nasirirani

سخنان بسيار مهم فرمانده نيروي زميني ارتش؛تاكتيك زمين مسلح!!

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

سلام عزيزان
نه به ثبت نرسوندم چون طرح نظامي رو به ثبت نمي رسونن!!! فقط مي خرن و تو خود سازمان تحقيقات ثبتش مي كنن در ضمن ايني كه فرمانده ي نيرو زميني گفت اصلا عملي نيست!!!
و جنبه ي تبليغاتي دارهَ تنها كسي كه مي تونه اين ايده رو عملياتي كنه منم!!! چون اصل قضيه رو من مي دونم كار اينا مثل اينه از يك انسان كامل دستاشو بسازن...
مثال: اينا چند جا مي خوان ربات بزارن؟ پشت هرتپه يه گروه ربات جديد بايد بزارن تازه منبع تغذيه رو چه كار مي كنن؟ نكنه بخوايد بگيد سلول خورشيدي؟؟؟ نگيدا... يا تغذيه ي راديويي يا كابل و... چون امكان نداره.
حالا تعمير و نگهداري و حوادث و سوانح و... بماند... حالا گيريم اينارم حل كردن؛ آمريكايي ها هم نديدن اينا رو كجا كار ميزارن؟! (ماهواره) و در زمان خودش واسه هرگروه ربات يك يا چند خمپاره نزدن تا تمام هزينه هاي انجام شده رو به باد بدن! فرمانده ي ارتش مياد به همين سادگي لو بده؟ دشمنم بره بسازه؟ اينا جنبه ي تبليغاتي داشتن فقط منم كه اصل كار رو مي دونم كه چكار بايد كرد تا حقيقتا چنين دفاعي و صدالبته صدها برابر قويتر رو بسازن!!! ولي اينكه يه نفر بياد فكر من رو ببره و به نام خودش تحقيقات انجام بده بعد كه ديدن نميشه انجامش داد(چون ناقص دريافت كرده...) بيان از جنبه ي تبليغاتيش استفاده كنن بدون اينكه نامي از من برده بشه(در سازمان) دردناكه... عوضش منم فهميدم باكيا طرفم و مي دونم چكار كنم!!!
هرچند بازم ميگم فردا ميرم بخش تحقيقات و اعتراضم رو ميگم ولي اين طرح ديگه در ايران انجام نميشه!!! يقين دارم آمريكاييا به چنين ايده اي دست پيدا كنن كمتر از 2سال كشورشون رو بيمه مي كنن باتوجه به زير ساخت هاي كاملشون يا حتي روسيه و...
ياعلي

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آقای برادر
لطفا احساساتی نشو. اگر ثبت هم نکردی به همون ایمیل یه میل بفرست ببینیم مشکلت چیه تا برطرفش کنیم. حالا خود دانی

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]سلام دوستان ديروز كه اين تاپيك رو خوندم شكه شدم و الان اشكم داره در مياد واسه خودم و مملكتي كه توش زندگي مي كنم...
اين تاكتيك رو من تقريبا دوسال پيش كلياتش رو با بخش تحقيقات سپاه استان در ميون گذاشتم و اونا فرستادنش تهران اونجا هم تاييد شد و ازم خواستن جزپيات طرح رو بيان كنم اما من از اونجا كه طرحم جامع نبود (خييييلي جامع تر از اوني بود كه شماها دربارش خونديد!) و ترسيدم ايدشو ازم بدزدن و خودمو بفرستن دنبال نخود سياه به بهانه هاي واهي با همه ي اصرارشون و تماسشون با خونوادم قبول نكردم بدم تا وقتش برسه (از نظر علمي كامل تر بشه يا فرد مطمپني پيدا كنم.) و مطمپنم بخش هاي اساسيه طرح رو كه من ازش حرفي نزده بودم (تو فرم اوليه) و فقط اشاره كردم كه اين توانايي هارو هم داره...(انهدام هواپيماهاي استيلت با هر ارتفاعي...) رو اينها به اجرا در نياوردن حالا بعد از 2 سال مي بينم اومدن با افتخار از طرح من حرف ميزنن و معلوم نيست كي از من دزديده و به نام خودش جازده (دست منم به هيييچ جا بند نيست توكل بر خدا.) شايد اون خانوم و آقاي مهندس تهراني كه بهشون زنگ هم نزدم بهرحال بجاي اينكه بيان از فكر خلاق من و طرح هام استفاده كنن طرحمو دزديدن و حالا... واقعا متاسفم... كاش همون موقع به يه سفارت خارجي زنگ زده بودم و آيندم رو تامين كرده بودم نه اينكه بخوام به مملكت خودم خدمت كنم اين تجربه ايه واسه طرح هايي كه دارم و هرگز تحويل كشور خودم نخواهم داد... [/quote]

