای سالها . از جمله پنهان کردن عوامل اون حمله که اکثرا سعودی بودند . و با همین پنهانکاری عظیم و به بهانۀ اون حملات به افغانستان و عراق حمله کرد . آمریکای تروریست اسناد دروغینش که بهانش برای حمله به عراق بود هم سالها پنهان کرد . دقیقا برعکس چیزی که گفتی پنهان کردن تلفات تروریستای آمریکایی و پخش کردن تلفاتش در کشورهایی غیر از عراق ، برای آمریکای تروریست یکی از ساده ترین کارهاست .
  9. خروج از npt بدون مصمم بودن برای ساخت بمب اتمی سیاست درستی بنظر نمیاد و میتونه موجب یک اجماع جهانی علیه ما بشه که روسیه و چین هم پشت اون اجماع در میان و معلوم نیست تهش به کجا ختم بشه . نمایندۀ روسیه در سازمانهای بین المللی بلافاصله بعد از توییت تهدیدآمیز ظریف ، مصاحبه ای کرد و با خروج ما از npt مخالفت کرد و عملا بنوعی به ایران هشدار داد . ما باید حتما از npt خارج بشیم اما با عزم راسخ برای ساخت بمب اتم . در غیر اینصورت نه تنها چیزی بدست نمیاریم (عمیقا گمان نمیکنم خروج از npt باعث بشه اروپا به تعهدات برجامیش عمل کنه و از باز گرداندن دوبارۀ پروندۀ ما به شورای امنیت خودداری کنه.) که این خروج بهانۀ دیگری میشه برای تحریم های گسترده تر سازمان ملل علیه ما و رای موافق چین و روسیه به اون تحریم ها . ( و یا حتی تهدید به حملۀ نظامی .) به جان خریدن این تهدیدات بزرگ بدون ساخت بمب ، یک اشتباه محض و پیمودن مسیری بس دشوار برای رسیدن به هیچه . بنظرم قصۀ تهدید اروپا توسط آمریکا دروغی بیش نیست . دلیل این دروغ : اینکه راه و بهانۀ مذاکرۀ برخی در ایران با غربیها و اروپاییها رو فراهم کنه (چون احتمال مذاکره با آمریکا بقول دوستان به زیر صفر رسیده) تا در موقع لزوم بگن اروپاییها دنبال این سطح از دشمنی نبودند و آمریکا مجبورشون کرد چنان کنند . (و بعد هم مذاکرات سعدآباد جدید و فرصت سوزی ده دوازده سالۀ دیگر و به عقب هول دادن هر چه بیشتر اقتصاد ایران ) همین میشه که ظریف که یکی از شاخصه های اون "برخی در ایران" مذکور میباشد ، بلافاصله پس از ادعای واشنگتن پست در مورد تهدید اروپاییها با تعرفۀ خودرو ، اون رو بعنوان یک حقیقت مسلم و اثبات شده در نظر گرفت و توییتی خطاب به اروپاییها صادر کرد! که در ظاهر داشت اونها رو محکوم میکرد اما با توجه به سابقۀ این جماعت ، هدف اصلیش تطهیر اروپاییها "از این دشمنی و همراهی اروپا با آمریکا" و فراهم کردن زمینۀ مذاکرات آینده است ... این تروریستهای غربی همگی دستشون تا کتف در یک ظرف نجاسته .
  10. کاترین شاکدام ادعا کرده بود از منابعی ایرانی به اون عدد تلفات پایگاه تروریستی عین الاسد رسیده . (که در ترجمه ای که سایتهای ما نقل کردند اون قسمت منابع ایرانیش به هر دلیلی حذف شده !) با این حساب منطقی نیست که خودمون به وی استناد کنیم برای اثبات تلفات آمریکاییهای تروریست .
