nasirirani

سخنان بسيار مهم فرمانده نيروي زميني ارتش؛تاكتيك زمين مسلح!!

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

[b]خبرگزاري فارس: فرمانده نيروي زميني ارتش از برگزاري مراسم رژه هوايي جنگنده بمب‌افكن‌هاي نيروي هوايي ارتش در تهران و ساير شهرستان‌ها خبر داد.[/b]
به گزارش خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس، اميراحمدرضا پوردستان فرمانده نيروي زميني ارتش در نشست خبري كه صبح امروز به مناسبت هفته ارتش برگزار شد، اظهار داشت: پيوستن ارتش به صفوف انقلابيون يكي از عوامل موثر پيروزي انقلاب در ايران بود و نامگذاري 29 فروردين توسط امام(ره) به نام روز ارتش، هويت و جان دوباره‌اي به ارتش داد.
وي افزود: بعد از پيروزي انقلاب اولين يگان‌هاي كه در استان‌هاي آشوب‌زده حضور پيدا كرد، يگان‌هاي نيروي زميني بود همچنين اولين نيروي كه با رژيم بعثي در مرزهاي ايران درگير شد نيروي زميني ارتش جمهوري اسلامي ايران بود.
پوردستان ادامه داد: بعد از جنگ هم يگان‌هاي نيروي زميني در مرزها حضور داشتند و امسال سي و يكمين سال حضور يگان‌هاي نيروي زميني در مرزهاي كشور است و اين نيرو اقدامات فراواني در جهت پاكسازي مناطق جنگي انجام مي‌دهد.
فرمانده نيروي زميني ارتش در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به حادثه 11 سپتامبر و برخورد هواپيماها به برج‌هاي دوقلو اظهار داشت: بعد از اين حادثه دنيا وارد فاز جديدي و فضاي امنيتي خاصي در جهان متداول شد همچنين واژه جنگ ناهم‌تراز به لغات نظامي اضافه شد.
وي افزود: در همين راستا به دليل اينكه نيروي زميني براي جنگ كلاسيك آماده شده بود، بر اين شديم تا اين نيرو در خصوص جنگ ناهم تراز هم آمادگي لازم را پيدا كند و به فرموده فرماندهي كل قوا ما چندين هزار ساعت نفر بر روي جنگ اول و دوم خليج فارس و ... كار كارشناسي انجام داديم و دكترين خود را طراحي كنيم و منطبق با اين دكترين، تاكتيك‌هاي را ترسيم كرديم و با توجه به اين تاكتيك‌ها سلاح‌هاي مورد نياز را پيش‌بيني كرديم. پوردستان در ادامه تصريح كرد: بر همين اساس ما تغييرهاي را در ساختار نيروي زميني ايجاد كرديم كه بر اين اساس قرار شد يگان‌ها تحرك بيشتري داشته باشند و قابل انعطاف و كم‌حجم و سبك شوند و [color=blue]ديگر ما لشگر‌هاي سنگين را نمي‌بينيم و تيپ‌محور هستيم. [/color]
وي افزود: در صورت حمله دشمن ما مي‌دانيم كه آنها كشور ما را از چند جبهه مورد تعدي قرار خواهند داد بنابراين نيروي‌هاي زميني بايد به صورت خود اتكا در مقابل تعدي دشمنان در مناطق مختلف ايستادگي كنند.
[color=blue]پوردستان با اشاره به تغييرات در ساختار نيروي زميني ارتش گفت: نكته ديگر بحث تجهيزات نيروي زميني است و ما در بعد پدافند ارتفاع پايين كه منحصر به نيروي زميني است سلاح‌هاي مورد نياز را تعريف كرديم و تعدادي از آنها را ساختيم. [/color]
وي ادامه داد: يكي از مولفه‌هاي قدرت در جنگ ناهم‌تراز، دفاع زميني است و ما بر روي دفاع زميني كارهاي زيادي انجام داده‌ايم و [color=blue]سازه‌هايي در اين راستا پيش‌بيني كرديم كه در اين سازه‌ها موج‌هاي الكترو مغانطيسي يا اثر‌گذار نيستند و يا اثرگذاري بسيار بسيار پاييني دارند. [/color]
پوردستان در بخش ديگري از سخنان خود خاطرنشان كرد: تغيير ساختار، سازمان و سلاح‌هاي جديد باعث شد تا تاكتيك‌ها و روش‌هاي مختلفي را بررسي كنيم كه تاكتيك سطحي و عمقي يعني گسترش نيروها در سطح به صورت موزاييكي و ديگري تاكتيك زمين مسلح بوده است.
[color=blue]وي در خصوص تاكتيك[b] زمين مسلح [/b]اظهار داشت: در اين روش از نيروي انساني استفاده نمي‌شود و تجهيزات كنترل از راه دور است و نيروي انساني در شليك سلاح‌ها نقشي ندارد و ما آموزش اين سلاح‌ها را گذرانده‌ايم و در رزمايش‌هايمان هم از اين سلاح‌ها استفاده كرده‌ايم و اين تاكتيك‌ها و سلاح‌ها اجازه نخواهند داد هيچ دشمني وارد كشور شود. [/color]
فرمانده نيروي زميني ارتش با اشاره به ديدار روز گذشته فرماندهان نظامي با مقام معظم رهبري گفت: در تدابير مقام معظم رهبري هميشه تكيه بر آمادگي‌هاي رزمي و آموزش بوده است و نيروهاي مسلح در تمام زمان‌ها بايد خود را آماده دفاع از كشور نگه دارند.
وي با اشاره به تهديدات اخير آمريكا و وضعيت توان دفاعي ارزش گفت: به عنوان يك كارشناس نظامي مي‌گويم، اين صحبت‌ها كه بوي تهديد هسته‌اي را مي‌داد از روي ناپختگي، جواني و شايد كم اطلاعي نفري باشد كه اين تهديدات را از چنين تريبوني اعلام مي‌كند آن هم در زماني كه دنيا به سمت صلح پيش مي‌رود.
پوردستان ادامه داد: شرايط نظامي نيروي‌هاي فرامنطقه‌اي شرايط مناسبي نيست و اين نيروها در عراق و افغانستان به چالش كشيده شده‌اند و قابليت هيچ گونه عمليات نظامي را ندارند و نمي‌توانند جبهه سومي به سمت ايران باز كنند و تهديد اخير آمريكا يك تهديد رسانه‌اي است.
