AliMH

Members
  • تعداد محتوا

    129
  • عضوشده

  • آخرین بازدید

تمامی ارسال های AliMH

  1. این تاپیک رو دیدم گفتم یه خاطره ای تعریف کنم که مربوط به همین هویتزر هست. البته اف تاپیک هست و اگر مدیریت خواست می تونه حذفش کنه. سه چهار سال پیش بود که با نماینده یه شرکت آلمانی کار می کردم ،یه روز داشت صحبت می کرد حسابی پز میداد که آره ما در فلان سال چنین لوله ای رو (لوله توپ هویتزر فوق) رو با تکنولوژی اون سال ها ساختیم و .... چند وقت گذشت و یه شفت قطوری از دستگاهشون شکست و اتفاقا در حضور نماینده هم بود که شکست.. منم برگشتم بهش گفتم چی شد؟ شکست؟ مگه نمی گفتی ما فلان سال فلان کار رو کردیم!!! به خنده یه حرفی زد، گفت اون موقع آلمانی آلمانی بود، الان بیشتر مست می کنند. فقط این رو بهتون میگم، برای منی که زیاد با این آلمانی ها کار کردم و اشتباهات بسیار خنده دارشون رو دیدم و توانایی های داخلی رو، اگر ما بخوایم چیزی رو بسازیم خیلی بهتر از آلمانیش رو می تونیم بسازیم (حالا ایتالیایی و غیره که اونها دیگه کلا تعطیلند رو بیخیال بشید)
  2. دوست عزیز، من یک غیر نظامی هستم تو زمینه نظامی علم خاصی ندارم و بیشتر یک علاقه مند هستم تا یک تحصیل کرده نظامی(چندین دوست دارم که تحصیلات نظامی داشتن و الانم خیلی جاهای مهمی مشغول به کارن)  ولی این رفتار شما و صحبت کردن با لحن تمسخرآمیز (چی دیگران چه موضوع بحث) نه چیزی عاید شما می کند نه عاید دیگران جز اینکه خودتون رو بیشتر منزوی می کنید. در مورد ایراداتی که می فرمائید، حداقل در بعد اینکه از پروتوتایپ تا نمونه اصلی به این موضوع توجه داشتند و کابل ها رو از داخل لوله های فولادی محافظ رد کردن مشخص هست که کسانی که تو کار هستند به این موضوع توجه داشتند ولی اینکه چرا این مشکل هست شاید ما هنوز با یک پروتوتایپ (مثلا نسخه بتا) روبرو هستیم! شاید هم چون شاسی طراحی خودمون نیست نمیتونیم تغییرات زیادی توش بدیم و از سهل الوصول ترین مکان ها برای عبور کابل استفاده کردیم. یک توصیه برادرانه، انتقاد کردن خوبه ولی چطور انتقاد کردن هم مهمه. هیچ کسی با شخص شما مشکل نداره ولی وقتی ایراداتی که می گیرین لحن تمسخرآمیز میگیره دیگه کسی شما رو جدی نمیگیره.
  3. برای علاقه مندان به این مبحث :   http://www.amazon.com/gp/product/0321446119
  4. هوم شاید اگه اینجور شرکت ها تو دوران دبیرستان من بودند الان کلا مسیر زندگیم چیز دیگه ای بود :-((نمیرفتم مکانیک و ....) یادش بخیر اون زمان که reverse eng کار می کردیم ته سواد استادای دانشگاه های ایران اسمبلی تحت داس بود :cow: واقعا خوشحالم که تو کشورم چنین کاری داره میشه و میتونه بستری بشه جوونان علاقه مندی که خیلی زحمت می کشند و بدون هیچ حمایتی پیش میرند بتونند به این قبیل شرکتها بپیوندند.
