M-ATF

VIP
  • تعداد محتوا

    1,958
  • عضوشده

  • آخرین بازدید

  • Days Won

    7

تمامی ارسال های M-ATF

  1. عکس های بالا از تی ای ال موشک کره شمالی منو یاد این تصویر که گفته میشه مربوط به آزمایش موشکی اخیر ایران هست و در اون به تی ای ال موشک خرمشهر و تیوب استوانه ای اون اشاره شده: http://s6.uplod.ir/i/00865/q6y38w5fjsxn.jpg در تی ای ال موشک جدید کره شمالی هم تیوب استوانه مشاهده میشه، آیا خرمشهر هم از یک سیستم کلد لانچ بهره می بره و یا اصالتا برای شلیک از پلتفرم هایی مثل ناو یا زیردریایی توسعه داده شده که بایستی از یک لانچر تیوبی شلیک بشه؟ آیا ارتباطی میان خرمشهر و موشک کره شمالی هست؟ ...... پ.ن.: با عرض پوزش من چون از موبایل ارسال پست می کنم و با موبایل هم مشکلاتی در ارسال پست های بلند دارم امکان ویرایش نقل قول مطابق با قوانین فروم برام میسر نبود
  2. تصاویر مهاجر 2 در ونزوئلا http://imp-navigator.livejournal.com/
  3. با توجه به ارابه فرودی که روی میز دیده میشه، احتمال داره این نمونه برای تست پروازی ساخته شده باشه، شاید اون مخازن کرم رنگی هم که دیده میشه ، برای ذخیره سوخت داخل بدنه مورد استفاده قرار میگیره.
  4. وقتی با اصطلاح « مغز های کوچک زنگ زده» خرید سلاح رو نفی می کنه، باید فهمید خودش دچار این عارضه هست. البته سلاح های تولید شده هم مطمئنا فناوری خیلی از کامپوننت هاش خریداری شده که البته کار بدی هم نیست
  5. کلیت حرفتون درسته ولی این یک مورد رو اطلاع دارم از حدود ۱۰ سال پیش در این مملکت ساخته شده.
  6. هر چند تجربه نشون داده از تو این ماکت ها چیزی در نمیاد ولی این عکس هم از این بازدید اخیر جالبه: ماکت شبیه میگ ۲۹ هست ولی تفاوت هایی هم داره، جایگاه اتاق خلبان هم شبیه به اف ۵ هست.
  7. با توجه به اینکه هواپیما جدیدا تحویل شده و هواپیما هم در فضای خارج از باند فرودگاه رود اومده فکر کنم در خبرها هم داشتیم فرود اضطراری، بنابراین محتمل ترین گزینه نقص فنی هست.
  8. !!!؟ ما بعد از بیش از ۲۰ سال هنوز توان تولید کوثر و موتور جی ۸۵ رو پیدا نکردیم، که بسیار بسیار ساده تر از طرح هایی همچون تامکت هست. مطمئنا اگر طرح جنگنده سنگین خیلی خیلی جدی باشه و بسیار جدی هم پیگیری بشه خیلی خوشبینانه، در بهترین شرایط تا ۱۰ سال دیگه هم منتظر محصول عملیاتی این طرح نباشید. مگر اینکه طرح مشترکی با کمک یک کشور ثالث قرار باشه اجرا بشه. ما اگه خیلی جدی باشیم در توسعه و تولید انبوه جنگنده در این فاصله می تونیم از همین پلتفرم کوثر یک جنگنده کاربردی برای مقاصد دفاع هوایی یا چند منظوره هم توسعه و تولید کنیم.
