baher

Members
  • تعداد محتوا

    54
  • عضوشده

  • آخرین بازدید

تمامی ارسال های baher

  1. وقتی تهاجم صورت گرفت از طرف کشتی مهاجم باید با ضد کشتی حمله بشه و آماده دفاع نرم و سخت بشی این جاست که میگن دفاع لایه ای لازمه .متاسفانه ناو های ما در بحث دفاع از خود ضعیف هستند باید موشک به برد توپ سینه و گاتلینگ برسه و بعد ببینی چی میشه.دفاع موشکی میان‌برد و کوتاه برد سپس توپها و چف و فلر و پارازیت .متاسفانه متاسفانه دشمن برای صدمه زدن به نیروی دریایی نیاز به موشک ندارد توی این چند سال بیشتر از تعداد تجهیزاتی که تحویل شد تجهیزات از دست رفت.
  2. به احتمال زیاد اسراییل نتونست به هدف اصلیش برسه وگرنه زدن رادار تازه شروع کاره.میگن ۱۰۰هواپیما حضور داشتن (یعنی منتظر بودن راه باز بشه بیان که نشد)
  3. این درسته که کلاهک پرتابه ها در پایگاه فرود اومدند یا فتاح ضد موشک دور زد ولی طبق تصاویر برخورد به نظر من کیفیت دقت نقطه زنی چنگی به دل نمیزنه، خورده نمی‌گیرم چون که واقعا رسونده پرتابه به خود پایگاه کار خاص و مهمی چون حتما موقعیت یابی های جهانی قطع و انواع پارازیت اعمال میشه تا پرتابه گمراه بشه اگه خطای برخورد به چند متر برسه اثر گذاری و بازدارندگی خوبی خواهد داشت.(تصاویر برخورد پهبادهای یمنی به مخازن نفتی عربستان یادتون هست چه زیبا ومنظم بود)
  4. با سلام.خدا قوت خدمت طراحان و سازندگان این طرح تاکتیکی.نمیدونم به چه علتی روی ۳ الی نهایت ۴ موشک قفل کردند.تعدا موشک ها باید بیشتر باشه تا بقا پذیری بیشتری داشته باشه.برام یه سوالم پیش اومده و اینکه آیا آسیب دیدن آرمان نسبت به پانزده خردادی که رادار جدا داره بیشتره ؟
  5. سلام. طراحی و ساخت شناور شهید سلیمانی انقلابی در نیروی های دریایی ایران بود ، نمی‌دونم چه ملاحظات فنی داره ولی بنظرم میشه قسمتی که توپ ۳۰ م م قرار داره تا ابتدا شناور جلو بیاد منظورم کل سازه هست .اینطوری فضای زیادی برای تسلیحات بیشتر و یا توپ بزرگتر ایجاد میشه
  6. سلام ممنون از دوستمون که این سوال پرسیدند ولی فکر کنم منظورشون این بود با شرایط و داشته های فعلی ایران و اسراییل در فاز دفاعی پدافند چقدر می‌تونه دوام بیاره و حملات دفع کنه.ولی بهتر بود بجای اسراییل اسم آمریکا میاوردی چونکه آمریکا زیرساخت هجومی بیشتری داره. و ایراد بگیرم طرز برخورد برخی که با طرح این سوال بهشون برخورد و جبهه گرفتن.شما که بزرگتر هستی و تجربت بیشتره باید هوای ما جوانتر ها داشته باشی و یه چیز بگی یاد بگیریم نه اینکه بزنی توی سر ما .یاد اون جمله افتادم که می‌گفت هر کی این شرایط قبول نداره می‌تونه بره . در ضمن اون فاحشه پرستی که گفته شد من متوجه نشدم .اون فاحشه کیه؟
  7. توی این تصویر آخری بدنه پهباد شبیه موشک کروز پنهانکار دیدم ولی ضد حال خوردم.واقعا جای چنین محصولی در تولیدات دفاعی ایران خالیه
  8. سیاست خیلی پیچیده و کثیفه اگر هنوز به طرف چین نمی‌رن معنیش اینه که به روسیه امید دارن البته شرایط خرید از روسیه بعد از جنگ اکراین تغییر کرده ،کشوری که درگیر جنگ بیاد تجهیزات حساس خودشو صادر کنه با عقل جور در نمیاد حداقلش میگه صبر کن ببینم جنگ تا کجا پیشرفت می‌کنه شما هم چندتا خلبان و فنی بفرست فعلا آموزش سطحی بدیم ببینم چی میشه اینم در شرایطی که کم کاری از طرف روسیه باشه و ماهم کاملا اوکی باشم . ولی نمی‌دونم چرا به چین بیشتر بها نمی‌دن حداقلش اینه که مصرف کننده نفت هست تا صادرکننده نفت
