oldmagina

خاورمیانه جدید !

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

اگر قرار هست امپراطوری اسلامی در خاور میانه شکل بگیره به قول دوستمون مطمئن باشید ترکیه پیش گام هست در توسعه و هدایت اون نه ایران ...!

جنگ ساندیس و کوکاکولا هست به قول یک شاعر که در سایت isna شعری گذاشته بود icon_eek

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به نظر من بحث برادران اپرا و مجيد تا سال ديگه هم ادامه پيدا كنه بي‌نتيجه خواهد بود.
چون دو نگاه مختلف دارن يك مسئله‌ي واضح رو مورد تحليل قرار مي‌دن.
نگاه اول، جريان محور هست و مسير تحركات رو دنبال مي‌كنه.
نگاه دوم، شعارمحور هست و به دنبال مسائلي چون الگوگيري از انقلاب اسلامي و خيزش اسلامي و غيره و غيره هست.
درخصوص درستي يا نادرستي هيچ يك از دو نگاه حرفي نمي‌زنم؛ گويي كه نظرم كاملاً مشخصه.

ولي اين بحث، تا قيام قيامت هم ادامه پيدا كنه نتيجه‌اي حاصل نمي‌شه. چون اين دو نگاه، نقطه‌ي مشتركي ندارن. يكي با خوش‌بيني و ديگري بدبيني (شايدم واقع بيني) قضيه رو تحليل مي‌كنه و دو نظر كاملاً‌ متضاد رو شاهد هستيم.

پس بهتره دوستان رو به صبر و حوصله دعوت كنيم و خيلي زود، صحت و عدم صحت اين دو نگاه رو به نظاره بنشينيم.

در آينده‌اي بسيار نزديك، مشخص خواهد شد كه اين تحركات و تحولات، خيزش اسلامي جهان عرب هست يا طرح و نقشه‌اي فوق‌العاده از جهان غرب.
آينده‌اي نزديك، روشنگر همه‌چيز خواهد بود. فقط اندكي صبر لازمه.

-------------------------------------------

فقط يه توصيه خدمت تمامي دوستان دارم و اون اينكه خيلي جو اسلامي بودن اين خيزش‌ها نگيردشون!
به مذهب اينا كاري نداشته باشين. به شعارها و خواسته‌ها و رهبران حقيقي و حاميان و رسانه‌هاي مبلغ‌شون بيانديشين و ببينين چي مي‌گن و چي مي‌خوان!
اگه به اسلام اسمي باشه، جنبش سبز سال گذشته هم توش پر بود از بچه مسلمون اسمي و شناسنامه‌اي. تازه شعارهاشون هم اكثراً اسلامي بودن! از الله اكبر و يا حسين گرفته تا استفاده از آيات و احاديث و نماز جمعه و چنين و چنان!!
در مقام شعار و ظاهر، بايد جنبش سبز رو هم خيزشي اسلامي بدونيم!!
تنها توجه به اصل و اساس و خواسته‌هاي حقيقي اين جريان بود كه ما رو به نتيجه رسوند كه اين جبش، امريكايي هست. والا شايد اگه يه عرب بي‌طرف شرايط رو مي‌ديد، كاملاً بر اسلامي بودن و موج اسلامي اين جنبش، صحه‌ مي‌گذاشت!!

اي كاش ما مسلمونا اينقدر ظاهربين نباشيم!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام.


برادر مصطفی، من برعکس شما، فکر نمی کنم در آینده نزدیک درستی هرکدوم از نظریه ها معلوم بشه. به 2 دلیل:

1) احتمال اینکه حرکت خودجوش بوده و غرب موج سواری کرده و بهره برداری با اون بوده

2) احتمال اینکه نقشه ای غربی بوده ولی از کنترل خارج شده.


با این 2 تحلیل، نتیجه هرچی باشه، هردو نظریه فعلی می تونن درست بوده باشن. چون با دخیل کردن هرکدوم از این دو جمله تو نظریه مربوطه، نتیجه نظریه دیگه درحالت عادی بدست میاد و به عبارت دیگه، هردو نظریه، می تونن هردو نتیجه ممکن رو داشته باشن.


