TANK

راکت انداز هیمارس ( HEMARS )

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

تصویر
این سامانه از جدید ترین انواع خانواده راکت انداز چند منظوره است که بر یک شاسی چرخ دار قرار میگیرد و توسط شرکت موشک سازی لاکهید مارتین تحت نظارت برنامه فناوری ویژه در سال 1996 نصب گردیده است . شرکت مذکور در ژانویه
2000 قرارداد توسعه مهندسی و تولید ارائه این محصول را به عنوان پاداش دریافت کرد ودو سامانه پرتاب موشک (HEMARS ) دیگر تحت یک برنامه ارزشیابی ویژه کاربر برای تفنگداران دریایی ایالات متحده ساخته شد . در مارس 2003 ارتش آمریکا و تفنگداران نیروی دریایی آمریکا قراردادی را برای تولید 89 موشک انداز امضا کردند . آن طور که برنامه ریزی شده این سامانه در سال 2005 رسما وارد ارتش گردید . ماموریت این موشک انداز مقابله و سرکوب توپخانه و تمرکز توپهای هوایی و کامیون های نظامی و زرهی سبک و نفربرها می باشد . همچنین نیروهای پیاده را پوشش می دهد . این موشک انداز قادر به پرتاب موشک ها و جابجایی سریع از محل پرتاب بوده وبه این ترتیب نیروهای دشمن قادر به سردیابی محل پرتاب موشک نخواهند بود
کنترل آتش :این سامانه موشک انداز به روش خودکار مسلح می شود سودارای ویژگی های منحصر به فرد سامانه های موشک انداز توپخانه ای با قابلیت حرکت بالا ست . سامانه الکترونیکی و مکانیکی کنترل آتش بهینه سازی شده در موشک انداز ام-270 با تحریک بالا استفاده میشود و جزو تجهیزات استاندارد سامانه راکت انداز توپخانه ای با تحرک بالا محسوب میشود . این سامانه با یک خدمه سه نفره شامل : راننده خدمه موشک انداز و فرمانده دسته کنترل می باشد . اما سامانه آتش با مبنای رایانه ای با به کار گیری دو خدمه حتی یک خدمه قادر است این سامانه را مسلح کند . کنترل آتش شامل : ویدئو و صفحه کلید کنترل و یک گیگابایت برنامه ذخیره شده و تعین موقعیت ماهواره ای جی پی اس می باشد . سامانه کنترل آتش رایانه ای این امکان را ایجاد می کند که هم به صورت مکانیکی وهم به صورت خودکار ماموریت آتش را انجام دهد .

مهمات :علاوه بر موشک های استاندارد این سامانه این موشک انداز قادر به پرتاب تمام انواع مهمات خانواده موشک اندازهای چند منظوره می باشند و قادر به حمل شش موشک و یا یک سامانه موشک تاکتیکی ارتش می باشد . راکت ها با برد توسعه یافته برد مبنای 32 کیلومتر را تا 45 کیلومتر و نیز شعلع عمل را تا 107 درصد افزایش می دهد . این سامانه که دارای جی پی اس و سامانه هدایت کننده اولیه برای افزایش دقت موشک می باشد در آوریل 2003 به تولیدات برد کوتاه اولیه پیوست و به کارگیری آن در ئر میادین نبرد برای سال 2005 برنامه ریزی شد . این سامانه یک برنامه بین المللی است که کشورهایی چون بریتانیا ی کبیر و ایتالیا و فرانسه و آلمان و نیز ایالات متحده را در بر میگیرد .

سامانه موشک تاکتیکی ارتش : این سامانه موشک انداز قادر به پرتاب موشک تاکتیکی ارتش که دارای برد زیاد است می باشد . شش فروند ساز این موشک ها برروی خودروهای تاکتیکی متوسط و جدید ارتش حمل میشود . سامانه راکت انداز هیمارس تقریبا 24 هزار پوند وزن دارد . این موشک انداز توسط هواپیمای C – 130 قابل حمل است .

