TANK

تاريخچه طراحی و تولید موشکهای بالستیک ایران

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

تاريخچه موشكي ايران
تلاش هاي ايران براي ساخت موشك هاي بالستيك با برد زياد و توپخانه هايي با برد بالا را ميتوان به سه دوره زماني تقسيم كرد.دوره اول بين سال هاي(1977- 1979).دوره دوم در خلال جنگ با دشمن بعثي حوالي سالهاي(1980- 1988) و دوره سوم بعد از جنگ در سال(1988)به بعد.

از مرحله دوم به بعد ساخت موشك وارد فاز جديدي شد و ساخت و طراحي موشك ها به تعداد بالا و همزمان با شرايط خاص انجام شد.(ميتوان عنوان كرد كه با توجه به اينكه ايران در خلل جنگ 8 ساله تاثير موشك هاي بالستيك و فناوري موشكي را درجنگ و استراتژي دفاعي به خوبي درك كرد و بعد از جنگ به سمت استراتژي دفاع موشكي نامحدود روي ورد).

بعد از پايان جنگ ايران كوشيد كه با كمك گرفتن از مهندسين خارجي برزگ كه از كشور خود رانده شده و يا بيكار بودند به توسعه فناوري موشكي خود بپردازد.برنامه موشكي ايران به سرعت پيش رفت و باعث حيرت جهانيان گشت.

سوخت جامد

پايه و شالوده اصلي استفاده از اين نوع سوخت موشك هاي عقاب و شاهين 2 بودند.

ايران از اين فناوري به صورت سيتماتيك براي توليد توپخانه هاي صحرايي خود استفده كرد كه باعث ساخت توپخانه هاي گروه فجر,نازعات و زلزال گرديد.تلاش هاي اوليه به پشتوانه كمك هاي فني و تكنولوژيكي چين انجام شد.در همين راستا كارخانه هاي مونتاژ و توليد صنعتي زيادي در خلال سال هاي 1991 تا 1992 ايجاد شد.ايران با سرعتي باور نكردني از چين پيشي گرفت و در ساخت اين محصولات از كمك چين بي نياز گشت.

سوخت مايع

بعد از جنگ,ايران به ازمايش موشك هايي با سوخت مايع روي اورد از جمله موشك اسكاد-بي كه به وسيله مهندسي معكوس ساخته شده بود.نمونه بومي موشك اسكاد-بي به نام شهاب-1 شناخته ميشد كه دوباره طراحي و ساخته شده بود.

بعد از شهاب 1 نوبت به شهاب 2 بود كه از روي موشك اسكاد-سي طراحي و توليد شده بود.اخرين موشك از اين گروه در حال حاضر موشك شهاب 3 است.تمامي اين برنامه ها با كمك هاي فني روسيه و كره شماي انجام شد.ايران طرح هاي زيادي را براي ساخت موشك هاي شهاب 4(موشكي براي حمل ماهواره),موشك شهاب 5 و شهاب 6 در دست اجرا دارد كه اطلاعات كمي از انها وجود دارد و شايد نوع 5 و 6 ان وجود خارجي نداشته باشند.طبق برخي گمانه زني ها ايران براي گسترس موشك هاي خود از موشك كره اي تيپدانگ 2 كه در چهارم جولاي سال 2006 ازمايش شد استفده ميكند(اينها همگي حدس و گمانه زني هايي است كه توسط سرويس هاي اطلاعاتي غربي بيان شده است).

گروه موشك هاي تاكتيكي ايران



موشك فاتح-110:

موشك فاتح-110 يكي از پيشرفته ترين موشك هاي بالستيك برد كوتاه است كه با دقتي 10 متري قدرت زيادي در نبرد هاي نزديك به نيروهاي مسلح ميبخشد.اين موشك بردي 200 كيلومتر در نوع اول و 250كيلومتري در نوع دوم دارد.

تصویر
موشك چند كلاهكه فجر 3:

موشك چند كلاهكه فجر 3 ايران يك موشك پيشرفته بالستيك است.اين موشك به صورت بومي و با سوخت مايع گسترش داده شده است از برد اين موشك اطلاعاتي در دسترس نيست.اين موشك با توجه به چند كلاهكه بودن از قدرت تخريب بالا در حجم وسيعي برخوردار است.طبق برخي گمانه زني ها فجر 3 از كلاهكي 3 قسمته ساخته شده است.

