Electro_officer

بررسی پروژ‌ه‌ی KDX قسمت دوم

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

[align=center][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/TITR-KDX1.jpg[/img][/align]

در مقاله‌ی قبلی پیرامون سری دوم شناورهای پروژ‌ی KDX "Korean Destroyer eXperimental" یا همان کلاس "Chungmugong Yi Sunshin" مفصلا بحث کردیم در این مقاله به بررسی سری اول شناورهای کره‌ای یعنی کلاس Okpo یا همان KDX-I خواهیم پرداخت و در قسمت بعد سری سوم KDX-III را بررسی خواهیم کرد.

[b]مقدمه[/b]
سال‌ها قبل نیروی دریایی کره‌ی جنوبی ROKN جهت حفاظت از آب‌های مرزی کشور خود و برتری بخشی قوای خود نسبت به قوای دریایی کره‌ی شمالی عزم خود را جهت شروع پروژ‌ه‌ی داخلی تولید شناورهای رزمی جزم نمود. تلاش کره‌ای‌ها سبب شکل‌گیری پروژ‌ه‌ای سه مرحله‌ای شد که حاصل آن سه کلاس ناوشکن به شرح ذیل گشت. شناورهای 3800 تنی KDX-I که در سال 1998 نخستین فروند آن وارد خدمت شد، شناورهای 4400 تنی KDX-II که نخستین فروند آن در سال 2002 وارد خدمت شد و شناورهای قدرتمند 7000 تنی KDX-III که نخستین فروند آن در سال 2008 به خدمت گرفته‌شد. در هر مرحله‌ از پروژه نسبت به مرحله‌ی قبل پیشرفت‌های فراوانی در سامانه‌های تسلیحاتی، راداری و ساختاری حاصل شد به گونه‌ای که هر سری را می‌توان پایه‌ی ساخت سری دوم دانست.

[align=center][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/image002%7E10.jpg[/img][/align]

شناورهای این کلاس در رده‌ی جهانی ناوشکن‌های با قابلیت حمل بالگرد "DDH" دسته‌بندی می‌گردند و از آنها تحت عنوان ناوچه‌های کلاس Kwanggaeto the Great نیز یاد می‌شود. شروع این پروژه همزمان با حرکت نیروی دریایی کره‌ی جنوبی از دفاع ساحلی به سمت دفاع فرامرزی و تشکیل Blue Water Navy بود. کره در سال 1994 به لیست متصدیان سامانه APECS II پیوست و پس از این اتفاق کره‌ای‌ها اقدام به شروع پروژ‌ه‌ی ناوچه‌های KDX-I نمودند. در حال حاضر سه فروند از شناورهای این کلاس مشغول به خدمت در نیروی دریایی کره هستند. کره‌ای‌ها در ابتدا تصمیم داشتند اقدام به ساخت 17 تا 20 فروند شناور نمایند اما پس از مدتی با توجه به مطرح شدن طرح بروزتر KDX-II ساخت بقیه‌ی شناورها خاتمه‌یافت.
وظیفه‌ی اصلی شناورهای KDX-I شرکت در رزم سطحی است اما با این وجود این شناور قادر است در رزم ضدزیردریایی، عملیات‌های آبی خاکی و عملیات‌های حفاظتی شرکت ‌نماید. KDX-I قادر به حمل دو فروند بالگرد است که البته شاید نتوان آنها ضدزیردریایی دانست. شناورهای چند منظوره‌ی این کلاس دارای سامانه‌های تسلیحاتی مستقل‌اند و قادرند به تنهایی و مستقل از هرگونه پشتیبانی خارجی به شرکت در عملیات‌ها بپردازند و با سرعتی در حدود 30 گره اقدام به گشت‌زنی و درگیری با شناورها‌ی سطحی، موشک‌ها، هواپیماها و زیردریایی‌های دشمن نمایند که این خصوصیات را مدیون حسگرها، سامانه‌های پیشرفته‌ی تسلیحاتی، رانشی و ارتباطی متعدد خود هستند.

[b]ساخت[/b]

[align=center][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/mu_logo.jpg[/img][/align]

سه فروند شناور KDX-I ساخته‌ی شرکت صنایع سنگین DAEWOO واقع در Geoje کره‌ی جنوبی هستند. DAEWOO ساخت پروژه‌ی ساخت شناوری 4000 تنی را در سال 1998 آغاز کرد که حاصل آن ناوشکن‌های ثانوی فعلی نیروی دریایی کره با مهندسی 100٪ داخلی شد.

[b]تسلیحات[/b]
[b]موشک ضدکشتی[/b]
جهت هدف قرار دادن واحدهای سطحی KDX-I مجهز به دو مقر شلیک چهرگانه موشک ضدکشتی RGM-84 هارپون است که مجموعا چهار فروند موشک آماده شلیک را در اختیار شناور قرار می‌دهند. هارپون موشکی 550 کیلوگرمی با سرجنگی 221 کیلوگرمی است که طول آن 4.7 متر قطر آن 34 سانتیمتر بوده و موتور توربوجت آن قادر است نیروی رانش این موشک را تا برد حداکثر 315 کیلومتر و با سرعت متوسط 0.7 ماخ تامین نماید.

[color=brown]شلیک موشک ضدکشتی RGM-84[/color]

[align=center][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/image014%7E2.jpg[/img][/align]

[b]دفاع ضدهوایی[/b]
موشک سطح به هوای مورد استفاده از نوع RIM-7M Sea Sparrow است که تعداد 16 فروند از آن در مقرهای شلیک عمودی روبروی بریدج تعبیه شده است. به وسیله‌ی این موشک شناور قادر است با هواپیماها و همچنین موشک‌های شلیک‌شده توسط دشمن درگیر شود. این موشک 231 کیلوگرمی دارای سرجنگی 40.5 کیلوگرمی است و طول آن 3.64 متر و قطر 20.3 سانتی‌متر است و موتور راکتی سوخت جامد آن قادر است نیروی رانش مورد نیاز موشک را تا مسافت 55 کیلومتر و حداکثر سرعت 3.5 ماخ تامین نماید.

