zigorat

Members
  • تعداد محتوا

    8
  • عضوشده

  • آخرین بازدید

تمامی ارسال های zigorat

  1. zigorat

    مقاله ایران در نبرد نابرابر

    خسته نباشی برادر. مقاله ات خیلی عالی بود . تشکر
  2. [color=red]"آلمان‌ها آغاز کننده بمباران‌های هوایی شهرها نبودند. انگلستان و فرانسه در 3 سپتامبر 1939 علیه آلمان رایش اعلان جنگ دادند. دو روز بعد از این واقعه انگلستان بمباران شهرها و جمعیت غیرنظامی آلمان را آغاز کرد. "[/color] داستان بمباران درسدن صددرصد واقعيه . ولي دليل نداره كه سبب بيگناه جلوه دادن آلماني ها باشه. دليل اعلان جنگ انگلستان و فرانسه به آلمان نيز ،‌حمله آلمان به لهستان و اشغال ورشو بود . اولين بمباران شهرها نيز توسط لوفت وافه با حمله به لندن شروع شد . هم هولوكاست واقعي است . هم جنايت هاي استالين در جنگ دوم . هم بمباران اتمي ژاپن و هم بمباران درسدن . آلمان و ژاپن و انگليس و آمريكا و شوروي هم به يك اندازه جنايتكارند . در كل ماهيت جنگ هاي غول هاي صنعتي جنايتكارانه است .
  3. 1- روسیه ضعیف تر از اونه که بتونه اقدام جدی انجام بده . کما اینکه در عراق ، لیبی ، سوریه کنونی و حتی ایران میبینم لاجرم و حتی بر خلاف میلش مجبور به پیروی از سیاستهای دول غربیه . روسیه از لحاظ نظامی اینقدر قوی هست که هیچکس جرات نکنه بهش نگاه چپ کنه ، ولی در مجموع (نظامی ، اقتصادی ، سیاسی و مالی) اینقدر قوی نیست که مثل بلوک غرب قدرت مداخله نظامی کامل رو داشته باشه . 2- روسیه شدیدا بی اخلاق و فرصت طلبه . برای همین در جنگ اختمالی طرف کسی را خواهد گرفت که براش منفعت بیشتری داشته باشه . نمونه هاش هم زیاده .در جنگ دوم جهانی در حمله آلمان به لهستان روسیه طرف آلمان متخاصم رو گرفت به قیمت نیمی از لهستان .نمونه دیگه اش در پرونده اتمی ایران . فرصت طلبانه محور بودن و بی اخلاقی روسیه میتونه پرسش شما رو پاسخ بده .
  4. جناب hamedof عزیز : 1-تمام مواردی رو که به عنوان نقاط قوت ایران شمردید ، برگرفته از تمرینات ارتشهای مدرن دنیاست .همانطور که ما نوهه و صابرین رو داریم ، همانطور که برای پایگاه هوایی ترکیه نقشه میریزید یا مثال هیکل رو میزنید ..ترکها هم برای خودشون نیروی ویژه دارند ..اگر ما تکاورمون رو وسط بیابون رها میکنیم آنها وسط آناتولی رها میکنند ..یا برای پایگاه های هوایی ما نقشه میکشند . 2- مسلما ارتش ترکیه روی سناریوی درگیری با ایران کاملا کار کرده و به عنوان یک متحد قوی با اسراییل مسلما سناریوی ضعیفی نخواهد داشت . بدیهی است ایران نیز سناریوی درگیری با ترکیه را دارد .همانطور که در جنگ با عراق و در روز دوم و عملیات کمان آرش مشخص شد ارتش ایران سناریوی هجوم به عراق رو در کشوی های ستادمشترک آماده داشته . 3- پایگاه های سپر موشکی شدیدا محافظت میشوند . بخصوص در مقابل حملات نیرو های ویژه و هلی برن .لذا غافلگیری و شبیخون منجر به قتل عام خواهد شد . خودت رو بزار جای ترکها .ترکها و یا هر ارتش حرفه ای آدم های باهوشی هستند . 