  5. تسنیم نوشت: سامانه موشکی تلاش، با حذف سامانه موشکی اس ۲۰۰ روسی و همچنین جایگزینی سامانه موشکی بومی صیاد ۳ در آن، کاملا بومی شد. پیش از این و در سال‌های گذشته، سامانه‌های سه‌گانه تلاش با موفقیت تست و رونمایی شده بودند. تلاش 1 و 2، سامانه‌ای موشکی با به کارگیری موشک‌های بومی صیاد 2 و بهره‌گیری رادارهای بومی بود که در به‌روزرسانی و افزایش قابلیت‌های سامانه موشکی تلاش 2، ضمن ارتقاهای جانبی، سامانه موشکی اس 200 نیز با این سامانه تلفیق شد و سامانه جدیدی به نام سامانه موشکی تلاش 3 تست و رونمایی شد. اما مهمترین ویژگی سامانه جدید موشکی تلاش به نسبت سامانه‌های موشکی تلاش 1، 2 و 3، این است که این سامانه نسبت سامانه‌های قبلی تلاش، کاملا بومی سازی شده است به نحوی که سامانه موشکی اس200 روسیه که به صورت تلفیقی و برای هدف قرار دادن اهداف برد بلند و ارتفاع بالا در سامانه به کار گرفته شده بود، از "سامانه سلاح" سامانه تلاش حذف شده است. برای دستیابی به رهگیری و انهدام اهداف در ارتفاع بالا و برد بلند، از یک سامانه موشکی ایرانی و بومی به نام "صیاد 3" به جای سامانه موشکی اس 200 استفاده شده است. البته اس 200 به صورت تلفیقی در سامانه تلاش 3 به کار گرفته شده بود ولی حالا موشک‌های صیاد 3، با سامانه موشکی تلاش ترکیب شده و جزئی از آن هستند و با استفاده از لانچرهای پاتریوتی شکل، از سامانه موشکی تلاش شلیک خواهند شد. موشک صیاد 3، مدل ارتقا یافته موشک صیاد 2 است که برای نخستین بار، سال گذشته در نمایشگاه دستاوردهای وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به نمایش درآمد. موشک صیاد 3 نیز یک موشک پدافندی است که تاکنون هیچ اطلاعاتی از آن منتشر نشده است ولی با توجه به جایگزینی آن به جای موشک‌های اس 200، احتمالا باید بردی معادل همان موشک‌ها را برای اصابت به اهداف در همان سطح (برد و ارتفاع) داشته باشد. نمونه جدید سامانه موشکی تلاش که کاملا بومی و ایرانی شده، از 5 بخش اصلی به شرح ذیل تشکیل شده است: 1- فرستند اطلاعات 2- روشن کننده هدف (سامانه کشف و رهگیری هدف) 3- واحد کنترل و مانیتورینگ 4- سکوی پرتاب (لانچر جعبه‌ای) 5- موشک‌های صیاد 2 و 3   http://www.khabaronline.ir/%28X%281%29S%2820kl4iy33l4sgpeqp2gbkzkz%29%29/detail/452313/Politics/military
  6. دوستان متاسفانه این مشکل را به صورت همه جانبه نمی بینند فکر می کنند با یک آب شیرین کن تمام مشکلات حل می شوند در حالی که این مشکل نیاز به یک سیستم مدیریتی درست و جامع داره مشکل راه حل داره، من پست قبلی خودم رو استفاده میکنم تا کاملترش کنم دوستان درک بهتری بدست بیارند.   استفاده از آب شیرین کن ها (برای حوضه های کم بارش جنوب و جنوب شرقی) فایده: رفع مشکل جابجایی سکنه جنوب ایران به شمال ایران فایده: امکان تصفیه آب مصرفی برای کشاورزی (ابی که مردم استفاده شرب کردن را میشه استفاده مجدد در کشاورزی کرد که منجر به رونق دادن نسبی به مناطق میشه)   انتقال پایتخت(وزارتخانه ها) فایده:تراکم زدایی از تهران که  منجر شده حوضه ابریز خود و اطراف خودش را نابود کند (انتقال آب از قزوین و شهریار به تهران و نابودی دشت های قزوین و شهریار و بیابانی شدن آن در چند سال اخیر) فایده: افزایش امنیت (مقابله راحتتر با شورش ها و مشکلات مشابه) و... دولت الکترونیک فایده: کم کردن جابجایی ها و در نتیجه مصرف انرژی کمتر و ...   