من شخصا نمی تونم بطور قاطع یکی از دو نظریه رو بپذیرم. چون هردو نظریه دارای دلایلی کاملا منطقی و قابل قبول هستند و اون جمله شما رو که یکی از دیدگاهها رو متهم به خوشبینی کردین، به هیچ عنوان قبول ندارم. چون شما با این کار فقط نظر مخالف رو تخریب می کنین! البته فکر می کنم منظور شما این نبوده اما از جمله تون اینطور استنباط میشه.

امیدوارم هرکدوم از نظریات که درست بوده باشه، نتیجه نهایی به نفع مردم منطقه باشه. (هرچند بسیار دور از ذهنه و این مورد رو دیگه باید بگیم خوشبینانه!) در این شرایط، ما (اعضای سایت) که نه دسترسی به اون مناطق داریم و نه توان رهبری جنبشها، فقط می تونیم دعا کنیم.


یا حق.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
برادر مصطفی ممنون که موتور مارو پیاده نمودی icon_eek
من گاردم بازه بازه یکی دوتا دیگه جا داره
ما شدیم خوش خیال و ظاهر بین و....
ولی توجه کنید و کنیم که مولفه های سبز ها با این جریان نمیخونه
انشاالله به زودی با یه مطلب مبسوط در [url=www.tak-tir.blogfa.com] تک تیر [/url] و همین جا از جنبه های مختلف مساله رو بررسی میکنم که همه نظرات رو هم لحاظ کنه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
برادر ميثم عزيز.
احتمالاً يا ايراد از گيرنده‌هاي شما و برادر مجيد گرامي هست icon_eek كه منظور حقير رو درست نگرفتين، يا از طرز نوشتار بنده كه مطلب رو بد رسوندم.
من هيچ كس رو متهم و تخريب نكردم. نظرم رو هم وارد ماجرا نكردم.
عرض من بسيار ساده‌اس.
تفاوت بسيار روشني بين «نگاه خوشبينانه» و «خوش‌خيالي و ظاهربيني» وجود داره.

عرض من دقيقاً اين بود : «... يكي با خوش‌بيني و ديگري بدبيني (شايدم واقع بيني) قضيه رو تحليل مي‌كنه».
اگه اينطوره، الان برادر اپرا هم بايد از من حسابي شاكي شه كه به من گفتي بدبين و تخريبم كردي!

تفاوت هم در فرمايشات اين دو دوستمون صرفاً نيست. نمونه‌هاي بسيار مشخصي در اين دو ماهه ديديم كه كمي تفكر، ما رو به هدف راهنمايي مي‌كنه. در حال حاضر و بخصوص با پمپاژ ناجوانمردانه‌ي خبري رسانه‌هاي داخلي و جنگ عظيم رسانه‌اي عليه ملت خودمون!!!!، اينطور قلمداد شده كه خيزش عظيم اسلامي در جهان عرب اتفاق افتاده! شعارها اسلاميه! اهداف اسلاميه! غرب هم تماماً پشت سر ديكتاتورها ايستاده و ناراحته كه دارن سقوط مي‌كنن! رسانه‌هاي غربي هم از ديكتاتورها حمايت مي‌كنن!!! همه هم از انقلاب ايران الگوبرداري شده!!

خوش‌بيني به اين حد رسيده كه مهندس سعيد قاسمي مي‌فرماين اگه انفعال و عدول از شعارهاي (به قول ايشون) آقا روح‌الله نبود، اين انقلاب‌ها حداقل 10 سال قبل انجام مي‌گرفت و قطعاً تمامي اين انقلاب‌ها، برگرفته و الهام گرفته از انقلاب اسلامي ايران هست.

از طرف ديگه، نگاه ديگري هست كه اين جريانات رو از خيلي قبل‌تر دنبال كرده و هنوز هم ادامه‌دار مي‌بينه. بطور مثال، بنده‌ي حقير و جناب واريور، يك ماه و يك هفته‌ي پيش، سقوط مصر و ليبي رو پيش‌بيني كرده بوديم؛ حال اينكه در اون زمان، تازه تحولات تونس به نتيجه رسيده بود و به قول دكتر عباسي، آنفولانزاي تونسي به راه نيافتاده بود (اساساً دكتر عباسي هم عاشق نام‌گذاري بر روي جريانات هستنا!!). چون يه جريان به هم پيوسته مشاهده مي‌شد كه هنوز هم ادامه‌داره (در بحث خصوصي، ادامه‌ي ماجرا رو خدمت برخي دوستان عرض كرده‌ام).

