joker

عوامل ترور شهيد علي‌محمدي دانشمند هسته اى ايران دستگير شدند.

Recommended Posts

[quote]به نظر من عملكرد دستگاه اطلاعاتي ما جاي سوال داره ،‌ اگه خيلي كارشون درست بود بايد قبل از ترور دستگير ميشدن !‌ اتفاقاتي كه الان افتاده منفعلانه ست ! نه مقتدرانه !
مسئله مهم اينه كه ،‌ تيم تروري كه دستگير شده ، با تيم تروري كه 2 دانشمند ديگرو امسال ترور كرد متفاوته !‌ يعني همين الان ميتونيم مطمئن باشيم كه حداقل يك تيم كامل و مستقل و آموزش ديده ترور در تهران وجود داره ! و در شرايط بدبينانه ميتونيم بگيم 2 تيم !

ميدونين قضيه وقتي بدتر ميشه كه به نحوه ترور ها دقت ميكنيم ! كسي كه مياد بمب گذاري ميكنه يعني ميخواد جار بزنه كه داره ترور ميكنه ! و ميتونه تو پايتخت طرف ترور راه بندازه ! و گرنه در شرايطي كه هممون ميدونيم اون موقع از حفاظت خبري نبوده ( و اگرم در كار بوده كاراييش و هوشياريش مشخص شد ) و هر كار خواستن كردن ، احتياجي به بمب گذاري نداشتن ، ميتونستن تصادف ساختگي راه بندازن ، يا حتي با شليك گلوله ترور رو انجام بدن ! (يه چيزي مثل شهيد صياد ) يا اصلان در هر سه ترور از روش مشابه استفاده نميكردن !
ولي وقتي ميان 2 ترور رو در يك روز به طور همزمان انجام ميدن ، يعني دارن يه پيغامي رو انتقال ميدن !‌ يعني ميخوان بگن دستمون خيلي بازه ! يعني پشتمون خيلي گرمه ! يعني شبكه ها و سر پل ها و ايستگاه ها مون رو از چند سال قبل سر فرصت ايجاد كرديم و نيرو گرفتيمو آموزش داديم ! الان انقدر قدرت داريم كه 2 ترور همزمان انجام بديم ! اين جور ترور زبون درازي كردنه ! دهن كجي كردنه !‌ وگرنه ميتونستن مثل دفعه ي قبل يه ترور انجام بدن و بعدي رو بذارن براي 6 ماه بعد ! يعني خيالشون راحته كه اگه كسي دستگير شد ، بازم آدم داريم !

در اين شرايط ،‌ دستگيري و اعلام دستگيريه يه شبكه به قول خودشون خاموش ! نشونه چندان جالبي نيست ! يعني ديگه حداكثر رابط هاش كشف شدن ، حداكثر استفاده ازشون انجام شده و و از همه بد تر اينكه با گذشت يكسال هر عضو مهم و مفيدشون رو از كشور خارج كردن ! شايد فكر نميكردن دستگير بشن ولي افرادي كه باقي موندن ديگه مفيد نبودن ! به قول دوستان افراد يكبار مصرفش رو جا گذاشته بودن !

اينطوري پيداكردن دو شبكه يا يك شبكه ديگه كه در 2 ترور اخير دخيل بودن خيلي سخت تر ميشه !

تو گذارش تلويزيوني اخبار ، اونجا كه داشت به گروهك هاي ديگه مثل پژاك و كومله و باقيمانده هاي ريگي اخطار ميداد كه با اين دستگيري ها و به دست اومدن اين تجهيزات ،‌ حالا كار اين گروهك ها سخت تر ميشه ، خندم گرفت !!!‌ اگه قراره كار اونا سخت تر بشه ، اول برين عاملين اون 2 تا ترور ديگرو دستگير كنين كه تازه با روش مشابه و احتمال خيلي زياد تجهيزان و آموزش يكسان دارن عمل ميكنند رو دستگير كنين ، بعد برسيم به بقيه !

قبلا گفتم بازم ميگم ،‌ تنها راه پيشگيري كردن از اين گونه ترور ها ،‌ وارد فاز تهاجمي شده و حداقل انتقام گرفتنه ! وگرنه اينجوري منفعلانه عمل كردن فايده نداره ![/quote]
با سلام خدمت همه دوستان گرامي
به نظر من دستگيري اين تروريست حداقل 6 ماه پيش انجام شده و اكنون در حالي اين قضيه افشا شده كه هيچ زاويه پنهاني در اين مورد باقي نمانده و احتمالا رژيم صهيونيستي هم بو هايي برده و برخي سرنخها را گم كرده و ضمنا وزير اطلاعات هم از دستگيري تعداد ديگري خبر داده و قول داده به مرور اين افراد هم معرفي شوند و چه بسا قاتلين شهيد شهرياري هم در بين اينها باشند . اما اينها به خودي خود مهم نيستند . مهم اين است كه همه بفهميم وقتي آتش فته و اختلاف در داخل كشور شعله ور مي شود دشمن از وضعيت بوجود آمده سو استفاده مي كند . به هر حال بخشي از تمركز اطلاعاتي ايران در سال 88 معطوف به مديريت فتنه بوجود آمده بود و ديديم كه خود مسپولين هم به حفره اطلاعاتي بوجود آمده اذعان كردند . اما اين جريان علاوه بر خساراتي كه داشت منافعي هم داشت . درست است كه تني چند از ارزشمند ترين هموطنان خود را از دست داديم اما با مديريت اطلاعاتي صحيح اين جريان توانستيم ضربات شديدي را هم به سيستم اطلاعاتي دشمن وارد كنيم

