rastinrastini

Members
  • تعداد محتوا

    116
  • عضوشده

  • آخرین بازدید

  • Days Won

    1

تمامی ارسال های rastinrastini

  1. سلام - مغلطه نشه شاید بهتر بشه به نتیجه رسید. - در کشور گروه های مختلف عمل میکنن. یک بخشیشون میگن و واقعا هم میتونن و موفقیت های قوی هم داشتن که دفاع از مستضعفین کنن. ببینید الان مثلا سپاه و بنیاد کرامت چکار دارن می کنن. امثال شهید شهریاری ها و حسن تهرانی مقدم ها هم در این گروه هستن و خیلی افراد دیگه. (به عنوان نمونه دیگه. یک کتاب شیوه مذاکره بگیرید. بعد بدون پیش داوری شروع کنید روند و کارهای مذاکراتی ظریف و جلیلی را در بیارید و بر اساس کتاب مذاکره بررسی کنید ببینید کدوم اصل مذاکره را رعایت کردن و کدوم خیر). - گروه دیگری بر مبنای لیبرالی دارن میرن جلو. متاسفانه از بعد از جنگ اکثرا این تفکر حاکم بوده. بانک و اینها هم با این تفکرات رفتن جلو و جامعه صدمات سنگینی خورده. مردم وقتی خودشون بخوان نمیشه کاریش کرد. - الان شاید بشه گفت پلیس ایران به خیلی کشور ها بالاخص آمریکا شرف داره. خواهش می کنم قبل از گفتن این حرف که اونها مسلمون ترن کمی تحقیق کنید. مثلا کانال تلگرامی @kharej2025 فکر کنم کمی بتونه کمک کنه. اما خواهشا قبلش کمی تحقیق کنید. موفق باشید.
  2. سلام - دنیا هیچ نیازی به بهانه نداره. خیلی راحت میتونه بهانه تراشی بکنه. نیازی هم به کارهای من و شما نداره. اگر می خوایی جنگ نشه باید قدرتمند بشی و مقابلشون سفت وایسی. - ارتش و سپاه ادغام بشن چه فرقی میکنه؟ ماموریت این دو با هم فرق دارن. ارتش جنگ کلاسیک و سپاه جنگهای چریکی درون و بیرون. - ما با استکبار در همه دنیا میجنگیم و افتخار میکنیم. اگر نجنگیم اونها جنگ را میارن تو کشورمون. این از بدیهیات استراتژی نظامی بنظر هست. لطفا کمی تحقیق بفرمایید. موفق باشید.
  3. سلام یک پیشنهاد. مستند "پرزیدنت آکتور سینما" را ببینید. موفق باشید.
  4. سلام بنظر دولت نمیتونه به سپاه پول بده. اگر بده تحریم باید بشه. حالا شما پول به نیروی نظامیت نخوایی بدی چی میشه؟ موفق باشید.
  5. سلام وقتی سردار باقری اون صحبت را کردن. چطور نگران نباشیم؟ میشه کمی توضیح بفرمایید وقتی دولت بودجه را درست نده چطور قراره بودجه بهشون بره؟ در ضمن همه این ها را در کنار fatf و 2030 بزارید. موفق باشید.
  6. سلام - بحث اختلاف افکنی نیست. - این خبر ها را بزارید کنار کاهش بودجه نظامی. - بزارید کنار تامین تنها 20% بودجه در حالی که سپاه در حال جنگ هست و باید از اون حمایت بیشتر کرد نه اینکه همین بودجه کاهش یافته را هم درست داده نشه. - بزارید کنار حملات چند وقت اخیر برخی به سپاه مثل ماجرای دولت با تفنگ و امثالهم. - مکرو و مکرالله. ولله خیرالماکرین. موفق باشید.
  7. سلام میشه دوستان هر زمانی می خوان نقد کنن. یک راه حل هم بدن؟ عراق اتفاقا شاید یکی از بهترین اتفاقاتی که میشد افتاد. اگر شما راه بهتری سراغ دارید بفرمایید. الان بجای اینکه تو ایران در جنگ باشیم گزینه ایران یعنی موندن اسد و یکپارچگی داره ثابت میشه. عراق متحد داره ثابت میشه. با اون هزینه سنگین و نیروهای سنگین که ریخته شد الان اتحادی قوی تر از قبل داره شکل میگیره. خواهش میکنم. اگر میگید کاری یا چیزی غلط بوده راه جایگزین هم بدید. موفق باشید.