پوردستان افزود: [color=blue]تاكتيكي كه نيروهاي فرامنطقه‌اي در پيش گرفته‌اند عمليات قاطع سريع است و تاكتيك‌ها و سلاح‌هاي كه استفاده مي‌كنند هم براين اساس است و آفت اين نيروها جنگ فرسايشي است [/color]و به اين دليل است كه دچار مشكل شده‌اند ولي با اين حال ما به عنوان بازوهاي مسلح نظام يعني ارتش، سپاه، بسيج و نيروهاي انتظامي خود را در اوج شرايط آمادگي رزمي نگه مي‌داريم.
وي اظهار داشت: نيروهاي مسلح در سال همت و كار مضاعف استراحت، آرامش، مرخصي و خواب را بر خود حرام كرده‌اند و مرتبا در صحنه‌هاي رزم و رزمايش آمادگي خود را بالا مي‌برند و مطمئن باشيد هر تهديدي كه بخواهد صورت بگيرد در نطفه خفه خواهد شد و اين يك شعار نيست بلكه با توجه به توانمندي‌هاي ما يك حقيقت است.
[color=blue][b]فرمانده نيروي زميني ارتش در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به حادثه سقوط هوايپما در لهستان و كشته شدن رئيس‌جمهور اين كشور اظهار داشت: براي اولين بار در ايران، چتري به عنوان چتر VIP را پيش‌بيني كرده‌ايم كه اگر براي هوايپما مشكلي پيش بيايد چتر‌باز مي‌تواند شخصيت مسئول را با خود از هواپيما به بيرون هدايت كند و سالم به زمين برسد. [/b][/color]
پوردستان در ادامه نشست خبري خود با اشاره به دستاوردهاي جديد ارتش كه در روز 29 فروردين رژه مي‌روند گفت: [b][color=red]تجهيزات راداري جديد پدافند هوايي هواپيماها و بالگردهاي بدون سرنشين از جمله دستاوردهاي جديد ارتش است كه در رژه اين روز شركت مي‌كند.[/color] [/b]وي ادامه داد: [b][color=red]نيروي زميني هم سلاح‌هاي جديدي شامل نفربرهاي فوق سبك كه به صورت نمونه و طراحي شده رژه مي‌روند، سلاح‌هاي كامپوزيتي، مسلسل جديدي به نام گت لينگان كه 6 لول است را در رژه شركت خواهد داد.[/color] [/b]پوردستان افزود: همچنين براي اولين بار يگان‌هاي پياده انبوه با لباس جديد نيروي زميني به صورت دسته‌هاي 24 × 24 و 30×30 رژه خواهند رفت.
[color=blue]وي در بخش ديگري از سخنانش با بيان اينكه پيشرفت‌هاي زيادي در صنعت هواپيماي بدون سرنشين داشته‌ايم گفت: ما هواپيماهاي بدون سرنشين را در تيراژ بالا توليد كرده‌ايم [/color]و ديديد كه وزير دفاع آمريكا هم از اين موضوع احساس ناراحتي كرد، اين هواپيماها هم بعد شناسايي و هم كاربردهاي عملياتي دارند.
فرمانده نيروي زميني ارتش ادامه داد:[color=blue] هواپيماهاي بدون سرنشين در دوربرد امكان ارسال تصاوير آنلاين رادارند همچنين مي‌توانند با حمل سلاح، عمليات نظامي انجام دهند. [/color]
پوردستان در ادامه تصريح كرد: [color=blue]در سال جديد رزمايش بسيار سنگيني با حضور 5 لشكر و 7 تيپ برگزار مي‌شود و قرار است محل اين رزمايش جنوب كشور باشد ولي درخواست ما از ستاد كل نيروهاي مسلح اين بوده كه اين رزمايش در مناطق شرقي كشور انجام شود، همچنين يك رزمايش دريايي هم در ارديبهشت‌ماه يا خرداد‌ماه در درياي عمان صورت مي‌گيرد. [/color]فرمانده نيروي زميني ارتش با اشاره به طرح تحول در ساختار نيروي زميني گفت: موردي كه در طرح تحول نيروي زميني مورد توجه قرار گرفت چينش و آمايش دقيق نيروها منطبق با تهديدها بوده است و به همين دليل ما يگان‌ها و تيپ‌هاي مختلفي را در شرق كشور مستقر كرده‌ايم.
وي ادامه داد: چشم‌انداز حضور نيروهاي آمريكايي در افغانستان مي‌تواند براي ما تهديد باشد و در اين خصوص پيش‌بيني‌هاي لازم صورت گرفته است.
پوردستان افزود: [color=blue]يكي از تاكتيك‌هاي كه ما در مقابله با آمريكايي‌ها به كار مي‌گيريم جنگ فرسايشي و پدافند سطحي و در عمق است [/color]ضمن اينكه ما نقاط قوت و ضعف نيروهاي دشمن را كاملا شناسايي كرد‌ه‌ايم.
وي گفت: [size=18][color=red]جنگ ما با دشمن تنها جنگ رودرو نيست و در صورت جنگ تمامي منافع كشور دشمن در منطقه را مورد هدف قرار مي‌دهيم و هر كشوري كه از دشمان ما حمايت كند دشمن ما خواهد شد و منافع آن كشور هم مورد هدف قرار مي‌گيرد.[/color] [/size]پوردستان در پايان در خصوص برنامه‌هاي ارتش و نيروي زميني به مناسبت هفته ارتش گفت: مراسم نثار گل به مرقد امام(ره) و تجديد ميثاق با آرمان‌هاي بنيانگذار جمهوري اسلامي، برگزاري چهارمين همايش تجليل از اسطوره‌هاي ارتش، شركت فرماندهان و افسران ارتش در مراسم نمازجمعه، برگزاري مراسم صبحگاه مشترك يگان‌هاي نمونه نيروي‌هاي سه گانه ارتش، برگزاري مراسم رژه‌ يگان‌هاي نمونه ارتش و رژه هوايي جنگنده بمب‌افكن‌هاي نيروي هوايي ارتش در تهران و ساير شهرستان‌ها، از مهمترين برنامه‌هاي ارتش در اين هفته است.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8901230616

