Recommended Posts

چون اين يكي دو روزه، يكم مشغوليت ذهني دارم و شايد نتونم درست و حسابي حرفي بزنم، خيلي كوتاه پاسخ دوستان رو مي‌دم.

برادر ميثم عزيز.
مسئله‌ي اصلي، ظرفيت دموكراسي هست كه بيش از اونكه مفيد باشه، مضر هست. به عبارت ساده‌تر، دموكراسي، يكي از بهترين و در عين حال‌ معيوب‌ترين نظام‌هاي سياسي جهاني هست. شايد اين تناقض، خنده‌دار باشه، ولي شما بهترين مدل حكومتي مردمي رو در دموكراسي مي‌بينين. لكن ضعف بزرگي كه داره اينه كه غيرقابل كنترله و تا زماني كه احزاب جا نيافتن، عملاً كنترلي بر نظام دموكراسي وجود نداره و بيشتر، باعث قدرت گرفتن راديكال‌ها و يا پوپوليست‌ها مي‌شه.

وجود دموكراسي در كشورهاي جديد، مي‌تونه كشتزار مناسبي باشه براي گروه‌هاي مختلف، منجمله همين موضوع مقاومت. ولي مسئله‌ي اصلي اينه كه هم حكومت‌ها ناپايدارن و هم گروه‌هاي مقاومت هم در قالب حكومت‌هاي ليبرال دموكراسي، برش چنداني ندارن.

اما موضوع اصلي كه بحث كمك به فلسطين و يا ايجاد جبهه‌ي واحد عليه اسرائيل هست، يه موضوع بسيار خطرناك و البته گسترده هست كه مي‌ذارمش براي مبحثي مناسب‌تر.

درخصوص عدم موضع‌گيري‌ها عليه‌ استكبار و غرب و امريكا و اسرائيل، دوستان در اين تاپيك بارها و بارها مطالب رو نوشته‌ان و فكر نكنم نيازي به دوباره‌گويي‌ها باشه.
درخصوص اسلامي بودن قضيه هم همچنين. حتي برخي دوستان منجمله برادر نجف هم بر اين قضيه صحه گذاشتن كه البته توجيه خودشون رو داشتن (منجمله جلوگيري از حساسيت‌ غرب و ...). برنامه‌هاي زنده‌ي شبكه‌هاي غربي، شعارها و ساير موارد هم جملگي حكايت از اين امر داره.

البته مسلماً ما از الجزيره هم صرفاً مطالبي كه دوست داريم رو برداشت مي‌كنيم. بطور مثال همين الجزيره، مستندي ساخته به نام «انقلاب لپ‌تاپ‌ها» يا اسمي با همين مضمون كه درخصوص شبكه‌هاي سايبري و مجازي ليبي و تأثير اون در اين جنبش مردمي توضيحات جالبي داده و صد البته باز هم به مذاق رسانه‌هاي ايراني خوش نيومده و الجزيره هم متهم شده!
البته من بدون شك الجزيره رو هم جزئي از پازل رسانه‌اي غرب مي‌دونم و هيچ‌وقت در اين قضايا، اون رو جدا ندونستم. لكن خواستم توضيح بدم كه چطور ما داريم بازي رسانه‌هاي غربي رو مي‌خوريم و به مسيري هدايت مي‌شيم كه اونا مي‌خوان.

=============================

در بحث برادر حامد و واريور هم وارد نمي‌شم، چون توضيحاتم رو قبلاً عرض كردم.
فقط باز يادآور مي‌شم كه :

1- خيزش‌ها، عليه پادشاهان و رؤساي جمهور مادام‌العمر هست. يعني موضوعي كه به گرسنگي و سيري ارتباطي نداره. بحث اصلي، كلاس و تيپ جديدي است كه به اعراب داده شده كه مي‌تونن حاكمان مستبدشون رو سرنگون كنن و حكومتي مردمي (منظور ليبرال دموكراسي هست) رو بوجود بيارن. پس موضوع بسيار اشتها برانگيزي هست.

2- در شرايطي كه غزبزدگي وجود داشته باشه، حتي دروغ‌ها هم قابل پذيرشه.

3- اگر رسانه‌ها رو به سان زنجيري متصل به هم ببينيم، خيلي از مسائل برامون حل شده خواهد بود؛ منجمله رهبري رسانه‌اي.