  8. سلام اگر مدیران صلاح میدونن یک گروه تلگرامی بزنن و بچه ها اونجا هم عضو بشن که اگر سایت به مشکل خورد اونجا بشه ادامه داد. اگر معذوریت دارید. اجازه بدید ما بزنیم و آدرسش را اینجا بذاریم بچه ها اونجا هم باشن. اینطوری قطع و وصل خیلی ناراحت کنندست. یک گروه تلگرامی یا سروشی شاید بتونه تا حدی بهتر کنه وضعیت را. موفق باشید.
  9. سلام کسی از کارنامه ایشون خبری دارن؟ چقدر آدم خلاق یا اهل نو آوری و حمایت های نو آورانه و مهم هستن و به رشد تکنولوژی اهمیت میدن؟ برنامه که کلیات جالبی داشت. اما شخص ایشون طبق گذشتشون چطور هستن خیلی مهمه. موفق باشید.
  10. سلام - بنظر میرسه ما خیلی متخصص داریم اینجا. خب میشه خواهش کنم طرح هاتون را بشکل کلی نه جزئی اینجا بیارید؟ شاید کار گروهی شروع بشه و چند نفر با هم روی یک پروژه کار کنن. - یا اینکه یکی از دستش کاری بر اومد. معرفی شد و به نتیجه ای رسید. منظور تلاش با هم هست نه اینکه مدام بگیم من الم یا بلم. یا اینکه 100 نفر میشناسم فلانن. سعی کنیم معرفی کنیم و شبکه افراد تشکیل بشه تا به نتیجه برسه. - اگر کسی فکر می کنه میتونه باید تلاش کنه تا برسه. الان یکی از بچه ها برنامه نویس. یک برنامه برای معرفی تولیدکنندگان داخلی نوشته که انشاءالله اگر اطلاعات براش تهیه بشه بیاد بالا. اگر سرور ندادن هم شاید خودش با پول خودش بزاره و بیاره بالا. یک بخشی از تلاش بنظر باید اینطوری باشه. - از در راهت ندادن از پنجره برو تو. یک مدیر پروژه ای داشتیم نزدیک این می گفت. همین گوگل قبلا برده بودن الگوریتم جستجوشون را به IBM بدن اما اونها بنظر چندان توجه نکردن بهشون. بعد خودشون رفتن دونبالش. حالا اگر بعدا تونستن حمایت های جایی مثل سیا را هم بدست بیارن اما دقت کنید IBM ردشون کرده بود. موفق باشید.
  11. سلام - متاسفانه تفکرات مجازی متاثر از دنیای مجازی ما را در یک خواب غفلت بزرگ میبره. چرا مدام باید قیاس کنیم؟ چرا واقعیت را نمیبینیم؟ مزیت ما در جنگ دقیقا چیه الان؟ در اسلام چی بود؟ بنظر مردم. از ابتدا قرار نیست مردم بیان وسط جنگ اما این آماده باش میتونه با یک هزینه کم باعث عدم ایجاد یک هزینه بزرگ به نام جنگ بشه. اون هم در شرایطی که ایران راه زیادی برای رسیدن تکنولوژیک داره تا اینکه توازن نظامی مناسب انجام بشه. تکنیک های جنگ نامتقارن هم بنظر در همین زمنیه واقع میشن. واقعا فهمش اینقدر سخته؟ - جلوگیری از جنگ مگه برای عموم نیست؟ شده مثل ماجرای حضور در سوریه و عراق. - یک نکته ای را دوستانه یادآوری بشه. دوستان عزیز. این دنیای مجازی باعث توهم نشه و یک تفکر مجازی براتون نسازه. برخی مواقع احساس قدرت یا دانایی بیش از حد نکنید. تقریبا اثبات شده برام این موضوع. فقط دور هم بودن و تشویق هم دیگه که بله اینجا سایت تخصصی و ال و بل هست و منفی و مثبت هم که دیگه نگو. آخر قدرت نمایی هست؟ ماجراهای مختلفی بود که نشون داد تفکر واقع گرا و حقیقت بین و تخصصی خیلی در این سایت جایگاه نداره بنظر بخاطر توهم تخصص نابجا. نمونه هاش مثل برجام که اصلا چندان نخونده بشدت باهاش موافقت میشد در حالی که خوندم وحشت ناک بود. البته نسخه انگلیسیش نه فارسیش. یا مثل ماجرای هواپیما که یک تحقیق قوی برای اینکه برای کشور ما هواپیما یا قطار سریع السیر بهتره برای برخی سنگین بود و قابل هضم نبود و اصرار به هواپیما داشتن. چقدر خوب میشه که سعی کنیم خودمون را اصلاح کنیم وگرنه با این توهم ها به جای خوبی نخواهیم رسید. موفق باشید.