بهینه کردن ساختمان ها (در مصرف انرژی و آب تا کمتر مصرف بشه تو ساختمان) فایده: 40 درصدر انرژی ایران در ساختمان ها در حال مصرف شدن هستند به نحوی که ساختمان نه تولید کننده جیزی هست نه بهره اقتصادی برای کشور دارد لذا هر قدر در این انرژی صرفه جویی کنیم سود اقتصادی بیشتری کردیم) فایده: کاهش مصرف آب آشامیدنی مثلا برای نمونه کجای دنیا برای فلاش تانک دستشویی از آب آشامیدنی استفاده می کنند که تو ایران ده لیتر آب به ازای هر بار دستشویی نابود می کنیم استفاده می شه؟ فکر نمیکنید مثلا آب حمام را اگر فقط در یک تانکری ذخیره کنیم و آب فلاش تانک ها با این آب پر شود چقدر صرفه جویی کردیم؟ و...(از این مثال ها فراوان) شبکه های هوشمند آب و برق و گاز فایده: توضیح فواید این طرح از یک پست خارج هست اگر کسی علاقه داشت میتونم مقالاتی که هست رو بدم برید بخونید.   انتقال صنایع آب بر به سواحل و تامین آب آنها از طریق دریا (مانند صنایع فلزی و...) فایده: کاهش مصرف آب های داخل سرزمینی و صنایع به آب های با کیفیت بالایی نیاز ندارند و خیلی ها فقط برای خنک کاری استفاده می کنند.   بهینه سازی انرژی در صنعت و نیروگاه ها (آمار فجیعی دارند نیروگاه های ما) فایده:صنایع قدیمی ما مثل سیمان، قند، نیروگاه ها مصرف بالایی آب و سوخت فسیلی دارند که می توان با بهینه سازی انرژی صرفه جویی بالایی در آنها داشت (بالا به علت فاصله بالای ما با نرم جهانی)     هیچ یک از این راه ها به تنهایی راه حل جامعی نیست و همه این کارها باید همزمان و با هم پیش بره تا مثلا 10 سال دیگه مشکل رو تا حد زیادی برطرف کنیم ولی اگر همین طور که الان داریم پیش میریم برویم 10 سال دیگر همین جا نشستیم و هنوز داریم همین حرفها رو تکرار می کنیم و اوضاع احتمالا بدتر از حالا شده.
  7. خوب من برخی از ایرادات رو میگم: 1: شور شدن تمام سفره های زیرزمین، یعنی دیگه بارانم بیاد بره تو زمین میشه آب شور که هیچ استفاده ای دیگه ازش نمیتونیم بکنیم! 2: وقوع زلزله های بسیار زیاد 3: این جمله تون که گفتید رطوبت و باران و ...! اون روزی که داشتند نیروگاه سیکل بخار همدان را میزدند جماعتی دانشمند اومدند گفتند عیبی نداره اب که بخار بشه دوباره ابر میشه باران میاد! الان بعد از سالها باران که نیومد هیچی دشت همدان کلا بیابان شد فقط از خاطر همین نیروگاه که هنوزم دولت حاضر به بستنش نیست(تکنولوژی 40 سال پیشه) 4: نابودی زیست گاه های بسیار زیاد و معادن بلقوه و بلفعل ایران (مثل معادن مس و اهن و سیمان و ...)   هر کدوم از این ایرادات کافیست برای رد این طرح. در پست قبلیم گفتم تنها راههای کنترل وضعیت ایران چی ها هستند و البته کاری که فراموش کردم بگم و پیشینیان ما انجام میدادند! ساختن قنات به جای سد.
  8. لول تفکر توطئه!! صنایع فلزی! مثل ذوب آهن و نورد که تکنولوژی های فرسوده و قدیمی دارند چه جاسوسی!!!!!!!!!!! صنایع سیمان و قند احد بوق که مایه جک روزگار هستند چه جای جاسوسی هستند؟ تعویض خطوط خودروسازی و مثلا تولید تویوتا یاریس به جای پژو 405 اونم رایگان و فقط در عوض کاهش کربن تولیدی! ORC ها و خریدشون، صنایع لاستیک و هزاران مثال دیگه... هی دیگه بگذریم....