=============================

با تشكر از جناب چند تا ايكس و چند تا 2 و آي.آر (نمي‌شد اسم راحت‌تري پيدا بفرمايين؟ icon_cheesygrin ).

برداشت شما از رسانه‌هاي جمعي غلطه. چون مبداء و منشاء اون‌ها، تفكرهايي است كه توسط رسانه‌هاي زنجيره‌اي القاء مي‌شه. بنابراين رسانه‌هاي جمعي، فقط ناشر اون‌ها خواهند بود. البته درخصوص بيداري، درست مي‌فرمايين و همچنين نزديكي عوام به خواص و ايجاد مطالبات بيشتر. ولي تمامي اين موارد رو اگه با محرك غربي در نظر بگيرين، به نتيجه‌ي بسيار خوبي مي‌رسين و اون موقع مي‌بينين كه رسانه‌هايي مثل فيس‌بوك و توييتر، به اندازه‌ي دهها و شايدم صدها ابررسانه‌، تأثيرگذاري دارن.

ضمناً خبر شما كاملاً غلطه كه فيس‌بوك خدماتش به مصر رو قطع كرد. چرا كه يكي از فعال‌ترين شبكه‌هاي اجتماعي در قضاياي اخير در مصر، فيس بوك بوده (حتي يه رهبر جوان فيس‌بوكي هم مصر پيدا كرد!!!!!).

=============================

درخصوص حمله‌ي نظامي هم كماكان اين موضوع، بسيار قابل پيش‌بيني بود.
با برخي از دوستان قبلاً قضيه رو درميون گذاشته بودم و درخصوصش هم هشدار داده بودم.
درخصوص مصر هم درصورت عدم موفقيت ارتش براي كنار گذاشتن مبارك، اين موضوع محقق مي‌شد كه البته كار به اونجا نكشيد.
حتماً دوستان يادشون هست كه درخصوص پلن B، هشدار داده بودم!
براي اطلاع بيشتر، دوستان مي‌تونن به تاپيك مصر مراجعه بفرماين.

البته طبق معمول، با توجيه كمدي صدا و سيما و تحليل‌گران اون مواجه شديم كه مي‌گن امريكا بوي نفت به مشامش خورده و به طمع نفت مي‌خواد وارد ليبي شه (هرچند كه نفت بي‌تأثير نيست، ولي من كشته مرده‌ي افق ديد تحليل‌گران صدا و سيما هستم!).

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]با سلام مجدد.



ببینین، وقتی که تو کشور یا منطقه ای آشوب بوجود میاد، اون منطقه از کنترل نیروهای امنیتی و اطلاعاتی خارج میشه. همین مساله، فرصتی ایجاد می کنه تا گروههای چپ گرایی که قصد دارند پایه خودشون رو تقویت کنن، فرصت مناسبی برای این کار پیدا کنن. دلیل آشوب هرچی که باشه، نتیجه اون، کاهش کنترل دولت بر منطقه آشوب زده و بنابراین افزایش آزادی فعالیتهای ضد دولتیه.

کشوری مثل مصر، تا زمانی که مبارک در اون با آرامش حکومت می کرد، به هیچ وجه فضای مناسبی برای رشد گروههای مقاومت نبود. اما اوضاع آشفته (شما هر اسمی می خواین روش بذارین؛ خیزش مردمی، بیداری اسلامی، انقلاب مخملی ...) فرصتی برای فعالیتهای سیاسی در این زمینه بوجود میاره و بهترین زمان برای پاشیدن بذر حرکتهای همجهت با جبهه مقاومته.

حکومت آینده مصر، به احتمال بسیار بالا، دموکراسی غربی (دموکراسی لائیک یا شاید بشه گفت سوسیال دموکراسی تحت نظارت غرب!) خواهد بود؛ بنابراین در چنین فضایی، گروههای موجود در این کشور، اولا کم و بیش در اداره کشور دخالت خواهند داشت و ثانیا، بصورت مستقیم با اونها برخورد نخواهد شد.
پس اگه تو این فرصت کم (تا زمان بازگشت ثبات و حکومت اصلی به مصر) بتونیم جنبشی مناسب رو پایه گذاری کنیم، در آینده حرفهای زیادی برای گفتن خواهیم داشت.

