amir

تاپیک جامع عملیات مرصاد(عکس ، فیلم ، خاطره و .. )

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

البته این نکته رو نباید نادیده گرفت که جنگنده های عراقی یا نقض آتش بس به حمله هوایی به اهداف استراتژیک در ایران پرداختند و همین باعث شد اونها بتونند تا حدودی پیشروی کنند، پیشروی اونها یک استراتژی بود تا بعد اونها رو از همه طرف محاصره کرده و نابودشون کنند. پس از بمبارون اهداف توسط جنگنده ها، کماندوها به پشت این از خدا بی خبرا هلی برن کردند و به درک واصلشون کردند! این اصل ماجراست که همه دنیا هم می دونند ولی دوستان هرچی می خوان فکر کنند.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سینای عزیز شما خوب حدس زدی!

من نیازی به اطلاعاتی که از سن 10 سالگی شروع به خوندن و تحقیق کردن روشون کردم نیازی ندارم و ازشون کاملا مطلعم و در مواردی هم بیشتر از فرماندهان میدونم!(چشمک!)

وقتی چیزی میگم یعنی از چند طرف موضوع رو نگاه کردم و معمولا هم میگم نظریات رو اما ....

خوب شما نوشتی بیا اینم جواب بعضی از چیزایی که شهید صیاد و مژگان ننوشتند یا به عبارت بهتر در سالی که شهید صیاد بود اگر میگفت خلع درجه میشد!(البته شندیم که میگن بیش از 50 درصد فرماندهین ارشد ایران خبر از پشت پرده به خصوص سیاسی ایران و عراق ندارند و نداشته اند! بگذریم این بحث ما نیست ...)

[quote]
اين علميات، خيلى وحشتناك بود![/quote]

موافقم!

برای اینکه ایت الله هاشمی رفسنجانی بدون عمامه و نعلین کنایه از شتاب زدگی) به سمت قم در حال حرکت بود برای رسوندن خبر فاجعه ای که در حال رخ دادن هست....

یکی از معدود دفعاتی که میشه ایشون رو اینقدر هول و شتاب زده دید....

بگذریم! من سرم درد نمیکنه که دستمال ببندم...!

راستی پیاپیش بگم که از یک ماه پیش همه میدونستند قراره منافقین حمله گسترده ای بکنند اما مشخص نوبد کی و البته وقتی هاشمی به سمت قم میره و صیاد به سمت کرمانشاه مشخص بود کیه که اینقدر شجاعت و یا در واقع حماقت به خرج داده که حمله کنه1 و این درست نیست که خبر نداشتند! تعداد دقیق نیروهای همراه بعثی هم مشخص بود..... چه برسه به....!

[quote]
! دلهايمان را غم فراگرفت تا آنجا كه امام فرموده بود: «ديگر نجنگيد»[/quote]

همین الانشم دریابان شمخانی و رضایی و... دیگران حاضر نیستند بگن چرا و چگونه امام گفت دیگر نجنگنید و ایا در این میان جناح سیاسی ایران به رهبری هاشمی و.... نقشی داشتند یا خیر؟

مذاکرات ولایتی دقیقا در زمان حمله همه جانبه و سراسری مجدد عراق به ایران با طارق عزیز و.... چی بود! که بعدش بلافاصله قطعنامه پذیرفته میشه

چرا نامه ای که به هیچ عنوان مضمون صلح نداره به پیراهن عثمان هاشمی تبدیل میشه و میگه که خود فرماندهان تقاضای پایان جنگ کردند و چرا کسی صداش در نمیاد در صورتیکه همه میدونند اصل قضیه از چه قراره....

بگذریم!

سرم واسه این قضایا درد میکنه اما نه در همچین تایپیکی و نه علنی!
[quote]
من گفتم: كدام دشمن؟! اگر تنها از يك محور سرش انداخته، پس چه جور دشمن است؟! گفت: نمى‏دانيم گفت: همين طور آمده الان به كرند هم رسيد و كرند را هم گرفتند. چون بعد از پاتاق، مى‏شود كرند، بعد از كرند، مى‏شود اسلام‏آباد غرب و سپس نيز مى‏آيد به كرمانشاه. گفت: همين جور دارد جلو مى‏آيد. گفتم: اين چه جور دشمنى است؟ گفت: ما هيچى نمى‏دانيم.[/quote]

شهید صیاد من از شما سوالی دارم:

میشه بگین چرا هیچ کس نمیدانست دشمن ما کیه؟! چرا خبری از عبور مرزی دشمن نرسید؟ چرا درگیری رخ نداد؟! ایا بیسیم ها رو موشک شرایک زده بودند؟>!!!!!!

شهید صیاد ایا میتونید از فرمانده هنگ مرزی قصر بپرسید در لحظه ورود منافقین دقیقا اونها چه وضعیتی داشتند!؟ ایا ارایش جنگی سپاه رو هم میتونید برای ما شرح بدید؟!

ممنون میشم بگید هرچند میدونم که ممکنه شما از بعضی مسائل به عمد باخبر نشده باشید ولی قطعا از درگیری های.... خبر دارید!

آه یادم رفته بود که شهیدتون کردند! ببخشید....

خدایتان بیامرزد... واقعا دوستون داشتم و دارم همونجور که دریابان شمخانی رو دوست دارم اما نمیدونم چرا همه ی شما بعضی چیزا رو پنهان کردید که البته در سالی مصاحبه شما این موضوع به حق بود چون اگر میگفتید قطعا بلوا به پا میشد.....

همونطرو که امام گفت فعلا راجب به جزئیات جنگ بحث نکنید که آفت جنگ هست ولی حیف که عمر امونش نداد تا ببینه که بعضیا چون به ضررشون هست حاضر نیستند وقایعی رو که هست اعلام کنند.. به نحوی که رضایی و هاشمی حتی جرات ندارند نامه خود امام رو چاپ بکنند که نهایتا تو انتخابات به مقاصد تبلیغاتی چاپ شد....

بگذریم! سرم درد نمیکنه که دستمال ببندم!
به عبارت بهتر به سرم ببندند!