  9. بی ربطه به موضوع ، ولی به نظرم برخی دوستان با عزرائیل خوندن اسرائیل بیشتر به اون اعتبار می بخشن تا سرکوب. با عزرائیل دونستن اسرائیل اون رو فرشته مرگ برای مسلمون ها می دونیم که از جانب خدا فرستاده شده. عزراییل که فرشته مرگ فرستاده شده از سوی خداوند هست
  10. من حضور پر رنگی از سعودی ها در لیبی نمی بینم. امارات چه در یمن چه در لیبی قدرت درجه ۲ هست و به تنهایی نمیتونه با قدرت های سطح ۱ سر شاخ بشه. یک وجه مهم در جنگ و تعیین قدرت نظامی ، اقتصاد هست که از این منظر ترکیه در موضعی کاملا برتر قرار میگیره، به لحاظ توسعه فناوری هم در سطح بالاتری هستن. شاید فاکتورهای انسانی نظامی مصر با پشتیبانی اقتصادی امارات بتونه اون ها رو‌در سطح تقریبا متعادلی نسبت به ترکیه قرار بده وای باز هم به نظرم کم میارن. عواملی که کفه رو به سمت مصر سنگین می کنه یکی مرز زمینی گسترده با لیبی، و دومی حضور مهره تغییر دهنده ای مثل روسیه هست. البته باید دید روس ها تا چه حد تمایل به حضور و نقش آفرینی جدی در میدان بازی دارن یا اینکه دارن صرفا بهره برداری مالی می کنن با فروش تجهیزات و خدمات نظامی به مدد تامین مالی امارات.
  11. بله کاملا درسته، کلا شاید بشه گفت علت تشکیل سپاه همین بود، و این بر می گشت به شرایط اول انقلاب و تجربه هایی که مثل کودتای 28 مرداد وجود داشت. نمیشه قطعی گفت ولی با رویکردی که در جذب و مدیریت نیروهای نظامی و نیز بسیج و امثالهم وجود داره، الان به نظرم این مساله موضوعیتی نداره، حتی برای این موضوع و همینطور یکی از ماموریت هایی که برای سپاه مثلا ذکر میشه اون هم در بعد ضد شورش ( یا دفاع از انقلاب) میشه نیروی مثل گارد ملی تعریف کرد. در کل حاکمیت نباید خودش رو گل بزنه، قطعا حاکمیت از ساختاری مثل سپاه که زائیده خود انقلاب هم هست که چشم پوشی نمی کنه و اگر بنا بر ادغام باشه حالا شایداسمشو یه چیز دیگه بذارن ولی در عمل این ارتش هست که باید در ساختار سپاه ادغام بشه. همین الان هم فرماندهی و شاید بسیاری از مسئولین ستاد مشترک سپاهی هستند هر چند ستاد مشترک در قضیه سرنگونی هواپیمای اوکراینی نشون داد اون کارایی که باید میداشته رو نتونسته اعمال کنه. (امیدوارم دوستان از این صحبتای من برداشت اشتباه نکنن و وارد بحث های سپاه و ارتشی نشن، چون صراحتا عرض کنم منظور صحبت های بنده به هیچ وجه برتر یا بهتر دونستن یکی بر دیگری نیست، و اصولا هر دو نیرو هدفشون دفاع از این مملکت هست) ساختار و نحوه جذب پرورش و مدیریت نیروها در سپاه هم که مشخص هست به چه صورته، بنابراین بعید می دونم این بحث کودتا موضوعیتی که در اول انقلاب داشت الان داشته باشه.