اولا قيافت به اين حرفا نميخوره :evil:
دوما بر فرض مثال كه طرحت رو بردي بعد منصرف شدي . خب منصرف شدي ديگه . ازچه گله ميكني :mrgreen: :(
:mrgreen: سوما يعني تو اين طرحي رو كه تنهايي طراحي كردي بهتر از طرحي ميدوني كه حداقل صد تا كارشناس خبره نظامي روش نظر دادن و طراحي كردن ؟ icon_razz icon_wink
:mrgreen: چهارما اون طرحت رو برو بده به آمريكا تا واسه خودش استفاده كنه و آينده ات رو تضمين كنه . :| icon_razz

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]سلام دوستان ديروز كه اين تاپيك رو خوندم شكه شدم و الان اشكم داره در مياد واسه خودم و مملكتي كه توش زندگي مي كنم...
اين تاكتيك رو من تقريبا دوسال پيش كلياتش رو با بخش تحقيقات سپاه استان در ميون گذاشتم و اونا فرستادنش تهران اونجا هم تاييد شد و ازم خواستن جزپيات طرح رو بيان كنم اما من از اونجا كه طرحم جامع نبود (خييييلي جامع تر از اوني بود كه شماها دربارش خونديد!) و ترسيدم ايدشو ازم بدزدن و خودمو بفرستن دنبال نخود سياه به بهانه هاي واهي با همه ي اصرارشون و تماسشون با خونوادم قبول نكردم بدم تا وقتش برسه (از نظر علمي كامل تر بشه يا فرد مطمپني پيدا كنم.) و مطمپنم بخش هاي اساسيه طرح رو كه من ازش حرفي نزده بودم (تو فرم اوليه) و فقط اشاره كردم كه اين توانايي هارو هم داره...(انهدام هواپيماهاي استيلت با هر ارتفاعي...) رو اينها به اجرا در نياوردن حالا بعد از 2 سال مي بينم اومدن با افتخار از طرح من حرف ميزنن و معلوم نيست كي از من دزديده و به نام خودش جازده (دست منم به هيييچ جا بند نيست توكل بر خدا.) شايد اون خانوم و آقاي مهندس تهراني كه بهشون زنگ هم نزدم بهرحال بجاي اينكه بيان از فكر خلاق من و طرح هام استفاده كنن طرحمو دزديدن و حالا... واقعا متاسفم... كاش همون موقع به يه سفارت خارجي زنگ زده بودم و آيندم رو تامين كرده بودم نه اينكه بخوام به مملكت خودم خدمت كنم اين تجربه ايه واسه طرح هايي كه دارم و هرگز تحويل كشور خودم نخواهم داد... [/quote]

اولا قيافت به اين حرفا نميخوره :evil:
دوما بر فرض مثال كه طرحت رو بردي بعد منصرف شدي . خب منصرف شدي ديگه . ازچه گله ميكني :!: :(
:mrgreen: سوما يعني تو اين طرحي رو كه تنهايي طراحي كردي بهتر از طرحي ميدوني كه حداقل صد تا كارشناس خبره نظامي روش نظر دادن و طراحي كردن ؟ icon_razz icon_wink
:mrgreen: چهارما اون طرحت رو برو بده به آمريكا تا واسه خودش استفاده كنه و آينده ات رو تضمين كنه . :| icon_razz[/quote]
همین چیزا رو به نابغه ها می گین که فرار می کنن :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام بر عزيزان
هركسي سطح فكر و شخصيت خودش رو داره من كسي رو بابت افكارش ملامت نميكنم.
موفق و شاد باشيد.
ياعلي