  9. سلام رژیم اسراییل تجربه خوبی در دفاع مقابل حملات فوجی داره و دارای بهترین سامانه در این زمینه هست گنبد آهنی در ارتش آمریکا سامانه MML هم وسیله خوبی در دفاع فوجی هست و هم می‌تونه ارزون استفاده بشه در ارتش روسیه سامانه پانتسیر از نظر عملکرد و قیمت هم خوبه البته سوسنا هم بد نیست در کشور ما موشک سامانه مجید عملکرد خوبی داره قیمتش می‌تونه از بقیه سامانه های موجود کمتر باشه ولی بهتر کامیون سوار بشه تا در مقابل حملات فوجی بیشتر دوام بیاره البته اینم میشه گفت شاهد ۱۳۶ از بقیه رقبای پهبادش و هم قیافش چه چینی و چه اسراییلی ارزون تر در میاد اونم بخاطر نوع هدایت پهباد.
  10. سلام حکومت یه عادتی داره که وقتی قرار چیز جدیدی بعد از مدتها وارد بشه برای اینکه اقتدار کمرنگ نشه و احتیاج پررنگ نشه یکی میاد میگه ما اینو داریم اونو داریم تست کردیم ، زیاد جدی نگیرید. احساسم اینه که چیز خاصی وارد کشور نشه چه دریایی چه هوایی. حالا میخواد باج خواهی صادر کننده باشه یا کارشکنی داخلی.امیدوارم اشتباه کنم.
  11. با سلام با توجه به مجموع خطرات جدید برای زره پوش ها برای ماندگاری بیشتر در صحنه نبرد و اثرگذاری در جنگ ،هر نوع بروزرسانی باید شامل دفاع فعال هم باشد.
  12. سلام امیدوارم اگر قرار باشه بودجه ای برای نیروی هوایی اختصاص داده بشه صرف تجهیزات و آموزش فنی بشه نه صرف آموزش فرهنگی و حفظ قرآن پرسنل.معیار رشد و ارتقا و کمال در نیروی دریایی چی بود؟ ببخشید از بس که به نیروی هوایی جفا شده از کوره در رفتم
  13. احتمال زیاد جی ۱۰ شانس بیشتری برای حضور پر تعداد در ایران داره و می تونه بقیه پرنده های چینی رو به ایران برسونه جی ۱۶ یا جی ۳۵
  14. با سلام مقداری از مسئولیت دفاع از ناو بر عهده توپ سینه با گلوله های حاوی فیوز مجاورتی هست ولی نمی‌دونم از دو تیر موشک چه کاری بر میاد
  15. سلام.رونمایی امیدوار کننده و واجبی بود .انگاری کمی عجله هم داشتند چون محفظه شلیک موشک روی ریل های موشک قبلی نصب شده بود و شاسی مخصوص به خودش نداشت که روی پرتابگر سوار بشه یا اینکه پرتابگر به تعداد کافی موجود نیست . بنظرم اگر تعدادموشک به حداقل ۱۰ عدد و بیشتر برسه (پانتسیر ۱۲ داره ولی کم آورده بود)و اینکه در تعدادی از این موشک از هدایت تصویر ساز فروسرخ استفاده بشه اطمینان و اعتماد به پایداری در محیط اشباع بیشتر میشه (کلا به یه موشک جدید که بردش به ده کیلومتر برسه چابک، ارزان و تعداد بالا باشه نیازه چیزی شبیه9m100 )
  16. با سلام ،قدرت هوایی موثر باید وجود داشته باشد حداقلشم استفاده از پرنده بی سرنشین و ترکیب با سرنشین دار با قابلیت الکترونیک پیشرفته حتی در تعداد کم ( شاید مناسب ترین سوخو ۳۵ باشه) و صد البته پرنده ای برای کنترل و رصد و شناسایی فضای مورد نظر و حفظ پرنده های سالم تر و بروزتر موجود تا در آینده خط تولید یکی از پرنده های کشور های دوست به همراه تغییرات یا طرحهای وطنی با تیراژ پایین در کشور ایجاد بشه.
  17. با سلام بنظر میاد این شناور فقط یک سکوی نشست و برخواست بالگرد باشه چون نه بالابری دیده میشه نه آشیانه ای از طرفی باید دید بالگردها توانایی جمع کردن ملخ های خودشون دارند که توی آشیانه یا بالابر جا بشن .