  11. ‌ جایی چیزی مشخص نشد . چیزی که شما گفتید تنها نظریه‌س . بی ارتباطه با تاپیک ، اما شما از کجا به این نتیجه رسیدی که اون اوباشی که سقوط هواپیما رو بهانه کردند و تجمع کردند و شعارهایی بر ضد شهید تازه خاک شدۀ ما و رهبر انقلاب و جمهوری اسلامی سر دادند ، جزو تحسین کننده های حاج قاسم بودند ؟! سند و مدرک اثبات چنین ادعایی چیه ؟
  12. اگه تا الان اقدامی برای ساخت بمب اتمی نکرده باشیم (که نکردیم) ، دیگه فرصتش از دست رفته (بدلیل از بین بردن چندین تن اورانیوم غنی شده‌مان پس از برجام و بتن ریزی در لوله های کالندریای اراک و جمع کردن بسیاری سانتریفیوژها و ...) و فقط باید بشینیم و ببینیم آمریکا و متحدینش چه زمانی تاسیسات و تواناییهای هسته ای ما رو از بین خواهند برد . فقط امیدوارم ادعاهامون در مورد تعداد موشکهامون درست باشه و البته جراتش هم خدا بهمون بده که پس از بمباران احتمالی حداقل یک پاسخ متقابل به آمریکا و اسرائیل بدیم ...
  13. ‌ در این فیلم ، موشک دوم حدود سی ثانیه پس از شلیک موشک اول پرتاب میشه . بر خلاف گفتۀ بی پایۀ برخی که ادعا کرده بودند موشک دوم چند دقیقه بعد شلیک شده .
  14. امان از بهم بافتن رطب و یابس ... اگر وضع مالی بد علت وجود اینهمه خیانت در ایرانه ، در آمریکا که میلیونها فقیر مطلق و بی خانمان داره و بسیاری زن ها و مردهاش برای چند دلار ناقابل براحتی تنفروشی میکنند خیلی راحت باید بشه خائن دست و پا کرد و ازشون استفاده کرد و بزرگترین ضربه ها رو زد . دلیل این ضربات بزرگی که ما از خائن ها خوردیم چیزهای دیگه ایه و امثال شما با این بهم بافتن ها تنها کد غلط میدید . علت این ضربات وحشتناک اطلاعاتی ، وجود سهل اندیشی محض در بسیاری مسئولین و ارکان امنیتی و حساس مملکت ما و مشغول کردن ارکانهای امنیتی به مسائل کم اهمیت و انحرافی و مواردی از این دست است نه موارد سخیف و بی ربطی که شما گفتی .
  15. ادعای سال گذشتۀ منوچهر منطقی در مورد علت انفجار ملارد در برنامۀ دستخط مجری : اتفاقی که موقع شهادت ایشان رخ داد، شما در جریان بودید که چه بود؟ منطقی : بله. شهید مقدم کاری که کرد، این بود که در سیستم‌های تحقیقاتی آن زمان که روند تحقیقات کند شده بود، خودشان داوطلب شدند که مجموعه‌ای راه بیاندازند که بتواند بیاید و از تمام نیروهای تخصصی استفاده کند و در قید و بندهای اداری هم نباشد و در واقع از بودجه‌هایی که وجود دارد بدون مسائل اداری خیلی پیچیده استفاده کند. در واقع، یک ساختاری که لازم بود چالاکی لازم را داشته باشد و الزامی هم هست، ایشان به نوعی ایجاد کردند. در ساختاری که ایجاد کردند، وقتی کار به مراحل مختلف می‌رود یک سری سرمایه‌گذاری تجهیزاتی نیاز است و هم باید تجهیزات مورد نظر را داشته باشید و هم باید روی سیستم‌های ایمنی سرمایه‌گذاری کنید. چون ایشان سرعت کار را بالا می‌بردند از خیلی از جاهای سیستم‌های ایمنی یا تجهیزاتی که لازمه کار بودند، صرفه‌نظر کردند و با ابتکار عملی که داشتند از تجهیزات ساده‌تری استفاده کردند. بنابراین وقتی این چنین تجهیزات را استفاده می‌کنید، ریسک کار بالا می‌رود. منبع : https://www.alef.ir/news/3971217165.html?show=text