  9. برای همین هست که این طرح ها باید در سواحل مکران (دریای عمان) اتفاق بیوفته! چون جریانهای اقیانوسی نمک و املاح حاصل از فرایند شیرین سازی رو با خودش میبره ولی همین طرح برای خلیج فارس بسیار مخرب هست (کاری که اعراب دارند با خلیج فارس می کنند) والاه اینقدرام اوضاع بد نیست که دارید میگید!! ما حداقل 200-250 میلیمتر بارش داریم! مثل عربستان و جاهای دیگه که نیست! مشکل راه حل داره، استفاده از آب شیرین کن ها (برای حوضه های کم بارش جنوب و جنوب شرقی) انتقال پایتخت(وزارتخانه ها) دولت الکترونیک (کم کردن جابجایی ها) بهینه کردن ساختمان ها (در مصرف انرژی و آب تا کمتر مصرف بشه تو ساختمان) شبکه های هوشمند آب و برق و گاز انتقال صنایع آب بر به سواحل و تامین آب آنها از طریق دریا (مانند صنایع فلزی و...) بهینه سازی انرژی در صنعت و نیروگاه ها (آمار فجیعی دارند نیروگاه های ما) حالت بحرانی تر: بستن شبکه انتقال اب شرب و تنها انتقال آب غیرخوراکی از طریق آن و اجبار مردم به خریدن آب بطری   والاه خیلی از اینها هم طرح های پیچیده ای نیستند، طرح های حمایتی زیادی تو پیمان کیوتو و ... وجود داره که اگر ما عقل داشتیم میتونستیم ازشون برای خیلی از کارهای فوق استفاده کنیم اونم به صورت رایگان، کاری که خیلی کشورها دارند می کنند(رایگان براشون صنایعشون رو به روز می کنند توسط اروپا و ژاپنی و کره ای ها)
  10. کلا این طرح از دید من بسیار خام و بدون پشتوانه علمی هست. البته من اطلاع دقیقی از ارتفاع دریای خزر ندارم ولی اگر ارتفاع دریای خزر بالاتر از دریای عمان باشه میشه از همین اختلاف ارتفاع استفاده کرد و به کمک سد ها برق بسیار زیادی به صورت رایگان و دانمی تولید کرد. ولی تغییرات اقلیمی که به وجود میاره قابل پیش بینی نیستند. مهمترین مشکلات این کار تزریق اب شور به سفره های زیرزمینی و نابودی اب های شیرین داخل کشور هست! ممکن است بگویند آب را شیرین کرده و سپس به کانال هدایت می کنند! احتمالا این دوستان تو عمرشون نمیدونند شیرین سازی آب چیست و چه مشکلات و هزینه هایی داره! اونم در این حجم و فقط کافیه تو جایی به مناطق نمکی بخوره و کار تمومه! در ادامه جحم بخاری که بوجود میاد مناطق داخلی ایران را تبدیل به اهواز و ماهشهر های دیگر می کند. البته این حرفهای من فقط یه برداشت سطحی هست که بدون فکر دارم مینویسم و مطمئن کسی که بیشتر از من روی این زمینه مطالعه بکنه خیلی خیلی خیلی بیشتر می تونه ایراد بگیره.   حالا همه این حرفها رو زدیم چطوری معضل بی آبی کشور رو برطرف بکنیم؟ ما باید به سمت آب شیرین کن های خورشیدی بریم اونم در ابعاد فوق عظیم! باز من وارد سیستم های آب شیرین کن ها نمیشم ولی متاسفانه در ایران مطالعات بسیار کمی صورت گرفته و هیچ بودجه ای هم تا جایی که من مطلع هستم براش اختصاص نیافه. اوج بحران در کشور اونجاست که ما حتی هنوز یک نقشه تابش خورشید، نقشه بخار، نقشه گازهای گلخانه ای و ... در کشورمون نداریم (ابرکامپیوترمون کجا بود که بخوایم از این کارا بکنیم!) در کل زیاد دلتون رو به این قضایا خوش نکنید. فقط برای مثال میگم، آزمایشگاه sandia که کلا کارش تهیه نقشه های فوق و پیش بینی های جوی و اقلیم شناسی و ...