علي اي حال، من نظر شخصي‌ام رو بيان نكردم و دخالت ندادم.
صرفاً گفتم چون اين دو بحث، از دو ديدگاه مختلف صورت مي‌گيره، تا قيام قيامت هم نتيجه نداره. همين.

------------------------------------------------------------

برادر ميثم گرامي.

ببينين. زماني مي‌تونين بفرمايين حركت خودجوش بوده كه حقيقتاً خودجوش بوده باشه!
اين خودجوشي، مثل ادعاي مهندس موسوي مي‌مونه كه ادعا مي‌كنه جنبش سبز، يك جنبش خودجوش هست! بعد مي‌گيم خوب پس نقش بي‌بي‌سي فارسي و صداي امريكا و راديو اسرائيل و راديو فردا و رسانه‌هاي غربي و فيس‌بوك و توييتر و سخنان وزراي امور خارجه و رؤساي جمهور غربي چيه در اين خودجوشي؟
به عبارت بهتر، درخصوص جنبش سبز نمرديم و معني خودجوشي رو هم فهميديم!

اين تحولات هم دقيقاً به همين اندازه خودجوشه بزرگوار.

اگر دوست دارين، مي‌تونين تاپيك «سقوط دولت تونس» و سپس «سقوط دولت مصر» رو مطالعه بفرمايين‌ (در مبحث اخبار تحليلي).
در اونجا، پاسخ مبسوط شما داده شده؛ چه درخصوص موج و موج‌سواري و چه درخصوص كنترل يا خروج از كنترل.

------------------------------------------------------------

راستي مجيد جان.
نظر شخصي من اينه كه اگه اون پيش‌فرض رو از ذهنت پاك كني و فرض كني اين وقايع داره در مثلاً‌ هندرواس يا گواتمالا اتفاق مي‌افته و صرفاً مصداق‌يابي بفرمايي، مي‌بيني بيشتر از اونچه كه فكرش رو مي‌كني مؤلفه‌ها با هم تطابق دارن.
منتهاي مراتب چون پيش‌داوري و قضاوت و جانبداري رو وارد قضيه فرمودي، اين موارد رو بهش دقت نكردي.
بطور مثال، در صفحه‌ي سوم تعريفي از انقلاب رنگي داشتي كه ...!
بگذريم.

در پايان از تمامي دوستاني كه به نحوي از انحاء از عرايض بنده رنجيده‌ان، عذرخواهي مي‌كنم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسم رب شهدا

دوستان این نظر منه حقیره شاید غلت شاید هم درست دیگه قضاوت با خود شماست
[size=18]بنظر من این تغییرات از خیلی وقت پیش شروع شد[/size] از زمان حمله به افغانستان و اشغال عراق چون عملا امکان انقلاب در این 2 کشور وجود نداشت. دوستان دقت کردین تمام این اتفاقات داره در نزدیکی کشور ما میوفته ؟ البته جدا از مصر. به نظر من اتفاقات بدی داره میوته که یه جنگ عظیم درش نحفته هست
حالا قضاوت با شماست!!!!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
يه مقداري وظعيت موجود جهان اسلام خيلي خطرناك شده ! .

-


اصليترين ملاكي كه همه اين درگيري ها دارند نبود رهبري و انسجام كافي هست و كاملا مشخصه كه همه چيز رسانه اي هدايت ميشه نه مردم نهاد و يا حزبي ! اين از واضحات اين جريان هست .


-

من در مورد آينده كه چه خواهد شد نظري ندارم اما :حرفهاي مصطفي براي حال اين ماجرا كاملا صدق ميكنه منتها :
آينده چيزي هست كه در حال حاظر ملتهاي منطقه دول غربي و از طرف ديگر ايران داره براش ميجنگند و كساني اون رو بدست ميارند كه بتونند پيروز بشن ! (واقعبينانه نگاه كنيم ! ما هيچ شانسي نخواهيم داشت جز اينكه ملت ها رو تفهيم كنيم بيخودي زحمت كشيديد ! و نهايت فايده اش براي ما بازتر شدن دستمون در گسترش مقاومت اسلامي هست) شايد اين تنها پيروزي ما باشه ..