  16. ‌ اگر واقعا آمریکاییها همچین ادعایی کردند (بارها سعی کردند ...) ، همین ادعا کافیه برای اثبات اراجیف و دروغ محض بودن ادعاشون. و نشوندهندۀ آبروریزی و شکست بزرگ بودن سقوط پهپادشونه که اینجوری برا ماستمالیش دارن داستانسازیهای تخیلی میکنند . چون خود آمریکاییها پس از انفجار دو نفتکش در تنگه هرمز یعنی چند روز قبل از آبروریزی هدف قرار گرفتن گلوبال هاوک‌شون، اعلام کردند پدافند ایران یک موشک بسمت پهپادشون که اون نفتکشها رو تحت نظر داشته پرتاب کرده که موشک خطا رفته و به پهپاد مذکور نخورده . اما پس از زدن گلوبال هاوک توسط پدافند ما ، سردار حاجی زاده رسما ادعای آمریکاییها رو تایید کرد و گفت اون پهپاد MQ-9 بوده که اونم وارد حریم ایران شده بوده و البته گفت بر خلاف ادعای آمریکاییها اون موشک ناموفق نبوده ، بلکه موشک اخطار بوده و هدفمون زدن اون پهپاد نبود و خود آمریکاییها هم این موضوعو فهمیدند اما جوری وانمود کردند انگار موشک ما خطا رفته .. پس اینکه بارها آمریکاییها سعی کردند اما ایرانیها دم به تله ندادند هم دروغیه مثل سایر دروغهای آمریکایی‌های تروریست . دروغ و مکر و فریب و حیله جزئی از DNA آمریکاییهای تروریسته ......... پ.ن : بگذریم که این داستان طعمه بودن گلوبال هاوک از اساس مضحکه ای بیش نیست و خود این داستان مضحک ناقض خودشه !!
  17. در این کلیپ گویندۀ بخش خبری میگه فاتح توانایی پرتاب موشک های سطح به سطح با برد دو هزار کیلومتر داره! : https://youtu.be/SlLl2ZbCPpg سطح به سطح دو هزار کیلومتری که نداریم اما با توجه به اینکه بعدش میگه فاتح با این موشک توانایی انهدام تمام پایگاههای تهدیدکننده در منطقه رو داره ظاهرا عددی که میگه از روی اشتباه نیست و شاید منظورش چیزی شبیه سومار یا کروز دیگه ایه که تا حالا رونمایی نشده. ویرایش : گفته های سردار فرحی معاون وقت وزیر دفاع در سال ۹۱ : موشک کروز «مشکات» که ان‌شاءالله بزودی رونمایی خواهد شد، بردی بالغ بر 2 هزار کیلومتر دارد که در حقیقت دست بلند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران خواهد بود. وی تصریح کرد: موشک کروز «مشکات» از سه قابلیت دریاپایه، زمین‌پایه و هواپایه برخوردار خواهد بود و می‌تواند از روی هواپیما نیز شلیک شود. https://www.asriran.com/fa/news/231229/
  18. نباید کلمۀ لحظه رو بکار میبردم. کلا منظور کشف سریعتر لانچرها نسبت به قبل بود. https://spacenews.com/with-commercial-satellite-imagery-computer-learns-to-quickly-find-missile-sites-in-china/
  19. الان با تصاویر ماهواره ای و به کمک هوش مصنوعی، مطمئنا در لحظه میتونند لانچرها رو شناسایی کنند. (در صورت عدم استفاده از استتار مناسب. بماند که با هوش مصنوعی استتارها رو هم میشه تا حدودی ناکارآمد کرد) همونطور که دولت چین با استفاده از تصاویر میلیونها دوربین نظارتی در سطح چین، و با کمک هوش مصنوعی، یک مجرم را در چند دقیقه در وسعت نه میلیون کیلومتر مربعی چین و در بین یک و نیم میلیارد چینی و چند میلیون توریست پیدا میکنه .
