guderian

Members
  • تعداد محتوا

    33
  • عضوشده

  • آخرین بازدید

اعتبار در انجمن

1

درباره guderian

  • رتبه حساب کاربری
    سرباز یکم

آخرین بازدید کنندگان پروفایل

بلوک آخرین بازدید کننده ها غیر فعال شده است و به دیگر کاربران نشان داده نمیشود.

  1. متاسفانه انگار در اين تاپيك توهين به عقايد اهل سنت نه تنها كاري مذموم نيست ، بلكه پسنديده هم محسوب مي شود. بزرگ خواندن قاتل خليفه دوم مسلمانان و كسي كه اسلام را وارد ايران كرد جز توهين به اهل سنت چه معني مي دهد؟ انگار كه چون او فاتح ايران بوده پس گناه كار است. در مورد جنگ چالدران :قبلا هم گفته ام شاه اسماعيل صفوي كسي نيست كه بتوان از او دفاع كرد. من خودم تاريخ ايران باستان را افتخار آميز مي دانيم ولي اين باستان گرايي افراطي و زرتشتي گري در زمان حاضر را قبول ندارم.
  2. جناب آقاي hosseingmn خود شما بدتر از ساير دوستان در موارد تاريخي اشتباه كرديد. كلمه skyth به معني سكايي است‌، يعني اقوام سواركاري كه در دوران باستان تمام چراگاه هاي استپي آسياي ميانه تا اوكراين را در دست داشتند و در قرون 5 و 6 ميلادي با فشار هونها و قبايل ترك در ميان آنها حل شدند. حال آنكه كلمه scot كه بر ساكنان اسكاتلند دلالت دارد به شاخه اي از سلت ها تعلق مي گيرد كه در سرزمين اسكاتلند ساكن بوده و هستند. اين نقل قول را كه سكايي ها به اسكاتلند رفته اند را در هيچ منبع تاريخي نديده ام. سكايي ها از شاخه هاي آسيايي آريايي هستند حال آنكه سلت ها همراه با ژ‍رمن ها ، اسلاوها و لاتينيان شاخه اروپايي اين ن‍ژاد را تشكيل مي دهند. ضمنا زبان انگليسي شايد رسم الخط لاتين داشته باشد ولي از زبان هاي ژ‍رمني است نه لاتيني.
  3. با تشكر فراوان از آقاي mostafa-by گرامي متاسفانه ما در جهاني زندگي مي كنيم كه از ابتداي خلقت بشر رنگ آرامش و خوشبختي به خود نديده است. آري ،‌ چه زيبا بود اگر ما در جهاني پر از صلح و آرامش و شادي مي زيستم و چيزي به اسم اتوپيا ( آرمان شهر )يك رويا نبود. ولي با كمال تاسف گردش دوران ها ثابت كرده كه در اكثريت ابناي بشر غرايز حيواني بر وجدان و معرفت غلبه دارد و با آنكه 124 هزار پيامبر در اصلاح وضع كوشيدند تنها عده اندكي راه درست را پيدا كردند. خداوند متعال خود نيز در قرآن مي فرمايد كه بندگان واقعي ام بسيار اندكند. من نيز مانند شما به وجدان و عقل ايمان دارم، ولي بايد پذيرفت كه روال كلي جهان آن است كه در كنار خير، شر نيز وجود دارد و اگر چنين نبود ديگر حق و باطل معنايي نداشت و قيامت و بهشت و جهنم بي معنا مي نمود. قدرت بسيار وسوسه گر است، براي مثال همين فيدل كاسترو يار قديمي چه گوارا، كه زماني اسطوره آزادي ملت هاي محروم تلقي مي شد پس از مدتي وعده هايش در مورد انتخابات و جامعه باز را فراموش كرد و اكنون پس از چهل و اندي سال حكومت هنوز بر كرسي رهبري كوبا