nasirirani

يه تجربه شخصي در هنگام ويروسي شدن!(وقتي كه نورتون و كاسپر و آويرا كم ميارن!)

Recommended Posts

سلام دوستان

مدتي پيش دچار يه ويروس هايي با درجه خطر بالا شدم كه آخر نه آنتي ويروس هاي معروف بلكه avg نسخه رایگان آن سیستم رو نجات داد!

[b]09-19-2010 ساعت 14 بعد ظهر...[/b]

[quote]سلام دوستان

متاسفانه چندین باره که به این مشکل دچار می شم

قبلا با IE8 و حالا با IE 9 beta!!

قبلا زمانی که توسط یک تروجان سیستم آلوده شده بود این مشکل پیش آمد

ولی الآن نمی دونم چه شده

دو آنتی ویروس رایگان [b]Microsoft Security Essentials [/b]و [b]AVIRA [/b]هردو آپدیت شده نصب هستند....

...............................................
بعد از اینکه یک فایل تورنت که حاوی سریال برای نرم افزار Wondershare Video Converter Ultimate دانلود کردم که به محض اینکه خواستم بازش کنم(حدود 100 کیلو بایت بود)

قبل از اینکه بازش کنم خودش moved شد!! و اثری ازش در بخش دانلود نیست!!!!
...............................................
بعد از اون اینترنت اکسپلورر مدام رفرش میشه!!....

مثلا اگر صفحه خانگی سایت msn باشه آدرس اینطوری میشه: res://ieframe.dll/acr_error.htm#msn.com,http://www.msn.com/

و این آدرس بزرگتر میشه!!! res://ieframe.dll/acr_error.htm#,res://ieframe.dll/acr_error.htm#,res://ieframe.dll/acr_error.htm#,res://ieframe.dll/acr_error.htm#msn.com,http://www.msn.com/

گاهی وقت ها هم اصلا مرور گر خود به خود بسته میشه یا کراش می کنه و....

با تشکر از کمک شما...[/quote]

[b]روز بعد: ساعت 19 و 6 دقیقه![/b]

[quote]kaspersky internet security 11رو نصب کردم

بعد از اینکه بروز شد تروجان trojan downloader win32.codecpack.moz با درجه خطر High رو پیدا کرد

متاسفانه نه Microsoft Security Essentials و نه Avira AntiVir Personal - FREE هر دو نسخه نهایی و بروز شده هیچ کدام این تروجان رو کشف نکردند....

...............
اما هنوز اینترنت اکسپلورر درست نشده!....[/quote]

[b]چند ساعت بعد:[/b]

[quote]کاسپر رو پاک کردم Norton Internet Security 2011 رو نصب کردم

خیلی جالبه بعد از اینکه به روز شد یک تروجان جدید با نام Trojan.Redbrowser.A رو کشف کرد کاسپر نتونست کشف کنه!!.....
........................................
اما هنوز IE 9 درست نشده

پاکش کردم و هشت نصب شده به صورت پیش فرض رو هم پاک کردم و دوباره فقط 9 رو نصب کردم ولی درست نشد......[/quote]

[b]روز بعد:[/b]

[quote]باورم نمیشه!! icon_cheesygrin

دیگه داشتم نامید می شدم...

بعد از اینکه مشکل IE 9 حل نشد بدون هیچ امیدی تصمیم گرفتم ویروس کش AVG-Antivirus free 9 رو نصب کنم

بعد از اینکه نصب و به روزش کردم در حافظه موقت سیستم تروجان اصلی(هورس) وچندین تروجان دیگه در درایو C رو کشف و حذف کرد!!(نمی دونم چرا نوترون کشفش نکرد!)
.................
بعد از اینکه سیستم رو ریست زدم همه چیز درست شد

فقط مشکل این آنتی ویروس اینکه به فایل های کرک و ...بازیها و نرم افزارها گیر میده

به همه دوستان پیشنهاد می کنم به صورت غیر فعال در کنار آنتی ویروس اصلی ازش استفاده کنن!

با تشکر از توجه شما

الآن IE9 داره به خوبی کار می کنه![/quote]

خوشحال مي شوم شما نيز تجربات با ارزش خود را در اين زمينه درميان گذاريد!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]

ضمن سلام وخسته نباشید .

البته شما استاد ما هستید و لی پیشنهاد بنده برای برطرف شدن این مشکل اگر سیستم نسبتا بروزی دارید ویندوز سون (اگر هم با سون مشکل دارید اکس پی) را دوباره نصب کنید.
(در همون درایو فعلی البته با فرمت NTFS عادی ----> No quic)

قبل از نصب ویندوز خود

1. AVG Internet Security 9.0.839
2. Malwarebytes Anti-Malware

دانلود کرده و بر روی درایوی غیر از درایو های کامپیوتر شخصی خودتون (فلش مموری فرمت شده یا رایت بر روی سی دی) انتقال دهید.

[color=brown]بعد از اتمام نصب ویندوز بدون اینکه هیچ درایو یا پوشهای را باز کنید [/color]اقدام به نصب انتی ویروس وپس از آپدیت شدن اقدام به نصب آنتی مالوار کنید . حالا درایو های سیستم خود را اسکن کنید اگر ویروس تروجان اسپای وار یامالوار باشد با دقت خطای 99% حتما از بین میرود و برای آینده هم بنده به شرط آپدیت بودن هردو این نرم افزارها به شما اطمینان میدهم که دچار هیچگونه حمله ویروسی یا امثالهم نمیشوید .