-
اضافه كنم :

اين كشورها مثل ايران دوران شاه بنيان وابستگي اقتصادي و صنعتي درونشون نهادينه شده . در نهايت هيچ راهي ندارند و پس از اين بحران و به فنا رفتن اقتصاد و آينده اقتصاديشون بخاطر كاهش امنيت سرمايه گذاري و نبود ماهيت مشخص دولت هاي آينده باعث ميشه تا نياز به سرمايه گذاري خارجي و واردات تكنولوژي در دوره كوتاهي مجددا حاكميت هاي خنثي يا وابسته به غرب تشكيل بشه . از طرفي همين بحرانهاي كنوني كه باعث فرار ديكتاتور ها و عمال وابسته به اونها شده سرمايه هاي بسياري رو از اين كشورها به مقصد غرب و شرق خارج خواهد كرد كه اين حتي ميتونه فوايد اقتصادي كوتاه مدت اين انقلاب ها رو هم توجيح كنه ! .

-

چيزي كه من بيشتر از همه نگرانش هستم بحرين و بعدش يمن هست .
چون به هيچ وجه دولتهاي عربستان و امارات كشوري با حاكميت شيعه بعنوان بحرين رو نميتونند به رسميت بشناسند و احتمال درگيري هست (منتها چون امريكا اونجاست اين مورد يه مقداري قضيه رو پيچيده ميكنه )

اگر دوستان عزيز بتونند وقايع آينده بحرين رو تحليل كنند ميتونه بحث مهمي باشه .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام
اول این که ببخشید تاپیک رو ایجاد کردم و بعدش این مدت نبودم icon_cool
[quote]
فکر نمی کنم در آینده نزدیک درستی هرکدوم از نظریه ها معلوم بشه. به 2 دلیل:

1) احتمال اینکه حرکت خودجوش بوده و غرب موج سواری کرده و بهره برداری با اون بوده

2) احتمال اینکه نقشه ای غربی بوده ولی از کنترل خارج شده.


با این 2 تحلیل، نتیجه هرچی باشه، هردو نظریه فعلی می تونن درست بوده باشن. چون با دخیل کردن هرکدوم از این دو جمله تو نظریه مربوطه، نتیجه نظریه دیگه درحالت عادی بدست میاد و به عبارت دیگه، هردو نظریه، می تونن هردو نتیجه ممکن رو داشته باشن.

[/quote]
maysam عزیز
متاسفانه من با هر دو دلیل شما مخالفم . مصطفی عزیز به نکته خوبی اشاره کردند ؛ این حرکتها بیش از حد به هم شبیه هستند و از لحاظ زمانی هم زیادی به هم نزدیک هستند ؛ تازه هیچ زمینه قبلی مبارزه مردمی واضح یا رهبری آشکار قوی هم ندارند که حتی تصور حرکت خود جوش و انقلاب از آنها را داشته باشیم. در مورد احتمال دومت هم که قسمت اولش کاملا درسته B) منتها ظاهر قضیه اینجوری نشون میده که کاملا هدایت شده داره پیش میره و از کنترل خارج نشده .
فقط برای یادآوری میگم که یادتون باشه این دیکتاتورها بیش از اون قوی و ریشه دار بودند که با یک حرکت چند روزه میدان را خالی بکنند . سابقه حرکت های واقعی مردمی تو بعضی از این کشورها موجوده که گاهی شدت و دوام اونها خیلی بیشتر از این حرکتها بودند ولی به راحتی سرکوب شدند و هیچ اتفاقی هم نیفتاد.
[quote]بسم رب شهدا