تكيه زده و خود و برادرش رائول حاضر به واگذار كردن جايگاه خود به جوان ترها نيستند. چه رسد به حاكم جاه طلبي مثل هيتلر ‌، وقتي او قدرت نظامي خود را عظيم يافت كاملا عادي بود كه خود را همپاي چنگيز خان و ناپلئون ببيند و به فكر كشورگشايي بيفتد. من هرگز نازي ها را تبرئه نمي كنم ولي متفقين را نيز از آنها بهتر نمي دانم. توازن قوا هم بهانه اي است كه قدرت هاي بزرگ براي حفظ قدرت خود تدارك ديده اند ، وگرنه با اين حرف ها كه ايشان مي زنند ،‌از اول خلقت بشر تا كنون همان قدرتي سرپا مي ماند كه از ابتداي تاريخ وجود داشته است و چيزي به نام فاتحان بزرگ و افول و سقوط قدرت ها وجود نداشت. با همين بهانه است كه امروزه كشور اسراييل را تجهيز مي كنند. باز هم مي گويم كه قدرت گيري حزب نازي مرهون نا اميدي و سرخوردگي ملت آلمان از شكست هايش بوده است مي توانيد ميزان كرسيهاي اين حزب در رايشتاگ ( پارلمان آلمان) را قبل و بعد از ركود اقتصادي مشهور سال 1929 مقايسه كنيد. در مورد يهوديان: خاندان ابرثروتمند و اشرافي روچيلد كه شاخه هايش در سراسر اروپا وجود داشت،‌ چون دوستان خوبي در ميان آنگلوساكسونها يافته بود، حامي و پشتيبان مالي و تبليغاتي ايشان محسوب مي شد . مي توانيد با مراجعه به كتب تاريخي حتي دخالت ايشان در دوران جنگهاي ناپلئوني را ببينيد. افرادي از جمله لرد نورثكليف ( صاحب امتياز مشهور و ثروتمند مطبوعات بريتانيا) و وينستون چرچيل كه در دوران جنگ اول جهاني و چندي قبل از آن وزير درياداري انگلستان ( و مشوق اصلي آن كشور به استفاده از نفت در صنايع و در نتيجه نفوذ بيشتر در خاورميانه) بود جو ضد آلماني عجيبي را به وسيله مطبوعات در ميان مردم انگلستان رواج دادند ‌، زيرا چشم ديدن كشوري قدرتمند در خاك اصلي اروپا( امپراتوري آلمان) را نداشتند. كوچ دادن يهوديان به فلسطين هم نقشه مشترك آنگلوساكسونها و سرمايه داران يهود براي حفظ قدرت در خاورميانه و بلعيدن دلارهاي نفتي كشورهاي خاورميانه اي در برابر فروش اسلحه(‌‌ صد البته با حفظ برتري نظامي اسراييل) بود. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ دوست عزيز ، آقاي PERSPOLIS ، لطفا فارسي بنويسيد تا متوجه شويم.
  4. دوستان عزيز در ظاهر سخن از حقوق بشر و مهر و عدالت فراوان است، حال آن كه در دنياي واقعي چنين چيزهايي وجود خارجي ندارد و يا اگر دارد تنها به صورت محدود و براي تعداد معدودي از ابناي بشر وجود دارد. طبيعت انسان جنگ طلب است و قدرت دوست، حتي پيامبران الهي هم كه براي اصلاح بشر آمده اند تنها براي مدت كوتاهي توانسته اند به اخلاق و رفتار بشر ( آن هم تنها در منطقه اي كه در آن سكونت داشته اند ) سر و سامان ببخشند. مثلا مسيحيت كه در ابتدا رهايي بخش محرومان و عدالت جويان بود،‌ پس از مدتي به بازيچه دست امپراتوران رومي و شاهان اروپايي مانند شارلماني بدل شد كه به فتواي روحانيان