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
عالی بود واقعا حض بردیم.

این نشان از اوج آمادگی نیروهای مسلح کشور داره و آمادگی فرماندهان.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
استراتژی زمین مسلح برای کشوری به وسعت ایران مناسب میباشد. در این استراتژی اگر از واحدهای مستقل پدافندی مجهز به موشکهای دوش پرتاب استفاده شود که این واحدها با استتار در نقاط کور هوایی از قبل مستقر شده باشند و در زمان جنگ با ارسال یک کد از مرکز سامانه فعال شده و بصورت خودکار هر هدفی که مشاهده کند را مورد رهگیری قرار دهد. ساخت رباتهای تک تیرانداز هوشمند و فعال کردن آنها در زمان جنگ نیز کمک قابل توجهی به زمینگیر کردن تضعیف روحیه نیروی زمینی دشمن میگذارد.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
عالی است . در این مواقع یک تیم تک تیرانداز دوربرد ( با سلاح قوی و کالیبر بالا ) + یک تیم ضد تانک با موشک پیشرفته و برد بالا + یک تیم ضد هوایی برای جلوگیری از هلی بورن ( البته تمامیه تیم ها باید سلاح ضد هوایی دوش پرتاب حمل کنند به تعداد نفرات ) می تونه براحتی با استتار مناسب و مدرن برای جلوگیری از دیده شدن از هوا توسط هوابردها و دوربین های شناسایی دشمن یک معبر مهم رو تا رسیدن نیروی اصلی عمل کننده سد کنه !!!!