دوستان این نظر منه حقیره شاید غلت شاید هم درست دیگه قضاوت با خود شماست
[size=18]بنظر من این تغییرات از خیلی وقت پیش شروع شد[/size] از زمان حمله به افغانستان و اشغال عراق چون عملا امکان انقلاب در این 2 کشور وجود نداشت. دوستان دقت کردین تمام این اتفاقات داره در نزدیکی کشور ما میوفته ؟ البته جدا از مصر. به نظر من اتفاقات بدی داره میوته که یه جنگ عظیم درش نحفته هست
حالا قضاوت با شماست!!!![/quote]
دوست عزیز برنامه ریزی برای این تغییرات از خیلی قبل تر از این قضایا شروع شده است . همونجوری که دوستان عزیز هم اشاره کردند این اتفاقات فعلا در کشورهای خاورمیانه ( البته با حول و حوشش ) اتفاق می افته و اختصاص به کشورهای نزدیک ما الزاما نداره .
یکی از دلایلی که این تغییرات به صورت برنامه ریزی شده اتفاق می افتند اینه که از تغییرات پیش بینی نشده و احتمال همون بروز جنگ بزرگ پیشگیری بکنند icon_eek
[quote]
اصليترين ملاكي كه همه اين درگيري ها دارند نبود رهبري و انسجام كافي هست و كاملا مشخصه كه همه چيز رسانه اي هدايت ميشه نه مردم نهاد و يا حزبي ! اين از واضحات اين جريان هست .
[/quote]
میشه این جوری گفت که در این جریانات گروه های هدایت کننده اتفاقات و آنهایی که می خواهند به حکومت برسند بنا به دلایلی تقریبا واضح ، آشکار نشده اند ولی مطمئن باشید که در موقع نیاز ظاهر خواهند شد تا نتیجه کار را به دست بگیرند .
[quote]
چيزي كه من بيشتر از همه نگرانش هستم بحرين و بعدش يمن هست .
چون به هيچ وجه دولتهاي عربستان و امارات كشوري با حاكميت شيعه بعنوان بحرين رو نميتونند به رسميت بشناسند و احتمال درگيري هست (منتها چون امريكا اونجاست اين مورد يه مقداري قضيه رو پيچيده ميكنه )

اگر دوستان عزيز بتونند وقايع آينده بحرين رو تحليل كنند ميتونه بحث مهمي باشه .[/quote]

woriorعزیز به نظر من حکومت بحرین در آینده به راحتی به یک حکومت لائیک و عنوان شیعه تبدیل خواهد شد . یادتون باشه ما مدل کشور شیعه با حکومت لائیک رو در دوران حیدر علی اف در جمهوری آذربایجان :mrgreen: داشتیم که موفق هم عمل می کرد و مشکلات پیش آمده الان هم از ناشیگری علی اف پسر هستش و نه ناشی از مدل طراحی شده برای اونها . اگر این اتفاق بیفتد عربستان و امارات هم به راحتی آنها را به رسمیت خواهند شناخت.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام مجدد خدمت بزرگواران.


ببینین، بستگی داره شروع و مدیریت رو چطور برای این قضایا تعریف کنیم.

بنده شخصا تا این لحظه نتیجه گیریم این بوده که این حرکتها، برای تخلیه فشار جمع شده درون ملتها و جلوگیری از انفجار ناخواسته بوده. (هرچند معمولا تو بحث جدی، درمقابل هردو گروه از نظریات، از جبهه مخالف وارد میشم تا طرف دلایل منطقی و کاملی برای نظرش ارائه بده و من هم یه چیزی یاد بگیرم!)

اما مساله اینجاست:
آیا جرقه این کار با غرب بوده (که فکر می کنم همه به نوعی با این مورد موافق باشیم و اختلاف نظرات تو ادامه این جمله باشه. حداقل در این حد که شیطنتهای رسانه ای و ... عامل تحریک مردم بوده.) و ادامه اون کار خود مردم و خارج از کنترل غرب

و یا کل حرکت کاملا کنترل شده بوده و هنوز هم هست؟

بحث من سر این قضیه است که شخصا نمی تونم دقیقا یکی از این موارد رو قبول کنم.

[quote]عرض من دقيقاً اين بود : «... يكي با خوش‌بيني و ديگري بدبيني (شايدم واقع بيني) قضيه رو تحليل مي‌كنه»[/quote]
برادر مصطفای بزرگوار، البته جسارت بنده رو ببخشین اما فقط برای رفع شبهات و سوء تفاهمها عرض می کنم. ایراد این جمله تو «خوشبینی» نیست. ایرادش تو «واقع بینی» ه. که درواقع، دید بدبینانه همون واقع بینانه است پس... .
بگذریم.