درباري هركاري برايشان مباح مي شد. يوستينيانوس امپراتور بيزانس به نام مدافع مسيحيت مردمي را كه از ظلم و فقر به ستوه آمده و قيام كرده بودند كافر مي ناميد و سركوبشان مي كرد، شارلماني شاه فرانكها هم ترويج مسيحيت را بهانه اي براي تاراج و قتل عام ملت هاي ساكسون و آوار ( چادرنشينان ساكن مجارستان) قرار داد. تولد حزبي به نام نازي و افرادي مانند هيتلر در دوران نااميدي مردم آلمان(‌ شكست در جنگ جهاني اول،‌ فقر و ركود خردكننده دهه بيست، تحقير ملت آلمان و اشغال بخش هاي مختلفش مانند شهرهاي ممل و دانتزيگ، راينلند و منطقه رور) كاملا امري طبيعي بود. ملتي كه پيشتاز علم و صنعت در جهان بود، به فكر انتقام افتاد و يهوديان ( به علت اينكه سرمايه داران يهودي حاميان مالي دول متفق بودند) و همسايگان خود را دشمن تشخيص داد و به محض قدرت گيري به دنبال تخليه خشمش برآمد. انگلستان و فرانسه هم كه خود ميليون ها نفر را در سرزمين هاي استعماري به بردگي گرفته بودند ، در اينجا به فرشتگان مدافع آزادي بدل شدند. به هر روي سرنوشت شكست آلمان را رقم زد ، ولي اينكه ما فقط آلمان را جنايتكار بدانيم كاملا اشتباه است. جنايات متفقين در اين جنگ هم كمتر از آلمان نبود.
  5. آلمان در اين حد و اندازه بود كه كار شوروي را بسازد ، ولي در چند جبهه مي جنگيد و همين كارش را مشكل كرده بود. مطمپنا اگر ژاپن هم از شرق به جاي حمله به پرل هاربر و پايگاه هاي امريكا از راه سيبري به روسيه يورش مي برد كار روسها تمام بود.
  6. اين استالين نبود كه هيتلر را شكست داد،‌ بلكه وضعيت طبيعي سرزمين روسيه و منابع بي پايان آن بود كه آلمان را در هم شكست. كافي است تلفات دو طرف درگير در جبهه شرق را مقايسه كنيد تا پي ببريد كه چه چيزي باعث شكست آلمان شد. 25 ميليون تلفات انساني، دهها هزار تانك و هواپيما از دست رفت تا برتري شوروي به دست بيايد. حتي در بهترين شرايط براي سربازان شوروي ، تلفات آنها نسبت به آلماني ها شش به يك بود. مشاهده ركورد پيروزي هاي ابرخلبان هاي آلماني جبهه شرق كافي است تا به ميزان تلفات هوايي شوروي پي ببريد. در نبرد بلاروس و اوكراين روس ها پنج برابر آلمان ها سرباز ، هفت برابر تانك و توپخانه و هفده برابر آنها هواپيما داشتند. با وجود اين برتري خرد كننده، حدودا يك سال طول كيد تا ارتش سرخ به برلين برسد. در اينجا مي توان مهارت و كيفيت ورماخت را ستود. ارتش هاي انگليس و فرانسه در حالي كه برابر يا بيشتر از آلمان تجهيزات و نيرو داشتند 42 دو روزه در هم شكستند و پاريس تسخير شد. همه ژنرال هاي مشهور متفقين در اين جنگ مانند مونتگومري، ژوكف، پاتن، آيزنهاور و برادلي مارشالهايي معمولي بودند و تنها با برتري خردكننده تجهيزات بود كه پيروز مي شدند. فراموش نكنيد كه باتلاق روسيه دو فاتح ديگر ( شارل دوازدهم و ناپلءون ) را هم در كام خود كشيده بود.
  7. guderian