4- سیستم دفاع هوایی ایران قدیمیه و در عمل و مواجه با جنگنده های پیشرفته F-16 ترکیه یا پیشرفته تر ناتو مثل رافائل ، F-22 یا تایفون و جنگ الکترونیک کاراییش مورد تردیده . موشک صیاد بر اساس هاوک ساخته شده که جلوی نیروی هوایی عراق خیلی موفق بود ولی برای سال 2011 کهنه شده . 5- ایران در فناوری ساخت موشک پیشرفت هایی داشته که هیچکس منکرش نیست . فوق العاده است . ولی برای برای پرتاب نیاز به لانچر هست و ست آپ . برای هدف قرار دادن باند یک فرودگاه توسط لانچر شهاب 3 که دقتی در حدود 10m رو نیاز داره ، لانچر باید حداقل از زمان قرارگیری در محل پرتاپ 2 ساعت تنظیم و آماده شود . طی این دوساعت لانچر شدیدا آسیب پذیر است . عراق در جنگ اول خلیج فارس تمام لانچر های خود را پس پرتاب اولین موشک از دست داد .برخی از لانچرها قبل از پرتاب اولین موشک توسط F-15 ها منهدم شدند . پس لازمه اش اینه که موشک از قبل هدف گیری شده باشه (مثل موشکهای اتمی آمریکا و روسیه در سیلوها) ، که لازمه اش ساخت سیلوهای پرتاب در اقصی نقاط کشوره . 6- در این جنگ به علت کوهستانی بودن مناطق مرزی نیروهای زرهی و پیاده اهمیت زیادی ندارند . در عوض نیروهای هوایی ، هوانیروز و موشکی دو طرف تعیین کننده سرنوشت جنگ خواهند بود . ترکیه به علت برتری هوایی اش و پشتیبانی ناتو میتواند سرنوشت جنگ را رقم بزند . 7- بسیار اشتباه خواهد بود که قدرت ناتو رو دست کم بگیریم . تاوان اشتباه غیر قابل جبرانه . عراق ارتش بسیار قوی و مجهری داشت . 700 هواپیما و 5000 عراده تانک . ولی ظرف 40 روز در سال 1991 بطور کامل منهدم شد . اگر برداشت صحیحی از قدرت ناتو داشته باشیم در آن وقت است که ناغافل ضربه نخواهیم خورد . 8- جنگ و ایران و عراق غیر قابل مقایسه با جنگ ایران و ناتو یا ترکیه است . در زمان جنگ ایران و عراق ، ایران از لحاظ تجهیزات نظامی از عراق کاملا برتر بود . ایران پس از اشغال خرمشهر و بازیابی خودش برتری مطلق هوایی و دریایی و بعد زمینی خود را به عراق تحمیل کرد . F-14 های ایران در سال 1980 حاکم بلامنازع آسمانها بودند . بعد از 32 سال هنوز بهترین جنگنده هوایی ما F-14 است در حالیکه ناتو F-14 رو به گورستان اسقاطی ها منتقل کرده . در ضمن پشتبانی دول غربی و اسراییل از ترکیه به مراتب بسیار بسیار بیشتر از پشتبانی عراق در جنک با ایران خواهد بود .
  5. در درجه اول به نظر من احتمال درگیری نظامی بین ایران و ترکیه نزدیک به صفره . چون دو کشور هیچگونه مشکل مزمنی با هم ندارند . ولی با فرض درگیری به نظر من ارتش ترکیه به نیروی نظامی ایران غلبه خواهد کرد . به علل زیر : 1- ارتش ترکیه از تسلیحات مدرن تری (چه کمی و چه کیفی ) برخوردار است . 2- در درگیری احتمالی کشورهای ناتو و ایالات متحده بطور مستقیم از ترکیه حمایت خواهند کرد . 3- ناسیونالیسم در ترکیه بسیار قوی است . در واقع درگیر شدن ایران با ترکیه یعنی جنگ با یک کشور همسایه قوی بعلاوه کشورهای صنعتی و فوق صنعتی دنیا .
  6. اميدوارم كار به درگيري نظامي نكشه . به هرحال از لحاظ تكنولوژيك آمريكا قويتره .
  7. با تشکر از مقاله زیباتون . لطفا در خصوص بمبهای های هواسوز و ترموباریک هم اگر مقالاتی دارید در سایت بگذارید .