[color=brown]16 مقر RIM-7M Sea Sparrow[/color]

[align=center][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/image012%7E1.jpg[/img][/align]

[b]توپ‌ها[/b]
[b]توپ اصلی[/b]
توپ اصلی شناور Otobereda 127 میلیمتری و ساخت شرکت ایتالیایی Oto Melara است. این توپ 37500 کیلوگرمی تعداد 66 گلوله 15 یا 31 کیلوگرمی آماده‌ی شلیک را در خزانه‌ی خود نگهداری می‌کند و برد آن بیش از 30 کیلومتر بوده و نرخ آتش آن 40 گلوله در دقیقه است. زاویه‌ی چرخش عمودی توپ 15- تا 83 درجه و زاویه‌ی چرخش افقی آن 165 درجه به دو سمت چپ و رواست است. سرعت چرخش افقی توپ 40 درجه بر ثانیه و سرعت چرخش عمودی آن 30 درجه بر ثانیه است. شلیک گلوله‌ها به شیوه‌ی الکتریکی صورت می‌گیرد و توپ نیاز به یک منبع تغذیه‌ی سه‌فاز 440 ولت 60 هرتزی دارد.

[color=brown]Otobereda[/color]

[align=center][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/image010%7E2.jpg[/img][/align]

[b]سامانه‌ دفاع نزدیک[/b]
تعداد دو فروند سامانه دفاع نزدیک Goalkeeper بر روی این کلاس نصب گردیده که یکی در بر روی آشیانه و دیگری بر روی بریدج شناور تعبیه شده‌است. Goalkeeperگونه‌ای از سامانه‌های دفاع نزدیک است که جهت هدف قرار دادن موشک‌های سوپرسونیک ضدکشتی کاربرد دارد. بخش شلیک سیستم دارای توپ گتلینگ هفت لوله‌ای 30 میلیمتری است. سیستم کنترل کننده‌ی توپ قدرتمند بوده و قادر است به طور مستقل از سامانه‌ی کنترل آتش شناور به رهگیری و هدف قرار دادن واحد مهاجم بپردازد. برجک توپ قادر است در مدت 3.8 ثانیه چرخشی 360 درجه‌ای داشته باشد. برد سیستم حداکثر 2000 کیلومتر و نواخت آن 70 گلوله بر ثانیه است. قیمت هر واحد این توپ 16 میلیون یورو اعلام شده‌است.

[color=brown]Goalkeeper CWIS[/color]

[align=center][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/GOALKEEPER3.jpg[/img][/align]

[b]اژدر[/b]
جهت نبرد با زیردریایی‌ها دو مقر سه‌گانه‌ی 324 میلیمتری پرتاب اژدر Mk.32 mod 5 در قسمت میانی شناور و در دو سمت آن نصب گردیده‌اند که جهت پرتاب اژدرهای MK 46کاربرد دارند.
اژدر MK-46 Mod 5 دارای طول 2.6 متر و وزن 231 کیلوگرم است. این اژدر دارای برد 11 کیلومتر، عمق عمییاتی 365 متر و سرعت 75 کیلومتر بر ساعت می‌باشد. هدایت اژدر از طریق جستجوگر داخلی فعال/غیرفعال صوتی آن صورت می‌گیرد.

[color=brown]Mk.32 mod 5[/color]

[align=center][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/MK-32.jpg[/img][/align]

[b]حسگرها[/b]
حسگرهای نصب شده بر روی شناور عبارت‌اند از رادار کاوش هوایی AN/SPS-49، رادار کاوش سطحی MW 08، رادار ناوبری SPS-95K رادار کنترل آتش STIR 180 و سامانه‌ی سوناری ATLAS DSQS-21BZ.
رادار AN/SPS-49، یک رادار کاوش هوایی بردبلند دو بعدی است که کارکرد آن در باند L می‌باشد. این رادار دارای حداکثر برد افقی 450 کیلومتر و برد عمودی 45 کیلومتر است و پوششی 360 درجه‌ای را فراهم می‌آورد. شرکت طراح و سازنده رادار Raytheon است. از جمله کشورهای متصدی این رادار می‌توان به استرالیا، اسپانیا، کانادا، تایوان و لهستان اشاره کرد.
رادار MW-08، یک رادار کاوش و رهگیر سه‌بعدی ساخته‌ی شرکت تیلز هلند است که دارای کارکرد در باند سی است. این رادار در واقع در دسته‌ی رادارهای SMART-L قرار میگیرد. از این رادار جهت کاوش و درگیری در برد کوتاه استفاده می‌گردد. گفته می‌شود برد این رادار 105 کیلومتر است.

[color=brown]AN/SPS-49[/color]

[align=center][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/AN-SQ.jpg[/img][/align]

[color=brown]MW 08[/color]

[align=center][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/MW-08.jpg[/img][/align]

[color=brown]رادار ناوبری SPS-95K[/color]

[align=center][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/SPS-95K.jpg[/img][/align]

[color=brown]STIR 180[/color]

[align=center][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_img_3_105_5.jpg[/img][/align]

[b]بالگرد[/b]
شناور قادر است از دو فروند بالگرد Super Lynx میزبانی کند. بالگردهای به خدمت گرفته شده توسط نیروی دریایی کره‌ی جنوبی سفارشی بوده و از آن تحت عنوان Lynx Mk.99 یاد می‌شود. این گونه قادر به شرکت در عملیات کاوش ضدزیردریایی است و سه رادون در زیر دماغه آن جهت کاوش راداری تعبیه شده است.

[color=brown]Super Lynx[/color]

[align=center][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/mk300.jpg[/img][/align]

[b]پیشران[/b]
نیروی پیشران مورد نیاز شناور توسط دو توربین گازی LM2500-30 ساخته‌ی شرکت جنرالز الکتریک با قدرت 58200 اسب بخار و همچنین دو موتور دیزلی 20V 956 TB 82 ساخته‌ی شرکت Sangyong با قدرت 8000 اسب بخار، تامین می‌گردد. این سیستم دو شفت متصل به دو پروانه را چرخانده و سرعت شناور را حداکثر به 30 گره می‌رسانند. ساختار پیشران شناور CODOG است.