  12. سلام - آیا اینها نیروهای رسمی نظامی موشک ساز ما هستن؟بنظر که خیر. چند جوان. درسته؟ - چی ترس داره؟ دیگه نمیتونی فقط روی داشته ها یا حتی فرضیات نیروهای رسمی حساب باز کنی. باید حساب کنی در جنگ ممکنه مردمی که اطرافت هستن هر طرفندی به کار ببندن و باهات بجنگن. - خب محاسبه کنید. هزینه ای که برای آماده باش در این حالت نیاز هست چقدره؟ آیا میتونن همه را بکشن؟ پس نتیجه؟ موفق باشید.
  13. سلام بنظر میرسه احتمال زیاد. در دوسال آینده هیچ کدوم اتفاق نمی افته. عربستان با توجه به تحولاتش اگر بکشه کنار که وضع کسی که داره شاه میشه را خیلی بد میکنه و آبروریزی. حوثی ها هم که اگر بکشن کنار کلا قتل عام میشن احتمالا. تجزیه هم فعلا حوثی ها بنظر رمق جنگ دارن و دارن ادامه میدن و خیلی احتمالش کمه بی خیال بشن. فکر نکنم زور هیچ کدوم هم به اون یکی برسه. توکل بر خدا. بلکه انشاءالله کمک های خوبی بتونه بهشون برسه. موفق باشید.
  14. سلام ببینید. این وسط کمی مغلطه هست. دو مورد: 1- اینکه اگر کسی تونستید با تلاش به نتیجه خوبی برسه با توجه به داشته هاش باید ارزشگذاشت. 2- اگر کسی دروغ گفت و عوامفریبی کرد باید باهاش برخورد بشه. ببینید. سو مدیریت هست. شما هم مدیر بشی احتمال زیاد همینی. اگر بدتر نباشی. اکثرا چه توایران چه خارج ایران سو مدیریت دارن. نمونش ماجرای آتش سوزی لندن و خیلی مباحث دیگه. اگر جزئیات مباحث نظامی آمریکا بیاد بیرون اونوقت متوجه میشید احتمالا که اونها با چه چیزهایی خطاهاشون را میپوشونن. مسئله سر اینه که ما چقدر تلاش برای یادگیری و اصلاح روندمون داریم. تا زمانی که مردم ما مثل شما و خیلی های دیگه فکر کنن و مدام انتظار سفید خالص داشته باشن به جایی نمیتونیم به این راحتی برسیم. همین شهید تهرانی مقدم. ایشون هم به احتمال 99 درصد خطاهای مختلفی داشتن که اگر بیان بشه برخی افراد اینجا احتمالا گردنش را میزنن. اما کار را به اینجا با این پیشرفت رسوند. نمونه سو مدیریت را میتونید در همین سایت ببینید. هر کسی اومده بهش کلی گیر داده شده. درحالی که اون فرد مدیر خودش قبلش بنظر به کسای دیگه ممکن بوده گیر داده باشه. اما خودش مرتکب خطاهای بسیاری شده. بیاید سو مدیریت اصلاح پذیر را با غد بازی و یکدندگی جدا کنیم. بیاید با هم کمک کنیم به پیشرفت نه اینکه مدام سیاه نمایی بشه و از کاه کوه ساخته بشه. موفق باشید.
  15. سلام - اگر کسی نخواد چیزی را متوجه بشه روز روشن را هم با داد و بیداد و مغلطه ممکنه شب جلوه بده که آقا الان در کهکشان تاریکه پس شبه. - دوست عزیز ما فکر می کنم هممون ایرانی هستیم و ارزش قائلیم. پس احساس دشمنی با هم نکنیم. - پست قبلی مواردی بیان شد. اگر مخالفتی با دلیل با هر کدوم دارید بفرمایید. - موارد دیگر: 1- ما اگر بخوایم بشکل کلاسیک مقابل دشمن قرار بگیریم خیلی زمان و هزینه سنگین نیاز داریم فقط ببینید بحث بدنه جت جنگنده چقدر نیاز به زمان داره تا بتونیم به چیزی که نزدیک f35 باشه برای مقابله برسیم. اما با سرمایه گذاری بر جنگ نامتقارن که بارها بیان شده مزیت رقابتی پیدا می کنیم. مثل سوارم و موشک و پهپاد که بعضا اونها عقب هستن و این میتونه نتایج را بسیار جابجا کنه و زمان بسیاری برای ما بخره تا کم کم سر فرصت بقیه بخش ها هم رشد کنن. مثلا الان ببینید کم کم بحث کشتی و زیردریایی و تانک و ... داره بهبود پیدا میکنه. خیلی راه داره اما زمان داره خریده میشه تا کم کم به اونجایی که باید برسیم. 