Hezbi

Members
  • تعداد محتوا

    35
  • عضوشده

  • آخرین بازدید

تمامی ارسال های Hezbi

  1. شما را ارجاع مي دهم به سخنان باب لازار در يوتيوب كه يك زماني در نوادا كار مي كرده و از دانشمندان لوس آلاموس هم بوده. ايشون هم اينك در مكزيك پناهنده ست.
  2. هيتلر ديوانه اي بود كه ميليونها نفر را به كشتن داد و دهها ميليون نفر را نيز بي خانمان كرد. لعنت خدا بر عروسك هاي شيطان
  3. Hezbi

    در چشم باد

    [quote]ببينيد مسئله تاريخ نيست مسئله مقايسه رويداد هاي تاريخيه . مقايسه رهبرانه . مقايسه مردمه . مقايسه آگاه شدن مردم و بيدار شدن از خواب خرگوشيه مقايسه فرار اعلا حضرت ها و استقامت طلبه ها مقايسه اربده كشي هاي مستانه و توكلهاي عاشقانه مقايسه فرار از خاك و دفاع از خاك و جان ناموس مردم و به خطر انداختن آبروي خود براي بقاء اسلام مقايسه آن اربده كش مست و [size=18][b]حضرت روح الله[/b] [/size][/quote] بحث احساسي شد اين سريال افتضاح تحريف تاريخ بود.
  4. خريد اف-16 هاي ونزوءلايي در درجه اول آغاز پروژه ساخت هواپيماي ملي نسل 4++ در صورت امكان خريد سوخو 35
  5. ما مردم كه فقط بايد نگاه كنيم! البته در واقعيت نظامي بايد به تامكت هامون اتكا كنيم تا از نزديك رهگيريش كنيم.فكر مي كنم اگر از يه حدي بيشتر به ان نزديك شويم مثلا زير 5 مايل قابليت رهگيري را داشته باشيم.البته اگر تنها بيايد وگرنه اگر با يك اسكادران اف-15 اسكورت شود ...
  6. زيبا ترين ها: F-22 F-35 F-18 F-15 F-14 B-2 F-117 Mig 29 زشت ترين ها F-4 F-5 Mirage Su 25 Mig 25 Mig 21 Mig 23 Mig 31
  7. اف 14 جنگنده اي بود كه برتري هوايي را به دشمن ديكته مي كرد ولي عمده عمليات هاي ضربتي بر عهده فانتوم بود. اصولا فانتوم ستون فقرات نيروي هوايي ما بوده و هست و همينك هم آماده ترين جنگنده اي است كه از آن استفاده مي كنيم. اگر يادتان باشه دستگيري ريگي كه يك عمليات با محرمانگي بالا و حساسيت زياد بود بر دوش فانتوم ها بود در حالي كه تامكت اصولا كارش رهگيري هواييست.اين نشان دهنده بالا بودن ضريب اطمينان فانتوم نسبت به ديگر جنگنده ها در نيروي هوايي ماست. در مورد تامكت هاي هم اين جنگنده كلا جنگنده نسل 4 مورد علاقه من است اما فكر نمي كنم تامكت هامون اوضاع و احوال رو براهي داشته باشند.
  8. اگه ايران چنين هواپيمايي داشت تا به حال اسراييليها در اين مورد به روسيه اعتراض مي كردند!!!!! با توجه به شناختي كه من به ارگان هاي نظاميمون دارم چيزي كه ندارند را مي گويند كه دارند ديگر چه رسد به چيزي كه داشته باشند و پنهان كنند. به نظرم همه اينها شايعات براي خطرناك نشان دادن ايران و ترساندن اعراب است.
  9. اين مشكل براي سال 2007 بود(و فقط براي يكي از جنگنده ها) البته اگر تاريخ را درست گفته باشم و آنگونه هم كه شما گفتيد نبوده. همه جنگنده ها را يعني از ميگ بگيبر تا اف ها در مراحل توسعه طرح در معرض انواع آزمايشات حرارتي در دماهاي به مراتب بالاتر از 50 درجه و به مدت چندين ساعت قرار مي دهند ديگر چه رسد به جنگنده 240 ميليون دلاري با اون پروژه عظيم با هزينه هاي سرسام آور و در اين مورد كلا موضوع متفاوت بوده. اين خبر هاي قديمي را وقتي ذكر مي كنيد لااقل منبع زبان اصلي آن را هم از يك سايت معتبر عنوان كنيد.