    تا نبینید باور نمی کنید !!!!

    موضوع بي لياقتي در استفاده از امكانات نظامي چيز تازه اي در ميان اعراب نيست. اين موضوع در جنگ هاي شش روزه 1967 ، 1973 ، و همين چند روز اخير هم تكرار شده است. در جنگ 1967 اعراب دو برابر اسراييل هواپيما ، 4 برابر تانك و چند برابر سرباز داشتند. انواع هواپيماهاي مدرن روسي مثل ميگ هاي 19 و 21 و 30 فروند بمب افكن سنگين توپولف-16 باجر در اختيار آنها بود كه مي توانست تاسيسات زيربنايي اسراييل را با خاك يكسان كند. مصري ها ابلهانه و بدون توجه به شرايط جنگي ، همه هواپيماهايشان را در نزديكي مرز اسراييل ،‌ بدون آشيانه هاي ضدبمب و دفاع ضدهوايي قوي مستقر كردند كه اكثرشان در حمله برق آساي هوايي اسراييل نابود شدند و در عرض چند روز نيروهاي زميني عرب كه پشتيباني هوايي نداشتند توسط جنگنده هاي اسراييلي درو گرديدند. در جنگ 1973 ( جنگ رمضان يا يوم كيپور) هم يكي از افسران لايق مصري به نام شاذلي ( متاسفانه اسم كوچكش يادم نيست) در عرض چند ساعت خط دفاعي بارلو را كه اسراييلي ها آن را مستحكم تر از خط ماژينو مي پنداشتند تصرف كرد و راه براي نفوذ لشكرهاي عربي به عمق خاك اسراييل باز شد . سوري ها هم با حمله به جولان در حال مضمحل كردن مدافعان اسراييلي آنجا بودند. امريكا وحشت زده سيلي از سلاح را به وسيله يك پل هوايي عظيم به اسراييل روانه كرد. جنگنده هاي اسراييلي با عجله به لشكرهاي مصري حمله ور شدند كه اينبار با واكنش دقيق موشك هاي پدافند هوايي روسيه مواجه شدند و در عرض يك هفته صد فروند از آنها ساقط شدند. ( يعني يك جهارم نيروي هوايي آن زمان اسراييل) در اين شرايط مناسب بود كه انور سادات به جاي فرمان پيشروي فرمان توقف داد و فرصت مناسب براي آريل شارون فراهم شد تا با 20 هزار سرباز مسلط به زبان عربي و 500 تانك غنيمت گرفته شده در جنگ 1967 كه با علايم ارتش مصر رنگ آميزي شده بوند ( ضعف اطلاعاتي ارتش مصر را ببينيد) از ميان دو سپاه مصري عبور كند،‌ اكثر تجهيزات ضدهوايي مصري را در سر راه نابود كند، و به نزديكي قاهره برسد. نيروي هوايي مصر از دفع حملات نيروي هوايي اسراييل كه ديگر مانعي پيش رو نداشت عاجز ماند و تنها پا در مياني شوروي بود كه مانع از سقوط قاهره و دمشق گرديد. اين جنگ هم به نفع اسراييل و با تصرف قسمت بيشتري از خاك اعراب پايان يافت. البته نبايد سخن محمد حسنين هيكل را از ياد برد كه مي گويد سادات از همان ابتداي جنگ در پي سازش بود نه پيروزي . نمونه ديگر بي لياقتي اعراب را در همين چند سال اخير ديديم. بمباران حومه دمشق در سال2005، پرواز بر فراز كاخ رياست جمهوري سوريه در سال 2006 و تجاوز با خيال راحت به آسمان سوريه (‌ چند صد كيلومتر پرواز در نزديكي مرز تركيه) توسط جنگنده هاي اسراييل در چند روز قبل بي عرضگي سوري ها را نشان داد. با آنكه سوريه تجهيزات لازم براي انهدام جنگنده هاي اسراييلي را دارد ( به ويژه موشك جديد دريافتي از روسيه) جرات شليك به سوي آنها را ندارد و هربار به گفتن اين حرف مسخره كه حق هر پاسخي را براي خود مجاز مي دانيم اكتفا ميكند. خدا به ما رحم كند،‌ عجب متحدان شجاعي داريم. icon_frown icon_frown :)
  8. اين سلاح در عرض دوهفته يك سوم تانكهاي روسي‌( 2 هزار دستگاه از 6 هزار دستگاه) را در خيابان هاي برلين به آهن پاره بدل كرد ولي سرانجام درياي زرهي شوروي برلين را در خود فروبرد.
  9. هاوك كه بسيار بهتر از صياد است مدتهاست از رده خارج شده ولي ما در حال توليد موشكي هستيم كه هيچ كارايي در جنگ هاي مدرن ندارد :| :| icon_cheesygrin واقعا حيف است كه سرمايه هاي ملي را اين طور هدر بدهيم.
  10. هليكوپتر بسيار خوبي است و موشك هاي ماكاپايش بسيار مدرن هستند. منتها چون ساخت افريقاي جنوبي است و اين كشور توان تبليغات بالايي ندارد بازارش كساد است. تنها مشتري اش كشور مالزي است آن هم نه به صورت قطعي.
