Babakim1

برگزاری مسابقات آنلاین بازی CoD 4 ویژه کاربران سایت

Recommended Posts

میگم بهتره مسابقه رو از cod4 به 6 منتقل کنیم! کراک که شده الان! مشکل چیه؟
فکر کنم همه هم موافقش باشن! نه؟ :(
البته هرچی شما بگید. :(

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=brown]مسابقه دوم، امروز، [size=18]دوشنبه 88/02/27[/size] ساعت [size=18]16:00[/size]

سرور، کلمه عبور نخواهد داشت. ولی در صورتی که تعداد نفرات بیش از حد شد، از [size=18]123zzz[/size] استفاده کنید.

این تاپیک اسکرول نمیشه و امید چندانی به ادامه کار نیست[/color] :(

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
چقد زجر آور بود . چقدر دانلود کردم چقدر حجم از دست دادم :(

ایکاش بشه بازی کرد .

منم اومدم :(

war-military

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اگر دوستان بازیشون تمام شد یکی بیاد توضیح بده چه جوری باید بازی کرد من که
اینجا سرور نمیبینم ؟!

[img]http://military-war.persiangig.com/image/1.JPG[/img]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=brown]خب، دور دوم هم با سلامتی تموم شد. چهار پنج تا بازی کن جدید به جمع ما اضافه شده بودن. یکیش همین insidman بود که خوب هم بازی میکرد. البته یه خرده تجربه و سرعت عملش کم بود ولی حتماً بهتر میشه. reza4087 این دفعه به موقع به جمع ما پیوست. EBRAHIM مثل همیشه عالی بود. PREDATOR با sniper خوب کار میکنه. یه بازیکن 12 ساله هم بود! :( که پدر ما رو در آورد!

دور سوم به احتمال زیاد 4شنبه باشه.[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][color=brown]خب، دور دوم هم با سلامتی تموم شد. چهار پنج تا بازی کن جدید به جمع ما اضافه شده بودن. یکیش همین insidman بود که خوب هم بازی میکرد. البته یه خرده تجربه و سرعت عملش کم بود ولی حتماً بهتر میشه. reza4087 این دفعه به موقع به جمع ما پیوست. EBRAHIM مثل همیشه عالی بود. PREDATOR با sniper خوب کار میکنه. یه بازیکن 12 ساله هم بود! :( که پدر ما رو در آورد!

دور سوم به احتمال زیاد 4شنبه باشه.[/color][/quote]

آقا باورت میشه اولین بار بود داشتم آنلاین بازی میکردم !

تجربه جالبی بود . ضمنا از reza4087 بی اندازه سپاسگذارم با راهنمائی این عزیز توانستم سرور را پیداکنم .

یه سوال این جریان کبری و هواپیما و اون ارابه شیطان چی بود ؟!! :(

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote][color=brown]خب، دور دوم هم با سلامتی تموم شد. چهار پنج تا بازی کن جدید به جمع ما اضافه شده بودن. یکیش همین insidman بود که خوب هم بازی میکرد. البته یه خرده تجربه و سرعت عملش کم بود ولی حتماً بهتر میشه. reza4087 این دفعه به موقع به جمع ما پیوست. EBRAHIM مثل همیشه عالی بود. PREDATOR با sniper خوب کار میکنه. یه بازیکن 12 ساله هم بود! :( که پدر ما رو در آورد!

دور سوم به احتمال زیاد 4شنبه باشه.[/color][/quote]

آقا باورت میشه اولین بار بود داشتم آنلاین بازی میکردم !

تجربه جالبی بود . ضمنا از reza4087 بی اندازه سپاسگذارم با راهنمائی این عزیز توانستم سرور را پیداکنم .

یه سوال این جریان کبری و هواپیما و اون ارابه شیطان چی بود ؟!! :([/quote]

[color=brown]جریانش اینه که اگه 3 نفر رو پشت سر هم بزنی، با UAV موقعیت دشمن رو بهت نشون میده. اگه 5 نفر رو به طور متوالی بزنی، به قول خودت با هواپیما میتونی بخشی از منطقه رو بمب باران کنی. اگه 7 نفر رو با این شرایط بزنی، میتونی بالگرد رو خبر کنی.[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام.