  12. کلا داشتن دو تا نیروی نظامی عمده به طور موازی یک مشکل عمده مزمن و اظهر من الشمس هست که حالا مسئولین با این توجیح داشتن ماموریت های مختلف، سعی می کنن از مساله احتمالا سخت چگونگی ادغام این دو نیرو (شاید بشه گفت با رویکرد متفاوت بدنه نیروها) فرار کنن و صورت مساله رو پاک کنن. تمام این ماموریت های مختلف هم که گفته میشه در غالب یک نیرو قابل تعریف هست و اتفاقا راندمان بهتری هم خواهد داشت. به نظر من اگه قراره دو تا نیروی مختلف باشه، فقط نیرویی مثل سپاه قدس باید در یک سازمانبندی مستقل قرار بگیره. همین الان نیروها بیش از پیش دارن به سمت یکسان شدن پیش میره، مثلا نیروی دریایی سپاه که یک زمانی فقط به قایق های تندرو مجهز بود و دکترینش معلوم، الان داره به سمت شناورهای بزرگتر در ابعاد کوروت میره، حتی زیردریایی غدیر رو هم کوچک میدونه و نامناسب برای خودش. نیروهوایی سپاه به سوخو 22 مجهز شده، پدافند هوایی سپاه هم که کاملا به موازات ارتش داره میره، اتفاقا در این حوزه به دلیل همین مشکل دو تا نیرو داشتن و عدم هماهنگی یک حادثه بسیار بد رو در بدترین زمان یعنی سرنگونی هواپیمای اوکراینی رو داشتیم. شک نکنید سپاه دیر یا زود به سمت توسعه یا خرید جنگنده هم خواهد رفت. به نظر من باید نیروی ادغام شده از این دو نیرو داشته باشیم که درش جاه طلبی سیری ناپذیری و انعطاف پذیری سپاه، با نظم و انضباط و اصولی (اگه مونده باشه) که از قدیم در ارتش مثال زدنی بود حفظ بشه.
  13. البته بیشتر از " کمی شباهت" هست و بعید به نظر میاد تصادفی باشه، چون طراحی کلا همون طراحیه، حالا دیتیل ابعاد رو نمی دونم یکسان هست یا نه. و بعید به نظر میاد این حد از همسانی (و نه فقط شباهت) تصادفی باشه، می تونه یک کپی برداری از روی تصاویر باشه ولی خیلی بعیده، اگه قرار بر کپی برداری صرفا از روی تصاویر بود، این همه طرح های به روز تر و مدرن تر بود، چرا سراغ اونها نرفتن؟ خود تایوان هم چند سالیه به دنبال نسل جدیدی از جت آموزشی هست. در مورد تبلیغات مسئولین ما به مصاحبه که میرسه که خرج و زحمتی نداره خیلی گنده صحبت می کنن، ولی ذره ای فکر و زحمت هم به خودشون نمی دن که به لحاظ کار تصویری، همین گنده گویی بی پایه رو هم حتی با اغراق به نحوی در تصویر هم نشون بدن.
  14. در تصویر جدید که اصلا خروجی پیشران دیده نمیشه که بخوایم نتیجه بگیریم تغییر کرده.
  15. قطعا ادامه جنگ برای یک ملت خواستن، نیت خیری نیست، ولی من هم ته دلم ترجیح میدم اینا همشون اونجا سرگرم باشن با هم. مخصوصا ترکیه امارات و عربستان. هر چی اینا اونجا درگیر هم باشن برا ما بهتره به شخصه ترجیح می دادم عربستان هم جدی تر وارد ماجرای لیبی بشه.
  16. من اطلاعی از جزئیات شبیه سازی معروف حمله قایق های تندرو به شناورهای آمریکایی ندارم، اما در حال حاضر به نظر میرسه با این حجم تراکم از نیروها و تسلیحات در خلیج فارس از بالگرد و پهپاد و جنگنده تا موشک های سطح به سطح و انواع شناورها، شناورهای سطحی در این ناحیه در صورت وقوع هر جنگی بسیار آسیب پذیر هستند و به عنوان مثال این تعداد قایق مسلح به راکت انداز بعید به نظر میرسه بتونن کارایی چشم گیری داشته باشن. نهایتا به نظرم بیشتر به درد هدف قرار دادن شناورهای غیر نظامی می خورن. با توجه به اینکه ما کل محدوده خلیج فارس رو با انواع موشک های سطح به سطح و هوا به سطح از کیلومتر ها دورتر از سواحل در دسترس داریم، شخصا تصور می کنم در این ناحیه باید تمرکز بر شناورهای زیر سطحی (حالا چه سرنشین دار و چه بی سرنشین) و قایق های بدون سرنشین موشک انداز داشته باشیم. . البته نیاز به شناورهای های پدافند هوایی هم قبلا ذکرش شده.
