Gunslinger

Members
  • تعداد محتوا

    34
  • عضوشده

  • آخرین بازدید

اعتبار در انجمن

22

درباره Gunslinger

  • رتبه حساب کاربری
    سرباز یکم

آخرین بازدید کنندگان پروفایل

957 نمایش های پروفایل
  1. چون خارج از بحث تاپیکه به همین جمله از امیرالمونین(ع) بسنده میکنم: "هر کس به حوادث دنیا و تغییرهاى آن عبرت نگیرد در او موعظه‏ ها سود نمی دهد." عجب! دوست عزیز! لطفا چندین صفحه عقب تر رو مطالعه کنید. آذربایجان و ارمنستان بارها و بارها با اعمالشون حریم هوایی مارو نقض کردند. طبیعی هست که ماهم واکنش هایی داشته باشیم.البته تاجایی که من درخبرگزاری ها میدیدم به چنین مطلبی برخورد نکردم. درضمن اگه اومدی مازندران،یه سر به گلوگاه بزن. ماهم ترکیم!
  2. دوست عزیز درسته که ارامنه کودک کشی کردند ولی آذربایجان هم تلافی کرده! جوری هم نگو که انگار نسل کشی ارامنه مثل هولوکاست یه خیاله! اولین حکومت های شیعی هم مال ساکنین طبرستان و حکومت زیدیه بوده برادر! تشیع در ایران ریشه اش مال قبل صفویه است.
  3. از تورک ها نمیترسیم اخوی! نسبت به کسی هم حسادت نمیکنیم! ناراحتم نیستیم! فقط نگرانیم! اونم برای اینکه اردوغان با جاه طلبی هاش و الهام با طمع زیادش اگه زیاده خوش به حالشون بشه کم کم نگاه شون به ایران دوخته میشه و پانتورک های جان برکف مون هم که اماده ان تا اذربایجان ایرانو برای اردوغان یا الهام حراج بزنن!
  4. بلوفه. همین چندوقت پیش یادم میاد تو خبرگزاری تسنیم خوندم که سفیر آذربایجان در رابطه با تسلیحات اسرائیلیش گفته بود:"ما جهت ارتقای امکانات ارتش آذربایجان با تمام کشورهای دنیا از جمله اسرائیل همکاری می‌کنیم." و کشور غرب زده ای مثل آذربایجان بعید میدونم الان به این نتیجه رسیده باشه که سلاح های ایرانی قدرتمند تره.
  5. بهار عربی کلا یکسری سلسله فجایعی هست که فقط باعث خرابی های بیشتر و به نوعی از چاله به چاه افتادن ملت های مسلمان بوده وهست... شاید اسما ازش به عنوان بهار یاد بشه ویا در کشور ما به طرز عجیبی ازش تمجید بشه وبا افتخار توصیفش کنن ولی عملا هیچ فایده ای برای جامعه ی اسلامی نداشته. و کلا اکثرشون شون یک روال رو طی کردند و میکنند ابتدا هرج ومرج و در نهایت دوحالت وجود داره:1.سرکوب کردن مخالفان که اتیش زیرخاکستر رو بیشتر میکنه 2.یا ایجاد کودتا ویا درگیری های داخلی که مشخصه توسط چه کسانی هدایت میشه! در معدود مواردی حالا مثل عمان به صورت مقطعی شاید بازخورد مثبتی داشت ولی در مجموع کلا فلاکت به بار آورد. درلیبی هم خیلی وقته نشونه های تجزیه دیده میشه و به نظرم به زودی آمریکا حالا به هر طریقی هست برای کنترل اوضاع لیبی(ایجاد توازن بین طرف های درگیر)اقدام میکنه. وحتی ممکنه اتحادیه اروپا هم به فکر یه چاره(درگیری که نه ولی اعمال فشار یا کمک گرفتن از ابرقدرت ها)بیافته. ولی لیبی دیگه رنگ آرامش رو به خودش نخواهد دید با توجه به سناریویی که شما زحمتشو کشیدید و توضیح دادید. به هرحال جنگ سر انرژیه...روسیه عمرا بخواد بازار انرژیش تو اروپا رو از دست بده...