[quote]مردم ريختند بيرون شهر از شدت وحشت. [/quote]

من شرح کاملتر رو بدم؟!

اوضاع بسیار به هم ریخته چون پیش از ورود منافقین خبری شایع شده مبنی بر اینکه چندین تیپ از افراد حزب بعث ارتش به همراه منافقین وارد شدند... خبر میرسه که در شهر سرپل و قصر نیروهای بعضی دیده شده و پشتیبانی اتش عراق وحشتناکه و بعثی ها به تعداد فراوان به همراه منافقین در حال حرکتن.... اما در نزدیکی کرند به ناگاه غیب میشن به همراهش پشتیبانی هوایی و توپخانه ای هم قطع میشه...چرا؟ بماند!(چند حدس هست که شاید برادران مسلمان بگن چون عراق تو جنبو شکست خورده که جواب منم سکوت هست و سکوت!)

مردم اسلام اباد در وحشت فرو رفتند چون نیروهای نظامی تمام شهر رو خالی کردند، به عبارت بهتر کلیه مناطق! (از ذکر جزئیات و نیز کلیات به صورت کامل میگذرم که چرا شهر از نظامی ها خارج میشه و فقط در پایان به ذکر یه نکته اکتفا میکنم ... چون دستمالی دیگه برام نمونده ببندم سرم!)

مردم اسلام اباد بیشترشون به سمت روستاهای اطراف که فامیل هاشون مستقر هستند میرن و در تنگه4زبر به دلیل تراکم بیش از حد جاده مسدود شده(خوشبختانه همین موضوع سبب میشه که شهید صیاد و کبراهای ایران به راحتی بتونند رو جاده مساط بشن وگرنه حتی بدون پشتیبانی هوایی عراق از منافقین امکان زدن اون حجم از ابزارالات نظامی نبود به خصوص که در حال تحرک باشند .....)

اطلاع رسیده که مقصد کرمانشاه هست و باید به سرعت فتح بشه تا نیروهایی که از تمامی نقاط به سمت غرب در حال سرازیر شدن هستند برسند و در شهری چون کرمانشاه امکان رویارویی و مقاومت با حکومت به راحتی فراهم میشه....(هدفی که اعلام نمیشه اینه که حتی اگر ایران سقوط نکنه میتونند چندین استان رو بگیرند و خوب هاشمی رفسنجانی خودش هم میگه که اگر تا همدان رو هم کامل مستقر بشن عیب نداره چون میتونیم بعدا ازشون پس بگیریم و......)

بازم بگم؟! یا کافیه؟! البته با سانسور اکثیرت مطالب مهم!

[quote]
آمدند پادگان ارتش را (كه آن موقع ارتش آنجا نبود ارتش همه توى جبهه‏ها بودند فقط باقى مانده آنها بودند.) گرفتند.فرمانده، سرهنگى بود. حرفشان را گوش نمى‏كرد. همان جا اعدامش كردند[/quote]

اولین قسمت موضوع تائید نمیشه اما قسمت دوم تائید میشه.
درود به روح پاک فرمانده شهید پادگان الله اکبر...(البته تو منطقه مردم به یادشون نمیاد همچین اتفاقی رو چون اکثرا میگن منافقین فقط تعداد معدود و به خصوصی رو اعدام کردند و بس! و بقیه بر اثر رگبار بستن و... کشته شدن...)

پادگان هم خالی نبود بلکه.... بگذریم!

[quote]
چون مردم بين اسلام‏آباد تا كرمانشاه با تراكتور، ماشين و هر چى داشتند، ريختند توى جاده. پس اولين كسى كه جلوى آنها را گرفته بود خود مردم بودند.[/quote]

احسنت ، درست گفتین شهید صیاد.
اتفاقا اگر این موضوع نبود پیروزی های بعدی پایه گذاری نمیشد.... خواست خدا بالاتر از هرچیزی هست...
مردمی که از فرط عصبانیت به خاطر....! و نیز ترس از هجوم بعثیون به ناموس و... در حال فرارند وسیله ای میشن برای توقف ستون مکانیزه منافقین... وگرنه قطعا کرمانشاه هم قبل از ورود شهید صیاد سقوط میکرد..
[quote]
خوب اينها ايرانى بودند، ديگه مشخص بود كه ظاهرا مثل خودى‏ها بودند و من هر چه سعى داشتم به آنها بفهمانم كه بابا! اينها منافقند. گفتند: نه بابا! خودى را بزنيم![/quote]

مساجد شهرهای سرراه تخلیه شده بود و تمامی اجناس اماده اعزام برای بسیجیان به دست منافقین می افته و اونها در مورادی دیده شده که لباس رو پوشیدن ...

یه مثال: در اسلام اباد مسجد جامع تصرف میشه و منافقین برای شادی و... میرن تو مسجد............................... لباسهای بسیج رو توی پاکت های تتسه بندی شده می بینند و وسوسه میشن بپوشند... میپوشن و شادی میکنند.... بعد یهو از مسجد با سلاح میان بیرون و تیر هوایی از فرط خوشحالی شلیک میکنند ... منافقین به تصور اینکه اینا بسیجی هستند همه رو از دم رگبار!!! میگذرونند عبدا مشخص میشه اینا از خود منافقین هستند....

مثال از طرف ایرانی: درگیری در4زبر به نفع ایران پایان یافته........... رزمندگان در حال... هستند........ تعدادی جسد می بینند و لباساشون شبیه ما بوده... اینا فکر میکنند یگان پیش قراول منافقین مجهز به لباس خودی هستند..... بعد جنازه ها جمع میشه و روش.................ریخته میشه تا ..........

سه ساعت بعد متوجه میشن اشتباه کردند چون اجساد منافقین ملبس به لباس بسیجی ها در مکانی دیگر به صورت قطعی پیدا شده...... و جنازه های مذکور ماله خودی ها هستند.....

بگذریم!

[quote]
‏با لطف خداوند[/quote]

و البته سیاستمداری سیاستمدارن هوشمند ..... که اونم از سایه حق تعالی بود.