هست ابرکامپیوتر بسیار قوی داری و زیر نظر شرکت لاکهیدمارتین هست! جالبه شرکت اسلحه سازی داره رو این نقشه ها کار میکنه و مثلا منی که یه روز رفتم پژوهشگاه نیرو و گفتم حاضرم این کارو بکنم جواب خنده داری گرفتم(معاون رئیسش استاد دانشگاه خودمون هست-فارق التحصیل ژاپن) ، گفت مگه اصلا مهمه دقت این نقشه ها؟ (با طرح توجیهی و نمونه کار که برای یک استان با دقت معمولی انجام داده بودم چون با دقت مثلا 30 کیلومتر هر پیکسل بالاتر پی سی نمیکشه انجام بده، رفته بودم) یه چیزی میزنیم میانگین کشوری میره دیگه! حالا فرض کنید اونها این نقشه ها رو دارند به سطح 5 تا 3 کیلومتر هر پیکسل دقت تهیه می کنند. من در جواب ایشون گفتم تغییرات اقلیمی یکی از مهمترین پدیده های نابودی تمدن ها در دنیا بوده. بگذریم اینقدر دلمون درد داره که سه کلمه حرف میخوایم بزنیم اخرش میشه غم نامه :))
  11.   متاسفانه حرفهاتون نشون از عدم اطلاع از قوانین داخلی ایالات متحده است. دولت مرکزی امریکا هیچ گونه دخل و تصرفی به صورت مستقیم نمیتونه بر قوانین داخلی ایالت ها داشته باشه! تنها میتونه تلاش کنه! از این نمونه ها در امریکا بسیار زیاده، خیلی ایالت ها قوانین سفت و سختی برای حمل و فروش اسلحه دارند در حالی که در برخی ایالت ها قوانین فروش و حمل اسلحه ازاده. یا قوانین رانندگی از این ایالت به ایالت بغلی متفاوته متلا از ایالت اگه اشتباه نکنم کانزاز با ماشین بری به سمت سین سناتی ایالت ایلینویز تو اون ایالت 120 کیلومتر در ساعتم بری مشکلی نیست ولی همین ازمرز ایالت رد بشی باید روی 100 تا رانندگی بکنی! اگرم حواست نباشه و 120 تا بری پلیست تختت می کنه رو زمین! یا قوانین مالیاتی بین هر ایالت متفاونه برای همینه که ایالتی میشه کالیفرنیا و ایالتنی میشه تگزاس  
  12. http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=newsarchive&sid=aTc.BVAOH8qw&refer=uk و سرنوشتشو هم اینجا میتونید بخونید: https://en.wikipedia.org/wiki/Westinghouse_Electric_%281886%29 Fate Dissolved
  13.  بهتره کمی از کسانی که تو این زمینه دستی بر اتش دارند برید سوال کنید (من اون شخص نیستم ولی برید ببینید بالاترین تکنولوژی اتمی رو تو نیروگاه های اتمیش کی داره). ببیند امریکا تو طراحی راکتور اتمی کجاست و ژاپن کجاست. تو زمینه Westinghouse هم بهتره بیشتر مطالعه کنید که ببینید چرا ورشکسته شد (دقیقا به همون علت فوق --عدم سرمایه گذاری امریکا روی نیروگاه های اتمی برید ببیند و درگیری های داخلی و مشکلاتشون تا اینکه اخر یکی تو سال 2007 ساختند ) در نتیجه شرکتی مثل وستینگهاس ورشکسته شد و Dissolved به این معنی هست که قسمت های زیان ده رو فروختن!. فکر کنم