Armanmodern

Members
  • تعداد محتوا

    597
  • عضوشده

  • آخرین بازدید

تمامی ارسال های Armanmodern

  1. Armanmodern

    سلاح هجومی مصاف

    خب همچنان شیارهای بیمورد بر روی لوله ی سلاح وجود داره و احتمالاً عمر لوله همان 6000 تیر باشه که واقعاً کمه و جای بهبود داره؛ زیر 10000 تیر واقعاً صرفه اقتصادی نداره. وچیزی که تو ذوق میزنه چرا Fire Selector دو طرفه نیست تا کاربر چپ دست هم راحت باشه.در کل ایده و طراحی کلی بنظرم جالبه که همانند HK-416/417 ما هم از یک پلتفرم برای کالیبرهای مختلف استفاده کنیم؛ بخصوص همین کالیبر 7.62x51 میلیمتر که بنظرم با توجه به شرایط ما مناسب ترین کالیبر هست. این طرح فعلی مصاف رو میشه با چند ارتقای مناسب و بهسازی به راحتی با هزینه ای حدود 1000 تا 1300 دلار در داخل تولید کرد و سلاحی حداقل در حد MPT-76 ترکها داشت.
  2. Armanmodern

    سلاح هجومی مصاف

    ظاهر این اسلحه که خیلی بروز و از لحاظ ارگونومی مناسب بنظر میرسه، یه تغییرات ریزی هم داره نسبت به قبل که گویا در کل پخته تر و کاربردی تر شده. امیدوارم مکانیسم عملکرد و دقتش هم خوب باشه و بعد مدتها نیروهای نظامی ما دارای یه سلاح انفرادی بروز و کارآمدبشن. طراحی نسخه 7.62x51 میلی متری اش هم کار بسیار خوبیه. یعنی باور کنیم خط تولیدش راه افتاده و تولید انبوه میشه و در رزمایش ها و رژه های آتی در دست سربازان و کوماندوها خواهد بود؟
  3. چرا فکر میکنید چچنی ها دمپایی پوش هستن؟ اینها نیروهای وفادار به رمضان قدیروف هستند که تحت لوای فرماندهی نیروهای فدراسیون روسیه عمل میکنند. این نیروها بهترین تجهیزات ویژه و آموزش های مخصوص رو می بینند و سطحشون خیلی بالاست. حداقل در استاندارد نظامی روسیه جز رده بالاترین نیروها هستند. در ضمن یکی از بهترین مراکز آموزش نیروهای ویژه در چچن برپا هست. سرچ بزنید Internation Training Center for Special. Forces- Russia
  4. عالی بود. واقعاً دست مریزاد. در خصوص نکته آخر یعنی ارتقای Su-24MK ها با استاندارد M2 قبلاً خبر یا مطلبی عنوان شده بوده؟ اولین باره که شنیدم.
  5.   نکته عجیبی نیست. طرحها و استانداردهایی که بهتر جواب داده کم کم همه گیر و جهانی میشه. بکارگیری ریل های پیکاتینی (حداقل در ساعت 6 و 12)، سایت های نشانه روی تاشو، تنظیمات دو طرفه (Ambidextrous) جهت سهولت در کاربری برای کاربر راست دست یا چپ دست، قنداق تاشو جهت کاهش طول؛ لوله ی Hammer Forged و و ..... بهتره بپرسیم چرا شرقی ها با تاخیر به این نکات رسیدن؟