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]سلام بر عزيزان
هركسي سطح فكر و شخصيت خودش رو داره من كسي رو بابت افكارش ملامت نميكنم.
موفق و شاد باشيد.
ياعلي[/quote]

دوست عزیز می دونم چی می گی

مشکل دزدین طرح برای منم پیش اومده (( البته نه طرحی که در این سطح باشه بلکه مربوط به صنف خودم می شه ))

این کار هم روحیه آدم رو خراب می کنه هم از دزدیدن سرمایه مادی خیلی بدتره (( آدم رو بیشتر عصبانی می کنه ))

ولی ناراحت نباش

همه ی بچه های این سایت نگران وضع دفاعی کشور هستن

اگه شما طرحی داشتین که می تونسته یکی از مشکلات دفاعی این کشور رو حل کنه ، حتی اگه دزدیده شده باشه باز هم برای شما جای خوشحالی داره

عملیاتی شدن طرح حتی اگه بدون اجازه صاحب طرح باشه باز هم بخشی از روحیه ی طراح رو ارضا می کنه

حتما الان یکم احساس غرور هم می کنی :|

اگه گفته های شما درست باشه قبول دارم که عصبانی باشی

ولی به روی دیگه قضیه فکر کن

حداقل حداقل حداقل تونستی دل چندتا دلنگران رو شاد کنی

از طرحت استفاده شده

مثل سایر طرح ها خاک نخورده و روی زمین نمونده

این خیلی حرفه

حداقل پیش خودت و خدای خودت احساس سربلندی می کنی که تونستی برای مملکتت کاری انجام بدی

انشاالله در پروژه های دیگه ، این ناراحتی شما جبران خواهد شد

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آخه شما چرا فكر ميكنين اين طرح مال MKE بوده ؟
پس كارشناساي ما اونجا دارن چيكار ميكنن ؟ خب دارن طرح ريزي و تاكتيك سازي ميكنن ديگه .
چرا هر حرفي رو ميشنوين سريع باور ميكنين .
مگه اينجا ياهو چت هستش كه هر كس هر چي دلش ميخواد ميگه .
خوبه خودش هم داره ميگه 2 سال پيش تازه از آقا سعيد پرسيدم كجا ميتونم اين طرح رو اراپه بدم .
ما ميگيم اون 2 سال پيش طرحشو مطرح كرده اون هم بصورت شفاهي و كلي .
بعدش هم منصرف شده .
يعني نيروي زميني توي 2 سال تونسته تمام سلاحهاي اين طرح رو طراحي كنه بعد بسازه و حالا عملياتي كنه ؟
مگه طراحي توپ خودكار و هدايت رايانه اي و انواع سلاحهاي ديگه كشكيه كه توي اين 2 سال همه چيزاشو انجام دادن .
مطمپنا اين طرح حداقل مال 5 الي 6 سال پيش بوده كه حالا عملياتي شده .

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فکر کردین کارشناسهایی ما به صورت پست پیشتاز از آسمان در خاک ایران نازل می شن ؟؟