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
حرف زد تقریبا تایید میشه به دو سه دلیل البته زمان دستگیری رو شاید به 2 تا شش ماه قبل ارجاع بدیم که خبر دستگیری دو سه عضو موساد در صدا و سیما پخش شد اما بعدش خبری ندادند

دقت کردید چطور عین بلبل داشت حرف میزد و .... ؟

از بارزترین مشخصه های اینکه قبلا دستگیر شدن همینه

بعدش هم قضیه اینه که در روزهایی این خبر اعلام شد که سالگرد اون شهید هست

کلا من در اینجور مواقع عشقم اینه یه کاره ای میبودم ! در جریان این مهیج بازی ها قرار میداشتم! :mrgreen: icon_arrowd :lol:

هی ی ی ی ی

ما بریم اولتیماتوم بورن اینا رو ببینیم هیجانمان را انجا خالی کنیم !

اها یادم افتاد عملیات پایتخت هم بدک نیست ! البته کیفیت نداره ولی خوب همون یه قسمت که یه دفتر عملیاتی اطلاعاتو نشون میدن هم بد نیست !

من دوست دارم بشم اینکاره (عضو اطلاعاتی!!!!)! در راه خدا یکی راهنمایی م کنه ! چشمک

یا حق

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جلوگیری از حملات تروریستی ای که به صورت سلولی انجام می شود تقریبا غیر ممکن است. چون تعداد عوامل و عناصر درگیر در آن بسیار محدود است. ما هم اگر موانع عقیدتی نداشتیم می تونستیم تا دلتون بخواد از این عملیات ها اجرا کنیم. یک جاهایی هم که لازم بوده انجام دادیم. انجام چنین ترورهایی به معنی اعلام جنگ اطلاعاتی است. مسئله این است که آیا در زمان حاضر ما به نفعمون هست و آیا می خواهیم وارد چنین جنگی بشیم و تلافی کنیم یا نه الان وقت خویشتن داری است تا به وقتش جبران مافات کنیم.

انجام دو ترور در یک روز به معنی دهن کجی نیست. بهترین کار ممکن است. وقتی شما یک حمله انجام بدید طرفتون را هشیار می کنید و اون ضریب امنیتیش را بالا می بره و ترور بعدی سخت تر میشه. بنا بر این بهتره همه ی اهدافتون را یک جا حذف کنید. تا یکی را الان بزنید یکی را 6 ماه دیگه. روش ترور ها هم در ترور شهید علی محمدی و ترور شهید شهریاری یک شکل نبوده.

این قضاوت های دوستان در مورد سیستم اطلاعاتی که داده های کمی راجع به وقایعش انتشار پیدا می کنه یا حتی بعضی وقتا داده های انحرافی میدن، برای من بسیار شگفت انگیز است. اگر ما سیستم امنیتیمون ضعیف بود با توجه به دشمنان قدرمون جوی خون در کشور راه می افتاد. شما در این شک دارید؟ بهتر است انصاف را رعایت کنید.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان شما هم در يك موتور بمب بذاريد بريد جلوي كاخ نخست وزيري اسرائيل بعد وفتي اون الاغ داره مياد بيرون بزن رو دكمه و علي علي ياعلي ! :mrgreen:

به همين سادگي ! icon_arrowd

ما با اين همه منافق تو مملكتمون فتنه و .... كه پشت همشون ام آي 6 و ... هست يه بمب رو بغل يكي از هزاران دانشمند ما تركيده حالا درست نيست كه كار بچه هاي اطلاعات رو زير سوال ببريد ! اگه بچه هاي اطلاعات نبودن ثانيه اي يه بمب تو اين تهران ميتركيد !

درسته كه بايد از اون دانشمند هم محافظت ميكردن ولي به همين سادگي يه بمب ميتركه و شايد يكي از دست بچه هاي اطلاعات در رفته ! :lol:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]انجام دو ترور در یک روز به معنی دهن کجی نیست. بهترین کار ممکن است. وقتی شما یک حمله انجام بدید طرفتون را هشیار می کنید و اون ضریب امنیتیش را بالا می بره و ترور بعدی سخت تر میشه. بنا بر این بهتره همه ی اهدافتون را یک جا حذف کنید.[/quote]
پس بهتر بود در همون روز سي الي چهل تا بمبگذاري ميكردن كه همه اهدافشون رو يكجا حذف كنند تازه كارشونم كه خيلي راحت تر بوده طبق گفته شما ، بعدم بيانه ميدادن : يوقت به خودتون نگيرينا ، نميخواستيم توهين كرده باشيم ! :mrgreen:
دوست عزيز وقتي دو ترور در يك روز انجام ميشه ، به معني حضور حداقل دو تيم مستقل در يك كشوره ! اين يعني جار زدن اين مطلب ! يعني N نفر رو خارج كرديم بدون اينكه شما بفهمين ، طي چند سال اين افراد رو گزينش كرديم ، هي برديم و اورديم و آموزش داديم ، بعد آموزش دوباره به كشور برشون گردونديم و تجهيزشون كرديم ! تجهيزاتي كه در داخل تامين نشده و عين تجهزات زمان آموزش بوده ! يعني تماما وارداتي ! هرچي تعداد نفرات بيشتر باشه ، تجهيزات همراهشون كه وارد شده از راه هاي مختلف هم بيشتر و حجيم تر ميشه ! وامكان لو رفتن رو بالا ميبره ! هرچي تعداد محموله هاي قاجاق و افراد دخيل بيشتر بشه ،‌ احتمال خطر و لو رفتن بيشتر ميشه ! يعني تمام اين كارهارو كرديم و شما نفهميدين ! اگر اين دهن كجي نيست ، پس باي باي كردنه ؟