  6. حالا متوجه میشیم که اهمیت یک "حلب محاصره شده" خیلی بیشتر از "حلب در دستان دولت اسد" هست. با اتفاقات رخ داده و رو شدن جواب مساله، میشه گفت بهتر بود ما بجای فشار به داخل و شرق حلب و درگیری در مناطق شهری، اقدام به توسعه و گسترش کمربند ایمنی محاصره ی شهر می کردیم، اینکار چندین مزیت داشت: یکی اینکه امنیت محاصره رو بالاتر میبرد و مناطق غربی رو تعریض میکرد، دوم اینکه حساسیت های جهانی و رسانه ای رو بشدت کاهش میداد، متاسفانه بهره برداری رسانه ای مسلحین و همراهانشون از بمباران ها و درگیری های نظامی در شرق حلب اونقدر تاثیر گذار بود که حتی روسیه هم مجبور شد دست نگه داره و برای بهتر شدن جو اعلام آتش بس یکطرفه بکنه. مزیت دیگه توجه به غرب حلب این بود که با تعریض کمربند امنیتی دور شهر میشد مناطقی رو که الان کانون فرماندهی و لجستیک مسلحین هستن رو تصرف کرد و بطور کلی مسیر درگیری و لجستیکی مسلحین رو از منطقه مورد نظرشون یعنی حلب دورو هزینه ی عملیات آزادسازی حلب رو براشون زیاد کرد. متاسفانه تقریباً همه ی طیف های جبهه مقاومت فریب خوردن و درگیر شرق حلب شدن... قطعا در مذاکرات داشتن برگ برنده ی "حلب تجت محاصره" خیلی موثرتر از حلب در کنترل دولته... میشد و میشه از این محاصره در مواقع ضروری استفاده کرد...گاهی گلوی محاصره شدگان رو برای گرفتن امتیاز فشرد و گاهی کمی آزاد گذاشت.
  7. البته بهتره اصلاح کنید که ظرفیت حمل این ناو 40 هواگرد (نه هواپیما) هست که بصورت ذاتی شامل هلی کوپترهای Ka-27 و Ka-32 هست که لازمه ی ماموریت های جنگی هستند. این ناو یا هر ناوهواپیمابر دیگری هیچوقت تمام ظرفیت خودش رو با جنگنده پر نمیکنه و مجبورند برای ماموریت های دوردست انواع هلی کوپترهای پیش اخطار، ضد زیردریایی و حمل و نقل رو بهمراه ببرند که طبیعتاً ظرفیت حمل جنگنده رو پایین میاره. ناو آدمیرال کوزنتسوف بصورت عادی و نرمال حداکثر توان حمل 13 تا 16 فروند سوخو-33 رو داره؛ میگ-29 کی هم هنوز بصورت عملیاتی و گسترده بر روی این ناو دیده نشده. در ضمن دوستمون اشاره کردند که این ناو 40 جنگنده با خودش حمل میکنه که طبیعتاً صحیح نیست.
  8. اگه ممکنه منبع این مطالب رو ذکر کنید. تا جایی که در منابع موجوده آدمیرال کوزنتسوف در بهترین حالت 13 تا 16 فروند سوخو-33 حمل میکنه و در صورت انجام اصلاحات مقرر شده که بتونه 20 فروند Mig-29K حمل کنه. عدد 40 جنگنده برای این ناو غلو و بسیار توهم آمیزه. در خصوص ناوگان اسکورتش هم من در اکثر منابع یک رزمناو کلاس Kirov و دو ناوشکن ضد زیردریایی کلاس Udaloy و دو ناوچه و یک زیردریایی کلاس Sierra I همراهی می کنند. 3 فروند کشتی لجستیک هم به این گروه اضافه کنید. منبعی ندیدم که هفت ناوشکن رو ذکر کرده باشه.
  9. Armanmodern