موشک های ضد زره دور ایستا + سلاخ های ضد هوایی موشکی دوش پرتاب + سلاح های ضد نفر کالیبر بالا و دقیق = براحتی از پس یورش دشمن در منطقه بر می یاد و می تونه در حکت دشمن تاخیر بالایی ایجاد کنه !

در مورد نیروهای امریکایی کافیه ابرامز جلوی چشم سربازهاشون بترکه + هلی کوپتر بلک هاوکشون سقوط کنه یا اپاچی مجبور به فرار بشه + زوزه سلاح تک تیرانداز کالیبر 50 بالای سرشون باشه ! کارشون تمومه !!!!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=darkblue]سلام[/color]

[quote][b]فرمانده نيروي زميني[/b] ارتش از برگزاري مراسم رژه هوايي جنگنده بمب‌افكن‌هاي [b]نيروي هوايي[/b] ارتش در تهران و ساير شهرستان‌ها خبر داد.[/quote]
:oops:

[quote]همچنين واژه جنگ ناهم‌تراز به لغات نظامي اضافه شد.[/quote]
[color=darkblue]ميشه يه نفر فرق جنگ نا همتراز جنگ چريكي جنگ نامتقارن و جنگ نامنظمو توضيح بده [/color]

[quote]و ديگر ما لشگر‌هاي سنگين را نمي‌بينيم و تيپ‌محور هستيم.[/quote]
[quote]در سال جديد رزمايش بسيار سنگيني با حضور [b]5 لشكر[/b] و 7 تيپ برگزار مي‌شود و قرار است[/quote]
[color=darkblue]بالاخره لشكر داريم يا نه؟[/color]

[quote]تاكتيك سطحي و عمقي يعني گسترش نيروها در سطح به صورت موزاييكي و ديگري تاكتيك زمين مسلح بوده است[/quote].
[color=darkblue]تاكيتيك موزائيكي چيه؟[/color]

[quote]وي در خصوص تاكتيك زمين مسلح اظهار داشت: در اين روش از نيروي انساني استفاده نمي‌شود و تجهيزات كنترل از راه دور است و نيروي انساني در شليك سلاح‌ها نقشي ندارد[/quote]
[color=darkblue]پس اين سلاحا چه جوري عمل ميكنن نه مستقيم نه كنترل از راه دور[/color]

[quote]يكي از تاكتيك‌هاي كه ما در مقابله با آمريكايي‌ها به كار مي‌گيريم جنگ فرسايشي و پدافند سطحي و [b]در عمق[/b] است[/quote]
[color=darkblue]اگه منظورشون نيروي زمينيه با اين جمله تناقض داره[/color]
[quote]اين تاكتيك‌ها و سلاح‌ها اجازه نخواهند داد هيچ دشمني وارد كشور شود. [/quote]

[quote]همچنين براي اولين بار يگان‌هاي [b]پياده انبوه[/b] با لباس جديد نيروي زميني به صورت دسته‌هاي 24 × 24 و 30×30 رژه خواهند رفت.[/quote]
[color=darkblue]پياده ي انبوهو جنگ غير كلاسيك icon_wink [/color]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
وي در خصوص تاكتيك زمين مسلح اظهار داشت: در اين روش از نيروي انساني استفاده نمي‌شود و تجهيزات كنترل از راه دور است و نيروي انساني در شليك سلاح‌ها نقشي ندارد و ما آموزش اين سلاح‌ها را گذرانده‌ايم و در رزمايش‌هايمان هم از اين سلاح‌ها استفاده كرده‌ايم و اين تاكتيك‌ها و سلاح‌ها اجازه نخواهند داد هيچ دشمني وارد كشور شود.

مسلسل جديدي به نام گت لينگان كه 6 لول است را در رژه شركت خواهد داد.[/quote]

این تاکتیک زمین مسلح ایده بسیار خوبی است، آیا مشابه آن در جای دیگری از دنیا پیاده شده است؟
بالاخره چشممان به جمال گت لینگگان هم روشن شد icon_wink بسیار عالی.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسم الله فی الاول و لاخر