[color=brown]LM2500-30[/color]

[align=center][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_ENG_LM2500_Marine-GT_Drawin.jpg[/img][/align]

[color=brown]جزئیات به روایت تصویر[/color]

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/PH-KDX1%7E0.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_PH-KDX1%7E0.jpg[/img][/url][/align]

[color=brown]نمای گرافیکی[/color]

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/Schematic-kdx1.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_Schematic-kdx1.jpg[/img][/url][/align]

[color=brown]لیست شناورها[/color]

[align=center][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/SHIPLISTKDX1.gif[/img][/align]

[b]خصوصیات[/b]
*سازنده: شرکت صنایع سنگین DAEWOO
*متصدی: نیروی دریایی کره‌ی جنوبی
*ورود به خدمت: 1998
*تعداد: 3 فروند
*گونه: ناوشکن
*تناژ جابجایی: 3800 تن
*طول: 135.5
*عرض: 14.2
*آب‌خور: 4.2 متر
*تعداد خدمه: 286 نفر
*برد عملیاتی: 8300 کیلومتر
*سرعت: 30 گره
*تسلیحات:
توپ اصلی Otobereda 127 میلیمتری
سامانه‌ دفاع نزدیک Goalkeeper
دو مقر شلیک چهرگانه موشک ضدکشتی RGM-84 هارپون
16 موشک سطح به هوا RIM-7M Sea Sparrow
دو مقر سه‌گانه‌ی 324 میلیمتری پرتاب اژدر Mk.32 mod 5
*حسگرها:
رادار کاوش هوایی AN/SPS-49
رادار کاوش سطحی MW 08
رادار ناوبری SPS-95K
رادار کنترل آتش STIR 180
سامانه‌ی سوناری ATLAS DSQS-21BZ.
رادار آی اف اف AN/UPX-27K
*اقدام متقابل:
سامانه‌های ARGOSystems AR 700 و ARGOSystems APECS 2
سامانه‌ی فریب اژدر SLQ-25 Nixie
چهار مقر پرتاب چف CSEE DAGAIE MK.2
*پیشران:
دو توربین گازی LM2500-30
دو موتور دیزلی 20V 956 TB 82
ترکیب CODOG
دو محور شفت متصل به دو پروانه
*هواگرد:
دو فروند بالگرد Super Lynx
مجهز به آشیانه نگهداری و عرشه‌ی پرواز

[b]تصاویر منتخب[/b]

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/KDX-1.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_KDX-1.jpg[/img][/url][/align]

[align=center][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/LM2500%2520Installation.jpg[/img][/align]

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/kdx1_05-mint184.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_kdx1_05-mint184.jpg[/img][/url][/align]

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/kdx1_04-mint184.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_kdx1_04-mint184.jpg[/img][/url][/align]

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/KDX1-0.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_KDX1-0.jpg[/img][/url][/align]

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/image013%7E2.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_image013%7E2.jpg[/img][/url][/align]

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/1%7E169.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_1%7E169.jpg[/img][/url][/align]

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/DN-SD-03-16841%7E0.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_DN-SD-03-16841%7E0.jpg[/img][/url][/align]

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/1-2.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_1-2.jpg[/img][/url][/align]

[color=darkblue]به کوشش: محمد مهدی محمدی[/color]

[color=red]کلیه‌ی حقوق نوشتار فوق محفوظ و متعلق به گردآورنده است.[/color]

--------------------------------
[align=center][color=green](لاتهنوا ولا تحزنوا و انتم الاعلون ان كنتم مؤمنين)[/color][/align]
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
عالی بود .... کامل و جامع

یک سوال : توپ Otobereda در بسباری از شناورهای نظامی نصب شده است .... آیا می توان این توپ را بهترین توپ دنیا دانست ؟

سوال دوم : اولین بار است که تلفیق توربین گازی را با موتورهای دیزلی می بینم .... این تلفیق چه مزیت هایی دارد ؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]یک سوال : توپ Otobereda در بسباری از شناورهای نظامی نصب شده است .... آیا می توان این توپ را بهترین توپ دنیا دانست ؟[/quote]
توپ پرکاربرد باز هم داریم مثلا Mark 45 آمریکایی که الته نواخت و بردش به این توپ نمرسه. 24 کیلومتر و نواخت 20 گلوله بر دقیقه. در کل این ایتالیا خوب توپ‌هایی میزنه!

[quote]سوال دوم : اولین بار است که تلفیق توربین گازی را با موتورهای دیزلی می بینم .... این تلفیق چه مزیت هایی دارد ؟[/quote]
در این باره قبلا یه تاپیک داشتم که عینا کپیش میکنم:
[quote]پیشران‌های CODOG
کلمه‌ی CODOG مخفف عبارت انگلیسی Combined diesel or gas می‌باشد. از این گونه پیشران در شناورهایی استفاده می‌شود که شناور می‌بایست در مدت زمان کمی از سرعت گشتی به حداکثر سرعت خود برسد که این نوع پیشران در شناورهای رزمی همچون ناوهای محافظ و یا ناوچه‌های مدرن کاربرد فراوانی دارد.
در این نوع پیشران به هر محور شفت یک موتور دیزلی جهت سرعت‌های پایین و یک توربین گازی جهت رسیدن به سرعت بالا متصل است و هر دو توسط کلاچ‌هایی جداگانه به محور شفت متصل‌اند که البته فقط یک سیستم پروانه را به گردش در‌می‌آورد اما در پیشران CODAG از ترکیب قدرت توربین و موتور برای چرخش محور استفاده می‌شود. فن‌آوری مورد استفاده در طراحی چرخ‌دند‌ه‌های پیشران CODOG بسیار ساده‌تر از CODAG است بنابراین نگهداری و تعمیرات آن راحت‌تر است اما در سرعت‌های بالا مصرف سوخت CODOG بسیار بیشتر از CODAG است.
شناورهای با پیشران CODOG:
ناوهای محافظ کلاس Bremen
ناوهای محافظ کلاس Brandenburg
ناوهای محافظ کلاس Sachsen مربوط به نیروی دریایی آلمان
ناوهای محافظ کلاس Anzac نیروی دریایی استرالیا و نیوزلند
ناوچه‌های کلاس MEKO
ناوهای محافظ کلاس Peder Skram نیروی دریایی دانمارک
ناوچه‌های کلاس Visby نیروی دریایی سوئد
[/quote]
اینم لینک تاپیک:
http://www.military.ir/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=8721

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ممنون بابت توضیحات

در شناورهای با تناژ پایین تر این سیستم رو دیده بودم ولی در 4000 تن تا به حال ندیده بودم

تا الان فکر می کردم از توربین گازی برای تولید نیروی لیفت استفاده می شود چون قدرت زیادی دارد

باز هم ممنون

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خیلی مفید بود ممنون
یک سوال
اون بالگرد امکانات هجومی نداره؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]اون بالگرد امکانات هجومی نداره؟[/quote]
تا اونجايي كه من ديدم اين بود كه فرانسوي‌ها اين بالگرد رو مجهز به اژدر مارك 46 كرده‌ بودند. هر كشوري با توجه به انتظاراتي كه داره مدل خاصي از اين بالگرد رو سفارش داده.