    سلاح هجومی مصاف

    سلاح خوش دست و خوبی بنظر میرسه. بخصوص اینکه قابلیت باز و بسته شدن سریع توسط 2 پین رو داره یا لوله به سادگی در چند ثانیه قابل تعویضه... اگر کیفیت ساخت لوله در تیراژ بالا حفظ بشه و تمامی اجزا و قطعات مسولانه و صادقانه با بهترین کیفیت ساخته بشن میشه امیدوار بود که بعد از سالها ما یک پلتفرم مناسب رو با دو کالیبر پر کاربرد خواهیم داشت و نیازمون به سلاح مدرن و کارآمد برای 30 سال آینده رفع میشه. حداقل برای نیروهای ویژه و کادری که آموزش های ویژه و تخصصی میبینن وجود چنین سلاحی به شدت حس میشه.
  10. من ظاهر مدل اولیه AK12 رو به این مدل جدید ترجیح میدم به دلیل استفاده از Fire Selector مدرن تر و دوطرفه ای که داشت و بنظرم در این زمینه روسها داشتن استاندارد غربی رو میپذیرفتن. اما خوب گویا مجددا دوباره به سمت Safety/Fire Selector سبک خودشون رفتن. در کل به نظرم سلاح های مدرن حتما باید Ambidextrous باشن؛ و سلاح جدیدی که این ویژگی رو نداشته باشه ضعف داره. در این زمینه سرآمد تمام سلاح ها Beretta ARX160 و IWI Tavor X95 هستن.
  11.   دوست عزیز تاریخچه نبردهای اسراییل با اعراب و عملیات های هوایی که در طول قرن گذشته و سالهای اخیر صورت گرفته بصورت آشکاری کیفیت سخت افزاری و نرم افزاری این نیرو رو نشون میده. باید اقرار کرد که در عرصه هوایی و جنگ الکترونیک و نیروی انسانی با یکی از با کیفیت ترین های دنیا طرفیم.
  12.   متن پایین جالبه، برآورد و تست ارتش امریکا در خصوص سلاح هایی که قراربود در مناقصه سلاح آینده ارتش بررسی بشن:   In July 2007, the U.S. Army announced a limited competition between the M4 carbine, FN SCAR, HK416, XCR, and the previously-shelved HK XM8. Ten examples of each of the four competitors were involved. Each weapon fired 6,000 rounds in an extreme dust environment. The shoot-off was for assessing future needs, not to select a replacement for the M4.The XM8 scored the best, with only 127 stoppages in 60,000 total rounds, the FN SCAR Light had 226 stoppages, while the HK416 had 233 stoppages. The M4 carbine scored "significantly worse" than the rest of the field with 882 stoppages. However, magazine failures caused 239 of the M4's 882 failures. Army officials said the new magazines could be combat-ready by spring if testing went well. مکانیسم سلاح ها هم که مشخصه، البته ممکنه بقول شما عوامل دیگر چون کیفیت و عملکرد لوله و حتی خشاب هم تاثیرگذار باشه.
  13.   متاسفانه ادامه ی این بحث نتیجه ای نخواهد داشت و من از ادامه دادن اون اجتناب می کنم، چون شما به دلیل عدم اشراف به جوانب مختلف قضیه فقط حرف خودتون رو تکرار می کنید. از دوستان دیگر عذر میخوام. شب خوش