[quote]- ولي همان موقع نيروهاي ايران توانسته بودند ارتش عراق را از جنوب ايران عقب بزنند.[/quote]

شهید کاظمی توضیحات مبذول در مورده اواخر جنگ رو ارائه داشتند و منم در پایان فقط یه ذره اشاره میکنم و اونم اینکه ما برای اولین بار از ابزار سیاسی همزمان با نظامی استفاده کردیم و ثابت شد تیغ سیاست برتر از شمشیر از تیزی افتاده ایران بود.....!

[quote]بهمين خاطر خيلي از نيروها در حمله فروغ از فرط خستگي در ميدان نبرد خوابشان برد![/quote]

ممنووووووونم! چشمک!

[quote]
آموزش ها بسيار مختصر بود و آن‌ هم براي كساني كه 2، 3 روز قبل از [b]اروپا[/b] براي شركت در عمليات آمده بودند. فقط هم آموزش تيراندازي با كلاش و كلت بود.[/quote]

دوست من حساب اروپا و اینا رو جدا کن.... شما بگو تو پادگانهای منافقین چند نفر نیرو بود که بیش از 8 سال سابقه خدمت تو مجاهدین خلق رو داشتند!؟ چند نفر بودند که تا حالا بارها به عملیات های برون مزری فرستاده شده بودن....

[quote]
كساني كه حين عمليات مي‌رسيدند كه اصلا همين آموزش مختصر را هم نمي‌ديدند فقط سلاحشان را مي‌گرفتند و به ميدان جنگ فرستاده مي شدند. سازمان به دروغ به آنها مي‌گفت مثلا الان در كرمانشاه هستيم شما هم به آنجا برويد. افرادي در اروپا بودند كه بچه خود را تحويل همسايه‌شان داده بودند تا به عمليات برسند. كساني كه حتي دست چپ و راست خود را نمي‌دانستند، چه برسد به استفاده از سلاح![/quote]

این به نفع ما کاملا تمام شد و چرا؟! چون وقتی یگان های پیشرو که از افراد اموزش دیده بودند لت و پار شدند اینا جایگزین شدند .... در ضمن اشباهه تاکتیکی یا همون فرماندهی رزمی پائین اینجا خودش رو نشون میده اما این موضوع مثل عملیات بارباروسای المان نازی بود که به شوروی حمله کرد...

از طرفی اگر نمیکرد ضربه رو میخورد از طرف دیگه اماده این نبرد خوب نبود ... و حالا منافقین یه بلا شبیه همین نازل شده بود بر سرشون....(لیاقت خائن به کشور بیش از این نیست)

منافقین قرار نبود تو اون زمان حمله کنند اما با یاری خدا و هوشیاری جناح سیاسی ایران اتفاقی افتاد که بهت جهان رو در پی داشت... باز هم جهان فهمید که ایران کشوری است قدرتمند در زمنیه نظامی و سیاسی! که اگر یکی از کار بیافته اون یکی به راحتی در شرائط بحرانی قادر به جمع کردن اوضاع هست.....

منافقین قرار نبود اینجور حمله کنند اما به دلیل بعضی ملاحظات حمله شد.....

دراینباره باید ارشیو به سرقت رفته استخبارات عراق که در کشوهای میز! بچه های اطلاعات هست رو نگاه کرد تا فهمید چی به چی بوده!

[quote]اما وضعيت اسرا از اين هم وخيم‌تر بود.[/quote]

بهتره گفته نشه و مسکوت بمونه...... البته از رزمندگان اسلام که به چشم خودشون جنایت های بی شرمانه ایی رو دیده بودند اون چیزا بعید نبود و البته در جنگ این چیزا عادیه!

[quote]
يكي از دوستان تعريف مي‌كرد كه تعدادي از نيروهاي پاسدار را در عمليات فروغ اسير كرديم و آنها را با دست بسته در گوشه‌اي نگه داشتيم. هوا خيلي گرم بود و آنها بسيار تشنه بودند. يكي از افراد پيش فرمانده گردان «عبد الوهاب فرجي» (افشين) رفت و از او پرسيد با اين اسرا چه كار كنيم؟ افشين كه علاقه زيادي به كلت داشت اسلحه‌اش را بيرون آورد و با اشاره گفت همه آنها را اين طور آب بديد.
با اشاره افشين، همه اسرا تيرباران شدند و اجساد آنها روي هم ريخته شد و از آن عكس گرفتند. اين عكس تا مدتها به عنوان يكي از مهمترين دستاوردهاي عمليات فروغ جاويدان در جلسات معرفي مي‌شد.[/quote]

تو کردستان بدتر از اینا سر پاسدار جماعت میارند و می اوردند!

اما یه مثال جالبتر!

وقتی شهر اسلام اباد بی مدافع موند و به دلیل.............. رها میشه تعدادی از افراد شهربانی و مردم تصمیم به مقابله میگیرند.... در مقابل کارخانه قند اسلام اباد به شدت درگیری پیش میاد.... به نحوی که هنوز که هنوزه میشه اثار گلوله رو روی نماد کارخانه قند اسلام اباد که توی یه بلوار هست دید....

وقتی مهمات این دلاوران تموم میشه دستگیر میشن..... به دستور مقامات منافقین این افراد به وسیله اهن هایی که از نماد کارخانه افتاده پائین و سرامیکهای اطراف اونجا سر بریده میشن....

بگذریم! من اگر بخوام مثال بیارم صد تا از طرف منافقین و صد تا هم از طرف رزمندگان اسلام میارم!!!!!

بگذریم!!!!!