[quote]روش ترور ها هم در ترور شهید علی محمدی و ترور شهید شهریاری یک شکل نبوده. [/quote]

منظور ترور شهيد شهرياري و ترور نا موفق دكتر عباسي بود ! كجايي برادر ...؟

نحوه اثبات قدرت سيستم امنيتي توسط شما شگفت انگيزه ! سيستم هاي اطلاعاتي علاقه اي به جوي خون راه انداختن ندارن ! بلكه دست به ترور هاي حساب شده و انتخاب شده ميزنن ! زماني ميتونيم بگيم خيلي قوي هستيم كه جلوي چنين اقداماتي پيش از وقوع گرفته بشه ! نه اينكه هركي و خواستن حدف كنند ، بعد بگرديم دنبالشون دستگيرشون كنيم ! شما گويا اين ترور هاي هدفمند رو با ترورهاي كور گروهك هاي غرب و شرق كشور اشتباه گرفتين ! اگر اين ترورها انقدر سادست ... پس چرا چندتا از اين ترور ها تو لندن يا واشينگتن راه نميندازين مارو هم شاد كنين ؟ اونا كه انقدا هم قوي نيستن و ما خيلي قوي هستيم ! از سيستم سلولي هم كه به قول خودتون غير قابل شناسايي است استفاده كنين كه خيالتون هم راحت باشه ببينيم اصلا به خاكشون ميرسين يا نه ؟ (وقايع 11 سپتامبر رو كه همش زير سر خودشون بود رو ناديده بگيرين !).

بد نيست زمان بررسي مسائل اينچنيني ،‌ اول تعصب رو كنار بذاريم و از ديد يه ناظر بيطرف از بيرون ، نظر بديم !
البته اگه هدفتون تنوير افكار عمومي و ........ و ....... باشه كه بحت ديگريست و ديگه جاي حرفي نميمونه !

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
وافن اس اس باز هم تند رفتی. حرف Anti war عزیز تایید میشه

من یه بار دیگه هم تو اون تایپیک این حرفها رو زدم ، دو باره اینجا میارمش:

"
این که یه حفره ای در حلقه های امنیتی کشور به وجود آمده تا این ترور انجام شده، حرفی درش نیست. اما قرار نیست که این رو بکوبیم تو سر اونها.

مطمئن باش در هر کدوم از کشورهای اروپایی یا امریکا، اگر به اندازه ی کشور ما تهدیدات بود، الان تو خیابون های اون کشورها خون راه میگرفت. اونها با تمام سرویس های دنیا قرارداد دارند و اصلا همپیمان هستند. نهایتا با یه سری گروه تروریستی طرفند که خودشون هم دارند کنترلشون میکنند.

اما اگر قرار بود سرویس اطلاعاتی حریف بخواد بر علیه اروپا یا امریکا یه ترور یا عملیات سازمان یافته رو طراحی و اجرا کنه، اون موقع مشخص میشد که امریکایی ها یا اروپایی ها چقدر قدرت دفع دارند.

مشخصه املای نانوشته بیسته. اگر در موقعیت ایران امروز بودند که نزدیک به 20 سرویس اطلاعاتی به طور مستقیم در حال جنگ اطلاعاتی و جاسوسی و تروریستی با اون هستند، قطعا کارنامه ای افتضاح به ارمغان میاوردند.

لطفا دوستان انقدر ساده انگار نباشند.
"

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]اما قرار نیست که این رو بکوبیم تو سر اونها. [/quote]
تا زماني كه فكر كنيم برنامه تو سركوبيدنه ، بحثمون فايده نداره !

[quote]اما اگر قرار بود سرویس اطلاعاتی حریف بخواد بر علیه اروپا یا امریکا یه ترور یا عملیات سازمان یافته رو طراحی و اجرا کنه، اون موقع مشخص میشد که امریکایی ها یا اروپایی ها چقدر قدرت دفع دارند. [/quote]
اگر و اما كه نون و آب نشد ! ما الان در وضعيتي هستيم كه حتي فكر اين قضيه رو هم نميتون به ذهنمون راه بديم ! جايي كه آرزو ميكرديم اونا باشن !
تو تاپيك قبلي هم به اين دليل جواب اين نوشته هارو ندادم . چون نميخواستم اينطوري جواب بدم !