  20. یادداشت سورنا ستاری در مورد تلاشهای ایران برای ساخت هواپیمای جنگنده، از جمله جنگندۀ کوثر : «سال 1368 بود زمانی که پدر تصمیم گرفت که اولین هواپیمای نظامی مافوق صوت ایران را بسازد. گاندی یک مثال جالب دارد، ابتدا شما را نادیده می‌گیرند، بعد به شما می‌خندند، سپس به شما حمله میکنند و بعد شما پیروز می‌شوید. این داستان مشابه در هر موفقیتی است. در ارتباط با ساخت جنگنده هم به همین شکل بود. ابتدا مانند امروز موضوع را نادیده گرفتند، بعد مسخره کردند و سپس شروع به مبارزه و ضربه زدن برای توقف کار کردند. اما آذرخش به سرانجام رسید قبل از اینکه پدر به شهادت برسد. مدل توسعه هواپیمای آذرخش، F-5 بود. حال چرا F-5، این هوایپما عملکرد فوق العاده ای در جنگ داشت. قطعاً بهترین خلبانان و مهندسین پرواز این هواپیما ایرانیها بودند. رکوردهای فوق العاده پروازی این هواپیما در جنگ باعث انتخاب آن بود. این هواپیما در عملیات Close Air Support یا پشتیبانی نزدیک هوایی، چه در جنگهای نزدیک هوایی و چه در عملیات زمینی فوق العاده بود. ما با این هواپیما حتی توانسته بودیم میگهای 25 عراقی را که خلبانان F-14 ما تنها چند فروند از آنها را توانسته بودند ساقط کنند، سرنگون کنیم. در عملیات زمینی در برد کوتاه خلبانان پایگاه دزفول و تبریز حماسه های فراوانی را درست کرده بودند. مثلاً شهید اردستانی در یک روز 6 سورتی پرواز عملیات بمباران دشمن را انجام داده بود و این رکوردها توسط خلبانان بسیاری تکرار شده بود. علاوه بر این مهندسین پرواز فوق العاده ای در نیروی هوایی بر روی این هواپیما کار می‌کردند. ساخت هر قطعه این هواپیما در داخل باعث عملیاتی کردن بسیاری از هواپیماهای زمینگیر نیروی هوایی میشد. در کنار بدنه بسیار زیبا و قابلیت مانور فوق العاده که در جنگهای نزدیک و تمرینهای هوایی حتی هواپیماهای تامکت ما را با مشکل مواجه می‌ساخت، این هواپیما مشکلات زیادی هم داشت. از جمله سیستم رادار، اویونیک و سیستم سلاح بسیار ابتدایی که تنها موشک هوا به هوای این هواپیما موشکهای حرارتی سایدویندر قدیمی بود. در واقع کامپیوتری در این هواپیما وجود نداشت. عملاً هواپیمای پرواز شب نبود و رادار ضعیف آن مشکلات زیادی را ایجاد میکرد. صندلی پرتاب این هواپیما باعث کشته شدن بسیاری از خلبانان خوب ما شده بود. پس باید به طور کامل این سیستم‌ها به روز می‌شدند. کار ساخت ده‌ها هزار قطعه این هواپیما از سال 1368 آغاز شد. من از ابتدا در این پروژه درگیر شدم در حالی که دانشجوی کارشناسی دانشگاه شریف بودم. اما وضعیت سال 68 با حالا خیلی فرق می‌کرد. تازه دو، سه سالی بود که رشته کارشناسی هوا فضا در دانشگاه‌های معتبر راه‌اندازی شده بود و ما شدیداً مشکل نیروی انسانی متخصص داشتیم. تعداد معدودی استاد در این زمینه کار می‌کردند. صنعت قطعه‌سازی ما پیشرفته نبود و هیچ آشنایی با استانداردهای بالای هوایی نداشت. روش‌های ساخت پیچیده و آلیاژهای خاص که در داخل کشور تولید نمی‌شدند و مشکلات تحریم‌ها همگی بر روی پروژه تأثیر داشتند. اما هیچ چیزی بالاتر از نوآوری در دنیا وجود ندارد. به منظور حل موضوع یک مدرسه خلبانی آزمایشی یا Test Pilot در جنب کارخانجات اوج که هواپیما را می‌ساختند ایجاد شد. ریاست این مدرسه به عهده مرحوم تیمسار صادقپور بود. او چهره