2- بنظر در تلاش هستند سوخو 30 بگیرن. وقتی نمیشه یعنی نمیشه دیگه. باید بدن که ایران بخره. 3- الان سپاه در خیلی جاها درگیره اما درگیری ارتش چقدر هست؟ طبیعتا تیمی که درگیر مبارزه هست هزینه جاری بسیار بالاتری نیاز داره. 4- الان سرمایه گذاری ها در نیروی دریایی ارتش و پدافند ارتش چی هست؟ فقط هواپیما ارتش هست یا اینها هم هستند با این همه سرمایه گذاری و کار که بنظر داره انجام میشه یا مثلا بحث تانکی که به نتیجه رسید. یا خود ارتش کاری میکنه مثل نیروی دریایی که خیلی وقته کلی سرمایه گذاری شده و داره کارهای گسترده کشتی و زیردریایی میکنه یا نیاز به خرید هست. وقتی نیاز به خرید هست باید طرف شما با شرایطی که میتونید تحملش کنید حاضر به فروش باشه. وقتی نفروشن شما به زور مگه میتونید بگیرید. 5- هلیکوپتر هم که با توجه به درگیری سپاه و بحث شیوه جنگی که کشور داره بخشی از هلیکوپتر ها به اون داده شدن. فکر نمی کنم اینها را بتونیم جدا از هم بدونیم. فرماندهی در اصل یکپارچست. طبیعتا اون کسی که نوک پیکان درگیری هست باید نیازهاش بیشتر تامین بشه. مثلا الان باید نیرو های مرزی را بشدت تجهیز کنن و این ارزشمنده. اگر نشده بنظر یعنی یک خطای بزرگ. اما دلیل نمیشه جاهایی که داره این کار به درستی انجام میشه را زیر سوال ببریم. 6- بودجه مملکت هم در کل خیلی کمه و خطرات بالا. همین بودجه کم هم بعضا درست داده نشده مثل اون بنظر 20% که فرمانده گفته بودن فکر کنم یکی دوسال پیش بود. موفق باشید.
  16. سلام ببخشید شاید اساتید دیگر بهتر بگن اما: 1- بنظر سپاه حتی زیر دریایی هم سمتش رفته اما با یک تفاوت عمده. زیردریایی کوچک. کلا در زمینه جنگی خودش فعال هست. ارتش هم در زمینه جنگ کلاسیک. مثلا هوانیروز سپاه بنظر بسمت بالگرد میره با اهداف نظامی خودش که در درگیری ها هم با تفکرات نظامی خودش بره جلو. شیوه جنگی سپاه و ارتش تفاوت داره. ارتش کلاسیک هست و سپاه شکل دیگر شاید چریکی نوین. 2- بنظر عمده فعالیت ارتش بشکل نظامی و درون کشور هست. اما سپاه به اشکلال نظامی و غیر نظامی و بسیاری از فعالیت ها در خارج کشور. مثلا بنظر اصل کاری سپاه قدس که خیلی فعالیت داره. 3- طبیعتا یک سری صحبت ها هم درسته. بالاخره فرمانده هان و تصمیم گیران هم انسان هستند و با خطا. تجربه نشون داده حتی در همین سایت با این همه ادعا خطاهای وحشتناک مختلف صورت میگیره که خیلی راحت میشه بهش گیر داد. تازه اینها که مثلا جوان و ادعای بروز بودن و علمی بودن و تخصصی بودن دارن. 4- ایران الان بشکل مستقیم درگیر جنگ نیست. پس پادگان تو تهران شاید با توجه به بودجه بسیار محدود که چند وقت پیش صحبتی بود که بنظر یک سالی را 20 درصد بودجه را دادن نیان اون پادگان را تجهیز کنن. البته سربازهای لب مرز فرق میکنن که باید تجهیز بشن. 5- اگر دقت بفرمایید سود حاصله از پروژه های سپاه. خیلی جالبه نزدیک این گفتن که 23 هزار میلیارد از دولت طلبکارن. این پول فکر کنم خیلی راحت قابل معنا باشه که چقدر کار انجام شده. و مقابل بودجه نظامی یعنی چقدر سپاه با این همه وظایف مختلف تحت فشار هست. این پروژه ها هم بنظر کشور را داره میبره جلو و باید انجام میشد. بخش خصوصی هم که نمیتونه این هارا هنوز بنظر انجام بده. پس بنظر سود چندانی دستش نیست. اما شاید تا 6 سال قبل دقت کنید پشت سر هم پیشرفت های سنگین موشکی داشت رخ می داد. احتمال داره بخاطر رسیدن بودجه باشه. موفق باشید.
  17. rastinrastini