باتوجه به بافت جمعیتی مصر، امکان تشکیل گروهی مانند حزب الله در این کشور بسیار پایینه. اما حماس چرا!
درصورتی که در این مدت کم بتونیم گروه اخوان المسلمین رو به سمت خودمون جذب کنیم و با حمایت کامل از اون، قدرت سیاسی این گروه رو در مصر (و حتی سایر کشورهای منطقه) تقویت کنیم، در آینده شرایط منطقه بسیار بیشتر از حال حاضر به نفع ما خواهد بود.

این اون چیزیه که بنده میگم مهمتر از شناخت عوامل این حرکتهاست.


یا حق[/quote]

سلام ...
اولا در مصر تا جایی که من فهمیدم همه چیز تحت کنترل نیروهای امنیتی باقی مونده ...

دوما با باقی موندن امثال مبارک ، احتمال ایجاد یه انقلاب واقعی به شدت رونق می گرفت (( اصلا شما فقط به همین هایی که علیه شون به اصطلاح انقلاب شده نگاه کن .... همشون هم سنشون بالا بود ، هم می خواستن تیر و طایفه خودشون رو بعد از خودشون سر کار بیارند و هم زیاد حکومت کرده بودن و هم مردم دیگه قبولشون نداشتن )) پس رفتنشون بهتره ...

سوما اگه تو حکومت لائیک آینده اسلامگرایان شرکت کنند یعنی در یک کلام اسلام با صورت بر زمین کوبیده شده تو اون کشور ها چون اسلام با فسادگران سازشی نداره .... مثل این می مونه که بگین ائمه بیان تو حکومت بنی امیه و بنی عباس سهم گیری کنند ...

چهارما همون حماس هم زیاد به درد نمی خوره ... اگه این اسرائیلی ها باهاشون یکم راه بیان از نظر من می شن رفیق غار صهیونیست ها ....

کلا این مسخره بازی به تمام معناست ... چطوری کل اعراب می تونند با هم این همه متحد باشن در حالی که زیادی از هم دلخوشی ندارن !؟

اگه فقط تو یه کشور بود من بهش امید داشتم که یه انقلاب واقعی باشه ولی اینکه یکدفعه اینهمه گسترده شده ...

از نظر من غربی ها به این نتیجه رسیدن سبک حکومت به سبک یزیدی دیگه تو کشورهای عربی جواب نمی ده ، باید برن دنبال عمروعاص و معاویه ...

حدس می زنم با تشکیل دولت های جدید در این کشور ها ، سران اونها با ژست آزاد منشی و انقلابی بودن با هم علیه ما یه اتحاد تشکیل می دن ..

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خبرگزاري فارس: يك منبع صهيونيستي جزئيات توافقات سازمان‌هاي جاسوسي اسرائيل و رهبران ليبي در زمينه اعزام مزدوران آفريقايي به اين كشور براي سركوب قيام مردم ليبي را فاش كرد.

به گزارش فارس به نقل از پايگاه خبري الجزيره، يك منبع صهيونيستي اخبار مربوط به فعاليت‌هاي سازمان‌هاي جاسوسي براي ارسال مجموعه‌اي از مزدوران در حمايت از "معمر قذافي " به اين كشور را كه به دستور كابينه "بنيامين نتانياهو " نخست‌وزير رژيم صهيونيستي صورت گرفته بود را تاييد كرد.

اين منبع كه يك روزنامه نگار شاغل در روزنامه "يديعوت آحارونوت " است،‌ مي‌افزايد كه اطلاعات امنيتي تاكيد مي‌كند كه اسرائيل به انقلاب ليبي از ديدگاه امنيتي و استراتژيك نگاه مي‌كند و سقوط رژيم قذافي را راهگشاي تشكيل نظام اسلامي در ليبي مي‌داند.

اين منبع افزود كه در همين راستا نتانياهو و "ايهود باراك " وزير جنگ و "آويگدور ليبرمن " وزير امور خارجه رژيم صهيونيستي نشستي را در روز 18 فوريه داشته و در آن تصميم به اعزام مزدوران آفريقايي به ليبي گرفته‌اند تا انقلاب مردمي در اين كشور را از بين ببرند.

بر اساس اطلاعات امنيتي در اين نشست با درخواست "يسرائيل زيف " مدير موسسه رايزني هاي امنيتي "گلوبال سي اس تي " كه در برخي از كشورهاي آفريقايي فعاليت مي‌كند، در زمينه ايجاد مجموعه‌هاي مزدور شبه نظامي از گينه، نيجريه، چاد، مالي، سنگال و مبارزاني از اقليم دارفور و جنوب سودان براي اعزام آنها به ليبي در راستاي حمايت از قذافي در برابر مردم انقلابي موافقت شده است.