  17. این صحبتی که حرمت سلاح هسته ای فتوا هست و حکم حکومتی نیست، کلا فلسفه حکومت جمهوری اسلامی و ولایت فقیه رو زیر سوال می بره. جمهوری اسلامی بر مبنای حکومت ولایت فقیه شکل گرفت تا حاکم فقیه باشه تا بر اساس فقه حکومت کنه. حالا اینکه انتظار داشته باشیم حاکم فقیهی باشه که بر اساس حکم فقهی خودش حکومت نکنه، چی اسمش رو می گذارید؟ من مسلمان سفت و سختی در رعایت موازین اسلامی نیستم ولی بنده هم حرمت استفاده از سلاح هسته ای رو مطابق با موازین اسلامی و حتی اسلامی هم نه، انسانی می دونم. اما مسئله اینجاست که اولا سلاح هسته ای سلاحی برای نزدن هست، سلاحی نه تنها برای نزدن دیگران، بلکه سلاحی برای این که نزننت. دوم اینکه به نظرم، ما حتی اگه اعتقاد به حکم فقهی حرمت استفاده از سلاح هسته ای هم داشته باشیم، نبایست اون رو اعلام کنیم، چون اولا طرف های ما برای این فتوا تره هم خرد نمی کنن که با اعلام این فتوا به اونها تصور کنیم اونا الان میگن اوکی دیگه اینا دنبال سلاح هسته ای نمیرن تحریم ها رو هم برداریم بزاریم هر کاری می خوان بکنن. ثانیا همون طور که جناب قلم گفت این اعلام دست و پای خودمون رو می بنده که بسته، اولا اگه بخوایم بر خلافش عمل کنیم میگن ببینید فتوای خودشون رو هم رعایت نمی کنن، اگر هم بهش عمل کنیم عملا خودمون رو از تنها ابزاری که میتونه برامون بازدارندگی بیاره محروم کردیم. و در حقیقت این اعلام فتوا یک امتیاز یک طرفه بسیار بزرگ بود که ما بدون هیج مذاکره و دریافت ما به ازایی به طرف مقابل دادیم. حوادث سال گذشته نشون داد، احتمال درگیری با آمریکا چقدر می تونه نزدیک باشه و دکترین بازدارندگی چندین و چند ساله ما مبتنی بر ساخت موشک بالستیک برای هدف قراردادن اهداف منطقه ای و ایجاد هزینه برای طرف مقابل چندان کار آمد نیست، تهدید به هدف قرار دادن تاسیسات پالایشگاهی، پتروشیمی نیروگاهی ما اگر اتفاق می افتاد ما رو سال های سال عقب مینداخت و حتی فلج می کرد و ما رو به عهد بوق می فرستاد و البته اقدامات تقابلی ما تاثیر مشابهی رو بر طرف مقابل ما نمی گذاشت.
  18. تا چند وقت پیش ترکیب نیروهای درگیر در سوریه معجونی بود که گاها نیروهای به ظاهر متضاد در کنار هم قرار می گرفتن و بالعکس، الان این ماجرا به لیبی کشیده شده. به نظرم ایران سیاست معقولانه ای در دور نگه داشتن خودش از بازیهای لیبی اتخاذ کرده، به طور طبیعی هم انگیزه و دلیلی برای ورود ایران به این معرکه وجود نداره و ایران باید قاعدتا دولت منتخب مردم رو به رسمیت بشناسه، البته اگه مشخص بشه کدوم دولت حقیقتا منتخب مردم هست.