  10. من سخنراني ايشون را در مشهد چندين سال قبل گوش كردم و در يكي از سخنراني هايشان نيز شخصا حاضر بودم و تنها چيزي كه مي توانم از ايشون بگويم اين است كه بسيار خوشحالم كه مسوليت وزارت امور خارجه و اطلاعات با ايشون نيست وگرنه جنگ جهاني سوم با اتحاد دنيا عليه ايران تا به حال شكل گرفته بود!اميدوارم مسولان امنيتي ميزان تريبون هاي ايشان را به خصوص در برخي برحه هاي حساس امنيتي كم كنند. سخنراني هاي ايشون در بعضي موارد به شدت مورد دار و ناقض هر گونه اصول امنيتي است.ايشون اصولا با يك سري تند روي هاي بي موردي و ضد امنيتي سعي در القا عقايدشان به خصوص بر جوانان امت حزب الله دارند.گاهي وقت ها خنجري كه تندروي هاي دوستان بر پيكره كشور وارد مي كند بسيار عميق تر از تهديد هاي توخالي دشمنان است.
  11. اين بمب افكن آينده بمب افكن ها را در آنسوي 2030 نشان مي دهد. اينجور طرح هاي بلند پروازانه عموما از زمان ريگان شكل گرفتند تا برتري مطلق هوايي را براي نيروي هوايي ايالات متحده ايجاد كنند.اصولا هرچه آدم بلند پرواز تر باشد به موفقيت هاي بيشتري مي رسد.اروپايي ها هم و اصولا كل دنيا حالا حالا ها مانده تا به همين جنگنده هاي نسل 5 برسند چه رسد به نسل 6 و يا هفت! دليلش هم بي پوليست، بي پولي! خب به هر حال ارتشي با بودجه حدودا 700 ميليارد دلاري بايدم يكي دو نسل از رقباي خود جلوتر باشد.
  12. [quote]تا اونجايي كه من خبر دارم از لحاظ نرمي ‌- قدرت مانور - رهگيري هوايي داگ فايت حرف نداره و مطابق آن هيچ جنگنده اي نيست از لحاظ سرعت خوبه ولي از لحاظ قدرا آتش ضعيفه و بش از حد به هدف بايد نزدبك شود تا انو منهدم كند رقباي ان هم اف 35 سوخو 37 ميگ35[/quote] اين جنگنده در داگفايت بي نظير ترين است و رقيب اصلي آن اف- 35 است كه گمان نمي كنم به رپتور برسد.چون بالاخره رپتور ، رپتور است ديگه! در ضمن رادار اين جنگنده قسمت شاهكار آن است و ضعف ان را مي توان به برد زير 120كيلومتر موشك هاي آمرام دانست هر چند باز هم در برد هاي خيلي پايين تر از اين هم قابل شناساي نيست.موشك هاي آمرام با وجود برد به نسبت كمتر از همتايان شرقي اما از تكنولوژي رديابي و دقت بسيار بالاتري برخوردارند. اين جنگنده در حقيقت ساخت لاكهيد مارتين است نه بويينگ! چون يكي از دوستان به سازنده آن بويينگ اشاره كرده بود گفتم. هرچند طراحي بالها بر عهده بويينگ بوده.
  13. [quote]آمريكا يك لانچر اس-400 رو براي بررسي و ارتقاع پاتريوت از روسيه خريده اين نشون ميده روسها در اين زمينه از آمريكا جلوترند. [/quote] منبع اين ادعا؟
  14. اين القاعده اي كه من مي بينم كه تو همه كشورها دفاتر جاسوسي و تحقيق و سرمايه گذاري و .... همه كاري از دستش بر مي آد. راننده ون ما توي مدينه مي گفت نصف بيشتر اين ون ها و تاكسي ها براي بن لادن است! القاعده بالاقوه توانايي انجام هر كاري رو در هر كشوري در منطقه داره و اگه مي بينيد در يك سري از كشورهاي منطقه مثلا امارات و تركيه و ... انفجاري راه نمي اندازه به خاطر توافقات پشت پرده سازمان هاي اطلاعاتي آنها با القاعده ست. اين موضوع القاعده و ترورسيم خيلي گسترده و پيچيده و تو در تو است. تروريست ها هم واسه خودشون قراردادهاي همكاري و گسترش مناسبات و ... دارند. مثلا تروريست هاي چچني با يمني، يمني با مصري و همهشون يهو با القاعده! به همين راحتي ها هم نيست.