مشخصات هیمارس :

خدمه :سه نفر . راننده . فشنگ گذار . ارشد دسته طول : 7 متر

وزن : 24000 پوند پهنا : 4/2 متر ارتفاع : 2/3 متر برد خودرو : 480کیلومتر سرعت در جاده : 85 کیلومتر در ساعت

  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خيلي سيستم جالبيه ... ادم رو مجذوب خودش مي كنه icon_wink مي شه بگيد سر جنگيش چند كيلوگرمي هست؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلاح تاکتیکی مناسبی است و قدرت انفجاری راکتها از اندازه آنها قابل حدس است. البته سیستم اسمرچ روسی کارایی بیشتر و بهتری دارد مخصوصا اینکه هر راکت به سرجنگی جستجوگر نیز مجهز شده است تا راکتهای هدایت ناپذیر به سلاحهای هدایت شونده تبدیل شوند! برد اسمرچ در مدل اولیه 70 و مدل ارتقا یافته 120 کیلومتر است. برد فجر5 خودمون هم 75 کیلومتر است که دمار از روزگار اسرائیل در آورد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

با سلام

تایید فروش سامانه های راکتی توپخانه ای پُرتحرک هیمارس به رومانی

HIMARS_-_missile_launched.jpg

براساس اطلاعیه منتشرشده از سوی آژانس همکاری امنیتی / دفاعی وزارت امور خارجه ، این وزارتخانه ، فروش سامانه های راکت انداز توپخانه ای HIMARS به ارزش 1.25 بیلیون دلار را به ارتش رومانی تایید نمود . این وزارتخانه ، پنج شنبه شب گذشته ، تایید این فروش تسلیحاتی را به کنگره اطلاع داده و معامله فوق در انتظار تایید این بخش است .

i263314.jpg

پیش از این ، نیروی زمینی ارتش رومانی ، در خواستی مبنی بر خرید 54 دستگاه پرتابگر HIMARS و 81 دستگاه سامانه راکتی هدایت شونده چندگانه (GMRLS) به همراه 81 کلاهک اضافی را به ایالات متحده تسلیم نموده بود . این درخواست در زمانی صورت می گیرد که ارتش رومانی ، برای ارتقاء توان آتش بالستیکی خود ، 54 سامانه موشک انداز تاکتیکی (ATACMS) و 24 دستگاه سامانه اطلاعات تاکتیکی توپخانه صحرایی پیشرفته (AFATDS) که درحقیقت سامانه پایش آتش HIMARS بشمار می آید را سفارش داده بود .

علاوه براین ، بسته خرید فوق ، شامل 15 دستگاه خودروی زره پوش همه کاره هاموی M1115 A.1 و 15 دستگاه دیگر از این خودرو با افزونه های مدولار زرهی به همراه مجموعه ای قابل توجه از تجهیزات و قطعات پشتیبانی نیز می گردید .

himars_nationalguards.jpg

پیمانکار اصلی این معامله ، شرکت لاکهید-مارتین ، قصد دارد تا تولید این تجهیزات را در" گراند پری" تگزاس و " کامدن" آرکانزاس ، آغاز نماید . سفارش ارتش رومانی موجب شد تا این شرکت تصمیم خود مبنی بر بازگشایی خط تولید سامانه راکت انداز هیمارس  برای تامین نیازمندی های امارات متحده عربی و رومانی را  اعلام نماید .

 

Lt__Gen__Ben_Hodges.jpg

ژنرال " بن هودج" ، فرمانده واحدهای رزمی ارتش آمریکا در اروپا

 

ژنرال " بن هودج" ، فرمانده واحدهای رزمی ارتش آمریکا در اروپا ، درجریان رزمایش موسوم به " شمشیر محافظ" به خبرنگاران اعلام نمود که انتظار می رود تا رومانی از سال جاری ، حداقل 2 درصد از تولید ناخالص ملی  خود را به حوزه دفاعی اختصاص داده تا عضویت کامل را در ناتو بدست آورد .

خرید تسلیحات تهاجمی توسط کشورهای شرق اروپا ، به شکل عمده ، پاسخی است در برابر نیات تهاجمی روسیه در اروپای شرقی ، چرا که به اعتقاد تحلیلگران نظامی ، ایالات متحده به تنهایی نمی تواند شرایط لازم رابرای مقابله با روسها فراهم نماید .

به اعتقاد این ژنرال ارشد ، قابلیتهای آتشباری ارتش آمریکا دریک بازه طولانی ، بدلیل تمرکز بیش از حد بر روی عملیات نظامی در عراق و افغانستان ، بشدت کاهش یافته  و خریدهای کشورهای این حوزه ، موجب خواهد شد تا شکاف حاصله بسرعت ترمیم گردد .

در سال گذشته میلادی ، عناصر نیروی زمینی ارتش رومانی ( گردان 5 گارد ) مسلح به آتشبارهای راکتی 155م.م  ، درجریان یک تمرین مشترک با واحد آتشبار 113 کارولینای شمالی ارتش آمریکا در مرکز آموزش مشترک ملی (JNTC) ، با سامانه هیمارس آشنا شدند و علاقه فرماندهان ارتش رومانی از همین نقطه آغاز گردید .

صرفاً برای میلیتاری / مترجم  MR9

  • Like 1
  • Upvote 12

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.