کارشناس های ما هم مثل هین دوست خوبمون هستن

گفتم اگه گفته هاشون صحت داشته باشه

شما یه سر بزن دانشگاه مالک اشتر تا ببینی کارشناسها چه شکلی هستن

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]سلام عزيزان
نه به ثبت نرسوندم چون طرح نظامي رو به ثبت نمي رسونن!!! فقط مي خرن و تو خود سازمان تحقيقات ثبتش مي كنن در ضمن ايني كه فرمانده ي نيرو زميني گفت اصلا عملي نيست!!!
و جنبه ي تبليغاتي دارهَ تنها كسي كه مي تونه اين ايده رو عملياتي كنه منم!!! چون اصل قضيه رو من مي دونم كار اينا مثل اينه از يك انسان كامل دستاشو بسازن...
مثال: اينا چند جا مي خوان ربات بزارن؟ پشت هرتپه يه گروه ربات جديد بايد بزارن تازه منبع تغذيه رو چه كار مي كنن؟ نكنه بخوايد بگيد سلول خورشيدي؟؟؟ نگيدا... يا تغذيه ي راديويي يا كابل و... چون امكان نداره.
حالا تعمير و نگهداري و حوادث و سوانح و... بماند... حالا گيريم اينارم حل كردن؛ آمريكايي ها هم نديدن اينا رو كجا كار ميزارن؟! (ماهواره) و در زمان خودش واسه هرگروه ربات يك يا چند خمپاره نزدن تا تمام هزينه هاي انجام شده رو به باد بدن! فرمانده ي ارتش مياد به همين سادگي لو بده؟ دشمنم بره بسازه؟ اينا جنبه ي تبليغاتي داشتن فقط منم كه اصل كار رو مي دونم كه چكار بايد كرد تا حقيقتا چنين دفاعي و صدالبته صدها برابر قويتر رو بسازن!!! ولي اينكه يه نفر بياد فكر من رو ببره و به نام خودش تحقيقات انجام بده بعد كه ديدن نميشه انجامش داد(چون ناقص دريافت كرده...) بيان از جنبه ي تبليغاتيش استفاده كنن بدون اينكه نامي از من برده بشه(در سازمان) دردناكه... عوضش منم فهميدم باكيا طرفم و مي دونم چكار كنم!!!
هرچند بازم ميگم فردا ميرم بخش تحقيقات و اعتراضم رو ميگم ولي اين طرح ديگه در ايران انجام نميشه!!! يقين دارم آمريكاييا به چنين ايده اي دست پيدا كنن كمتر از 2سال كشورشون رو بيمه مي كنن باتوجه به زير ساخت هاي كاملشون يا حتي روسيه و...
ياعلي[/quote]

دوست عزیز قانوناً اگر شما طرح رو به ثبت نرسونده باشید نمی‌تونید ادعایی روی اون داشته باشید. ضمن این که شما می‌گید طرح کامل رو ندادید و ایده‌ی اولیه‌تون رو گفتید. خوب یک ایده‌ی اولیه که به قول خودتون به درد نمی‌خوره! ضمن این که خود این موضوع که زمین مسلح باشه چیزی نیست که قابل ثبت باشه چون بدون جزئیاتش به ذهن هر کسی ممکنه برسه و قابل ثبت هم نیست (طبق قانون تنها ایده‌هایی قابل ثبت هستند که کاملاً جدید باشند و کلی یا بدیهی هم نباشند). شما نمی‌تونید از این که دیگران روی ایده‌ی اولیه‌ی شما فکر کرده‌اند و اون رو گسترش دادند شکایت داشته باشید چون شما برای گفتن ایده‌ی اولیه‌تون قرارداد عدم افشا نبستید و جلوی فکر کردن بقیه رو هم نمی‌تونید بگیرید! مطمئن باشید همه جای دنیا همین طوره.
یعنی به طور خلاصه من متوجه نمی‌شم شما از چی گله دارید (جزئیات ایده‌تون رو که ندزدیدن؟). تازه به نظر من این اتفاق باید شما رو خوشحال کنه که ایده‌تون برای دفاع از کشورتون عملی شده هرچند نه با کمک شما.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]فکر کردین کارشناسهایی ما به صورت پست پیشتاز از آسمان در خاک ایران نازل می شن ؟؟

کارشناس های ما هم مثل هین دوست خوبمون هستن

گفتم اگه گفته هاشون صحت داشته باشه

شما یه سر بزن دانشگاه مالک اشتر تا ببینی کارشناسها چه شکلی هستن[/quote]

حق با شماست اما بحث اين بنده خدا فرق ميكرد . اگه اين توي اين جور دانشگاهها درس خونده بود اونوقت ميدونست با كجا ترحشو ببره و از ديگران نميپرسيد

اصولا طراحي تاكتيكهاي نظامي آسونتر از ساخت سد نيست كه هر كي دوست داشت بياد طرح بده .