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/350px-Lynx_mk46.jpg[/img]

[url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/05%7E14.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_05%7E14.jpg[/img][/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تشکر ویژه برادر مهدی عزیز. icon_cheesygrin

این کلاس چون نسل اول هست ایراد زیادی بهش نمیشه گرفت ولی در مقابل شناورهای تندرو که به ناو نزدیک میشن مشکل پدافند داره و استفاده از توپ گلکیپر به صلاح نیست چون هم باعث خالی شدن خشاب و هم هزینه زیاد گلوله ها هست. به نظر میرسه اگر دو الی چهار تیربار 12.7 رو ناو نصب بشه خیلی بهتر بتونه در مقابل نیروی دریایی نیمه چریکی کره شمالی واکنش نشون بده.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
برادر محمد مهدی با تشکر.

زحمت زیادی کشیدید.

ناو خوبی به نظر می رسد، در کل صنایع کشتی سازی کره جنوبی ( بخصوص صنایع سنگین هیوندای) خیلی قوی هستند،

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]این کلاس چون نسل اول هست ایراد زیادی بهش نمیشه گرفت ولی در مقابل شناورهای تندرو که به ناو نزدیک میشن مشکل پدافند داره و استفاده از توپ گلکیپر به صلاح نیست چون هم باعث خالی شدن خشاب و هم هزینه زیاد گلوله ها هست. به نظر میرسه اگر دو الی چهار تیربار 12.7 رو ناو نصب بشه خیلی بهتر بتونه در مقابل نیروی دریایی نیمه چریکی کره شمالی واکنش نشون بده.[/quote]

برادر سعید در کل کشورهای غربی و صنعتی که دنبال اینگونه شناورها هستند باید سریعتر به دنبال راهی برای مقابله با قایقهای تندرو موشک انداز(مانند کلاس باور و امثالهم) بگردند. در تسلیحات این ناوها هیچ سلاح موثری که بتواند از فواصل 30 تا 50 کیلومتری با قایقها مقابله نماید، وجود ندارد.

حتی برای قایقهای بزرگتر که می توانند موشکهایی در کلاس نور( با برد 170 کیلومتر) حمل کنند هم فکری ندارند و از این ناحیه ضربه خواهند خورد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ناو شکن خوبی هست و چیزی از نمونه های انگلیسی و آمریکایی مشابه به لحاظ ( ساختار یک ناو شکن کم ندارد) البته تسلیحات بحثش جداست .
به نظر میرسه کره چنین ناوی رو برای حظور در آب های بین المللی ساخته و البته در رقابت با چین و ژاپن اما در حد و اندازه های خودش ...

[quote]ناوها هیچ سلاح موثری که بتواند از فواصل 30 تا 50 کیلومتری با قایقها مقابله نماید، وجود ندارد[/quote] بزودي nlos ls ! ...

با تشکر از محمد مهدی عزیز ....

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]این کلاس چون نسل اول هست ایراد زیادی بهش نمیشه گرفت ولی در مقابل شناورهای تندرو که به ناو نزدیک میشن مشکل پدافند داره و استفاده از توپ گلکیپر به صلاح نیست چون هم باعث خالی شدن خشاب و هم هزینه زیاد گلوله ها هست. به نظر میرسه اگر دو الی چهار تیربار 12.7 رو ناو نصب بشه خیلی بهتر بتونه در مقابل نیروی دریایی نیمه چریکی کره شمالی واکنش نشون بده.[/quote]
حق با شماست تسليحاتش همين‌هايي هستند كه گفتم. اما به نظر من تهديد اصلي در دريا تعدد زيردريايي‌هاي كره‌ي شمالي هست.

[quote]با تشکر از محمد مهدی عزیز ....[/quote]
چاكريم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]بزودي nlos ls ! ...[/quote]

وری جون اولا تا همه کشورهای غربی( مثل همین کره جنوبی ) بیان به نلوس مجهز بشن خیلی طول می کشه، ثانیا به راحتی میشه اون قایقها رو به پرتابگرهای فلیر و چف(مثل مدلهایی که روی برجک تانکها نصب میشه) و همچنین دودزا( با قابلیت پوشاندن IR در طیفهای نزدیک، میانی و دور) مجهز کرد!!

ثالثا اون قایقها رو میشه به اخلالگرهای IR ( که گیرنده امواج IR رو کور می کنن) مجهز کرد!

و . . .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center][b]ناوشکن‌های کلاس Sejong the Great[/b][/align]

[align=center][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/kdx3-ddk991.jpg[/img][/align]

در دو قسمت پیشین به بررسی دو کلاس ابتدایی پروژه‌ی KDX یعنی KDX-I 3800 تنی و KDX-II 5000 تنی پرداختیم. همانطور که مشاهده شد در این دو ناوشکن انواع متفاوتی از سامانه‌های پیشرفته‌ی دریایی نصب ‌شده‌بودند که عمدتا دارای فن‌آوری آمریکایی بودند؛ در این کلاس نیز شاهد استفاده‌ی گسترده‌ی کره‌ای‌ها از سامانه‌های تسلیحاتی، ارتباطی و راداری خارجی و خصوصا آمریکایی هستیم.

[b]مقدمه[/b]
ناوشکن‌های کلاس Sejong the Great سنگین‌ترین و از زاویه‌ی دیگر مسلح‌ترین ناوشکن‌های پروژه‌ی KDX با تناژ جابجایی استاندارد 7000 تن هستند که البته این میزان در وضعیت فول لود به بیش از 9000 تن می‌رسد. کلاس Sejong the Great در واقع فاز پایانی پروژه‌ی دراز مدت KDX محسوب می‌گردد و ویژگی اصلی این خانواده‌ی سه عضوی استفاده از سامانه‌ی معروف AEGIS در ساختار آنهاست به گونه‌ای که تشابهات فراوانی در شناورهای این کلاس و شناورهای آمریکایی کلاس Burke Arleigh دیده‌می‌شود؛ شناورهای این کلاس در واقع سنگین‌ترین شناورهای مجهز به AEGIS محسوب می‌گردند.

