marshal1987

نفربر زرهی BTR-90

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

[quote]يه ذره كند وضعيف به نظر مياد وگلوله هاش هم انچنان قوي نيست ولي در تعداد بالا موثره وفكر نكنم با هشت چرخ بهشه خوب مانور داد[/quote]

دوستان این یک نفربر است نه تانک برای خط مقدم - این نفربر در نقش خودروی جنگنده ضد پیاده نظام یا با تکیه بر موشکهای ضد زره در نقش خودروی جنگنده ضد زره می تونه ایفای نقش کنه ! توپ 30 م م اتوماتیک اون قدرت و برد و دقت بسیار خوبی داره - موشک ضد زره کورنت هم که دیگه نیاز به معرفی نداره -

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=darkblue][quote]با سلام
دوستان من هميشه واسم سوال بوده خودروهايي كه تو نبردها ازشون استفاده مستقيم ميشه مثله همين نفربر يا مثلا هاموي لاستيكاشون چقدر و در مقابل چه نوع گلوله هايي مقاومه
مثلا من توي يه كليپ ديدم يه هاموي توي يكي از اتوباناي بغداد داشت راه ميرفت كه توي راهش يه بمب منفجر كردن شدت انفجار بحدي بود كه در ماشين كنده شد و يكي جنازه يكي از سربازا پخش شد رو زمين ولي لاستيكش سالم موند[/quote]

دوستان به یک نکته توجه داشته باشید که تایر هایی که در خودروهای نظامی استفاده می شود با تایر هایی که بر روی

خودروهای معمولی که ما هر روزه آنها را می بینیم ، تفاوت های زیادی دارند . تایر هایی که در خودروهای نظامی مورد

استفاده قرار می گیرند به دلیل وجود مواد سینترومکنیسیم در ترکیب آنها ، دارای استحکام فوق العاده ای نسبت به تایر های

معمولی می باشند . سطح خارجی این تایر ها با ماده T3 پوشانده می شود و لایه های میانی و مغزی تایر ها به وسیله EG

که ماده ای بسیار بسیار محکم و مقاوم است ، متراکم می شود ، همچنین سطح داخلی نیز از ترکیبات MK تشکیل می شود

به عنوان مثال تایر همین نفر بر گلوله های کالیبر 20 میلیمتر را نیز می تواند دفع کند . همچنین توانایی دفع آتش این تایر ها

بیش از هشت برابر تایر های معمولی است .[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با تشكر از آقا علي گل
ممنون بابت توضيحاتتون من كه اين مورد رو نميدونستم ( ميدونستم در برابر گلوله مقاوم هست ولي نه تا اين حد )

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.