وقتی 87 درصد سهام یه شرکتی رو یه شرکت دیگه خریده باشه به معنی خرید کامل اونه حالا ممکنه تحت هر اسمی به فعالیتش ادامه بده ولی الان توشیبا 87 درصد سهام بخش اتمی رو خریداری کرده و صاحب شرکت به حساب میاد! و در مورد ژاپن، فکر کنم تا حال یکبار با یک ژاپنی در ارتباط نبودی که اینطور داری مینویسی، بد نیست قبل از هر حرف زدنی در مورد کشور ژاپن مطالعه کنید و ببینید چرا چنین راهبردی رو انتخاب کردند نمیگم خوبه یا بده ولی راهبردی بود و هست که تونسته ژاپن رو حداقل با این وضعیت کشورشون (جزیره ای آتشفشانی) به دو کشور صادرکننده بزرگ دنیا (بعد از آلمان) تبدیل بکنه.
  14. الان شرکت معظم westinghouse ورشکسته شده و شرکت معظم توشیبا قسمت فناوری اتمی و بخش های دیگه ای ازش رو خریده و لوازم خانگیشم شرکت وایت خریده و شده برند white westinghouse کاملا بر خلاف تصورتون کشوری مثل ژاپن در فناوری اتمی از امریکا جلوتره! اینکه راکتور اتمی دریایی نمیسازه به علت راهبرد متفاوتی هست که داره! وگرنه گفتم الان توشیبا صاحب وستینگ هاس هست، میتسوبیشی یکی از بهترین تولید کننده های راکتورهای اتمی در دنیا هست ولی ژاپن دنبال نیروی نظامی اونم از نوع دریایش نیست پس وقتی مشتری نیست تولیدی هم نیست به همین سادگی
  15. والاه من توی قیمت گذاریتون برای تویوتا پریوس نفهمیدم چطوری شد 20 میلیون تومان بعد بالاتر گفتید 25 هزار دلار؟ به حساب دلاری 3300 تومان میشه 85 میلیون و کلی هزینه سربار میشه حدود 150 میلیون بعد شما با یه خودروی 20 میلیونی مقایسه اش می کنی؟ در مورد نوار برای ذخیره اطلاعات حساس، والاه من عکسشو ندیدم ولی الان تمامی اطلاعات ماهواره ها بر روی نوار مغناطیسی ذخیره می شوند! نوارهای معناطیسی عمر بالا و کارایی خوبی دارند و اینم بدونید هنوز IBM داره رکورد ذخیره اطلاعات روی نوار مغناطیسی رو میشکنه: http://www.gizmag.com/ibm-tape-storage-record/36931/ نگید که فقط برای نمایشه، الان با قوی تر شدن ماهواره ها حجم اطلاعاتی که ماهواره ها به زمین دارند ارسال می کنند بسیار بسیار بالاست و نمیشه به غیر از نوار مغناطیسی به چیز دیگه ای برای ذخیره سازیش فکر کرد.   تمامی حرفهاتون نفی میشه. ما اینقدر سیمان در گرید های مختلف داریم تولید می کنیم که ... در مورد فولاد تمامی فولاد سکوهای شناور دریائی در ایران تولید می شوند ولی قطعات کشتی رو نمیدونم. بدنه رو هم خود خودروسازی مشکل داره که زد کارخونه اش رو به مشکل انداخت وگرنه خط تولید بزرگی براش زده شد ولی مثل باقی کارهای خودروسازی ها(همش پول بالا کشیدن) فعلا راکد شده
  16. البته من متن اصلیشو که خوندم کمی با این تفاسیری که تو ایران نوشتند متفاوت هست! کنگره فقط مجوز گرفته تا لغو تحریم های که به تصویب کنگره رسیده منوط به تصمیم خودش باشه وگرنه برای لغو تحریم های که دست ریاست جمهوری هست نیاز به تغییر قانون اساسی داشتند یا تبدیلش به معاهده که هیچ کدوم رای نیاورد.