اگر نیروهای مسلحمون،دانشمندامون
توپولوژی رو جدی بگیرند وضع بهتر هم می شه!!!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام البته اين تاكتيك زمين مسلح به نظر من يه جاهايي كاربرد داره و يك جاهايي هم اشكالاتي داره مثلآ در مناطق رملي مثل فكه يا جاهايي كه رملهاي روان مثل بيابان دارد اين تاكتيك براش مشكل پيش مياد ولي در جاهايي مثل شمال كشور يا جنوب غرب كه پوشيده از كوه و كمره ميتونه كاربرد زيادي داشته باشه مخصوصآ سلاح هايي با كاليبر بالا و تك تير انداز . عكسي چيزي يا فيلمي از اين زمين مسلح موجود نيست ؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تو تاپیک[b] ساختار جديد نيروي زميني ارتش در انتظار تصويب فرمانده كل قوا است[/b]
گفتم الان هم میگم
17 ماه تو ارتش خدمت کردم و 13 ماه افسر آموزش 05 بودم( دوره سربازی)
تمام مفاد و موضوعات آموزش به سربازان در ارتش هنوز مثل اصول 30 - 40 سال پیشه
اگر اصول باید عوض بشه باید کلی عوض شه سیستم ارتش ما هنوز همون ساختار سنتی قبل رو داره
یادمون نره بیشترین نیروهای ارتش همه وظیفه هستند پس امیدوارم شیوه آموزش تاحدی جدید بشه
این حرف خیلی از افسران جوان پایور ارتش که باهاشون همدوره بودم هم هست
اونا هم از کهنگی سلاحها و روشهای آموزش حسابی گله مندن
البته تا خودتون تو ارتش نبوده باشین نمی فهمین من چی می گم
امیدوارم امیر پوردستان که با اومدنش واقعا تو ارتش تغییر و تحول ایجاد کرده در کارش موفق باشه

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote] قرار شد يگان‌ها تحرك بيشتري داشته باشند و قابل انعطاف و كم‌حجم و سبك شوند و ديگر ما لشگر‌هاي سنگين را نمي‌بينيم و تيپ‌محور هستيم.[/quote]

و این یعنی از بین بردن نقطه ضعف یگانهای بزرگ که همان سنگینی و تحرک پایینشان بود. با تفویض اختیارات به فرماندهان تیپ، گردان، گروهان و دسته در حد خودشان هر یک می توانند در حد توان نیروها و امکاناتشان با دشمن درگیر شوند. البته این کار در سپاه بهتر جواب می دهد و د رآنجا استقلال یگانها خیلی بیشتر و تمایل ذاتی شان به این امر هم بیشتر از ارتش است. ارتشی ها ذاتا تمایل دارند تا از بالا کنترل شوند و طبق دستورات عمل کنند.

[quote]در صورت حمله دشمن ما مي‌دانيم كه آنها كشور ما را از چند جبهه مورد تعدي قرار خواهند داد بنابراين نيروي‌هاي زميني بايد به صورت خود اتكا در مقابل تعدي دشمنان در مناطق مختلف ايستادگي كنند.[/quote]

:cry: rolling_on_the_floor

[quote]نكته ديگر بحث تجهيزات نيروي زميني است و ما در بعد پدافند ارتفاع پايين كه منحصر به نيروي زميني است سلاح‌هاي مورد نياز را تعريف كرديم و تعدادي از آنها را ساختيم.[/quote]

و چه بهتر بود که لااقل اشاره ای به اسامی این سلاحها می شد اما پدافندهای MANPAD موشکی و همینطور توپهای 23 میلی متری 2 لول به وفور در اختیار یگانها عمل کننده قرار خواهند گرفت.

[quote] سازه‌هايي در اين راستا پيش‌بيني كرديم كه در اين سازه‌ها موج‌هاي الكترو مغانطيسي يا اثر‌گذار نيستند و يا اثرگذاري بسيار بسيار پاييني دارند.[/quote]

خب خدا را شکر. یکی از نگرانی های همه ما نحوه مقابله با حملات EMP بود که مشخص شده براش فکری شده. فقط می مونه EMP اتمی که فکر نکنم دشمن یه همچین کاری بکنه.

[quote]وي در خصوص تاكتيك زمين مسلح اظهار داشت: در اين روش از نيروي انساني استفاده نمي‌شود و تجهيزات كنترل از راه دور است و نيروي انساني در شليك سلاح‌ها نقشي ندارد و ما آموزش اين سلاح‌ها را گذرانده‌ايم و در رزمايش‌هايمان هم از اين سلاح‌ها استفاده كرده‌ايم و اين تاكتيك‌ها و سلاح‌ها اجازه نخواهند داد هيچ دشمني وارد كشور شود.[/quote]

یعنی اینکه بصورت هوشمند عمل کرده و با قرار گرفتن دشمن در محدوده برد سلاح بطور اتوماتیک اقدام به شلیک می نمایند.(نمونه هایی هم در مرزهای شرقی برای مقابله با اشرار نصب شده و نتیجه خوبی هم داده)