به ساعتها و شايد سالها زمان نياز داره تا يه طرح خوب با توجه به منطقه و سلاحهاي موجود داده بشه و اون فقط از عهده كارشناساني بر مياد كه به توان تسليحاتي و همچنين جغرافياي منطقه آگاهي داشته باشن .

شايد طرح ايشون فقط يه طرح كلي بدون نقشه و ساير ملزومات يه طرح كامل بوده كه اين اصلا كافي نيست .

البته من يا شما ميتونيم يه طرح كاي بذيم شايد هم خيلي خوب باشه اما تكميل اون باز هم از اول بررسي ميشه و چه بسا بعد از تكميل هيچ شباهتي با طرحي كه من و شما داديم نداشته باشه .

اما در كل حرف شما واسه ما فصل الخطاب هستش چون درجاتت از ما يكي بالاتره . :|

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بیخیال برگردیم سر سخنان بسیار مهم فرمانده نیرو زمینی
منظورش از این جمله چی بود
[quote] [color=green]فرمانده نيروي زميني ارتش در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به حادثه سقوط هوايپما در لهستان و كشته شدن رئيس‌جمهور اين كشور اظهار داشت: براي اولين بار در ايران، چتري به عنوان چتر VIP را پيش‌بيني كرده‌ايم كه اگر براي هوايپما مشكلي پيش بيايد چتر‌باز مي‌تواند شخصيت مسئول را با خود از هواپيما به بيرون هدايت كند و سالم به زمين برسد.[/color] [/quote]
vip چیه ؟ کسی می دونه ؟ جدید یا نه ؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]vip چیه ؟ کسی می دونه ؟ جدید یا نه ؟[/quote]
VIP مخفف Very Important Person است و اصطلاحان به خدماتی اطلاق می شود که به اشخاص مهم ارایه می گردد.
منظور فرمانده محترم این است که فرد چتربازی داخل هواپیما است که در صورت هر گونه سانحه ای که نیاز به نجات از طریق خارج شدن از هواپیما باشد شخص مهم را بوسیله چتر ، نجات می دهد.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]در صورت هر گونه سانحه ای که نیاز به نجات از طریق خارج شدن از هواپیما باشد شخص مهم را بوسیله چتر ، نجات می دهد.[/quote]

بقيه بايد ببينن كه اون شخص مهم با چتر ميپره بيرون در حاليكه خودشون با سرعت 30 ماخ!! دارن كوبيده ميشن به زمين؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]بقيه بايد ببينن كه اون شخص مهم با چتر ميپره بيرون در حاليكه خودشون با سرعت 30 ماخ!! دارن كوبيده ميشن به زمين؟[/quote]

دقيقا همينطوره . وقتي ريييس جمهور لهستان با همراهانش سقوط كردن همه حرف از رييس جمهور ميزدن درحالي كه چند وزير ديگه از جمله وزير امور خارجه لهستان هم تو اون حادثه كشته شده بودن .

اين يه قانونه . از ديد من هم هيچ اشكالي نداره مهمترين فرد رو نجات داد . واسه همه كه يه چتر با يه چترباز حرفه اي توي هواپيما نيست پس بهتره مهمترين شخص نجات پيدا كنه .

كار ارزشمنديه .

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
شاید یه چتر خیلی بزرگ ساختن و اون هواپیمای فلک زده رو سه تیکه کردن تا در موقع خطر و سقوط تیکه جلوی و تیکه عقبی یعنی دومش از تیکه وسطی جدا شده و تیکه وسطی با اون چترهه گنده تلو تلو بخوره بیاد زمین والبته اون مسئولین هم در اون موقعیت باید در قسمت وسط جمع شن تا از قافله عقب نیوفتن
خب اینم یه طرح بود که احتیاج داره در این سفرها حتما از همین هواپیما استفاده شود
البته مهم نیست حظار محترم سالم سالم برسند زمین ..حداقل زنده بمونند ..این مهمه :(

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.