شناخته شده‌ای برای آمریکایی‌ها بود. او اولین خلبان تاریخ بود که پرواز 1000 ساعت، 2000 ساعت و 3000 ساعت هواپیمای F-5 را در آمریکا به ثبت رسانده بود، بهترین معلم خلبان F-5 در کنار بهترین خلبانان تاریخ F-5 که تازه از جنگ عراق آزاد شده بودند. برنامه این بود که هر ماژول از قطعات که ساخته می شد، بر روی یک هواپیمای سالم نصب می‌شود، توسط خلبانان مورد تست عملی و در شرایط عملیاتی و سخت‌ترین مانورها قرار می‌گرفت. پس از تست عملی قطعات مجدداً باز می‌شدند و مورد ارزیابی‌های جدی قرار می‌گرفتند. از جمله تست‌های مکانیکی، X-RAY و غیره .... آری بدین شکل بود که آذرخش شکل گرفت و تا پیش از شهادت پدر چند فروند عملیاتی شد. علاوه بر آن قطعات ساخته شده بسیاری از پرنده‌های نیروی هوایی را عملیاتی کرد. کارخانه‌ای هم برای ساخت موتور هواپیما تجهیز شد. اما آنچه از آذرخش باقی ماند چیز دیگری بود. او به ما اعتماد به نفس کار کردن بر روی ساخت هواپیمای مافوق صوت را داد. او دانشی ایجاد کرد و نیروی انسانی تربیت کرد که به این باور رسیده بودند که هر هواپیمایی را می‌توانند بسازند. صنعت هوایی ما مدیون تفکر آذرخش است. این پروژه تاکنون صدها خروجی داشته است که «کوثر» تنها یکی از خروجی‌های آن است. اینکه امروز ما یک هواپیمای نظامی را از سر تا دم به طور کامل می‌سازیم، یک دستاورد بزرگ است. اما از آن مهم‌تر این است که ما امروز یک هواپیما را از سر تا دم طراحی می‌کنیم. در این هواپیمای جدید سیستم ناوبری، سیستم کنترل آتش، سیستم کامپیوتر هواپیما و اویونیک کاملاً با طراحی بومی است و تقریباً مطابق با هواپیماهای نسل چهارم است، موتور هواپیما به طور کامل در داخل تولید می‌شود، صندلی پرتاب قدیمی با یک صندلی پرتاب کاملاً به روز و با دقت بالا که بیش از دو هزار قطعه پیچیده دارد، تعویض شده و قابلیت مانوردهی بهبود داده شده است. کاری که همین الان در آمریکا بر روی هواپیمای F-15 ، F-16 و F-18 انجام می‌شود. آری جنگ به ما یاد داد که مدل‌های بومی خود را برای دفاع هوایی داشته باشیم. آمریکایی‌ها هیچگاه فکر نمی‌کردند که ما از هواپیمای تامکت به عنوان آواکس‌های هوایی بهره ببریم و نیروی هوایی ما هشت سال در برابر نیروی هوایی عراق ایستادگی کند. نیروی هوایی عراق در طول جنگ 4 نسل هواپیما را عوض کرد. ابتدا با میگ های 19، 21 و سوخو 17 و هواپیماهای توپولف در جنگ شرکت کردند و در انتهای جنگ پیشرفته‌ترین هواپیماهای میگ- 29، سوخو- 24، میراژ F1 را در اختیار داشتند. اما چیزی که نداشتند نوآوری و ابتکار بود که این مهم در هنگام سختی خود نمایی می‌کند. تاریخ هیچگاه دفاع هوایی جزیره خارک را فراموش نمی‌کند. دژ مستحکم خارک در زیر گوش عراق تا روز پایانی جنگ نفت صادر می‌کرد و در اطراف این جزیره لاشه ده‌ها فروند هواپیما و هلکوپتر عراقی وجود دارد. تاریخ هیچگاه حماسه خلبانان پایگاه دزفول را در ابتدای جنگ فراموش نمی‌کند که در نبود نیروی زمینی چگونه با مـسلسل هـواپیمای F-5 سربازان عراقی را می‌زدند و تا لحظه آخر برای حفظ این پایگاه شهید دادند. آری «کوثر» تنها یکی از یادگاران آذرخش است. یک مدل بومی برای یک هواپیمای دفاع هوایی که بسیاری از ضعف‌های دفاع هوایی ما را می‌پوشاند. حال ما نه تنها هواپیمای دفاع هوایی خود را می‌سازیم، بلکه