[color=red]Burke Arleigh و Sejong the Great[/color]

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/2010_3_26_82691_10882691.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_2010_3_26_82691_10882691.jpg[/img][/url][/align]

از سه شناور این کلاس تاکنون ساخت یک فروند یعنی DDG-991 به پایان رسیده که این ناوشکن در سال 2008 رسما وارد خدمت گردید و طبق زمانبندی انجام شده دو فروند دیگر در سال‌های 2010 و 2012 می‌بایست وارد خدمت‌شوند. ناوشکن‌های KDX-III دارای قابلیت‌های چندگانه هستند و قابلیت درگیری با واحدهای سطحی، زیرسطحی، هوایی و رهگیری موشک‌های بالستیک را دارا هستند؛ گواه این مدعا تنوع شگفت‌انگیز و منحصربفرد تسلیحات و سامانه‌های به کار رفته در این شناورهاست.
هزینه‌ی صرف‌شده برای هر شناور چیزی در حدود 1.2 تریلیون وون (923 میلیون دلار) تخمین زده می‌شود و هزینه‌ی صرف شده برای ساختار هر سه شناور 2.8 تریلیون وون تخمین زده شده‌است. ورود شناورهای KDX-III به نیروی دریایی کره‌ی جنوبی سسب تثبیت اتحاد نظامی این کشور با ایالات متحده در منطقه خواهد شد که این امر با توجه به قابلیت‌های شبکه‌ای سامانه‌ی AEGIS به راحتی امکان‌پذیر است.

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/13%7E31.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_13%7E31.jpg[/img][/url][/align]

[b]طراحی و ساخت[/b]
وزارت دفاع کره‌ی جنوبی در تاریخ 25 اکتبر 2001 دو نامزد اصلی طراحی و ساخت سامانه‌های رزمی این کلاس را اعلام نمود که یکی شرکت هلندی Thales Naval Nederland و دیگری شرکت پرآوازه‌ی Lockheed Martin بود دو شرکت دیگری که جهت انجام پروژه اعلام آمادگی کرده‌بود شرکت British Aerospace بود.
ساختاری که شرکت هلندی برای سه شناور پیشنهاد کرد سامانه‌ی رزمی APAR بود این سامانه از رادار سه‌بعدی SMART-L، رادار چندگانه ‌APAR، سامانه جست‌وجو و رهگیری SIRIUS و سامانه‌ی مراقبت و رهگیری MIRADOR بود. که همگی این پیشنهادات به طور دقیق توسط مشتری کره‌ای بررسی شدند. سیستم هلندی پیشنهاد شده در واقع همان سامانه‌ی نصب شده بر روی مدرن‌ترین ناوهای محافظ این کشور یعنی ناوهای محافظ کلاس DE ZEVEN بود. با این حال انتخاب شرکت پیمان‌کار تا ژوئن 2002 به تعویق افتاد.
در 18 مارس 2002 آژانس همکاری‌های دفاعی ایالات متحده از کنگره اجازه خواست تا در ازای دریافت 1،2 بیلیون دلار سه شناور کره‌ای را مجهز به سامانه‌ی AEGIS نماید. از آنجایی که کره‌ای‌ها اهمیت زیادی برای دریافت این سامانه‌ی قدرتمند قائل بودند سرانجام و در اواخر سال 2002 شرکت لاکهید مارتین به عنوان پیمان‌کار اصلی سامانه‌های رزمی ناو انتخاب شد واین شرکت با کنار زدن رقیب اروپایی خود وظیفه تجهیز سه شناور پروژه‌ی KDX-III به سامانه‌ی AEGIS را به عهده گرفت.
جهت ساخت بدنه ناوها سه شرکت‌ یعنی صنایع سنگین هانجین، مهندسی دریایی و کشتی‌سازی دوو و صنایع سنگین هیوندای اعلام آمادگی کردند که در از بین این شرکت‌ها هیوندای برای ساخت شناور اول و سوم و دوو برای ساخت شناور دوم انتخاب شدند.

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/image004%7E2.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_image004%7E2.jpg[/img][/url][/align]

[b]تسلیحات[/b]
سلول‌های شلیک عمودی Mk 41 VLS مسلح به موشک‌های SM-2 Block IIIB
در قسمت سینه‌ی شناور و در پشت توپ اصلی تعداد 48 و در قسمت انتهایی شناور و در روی آشیانه بالگرد تعداد 32 سلول شلیک موشک‌های ضدهوایی SM-2 Block IIIB قابل مشاهده‌است. SM-2 Block IIIB یک موشک ضدهوایی برد متوسط محسوب می‌گردد. بلاک‌های مختلف این موشک پرطرفدار در شناورهای کشورهای مختلف آسیایی، اروپایی و آمریکایی بکار گرفته‌شده‌است. بلاک مورد بحث گونه‌ی خاصی از این سری موشک‌هاست که به صورت اختصاصی جهت شلیک از سلول‌های ام کا 41 طراحی شده‌اند. بلاک III دارای تفاوت‌های اساسی با گونه‌های قبلی است که بارز‌ترین آن استفاده از سامانه‌ی هدف‌یابی MK 45 MOD 9 است که موشک را قادر به رهگیری و انهدام اهداف حرکت‌کننده در ارتفاع پایین می‌سازد. در بلاک IIIB این موشک‌ها علاوه بر سامانه‌های پیشین یک رهگیر داخلی نیمه‌فعال/مادون‌قرمز نیز نصب گردیده که سبب می‌شود موشک بتواند در شرایط دشواری جنگ الکترونیک نیز اقدام به رهگیری اهداف با آر سی اس پایین و خارج از افق نماید. موشک‌یادشده دارای وزن 707 کیلوگرم، طول 4.72 متر و قطر 342 میلی‌متر بوده و راکت سوخت جامد آن قادر است انرژی مورد نیاز جهت رسیدن موشک به برد بیشینه 170 کیلومتر و حداکثر سرعت 3.5 ماخ را تامین نماید. انفجار سر جنگی موشک از طریق حسگر راداری و یا فیوز تماسی میسر است.