حالا اگه بخوایم دو مورد بالا رو کمی بسط بدیم: درصورتیکه غرب کنترل اوضاع رو از دست داده باشه و ادامه حرکت کاملا بدون هماهنگی قبلی و پیش بینی نشده اتفاق افتاده باشه، مباحث مطروح در صدا و سیما هم (البته با مبالغه) می تونه جنبه درستی داشته باشه. (توجه داشته باشیم که این به معنی نتیجه دلخواه ما نیست و طبیعتا به علت نبود رهبری، هر قدرتی می تونه این حرکت رو به نفع خودش تموم کنه!)

ولی اگه کل حرکت کنترل شده و طبق برنامه بوده باشه، دراینصورت فقط میشه گفت سناریو به بهترین شکل خودش اجرا شده ولی قدرتهای جبهه مقاومت (که البته حضورشون در این کشورها واقعا ضعیفه) می تونن (البته نمی تونن، ولی تو تئوری شاید بشه اینطوری هم گفت) با سوار شدن بر این حرکت و ایجاد هماهنگی در اون، دولتها رو به سمت جبهه مقاومت متمایل کنن.


امیدوارم حالا منظورم رو از دو جمله ای که بالا مطرح کرده بودم تونسته باشم برسونم.


احتمال اینکه اوضاع به نفع ما تموم بشه، تقریبا نزدیک به صفره. اما این نتیجه، اثبات گر هیچ کدوم از دو سناریوی بالا نیست و با هردو سناریو در نهایت میشه به این نتیجه رسید.


باز هم به نظر من بهترین کار اینه که برای همون نزدیک صفر درصد دعا کنیم. خدا رو چه دیدین!


اما درنهایت به نظر من این حرکتها یه نتیجه خوب می تونه برای ما داشته باشه. دولتی که تو اون دموکراسی (غربی) حاکم باشه، میشه تو اون گروههایی قدرتمند و طرفدار جبهه مقاومت بوجود آورد. و درنهایت، حتی اگه دولتها غربگرا باشن، این گروهها به خودی خود در منطقه تاثیرگذار خواهند بود.


یا حق

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من یه سوال دیگه مطرح می کنم وقتی قراره توی کشوری انقلاب بشه عناصری باعث این ایجاد فکر تغییر میشن خوب در کشوری مثل کویت که مهشون لنگ رو لنگ پول پارو می کنن و می خورن و می خوابن و.... از روزی هم که بودن دغدغه دین نداشتن و در کل اصلا مذهبشون هم در طول تاریخ جریان ساز نبوده چی میشه که به فکر انقلاب می افتن؟

اما من گفتم شاید فقط بشه به بحرین و یمن امیدوار بود ولی بحرین بیشتر چرا چون اکثریت شیعه هستن و روحانیت نفوذ بالای اونجا دارن و این روحانیت هم عمدتا در قم خودمون درس خوندن و شاید بجز لبنان تنها جایی باشه که ما نفوذ واقعی داریم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
از همه كاربراي ميليتاري كه در بحث شركت مي كنند ، تشكر مي كنم !
===========================================
[quote]فقط برای یادآوری میگم که یادتون باشه این دیکتاتورها بیش از اون قوی و ریشه دار بودند که با یک حرکت چند روزه میدان را خالی بکنند .[/quote]
تحليلگران آمريكائي ، جزو آخرين تحليلگراني بودند كه سقوط رژيم منحوس پهلوي را پيش بيني مي كردند. ارتش ، قدرت و سابقه تاريخي رژيم شاهنشاهي جزو دلايلي بود كه آنها مرتبا تكيه به آن مي كردند.
يادم هست ، استاد تاريخ ما در دانشگاه عنوان مي كرد اولين بار ، يك استاد جامعه شناس رژيم صهيونيستي ، بعنوان اولين منبع خارجي ، وقوع انقلاب اسلامي ايران را پيش بيني كرده بود و مسئله را به دولت اين رژيم سفاك گزارش نموده بود. راست و دروغش گردن خودش . icon_eek
اگر گستره وسايل ارتباطي امروز و ارتباطات چند سويه كنوني را با سال 1357 مقايسه كنيد ، انتظار داريد انقلاب اسلامي ايران ظرف چه مدت به پيروزي برسد !