[quote]
* جشن بزرگ سازمان ترور صياد شيرازي بود (این هم دستاورد چریک های آموزش دیده منافقین بود)
- يكي از افرادي كه هيچ گاه نامش از ذهن منافقين پاك نخواهد شد شهيد صياد شيرازي است. واكنش سازمان به ترور ايشان كه نقش موثري در سركوب عمليات فروغ داشت چه بود؟

بله. اصولا هر عمليات موفقي كه در داخل ايران انجام مي‌شد سازمان جشن مختصري مي‌گرفت ولي ترور صياد يك اتفاق ويژه بود و سازمان هم سنگ تمام گذاشت. آن روز جشن عمومي اعلام شد و تير هوايي و شيريني و شام جمعي هم دادند. اتفاقي كه به ندرت مي‌افتاد. مسعود هم در يك نشست عمومي اين ترور را تبريك گفت. بالاخره شهيد صياد يكي از فرماندهان بزرگ عمليات مرصاد بود كه ضربه سختي به پيكر سازمان وارد كرد.[/quote]

سینا جان یه گیر سه پیچ بیخود دادی.

ببین منم با ترور به این شکل موافق نیستم اما خیلی خیلی خیلی ببخشید....

شما یه دو دو تا4 تا بکن ببین اون افرادی که اومدن ترور کردن عجب کسائی بودند که تا تهران رفتند بعد تازه نقشه کشیدن بعد اجراش کردند... بعدشم به زور دستگیر و کشته میشن بعضیاشون...

واقعا قصد توهین ندارم اما شما دیگه داری تخته گاز میری..... خیلی حرفه اخه به خدا!

تا تهران رفتند بدون اینکه کسی بفهمه(البته خدائیش من چندان اطلاعی ندارم که ایا کسی خبر نداشت که اینا دارند واسه ترور میرن یا نه! بهتره دوستان عبور از بحران هاشمی رو بخونند به صورت کامل و نکته به نکته بعد یه چیزایی دستشون میاد ازا ختلافات شهید صیاد با برخی ها!)

در کل جشن و شادی هم داره چونکه این خائنین زدند یکی از اون مغز متفکرهای نظامی درست حسابی ایران رو شهید کردند که ازش طعم تلخ شکست رو چشیده بودند ولی بازم این دلیل نیمشه که نگیم اینا چقدر ماهرانه نقشه ترور کشیدن.....(سوتفاهم نشه ها؟! منظور من یه چی دیگه هست)

[quote]
فکر می کنم مطالب به اندازه کافی روشن بود. بسیاری از چریکهای آموزش دیده سازمان (مخصوصا زنان) وقتی عرصه را در جنگ تنگ دیدند با سیانور خودکشی کردند.
[/quote]

افرین! اینو کی بهت گفته؟! درست گفته بهت... من مفتخر بودم که تو دوره بچگی سلاح یکی از همین زنان رو که تا 12 مین تیر آخرین خشاب AK-47 اش به شدت مقاومت کرده و ضربه وحشتناکی به رزمنده ها زده توسط بچه های سپاه در دست بگیرم.این زن بعد اینکه میبینه تمام هم قطاراش فرار کردند (به خصوص ارشدهای هر گروهان!!!! که به قول شما باید بگم اکثرا اروپائی بودن!یا حداقل جرات اینو نداشتند که به شعارهای توخالی خودشون در مقاومت عمل کنند!) یا بقیه سیانور خوردند یا به هلاکت رسیدن اینم سیانور میخوره و میمیره....

بچه های سپاه سلاحش رو به عنوان یادگاری نگه میدارند و همیشه هم خشابش 12 گلوله بیشتر نداره! تا یادمون باشه ما با چه کسانی طرف بودیم و چگونه شکستشون دادیم.
همین زن چندین ساعت جلو سه گروهان ما رو به تنهایی گرفته بود (بعد کشته شدن تیم عملیاتی اون منطقه)
[quote]

اگر منافقين اين عمليات را انجام نمي دادند و دچار خسارت جدي نمي شدند

بعد از جنگ و بخصوص در دوسال بين قبول قطعنامه و حنگ عراق با كويت( 67 تا 69 )

خسارتهاي جبران ناپذيري به ما وارد مي كردند ( مانند ترورهاي سال 60)[/quote]

اگر انجام نمیدادند این نیرو برای همیشه در اختیار صدام نمیموند.. اگر انجام نمیدادند ایران نمیتونست زهر خودش رو به زیباترین شکل ممکن به منافقین بریزه... اگر انجام نمیدادند به احتمال زیاد سری میشدن تو سرهای عراقی ها و منصب صدام رو تهدید میکردند چون قدرتی بودن مخوف تر از اوائل انقلاب جون بیش از حد پاشون رو از گلیمشون دراز میکردند به نحوی که تقاضای پول و سلاح از عراق میکردند تو گویی که از ارث باباشون میخوان! چون دیگه جنگی نبود برای همین....... که اینم مباند!

بگذریم! من دیگه دستمال نمیخوام!

چشمک!!!!

فکر کنم کافی باشه ! نه؟!

بهتره تموم بشه بحث... دوست ندارم بیشتر از این چیزی در این مورد بگم... انشالله وقتش شد همه چیز بیان میشه!
البته از طرف مقاماتی که میزنند زیر این وقایع...... ما که یه عده مردم عادی هستیم که یه کم کنجکاویم و محقق!

همین!

سینا جان به دل نگیر من به جان خودم فقط دارم به صورت کاملا عادی بعضی حرفا رو بیان میکنم و زیاد جدی نگیر.... بی خیال

یا حق

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
پیشاپیش از پست پشت سر هم معذرت میخوام چون الان دیدمش!

[quote]البته این نکته رو نباید نادیده گرفت که جنگنده های عراقی یا نقض آتش بس به حمله هوایی به اهداف استراتژیک در ایران پرداختند و همین باعث شد اونها بتونند تا حدودی پیشروی کنند، پیشروی اونها یک استراتژی بود تا بعد اونها رو از همه طرف محاصره کرده و نابودشون کنند. پس از بمبارون اهداف توسط جنگنده ها، کماندوها به پشت این از خدا بی خبرا هلی برن کردند و به درک واصلشون کردند! این اصل ماجراست که همه دنیا هم می دونند ولی دوستان هرچی می خوان فکر کنند.[/quote]

لیچ عزیز باور کن که تو اون موقع هنوز به صورت کامل اتش بس نشده بود! پس این چیزا دیده نمیشه!