تصویر
موشك شهاب 3:

موشك شهاب 3 اولين موشك بالستيك ميان برد ايران است.مدل اول اين موشك كه با نام Shahab-3A شناخته ميشود بردي برابر 1300 كيلومتر را دارست.مدل بعدي اين موشك كه با نام Shahab-3B شناخته ميشود از كلاهكي سنگين تر بهره ميگيرد و توانايي هدف قرار دادن اهدافي در 2000 كيلومتري را داراست.نوع اخر اين موشك Shahab-3d ناميده ميشود كه بردي بين 2200 تا 3000 كيلومتر را داراست.
http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/40507000/jpg/_40507665_shahab3afp203.jpg

تقسيم بندي گروه هاي موشكي جمهوري اسلامي ايران:

توپخانه صحرايي:

● فجر-2

● فجر-3

● فجر-5

● فجر-27

● عقاب

موشك هاي بالستيك با برد كوتاه:

● سميد(توپخانه)

● تندر-69(توپخانه)

● شاهين2(توپخانه)

● نازعات(توپخانه)

●زلزال(توپخانه

●فاتح-110

●صيغه

موشك هاي بالستيك ميان برد:

● آر-17 ايي نسخه اي از موشك اسكاد- بي

● شهاب-1

● شهاب-2

● شهاب-3

● فجر-3(چند كلاهكه)

● قدر-110

موشك هاي بالستيك برد بلند:

● شهاب-4(وضعيت نامعلوم)

● شهاب-5(وضعيت نامعلوم)

● شهاب-6(وضعيت نامعلوم)

------------------------------------------------------------------------

منبع:

● وكيپديا,فاس,گلوبال,ان تي اي

----------------------------------------------------

نويسنده: اميرحسام ملائي يگانه

Copyrights©Moshaki-nezami.blogfa.com

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
كسي از عملياتي شدن ● شهاب-4(وضعيت نامعلوم) ● شهاب-5(وضعيت نامعلوم) ● شهاب-6(وضعيت نامعلوم) خبري نداره

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
شهاب4 رو که تلویزیون 100 بار اعلام کرده و در سال 2002 آزمایشاتش به پایان رسیده آما در مورد شهاب5و شهاب6 به نظر خودم شهاب5 حتما عملیاتی شده :lol:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسم الله الرحمن الرحیم با سلام من یک همچین تاپیکی رو یکی دو ماه پیش به نام " موشک شهاب 6 کابوس آمریکایی ها " در یکی از بخش های سایت دادم که آخر معلوم نشد به کجا رسید ولی اینجا من می خوام از دوستان خواهش کنم که این تاپیک رو درست به پایان برسونیم البته با اطلاعات جدیدی که من می دم . چند وقت پیش آزمایش موشک عاشورا به گفته ی سردار نجار با موفقیت به پایان رسید بعد از اونیکی از فرماندهان روسی اون رو انکار کردن ولی چرا ؟؟؟؟ چرا وقتی خواستند موشک شهاب 3 رو آزمایش کنند از اون فیلم ، عکس و مقالات زیادی عرضه کردن و حتی بیشتر از 5 بار از زبان سردار های مختلف طرز کار این موشک و حتی توضیح در مورد کلاهک هایی که در این موشک می شه کار گذاشت توضیح دادن ، در صدا و سیما ... ولی درباره ی موشک عاشورا نه فیلم نه عکس و نه حتی یک برنامه ی تلویزیونی در مورد اون صحبت نکرد . این از کار هایی هست که آدم رو به شبهه می اندازه . خواهشا برای اطلاعات بیشتر به سایت زیر رجوع کنید که حتی این سایت اطلاعاتی در مورد شهاب 6 رو داده یک توضیح دیگه اینکه این سایت برنامه ی نظامی تمام کشور های رو داره ولی اگر ایران به چنین سیستمی ( موشک های شهاب 4 ، 5 ، 6 ) نجهیز نیست پس چرا این سایت رو مسدود کرده ؟؟؟؟؟؟؟ http://www.globalsecurity.org/wmd/world/iran/missile.htm در این قسمت می تونید اطلاعات نظامی تمام کشور ها رو بخونید البته به زبان انگلیسی !!!!!!! من از درست یا درست نبودن این اطلاعات ، اطلاعی ندارم ولی اگر این ها غلط بودن که مسدود نمی شد ؟؟؟؟؟ http://www.globalsecurity.org/wmd/library/news/index.html به گزارش خبرگزاری های مختلف ایران با کمک یک تیم روسی تمام برنامه های ساخت موشک های شهاب 4 و 5 رو متوقف کرده و تمام تمرکز خود رو بر روی عملی کردن موشک شهاب 6 کرده . نظر شما در مورد تعداد موشک های شهاب 1 و 2 و سه چیه . ایران به چه تعداد موشک دور برد با برد هایی هم سطح شهاب مجهز هست روزانه و یا هفتگی ایران قادر به تولید چند تا موشک شهاب 3 هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در این جا لازم به ذکر هست در مورد ادعای جدید رئیس جمهور عراق مبنی بر حاکم بودن عراق بر روی شط العرب . نظر شما در این باره چی هست . ولی در اینجا من باید بگم که چرا به روس ها خزر رو دادیم و سکوت کردیم ولی در اینجا این گونه می ایسیتم در مورد جنگ با عراق فکر نکنم لازم به نوشتن باشه یعنی هشت سال جنگ و اون همه جوون کشته همش کشک .... ولی اگر الان باز یک جنگی بین ایران و عراق روی بده ایران در ارز یکگ هفته این جنگ رو تموم می کنه البته بدون دخالت آمریکا و اسرائیل . icon_cheesygrin :| :|