[color=red]Mk 41 VLS[/color]

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/a0105007_496d3a8056034.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_a0105007_496d3a8056034.jpg[/img][/url][/align]


[b]سلول‌های شلیک عمودی K-VLS مسلح به موشک‌های Hong Sang Eo و Hyunmoo IIIC[/b]
در قسمت انتهایی شناور و در روی آشیانه بالگرد تعداد 48 سلول شلیک عمودی کا نصب شده‌اند که مسلح به 16 اژدر راکتی Hong Sang Eo یا همان کوسه‌سرخ و 32 موشک کروز حمله به اهداف زمینی Hyunmoo IIIC (مشابه تام‌هاوک) هستند.
Hong Sang Eo یا همان کوسه‌سرخ اژدری پایه راکتی است که از آن تحت عنوان K-ASROC نیز یاد می‌شود. این اژدر یا از نگاهی دیگر موشک به گونه‌ای طراحی شده است که بتواند به شیوه‌ی عمودی و از سازه‌های دریایی شلیک شود. قیمت تمام شده‌ی هر فروند موشک 2 بیلیون وون (1.66 میلیون دلار) اعلام شده‌است. این موشک دارای وزن 820 کیلوگرم و طول 5،8 متر است و موتور راکتی آن قادر است اژدر را تا برد 19 کیلومتر حمل نماید و پس از انجام جابجایی اژدر خود یعنی Chung Sang Eo یا همان کوسه‌ی آبی آنرا در محل مورد نظر رها سازد. پس از انجام شدن این روند اژدر خود مستقلا اقدام به رهگیری هدف می‌نماید. اژدر کوسه‌ی سرخ دارای قابلیت رهاسازی از هواپیماهای گشت دریایی و بالگردهای ضدزیردریایی نیز هست. طول این اژدر 280 کیلوگرمی 2.7 متر است و برد بیشینه آن 19 کیلومتر و حداکثر سرعت آن بیش از 45 گره است. قیمت تمام شده‌ی هر اژدر 1 بیلیون وون یا 830000 دلار اعلام شده‌است.

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/redsharkmp.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/redsharkmp.jpg[/img][/url][/align]

Hyunmoo IIIC موشک کروز حمله به اهداف زمینی بومی کره‌ی جنوبی و در واقع پاسخی به پروژه‌ی موشک‌های بالستیک کره‌ی شمالی یعنی Scud-B و Nodong-1 محسوب می‌گردد. در ساختار این موشک شباهت‌های فراوانی با بابور پاکستانی و یا تام‌هاوک آمریکایی دیده‌می‌شود. از این موشک سه گونه یعنی Hyunmoo IIIA عقاب یک با برد 500 کیلومتر، Hyunmoo IIIB عقاب 2 با برد 1000 کیلومتر و Hyunmoo IIIC عقاب 3 با برد 1500 کیلومتر طراحی و ساخته شده‌است. بنای طراحی موشک‌های Hyunmoo III در واقع طی پروژه‌ی موشک‌های بالستیک Hyunmoo I با برد 180 کیلومتر و Hyunmoo II با برد 300 کیلومتر پایه‌ریزی شده‌است.
موتور این موشک مادون صوت همانند سایر گونه‌های مشابه از نوع توربوفن بوده و حداکثر وزن شلیک آن تا بیش از 500 کیلوگرم قابل افزایش است.

[color=red]شلیک سلول های انتهایی[/color]

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/960903n8202e003.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/960903n8202e003.jpg[/img][/url][/align]

[b]موشک ضدکشتی SSM-700K Hae Sung I[/b]
در قسمت میانی و بین دو فانل ناوشکن تعداد 4 مقر شلیک چهارگانه یعنی جمعا شانزده لانچر دیده‌می‌شوند که دو مقر رو به سمت راست و دو مقر دیگر رو به سمت چپ شناور نصب‌شده‌اند. Hae Sung در واقع گونه‌ی کره‌ای موشک‌های ضدکشتی هارپون آمریکایی محسوب می‌گردد.
حوالی سال 1970 نیروی دریایی کره جنوبی جهت مقابله با نیروی دریایی رو به رشد کره‌ی شمالی تصمیم گرفت موشک‌های اگزوسه را خریداری نماید؛ در آن زمان کره‌ی شمالی اقدام به بکارگیری وسیع شناورهای سبک و نیمه سنگین کرده‌بود؛ و نیاز به موشک‌های کوچک، سبک و ارزان‌قیمت ضدکشتی احساس می‌شد. حوالی سال 1978 آژانس توسعه‌ی صنایع نظامی کره کار بر روی پروژه‌ی موشک‌های ضد کشتی Hae Ryong را آغاز کرد و سرانجام در سال 1987 این کشور تولید انبوه این موشک را آغاز کرد. Hae Ryong از یک سامانه‌ی هدایتگر نیمه‌فعال لیزری استفاده‌می‌کرد که این امر قابلیت‌های تاکتیکی آن در آب‌وهوای نامناسب را تا حد زیادی کاهش می داد؛ این نقص اساسی و فشارهای ایالات متحده سرانجام باعث خاتمه یافتن تولید این موشک‌ها شد.
در سال 1990 هزینهی سنگین صرف شده جهت خریداری موشک‌های ضدکشتی به گونه‌ی نامتناسب با توقعات این کشور افزایش یافت. بنابراین نیروی دریایی کره‌ی جنوبی سفارش طراحی و ساخت موشکی ضدکشتی با قابلیت‌های موشک‌های ضدکشتی Harpoon Block 1C‌ را تحویل آژانس توصعه صنایع دفاعی این کشور داد؛ کار بر روی هسته‌ی اصلی پروژه حوالی سال 1996 آغاز شد. موشک طراحی شده می‌بایست دارای ویژگی‌های زیر می‌بود:
* پویش مایکرویو
* سامانه ناوبری داخلی
* ارتفاع سنج رادیویی
* قابلیت مقابله با اقدامات الکترونیکی
* موتور توربوفن
سرانجام پس از هفت سال انجام تحقیقات و در 21 آگوست 2003 آژانس کره‌ای موفق به آزمایش نخستین موشک Hae Sung-I شد و طی این آزمایش هدفی ساختگی را غرق نمود. برد این موشک 750 کیلوگرمی 150 کیلومتر است و سرعت آن تا 0،85 ماخ قابل افزایش است. قیمت تمام شده‌ی هر موشک 2500 میلیون وون اعلام شده‌است.