بعضی حرفا رو باور نکن....!

همین!

یا حق

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
رومل جان برادر عزیزم خودت منطقی قضاوت کن! منافقینی که توی جاده حرکت می کردند در برابر بمبارون هوایی چه شناسی داشتند! نکنه با کلاش چندتا از جنگنده ها هم زدند ما خبر نداریم؟! :oops: بعد از پراکنده شدن این نیروها پس از حمله هوایی یگان های تکاوری حدود 400 نفر هلی برن کردند و کارو تمام کردند!

درضمن بنده به اینکه کرمانشاه توسط منافقین سقوط کنه اعتقادی ندارم مملکت اینقدر بی صاحاب نیست که شما فکر می کنید دوست عزیز، فوقش کرمانشاه رو بمباران می کردیم!

شما که اینطور مقابله با حمله احمقانه منافقین رو سخت می بینید پس حتما عقیده دارید در صورت جنگ احتمالی با آمریکا ایران رو ظرف 12 ساعت تصرف می کنند!

درست می گم برادر؟...

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
رومل جان من متوجه نشدم شما در این پست بلند بالا می خواستی چه چیزی رو ثابت کنی ؟؟

لیچ من یک زحمت هم برای شما داشتم ... اگر هنوز لینک مطلبی رو که در مورد سپاه قدس هستش داری لطفا در پی ام برام بفرست چون بحثم با یکی در همین مورد داره به بن بست می رسه :oops:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]رومل جان برادر عزیزم خودت منطقی قضاوت کن! منافقینی که توی جاده حرکت می کردند در برابر بمبارون هوایی چه شناسی داشتند! نکنه با کلاش چندتا از جنگنده ها هم زدند ما خبر نداریم؟! Laughing بعد از پراکنده شدن این نیروها پس از حمله هوایی یگان های تکاوری حدود 400 نفر هلی برن کردند و کارو تمام کردند!
[/quote]

بعد این همه اتل متل گفتن!شما هنوز میگی مجنون مرد بود یا زن!

لیچ عزیزم شما به نکته بسیار جالبی اشاره کردید...میشه بگید چرا منافقین تو جاده باز حرکت میکردن؟! البته جوابتون رو سینا داد.... 48 ساعت یادتون رفته!؟

در ضمن دوست من اگر قضایا اونجور که برنامه ریزی شده بود پیش میرفت مطمئن باش هیچ جنگنده ایرانی نمیتونست بلند بشه رو هوا در صورتیکه شما فرض بگیر هر 400 جنگنده ایرانی هم اون مامن میتونست بلند بشه که عمرا میشد! (شما گویا بعضی چیزا رو در اواخر جنگ یادتون رفته.... بهتره بازم با دقت بیشتر بخونید....ایران توانایی رویارویی هوایی رو از سال 65 به بعد کاملا از دست داد... این یه حقیقت محض هست که تلخه اما حقیقت داره.....) بازم نمیتونست کاری کنه ...

منافقین فکرش رو هم نمیکردند ایران کبراها رو بلند کنه چون.......... شما و دوستان که هی نکیر و منکر میکنید برید دنبال چراش... هرچند من مدتهاست رفتم و میدونم........

بماند......

[quote]

درضمن بنده به اینکه کرمانشاه توسط منافقین سقوط کنه اعتقادی ندارم مملکت اینقدر بی صاحاب نیست که شما فکر می کنید دوست عزیز، فوقش کرمانشاه رو بمباران می کردیم![/quote]

لابد مثل استراتژی لایه انسانی ها؟!

ببخشید اونوقت ادمای 16 ساله تو اولویت شلیک به جای موشک لیزری بودن یا 18 ساله؟!

لیچ عزیز ایران اولا نمیتونست با هواپیما بمباران کنه در صورت سقوط کرمانشاه چون نه تسلیحات نه هواپیما نداشت به مقدار لازم مگر اینکه همین حادثه مرصاد پیش می اومد و عراق جاخالی میداد......

من هرچی با کنایه حرف میزنم شما کمتر درک میکنید... باید حتما بگم تا متوجه شید دیگه نه؟!

[quote]
شما که اینطور مقابله با حمله احمقانه منافقین رو سخت می بینید پس حتما عقیده دارید در صورت جنگ احتمالی با آمریکا ایران رو ظرف 12 ساعت تصرف می کنند![/quote]

ای خدا از دستت!

اخه مردحسابی چه ربطی داشت!؟ من چی میگم تو چی میگی....

اولا قاطی نکن بحثها رو دوما من در بیان بعضی مسائل ناگفته چیزی نوشتم وگرنه مرصاد ده ها سال پیش بود و تمام شد.....

گذشته ها گذشته اما ای کاش کمی هم واقع بین و حقیقت بین بودیم... نمیدونم چرا دوست داریم عین کبک سرمون رو کبنیم زیر برف.....

در کل نه برادر .... بنده بدون بررسی تخصصی نظری در مورده جنگ ایران و امریکا ندارم.....
بگذریم شما مرغتون یه پا داره...!

بنده رو حرفام هستم... هرکی فکر میکنه از من بیشتر میدونه یا میتونه رد کنه حرفام رو هستم خدمتش....

[quote]
رومل جان من متوجه نشدم شما در این پست بلند بالا می خواستی چه چیزی رو ثابت کنی ؟؟ [/quote]

بعععععععععععععععععععععععععله ممنونم

والله هیچی.... داشتم نحوه غاز چروندن یادتون میدادم....!

اگر بلند بالا شد واسه این بود که تو این سایت کسی حق نداره دو تا پست پشت سر هم بفرسته!!!! وگرنه میخواستم جواب تک تک رو توپست جداگانه بدم...(البته ماله لیچ شد!)

در ضمن من هیچی رو نمیخواستم ثابت کنم چون چیزی که ثابت شده نیازی به اثبات مجدد نداره!!!

در ضمن داشتم به هجوم همه جانبه و سرارسی دوستان پاسخ میدادم!

از این بالاتر میخوای؟!