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اظهارات اخير علاالدين بروجردی، رييس کميسيون روابط خارجی و امنيت ملی مجلس شورای اسلامی در جمع اعضای جامعه اسلامی مهندسين درباره گزارش امکان انجام آزمايش موشکی تازه ايران با هدف پرتاب ماهواره مخابراتی به فضا بار ديگر برنامه توسعه ظرفيت های موشکی در ايران را در مرکز توجه محافل تخصصی و سياسی قرار داده است.
مخالفان برنامه های هسته ای ايران در کنار اتهام نظامی بودن هدف های توسعه برنامه های اتمی آن، برنامه های توسعه موشکی تهران را مکمل برنامه های اتمی آن می خوانند.

طبق این اتهامات ايران مصمم به دست يافتن به سلاح اتمی است و بخشی از برنامه های توسعه موشکی آن نيز در نهايت به منظور تامين نيازهای حمل و پرتاب سلاح اتمی صورت می گيرد. اين دسته از افراد با استناد به خصوصيات فنی و ظرفيتهای بالقوه موشکهای بالستيک ميان برد ايران، برنامه "توسعه فضائی" آنرا نيز پوششی برای افزايش برد سلاحهای اتمی می خوانند. ایران همواره چنین اتهاماتی را رد کرده است.

ايران که طی سالهای ۱۹۸۰ تا ۱۹۸۸ در حین جنگ با عراق بيش از دويست بار مورد اصابت موشکهای بالستيک قرار گرفت، در سال ۱۹۹۵ با توليد موشکهای موسوم به شهاب ۱ با برد ۳۰۰ کيلومتر، به جرگه کشورهای دارای تکنولوژی توليد موشکهای بالستيک پيوست.

توسعه سلاحهای موشکی ايران سريعتر از برنامه های اتمی آن صورت گرفته، بطوريکه قابليتهای موشکی ايران بخش عمده ای از توان حمله و همچنين ظرفيتهای بازدارندگی دفاعی آن به شمار می رود.

با توجه به حساسيتی که برنامه های توسعه اتمی ايران بوجود آورده، ايران با اصرار در دفاعی بودن ظرفيتهای موشکی خود، در سال ۲۰۰۳ اعلام کرد که برنامه افزايش برد موشکهای بالستيک ميان برد خود را به حالت تعلیق در آورده است.