  14.     دوباره که برگشتید سر خونه اول! اگر بخواهیم فقط با این دید نگاه کنیم و واقعیاتی چون محدودیت بودجه، توان صنعتی نه چندان مناسب و مدت زمان بالا تا رسیدن به یک اسلحه مناسب رو نادیده بگیریم، پس باید همه چیز رو خودمون بسازیم که مبادا اگه یه روز دوباره تحریم شدیم مشکلی پیش نیاد. بنده کلی روضه خوندم که کمتر کشوری در دنیاست که بتونه تمام نیازهای دفاعی خودش رو خودش به تنهایی تامین کنه. اما طبق همون واقعیات نظیر محدودیت بودجه،توان علمی و زیرساخت های صنعتی و زمان وامثالهم و اینکه ما مدیریت درست و حسابی هم نداریم عملاً ساخت همه چیز ممکن نیست و ناچاراً باید اولویت بندی کنیم و بودجه و توانمون رو بر روی تسلیحات با اولویت بالاتر متمرکز کنیم، بر همین اساسه که سوئد موشک ضد کشتی RBS-15 رو میسازه؛ جنگنده گریپن میسازه، ناوچه های کلاس ویسبی رو طراحی میکنه اما برای تانک به سراغ آلمان میره...
  15.   البته لازم به ذکره که دردنیا بغیر از یکی دو کشور ابرقدرت، کشوری نداریم که تمام نیازهای دفاعی خودش رو خودش طراحی و تولید کنه. دستیابی به دانش طراحی و تولید جنگ افزارهای مختلف زمینی؛ دریایی و هوایی سرمایه گذاری بالایی رو در زمینه های مختلف علمی و صنعتی میطلبه که از توان هر اقتصادی بر نمیاد. برای مثال همین 4 روز پیش فرانسه با آن زیربنای صنعتی و علمی تصمیم گرفت برای جایگزینی FAMAS از H&K آلمان HK416 بخره، دلیلش رو هم رسما اعلام کردن چون کمپانی فرانسوی که بتونه در مدت زمان مناسب توانایی طراحی و تولید جایگزین کارآمدی برای FAMAS رو داشته باشه در فرانسه ندارند. داریم در مورد فرانسه ای صحبت می کنیم که ناوهواپیمابر میسازه؛ رافال رو ساخته و موشک های اتمی M51 رو داره. در کنار بحث توانایی علمی و صنعتی، بحث صرفه اقتصادی هم هست که عموماً کاربرای عادی در نظر نمیگیرن و انتظار دارن یه کشور از گلوله عادی تا جنگنده اش رو خودش بسازه. باید با واقعیات کنار اومد، بودجه، بضاعت علمی و صنعتی و بحث زمان لازم تا رسیدن به محصول مورد نیاز رو هم در نظر گرفت... این میشه که گاهی خرید از کشور خارجی معقول تر و مناسب تر میشه.
  16. تاپیک بسیار خوبیه...واقعا جاش تو میلیتاری خالی بود. برای من هم واقعا جای سواله، یعنی ما سیستم پیستون گازی کورس کوتاه طراحی کردیم؟! در باب مزیت ها و فواید این سیستم واقعا نمیشه نگفت. مطمئن و قابل اعتماد در شرایط سخت. بنظرم بزرگترین مشکل این سلاح ارگونومی اونه... گرچه در ظاهر از الگوی AR15‌ بسیار الهام گرفته شده اما در جزییات و قواره سلاح که دقت کنید چند مورد شدیداً تو ذوق میزنه.   اما نظر شخصی خودم؛ با توجه به اینکه همه میدونیم در آینده هم ده تا طرح اینچنینی با رنگ و لعاب  و اسامی گوناگون تنها برای بخش های خبری و چنین روزهایی (جهاد خودکفایی من، جهاذ خودکفایی تو؛ جهاد خودکفایی داداشم اینا...) معرفی میشه و جدای از معایب و مشکلات هر طرح، هرگز هیچکدومشون به تولید انبوه نمیرسه؛ بنظرم بهترین کار گرفتن امتیاز تولید تحت لیسانس G38‌ یا همون HK416 هست. با توجه به اینکه سابقه مونتاژ محصول دیگر همین کمپانی رو داریم و گمان نمیکنم خرید سلاح انفرادی مشمول برجام و امثالهم بشه با کمی مدیریت منابع و چانه زنی سیاسی میشه از H&K امتیاز تولید گرفت، بخصوص اینکه تعداد کمی هم مد نظر نیست و برای آلمانها هم منبع درآمد خوبیه. در دراز مدت 300,000 قبضه لازمه.