راستی ببخشید ایا شما حوصله کردید نوشته منو بخونید؟! اگر اره که لطفا پاسخی هست برای حرفهای غیر اثبات شده من بگید! اگرم نه که هیچی دیگه.....

سرکارم رسماااااااااااااااااااااا

یا حق

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
رومل جان اتفاقا من به شدت علاقه دارم وقایع تاریخی رو از چند منظر و بعد متفاوت بررسی کنم ولی شما اونقدر در مورد دستمال و سر درد گفتی که من قاطی کردم چی شد ...
شاید اگر چند سوال ساده بپرسم و شما چند جواب ساده بدهید ادامه و درک بحث برای من مقدور تر باشه !!

1 - به نظر شما چرا ما نیرویی در منطقه غرب نداشتیم و منافقین اینقدر راحت پیشروی کردند ؟

2 - به نظر شما ضعف منافقین در بعد نیروی انسانی بود یا در تجهیزات و یا در فرماندهی ارشد ؟

3 - به نظر شما آیا صدام حاضر بود در صورت انجام نشدن عملیات مرصاد و باقی ماندن منافقین در عراق به اونها امتیاز بده و یا همه را می کشت ؟

4 - منظور شما از اینکه منافقین فکر نمی کردند ایران کبرا ها رو بلند کنه ضعف ایران در مسئله نگهداری از کبرا هست و یا دست کم گرفت منافقین و یا عدم پیش بینی حمله ؟

5 - به نظر شما شهید صیاد با سهل انگاری عمدی نیرو های خودی ترور شد ؟؟

6 - به نظر شما 5500 نفر نیروی به قول شما زبده می تونستن چند استان کشور رو در اشغال خود نگه دارند ؟

7 - به نظر شما وقتی لشگر های مجهز صدام 34 روز پشت دروازه خرم شهر گیر کرده بودند نیروهای منافق می تونستند به این راحتی کرمانشاه رو بگیرند ؟

و خیلی از سوالات دیگه که فعلا همین ها کافیه ...
منتظر پاسختون هستم ....

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]رومل جان من متوجه نشدم شما در این پست بلند بالا می خواستی چه چیزی رو ثابت کنی ؟؟

لیچ من یک زحمت هم برای شما داشتم ... اگر هنوز لینک مطلبی رو که در مورد سپاه قدس هستش داری لطفا در پی ام برام بفرست چون بحثم با یکی در همین مورد داره به بن بست می رسه :mrgreen:[/quote]

چشم حتماً منظورت همون تاپیکه است دیگه؟ که منتقل شد به بخش کاربران؟ راهنمایی کن برادر!

رومل جان ببین عزیز دل برادر، شما که ماشالله سنت از ما باید بیشتر باشه و باید بدونی که نیروی هوایی تا آخرین روز جنگ فعال بود! حتی ظاهرا برای بعضی از موشک ها (مثل اینکه فونیکس بود، فیوز نداشتند از یک چیز جایگزین استفاده کرده بودند!). خلاصه بنده قبول دارم که تا پایان جنگ ما بیش از 70 تا جنگنده عملیاتی نداشتیم ولی نیروی هوایی کم نگذاشت انصافاً! تا آخرین روز جنگ... این رو من روش تاکید می کنم! و برتری هوایی با ما بود. شما به تلفات هوایی بین دو طرف نگاه کنید! تنها در عملیات بصره بسیار بیشتر از کل تلفات هوایی ما از دشمن جنگنده ساقط شد!

در مورد اینکه چرا در اتوبان حرکت می کردند باید بگم که اونها فکر می کردند مردم ایران با اونها خواهند بود و بهشون کمک می کنند، ولی مردم که از جنایت های اونها در حق ایران با خبر بودند فرار کردند و تا حدودی سرعت پیشروی منافقین هم کند کردند! در هر صورت کارشون اصلا عاقلانه نبود! مثلاً مردم عادی تانک در اختیار نداشتند، حتی اگر منافقین قصد استفاده از پوشش دادن خودشون بین مردم رو داشتند! درسته که اول با نیروهای خودی اشتباه گرفته شدند ولی بعد طبق دستور سردار بزرگ صیاد شیرازی به درک واصل شدند و بعد یک سری از تیم های تکاوری با استفاده از هلیکوپترهای ترابری به پشت منافقین هلیبورن شدند و با پشتیبانی کبراها اونها رو ریشه کن کردند!

حالا هی ما می گیم نره شما می گی بدوش برادر...
:oops: :lol:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خوب این هم از زبان، ویکی پدیای فارسی و انگلیسی!

عملیات مرصاد یا عملیات فروغ جاویدان نبردی بود که میان نیروهای نظامی ایران و سازمان مجاهدین خلق در اواخر جنگ ایران و عراق، در سال ۱۳۶۷ درگرفت. نیروهای ارتش ایران عملا پیروز شدند و مانع پیشروی نیروهای سازمان مجاهدین خلق در خاک ایران شدند و تلفات سنگینی را به گروه نامبرده وارد کردند.

در آن تاریخ نیروهای نظامی موسوم به سازمان مجاهدین خلق از تنگه پاتاق تا منطقه چهارزبر در ۳۴ کیلومتری کرمانشاه را با سرعت خیلی زیاد طی کردند. علت سرعت بالای حرکت ستون های نظامی مجاهدین عدم حضور قوای نظامی در غرب کشور بود. به دلیل هجوم سنگین ارتش عراق به جبهه جنوب(استان خوزستان)بخش عمده ای از توان نظامی ایران در جبهه های جنوب غربی مشغول دفع تهاجم عراق بودند به همین دلیل عملا در برابر حرکت ستون های مجاهدین مقاومتی وجود نداشت. نيروهاي ايران در جایی که نیروهایشان برتری نسبی داشت به کمین نشستند و در منطقه چهار زبر، با خاکریز و یک خط دفاعی مستحکم در انتظار ایشان بودند. یکی از گردان های عملیاتی در این جبهه گردان مقداد از لشگر 27 محمد رسول الله بود .