ايناييي كه شما ميفرمايين بيشتر كلي گويي هست و متاسفانه خيلي متعصبانه ! خيلي از كشور هاي مشكلات مارو ندارند ، ولي خيلي ها هم با يكسري تهديدات مشابه ما روبرو هستند ، موفق تر يا ناموفق تر هيچكدومشون در حد ما ادعا نميكنن ! به هر حال قرارداد متقابل داشتن با سرويس هاي متحد و دوست هم براي خودش يك روش و تكنيك هست ! چرا اين مسئله رو طوري عنوان ميكنين كه چون اونا با بقيه همكاري دارن پس اوضاشون خرابه ؟ اتفاقا بر عكس ، اين قضيه جزو نقاط قوت كشور هاست كه با هزينه كمتر مشكلات بزرگتري رو خنثي ميكنن و امنيت مردمشونو تامين ميكنن ، تو دنياي امروز همه در حال معامله كردنن ، امتياز دادن و امتياز گرفتن ، يعني فكر ميكنين ما چون قرارداد متقابل و همكاري اطلاعاتي نداريم پس جلوي تمام امتياز دادن هارو گرفتيم ؟ منم موافقم ، بهتره انقدر ساده انگار نباشيم !

البته به نظرم بهتر تو اين شاخه ادامه نديم ، چون بحث به جاهاي ديگه ميكشه كه از اصل قضيه دور ميشم ! ولي همين قد بگم كه قرارداد هاي متقابل اطلاعاتي و همپيماني از نقاط قوت سيستم ها امنيتي و كشورهاست ، نه نقاط ضعف ! تو دنياي امروز تنها زندگي كردن كار عاقلانه اي نيست ! مهارت هاي دوست يابي بايد از كودكي تدريس بشه ! :mrgreen:

مجبورم بازم تكرار كنم ،‌تازماني كه اين تعصب رو كنار نزاريم ، نميتونيم يه مسئله امنيت ملي رو بررسي كنيم و به نتيجه برسيم !