  17. عنوان تاپیک و متن اون عالیه. امیدوارم ادامه بدید و کلا کیفیت نسخه های مختلف AK47 رو بررسی کنید. مثل تولیدات کمپانی بلغاری Arsenal و نسخه های SLR و تولیدات کمپانی اوکراینی Fort رو... ادامه بدید لطفا
  18.   البته از دو سه سال پیش فرآیند جایگزینی این ناوها با ناوشکن های کلاس FREMM شروع شده و این ناوهای پا به سن گذاشته به زودی از دره خارج خواهند شد.
  19.   عذر میخوام. یه سوال داشتم شما تمام این فکرها رو خودت کردی؟ تنهایی؟ مرد مومن ما برای تامین امنیت هوایی خودمون هم جنگنده سرحال کم داریم و مجبوریم با تقویت پدافند زمین پایه تا حدی این خلا رو پر کنیم. در ثانی اگر بحث ارتقا و تامکت و امکانات باشه گزینه اول ما ارتقای توان هوا به هوای تامکت هاست که مشخص نیست آیا واقعا توانایی الکترونیکی/راداری مناسب و تسلیحات به روزی به مانند قبل دارند یا نه... بعلاوه اگر روسیه دستش تنگه و بقول شما برای اجماع محتاج کمک هوایی ماست جهت حمله به مخالفین(که واقعا خنده داره، چه در بحث اسکورت هوایی و چه بمباران مواضع) میتونیم از فنسرهامون استفاده کنیم که در دسترس و مناسبتر هستند، نیازی به دستکاری و اعمال تغییرات اورژانسی (که در حال حاضر قطعاً زمانبر هست و ما قبلا واسه چنین کارهایی خیلی فرصت داشتیم البته اگر میخواستیم و میتوانستیم) بر روی تامکت ها نیست.
  20. بی صبرانه منتظر ادامه ی مطالب و پیگیری این بحث هستیم. یه سوال هم داشتم از دوستان. فاکتور Muzzle Velocity در سلاح انفرادی چقدر در قدرت انهدام گلوله موثره؟ برای مثال وقتی میزان Muzzle Velocity برای Ak12 حدود 900 متر بر ثانیه هست و برای Ak103 حدود 715 متر بر ثانیه، آیا این تاثیر به حدی هست که موجب عبور از جلیقه های حفاظت انفرادی بشه؟
  21. تاپیک بسیار جالب و بجایی هست؛ بخصوص برای کسانی که عاشق سلاح های انفرادی هستند. بی صبرانه منتظر پست های بعدی هستیم. اونطور که من متوجه شدم اینها دو نسخه متفاوت هستند LWRC IC Enhanced و LWRC IC-SPR؛ درسته؟ تفاوت خاصی دارند؟ قیمت این سلاح رو هم ذکر می کنید؟
  22.   با سلام تا جایی که بنده اطلاع دارم یک گردان سامانه S-300 PMU2 میتونه شامل 4 تا 6 آتشبار باشه که هر آتشبار دارای سیستم راداری و لانچرهای خودش هست و بصورت هماهنگ با پست فرماندهی عمل میکنه. با توجه به نزدیکی سایت فردو و تهران و قم بعید نیست که یک گردان از این سامانه با مرکزیت سایت پدافندی تهران به این صورت مستقر شده که آتشبارها در تهران؛ قم و فردو مستقر باشند و این با ادعای ایران مبنی بر استقرار در فردو و همزمان تصاویر آماده سازی سایت تهران منافات نداره. اگه اشتباه میکنم دوستان مطلع اصلاح بفرمایند.
  23.   جسارتاً موردی رو که میگم به معنای مخالفت یا زیر سوال بردن گفته شما نیست؛ جهت شفافیت بیشترة: تا جایی که من اطلاع دارم اف-16 های عراق در مقدورات پروازی و آویونیک و راداری از بهترین های موجود در جهان هستند؛ تنها در بخش تسلیحات هست که بهش کم لطفی شده و قابلیت کاربری موشک های حساسی چون موشک میانبرد هوا به هوای AMRAAM و موشک کروز دوربرد JASSM و موشک هوا سرشی JSOW و امثالهم رو ندارند؛ وگرنه به طور خاص در بحث کامپیوتر پرواز و رادار و سنسورها این پرنده ها جزو برترین ها هستند.