این عملیات سه روز به طول انجامید که در روز اول هدف سد کردن هجوم مجاهدین خلق بود. در روز دوم حرکت نیروی زمینی صورت گرفت که با پشتیبانی بسیار قوی نیروی هوایی و هوانیروز همراه شد و در روز سوم یگان‌های مجاهدین خلق به کلی منهدم شد. فرماندهی این عملیات بر عهده علی صیاد شیرازی بود که در سال ۱۳۷۸ توسط سازمان مجاهدین خلق ایران ترور شد.

واژه عربی «مرصاد» به معنی کمین است و بخاطر کمین برنامه ریزی شده‌ای که نیروهای نظامی انجام داده بودند اینگونه نام گرفت.

در روز اول عملیات نیروی هوایی وارد عمل نشد زیرا در آن زمان پایگاه نوژه بمباران شده بود و انجام عملیات پاکسازی باند فرود قدری فرصت را از آنها گرفت و به همین دلیل نیروی هوایی با یک روز تاخیر عملیات را ادامه داد.

منبع انگلیسی:
[align=left]
Operation Mersad was the name given by the Iranian government to its successful counterattack against a July 1988 military incursion from Iraq by a military force of about 7000 members of the People's Mujahedin of Iran, armed and equipped and given air support by Saddam's Iraq. The operation started in July 26 and lasted only a few days, and was the last military operation of any significance of the Iran-Iraq War.

[b]Prelude[/b]

After 8 years of bloody warfare, the Iran Iraq War was coming to an end with the UN Security Council Resolution 598. It is thought Iraq supported the attack to pressure Iran into a more favorable settlement. The Mujahedin under their leader Massoud Rajavi harbored the unrealistic hope that the attack would lead to a general uprising against the Islamic government of Ayatollah Khomeini. Rajavi would lead the Mujahedin with Iraqi support in an attack on the western borders of Iran.[2]

[b] Events[/b]

Under the codename Foroughe Javidan (Eternal Shining), the Mujahedin started their ten day operation after the Iranian government accepted UN Resolution 598. While Iraqi forces attacked Khuzestan, the Mujahedin attacked western Iran and battled the Pasdaran for Kermanshah. Close air support from the Iraqis contributed heavily to the small gains the Mojahedin made into Iran, including the seizing and razing to the ground the small Iranian city of Islamabad-e Gharb.

However, under heavy international pressure for ending the war, Saddam Hussein withdrew his fighter aircraft and the sky opened for the Iranian airborne forces to be deployed behind Mojahedin lines. The operation ended in a Bay of Pigs style disaster for Mojahedin. Casualties ranged from 2,000 to 10,000. Tehran claims to have killed 4500 NLA and Iraqi troops during the operation.[2]

[b]Aftermath[/b]

At least in part as a response to Operation Mersad, Iran systematically executed thousands of political prisoners across the country, mainly members of the Mujahedin e-Kalq but also members of the Tudeh Party (Communist Party) and other opposition groups.[3]

The estimates for number of executions vary from around 1,400 [4] to 30,000.[5][6[/align]]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان عزيز شما هر چقدر دليل ومدرك بيارين اين اقاي رومل (كه اميدوارم همون رومل معروف المان ها نباشه) مرغشاصلا پا نداره :oops:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آقای ارنستو رومل
از شما می خواهم بعد از بستن دستمال (امیدوارم ناراحت نشوید !) هر چیزی که فکر می کنید درست است و توهین به کسی محسوب نمی شود مطرح کنید تا بحث کنیم. خوشحال هم خواهم شد بدیهی است صحبت هایتان منطقی باشد تا بحث ادامه یابد.

در مورد وضعیت جبهه جنگ بعد از پذیرش قطعنامه و نامه فرماندهان نیروهای مسلح به امام و باقی قضایا بهتر است در جای دیگر صحبت کنیم چون مفصل است.
صحبت هایم را از این مورد شروع می کنم :
[quote]شهید صیاد شیرازی:
خوب اينها ايرانى بودند، ديگه مشخص بود كه ظاهرا مثل خودى‏ها بودند و من هر چه سعى داشتم به آنها بفهمانم كه بابا! اينها منافقند. گفتند: نه بابا! خودى را بزنيم!
[/quote]
[quote]مساجد شهرهای سرراه تخلیه شده بود و تمامی اجناس اماده اعزام برای بسیجیان به دست منافقین می افته و اونها در مورادی دیده شده که لباس رو پوشیدن ...
[/quote]
این درسته !!! ولی یک اما دارد ؟ شما که اینقدر مطلع هستید چرا تمام قضایا را نمی گویید دوست گرامی لباس فرم مردان و زنان سازمان دقیقا شبیه لباس های خاکی نیروی زمینی ارتش است (البته الان لباس فرم نیروی زمینی در حال تعویض است) من لینک عکسی از لباس زنان می گذارم http://www.iran-sabz.de/2Haupt/2008/januar/066_files/image002.jpg
شما بدون روسری آن را برای مردان هم در نظر بگیرید. اینکار نوعی تاکتیک بشمار می رفت مخصوصا اینکه آنها همشکل و همزبان ایرانی ها هم بودند . همه این قضایا و نبود نیرو در آن منطقه باعث غافلگیری شد.
[quote]شما یه دو دو تا4 تا بکن ببین اون افرادی که اومدن ترور کردن عجب کسائی بودند که تا تهران رفتند بعد تازه نقشه کشیدن بعد اجراش کردند... بعدشم به زور دستگیر و کشته میشن بعضیاشون...
[/quote]
من هر چقدر دو دو تا 4 تا می کنم نمی توانم درک کنم که رفتن تا وسط پایتخت و ترور شهید صیاد که هیچ گونه سلاح و محافظ شخصی نداشت و مثل بعضی ها (از قبیل خود رجوی) حفاظت نمی شد کار سختی است یا نه ؟ به اینش کاری ندارم که باید شهید صیاد هم محافظ و هم راننده شخصی داشت تا این اتفاق نمی افتاد ولی قبول دارم با لباس رفتگر فرمانده ارتش یک کشور را ترور کردن کار هر کسی نیست. در ضمن تا کنون هیچ خبری مبنی بر دستگیری ضاربان منتشر نشده است.
[quote]من مفتخر بودم که تو دوره بچگی سلاح یکی از همین زنان رو که تا 12 مین تیر آخرین خشاب AK-47 اش به شدت مقاومت کرده و ضربه وحشتناکی به رزمنده ها زده توسط بچه های سپاه در دست بگیرم.این زن بعد اینکه میبینه تمام هم قطاراش فرار کردند (به خصوص ارشدهای هر گروهان!!!! که به قول شما باید بگم اکثرا اروپائی بودن!یا حداقل جرات اینو نداشتند که به شعارهای توخالی خودشون در مقاومت عمل کنند!) یا بقیه سیانور خوردند یا به هلاکت رسیدن اینم سیانور میخوره و میمیره.... [/quote]
این افتخار را تا همیشه پیش خود نگه دار !! جای تاسف دارد دستان زنی که باید کودکی سالم و درست به جامعه تحویل دهد تفنگ کلاشینکوف بر می دارد و به خاطر امیال پست یک یا چند نفر جنایتکار به روی هموطنان خود شلیک می کند. یکی از دوستان و همکاران رزمنده من که در عملیات مرصاد بود تعریف می کرد که چقدر شناسنامه سوخته از این زنان فریب خورده پیدا کرده بود و اگر آدرسی داشت به خانوادشان فرستاد.