[quote]فرمانده نيروي زميني ارتش در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به حادثه سقوط هوايپما در لهستان و كشته شدن رئيس‌جمهور اين كشور اظهار داشت: براي اولين بار در ايران، چتري به عنوان چتر VIP را پيش‌بيني كرده‌ايم كه اگر براي هوايپما مشكلي پيش بيايد چتر‌باز مي‌تواند شخصيت مسئول را با خود از هواپيما به بيرون هدايت كند و سالم به زمين برسد.[/quote]

فرمایش جناب امیر متین و بسیار هم خوبه منتها در حوادثی مانند آنچه برای رییس جمهور پولند( به قول کرکس!) پیش آمد تصادم هواپیما با مانع بود که دیگه کاری از کسی بر نخواهد آمد.

[quote]ا لباس جديد نيروي زميني[/quote]

اینو باید ببینیم، احتمالا کار کلنل شاک خودمونه! rolling_on_the_floor

[quote]همچنين مي‌توانند با حمل سلاح، عمليات نظامي انجام دهند.[/quote]

بسیار عالی است خصوصا اگر برای گردان یا کمتر تعریف شده باشد توان هوایی ناهمتراز فوق العاده ای به آنها می دهد.

[quote] چشم‌انداز حضور نيروهاي آمريكايي در افغانستان مي‌تواند براي ما تهديد باشد و در اين خصوص پيش‌بيني‌هاي لازم صورت گرفته است.[/quote]

؟؟؟!!! icon_wink :oops:

[quote] هر كشوري كه از دشمان ما حمايت كند دشمن ما خواهد شد و منافع آن كشور هم مورد هدف قرار مي‌گيرد.[/quote]

اینه که هیچ کشور عرب و غیر عرب منطقه ت. . . ببخشید جیگر نمی کنه با آمریکایی ها در حمله به ایران مشارکت کنه. :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام دوستان ديروز كه اين تاپيك رو خوندم شكه شدم و الان اشكم داره در مياد واسه خودم و مملكتي كه توش زندگي مي كنم...
اين تاكتيك رو من تقريبا دوسال پيش كلياتش رو با بخش تحقيقات سپاه استان در ميون گذاشتم و اونا فرستادنش تهران اونجا هم تاييد شد و ازم خواستن جزپيات طرح رو بيان كنم اما من از اونجا كه طرحم جامع نبود (خييييلي جامع تر از اوني بود كه شماها دربارش خونديد!) و ترسيدم ايدشو ازم بدزدن و خودمو بفرستن دنبال نخود سياه به بهانه هاي واهي با همه ي اصرارشون و تماسشون با خونوادم قبول نكردم بدم تا وقتش برسه (از نظر علمي كامل تر بشه يا فرد مطمپني پيدا كنم.) و مطمپنم بخش هاي اساسيه طرح رو كه من ازش حرفي نزده بودم (تو فرم اوليه) و فقط اشاره كردم كه اين توانايي هارو هم داره...(انهدام هواپيماهاي استيلت با هر ارتفاعي...) رو اينها به اجرا در نياوردن حالا بعد از 2 سال مي بينم اومدن با افتخار از طرح من حرف ميزنن و معلوم نيست كي از من دزديده و به نام خودش جازده (دست منم به هيييچ جا بند نيست توكل بر خدا.) شايد اون خانوم و آقاي مهندس تهراني كه بهشون زنگ هم نزدم بهرحال بجاي اينكه بيان از فكر خلاق من و طرح هام استفاده كنن طرحمو دزديدن و حالا... واقعا متاسفم... كاش همون موقع به يه سفارت خارجي زنگ زده بودم و آيندم رو تامين كرده بودم نه اينكه بخوام به مملكت خودم خدمت كنم اين تجربه ايه واسه طرح هايي كه دارم و هرگز تحويل كشور خودم نخواهم داد...
ياعلي

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
چرا ساكتيد؟
تو رو خدا اگه دستتون به جايي بنده يا كسي رو ميشناسيد پيام بديد تا من بهتون بگم چطور بفهميد كه اين طرح منه؟ فقط كسي بايد باشه كه تو سازمان تحقيقات نفوذ داشته باشه! بعد اگه حرفاي من راست بود بامن تماس برقرار كنيد.
كسي يادش نيست اما اگه آقا سعيد به پست هاي قديم من دسترسي داره من 2سال پيش تويه پست از بچه پرسيدم كه كجا بايد طرحامو ارپه بدم... اينم نشوني اما اگه پيام بديد مشخصات دقيق ميدم هرچند خودمم فردا ميرم بخش تحقيقات...
شما جايه من باشيد ديونه نميشيد؟!
ياعلي