  15. اف-22 جنگنده پنهانكاريست كه با هيچ رادار شناخته شده اي تا به حال رويت نشده چون از آمريكا خارج نشده و گمان نمي كنم تا به حال راداري ساخته شده باشه كه در فاصله بالاي 30 كيلومتر سطح مقطع راداري 0.00016m2 را شناسايي كند.اين جنگنده تا به امروز ممنوع الفروش بوده و موضوع ژاپن هم در كنگره به بن بست خورده اين جنگنده علاوه بر ويژگي هايي كه ما مي شناسيم ازش، داراي قابليت هاي جنگ الكترونيكي مافوق تصوريست كه من حيث المجموع هم قيمت آن را در برابر جنگنده هاي ديگر نجومي كرده و هم قابليت آنرا .اي كاش در فروم هاي اين سايت به جاي شايعه پراكني يك كم بحث ها علمي تر بود.
  16. [quote][quote] سوخو 47 هم كه آوونيكي در حد جنگ جهاني دون داشت! و اون هم اصولا قابليت عملي شدن و توليد انبوه را نداشت با [size=18]اون بال اصولا در سرعت هاي كم و داگفايت قابليتي نداشت .[/size] [/quote] اتفاقا تمام قابلیت سوخو 47 در داگ فایت به خاطر همین بالهای رو به جلو بود که تا حد زیادی سرعت استال رو پایین میاورد و به مانور پذیری جنگنده کمک شایان توجهی میکرد. تا اونجایی هم که من میدونم درباره آیونیک این جنگنده اطلاعاتی منتشر نشده چون فقط یک نمونه از این پرنده ساخته شده که اونهم نمونه اثباتگر تکنولوژی هستش.[/quote] جنگنده اي با آن بال نمي تواند در سرعت هاي پايين تعادلش را حفظ كند.
  17. [quote][quote]اين عكس ها كانسپت ها يا به نوعي پيشبيني هايي بود كه از جنگنده نسل 5 تي 50 مي شد اما با رو نمايي آن به نوعي همه چيز معلوم شد.اصولا اين جنگنده خيلي مانده تا عملياتي شود و تازه موتورش هم مي بايد تعويض شود و جالبتر از همه اينكه روي مدل تست راداري نصب نشده بود. پنهانكاري حرارتي هم ندارد و به نوعي همه چيز آن با اين رونمايي زير سوال رفت.به نظر من جنگنده نسل5 چيني مي تواند از اين جنگنده به مراتب كاراتر باشد.روس ها بعد از فروپاشي شوروي سابق سالهاست در نوآوري درجا زده اند و در حال حاضر نيز به هندي ها روي آوردند.[/quote] راجع به روسها اشتباه ميکني برادر .mig31 -su-27 su-37 su-47 نگاه کن ببين چقدر پيشرفته هستند تو جنگ بالکان از آمريکا و ناتو با همين mig-29 يک f-117 خوابوندن.بعدش طي يک آزمايش su-30mki هاي هند f-15,f-16 و f-18 رو مغلوب کردن. روسها فقط کمبود بودجه ارن بعضي وقتها ولي هيچوقت کم نمييارن [/quote] سوخو 37 كه به توليد انبوه نمي رسه و سوخو 47 هم كه آوونيكي در حد جنگ جهاني دون داشت! و اون هم اصولا قابليت عملي شدن و توليد انبوه را نداشت با اون بال اصولا در سرعت هاي كم و داگفايت قابليتي نداشت .سوخو 35 هم در اصل ارتقا يافته همون سوخو 27 است كه بيشتر براي پر كردن خلا ناشي از تاخير در پروژه تي 50 آن را ساختند كه در حقيقت باز پروژه و طراحي اصلي آن همان سوخو 27 است كه باز به زمان شوروي سابق بر مي گردد.حرفي كه من زدم اين بود كه اصولا بعد از فروپاشي شوروي سابق اصولا روسها دست به طراحي صفر تا صد نزدند و بيشتر دست به ارتقا ميگ 29 و سوخو 27 با نام هاي ديگر زدند.درباره جنگ نيز جنگندهايي مثل اف-15 و اف-14 ركورد هايي تاريخي از خود ثبت كردند.اصولا جنگنده هاي آمريكايي و جديدا اروپايي يك سرو گردن از جنگنده اي روسي بالاتر هستند.شايد بتوان چين رو به عنوان رقيب آينده بلوك غرب در نظر گرفت اما روسيه را با اين وضع اقتصادي كه از سال 2008 با آن روبرو شده بعيد مي دانم كه بتواند حتي به همتاي شرقي خود برسد.اين جنگنده نسل 5 هم كه رونمايي كردند اصولا با استانداردهاي متداول نسل 5 نيست مگر اينكه با استاندارد هاي روسي عنوان نسل 5 را كسب كرده باشد.اصولا طراحي فيزيكي آن مخصوصا از زير با يك جنگنده پنهانكار در تناقض آشكار است. من فكر نمي كنم كه روسها حتي اين جنگنده را در هنگام طراحي در اتاق آنتن تست كرده باشند.