من باز هم حرف قبلی خودم را تکرار می کنم و آن این است :
اگر آنها از جنگ چیزی می دانستند نمی آمدند با 25 تیپ یک کشور را 48 ساعته یا چند روزه بگیرند حماقتی که صدام با 70 لشگر نتوانست انجام دهد.
حتی اگر همه آنها بهترین آموزش های چریکی را داشند ( که من شک دارم) باز هم در اصول جنگ های چریکی گرفتن شهر و کشورگشایی جایی ندارد. اصلا من نمی دانم کجای جنگ چریکی می آیند نیروها را از روی جاده آسفالت و بصورت ستونی به جلو می برند.
من بعضی از حرف های شما را در مورد آشفتگی اوضاع جبهه ها بعد از جنگ قبول دارم ولی قبول کن که این حمله حماقت محض بود .

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بابا اینها خودشون هم میدونستند که هیچ غلطی نمیتونن بکنن! اینکار رو کردند که یه سرو صدایی راه بندازن و موجودیت کثیفشون رو به دنیا نشون بدن و اعلام وجود کنن!، و الا کیه قبول کنه با این تعداد نیرو و تجهیزات و یه مشت آبجی فریب خورده به نامهای زری و پری و .... بشه یه کشور مثل ایران رو اشغال کرد!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
عمليات فروغ جاويدان را مي توان جز پيچيده ترين نبردهاي جنگ تحميلي ناميد . پيچيده از آن نظر كه يك كاروان نظامي بالغ بر چند هزار خودرو و نفر با شكستن اولين خطوط دفاعي تا عمق 150 كيلومتري كشور نفوذ نمايد و قبل از آن هم چند هفته در پشت مرز مانند يك فنر نيرو جمع كنند و حتي فراخوان بزنند براي همچين عملياتي از اروپا الحاق داشته باشند و آن وقت با اين هم نيرو اطلاعت و عمليات كه داشتيم متوجه اين عمليات نشويم و اين مزدوران كثيف تا گردنه حسن آباد جلو بيايند . به نظر من روزي كه جعبه سياه جنگ باز گشايي شود زواياي پنهان اين جنگ آشكار خواهد شد و درس عبرتي براي آيندگان خواهدبود.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]عمليات فروغ جاويدان را مي توان جز پيچيده ترين نبردهاي جنگ تحميلي ناميد . پيچيده از آن نظر كه يك كاروان نظامي بالغ بر چند هزار خودرو و نفر با شكستن اولين خطوط دفاعي تا عمق 150 كيلومتري كشور نفوذ نمايد و قبل از آن هم چند هفته در پشت مرز مانند يك فنر نيرو جمع كنند و حتي فراخوان بزنند براي همچين عملياتي از اروپا الحاق داشته باشند و آن وقت با اين هم نيرو اطلاعت و عمليات كه داشتيم متوجه اين عمليات نشويم و اين مزدوران كثيف تا گردنه حسن آباد جلو بيايند . به نظر من روزي كه جعبه سياه جنگ باز گشايي شود زواياي پنهان اين جنگ آشكار خواهد شد و درس عبرتي براي آيندگان خواهدبود.[/quote]

عزيز برادر

اين عمليات زواياي پنهان ندارد. هر كشوري در مرزهاي خود نقاط كوري دارد كه براحتي ميتوان از اون نقطه ضربه زد. اگر دقت كنيد مهاجران از مرزهاي كشورهاي پيشرفته عبور ميكنن. مرز امريكا و مكزيك هم با داشتن دهها رادار گرماياب و سيمهاي خاردار و مين گزاري شده روزانه شاهد عبور صدها نفر از مهاجران غير قانوني است.
مرزي كه 8 سال جنگ درش رخ داده و نيروها رو براي كمك در جبهه جنوبي اعزام كردن قابل بازگشايي است . بهتر است به جاي پيدا كردن زواياي پنهان اين عمليات جلوي عمليات هاي كنوني اين سازمان و دشمنان هم پيمانش بايستيد.
اگر به سخنان رجوي خاپن قبل از عمليات و نقشه هاي عملياتيشون دقت كني ميبيني دچار توهم زايد الوصفي شده بودند.

روح اون رزمنده دلاور قرين رحمت باشد.انشاالله

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مام دیگه هیچی نگیم!

ولی دوستان اگر تایپیک عملیات فروغ جاویدان 1 رو پیدا کردند و اجازه ورود پیدا کردند یه خوندنی بکنند بد نیست...

من که اکانت اونجام رو زدن!!!!!

یا حق

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.