    اسلحه انفرادی ذوالفقار

    سلام ببخشید اگر میشه درباره میزان سوادتون کمی بگید. به اینکه سید باشید الزاما حرفتون که درست نیست. چطور میتونید در محضر حضرت امیر بگید به این راحتی یک کسی را با منافقین در اون سطح هم راه دونستید؟ رائفی پور ضد آیت الله خوشوقت چیزی گفته؟ لطفا آبروی سادات را با رفتار عصبانی و زشت نبرید. موفق باشید.
  18. rastinrastini

    اسلحه انفرادی ذوالفقار

    سلام متاسفانه در اینجا بعضی ها بیشتر ادعا دارن ولی وارد یک بحث منطقی و چهارچوب دار نمیشن و مباحث خیلی ساده را نمیتونن بپذیرن جز حرف خودشون. 1- اون اسلحه را بنظر گفتن کسی در تیمشون ساخته نه خودشون. 2- من که تخصص نرم افزار دارم در زمینه ازدواج هم مطالعات زیادی کردم و شاید از بسیاری مشاوران تخصصم بیشتره و با نظر شما بنظر اجازه ندارم. 3- ایشون هم خطاهایی دارن و همه ما داریم. باید ببینیم حد و حدودش چقدر هست و در جایگاهی که قرار دارن چقدر حق این خطاها را دارن. 4- سوال بسیار مهم. واقعا جایگاه این سلاح بین سلاح های دیگر که فرمودند مثل سپاه و ودجا چگونه هست؟ واقعا در حد 10% یا 20% ارزشمندیشون فرق داره یا خیلی بیشتر؟ موفق باشید.
  19. rastinrastini