  19. اگر به تصویر جناب Brave-Heart و تصاویری که من گذاشتم توجه کنید، اولا جانمایی شناوری که در تصاویری که من بهش اشاره کردم دیده میشه، مطابقت داره با اون چیزی که در تصویر جناب Brave Heart وجود داره، ثانیا اگه اختلاف ارتفاع سطح اسکله با سطح آب و زاویه دید عکاس رو در تصویر مورد اشاره جناب Brave-Heart توجه داشته باشید باز اون چیزی که عرض کردم تایید میشه که اونی که ما داریم میبینیم در حقیقت سقف کابین شناور هست نه کل بدنه. برای درک بهتر میتونید سطح آب رو از زیر شناور شهید ناظری به سمت اسکله نزدیک به دوربین دنبال کنید و متوجه میشید که سطح آب پایینتر از اون چیزیه که ما فکر می کنیم بدنه شناور هست. ضمن اینکه اگه ابعاد رادارهای روی شناور رو بخواید لحاظ کنید متوجه میشید در صورتیکه آنچه که در تصویر دیده میشه رو بدنه شناور فرض کنیم، تناسب بین ابعاد شناور و رادار مخصوصا ارتفاع مناسب موقعیت رادار از سطح اب برقرار نیست . در نهایت برای مقایسه بهتر میتونید آنتن ها رو لحاظ کنید، همینطور اگه به تصاویری که من قرار دادم توجه داشته باشید و باز زاویه دوربین تصویر Brave-heart رو به خاطر داشته باشید و لحاظ کنید، در همون تصویر بنده هم این تطابق وجود داره که اگه قرار باشه عکسی از اون زاویه گرفته باشه، فقط بخش سقف کابین قابل رویت هست.
  20. به نظر من شناوری که شما بهش اشاره کردید این شناور هست: به نظرم اونچیزی که در تصویر شما تصور میشه شکل بدنه شناور هست در حقیقت سقف کابین شناور هست و ما قسمت پایینتر شامل پنجره ها و بدنه شناور رو نمی بینیم.
  21. یه مشکلی که قایق های کوچک سپاه دارن اینه که در هوای توفانی نمی تونن عملیات کنن، هر چند توفان های خلیج فارس به لحاظ کمیت و کیفیت با دریای آزاد در شرایط محدود تری هستند ولی به هر حال هست شرایط آب و هوایی توفانی که مانع از عملکرد قایق های کوچک سپاه بشه. نه تنها برای حفاظت از شناورهای نظامی خودی نیاز به چتر پدافندی داریم، معتقدم حتی برای حفاظت از تاسیسات غیر نظامی حیاتی مثل پالایشگاه ها و یا سکوهای نفتی و گازی علاوه بر پدافند هوایی زمین پایه ، نیاز به دیوار پدافندی دریا پایه و صد البته هواپایه داریم. که این حفاظت رو از کیلومترها جلوتر آغاز کنن. پلتفرمی که می تونه سکوی مناسبی برای این پدافند هوایی دریاپایه باشه به نظرم باید کوچکترین سایز شناوری باشه که بتونه توفان های خلیج فارس رو تحمل کنه. احتمالا طراحی های کاتاماران یا تریماران به دلیل پایداری بالاترشون مناسب ترین نوع طراحی باشه. یک الگوی مناسب می تونه کلاس Skjold نروژی باشه (به دلیل 1) پایداری در عین کوچکی نسبی سایز 2) سرعت بالا 3) کوچکی سایز : و اگر بخوایم بیشتر هزینه کنیم و قابلیت پنهانکاری و پدافند غیر عامل رو بالا ببریم میشه از پلتفرم های زیر سطحی یا دوزیست (سطحی با قابلیت غوطه وری در زیر سطح) استفاده کرد. اما از اونجا که این گزینه هزینه رو بالا می بره، و از اونطرف معتقدم دفاع هواپایه موثرترین دفاع هست باید یک ارزیابی راندمان و هزینه بشه که کدوم رو در اولویت قرار بگیره.