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]پس بهتر بود در همون روز سي الي چهل تا بمبگذاري ميكردن كه همه اهدافشون رو يكجا حذف كنند تازه كارشونم كه خيلي راحت تر بوده طبق گفته شما ، بعدم بيانه ميدادن : يوقت به خودتون نگيرينا ، نميخواستيم توهين كرده باشيم ! Laughing
دوست عزيز وقتي دو ترور در يك روز انجام ميشه ، به معني حضور حداقل دو تيم مستقل در يك كشوره ! اين يعني جار زدن اين مطلب ! يعني N نفر رو خارج كرديم بدون اينكه شما بفهمين ، طي چند سال اين افراد رو گزينش كرديم ، هي برديم و اورديم و آموزش داديم ، بعد آموزش دوباره به كشور برشون گردونديم و تجهيزشون كرديم ! تجهيزاتي كه در داخل تامين نشده و عين تجهزات زمان آموزش بوده ! يعني تماما وارداتي ! هرچي تعداد نفرات بيشتر باشه ، تجهيزات همراهشون كه وارد شده از راه هاي مختلف هم بيشتر و حجيم تر ميشه ! وامكان لو رفتن رو بالا ميبره ! هرچي تعداد محموله هاي قاجاق و افراد دخيل بيشتر بشه ،‌ احتمال خطر و لو رفتن بيشتر ميشه ! يعني تمام اين كارهارو كرديم و شما نفهميدين ! اگر اين دهن كجي نيست ، پس باي باي كردنه ؟ [/quote]
ببین دوست عزیز، شما به جدی ترین مسایل می تونی با لوده گری نگاه کنی، بعد هم احساس کنی خیلی آدم منصف و باهوشی هستی. اگر شما نحوه ی عملیات 2 ترور هم زمان در یک زمان کوتاه رو متوجه نمی شوید و اون رو با 30 یا 40 تا ترور مقایسه می کنید، این رو من نمی دونم باید به حساب چی بذارم! میذارمش که بقیه ی اعضا قضاوت کنند.
یک برنامه ی ترور وقتی سوژه ها در ارتباط با هم هستن، وقتی زمان تقریبا یکسان دارند، وقتی شیوه یکسان است، نهایت دو نفر آدم اضافه تر نیاز داره، که به مراتب میسر تر و کم هزینه تر از طراحی یک نقشه در 6 ماه آینده است. ریسک عملیات با دو سه نفر آنقدر بالا نمی رود.
شما از کجا می دونی که تجهیزات در داخل تامین نشده؟ خریدن یک موتور آنقدر کار مشکلی است؟ یک بمب دستی چقدر بزرگ است که آوردنش نیاز به چنان قاچاق و قاچاق کشی داشته باشه؟ اگر در داخل درست نشده باشه.
شما حتما رقم این n نفر رو مشخص کنید تا بعد فکر نکنید در حال جک تعریف کردن هستید! به صورت عملیاتی به قضیه نگاه کنید نه فانتزی. چنان شما حرف می زنید انگار شبکه ی جاسوسی این جا ایجاد کردند.
[quote]منظور ترور شهيد شهرياري و ترور نا موفق دكتر عباسي بود ! كجايي برادر ...؟[/quote]
شما این جملات خودت رو بخون بعد از من بپرس کجایی برادر! سه ترور به یک شکل بوده؟
[quote]ميدونين قضيه وقتي بدتر ميشه كه به نحوه ترور ها دقت ميكنيم ! كسي كه مياد بمب گذاري ميكنه يعني ميخواد جار بزنه كه داره ترور ميكنه ! و ميتونه تو پايتخت طرف ترور راه بندازه ! و گرنه در شرايطي كه هممون ميدونيم اون موقع از حفاظت خبري نبوده ( و اگرم در كار بوده كاراييش و هوشياريش مشخص شد ) و هر كار خواستن كردن ، احتياجي به بمب گذاري نداشتن ، ميتونستن تصادف ساختگي راه بندازن ، يا حتي با شليك گلوله ترور رو انجام بدن ! (يه چيزي مثل شهيد صياد ) [b]يا اصلان در هر سه ترور از روش مشابه استفاده نميكردن ! [/b][/quote]
قصد نداشتم جمله جمله حرفتون رو تحلیل کنم و قصدم ندارم. ولی خودت نگاه کن ببین چی گفتی! تصادف، تیر اندازی؟ یک جاهایی بین فیلم سینمایی و واقعیت فرق هست.
[quote]نحوه اثبات قدرت سيستم امنيتي توسط شما شگفت انگيزه ! سيستم هاي اطلاعاتي علاقه اي به جوي خون راه انداختن ندارن ! بلكه دست به ترور هاي حساب شده و انتخاب شده ميزنن ! زماني ميتونيم بگيم خيلي قوي هستيم كه جلوي چنين اقداماتي پيش از وقوع گرفته بشه ! نه اينكه هركي و خواستن حدف كنند ، بعد بگرديم دنبالشون دستگيرشون كنيم ! شما گويا اين ترور هاي هدفمند رو با ترورهاي كور گروهك هاي غرب و شرق كشور اشتباه گرفتين ! اگر اين ترورها انقدر سادست ... پس چرا چندتا از اين ترور ها تو لندن يا واشينگتن راه نميندازين مارو هم شاد كنين ؟ اونا كه انقدا هم قوي نيستن و ما خيلي قوي هستيم ! از سيستم سلولي هم كه به قول خودتون غير قابل شناسايي است استفاده كنين كه خيالتون هم راحت باشه ببينيم اصلا به خاكشون ميرسين يا نه ؟ (وقايع 11 سپتامبر رو كه همش زير سر خودشون بود رو ناديده بگيرين !).
بد نيست زمان بررسي مسائل اينچنيني ،‌ اول تعصب رو كنار بذاريم و از ديد يه ناظر بيطرف از بيرون ، نظر بديم !
البته اگه هدفتون تنوير افكار عمومي و ........ و ....... باشه كه بحت ديگريست و ديگه جاي حرفي نميمونه ![/quote]
سیستم اطلاعاتی اگر بتونه جوی خون هم راه می اندازه. شما حتما سعی کن مطالعه ی بیشتری بکنی. گروه های غرب و شرقم همونا الم کردن، فقط توان عملیات در عمق ایران رو ندارن. اگر داشتن حتما دریغ نمی کردن.
در مورد دانشمندا ، شما از یک حدی نمی تونی بیشتر روی آدما تمرکز حفاظتی کنی مگر این که واقعا ضروری بشه. چون این کار زندگی اون آدم رو مختل می کنه بعد هم خود حفاظت زیاد باعث میشه تبدیل به گاو پیشونی سفید بشه. برای همین تا جایی که بشه دست به این دست حفاظت ها نمی زنن.
چرا از این عملیات ها انجام نمی دیم، به هزار یک دلیل سیاسی و امنیتی و دینی. زدن یک دانشمند اون هم با یک تیم سلولی بزن در رو، کار زیاد سختی نیست. ولی چه سودی برامون داره؟ اگر این کار رو بکنیم من شرط می بندم شما اولین نفری باشی که بیای توی همین سایت محکومش کنی!
اگر شما تعصب نداشتی می دیدی که من توی پست هام بارها به قدرت اطلاعاتی اونا اشاره کردم. این نمونش:
[quote]این قضاوت های دوستان در مورد سیستم اطلاعاتی که داده های کمی راجع به وقایعش انتشار پیدا می کنه یا حتی بعضی وقتا داده های انحرافی میدن، برای من بسیار شگفت انگیز است. اگر ما سیستم امنیتیمون ضعیف بود با توجه به دشمنان قدرمون جوی خون در کشور راه می افتاد. شما در این شک دارید؟ بهتر است انصاف را رعایت کنید.
[/quote]
سعی کنید مثل اون جوان ناپخته ای نباشید که کنار گود ایستاده و دستور لنگ کردن صادر می کند.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خوب ...
Antiwar جان دوست عزيز
نميدونم دليل استفادتون از اين ادبيات و اين طرز بحث كردن چيه ؟ پست ها خودمم دوباره خوندم كه نكنه جايي كه به ياد نميارم توهيني بهتون كرده باشم يا حرف دو پهلويي زده باشم كه بهتون برخورده ... ولي به مطلبي بر نخوردم .
سوالي كه ميمونه اينه كه هميشه شما بحث رو شخصي ميكنين و يا از اين افرادين كه نيتتون نشون دادن برنده و بازنده ي بحثه ؟
فكر ميكنم يك سري جملاتي كه به كار ميبرين ... از سن و سال بيشتر اعضاي اين سايت گذشته و ديگه اين مدل زير سوال بردن شخص به جاي نظرات ، تا حدي قديمي شده . بيشتر به دوران بحث هاي زمان دبيرستان و راهمايي بر ميگرده . دوست ندارم ليست درست كنم ولي تعدادشون يه مقداري زياده !
[quote]با لوده گری نگاه کنی، بعد هم احساس کنی خیلی آدم منصف و باهوشی هستی.[/quote]
[quote]تا بعد فکر نکنید در حال جک تعریف کردن هستید![/quote]
[quote]شما حتما سعی کن مطالعه ی بیشتری بکنی.[/quote]
[quote]اگر این کار رو بکنیم من شرط می بندم شما اولین نفری باشی که بیای توی همین سایت محکومش کنی! [/quote]
[quote]سعی کنید مثل اون جوان ناپخته ای نباشید که کنار گود ایستاده و دستور لنگ کردن صادر می کند.[/quote]