  6. سلام فارغ از نظرات و دیدگاه های خوبی که دوستان بیان کردند به نظرم یک نکته دیگری هست که بهتره بهش توجه بشه. خود بنده زیاد درمورد تاریخ معاصر مطالعه نکردم اما در رابطه به تاریخ تمدن ها و باستان یکسری مطالعات اندکی داشتم. و چیزی که بنده حقیر دریافت کردم این بود که هر نژاد و قومیتی یک سری ویژگی های های رفتاری داره همونطور که از لحاظ ظاهری هم یک سری تفاوت ها داره. عرب ها هم از گذشته های دور هیچوقت با ایران رابطه ی به معنای واقعی حسنه نداشتند. یعنی ما ممکنه گاها ببینیم تو یمن گاهی بعضی از قبایل اونم بعد از شکست! بیان با ایران همکاری کنند ولی کلا چون تفکری که دارند بیشتر به سمت این هست که هم قوم خودشون به هر چیزی برتری داره و حالا که ما ایرانی هستیم جای خود داره. شاید دوستان بگن که این دیدگاه قدیمی شده ولی اگه به حرف هاشون و برخورد شون در مواجهه با ایرانی ها توجه کنین متوجه میشید که این ویژگی هنوز در اونها زنده است. برای همین هم بنده حقیر از اول حدس میزدم که توی عراق مخالف داشته باشیم. یا الان توی سوریه اسد کم کم اون عرب بودنش رو نشون میده. کلا توی اموری مثل سوریه یا عراق، اگه تو مشت مون نگیریم شون صد در صد یکسری عرب به اصطلاح وطن پرست پیدا میشن که مخالفت کنند. اوضاعی که من پیشبینی کرده بودم، خیلی بدتر از این حرفا بود و به نظرم تا الان هم خیلی خوب باهامون تا کردند. ممنون از توجه تون
  7. تا جایی ک من میدونم چهره ی مغربی داره و ذاتا عربه! امکان اینکه اردوغان ذاتا عرب باشه هست. اما در مورد نبرد قرقیسیا...حرف تون درسته. و اینکه تو قرقیسیا سه جناح درگیرند. یکی ترک ها هستن، یکی سفیانی، یکی ترک ها، یکی رومیان... که یادمه میگف رومیان در فلسطین نیرو پیاده کرده اند که مشخص میکنه یکی از عناصر اسرائیل باید باشه قاعدتا... ممنون از توجه تون
  8. با عرض پوزش! اما واقعا در دنیای فعلی بحث هویت از اذهان عمومی پاک شده! مردم ما تمدن و تاریخ و هویت فرهنگی خودشون رو با وجود امنیت نسبی گم کردن و عملا الان جامعه ی ما در یک بحران هویت قرار داره، در وضعیت فعلی نمیشه از مردم درگیری ک در سوریه هستن توقع جنگیدن بر اساس هویت رو داشت. چون هیچ کدوم از نیاز های اساسی زندگی شون به خوبی تامین نیست!(فارغ از ابعاد روانی که وجود داره، مثل تبلیغات داعش یا ترکیه و رسانه غرب ویا اون رویا ها وبلند پروازی های احمقانه ای ک جوان ها دارن!) همونطوری که دوست مون airbornگفتن الان بحث ایدئولوژی و هدفه. حالا یکی هدفش پوله! یکی احیای امپراتوری عثمانی! به علاوه مردم ترکیه شاید شاید واقعا هویت و تمدنی نداشته باشن اما با تبلیغاتی که انجام شده اونها عملا آتاتورک رو بخش عظیمی از هویت شون میدونن. با تشکر از تحلیل های کاملی که دوستان از وضعیت کردن تو خبرها خوندم اردوغان گفته به خواسته ی مردم سوریه دست به چنین اعمالی زده! من یاد یه مطلبی افتادم که در اون به سفیانی اشاره شده بود. تو مطلب قید شده بود که سفیانی هم به خواسته مردم شام قیام میکنه اون هم برای اینکه مردم از جنگ و نزاع های داخلی خسته شدن! به علاوه اردوغان از لحاظ ظاهری به سفیانی بی شباهت نیست....!