موشک موسوم به شهاب ۴ که هرگز از سوی ايران مورد آزمايش قرار نگرفت در صورت توفيق در پرتاب آزمايشی و با عملياتی شدن می توانست هدفهایی را در "شعاع ۳۰۰۰ مايل" (حدود 5 هزار کيلومتر) مورد اصابت قرار دهد. به اين ترتيب بخش عمده ای از خاک اروپا در برد موشکهای مزبور قرار می گرفت.

طراحی موشکهای شهاب ۴ بر اساس طرح توسعه شهاب ۳ صورت گرفته و مرکب از سه بخش بود. بخش اول اين موشک از روی مدل آزمايش شده شهاب ۳ ساخته می شد. بخش دوم آن بدنه موشک اسکاد بی و بخش سوم اين موشک نيز قرار بود با موتور سوخت جامد تجهيز شود.


قابلیت های موشکی ایران
موشکهای شهاب ۳ ايران ۱۷ متر طول دارد وقادرند کلاهکی به وزن ۱۰۰۰ کيلو گرم را تا مسافت ۱۳۰۰ تا ۱۵۰۰ کيلومتر حمل کنند

اين نوع از موتورهای موشکی را ايران با استفاده از طراحی چينی در داخل توليد و پيش از اين بطور محدود، جداگانه و در قالب آزماشهای موشکی متفاوت مورد آزمايش قرار داده بود.

در ماه ژوئن سال ۲۰۰۶ وزارت خزانه داری آمريکا دارائيهای شرکت چينی موسوم به "صنايع ديوار بزرگ" را که کليه سهام آن متعلق به دولت چين است به اتهام همکاری با صنايع موشکی ايران ضبط کرد. موضوع اتهام متوجه توليد موشکی مجهز به موتور سوخت جامد بود که بر اساس پوسته شهاب ۲ توليد شد و سال گذشته با نام فجر ۳ از سوی نيروی هوائی سپاه پاسداران در ايران مورد آزمايش قرار گرفت. در ايران موشک ديگری با موتور سوخت جامد با نام قدر ۱۱۰ نيز در دست تهيه قرار دارد که گفته می شود تا ۱۸۰۰ مايل (بيش از 2800 کيلومتر) برد خواهد داشت.

تقريبا تمامی موشکهای بالستيک ميان برد ايران، با تغييراتی، تکنولوژی و کاربرد موشکهای شهاب ۳ را دارد، اگر چه ايران در گذشته حتی از موشکهای شناخته شده شهاب ۳ نيز با عناوين متفاوتی ياد کرده منجمله زلزال ۳ که در حقيقت الگوی آن شهاب ۳ بوده است.

وزن موشکهای شهاب ۳ ايران که از سال ۲۰۰۲ توليد آنها در ايران آغاز شده ۱۶ تن و قطر آن ۱.۳ متراست. طول اين موشکها ۱۷ متر طول دارند و قادرند کلاهکی به وزن ۱۰۰۰ کيلوگرم را تا مسافت ۱۳۰۰ تا ۱۵۰۰ کيلومتر حمل کنند.

اين موشکها بر اساس تکنولوژی سيستم پرتابی موشکهای اسکاد روسی آر ۱۱ و با حمايت وسيع فنی روسها ابتدا در کره شمالی توليد شد و بعد با نامهای متفاوت در ايران و پاکستان نيز توسعه يافت. موشکهای اين نسل را که با تفاوتهای جزئی توليد می شوند، در کره شمالی نودونگ ۱ در پاکستان قاری و در ايران شهاب ۳ نام داده اند.


مخالفان برنامه های هسته ای ايران برنامه های توسعه موشکی تهران را مکمل برنامه های اتمی آن می دانند

دقت هدف گيری اين موشکها در ابتدا ۲ کيلومتر بود ولی گفته می شود موشکهای شهاب ۳ ايران با تجهيز آنها به سيستم هدايت شونده به نسبت پيشرفته، قدرت هدفگيری در شعاع ۵۰ متر از هدف را دارند.

موشکی که می تواند بمنظور قرار دادن ماهواره مخابراطی ايران در مدار زمين مورد استفاده قرار گيرد دارای ۳۰ تن وزن و از نوع پيشرفته موشکهای بالستيک موجود ايران است که پیش از این در اختيار نيروی هوائی سپاه پاسداران قرار گرفته است.