جدا تا كي ميخواي از اين ادبيات استفاده كني ؟ آخرش چي ميشه ؟ همه ميگن چقدر دانشمنده ؟ يا اسمتون رو ميزنن سردر سايت ؟
اگه خوشحالت ميكنه من اعتراف ميكنم كه شما نفر برتر سايت هستي ... بعدشم به قول خودت
[quote]خیلی آدم منصف و باهوشی هستی[/quote]
و منم جدا با اين همه كمالات شما لزومي براي ادامه بحث با شما با اين ادبيات نميبينم . و تا زماني كه مطلب رو انقدر شخصي ميكني ، ترجيح ميدم نه من جواب شمارو بدم و وارد بحث با شما بشم و نه شما جواب منو بدي .
با عرض شرمندگي و پوزش .

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من نمی دونم هدف شما از تقطیع جملات من و زدن سر وتهشون چی هست که اگر من با نوشته های شما این کار رو بکنم معلوم نیست چی در میاد ولی:

جک و لوده گری در جواب:
[quote]پس بهتر بود در همون روز سي الي چهل تا بمبگذاري ميكردن كه همه اهدافشون رو يكجا حذف كنند تازه كارشونم كه خيلي راحت تر بوده طبق گفته شما ، بعدم بيانه ميدادن : يوقت به خودتون نگيرينا ، نميخواستيم توهين كرده باشيم ! Laughing [/quote]

دعوت به مطالعه هم من نمی دونم از کی جزو توهین ها حساب می شود؟ شما هم مرا دعوت به مطالعه کن.

[quote]اگر این کار رو بکنیم من شرط می بندم شما اولین نفری باشی که بیای توی همین سایت محکومش کنی! [/quote]
این هم قضاوتی شخصی است از مجموع پست هایتان فکر نکنم چندان هم توهین آمیز باشد. می خواهید از بقیه هم بپرسید ببینید با من موافقند یا نه.

[quote]سعی کنید مثل اون جوان ناپخته ای نباشید که کنار گود ایستاده و دستور لنگ کردن صادر می کند.[/quote]

این هم یک توصیه ی دوستانه بود. نمی خواهید قبول نکنید و بگذارید به حساب این که من شخص شما را هدف قرار دادم و بچه دبستانی ام، می خوام اثبات کنم دانشمندم یا کمالات بالایی دارم.... آن چه شرط بلاغ است ما گفتیم....

فکر می کنم نحوه ی مباحثه ی من و از طرف دیگر نحوه ی مباحثه ی شما مشخص باشد.
خودت ببین چه کسی بحث را تند و شخصی کرد. من یا شما با مجموع پست هات و مخصوصا آخرین پستت!
بگذریم. من قصدم توهین به شما نبود. ولی شما رو نمی دونم

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان لطفا احترام یکدیگر را نگه دارید و بدون تعصب و پیشدواری در مورد موضوع صحبت کنید.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]تا زماني كه فكر كنيم برنامه تو سركوبيدنه ، بحثمون فايده نداره ![/quote]

[quote]اگر و اما كه نون و آب نشد ! [/quote]

این اسمش بازی با کلمات نیست؟

[quote]ايناييي كه شما ميفرمايين بيشتر كلي گويي هست و متاسفانه خيلي متعصبانه ![/quote]

من نظرم رو دادم، میشه بفرمایید دقیقا با کدوم سنگ محک متوجه شدید که از روی تعصب بوده؟

راستی تو چند نظر اخیر شما ظاهرا هر کسی خلاف شما نظر بده، میشه متعصب !!
[quote]
ايناييي كه شما ميفرمايين بيشتر كلي گويي هست و متاسفانه خيلي متعصبانه ! خيلي از كشور هاي مشكلات مارو ندارند ، ولي خيلي ها هم با يكسري تهديدات مشابه ما روبرو هستند ، موفق تر يا ناموفق تر هيچكدومشون در حد ما ادعا نميكنن ! به هر حال قرارداد متقابل داشتن با سرويس هاي متحد و دوست هم براي خودش يك روش و تكنيك هست ! چرا اين مسئله رو طوري عنوان ميكنين كه چون اونا با بقيه همكاري دارن پس اوضاشون خرابه ؟ اتفاقا بر عكس ، اين قضيه جزو نقاط قوت كشور هاست كه با هزينه كمتر مشكلات بزرگتري رو خنثي ميكنن و امنيت مردمشونو تامين ميكنن ، تو دنياي امروز همه در حال معامله كردنن ، امتياز دادن و امتياز گرفتن ، يعني فكر ميكنين ما چون قرارداد متقابل و همكاري اطلاعاتي نداريم پس جلوي تمام امتياز دادن هارو گرفتيم ؟ منم موافقم ، بهتره انقدر ساده انگار نباشيم !