    اسلحه انفرادی ذوالفقار

    سلام یک سوالی. آیا در حد همین اسلحه تا حالا در ایران تولید شده یا الان این بهترینش به احتمال زیاد باشه؟ موفق باشید.
  20. سلام سندش هست. خیلی نمی خواد خودتون اذیت کنید. مکانیزم ماشه یکیشه. هروقت تونستید مکانیزم ماشه را توجیه کنید بعد امید به بقیه و بحث روی بقیه میتونید داشته باشید. خواهشا اینقدر هیجان زده و جوزده نباشیم. موفق باشید.
  21. سلام بنظر میرسه دوستمون حرف درستی زدن. هم تعدادی تولید بشه. هم بقیه سرمایه بره تو بخش هوا و پدافند. نه اینکه اصلا تولید نشه. غربی ها هم دارن اما پدافند و هوایی هم قوی دارن. ایران هم به اندازه مناسبی تولید کنه. بیشترش بعدا. البته اگر بیشتر از یک حداقلی نیاز بود. البته دوست عزیز مبنای تعداد مناسب با وضعیت فعلی را باید تحقیق کرد و همینطوری نمیشه گفت 500 عدد. باید نیازسنجی واقعی صورت بگیره که انشاءالله صورت گرفته یا بگیره. موفق باشید.
  22. سلام دوست عزیز. - اینطور که بیان شده بود ما ir8 را داشتیم جلو میرفتیم. بخاطر برجام شروع نکردیم. چند نسل را همزمان داشتن کار میکردن. - بحث دوم اینکه اصلا برجام برای چی بود و واقعا چی به ما داد. - بحث سوم اینکه ما با تلاش بیشتر احتمال زیاد منابعمون را برای مدتی میتونستیم احتمالا تامین کنیم. صحبت وزیر اطلاعات هم ناقص بود. گفت میزانی که داریم چقدره اما نگفت همزمان چقدر هم تولید داریم. نمونش هم همین اردکان که گفتن بنظر حدود 50 تن در سال. - طرح جدید هم که قرار بود با طرفهای دیگه باشه اما شیوه ای که رفتن در نهایت بنظر خود ایران این کار را کرد. یعنی فواید برجام دونه به دونه کمتر شد. - بحث دیگه اینه که بسیاری از فوایدی که برای برجام گفته میشه برای اون نیست. مثلا بحث امنیت و جنگ که دروغ محض بود. یا همین پیشرفت که قبلش داشت انجام میشد و همین ir8 هم اگر یادتون باشه از قبل از مذاکرات بنظر کار میکردن روش. راکتور هم که بنظر ایران خودش طراحی کرده. - بحث بعدی هم اینکه با توجه به گذشته ای که برجام داشته ما نمیتونیم احتمالات آینده را به عنوان فواید در نظر بگیریم. در صورت استفاده از مکانیزم ماشه حتی از طرف غربی ها ممکنه یک روز مونده به تموم شدنش همه اونچیز های نوشته شده برگرده. یا بر اساس موشکی یا حقوق بشر همون تحریم ها را (غیر از مالی که کلا رفته رو هوا و برداشته شدنی دیگه بنظر نیست و برجام هم انجامش نداد علارقم اینکه امضای برجام بنظر بخاطر تحریم های مالی بود بیشتر) برگردونن و انگار نه انگار. بنظر همون فشاری که سر هسته ای آوردن سر موشکی و حقوق بشر بیارن. در حقیقت ما با برجام بنظر یکی از خاکریزهامون را خالی کردیم واونها جلوتر اومدن. موفق باشید.
  23. سلام دوست عزیز. مشکل اینجاست که ما به این راحتی به بعد از اون دو سه سال نمیرسیم. - ما برجام را چرا امضا کردیم؟ غیر از تحریم؟ چرا باید ادامه بدیم وقتی برداشته نشده؟ - منابع را کم کم میشد قاچاقی آورد. مقداری میومد بنظر تا چندسال کفایت میکرد. فقط یکبار اگر میومد. کمی وقت بیشتر احتمالا درست میشد. - آب سنگین که مگه تو راکتور بتن نریختن؟ تا چقدر باید صبر کنیم تا طراحی انجام بشه. در حالی که قرار بود همکاری بشه. در این زمینه هم بشدت عقب برگشتیم. - ir8 هم که قبلا در حال تحقیق بود فقط زمان می خواست که بنظر این تغییری بخاطر برجام اتفاق نیافتاد. پس ربطی چندان نداره به برجام. اون بنظر مسیرش را میره. - نکته مهم ماجرا اینجاست که ما الان چندسال عقب افتادیم فقط در بخش هسته ای. بحث های دیگه هم که بیان شد مخفیانه مباحثی توافق شده اونها هم وضعش را خرابتر میکنه. اینجاست بنظر مشکل اصلی نه خود هسته ای. یک نکته مهم هم درنظر داشته باشید. بحث امکان ترورها با توجه به دادن اطلاعات زنجیره تامین هسته ای براساس برجام. اینها را چه کنیم؟ موفق باشید.