[color=red]موشک ضدکشتی SSM-700K Hae Sung I[/color]

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/800px-Haesung_Launch.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_800px-Haesung_Launch.jpg[/img][/url][/align]


[b]سامانه دفاع موشکی RIM-116[/b]
در مقابل بردیج ناوشکن یک سیستم دفاع نزدیک موشکی یعنی سیستم RIM-116 نصب‌گردیده است. ""RAM RIM-116 Rolling Airframe Missile یک سیستم دفاع موشکی سبک، لیزری، هدایت از داخل و سطح به هواست که در نیروی دریایی کشورهای آلمان، ایالات متحده، یونان، کره و مصر مورد استفاده قرارگرفته‌است. این سیستم در واقع یک سیستم دفاع نقطه‌ای است که جهت مقابله با موشک‌های کروز ضدکشتی طراحی شده‌است. علت نامگذاری سیستم به Rolling Airframe Missile این است که موشک شلیک شده جهت پایایی در مسیر حرکت، حول محور طولی خود می‌چرخد.
گونه‌ی قابل نصب در عرشه‌ی این سیستم لانچر Mk-49 است که دارای 21 مقر شلیک است و وزنی حدود 8/5 تن دارد. این سامانه توسط شرکت‌های Raytheon و Diehl BGT Defence طراحی و ساخته‌شده است. موشکهای سامانه دارای طول 278 سانتیمتر، قطر 127 میلیمتر و وزن 73.5 کیلوگرم بوده و سرجنگی آن دارای وزن 11.3 کیلوگرم است. برد سامانه 7.5 کیلومتر و سرعت موشک‌های آن بیش از دو ماخ اعلام شده‌است. قیمت هر واحد از این سامانه 444000 دلار است.
[color=red]سامانه دفاع موشکی RIM-116[/color]

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/a0105007_496d3a7f89957.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_a0105007_496d3a7f89957.jpg[/img][/url][/align]


[b]توپ دفاع نزدیک Goalkeeper CWIS[/b]
نکته‌ی جالبی که در این ناوشکن دیده می‌شود این است که جهت دفاع نزدیک علاوه بر سامانه‌ی دفاع موشکی RIM-116، توپGoalkeeper نیز بر روی شناور نصب شده‌است. این توپ در نزدیکی فانل و بر روی آشیانه بالگرد نصب شده‌است. Goalkeeper گونه‌ای از سامانه‌های دفاع نزدیک است که جهت هدف قرار دادن موشک‌های سوپرسونیک ضدکشتی کاربرد دارد. بخش شلیک سیستم دارای توپ گتلینگ هفت لوله‌ای 30 میلیمتری است. سیستم کنترل کننده‌ی توپ قدرتمند بوده و قادر است به طور مستقل از سامانه‌ی کنترل آتش شناور به رهگیری و هدف قرار دادن واحد مهاجم بپردازد نواخت بالای توپ سبب بوجود آمدن دیواره‌ای آتشین از گلوله‌های 30 میلیمتری می‌شود و بدین ترتیب واحد مهاجم را منهدم می‌گردد. برجک توپ قادر است در مدت 3.8 ثانیه چرخشی 360 درجه‌ای داشته باشد. برد سیستم حداکثر 2000 کیلومتر و نواخت آن 70 گلوله بر ثانیه گزارش شده است. قیمت هر واحد این توپ هلندی 16 میلیون یورو اعلام شده‌است.

[color=red]سلول‌هاي انتهايي و Goalkeeper CWIS[/color]

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/1242561769_37.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_1242561769_37.jpg[/img][/url][/align]

[b]توپ اصلی Mark 45[/b]
توپ مورد استفاده در ناوشکن، ورژن 4 توپ معروف آمریکایی Mark 45 کالیبر 127 میلیمتری است که آز جهت هدف قراردادن واحدهای هوایی و یا وارد ساختن فشار بر واحدهای ساحلی دشمن جهت پشتیبانی از عملیات‌های آبی‌خاکی استفاده‌کرد. این توپ توسط شرکت تسلیحاتی BAE طراحی و ساخته‌شده‌است. گونه‌ی چهارم این توپ بسیار قدرتمند است و آن را می‌توان همانند توپ‌های زمینی به کار گرفت لوله‌ی بلندتر این گونه سبب افزایش نیروی محرکه گلوله می‌شود؛ در ضمن نواخت این گونه بیش از گونه‌های پیشین است. زاویه‌ی عمودی توپ 15-~65 درجه و زاویه افقی آن تا 170 درجه به هر دو سمت قابل تغییر است. نواخت این توپ 20 گلوله بر دقیقه و برد مفید آن 24 کیلومتر است. از این توپ سابقا در در ناوشکن‌های آمریکایی کلاس Ticonderoga و Arleigh Bruke استفاده شده‌بود و کشورهای استرالیا، دانمارک، ژاپن، یونان، زلاندنو، ترکیه، اسپانیا و تایلند از جمله متصدیان این توپ هستند.

[color=red]Mark 45[/color]

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/a0105007_496d3a7f73d84.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_a0105007_496d3a7f73d84.jpg[/img][/url][/align]

[b]اژدرهای Chung Sang Eo[/b]
علاوه بر موشک‌های ضدزیردریایی اژدر کوسه سرخ به طور مجزا در دو مقر پرتاب سه‌گانه دیگر نیز قرار دارند.

[color=red]Chung Sang Eo[/color]

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/Blue_Shark_Hafif_Torpido.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_Blue_Shark_Hafif_Torpido.jpg[/img][/url][/align]

[b]حسگرها[/b]
[b]رادار چندکاره AN/SPY-1[/b]
AN/SPY-1 رادار اصلی به کارگرفته‌شده توسط نیروی دریایی ایالات متحده است که توسط شرکت لاکهید مارتین طراحی و ساخته شده‌است. این رادار که از آرایه‌های پویش فعال تشکیل شده در واقع از عناصر و اجزای اساسی سامانه‌ی AEGIS محسوب‌می‌گردد. این رادار از چهار آنتن جهت پویش 360‌درجه‌ای استفاده می‌کند. اولین عضو خانواده‌ی AN/SPY-1 حوالی سال 1973 به‌کار گرفته‌شد و پس از آن گونه‌های متفاوتی از این رادار در شناورهای متنوع نیروی دریایی کشورهای آمریکا، ژاپن، اسپانیا، نروژ، کره‌ی جنوبی، استرالیا و ترکیه به‌کارگرفته شد.
این رادار سه‌بعدی دارای کارکرد در باند S است و قابلیت رهگیری اهداف هوایی و موشک‌های دشمن را داراست. برد این رادار به بیش از 185 کیلومتر می‌رسد.

[color=red]AN/SPY-1[/color]

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/a0105007_496d3a803c4da.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_a0105007_496d3a803c4da.jpg[/img][/url][/align]

[b]رادار کنترل آتش AN/SPG-62[/b]
رادار کنترل آتش Raytheon/RCA AN/SPG-62 دارای کارکرد در باندهای I/J بوده و در واقع بخشی از سامانه‌ی کنترل آتش MK-99 نصب‌شده بر شناورهای مجهز به AEGIS است. AN/SPG-62 با ارسال متوالی امواج سبب بالا رفتن دقت MK-99 می‌گردد. در سامانه‌ی AEGIS رادار SPY-1 اقدام به کشف و رهگیری اهداف نموده و در مرحله‌ی بعد کنترل نهایی موشک‌های SM-2 توسط رادار AN/SPG-62 انجام می‌شود.