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
الحمدالله الذی خلق السموات و الارض.....
امسال اینطور که معلومه نیروهای ما می خوان حسابی جنگ نرم راه بندازن ان شاء الله که موفق باشن.
دوستمون درست گفت اما امیر پور دستان ادم خاصیه از زمان اومدنش خود ارتشی ها هم از تغییرات شگفت زده شدن مخصوصا واگذاری های نقدینگی کافی و تجهیزات جدید.
ولی خوب در این زمان بیشتر روی کادر تمرکز شده تا وظیفه به هر حال اموزش سربازی با سواد حداکثر دیپلم برای خیلی از سامانه های جدید نه ممکن و نه به صرفه م عقلانی هست چون بیشترشون حتی از 18 ماه هم کمتر خدمت می کنن و به نظر من هم بیشتر باید روی کادر کار کنن.
اما در مورد تغییرات ان شاء الله با دستور رهبر اقدامات لازم انجام می شه.
دوست عزیز جنگ چریکی نوعی جنگ هست که بیشتر گروهای غیر رسمی از اون استفاده می کنن مثل جدایی طلبها و یا گروهایی که کشورشون اشغال و یا حریف بسیار نیروی کلاسیک قوی داره مثل پارتیزانهای فرانسه در جنگ دوم جهانی این روش توسط پارتها در ایران برای ائلین بار در تاریخ ثبت شده اما برای گروههایی که دارای ارمانها و ایدئولوژی قوی باشن شاید زمان زیاد ی ببره اما همیشه کارسازه مثلا برای ما با تفکر اسلامی که برای دشمن یعنی دردسر چون اگر جنگ ما با امریکا در صورتی که کشورمون هم بگیرن ممکنه حتی صدها سال طول بکشه چون ما ارمان هدف و ایدئولوژی برای ادامه داریم اما اونا ... در این نوع جنگ تقسیمات مرسوم افراد وجود نداره و در تهیه و استفاده سلاح ازاد و حتی ممکنه این چریکها هیچ ارتباطی و هماهنگی با هم نداشته باشن(ارتباط شاخصه اصلی جنگ کلاسیک است) و در کل هر فرد و یا گروهی شخصی و یا گروهی البته در صورت امکان با حفظ ارتباط و هماهنگی به دشمن حمله و ضربه می زنن و بیشتر اقدامات هم خرابکاری ، دستبرد ، تاخت و کمین و نابودی انبارهای مهمات و مواد ضروری عملیات تک تیراندازی و ... هست و عملیاتهای ایزایی که دشمن رو سر در گم و کلافه کنه و توان اون رو در دراز مدت کاهش بده و در صورت امکان حملات بزرگ برای نابودی نهایی مثلا در غرب و شمالغرب کشور خودمون گروهک های مخالف برای سالها توان بزرگی از نیروهای ما رو در این ناحیه متمرکز کرده بودن با این که تعداد اونا زیاد نبود.
چریک بیشتر و غالبا در منطقه خودش عملیات می کنه و به محیط و شرایط جغرافیایی و محلی اشناست (این جنگ در جنگل و کوهستان بیشتر خطرناک و تاثیر گذاره) و دارای پایگاه مردمی و کمک مردم بومی هست و مثلا چریکا روز به صورت کشاورزها و اهالی عادی منطقه فعالیت و شبها و یا زمانهایی رو برای حمله و ضربه به دشمن استفاده می کنن.
البته تعاریف و شاخصه های اون زاده که من بیشتر ادامه نمی دم.
جنگ نامنظم هم تقریبا همین نوع جنگ هست با این تفاوت که توسط خود نیروهای نظامی تغذیه و استفاده می شه که پایه گذار اون در ایران شهید دکتر چمران بودن.
اما رزم ناهمتراز و نا متقارن دو واژه جدید در ارتش و سپاه ایران هستن که سالهاست با توجه به تجارب جنگ تحمیلی و توجه به تواناییهای دشمن و نقاط ضعف و قوت اونا طراحی شده و اینکه گفته می شه معنی شدن یعنی همین.
در سپاه جنگ نامتقارن تعریف شده و به نوعی جنگ های چریکی با سلاحها و تکنولوژی نو ترکیب شده و در لبنان و غزه هم جواب داده.
و در ارتش هم جنگ نا همتراز در حال طراحی و اجراست که بیشتر تاکتیک های کلاسیک منهای نقاط ضعف اون در برابر نیروی قویتر و کلاسیکی مثل امریکاست و هدف بالا بردن هزینه مالی و انسانی برای دشمن هست.
اینکه گفته می شه لشگر یا تیپ به این معناست که یا لشگرها منحل و یا به تیپ ها اختیارات بیشتر داده می شه به نظر من حذف لشگر ها نهایتا برای هماهنگی های رده بالاتر اتفاق نمی افته اما تیپ محوری در دستور کار قرار می گیره و با توجه به سیستم موزائیکی این یعنی اینکه مثلا منطقه ای به تیپی واگذار و امکانات و تسلیحات لازم و پیش بینی شده بر ای مدت طو لانی در اختیارش قرار داده می شه تا اگر لجستیک دچار مشکل شد برای زمان نامحدودی توان جنگ به خصوص در صورت قطع ارتباط و پشتیبانی و لجستیک و در زمان طولانی رو داشته باشه و مسئول اون تکه موزائیک که ممکنه شهر منطقه و یا هر تقسیم دیگه ای باشه هست و این توانایی در سطح فرماندهی اون تیپ هست که خودش طراحی و نهایتا اجرا هم بکنه و تمام تسلیحات موثر و نو با توجه به نقاط ضعف دشمن هم در اختیار اون تیپ قرار می گیره.
و فقط در صورت طرح حمله و خارج از موزائیک احتمالا از همون سیستم کلاسیک استفاده می شه.
البته جنگ نامتقارن پیچیده تر و نوتر و دست سپاه برای بعضی موارد بازتر هست و کمی تفاوت در این دو نوع هست اونم به خاطر تعازپریفی هست که برای ارتش و سپاه انجام شده که ارتش مسئول دفاع از مرزها و سپاه بیشتر برای دفاع از شهرها و نهایتا افند در نظر گرفته شده است(البته این نظر بنده است).
خوب سپاه هم زودتر از این با استانی کردن سپاها این کار رو شروع کرده اما ارتش به خاطر همون ساختارش کمی همیشه دیرتر عمل می کنه(البته بعضی موقع ها هم بهتره عملکردش اما نقطه برتری سپاه همین ضربتی بودنش هست).
تاکتیک موزائیکی رو هم کمی توضیح دادم و بیشتر به این معنی هست که تمام مناطق رو تقسیم بندی می کنن مثل موزائیک و هر موزائیک رو تحویل گروهان ، گردان ، تیپ و یا لشگر و یا حتی قرارگاهی می دن و در نیروی زمینی دفاع در پدافند هم قرارگاه خاتم مسئول حفظ و پدافند اون موزائیک در اختیارش است و این سیستم از دوباره کاری و یا فراموش شدن منطقه و یا نقطه ای جلوگیری می کنه و در نهایت تمام نیروی استفاده شونده در بهترین طرح ریزی استفاده می شه.
در سیستم اعلامی تسلیحات روی سیستم خودکار برای کشف هدف بوده و در صورت کشف یا به مرکز اعلام و دستور برای درگیری دریافت می کنند و یا از قبل روی خودکار شلیک قرار می گیرن و در صورت کشف شلیک می کنن.
بعضی از سامانه ها هم از کاربر انسانی اما کنترل از راه دور استفاده می کنن.

