00Amin

معرفی پرسرعت ترین ابررایانه‌های جهان

Recommended Posts

[color=blue]ابررایانه چینی در رده دوم[/color]
[size=18][color=green]معرفی پرسرعت ترین ابررایانه‌های جهان/ 12 کشور در لیست برترینها[/color][/size]

لیست 500 ابررایانه برتر جهان که هر 6 ماه یک بار منتشر می شود در کنفرانس بین المللی ابررایانه ای 2010 در هامبورگ آلمان ارائه شد که بر این اساس نام ابررایانه های 12 کشور دنیا در این لیست دیده می شود.

در این لیست جدید که با بررسی قدرتمندترین ابررایانه های جهان گردآوری می شود ابررایانه جاگوار در لابراتوار ملی Oak Ridgr وزارت انرژی آمریکا با سرعتی برابر 1.76 پتافلاب (یک پتافلاب = هزار تریلیون محاسبه رایانه ای در یک ثانیه) به عنوان برترین ابررایانه جهان انتخاب شد.

رتبه دوم این لیست به ابررایانه چینی تعلق دارد که در مرکزملی ابررایانه ای چین در شنژن قرار گرفته است. ابررایانه Nebulae با به کار گرفتن پردازشگرهای گرافیکی Nvidia و سی پی یوهای Intel Xeon به سرعت عملیاتی برابر 1.27 پتا فلاب دست پیدا کرده و در رتبه دوم برترینهای جهان قرار گرفته است.

ارتقای این ابررایانه به رتبه دوم این لیست مهم به بهای سقوط ابررایانه رادرانر شرکت IBM از جایگاه پیشینش به رتبه سوم بوده است. رادرانر که در لابراتوار ملی "لس آلموس" قرار دارد از سی پی یو های دو هسته ای AMD Opteron و پردازشگرهای سلولی IBM بهره برده است و سرعتی برابر یک پتافلاب دارد.

از میان 500 ابررایانه برتر جهان در حال حاضر نام 24 ابررایانه از کشور چین به چشم می خورد که از نظر تعداد ابررایانه های برتر نام این کشور را در کنار کشور صنعتی آلمان قرار می دهد. آلمان از نظر تعداد دستگاههای ابررایانه حاضر در لیست منتشر شده در رتبه چهارم قرار دارد.

آمریکا با داشتن 282 ابررایانه به عنوان برترین کشور از نظر بیشترین تعداد ابررایانه ها انتخاب شده و در پی آن نام کشورهای انگلستان و فرانسه در جایگاه های دوم و سوم به ثبت رسیده است. این اولین باری است که یک ابررایانه چینی در میان 10 ابررایانه برتر جهان قرار گرفته است. با این همه آمریکا با در اختیار داشتن ابررایانه جاگوار همچنان جایگاه برتر خود را حفظ کرده است.

مقایسه بی بی سی از سرعت محاسباتی ابررایانه ها با رایانه های معمولی نشان می دهد یک رایانه معمولی قادر است محاسبه یک ثانیه ای یک ابررایانه را در عرض 10 ساعت، محاسبه ای یک دقیقه ای را در عرض 25 روز، محاسبه ای یک ساعته را در عرض چهار سال و محاسبه ای یک روزه را در عرض صد سال به پایان برساند.

بر اساس گزارش بی بی سی، کشورهای آمریکا، انگلیس، فرانسه، چین، عربستان، سوئیس، سوئد، لهستان، کره جنوبی، نیوزیلند، کانادا و ایتالیا کشورهایی هستند که ابررایانه های آنها در این لیست 500 تایی به عنوان پرسرعت ترینهای جهان انتخاب شده است.

لینک
http://www.mehrnews.com/fa/NewsDetail.aspx?NewsID=1093677

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سازمان هاي اطلاعاتي امريكا ابر رايانه هاي بسيار قوي دارند كه براي رمز گشايي همه ي ايميلها كه از سرتاسر جهان مبادله ميشوند استفاده ميگردد.در ضمن براي شبيه سازي بمب اتمي هم به ابر رايانه هاي قو نياز هست.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
عربستان رو دست کم نگیر عزیز.
اینترنت چند مگابایتی به در خونه های مردم کشورش رسیده و رتبه اول در خاور میانه رو داره!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.