[color=red]AN/SPG-62[/color]

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/img_15_12815_10.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_img_15_12815_10.jpg[/img][/url][/align]

[b]سامانه‌های سوناری[/b]
سامانه‌های سوناری نصب شده بر روی شناور شامل سامانه‌ی DSQS-21 BZ-M و سامانه سوناری MteQ است. DSQS-21 BZ-M سامانه نصب شده در دماغه و طراحی‌شده توسط شرکت Atlas Elektronik است. MteQ سامانه‌ای سوناری است که آرایه‌های آن بر روی کابلی سوار شده‌اند؛ در نبردهای زیردریایی کابل یادشده در آب رها می‌شود و بدین وسیله رهگیری زیردریایی دشمن در محدوده‌ای وسیع امکان‌پذیر می‌گردد.

[b]اقدام متقابل[/b]
سامانه‌ی اقدام متقابل نصب شده بر روی شناور SLQ-200(V)1K است که آنتن‌های آن در دو سمت بردیج شناور نصب گردیده‌اند.

[color=red]SLQ-200(V)1K[/color]

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/img_15_12819_1.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_img_15_12819_1.jpg[/img][/url][/align]

[b]هواگردی[/b]
همانند دو گونه‌ی قبلی پروژه‌ی KDX در این گونه نیز بالگرد ضد زیردریایی Westland Lynx جهت بکارگیری در عملیات‌های ضدزیردریایی بکارگرفته‌شده‌است. آشیانه شناور قادر است از دو بالگرد پذیرایی کند.

[b]پیشران[/b]
شناورهای 8000 تنی KDX-III از چهار توربین گازی LM2500 با ساختار COGAG استفاده می‌کند که در آن هر دو شفت متصل به دو توربین است و پروانه‌ای پنج تیغه‌ای را می‌چرخاند. پیشران شناور با قدرت 100،000 اسب بخار قادر است سرعت آنرا به بیش 30 گره برساند.

[color=red]LM2500[/color]

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/image005%7E5.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_image005%7E5.jpg[/img][/url][/align]

[b]تصاویر گرافیکی[/b]

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/KDX3.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_KDX3.jpg[/img][/url][/align]

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/KDXIII-G.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_KDXIII-G.jpg[/img][/url][/align]

[b]سامانه‌ها به روایت تصویر[/b]

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/KDXIII-PIC.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_KDXIII-PIC.jpg[/img][/url][/align]

[b]خصوصیات[/b]
*شرکت سازنده: شرکت‌ مهندسی دریایی و کشتی‌سازی دوو و صنایع سنگین هیوندای
*متصدی: نیروی دریایی کره‌ی جنوبی ROKN
*تعداد: 3 فروند
*ساخته‌شده: 2 فروند
*فعال: 1 فروند
*کلاس: Sejong the Great
*تناژ جابجایی: 7 تا 10 هزار تن
*طول: 165،9 متر
*عرض: 21،4 متر
*آبخور: 6،25 متر
*برد عملیاتی: 10190 کیلومتر در سرعت 20 گره
*بیشینه سرعت: 30 گره
*خدمه: 300 نفر
*تسلیحات:
80 سلول‌ شلیک عمودی Mk 41 VLS مسلح به موشک‌های ضدهوایی SM-2 Block IIIB
48 سلول‌ شلیک عمودی K-VLS مسلح به موشک‌های ضدزیردریایی Hong Sang Eo و کروز Hyunmoo IIIC
16 موشک ضدکشتی SSM-700K Hae Sung I مستقر در چهار مقر چهارگانه
21 موشک ضدهوایی برد کوتاه سامانه دفاع موشکی RIM-116
توپ 30 میلیمتری دفاع نزدیک Goalkeeper CWIS
توپ اصلی 127 میلیمتری Mark 45
6 اژدر Chung Sang Eo مستقر در دو مقر سه‌گانه
*حسگرها:
رادار AN/SPY-1
رادار کنترل آتش AN/SPG-62
رادار SPS-95K
سامانه‌ی سوناری DSQS-21 BZ-M
سامانه سوناری MteQ
*سامانه‌ی اقدام متقابل: SLQ-200(V)1K
*پیشران:
چهار توربین گازی LM2500 با قدرت 100،000 اسب بخار
ساختار COGAG
دو شفت
دو پروانه‌ای پنج تیغه‌ای
*هواگردی:
آشیانه جهت نگهداری دو فروند بالگرد ضد زیردریایی Westland Lynx

[b]تصاویر منتخب[/b]

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/23%7E14.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_23%7E14.jpg[/img][/url][/align]

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/a0105007_496d3a8032ba3.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_a0105007_496d3a8032ba3.jpg[/img][/url][/align]

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/a0105007_496d3a78368d9.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_a0105007_496d3a78368d9.jpg[/img][/url][/align]

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/img_62_12245_2.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_img_62_12245_2.jpg[/img][/url][/align]

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/IMG_4201.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_IMG_4201.jpg[/img][/url][/align]

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/kdx3-ddk991-2.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_kdx3-ddk991-2.jpg[/img][/url][/align]

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/thumbnail%7E0.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_thumbnail%7E0.jpg[/img][/url][/align]

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/viewer_aspxsa.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_viewer_aspxsa.jpg[/img][/url][/align]

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/kdx3-992.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_kdx3-992.jpg[/img][/url][/align]

[align=center][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/1273079699_01.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_1273079699_01.jpg[/img][/url][/align]


[color=darkred]گردآوری و ترجمه از: محمد مهدی محمدی[/color]
[color=darkblue]کلیه‌ی حقوق نوشتار فوق محفوظ و متعلق به گردآورنده است.[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مرسی عالی بود

این شرکت لاکهید مارتین چیزی هست که نسازه ؟؟

این شناور فقط 80 موشک سطح به هوا داره .... خدا زیادش کنه .... چه خبره

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]این شناور فقط 80 موشک سطح به هوا داره .... خدا زیادش کنه .... چه خبره[/quote]
فکر میکنم به علت هزینه‌ی زیاد پروژه و ساخت تنها سه فروند کره‌ای ها تصمیم گرفتند این غول‌ها رو تا دندان مسلح کنند! تا حالا هیچ ناوشکنی ندیدم که کمیت و کیفیت این تسلیحات رو داشته باشه! :evil:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.