  24. ببخشید مخالفان فقط این را نمیگن. - درجه ایران را از جایگاه حامی قوی مستضعفان کم کرد.(خیلی خوب شاید باشه در این زمینه اگر دوستان وقت داشتن بشکل تحلیلی تاپیکی زده بشه. بنظر این فروم جای این کار تخصصی باشه). - اینکه به موقع کار انجام نشد. وقتی غربی ها در زمینه تحریم که بنظر اصلی ترین مورد بود عمل نکرده بودن چرا ایران داشته هاش را داد. بتن ریخت و موادش را بیرون برد.(در نهایت در طراحی اونها نیومدن جلو. متاسفانه تعجیل نابجا شد.) - اینکه ما قطعنامه ها را لغو نکردیم بلکه یکجا جمع کردیم و خودمون هم قبولشون کردیم. - اینکه غربی ها هر زمان بخوان خیلی راحت میتونن همه چیز را برگردونن با توجه به مکانیزم ماشه. (دقت کنید در گروهی که 8 نفر هستن و رای اکثریت هست 5 نفرشون از غرب هستن.) - اینکه زنجیره تامین هسته ای ما بنظر اطلاعاتش میره دست غرب. - اینکه توافقاتی غیر برجام هم بوده و کم کم داره صداش در میاد. - اینکه چیزهایی که داده شده با گرفته ها متناسب نیست. اگر دقت کنید هم رهبری خیلی دربارش هشدار دادن و بعدا هم نزدیک این گفتن ادامه به این شکل خسارت محض هست. هم بعضا طرفدارهای غیر متصل به دولت ازش برگشتن. نمونش هم آقای توکلی یا افراد دیگه. نمیگم برجام صفر بود. اما خیلی بنظر فاجعه هست. درسته مواردی داشته اما اون مواردی که باید بدست میومد مثل تحریم بدست نیومد. الان مگه پول چقدر میاد تو مملکت؟ مگه اصل کاری تحریم نبود؟ وقتی پول نیاد به هر دلیلی این برجام به چه درد ما میخوره؟
  25. سلام - واقعا آدم از برخی موارد و فکر نکردن دردش ممکنه بگیره. - مگه ما خیلی چیزهای دیگه را وارد نمیکردیم؟ بشکل قاچاق نمی آوردیم؟ مگه دور نمیزدیم؟ تلاشهایی شده بود و نتیجه نداد اما تجارب ما هم افزایش میافت و بالاخره راه باز میشد. ایران که کره شمالی نیست. موقعیت و شرایطی که داره بشدت متفاوت هست و نمیتونن به این راحتی ایران را محاصره کامل بکنن و همون تحریم سنگین هم چندان نمیتونست دوام بیاره فقط نیاز به تلاش بیشتر بود. لطفا نگید  پدر مردم در اومد که پدر مردم از داخل کشور در اومد نه از اون تحریم. مگر موارد خیلی خاص تحریمی مثل برخی داروها که برای اون هم راهکارهایی میشد داد. مثل همکاری با عراق که بیماران خاص را از طریق عراق تامین کنیم. - مگه ما تولید کیک زرد نمی کردیم؟ مگر تاسیساتی مثل اردکان را نمیشد ساخت؟ مگه وایساده بودیم تموم بشه؟ مگر بحث اکتشاف نبود؟ - در دولت قبل مگر گفتن ما بینهایت منابع کیک زرد داریم؟ گفتن توانستیم تولید کنیم. یک محصول جدید تا بیاد تولیدش رشد کنه بنظر کمی طول میکشه درسته؟ - فرقش با قبل از انقلاب اینه که ما اونموقع فقط میخریدیم مثل تجهیزات جنگی اما الان در بسیاری از موارد خودمون شدیم تولید کننده. - مثل ماجرای برجام واقعا چرا قبل از نظر دادن کمی فکر و تحقیق نمیشه؟ نمیدونم با توهین و تحقیر این و اون چه چیزی به دست میارن بعضی افراد. موفق باشید.