  11. متاسفانه در زمينه موشك هاي دوربرد زمين به هوا كشورمان ضعيف است. موشك هايي مثل سام-6 ، راپير ، و هاوك توان مقابله با اهدافي مانند موشك هاي كروز را ندارند و شايد به زحمت موفق شوند هواپيمايي مثل اي-10 وارتهاگ رو شكار كنند. آن هم با وجود موشك هاي ضد تشعشعي مثل هارم. به نظر من حتما بايد به فكر خريد يا توليد تحت امتياز باك ام-1 يا اس-300 گرامبل باشيم. اكثر كشورهاي همسايه مجهز به پاتريوت هستند كه بسيار بهتر از موشك هاي ماست. موشك هاي شانه پرتاب مثل ايگلا تنها در جنگ هاي زميني كه هليكوپترها و هواپيماهاي پشتيباني نزديك درگيرند كارايي دارند و نه در جلولگيري از حملات هوايي ضربتي.
  12. دوستان عزيز متاسفانه در نبردهاي مدرن عنصر شجاعت( مخصوصا در نبردهاي هوايي) ديگر حذف شده و تنها آموزش برتر و سلاح مدرن تر هستند كه نتيجه را مشخص مي كند. البته در جنگ 1999 بالكان خلبانان صرب بسيار شجاع و مبتكر بودند و خسارارات بسياري به نيروي هوايي ناتو وارد كردند ولي ديديم كه در پايان به علت قديمي بودن و تعداد كمي جنگنده هايشان كاري از پيش نبردند. مطمءنا جنگنده هاي اف-4 ، اف-5 ، و حتي ميگ-29 هاي مدل قديمي ما حريف جنگنده هاي مدرني مثل اف-15 هاي عربستان و اسراييل و امريكا يا اف-16 هاي دوربرد اسراييل نيستند. خصوصا كه امريكا تصميم داردپ اسكادراني از اف-22 هاي خود را به قطر بفرستد. ما تنها قادريم در خاك خود ،آن هم به صورت محدود دفاع كنيم و متاسفانه حملات هوايي برون مرزي خارج از توان ماست و تنها بايد بر روي موشك هاي بالستيكمان حساب كنيم. متاسفانه مسءولان كشور در سالهاي قبل آنقدر از خريدهاي ضروري نظامي براي تقويت توان هوايي و پدافند هوايي غفلت كردند كه مساله هسته اي و تحريم پيش آمد و ديگر شانس خريد تسليحات سنگين را نداريم.
  13. تاريخ ما ايرانيان پر از نوابغ نظامي است. نادر شاه در يكي از جنگ هايش با 15 هزار سواره نظام سپاه 120 هزار نفري عثمانيان را كه از نفرات يني چري تشكيل شده بود( يني چري ها در جهان آن روز بهترين سربازان جهان به شمار مي آمدند و نامشان لرزه بر اندام ارتش هاي اروپايي مي انداخت ) را در هم شكست و توانست در نبرد كرنال ارتش محمدشاه گوركاني امپراتور مغول هند را كه چند برابر ارتش خودش و داراي دوهزار فيل و صدها توپ بود شكست دهد. در عرض چند سال نادر پياده نظام سنگيني به نام جزايرچي بنيان نهاد كه بهترين پياده نظام آن دوران به شمار مي رفت. يا لطفعلي خان زند كه بارها با تعداد معدودي سرباز لشكر عظيم آقامحمدخان را شكست داد. ضمنا كتابي كه شما عزيزان در مورد تيمور به آن اشاره كرديد (( منم تيمور جهانگشا)) نام دارد و مارسل بريون فرانسوي گردآوري كرده و شادروان ذبيح الله منصوري مترجمش است. به همه دوستان پيشنهاد مي كنم حتما بخوانند.
  14. امريكايي ها هم اولين بار در اين عرصه بمب هاي هدايت راديويي را در جنگ دوم جهاني دوم به كار گرفتند. در جنگ هاي دريايي هم نخستين سلاح هدايت شونده ضد كشتي با هدايت راداري BAT يا همان خفاش نام داشت كه در همان جنگ به كار رفت. ولي در دهه پنجاه امريكاييها نا آگاهانه به جاي توسعه سلاح هاي هدايت شونده به بمب هاي سرشي bull-pup روي آوردند كه پسرفت محسوب مي شد. بمب هاي عظيم و 5 تني هدايت راديويي تارزون و رازون در جنگ كره به كار رفتند. جنگ ويتنام عرصه را براي بمب هاي هدايت تلويزيوني،‌ مادون قرمز و ليزري گشود و سرانجام در جنگ 1999 بالكان بود كه مهمات ماهواره اي JDAM براي اولين بار استفاده شد.
  15. اين كه ايران پايگاه قبله را هدف قرار دهد غيرقابل تصور است. پايگاه قبله كه مال آذربايجان نيست، مال روسيه است و صد درصد دفاع ضدموشكي نيرومندي دارد،‌ضمنا مگر ما مي خواهيم هم آمريكا و هم روسيه را يكجا به چالش بطلبيم؟ :|