[size=9]پيرمرد ؛ هروقت من مي خوام چيزي بنويسم ، سركارم مي افته با شما [/size]
================================

[quote]اما درنهایت به نظر من این حرکتها یه نتیجه خوب می تونه برای ما داشته باشه. دولتی که تو اون دموکراسی (غربی) حاکم باشه، میشه تو اون گروههایی قدرتمند و طرفدار جبهه مقاومت بوجود آورد. و درنهایت، حتی اگه دولتها غربگرا باشن، این گروهها به خودی خود در منطقه تاثیرگذار خواهند بود.
[/quote]

ميثم جان موافقم باهات . شديد اسيدي icon_cool

مسئله اي كه مصطفي اصلا بهش نمي پردازه ، همين مسئله است .
اينكه اگر ما اين انقلاب را انقلابي رنگين هم تصور كنيم ، امكان كنترل و جهت دهي به آن توسط ما وجود داره . شايد امروز facebook و توييتر نداشته باشيم ، از الجزيره استفاده كنيم ولي مي توان براي آينده برنامه ريزي كرد تا بر آن تآثيرگذار بود و باز مصطفي نياد بگه [i]طبق معمول ما تازه از خواب بيدار شديم [/i].

===============================
همه ما مي دانيم رسانه هاي خبري داخلي ، يك بمباران شديد را روي افكار عمومي ، براي اسلامي دانستن حركت هاي اخير و يا پر رنگ جلوه دادن انگيزه هاي اسلامي آن و مخالفت اكثريت جمعيت انقلابي با غرب انجام مي دهند . با توجه به حوادث سال گذشته كشورمان ، اين جهت دهي جااي پرسش دارد؟! نيمه پر ليوان را ببينيم يا نيمه خالي آن ؟!
به نظر من صدا و سيما در اين زمينه بخوبي عمل كرده است .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
شاخصه های انقلاب ما خیلی با این کشورها متفاوت هست و مقایسه شما نمی تونه اصلا نمی تونه درست باشه ما جریانی داشتیم که از مشروطه شروع و به انقلاب ختم شد ما عناصر تغییر و داشتیم توی کشور ما رهبری و ایدئولوژی داشتیم و این ایدئولوژی هر چند هنوز هم تبیین نشده ولی بر پایه تشیع بود که مذهبی زنده و جریان شاز هست .

ممکنه درست هم بگن و این کشورها شعارهای اسلامی و اهداف اسلامی هم داشته باشن ولی این کافی نیست و در نهایت باز در دامان غرب می افتن مشکل اینه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]بحث داغ پنتاگون درباره خلیج فارس: سقوط دولت های عربی و تکلیف نامشخص پایگاه های آمریکایی[/b]

ز مصر تا خلیج فارس ، ارتش آمریکا 15 پایگاه در اختیار دارد.هم اکنون بدون احتساب افغانستان ،حدود 27 هزار نظامی آمریکایی در منطقه حضور دارند.
گسترش موج اعتراضات و تغییر دولت ها در خاورمیانه و شمال آفریقا ، آمریکا را نگران از دست دادن پایگاه های نظامی خود کرده است.

به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری فرانسه، آمریکا می گوید با استفاده از پایگاه های نظامی خود در منطقه، از راه های دریایی در خلیج فارس که سالانه میزبان عبور هزاران نفتکش هستند حفاظت می کند و چتر امنیتی در غرب خلیج فارس برای مقابله با ایران ایجاد کرده است. در همین راستا آمریکا تلاش می کند با هماهنگ کردن فعالیت پایگاه ها و مراکز مختلف نظامی خود در خلیج فارس، شبکه ای هماهنگ ایجاد کند.

یک مقام مسئول نظامی آمریکا در این باره می گوید: هم اکنون حدود 27 هزار نظامی آمریکایی در منطقه حضور دارند، البته این رقم بدون در نظرگرفتن 50 هزار نفر نظامی آمریکایی است که پس از هشت سال از اشغال عراق، همچنان در این کشور مستقر هستند.

در بحرین نیز که هم اکنون شاهد تنش ها و ناآرامی های گسترده ای است، آمریکا چهار هزار نظامی دارد. بحرین همچنین میزبان ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکاست. این کشور کوچک جنوب خلیج فارس که مخالفان در آن خواستار استعفای کابینه هستند ، اهمیت استراتژیکی برای واشنگتن دارد زیرا ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا ، مسئولیت کنترل دریای سرخ، خلیج فارس و غرب اقیانوس هند و آب های یمن و عمان را برعهده دارد.