  17. اقا اصلا زدی مارو ترکوندی با این جملت!!! شمااااااا برجسته ترین محقق حوزه انرژی های نو تو دنیا؟؟؟؟؟؟؟؟اونم دنیا!!! خواستی یه کم برو تو گوگل سرچ بزن  http://scholar.google.com/citations?user=s_wkStcAAAAJ اینم چند استاد برجسته حوزه انرژی ایران: (اساتیدی که من افتخار شاگردی یا سر کلاس رفتن یا همکاری با این اساتید رو داشتم و دارم) دکتر آبتین عطائی: دو ثبت اختراع در امریکا http://scholar.google.com/citations?user=56IQYS8AAAAJ&hl=en دکتر پنچه شاهی   دکتر عمیدپور http://scholar.google.de/citations?user=C8lL7CYAAAAJ&hl=en دکتر یونس نورالهی http://scholar.google.com/citations?user=LpFhrIGTQvMC&hl=en دکتر توسلی: http://scholar.google.com/citations?user=d08IzHgAAAAJ&hl=en البته من چندان با اساتید دانشگاه شریف در ارتباط نبودم برای همین نمیتونم اطلاعاتی از اونها ارائه بدم.   خیلی لطف میکنید منتتون رو از سر ما بر دارید برید از ایران تا همون تو دنیا خدماتتون رو ارائه بدید.
  18. با اونکه من خودم به شخصه از امتیازات زیادی که دادیم ناراحتم و بسیار به اینده نگرانم ولی این رو هم نباید از نظرمون بگذرونیم که سه سال متمادی رشد اقتصادی منفی داشتیم و الانم نزدیک صفر هستیم آستانه تحمل مردم تقریبا اخراشه. فقط ای کاش بشه تضمین های روشن بگیریم در عوض این همه باجی که داریم میدیم وگرنه عاقبت خوشی رو نمیبینم.
  19. سی ان ان حمله زمینی به یمن را با حمله آمریکا به ویتنام مقایسه کرد سی ان ان اعلام کرد اگر به یمن تهاجم زمینی شود، این کشور به فاجعه ویتنام برای مهاجمان تبدیل می شود. به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، ایان لی خبرنگار شبکه در گزارشی زنده از قاهره گفت:« مصر از نزدیک تحولات یمن را دنبال می کند. عربستان سعودی از مصر خواسته است تا در عملیات یمن کمک کند. مصر نیز اعلام کرده است اگر از قاهره درخواست شود، نیروی زمینی برای عملیات یمن وارد عمل می کند. اینکه مصر چنین موضعی را درباره اقدام نظامی کشور دیگری در منطقه اتخاذ کند، بی سابقه است. مصر آمادگی خود را برای وارد کردن نیروی هوایی و نیروی دریایی خود اعلام کرده است و اینکه اگر لازم باشد و از آن درخواست شود، حتی از نیروی زمینی خود برای این منظور استفاده خواهد کرد. چهار ناو جنگی مصر در دریای سرخ حضور دارند تا از آبراه حساس منطقه (باب المندب) محافظت کنند. این آبراه برای مصر نیز به منظور دستیابی به کانال سوئز بسیار اهمیت دارد. فاصله یمن با کشورهای آفریقایی فقط بیست کیلومتر است و درنتیجه می بینیم که یمن فاصله زیادی با آفریقا ندارد. مصر می خواهد مانع از بروز هرگونه مشکلی در تنگه مذکور شود. درعین حال، باید توجه داشت که مصر مدیون عربستان سعودی است. عربستان سعودی چندین میلیارد دلار کمک مالی و پشتیبانی های دیگر از مصر داشته است. به همین علت است که می بینیم مصر تا این اندازه حمایت شدید از این اقدام عربستان سعودی دارد. اما درباره ورود نیروی زمینی مصر به یمن باید به گذشته تاریخی منطقه توجه داشت. مصر در سال هزار و نهصد و شصت از نیروی زمینی خود در یمن استفاده کرد که وضعی شبیه ویتنام برای آمریکا را برای مصر رقم زد. مصر شمار زیادی از نیروهای خود را در آن جنگ از دست داد. اگر نیروهای نظامی مصر و کشورهای دیگر در یمن وارد عمل شوند، به احتمال زیاد شاهد همان وضع گذشته خواهیم بود. یمن مناطق کوهستانی دارد که حوثی ها سالها در آنجا جنگیده اند و این مناطق را به خوبی می شناسند. حوثی ها در استفاده از شیوه های جنگ چریکی بسیار تبحر دارند. بنابراین ورود به عملیات نظامی در یمن، جنگی بسیار خونین را به همراه خواهد داشت. ژنرالهای مصری به خوبی ماجرای دهه هزار و نهصد و شصت را به خاطر دارند و نمی خواهند آن رویداد بار دیگر تکرار شود.»   http://www.khabaronline.ir/detail/406160/World/middle-east اتهام زنی های جدید اردوغان علیه ایران http://www.asriran.com/fa/news/388958/%D8%A7%D8%AA%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%B2%D9%86%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D9%88%D8%BA%D8%A7%D9%86-%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86   کل حرفاش این جمله اش: اردوغانادامه داد: از دخالت نظامی عربستان سعودی در یمن حمایت می کنیم. اگر قرار باشد در این عملیات، نقشی را ایفا کنیم می توانیم به ارائه حمایت لجستیکی از این عملیات را بررسی کنیم.
  20. وزیر دفاع پاکستان: تصمیمی برای مشارکت در جنگ علیه یمن نداریم http://irna.ir/fa/News/81552319/   یکی رو کم کنید
  21. من تو این انجمن بیشتر خواننده هستم تا نویسنده و از مطالب این سایت استفاده میکنم. ولی برام جالب بود که دوستان نظراتی دادند که ... از کی شده که با حمله هوائی صرف کشوری تسلیم شده؟ اگر عربستان میخواد تو این شرایط به امیال خودش که همون رسوندن افراد خودش به قدرته برسه باید حمله زمینی انجام بده. آیا اصلا توان چنین کاری رو داره؟ حتی بلفرضم شکست داد و پیروز شد، تا کی میتونه بر مردم ناراضی حکومت بکنه! امریکاش نتونست بر عراق و افغانستان با اون همه هزینه ای که کرده بود حکومت بکنه چون حکومت از دل مردم میاد نه از بیرون.. اره حالا شاید بعضی کشورهای دائم الخمر (مثل اوکراین و اروپای شرقی و ...) شرایط فرق داشته باشه. به نظرم هر ملتی خودش تعیین کننده سرنوشت خودشه! حمایت ایران هم به حد توانش خواهد بود و نه بیشتر و اگر ملتی لیاقتشو داشته باشند که حکومت قوی داشته باشند خودشون میسازند.