هرچه هواپیما داریم را به تکنولوژی و سلاح روز مجهز می‌کنیم. دستاورد این پروژه ده‌ها شرکت دانش‌بنیان با هزاران نفر جوان متخصص است که دانش تولید این محصولات را دارند. بیش از 85 درصد قطعات این هواپیما در شرکت‌های دانش‌بنیان تولید می‌گردد و این شرکت‌ها هر روز طرح‌های جدیدی را برای توسعه محصولات ارائه می‌دهند. امروز مدیریت دفاع کشور به این نتیجه رسیده است که خودش نباید چیزی را تولید کند. بلکه باید پروژه‌ها را راهبری نماید و بگذارد که این جوانان در این شرکت‌ها ، نوآوری و ابتکار خود را نشان دهند و باعث خلق محصولات تازه شوند. و در پایان، داستان هر موفقیتی این است. ابتدا شما را نادیده می‌گیرند، بعد به شما می‌خندند، سپس به شما حمله می‌کنند و پس از آن شما پیروز می‌شوید. این موفقیت را به امیر حاتمی و کلیه مدیران این پروژه ارزشمند و خصوصاً تمام شرکت های دانش بنیان درگیر در این پروژه تبریک گفته و امیدوارم شاهد موفقیت های بیش از پیش کشور در این زمینه باشیم.» https://www.farsnews.com/news/13970604000578/کوثر-داستان-یک-موفقیت
  21. Temp

    گزارش مشکلات سایت

    بسیاری تنظیمات و امکانات کاربری حذف شده و در دسترس نیست. از جمله امکان مشاهدهٔ نسخهٔ کامل سایت و انتخاب بین نسخهٔ موبایلی و نسخهٔ کامل. یا اینکه وقتی تاپیکی رو باز میکنی به اولین پست خوانده نشده یا پستی که پس از آخرین بازدید ما ارسال شده بره. الان هر تاپیکی رو باز کنی میره صفحهٔ اول و خودت باید بگردی تا آخرین پستی که خونده بودی رو پیدا کنی و تاپیکو ادامه بدی. و کلی تنظیمات دیگه. نقدا این دو تا برای من نوعی مهم بود!
  22. اون فرد مدعی و گنده گو (ای کاش میشد الفاظ مناسبترش رو بکار ببرم) نه حرف درست میزنه، نه درست حرف میزنه. ارزش جواب دادن هم نداره. اما در مورد گفتهٔ شما در مورد سیم کشی ها، میتونید به این تصویر از تانک آبرامز مراجعه کنید و به سیم کشی کاملا روکار و مشخص چراغها و تیربارش توجه کنید : https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b9/Abrams-transparent.png در مورد کپی کردن هم ایرادی نداره و در مجامع بین الملل هم کار چندانی نمیتونن بکنن. همین الان شرکت خودروسازی زوتای در چین عین خودروهای شرکتهای معروف رو کپی میکنه (از جمله پورشه کاین رو) و کسی جلودارش نیست. این ادعاها در مورد مشابهت طراحی رو در مورد هلی کوپترها و هواپیماهای ایران هم بنده اینور و آنور دیدم اما هیچ سند و مدرک معتبری براش ارائه نشده. ضمن اینکه کسی این ابزار نظامی رو بخاطر خوشگلی و طراحیش نمیخره. بلکه کارایی اونها مهمه. فوقش کشورها بتونن طرف کپی کننده رو تهدید کنند که در آینده چیزی بهشون نمیفروشن که اینم تهدید جدی ای نخواهد بود.
  23. الان برای من سوال شده که : ۱- منظور شما از انقلابیونی که میگفتن آهن پاره چه کسانیه ؟ ۲- منظور شما از این که لغو قراردادها توسط بختیار برای گرفتن بهانه از انقلابیون بوده چیه؟ یعنی بختیار نیتش خیر بوده و میخواسته خواسته های انقلابیون رو تامین کنه ؟ (بر فرض صحت ادعای شما در مورد انقلابیون و آهن پاره خوندن تجهیزات) ۳- از دید شما لغو قراردادها بالاخره کار بختیار و تقصیر وی بوده یا مقصر اصلی رو انقلابیون میدونید ؟
  24. مطمئنا مقصدش طبس نبوده و قرار بوده تا مرکز کشور بیاد.