البته به نظرم بهتر تو اين شاخه ادامه نديم ، چون بحث به جاهاي ديگه ميكشه كه از اصل قضيه دور ميشم ! ولي همين قد بگم كه قرارداد هاي متقابل اطلاعاتي و همپيماني از نقاط قوت سيستم ها امنيتي و كشورهاست ، نه نقاط ضعف ! تو دنياي امروز تنها زندگي كردن كار عاقلانه اي نيست ! مهارت هاي دوست يابي بايد از كودكي تدريس بشه ! :mrgreen:

مجبورم بازم تكرار كنم ،‌تازماني كه اين تعصب رو كنار نزاريم ، نميتونيم يه مسئله امنيت ملي رو بررسي كنيم و به نتيجه برسيم ![/quote]

متوجه هستید که چه مغلطه ای میفرمایید؟

اینکه میگید امتیازه بله درسته. امتیازه. اما چه ربطی داره به بحث ما؟ اینکه ما داریم عملکرد دستگاه اطلاعاتی و امنیتی رو میسنجیم، چه ربطی داره به مطلب شما؟

اساسا شما به من پاسخ بده، که آیا ما اصلا امکانش بود که مثل حریفمون سیطره داشته باشیم بر سرویس اطلاعاتی دیگر کشورها؟ یا همکاری؟

این مشخص میکنه که شما ارزیابی صحیحی از شرایط حاکم بر دنیا ندارید.

حریف ما کیه؟ امریکا، انگلیس، اسرائیل. اینهایی هستند که بعد از جنگ جهانی دوم، با قدرتشون نظام نوین جهانی رو به نفع خودشون پایه گذاری کردند، و تا امروز ادامه داره. تو هر قاره ای که بگید پایگاه جاسوسی رسمی ( ساختمان های سیا) و پایگاه های نظامی دارند.

چه طور انتظار دارید که مثلا کشور ما در مقابل چنین نظام سلطه ای بخواهد، یارگیری کنه. ما هدفمون این هست که انقلاب مون رو صادر کنیم. اما به این سادگی نیست که.

همین سرویس ISI ، ایران همیشه بهش کمک میده. تو هر زمینه ای که اونا بخوان ایران کمکشون میکنه. اما چی میشه نتیجه ؟ امریکا انقدر نفوذ داره، که حتی نخست وزیرشون هم عوض میکنه. ریگی رو ISI دستگیر میکنه، اما بعد آزادش میکنه . چون امریکا میخواد. به قول قدیمی ها [b]سمبه ی حریف پر زور تره.[/b]

خوب من هم میدونم که یه امتیازه برقراری ارتباط. اما برای انقلاب سی ساله ی ما که دست بر قضا اصولش بر ضدیت کامل با اصول ابرقدرتهاست، چنین امکانی نیست.

من هم میدونم که باید قراردادهای امنیتی داشته باشیم ، اما اون طرف مقابل نمیاد. چون منافعی که از طرف امریکا داره، براش بیشتره.

پس نتیجتا شما بحث قضاوت عملکرد دستگاه امنیتی رو مغلطه وار به جای دیگه بردید.

چرا که ما باید قضاوت این دستگاه رو با توجه به امکانتش بسنجیم. نه با جالت ایده آل. اینجا که بازی فرمانروایان نیست که با کلیک رو یه کشور باهاش ارتباط برقرار کنی. بلکه قضیه پیچیده تر از یه بازیه.

پس قضایا رو با توجه به شرایط خودش بسنجید.

=======================

در ضمن اینجا کسی با کسی دعوا نداره و جنگی یا خدای ناکرده رو کم کنی در کار نیست. اومدیم یه چیزی یاد بگیریم. اگر هم اشتباه کنیم، میگیم اشتباه کردیم و حق با طرف مقابله.

یا علی

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]این اسمش بازی با کلمات نیست؟ [/quote] چه بازيي ؟ منظور اينه كه چرا فكر ميكنين من دارم تو سر چيزي ميزنم ، فقط انتقاده ، جور ديگه اي به نظر ميرسه جدا ؟
[quote]من نظرم رو دادم، میشه بفرمایید دقیقا با کدوم سنگ محک متوجه شدید که از روی تعصب بوده؟
[/quote]
از اونجا كه در كل نظراتتون به يه نكته منفي هم بر نميخوريم و كلا از همه چيز راضي هستين . ولي اگه بدون تعصب برخورد كنين حتما يه مشكلي به جز قضيه فتنه هم اشاره ميكردين . يعني جدا هيچ ضعفي وجود نداره ؟ به نظرتون انقدر همه چيز كامل و درسته تو اين سيستم .
[quote]راستی تو چند نظر اخیر شما ظاهرا هر کسی خلاف شما نظر بده، میشه متعصب !! [/quote]
راستش از ديد من هركي فقط دفاع كنه هيچ جاي كار به نظرش مشكل و نقصي نداشته باشه ، و فقط تشكر ميكنه ، يه مقداري متعصبه ، شايد اشتباه ميكنم !‌به هر حال نظره ! :mrgreen:
[quote]متوجه هستید که چه مغلطه ای میفرمایید؟ [/quote] نه !
[quote]
اساسا شما به من پاسخ بده، که آیا ما اصلا امکانش بود که مثل حریفمون سیطره داشته باشیم بر سرویس اطلاعاتی دیگر کشورها؟ یا همکاری؟
این مشخص میکنه که شما ارزیابی صحیحی از شرایط حاکم بر دنیا ندارید. [/quote]
دقيقا من هم به همين دليل گفتم كه به نظرم بهتره اين شاخرو ادامه نديم ، چون آخرش ميرسه به سياست هاي كلي كشور و روابط كشور با دنيا ... كه آخرش زياد جالب نميشه و زياد نميشه ادامش داد ، در واقع علاقه اي به بحث در اين زمينه ندارم ! ولي در كل يكي از عوامل امنيت يك كشور روابط بين المللشه ، اتفاقا ارزيابي من در مورد شرايط حاكم بر دنيا با شما در يك جهته ... ولي در اصل مسئله كه ما اين امكان رو نداريم ،‌ پس از اين نظر دچار ضعف هستيم ... تغييري ايجاد نميكنه !