اين منبع مي‌افزايد كه ژنرال "عفيف كوخفي " رئيس بخش اطلاعات ارتش در اين نشست گفته است كه پيگيري‌هاي دقيق و تيزبينانه در زمينه انقلاب ليبي نشان داده است كه بعد اسلامي و اصولگرايي آن بر ابعاد ديگر برتري دارد و جماعت اخوان‌المسلمون نيز در اين زمينه بويژه در شرق ليبي و بالاخص در شهر بنغازي يد طولايي دارند.

[b]هراس صهيونيست‌ها از روي كار آمدن اسلامگراها در ليبي [/b]
كوخفي تصريح كرد كه در صورت سقوط قذافي رژيم ليبي تبديل به نظامي اسلامي خواهد شد كه عمق استراتژيك خوبي با اخوان‌المسلمون مصر، اردن و سودان تشكيل خواهد داد.

همچنين برخي اطلاعات امنيتي نشان مي‌دهد كه زيف و ژنرال "يوسي كوبرساور " و "شلومو بن عامي " وزير خارجه اسبق اسرائيل و همچنين "نسيم زويلي " سفير اسبق اسرائيل در پاريس ديدارهايي را با تعدادي از هواداران قذافي و "عبدالله السنوسي " رئيس سازمان اطلاعات ليبي كه به تازگي از سوي معمر القذافي از سمت خود بركنار شد، در پايگاه نظامي آنجمينا در چاد برگزار كرده‌اند.

در اين ديار السنوسي به زيف پيشنهاد داد كه مجموعه‌هاي وي در كشورهاي آفريقايي يگان‌ها و مشاوران نظامي و مربيان را به ليبي اعزام كند تا نيروهاي ليبي را مورد آموزش قرار داده و همچنين در جنگ‌هاي شهري با مردم انقلابي با آنها شركت نمايد.

در قبال اين خدمت، ليبي تعهد داد كه 5 ميليارد دلار به اين موسسه صهيونيست پرداخت نمايد كه البته اين مبلغ در صورت اثبات تاثيرگذاري اين مزدوران در مقابله با انقلاب مردمي ليبي قابل افزايش خواهد بود. بر اساس اين توافق اين افراد ابتدا به چاد و از آنجا به شهرهاي مختلف ليبي منتقل خواهند شد.

[b]*سلاح‌هاي پيشرفته آمريكايي، انگليسي و صهيونيستي براي سركوب قيام مردم[/b]

اين منبع صهيونيستي از روزنامه يديعوت، تعداد اين افراد را بالغ بر 50 هزار نفر دانست كه مسلح به سلاح‌هاي پيشرفته روسي، ‌آمريكايي، انگليسي و اسرائيلي هستند.

بر اساس اين منبع، رژيم ليبي همچنين به اين موسسه صهيونيستي تعهد داد كه بعد از پايان دادن به انقلاب ضد دولت قذافي در ليبي و برقرار شدن قدرت قذافي در اين كشور امتيازاتي را در زمينه اكتشاف و استخراج نفت و گاز در ليبي در تعدادي از چاههاي اين كشور در مناطق سبها،‌ طبرق، بنغازي و الكفره به آنها بدهد.

رژيم قذافي همچنين تعهد داده كه قراردادي نظامي با اين شركت برقرار كرده كه تشكيل نيروهاي نظامي، امنيتي و آموزش آنها در آفريقا و آمريكاي لاتين و قفقاز براي بازسازي نيروهاي امنيتي ليبي به دست اين شركت انجام شود.

ليبي همچنين به اين شركت اجازه داده كه در صورت پيروزي بر انقلاب مردمي آزادي عمل در اين كشور براي فعاليت در كشورهاي همسايه بويژه در منطقه دارفور ، نيجريه و شمال چاد به آنها داده شود.


