00Amin

نخستین گوشی 14 مگاپیکسلی جهان از Altek +عکس

Recommended Posts

[quote]اسم گوشی رو نمیخواستم بیارم ،اشکال نداره برای مثال گوشی s500 سونی اریکسون نسبت به بعضی از 5 مگاپیکسلیها ...

s500 به خاطر اینکه قابلیت اتو فکوس وهمچنین فلش نداره باید در روز و شرایط معمولی عکس بگیرید بعد مقایسه کنید .

نکنه اینکه s500 اصلی مال مالزی هست و نمونه های تحت لیسانس در رنگهای مختلف زیادی در بازار وجود داره .

اگه از این مورد بگذریم > به نظر شما چرا بعضی از گوشی ها با مگاپیکسل مساوی کیفیتی متفاوت دارند ؟ > الگوریتم های عکسبرداری و کیفیت و مرغوبیت لنز[/quote]

مثلا کدووم 5 مگاپیکسلی k850 مثلا؟!!!

کلا بهتره زیاد کشش ندیم اما با بالا رفتن مگاپیکسل ها تو خیلی موارد بقیه پارامترها هم مجبورا پیشرفت میکنن چه لنز باشه حالا چه مواردی که بتونه اون تعداد پیکسل رو بدون مشکل و خطا هندل کنه به هر حال من خودم دوربین دیدم مثلا 1.3 از 2 کیفیتش بالاتر بوده اما مقایسه 5 با 2 خیلی دیگه اغراقه

اما حرف اون دوستمون رو قبول دارم اگه خیلی اهل عکس گرفتن باشه آدم بهتره دوربین بگیره با یه گوشی که به خاطر دوربینش گرون نیست !

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
لپ مطلب اینکه پولتون رو دور نریزید واسه مگاپیکسل بیشتر تفاوت فاحشی در حال حاضر بین دوربینهای موبایل وجود نداره .

واگر قرار باشه گوشی بخرید با تحقیق باشه تا حداقل نسبت به خریدی که میکنید گوشی مناسبی گرفته باشید .

s500 که مثال زدم قیمتش در بازار 95 هزار تومان هست .

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.