[quote]چه طور انتظار دارید که مثلا کشور ما در مقابل چنین نظام سلطه ای بخواهد، یارگیری کنه. ما هدفمون این هست که انقلاب مون رو صادر کنیم. اما به این سادگی نیست که. [/quote]
چطور توقع دارين كه در صادرات انقلاب موفق بشيم ولي يارگيري رو غير ممكن ميدونين ؟ فكر ميكنم صادرات انقلاب سخت تر باشه !

منم ميگم بايد در شرايط خودش ازش توقع داشت ! ولي بايد شعارهايي هم كه داده ميشه در همين سطخ باشه ! سيسم اطلاعاتي كه تمام ارتباطاتش با سرويس هاي خارجي قطع هست قدرت محدودي داره !

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
راستش من هنوز نفهمیدم کجا به وافن توهین کردم. ولی به هر حال بهتره این کدورت رو تو همین تاپیک دفنش کنیم بره. از طرف خودم از آقا وافن عذر خواهی می کنم. پرچم سفید ما رفت بالا. شمام هر وقت خواستی پرچم رو بده بالا.
اگر از من رنجیدی شرمنده.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]از اونجا كه در كل نظراتتون به يه نكته منفي هم بر نميخوريم و كلا از همه چيز راضي هستين . ولي اگه بدون تعصب برخورد كنين حتما يه مشكلي به جز قضيه فتنه هم اشاره ميكردين . يعني جدا هيچ ضعفي وجود نداره ؟ به نظرتون انقدر همه چيز كامل و درسته تو اين سيستم .

[/quote]

مگه من در مقام قضاوت تک تک جزئیات درگیریهای این دستگاه براومدم که بخوام نکات مثبت و منفی رو بگم؟ ممکنه نکات منفی هم داشته باشه.

اما طبق گفته ی خودتون:
اگر فرضا نکته ی منفی هم نداشته باشه، و بر اساس واقعیت نکته ی منفی رو ذکر نکنیم، باز هم شما به اون فرد میگید متعصب! جالبه.

[quote][quote]متوجه هستید که چه مغلطه ای میفرمایید؟ [/quote]
نه ! [/quote]

مشکل همینجاست ...

[quote]دقيقا من هم به همين دليل گفتم كه به نظرم بهتره اين شاخرو ادامه نديم ، چون آخرش ميرسه به سياست هاي كلي كشور و روابط كشور با دنيا ... كه آخرش زياد جالب نميشه و زياد نميشه ادامش داد ، در واقع علاقه اي به بحث در اين زمينه ندارم ! ولي در كل يكي از عوامل امنيت يك كشور روابط بين المللشه ، اتفاقا ارزيابي من در مورد شرايط حاكم بر دنيا با شما در يك جهته ... ولي در اصل مسئله كه ما اين امكان رو نداريم ،‌ پس از اين نظر دچار ضعف هستيم ... تغييري ايجاد نميكنه ! [/quote]

گاهی اوقات هم ضعف نیست. بلکه با توجه به امکانات و شرایط موجود، ضعف حساب نمیشه.

[quote]چطور توقع دارين كه در صادرات انقلاب موفق بشيم ولي يارگيري رو غير ممكن ميدونين ؟ فكر ميكنم صادرات انقلاب سخت تر باشه !

منم ميگم بايد در شرايط خودش ازش توقع داشت ! ولي بايد شعارهايي هم كه داده ميشه در همين سطخ باشه ! سيسم اطلاعاتي كه تمام ارتباطاتش با سرويس هاي خارجي قطع هست قدرت محدودي داره !
[/quote]

غیر ممکن هم بدونیم. در حال حاضر هست. اما باید توجه کنیم، صدور انقلاب که لزوما با یارگیری در سیستم های اطلاعاتی اون کشورها نیست. قضیه به کل فرق داره.

همچین هم ارتباطمون قطع نیست. بلکه تو این زمینه ها که امریکا و یا متحدینش میخوان بر علیه ما کاری کنند، میشه گفت که بله، ما تنها هستیم.

===============

من اصلا این نوع بحث کردن رو نمی پسندم که همش نقل قول کنیم و جواب بدیم. چون بیشتر شبیه بگو مگو هست. سعی کنید، پست قبلی من رو با دقت بخونید. و به این نکته توجه کنید که لزومی نداره حتما پاسخی داده بشه. هر کی متوجه بشه کافیه ... !

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.