  18. استفاده از بمب های هواسر یا پهبادهای انتحاری یه روند عادی شده ، یه چیز دمه دستی شده .ساده و کم هزینه حالا بعد از این نوبت دفاع کردن ۲۴ ساعته و دفاع از تموم نیروهات در تمام جبهه ،چه خط تماس چه خطوط عقب تر بنظر من باید شبکه ای از پدافند ارتفاع کوتاه متحرک در تمام خطوط ایجاد بشه( حتی در دریا واسه دفاع شناور های تند رو در مقابل برایمستون و هلفایر و sdb 2 ) ویه راه حل ارزون و با اطمینان فقط کافیه از مهمات گلوله ای هوشمند ( فیوز مجاورتی یا زمان دار ) مثل توپ ۵۷ م م بوفورس جدید یا اورلیکن بروز استفاده بشه .اگر جلوی این جور حملات گرفته نشه نه ادوات می مونه نه روحیه برای نفرات.فقط تا اون روز تجهیزات لب مرز ما با ادوات ارمنستان اشتباه نشن.
  19. سلام،نمیدونم چرا از لانچر اولیه(آزمایشی) باور استفاده کردن ،لحظه پرتاب هم مخفی کردن .یعنی باور اصلی توی مأموریتی هست؟ یا به تولید بیشتر نرسید؟.از اس ۳۰۰ هم خبری نبود .آیا بحث مالی در میانه؟ در مورد کاشف ۹۹ هم فقط یک رادار کشفه .کار درگیری در فاصله کمتر از ۱۲ ک م با پهباد های رادار گریز با کدوم سخت افزار هست؟با اورلیکن یا ۵۷ م م یا گاتلینگ ها یا دوش پرتاب ها؟؟؟؟؟؟؟
  20. سلام ایران انواع و اقسام رادار زمینی و دریایی بومی کرده نمیدونم برای رادار هوایی چه محدودیت هست که تا حالا خبری از یک رادار هوایی هر چند ضعیف نیست.هواگرد ندارن رادار خاصی میخواد تطبیق این دو سخته یا شاید منتظر واردات هستند
  21. سلام با این اوضاع بد مالی کشور حداکثر خرید ها بصورت خرد می‌باشند یا بصورت دست دوم یا اگر به تعداد باشه سالیانه به تعداد انگشت شمار تحویل می شن البته احتمال خرید فناوری بیشتره( موتور های هوایی ، فناوری فضایی و انواع آلیاژ ها)بنظرم خرید از چین برای مایی که پول نداریم کمی راحت تر باشه چون چین به نفت و مواد خام نیاز داره ولی روسیه نه با این حال ایران باید نیاز های فوری و عقب افتدگی خودشو در بخش های مختلف سریع رفع بکنه از قبیل فناوری فضایی و ماهواره ای، نیروی هوایی و بالگردی دفاعی و تهاجمی ،افزایش قدرت دریایی برای اقیانوس نوردی و... جزییات چی می‌تونه باشه؟
  22. بنظر جزییاتی از لانچر های عمود پرتاب شناورهای آینده در حال رونمایی باشه
  23. حمله آمریکا به پایگاه هوایی شعیرات یادتون هست با بیشتر از ۵۰ موشک کروز هدف قرار داد . فکر نکنم ما این توانایی داشته باشیم تا دفاع خوبی داشته باشیم .در صورتی که مهاجم فقط از تاماهاک استفاده کرد حالا بمب کم قطر ،کروز رادار گریز ،سوتر و سرکوب پدافند و موشک ضد رادار و... بماند . آیا بهتر نیست یک لانچر بعد از شلیک ۸ موشک بره برای بارگزاری تا بعداز شلیک ۳ یا ۴ موشک؟خود تور هم از این بابت ضعف داره یا همون پانتسیر ۱۲ تا موشک داره بعضی از اوقات کم میاره و میخوره(حالا علت های دیگه هم داشت) از سامانه هایی که موشک به تعداد بیشتر لود میشن میشه به گنبد آهنین و s350 اشاره کرد.
  24. یکی از بهترین و واجب ترین بروزرسانی ها که برای سامانه های سوم خرداد و پانزده خرداد میشه انجام داد حداقل ۲ برابر کردن تعداد موشک هاست( یکی ۳تایی یکی دیگه ۴ تایی)که با حذف یا کم قطر کردن بالک ها امکان پذیر و برای اینکار هم باید خروجی موتور هدایت بشه( چالاکی بیشتر هم از فوایدشه ) که در مجموع باعث دوام بیشتر در شرایط اشباع اهداف در مدت بیشتر میشه.
  25. به احتمال قوی از تجهیزات و دانش پدافندی سپاه بیشتر به سوریه منتقل بشه تا تجهیزات ارتش