اين موشک در صورت عملياتی شدن مشابه موشک تای پو ساخت کره شمالی خواهد بود. موشک تای پو در نوامبر سال گذشته توسط کره شمالی مورد آزمايش قرار گرفت ولی پرتاب موفقی نداشت. ناظران برنامه های توسعه موشکی ايران بر این باورند که بين ايران و کره شمالی همکاری نزديکی در مورد برنامه های توسعه ابزار های پرتابی وجود دارد. کميته تخصصصی سنای آمريکا نيز طی گزارشی که در ژوييه سال ۲۰۰۶ منتشر کرد بر اين نکته تاکيد کرده بود.


ايران از سال ۲۰۰۰ ميلادی با اعلام برنامه توسعه تکنولوژی فضائی اعلام کرد که قصد دارد ماهواره مخابراتی تولید کند



با توجه به ظرفيت بازدارندگی توان موشکی برای، توسعه شعاع پروازی موشکها برای کشور دارنده، می تواند عامل مهمی در محاسبات توان دفاعی آن کشور تلقی شود. کره شمالی با تکيه بر همين نظريه در گذشته مبادرت به آزمايش موشکهایی کرده که برد موثرآنها فراتر از منطقه جغرافيائی آن کشور بوده است.

ايران از سال ۲۰۰۰ ميلادی با اعلام برنامه توسعه تکنولوژی فضائی، اعلام کرد که قصد دارد ماهواره مخابراتی تولید کرده و آنرا با استفاده از موشکهائی که خود توليد می کند در مدار زمين قرار دهد.

سيستم پرتابی مورد نظر ايران برای قرار دادن ماهواره مخابراتی در مدار زمين بر اساس سيستمهای موشکی نظامی طراحی شده و مخالفان، برنامه فضایی اعلام شده ايران را پوششی برای توليد موشکهای قاره پيما با مقاصد نظامی معرفی می کنند.

ايران در سال ۲۰۰۵ ماهواره مخابراطی سينا ۱ را توسط روسيه در مدار زمين قرار داد و ماهواره مصباح، ماهواره دوم ايران بشمار می رود.

مطابق برنامه ای که اجرای آن تاکنون با تاخير مواجه شده، ايران قصد دارد به توليد و پرتاب مستقل پنج ماهواره تا سال ۲۰۱۰ مبادرت ورزد. در صورت توفيق اين برنامه، شرايط ايران در معادلات موازنه قدرت جهانی تغير اساسی خواهد کرد. البته هزينه های اقتصادی و موانع فنی در دستيابی به هدفهای چنين برنامه ای اندک نخواهند بود.

وزن ماهواره ای که بتواند به گرد آوری امواج راديویی و ارسال آن به زمين بپردازد حدود ۳۰۰ کيلو گرم خواهد بود. در صورت توفيق در قرار دادن ماهواره ای به اين وزن در مدار زمين، تغيير طرح دماغه موشک با هدف افزايش وزن دماغه و کاهش نسبی برد آن مشکل نخواهد بود. وزن بمبهای اتمی که براساس طرح نسل اوليه اين بمبها توليد شده اند در حدود ۱۰۰۰ کيلوگرم است.

استفاده بالقوه دو گانه از ظرفيتهای موشکی که هم می توانند مصارف نظامی و هم غيرنظامی داشته باشند، مخالفان برنامه های موشکی ايران را دقيقا در خط مخالفان برنامه های توسعه هسته ای ايران قرار داده است.


منتقدان سياسی ايران با سوء ظن و حساسيت فوق العاده برنامه های توسعه موشکی و اتمی دولت جمهوری اسلامی را را دنبال و با آن تا حد امکان مقابله می کنند



برنامه غنی سازی اورانيوم نيز همانگونه که می تواند در توليد سوخت هسته ای مورد استفاده قرار گيرد، قادر است در توليد بمب اتمی نيز مورد استفاده قرار گيرد.

توسعه همزمان اين دو بخش از تکنولوژی اتمی و موشکی در گذشته توسط ساير کشورها منجمله هند، پاکستان و کره شمالی به تبديل نها به قدرت نظامی اتمی انجاميده است.