رفقا ما هم میخواهیم بیاییم.

الان دارم دانلود میکنم.

اما چشمم آب نمیخوره باز هم نمیتونم بازی کنم. شما هم انقدر از لغات تخصصی استفاده نکنید.

باید بازی رو از توی همون گارنا با اینوایت طرف باز کنم یا نه؟ تو بازی به کدوم قسمت برم؟

من که تو گارنا با همین در خدمتتون هستم .rezat1980

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]سلام.

رفقا ما هم میخواهیم بیاییم.

الان دارم دانلود میکنم.

اما چشمم آب نمیخوره باز هم نمیتونم بازی کنم. شما هم انقدر از لغات تخصصی استفاده نکنید.

باید بازی رو از توی همون گارنا با اینوایت طرف باز کنم یا نه؟ تو بازی به کدوم قسمت برم؟

من که تو گارنا با همین در خدمتتون هستم .rezat1980[/quote]
[color=brown]
هر لغتی رو که متوجه نمیشی، همینجا بپرس که سریع جواب بدیم. سواات هر چه هم ابتدایی باشه اشکالی نداره.

بعد از نصب patch 1.6 و patch 1.7 شما باید بخش مولتی پلیر بازی رو از گارنا باز کنید. اصلاً نیازی به اینوایت نیست.

در بازی هم از قسمت join game میری و Source رو روی local تنظیم میکنی. اگه تمام مراحل رو درست اجرا کرده باشی، اونوقت باید سرورهای گارنا رو مشاهده کنی. توصیه میکنم برای تست هم که شده، یه بار وارد Russia Room1 بشی. اونجا همیشه سرور برای بازی پیدا میشه.[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
این هم یه آموزش کوچیک برای افراد مبتدی مثل من که دفه اولشون هست بازی میکنند:

[img]http://military-war.persiangig.com/image/Game/img-download.png[/img]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]این هم یه آموزش کوچیک برای افراد مبتدی مثل من که دفه اولشون هست بازی میکنند:

[img]http://military-war.persiangig.com/image/Game/img-download.png[/img][/quote]

دستت درد نکنه.

دوستان یه مشکلی دارم.

وقتی که سرور و روم رو هم تو بازی کلیک میکنم، در نهایت میزنه که شما key code ات معتبر نیست. چه کار کنم؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]این هم یه آموزش کوچیک برای افراد مبتدی مثل من که دفه اولشون هست بازی میکنند:

[img]http://military-war.persiangig.com/image/Game/img-download.png[/img][/quote]

چرا فایل اجرایی هست؟

لینک حذف شد.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]

وقتی که سرور و روم رو هم تو بازی کلیک میکنم، در نهایت میزنه که شما key code ات معتبر نیست. چه کار کنم؟[/quote]

[color=brown]رضا جان، همانطور که گفتم، شما باید Source رو Local انتخاب کنی. نهInternet .[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]این هم یه آموزش کوچیک برای افراد مبتدی مثل من که دفه اولشون هست بازی میکنند:

چرا فایل اجرایی هست؟

لینک حذف شد.[/quote]

برادر سعید . آقا سعید ، مدیریت فایل اجرائی نیست به خدا دقت کن ! این فایل آرشیو RAR SFX بود . این فایل امنیتش خیلی بالاتر از RAR هست .

اخه اکانتهای گالری که ندارم ارشیوشون کردم بابا ایول داری اول یه نگاه میکردی بعد حذف ؟! :( i_dont't_know

عجب بابا.

at_wits'_end_new!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]

وقتی که سرور و روم رو هم تو بازی کلیک میکنم، در نهایت میزنه که شما key code ات معتبر نیست. چه کار کنم؟[/quote]

[color=brown]رضا جان، همانطور که گفتم، شما باید Source رو Local انتخاب کنی. نهInternet .[/color][/quote]

سلام.

باور کنید که دقیقا همینجوری هست.

روی لوکال هست.

your key code is not valid

بعد میگه که برو تو قسمت آپشن مالتی پلیر و کدت رو وارد کن.

برای کرکش نیست؟؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.