تکلیف جنگ فرسایشی که معلومه اما در مورد پدافند سطحی و در عمق باید بگم شاید منظور ایشون بودن در همه جا و حتی پشت جبهه های خودی هست و این یعنی دشمن در صورت حمله هم در عرض باید بجنگه و پیشروی کنه و هم در صورت موفقیت در پیشروی و گرفتن اهداف نهایتا موضوع تمام نشده و باید باز درگیر باشه و این یعنی توان یک نیرو رو نهایتا در حمله و در به مرور زمان تحلیل بردن مثلا مهاجم با 1000 تانک حمله با 700 تانک خط دفاعی رو شکسته و به خیال اتمام شکستن خط ادامه اما می بینه برای هر متر پیشروی باید بجنگه و تلفات بده بعد از 50 کیلومتر پیشروی تعداد تانک مهاجم مثلا 200 تا می شه که دگه برای پدافند خودش هم نا کافی و مجبور به ترک و یا اماده نابودی با تک مدافع باشه. و یا نهایتا تقویت مجدد که یعنی جنگ فرسایشی و با توجه به تاکتیکهای پدافند غیر عامل و جنگ ناهمتراز ممکنه حملات هوایی و موشکی هم تاصیر کافی در دفاع مدافع نداشته باشهو این برای امریکا یعنی واویلا.....

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آقای MKE اگه طرحتو به ثبت رسوندی و حقت رو خوردن بااین ایمیل ارتباط برقرار کن gheichi64@yahoo.com. ناراحت نباش ایشالا درست میشه.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.