به همین دلیل است که منتقدان سياسی ايران با سوء ظن و حساسيت فوق العاده برنامه های توسعه موشکی و اتمی دولت جمهوری اسلامی را دنبال می کنند و با آن مخالفند. اگرچه ايران همواره منکر پيگيری هدف هدف های نظامی در برنامه های اتمی خود شده است.

موشک مورد بحث توسط ايران هنوز مستقلا مورد آزمايش قرار نگرفته، اما اظهار نظر آقای بروجردی از يک سو و از سوی ديگر عدم رد امکان آزمايش موشکی توسط ايشان، گمانه زنی ها در مورد احتمال نزديک بودن اين آزمايش را افزایش داده است.

با توجه به حساسيت فوق العاده آمريکا و اسرائيل در قبال فعاليت های اتمی و توسعه توان موشکی ايران، انتظار می رود که آزمايش موشکی احتمالی توسط جمهوری اسلامی، حتی با تاکيد بر هدفهای غير نظامی آن، روابط خارجی ايران را با بحران تازه ای مواجه سازد، بحرانی که تصور ايجاد آن از ذهن سياست گذاران دولت دور نيست ولی با گشودن حساب بروی آثار مثبت احتمالی آن در داخل، بنظر می رسد که عوارض افزايش فشارهای خارجی ناشی از آزمايش موشکی کم اهميت تلقی شده است.