  9. اون ک بعله... ولی کره شمالی تا دوباره ریکاوری بشه صد در صد به زمان نیاز داره...
  10. با سلام و احترام. و عرض خسته نباشید ستون پنجما ک دیگ تقریبی خودشونو لو دادن! چند ماه قبل قضیه دادگاه کشی جناب آقای عباسی خیلی چیزا رو روشن کرد. از خواب بیدار شدن هم زمان خودشو داره...اگ قرار باشه مث مردم فلسطین از خواب بیدار شیم٬که فاتحه..... فعلا همه تو همین آزمونا موندن... چ برسه سخت ترش...
  11. romance of three kingdoms این نسخه کامل انگلیسی کتابش هست به همراه یکسری نقاشی و عکس...
  12. https://fa.alalamtv.net/news/4024001/پنتاگون-نیروهای-بیشتری-به-سوریه-می-فرستد https://fa.alalamtv.net/news/4028421/اصرارهای-نتانیاهو-عامل-تمایل-آمریکا-به-حفظ-پایگاه-التنف-در-سوریه https://www.mashreghnews.ir/news/927844/اعزام-ناو-جنگی-آمریکا-به-سوی-سوریه با عرض خسته نباشید خدمت همه ی دوستان و بزرگان انجمن... میخواستم بدونم تحلیل دوستان از این حرکات آمریکا و پافشاری نتانیاهو چیه؟
  13. باشه ما کم اطلاع شما علامه دهر! شمام هروقت رفتی یه نقد سیاسی,اجتماعی و همچنین نظامی از دوره اقای خاتمی بزرگوار خوندی و مطلع شدی بیا بامن بحث کن عزیزم
  14. این آمار درست هست و من هم قبول دارم تا حدودی این رو. ولی ببین عزیز من در دوران اون اقای محترم چندین و چند کارخونه تعطیل شد! چشم پوشی از این کار خیلی اشتباهیه چرا که تعطیلی یک کارخونه ینی افزایش واردات. ماشاید در دوران ایشون رشد خوبی داشتیم ولی پس از اون با اومدن اقای احمدی نژاد کلا همه چی برگشت. و نمیشه گفت تمام اون مشکلات مربوط به اقای احمدی نژاد بود. بخشیش هم مربوط به اقای خاتمی بود چرا که روابطی رو ایجاد کردند که هیچ ضمانت و پایداری ای نداشت! از طرف دیگه به این مسئله دقت کنید! اینجا ایرانه! و ماهم ایرانی هستیم! همین ایرانی بودن و اللخصوص شیعه بودن مون باعث میشه کلا غرب و یهودی ها و به عبارت دیگه طبقه بالا و صدرنشین جامعه جهانی همیشه مارویک تهدید بدونهو پس مطئنا روابط تجاری ما با کشور های خارجی تازمانی که ابر قدرت نباشیم کاملا ناپایدار و تاحدودی زیان بار نیزهست. مثلا با ایجاد یک مسئله و یک اتفاق,امریکا همین روابط تجاریمونو میکوبه تو سرمون که اگه فلان بشه منم فلان میکنم. و با قطع شدن روابط تجاری ضربه سختی به ما وارد میشه. چون اون موقع دیگه کارخونه ای نیست که بخواد با تولید داخلی کمبود هارو از بین ببره. و درضمن تاجایی که من به یاد دارم بعد انقلاب هیچ قرارداد و رابطه تجاری ای با غرب که واقعا مفید باشه ندیدم و به یاد ندارم. حالا مسائل دیگه اش که مربوطبه داخل هست بماند که چه فاجعه ای به بار میاره!
  15. حرف هاتونو تا جایی قبول دارم اما این جمله اخر رو اصلا! رشد اقتصادی و صنعتی ان هم در دوره اقای خاتمی؟ والا ما به تعطیل شدن کارخانه ها و افزایش بیکاری و در نتیجه افزایش واردات و در مجموع ایجاد فقر و اغتشاش رو بیشتر رکود میگیم تا رشد! بازهم شاید تعریف شما از رشد اقتصادی چیزی متفاوت از اونچه تو ذهن من هست باشه!