  22. والاه اینو نمیدونم چون من تو سیستم های هواشناسی نیستم و چون حوزه فعالیت من انرژی هست و پروژه من پتانسیل سنجی انرژی خورشیدی در استان قزوین بوده فقط داده ها رو ازشون گرفتم. اون ماهواره ای هم که داده های لایه جوی رو (که بر روی ایران بیم داره) ماهواره METEOSAT 7 هست. البته دوستانی که علاقه داشته باشند داده های این ماهواره رو بگیرند فکر کنم روی یوتل ست این داده ها ارسال می شه و با داشتن ماهواره دریافت تو خونه میتونند بگیرند ولی بگم باید کلی هارد بخرید :)) خود سازمان هواشناسی بیشتر از یک هفته نمیتونه ذخیره کنه چون فقط نیازشون به پیش بینی یک هفته آینده هوا هست. من منکر ضعف ایستگاه های سینوپتیکی ایران نیستم، مثلا من زمان پروژه ام نیاز به کالیبره کردن داده های بخار ماهواره رو داشتم ولی تو ایران اون موقع فقط استان زنجان ایستگاه هاش مجهز به رادار مربوطه اش بود منم به الگوریتمی داده های زنجان رو علت مجاورت با قزوین برای استان قزوین شبیه سازی کردم و با اون داده های ماهواره رو کالیبره کردم ولی این قضیه به معنی اینقدر پرت بودن سازمان هواشناسی ایران نیست
  23. با سلام، بنده بسیار با صحبت های شما مشکل دارم! بنده چون به شخصه با سازمان هواشناسی کار زیاد داشتم و میدونم چی به چی هست دارم پاسختون رو میدم. 1: شما اصلا اطلاع ندارید که سازمان هواشناسی داره از اطلاعات چه ماهواره ای استفاده می کند! خنده داده که می گید وبسایت ناسا! یعنی حتی یکبار به سازمان مراجعه نکردید تا داده ها رو بگیرید! 2: من در یک پروژه ای داده های اون ماهواره ای که شما نمیشناسید رو با داده های ایستگاه های هواشناسی یک استان کالیبره کردم و بسیار نزدیک بودند 3: محاسبه تابش بر روی یک نقطه کار بسیار ساده ای هست! شما برای مدل محاسباتیتون از که مدلی استفاده کردید؟ بنده با اخرین متد REST2 کار کردم اون هم محاسبه تابش بر روی زمین در یک استان!   خواستید در مورد این مدل اطلاع پیدا کنید: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0038092X07000990 در هر صورت شاید بقیه بی اطلاع باشند ولی هستند کسانی تو این سایت که میفهمند!
  24. خوب لازم شد من این یه تیکه صحبت بکنم. اینکه می فرماید از عهده مهندسی معکوس برنیومد دلیل دیگه ای داشت ،مشکل هزینه بود که خیلی گرونتر از نمونه خارجیش در میومد (R&D , طراحی و ساخت) ولی نوع دیگری از این قبیل پمپ ها در ایران مهندسی معکوس شد http://www.shana.ir/fa/newsagency/201222 درباره توربوکمپرسورهای خطوط لوله، کدوم خطوط منظورتونه؟ اگر اتیلن غرب هست که در نهایت وارد شد و بخشیش (ادامه خط) ایرانی استفاده کردند. اگر شما از عیوب میگید بنده از اتفاقات افتاده در این کشور می گم، تو فاز 15و16 فاز جنوبی، کسی کمپرسور لازم برای فشرده سازی و خنک شدن رو به قرارگاه خاتم نمیداد و اونها با تغییر فرایند تونستند با تکنولوژی داخلی به فشار و دمای مناسب برسند. در مورد سیستم های حفاری داخل چاههای نفت باید بهتون بگم که ایران صاحب حق اختراع هست. لازم نمیبینم بیشتر از این مثال بزنم ولی اگر شما نیمه خالی لیوان رو میبینید من از نیمه پر لیوان هم خبر دارم.
  25. ای بابا، حالا همچین میگی رشته تاریخ که من فکر کردم چی بوده!! بنده خدا باید بره تعطیلات پس!... (یاد اون یارو افتادم که تو تلویزیون میشینه کلی داستان های تاریخ ایران رو میگه افتادم) لول، خیلی ساده است، مثل این میمونه که کسی بخواد چیزی رو جواب بده که بدیهی هست. شاید برای شما بدیهی نیست. ایشون از آمال و آرزوهایشان صحبت کردن در عمل کسانی مثل سلیمانی دارند این آمال و آرزوهایشان رو بر باد میدند. رسما شما جوابتون رو از عکس های سلیمانی گرفتید. جوابتون رو از شهید بهشتی گرفتید، اون موقع که شما هنوز به دنیا نیومده بودید ایشون تز لبنان مرزهای مجازی ایران رو دادند (همون 35 سال پیش از در زمان انقلاب ایدئولوژیک) بله نواقص زیادی وجود داره، ولی این به این معنی نیست که ادم اینقدر وطن فروش باشه! به هر حال هر اتفاقی بیوفته چه این سیستم حکومتی باشه چه نباشه، ایران در این جغرافیای که هست وطن منه و من همیشه دوست دارم وطنم قدرتمند باشه کسی غیر از این فکر میکنه وطن فروش هست. اتفاقا برعکس من در شما غرور و جهل می بینم که تازه مال خودتون نیست، مال یکی دیگه است و فقط دارید بهش پز میدید! گیریم پدرت بود فاضل از فضل پدر تو را چه حاصل؟؟