لينك خبر : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8912110410

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
با تشكر از جناب چند تا ايكس و چند تا 2 و آي.آر (نمي‌شد اسم راحت‌تري پيدا بفرمايين؟ :oops: ).
[/quote]

سلام

نخير من همون xx222ir هستم .icon_cheesygrin

[quote]
برداشت شما از رسانه‌هاي جمعي غلطه. چون مبداء و منشاء اون‌ها، تفكرهايي است كه توسط رسانه‌هاي زنجيره‌اي القاء مي‌شه. بنابراين رسانه‌هاي جمعي، فقط ناشر اون‌ها خواهند بود.
[/quote]  

منظور شما چيه ؟ داريد مي گيد اول توي دنيا روزنامه ها و شبكه هاي ماهواره اي (رسانه هاي زنجيره اي ) اومدن گفتن مبارك ديكتاتوره ! بعد اين مسئله به توييتر و فيس بوك تسري يافت .مي شه موج سازي را پذيرفت اما ، امكان تاثير گذاري متقابل هست همچنان كه خودتان مي فرمائيد :

[quote]
اون موقع مي‌بينين كه رسانه‌هايي مثل فيس‌بوك و توييتر، به اندازه‌ي دهها و شايدم صدها ابررسانه‌، تأثيرگذاري دارن.
[/quote]

اما در مورد غلط بودن اين خبر قطع خدمات فيس بوك به مصري ها !
يك كلاغ و چهل كلاغ شده ديگه !

اول واشنگتن پست اين را نوشته :
[url=http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2011/02/02/AR2011020206107.html]http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2011/02/02/AR2011020206107.html[/url]

بعد كيهان اين را نوشته :
[url=http://www.kayhannews.ir/891117/2.htm]http://www.kayhannews.ir/891117/2.htm[/url]

بعد هم يك موجي توي شبكه راه افتاده :
[url=http://www.fardanews.com/fa/news/136176/فيس-بوك-«به-فرموده»-كنار-كشيد!]http://www.fardanews.com/fa/news/136176/فيس-بوك-«به-فرموده»-كنار-كشيد![/url]
[url=http://banki.ir/akhbar/1-news/5224-فیس-بوک-کنار-می-کشد]http://banki.ir/akhbar/1-news/5224-فیس-بوک-کنار-می-کشد[/url]

[url=http://www.shadzist.com/content/84464-کیهانفیس-بوک-از-خدمات-دهی-به-معترضان-مص.html]http://www.shadzist.com/content/84464-کیهانفیس-بوک-از-خدمات-دهی-به-معترضان-مص.html[/url]

تقصير من نيست وقتي اين جمله مرتب تكرار بشه : [i]منابع غربي مي گويند فيس بوك خود را از خدمات دهي به معترضان مصري كنار كشيده است.[/i]

من هم اومدم گفتم كلا قطع كرده :mrgreen:

بهتر بگيم ، فيس بوك نگران نقش خودشه icon_arrowd
راستي باز يك موج راه افتاده كه پادشاه عربستان مي خواد فيس بوك را بخره !

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=18][color=red]خودکشی جمال مبارک ناکام ماند [/color][/size]
جمال مبارک فرزند ارشد دیکتاتور مخلوع مصر در پی ناامیدی شدید ، از برباد رفتن رویای ریاست جمهوری و همچنین تحت پیگرد قرار گرفتن برای بازگرداندن ثروت های خارج شده از مصر ، اقدام به خودکشی کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم جمال مبارک با افزودن سم به فنجان چای خود اقدام به خودکشی کرد ؛ اما خانواده اش پس از مشاهده او در وضعیت بیهوشی در یکی از اتاق های محل اقامت ، پزشک سابق حسنی مبارک را بر بالین او حاضر کردند.

به نوشته پایگاه اینترنتی الشروق ، پزشک موفق به نجات جمال مبارک شد ، اما تاکید کرد که او در وضعیت روانی نامناسبی به سر می برد و دچار افسردگی شدید شده است.

منابع مصری می گویند ثروتی که جمال مبارک از مصر خارج کرده بالغ بر میلیون ها دلار است . این ثروت در بانک های ایرلند ، سویس ، فرانسه ، کانادا و نروژ سپرده گذاری شده است.