تصویر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کاربران سایت میلیتاری . امروز در این تاپیک می خوام یک موضوعی رو مورد بررسی قرار بدیم که برای خودم خیلی جالبه البته با کمک از اطلعات شما دوستان . از پنج سال پیش تا امروز ایران پیشرفت های چشمگیری از زمینه های مختلف از جمله موشکی شده . از جمله موشک هایی که شما می دونید و مخصوصا موشک های زمین به زمین ایران که تن خیلی از دشمنان ما رو به ارزه می اندازه . ولی سؤال اصلی اینجا هست ایران روزانه به چه مقدار قادر به تولید موشک هست من با موشک های هوا به زمین و موشک های کروز و سطح به سطح هیچ کاری ندام من فقط می خوام بدونم که سرعت تکثیر و تولید این موشک ها یعنی موشک های شهاب 1 و 2و مخصوصا شهاب 3 هم از نوع اول و دوم و موشک عاشورا روزانه چقدر می تونیم تولید کنیم و یا برای ساخت موشک شهاب 3 چه مقدار زمان نیاز هست . من این اطلعات رو در اینترنت پیدا نکردم و مجبور شدم اینجا یک تاپیک بدم با عرض تشکر از شما کاربران به نظر شما ما می تونیم در صورت بروز جنگ با نوشتن اطلاعات غلط و اشتباه در این سایت به دشمن ضربه بزنیم چون سرویس های جاسوسی آمریکا حتما از این سایت استفاده می کنند چون به نظر من این سایت یک سایت بسیار مفید برای اطلاع رسانی در مورد ارتش ایران هست icon_cheesygrin :| :| :lol: :lol: :( :cry:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوست من موشک که خودروی پیکان نیست روزانه تولید شود و بگیم تولید هزار دستگاه در روز! تسلیحات نظامی سنگین یک مدت زمان مشخص برای تولید دارند و نمیتوان سریعتر از آن سلاح را سرهم کرد که این زمان شاید تا چند سال هم برسد! شاید بتوان یک موشک شهاب3 را در طول یک ماه تولید کرد که امکان کاهش زمان نیست مثلا بگیم زمان بشه یک هفته تا تولید ده برابر شود! برای افزایش کمیت تولید باید خطوط تولید افزایش یابد یعنی اگر بطور مثال میخواهیم ماهانه صد موشک بالستیک تولید کنیم باید ده خط تولید داشته باشیم. البته زمان تولید موشکهای غیر بالستیک مانند ضد تانک و دوش پرتاب ... کمتر است و امکان تولید روزانه وجود دارد. icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
روزانه 3000 دستگاه خودرو مي سازه!! :| icon_cheesygrin ولي موشك اصولا با توجه به مراحل كمي و كيفي بين 15 تا يك ماه طول مي كشه!‌ (منظورم موشك هاي مثل شهاب-3 به بالاست ها!). وگرنه از يك موشك ضد تانك ممكنه روزانه 200 تا هم بزنن!!!!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
می گم این اطلاعات رو از کجا اوردین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من فکر کنم همین طور باشه که شما می گید یعنی در سال فقط ما می تونیم دوزاده تا موشک شهاب 3 درست کنیم . باید خط های تولیدی این موشک رو ببریم بالا که حد اقل هر هفته یک بار موشک شهاب 3 تولید بشه . در مورد دیگه من اگر جای آقا سعید بودم در این سایت می بستم و می فرتم می دونید چرا این سایت علاوه بر خوبی هایی که داره ولی متاسفانه دشمنان ما زاق ما رو چوب می زنند . این رو بدون شوخی می گم . منافقین میتونند این اطلاعات مربوط به اسرار یا هر چی در مورد ارتش و سپاه در این سایت به صورت طبقه بندی شده در اختیار آمریکایی ها بزارن . مثل همون کرای که در جنگ با صدام انجم دادن ( گوش دادن به صحبت های رزمنده ها از طریق دستگاه های مخصوص و ترجمه کردن اون ها به عربی برای .... صدام ) . آمریکا هم میتونه از ترجمه گران برای استفاده از محتویات این سایتاستفاده کنه اون وقت نقاط ضعف و قوت ما رو می فهمند . به خاطر همین موضوع اگر جنگی رخ داد اطلاعات اشتباه در سایت بنویسید :lol: :( :cry: مثل ( دیروز سردار نجار اعلام کرد که دیروز 40 فرود موشک توپول ام روسی بابرد 12 هزار کیلومتر به ایران فروخته شد ) icon_cheesygrin :| :| :lol: :cry: :lol:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
برادر من اين اطلاعاتي كه مي بيني اينجاست كمتر از 10 درصدشون صحت داره! يا مربوط به خيلي وقت پيش مي شه! مثلا همين اس-300 رو من يادم هست ايران 10 سال پيش داشت! درضمن با اين سرمايه گزاري هايي كه در بخش موشكي مي شه شك دارم ساليانه كمتر از 100 فروند ساخته بشه!‌ منتهي آمار من مربوط به يك خط توليد بود! حالا نمي دونم اينا چندتا دارن!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نگران نباشيد ما اطلاعاتی نداريم که آمريکا ازش بی خبر باشه! اين اطلاعت رو از زبون خود فرماندهان سپاه ما اينجا می نويسيم می رن اونا رو ترجمه می کنند ! يه لحظه جرج بوش رو تصور کردم با يه مترجم نشسته پای سايت ميليتاری داره جاسوسی ميکنه icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلاحهاي جنگي مثل ماشين آلات و خودرو نيست كه با تيراژ ثابتي روزانه توليد بشوند. اگه نظر من را بخواهيد آمار توليد موشكهاي ميانبرد خيلي كم و ناچيز است. چون اينگونه تسليحات نه قابليت فروش در تيراژ بالايي دارند و نه مي توان آنها را در تعداد زياد انبار كرد. همچنين احتمال فساد سوخت مايع اين موشكها در گذر زمان وجود دارد. در ضمن با طرحهاي جديد معمولا موشكهاي قديمي تر بعد از مدتي از رده خارج خواهند بود. همچنين اينگونه سلاحها بيشتر كاربرد پيشگيرانه دارند تا تهاجمي و بنابراين خطوط توليد آنها احتمالا در شرايط صلح با حداقل ظرفيت فعال خواهد بود.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
کسب اطلاعات نظامی از راه های مختلفی صورت ميگيره پس حفاظت اطلاعات نبايد فراموش شه دوستان بايد دقت داشته باشن که هيچ دولتی نميتونی اطلاعاتی رو کاملا مهرمانه نگاه داره و يک روز از يک جا درز پيدا ميکنه پس بايد دسترسی به اطلاعات خودی رو واسه بيگانه هرچه ساخت تر کرد مثلا يک کاربر ميتونه بگه که من ديروز يک ميگ 29 ديدم تو تبريز که از قسمت فلان فرودگاه بلند شد دفعه ديگه ازش عکس ميگيرم ميزرم شما هم ببينين اين ميتونه يک شروع خوب و کم هزينه باشه واسه سرويس های اطلاعاتی ساير کشور ها

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.