(این دو برنامه تمامی کی کد ها و کیگن ها را به عنوان نرم افزار مخرب شناسائی میکنند برای در امان بودن سریال و سریال ساز های برنامه هاتون آنها را به حالت زیپ یا rar در بیاورید)

یک پیشنهاد دیگه از مرورگر اینترنت اکسپلورر 8 استفاده کنید چون نسخه جدید در حالت بتاست

مرورگرهای بهتری نسبت به اکسپلورر هستند مانند اپرا یا فایرفاکس استفاده کنید تا خیلی خیلی کم کراش شدن را ببینید

یاعلی

.[/b]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
IE من هم مدام رفرش میشد تا این که با نودی که دیروز (7مهر) آپدیت شده بود اسکن کردم یه چند مورد پیدا کرد که الان یادم نیست ومشکل IE حل شد.
icon_cheesygrin
فلش من مدام بین سیستم های مختلف میگرده با این وجود نود بخوبی کارش رو انجام میده و ازش راضیم

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان من یک مشکل دارم - الان در هیچ سایتی نمیتونم فابل اپلود کنم !!! اپلود انجامنمیشه و سرعت هارد هم بشدت اومده پایین ! ویروسه ؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]دوستان من یک مشکل دارم - الان در هیچ سایتی نمیتونم فابل اپلود کنم !!! اپلود انجامنمیشه و سرعت هارد هم بشدت اومده پایین ! ویروسه ؟[/quote]

بله این ویروسه اینو مطالعه کنید تا بتونین رفعش کنین

http://www.bata.ir/%D8%B9%D9%84%D9%84-%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4-%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1-%D9%88-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A2%D9%86/

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
امين جان شما ويرايش رايگان 2011 آنتي ويروس avg را دانلود کرده و بروز و اسکن کن ببین ویروسی پیدا می کنه!:

http://download.avgfree.com/filedir/inst/avg_free_x86_all_2011_1120a3152.exe

..........
تشكر insidman جان

قبلا از Malwarebytes Anti-Malware استفاده می کردم ولی با بعضی از سایت ها مشکل داشت و آدرس آنها رو می بست!...

الآن از Ad-Aware نسخه رایگان استفاده می کنم!............

SUPERAntiSpy هم بد نیست!.....

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=red][/color][size=18][/size]
يمبار امتحان كنيد
منم هشت ساله كافي نت دارم هيچ ويروس مشابهي كه بتواند در مقابل انواع ويروس تروجان و غير قوي باشد نديدم
از كاسپر دكتر وب- مكافي- نود 32 و
سيستم و تكنولوزي dna scan داره يعني اگه قبلا كامپيوترتان ويوسي شده باشه و ريجستري ويندوز خراب شده باشه دوباره تائيد مي كنه
بدون نياز به اسكن خودش اسكن مي كنه( البته موقعي كه فلش يا سي )

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در میان فهرست اخیر برترین‌های تکنولوژی در سال 2010 و در حوزه امنیت اطلاعات رایانه‌ای، نام سه شرکت مشهور امنیتی به چشم می‌خورد که به علت انجام تحقیقات فروان در حوزه فناوری‌های جدید حفاظتی و تولید تکنولوژی‌های نوین امنیتی، موفق به کسب عنوان برترین شرکت‌های ضدویروس در سال 2010 شده‌اند.

بر این اساس، شرکت امنیتی Symantec، تولیدکننده نرم‌افزارهای ضدویروس نورتون، شرکت اسپانیایی Panda Security، معرف ضدویروس مشهور Cloud Antivirus و شرکت آمریکایی Symplified، ارائه دهنده راهکارهای امنیتی تحت وب برای شبکه‌های محلی و سازمانی، در فهرست تولیدکنندگان برتر تکنولوژی امنیت اطلاعات در سال 2010، قرار گرفته‌اند.

بنابر اعلام وال استریت ژورنال، فناوری های کنترل پیشگیرانه بدافزار که اخیراً توسط شرکت سیمانتک طراحی و تولید شده و نیز فناوری‌های مبتنی بر ابر شرکت پاندا (Cloud Antivirus)، که منجر به تحول بنیادین راهکارهای حفاظتی شده، از مهمترین دلایل انتخاب این دو شرکت پیشرو به عنوان شرکت‌های برتر امنیتی بوده است.

افزون بر اینکه نوآوری در تعریف و اعمال سیاست‌های امنیتی شبکه و فناوری کنترل برنامه‌های کاربردی تحت وب، شرکت کمتر شناخته شده Symplified را به عنوان یکی از مهمترین شرکت‌های امنیتی مطرح کرده است.

در حوزه نرم‌افزارهای امنیتی نیز برنامه رایگان و ریزنقش Panda Cloud Antivirus، به عنوان نرم‌افزار برگزیده وال استریت ژورنال انتخاب شده است تا اهمیت استفاده از فناوری ابر (Cloud Technology) بیش از پیش مورد توجه شرکت‌ها و سازمان‌های فعال در حوزه امنیت اطلاعات رایانه‌ای قرار بگیرد.

لینک
http://www.itna.ir/archives/news/014782.php

[color=blue]پیشنهاد میکنم نورتون 360 ورژن 4 به بعد رو به کاربگیرید .[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان اگه ميخواين سيستمتون ويروسي نشه و از شر آلوده شدن به ويروس راحت بشيد توصيه ميكنم سراغ اين نسخه هاي كرك شده كاسپرسكي و نورتون و هر ضد ويروس كرك شده ي ديگه نريد چون ضدويروسهاي رايگاني هم وجود دارند كه خيلي قدرتمند هستن مانند ضدويروس اي وي جي و آويرا و آواست كه نيازي به كرك و غيره ندارند و براحتي بروز ميشوند توصيه شديد ميكنم اگه نمي خواين يه ضدويروس اورجينال بخريد بريد سراغ يكي از اين سه ضدويروس كه نسخه رايگان دارن (يادتون نره كه ضدويروس رو بروز نگه داريد) icon_rolleyes

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.