هم اکنون چهار کشتی آمریکایی ویژه خنثی سازی مین در منامه مستقر هستند و حداقل یک فروند ناو هواپیمابر و ناوهای همراه آن و 80 هواپیما و بالگرد مستقر در این ناوهواپیمابر نیز در منطقه اند.

"دیوید آرون" عضو سابق شورای امنیت ملی آمریکا معتقد است:فقدان دسترسی به یکی از پایگاه ها در یکی از کشورهای منطقه خلیج فارس به دلیل تغییر حکومت آنها، فاجعه نیست اما از دست دادن همه پایگاه های این شبکه، فاجعه بار خواهد بود.

وی افزود: قبل از راه اندازی پایگاه نیروی دریایی آمریکا در بحرین، ناوگان پنجم به شیوه دیگری مدیریت می شد. این شیوه برای کارکنان نیروی دریایی آمریکا بسیار سخت اما غیرممکن نبود.

در سال 2003، ارتش آمریکا به طور کامل عربستان سعودی را ترک کرد تا در کشورهای قطر و عمان مستقر شود.

آرون ادامه داد: آنچه که هم اکنون مهم است قدرت ارتش آمریکا در توزیع نیروهای خود در کشورهای مختلف حوزه خلیج فارس است تا به هم پیمانان خود در برابر ایران اطمینان خاطر بدهد.

وی افزود: اگر همه پایگاه های خود را در خلیج فارس از دست بدهیم این یعنی اینکه به توان نظامی آمریکا برای مقابله با ایران، ضربه جدی وارد شده است.

از مصر تا خلیج فارس ، ارتش آمریکا 15 پایگاه در اختیار دارد که هدف اعلامی آنها کمک رسانی به کشتی هایی است که از این منطقه عبور می کنند.
ارتش آمریکا همچنین تعدادی از مراکز پشتیبانی را در اختیار دارد که توسط شرکت هایی مثل "دنکوربس" مدیریت می شوند. این پایگاه ها وظیفه انبار قطعات، وسایل و کالاهای مختلف مورد نیاز ارتش آمریکا را برعهده دارند.

آمریکا به طور مستمر به دنبال مکان های جدیدی برای ایجاد پایگاه های پشتیبانی است. یکی از مکان ها، کشور جیبوتی است که در سال 2002 موافقت آن جلب شد اما در سال 2010 ، اریتره درخواست آمریکا برای استفاده از پایگاه دریایی این کشور در ساحل دریای سرخ را رد کرد.
پایگاه های پشتیبانی در جیبوتی یا عمان می توانند در مواقع عملیات های نظامی یا پرواز هواپیماهای بدون سرنشین مورد استفاده قرار بگیرند.

با این وجود شبکه کنونی پایگاه های در اختیار آمریکا در منطقه خلیج فارس به ارتش این کشور اجازه می دهد تا گزینه های زیادی در اختیار داشته باشند.

در کشور یمن 100 نظامی آمریکایی نظامیان یمنی را در زمینه مبارزه با تروریسم آموزش می دهند. آمریکا هم اکنون در کشورهای کویت، قطر و امارات نیز نیروی نظامی دارد.

لينك خبر : http://www.asriran.com/fa/news/156918/بحث-داغ-پنتاگون-درباره-خلیج-فارس-سقوط-دولت-های-عربی-و-تکلیف-نامشخص-پایگاه-های-آمریکایی

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]روايت آيت‌الله بهجت از حيات امام موسي صدر[/b]
محمد علي مهتدي كارشناس مسائل خاورميانه در نشست خبري بررسي آخرين وضعيت امام موسي صدر با اشاره به وجود شواهد فراوان مبني بر زنده بودن امام صدر، گفت: در ديداري كه چند سال پيش با آيت‌الله بهجت داشتم، از وي در خصوص سرنوشت امام صدر سؤال كردم كه وي پاسخ داد، او زنده است.
وي افزود: آيت‌الله بهجت تأكيد كرد كه حوادثي در آينده رخ مي‌دهد كه امام موسي صدر بازخواهد گشت و يادآور شد كه وي ذخيره الهي است و خداوند خواسته كه زماني بازگردد و نقش مهمي را در منطقه ايفا كند.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8912040885

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.