  18. [quote]این قضیه ی میگ31 هم آخرش مثله قضیه ی اس300 میشه که روسیه میگه ندادم ایرانم میگه نگرفتم آخرشم در کمال ناباوری توی رژه به نمایش در میاد[/quote] اون چيزي كه در رژه ديديم چيزي شبيه لانچرهاي اس-300 بود نه كل سيستم اس300. در ضمن يك سامانه پدافندي از چندين قسمت تشكيل مي شود كه لانچر شايد ساده ترين و ناچيز ترين قسمتش باشد. داشتن يا نداشتن ميگ 31 در زماني كه رقيبانش جنگنده هاي اف-18 سوپر هورنت و اف-15 استرايك ايگل و جنگنده هاي نسل 5 با پشتيباني آواكس ها و ماهواره ها هستند هيچ فرقي نمي كند.
  19. اين عكس ها كانسپت ها يا به نوعي پيشبيني هايي بود كه از جنگنده نسل 5 تي 50 مي شد اما با رو نمايي آن به نوعي همه چيز معلوم شد.اصولا اين جنگنده خيلي مانده تا عملياتي شود و تازه موتورش هم مي بايد تعويض شود و جالبتر از همه اينكه روي مدل تست راداري نصب نشده بود. پنهانكاري حرارتي هم ندارد و به نوعي همه چيز آن با اين رونمايي زير سوال رفت.به نظر من جنگنده نسل5 چيني مي تواند از اين جنگنده به مراتب كاراتر باشد.روس ها بعد از فروپاشي شوروي سابق سالهاست در نوآوري درجا زده اند و در حال حاضر نيز به هندي ها روي آوردند.
  20. مركز اينتل تو سانتا كلاراي كاليفرنياست نه اسراييل. هرچند توي اسراييل و كشورهاي ديگر هم شعباتي دارد.عموما ساخت پردازنده هايي با اين قدرت مباحث امنيتي را پيش مي كشد و از اينرو اينتل و AMD اجازه ندارند در خارج از آمريكا كار طراحي و قسمت هاي مهم كمپاني را نهادينه كنند. عموما قسمت هاي بازاريابي منطقه اي و دفاتر فروش و ... انها در خارج از خاك آمريكا قرار دارد. چون اين يك بحث hi-tech است و كنگره آمريكا معمولي در اين زمينه ها شوخي ندارد. اين بحث صهيونيستي بودن يا نبودن كمپاني ها رو من عموما قبول ندارم. يادم مياد يك راهپيمايي جلوي سفارت سوييس داشتيم و در ان يك نفر بنري از شركت هاي حامي اسراييل آورده بود كه من نگاه كه كردم ديدم لوگوي تمام شركت هاي بزرگ دنيا را در آن قرار داده. مثل كوكا كولا و ... بعدش اونوقت در كشور ما انواع و اقسام نوشابه هاي كوكا كولا و پپسي با مجوز دولت و سازمان استاندارد و و...وجود دارد! حالا اينتل مثل نان شب واجب،نوشابه ديگه چرا؟ nestle هم يكي ديگر از كمپاني ها بود كه جالب اينجاست در كشور ما يك شركت مجوز رسمي واردات محصولات نستله را نيز گرفته و قانونا انواع نسكافه و شكلات تا شير بچه را وارد مي كند! اين كه يك نفر يهودي توي سهامداران يك شركت باشه اون شركت ميشه صهيونيستي كمي دور از عقلانيت است.
  21. [quote] رادار که خودکفا شده بودیم مخصوصا جدیدا در رادار های ارایه فازی [/quote] در طراحي و ساخت آنتن براي رادارهاي آرايه فازي پيشرفت هاي زيادي در وزارت دفاع داشته ايم اما مشكلي كه جلوي عملي شدن ساخت اين رادارها را گرفته چيزي به نام phase shifter است كه چيپ هايش را به ما نمي دهند.اين قسمت در حقيقت كار كنترل لوب اصلي پترن گيرندگي و فرستندگي با تقسيم جريان بين يونيت هاي آنتن را بر عهده دارد كه در حقيقت به نوعي پردازنده اي پيچيده و گران است.