[url=http://www.tabnak.ir/fa/news/151570/%D8%AE%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%B4%DB%8C-%D8%AC%D9%85%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%86%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D9%85-%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF]منبع تابناك[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]برداشت شما از رسانه‌هاي جمعي غلطه. چون مبداء و منشاء اون‌ها، تفكرهايي است كه توسط رسانه‌هاي زنجيره‌اي القاء مي‌شه. بنابراين رسانه‌هاي جمعي، فقط ناشر اون‌ها خواهند بود. [/quote]  
منظور شما چيه ؟ داريد مي گيد اول توي دنيا روزنامه ها و شبكه هاي ماهواره اي (رسانه هاي زنجيره اي ) اومدن گفتن مبارك ديكتاتوره ! بعد اين مسئله به توييتر و فيس بوك تسري يافت .مي شه موج سازي را پذيرفت اما ، امكان تاثير گذاري متقابل هست همچنان كه خودتان مي فرمائيد :

[quote]اون موقع مي‌بينين كه رسانه‌هايي مثل فيس‌بوك و توييتر، به اندازه‌ي دهها و شايدم صدها ابررسانه‌، تأثيرگذاري دارن.[/quote][/quote]
ببينيد دوست گرامي.
يه مثال ساده مي‌زنم كه راحت‌تر عرضم رو رسونده باشم.
همين جنبش سبز خودمون رو ببينين! سري به صفحات فيس‌بوك اون بزنين!
هيچ‌كدوم مولد خبر نيستن! هيچ‌كدوم جهت‌دهي نمي‌كنن. هيچ‌كدوم حتي مغز سازماندهي هم ندارن.
هركس مياد از يه سري خبرگزاري زنجيره‌اي، چند تا خبر رو مي‌ذاره. بعد هم به قول شما اخبار رو يك كلاغ، چهل كلاغ مي‌كنن و يا ميان فيلم‌هايي كه از تظاهرات و درگيري‌ها گرفتن رو براي همديگه شير مي‌كنن!
به عبارت بهتر، كابران فيس‌بوك و توييتر، صرفاً ناشر اخبار و اطلاعات و آمار و بطور كل، مطالب خبرگزاري‌هاي زنجيره‌اي هستن كه اون رو در سطح وسيعي پوشش مي‌دن و چون اين ارتباط مردمي هست، بهتر از خبرگزاري‌ها جواب مي‌ده.

رسانه‌ها هم هيچ‌وقت نميان مستقيم حرفي رو بزنن. مثلاً همين بي‌بي‌سي فارسي، هيچ‌وقت مستقيم نيومد بگه تو ايران تقلب شده. بلكه مسير رو به سمتي برد كه ظاهراً اين مردم باشن كه به اين نتيجه مي‌رسن كه تقلب شده! بعد هم طوري جريان رو پيش برد كه ظاهراً اين مردم باشن كه به اين نتيجه مي‌رسن بايد براي احقاق حقشون كه توسط دولت خورده شده، به خيابونا بريزن! بعد هم يه طور خبر مي‌رسوند، گويي اين مردم هستن كه مي‌گن بايد 25 خرداد برن خيابون آزادي يا 27 خرداد بيان ميدون هفت تير!!

اگه رسانه‌اي بخواد شعاري عمل كنه (مثل صدا و سيما)، قطعاً مخاطبش ريزش خواهد كرد؛ چرا كه در ناخودآگاه بينندگانش احساس منفي «تلاش براي هدايت و تأثيرگذاري» رو بوجود مياره! امري كه شبكه‌هاي لس‌آنجلسي خيلي انجامش مي‌دن و مي‌بينيم مخاطبان حقيقتاً انگشت‌شماري دارن! ولي رسانه‌هاي غربي، با زيركي هرچه تمام‌تر، سعي مي‌كنن افكار و خط سير تفكراتشون رو طوري در ذهن مخاطبانش جا بياندازن كه انگار، فكر و ايده از ايشان هست و اين‌ها، صرفاً منتقل كننده‌ي اخبار 2 طرف هستن!
نتيجه اين مي‌شه كه مي‌بينيم مخاطبان اين رسانه‌ها، روز بروز بيشتر و بيشتر مي‌شن و حتي اخبار دروغشون (كه چندان كم هم نيست)، به علت اينكه همواره از منابع مردمي و يا احزاب و امثالهم بيان مي‌شه، به رسانه‌ها برنمي‌گرده و مردم هم حتي به ذهنشون نمي‌رسه كه اين رسانه‌ها بودن كه اين اخبار رو گسترش مي‌دادن!

اميدوارم عرضم رو رسونده باشم.

----------------------------------------------------

درخصوص يك كلاغ و چهل كلاغ هم بنده قبلاً عرايضم رو گفته بودم!
اين بازي رسانه‌اي ايران هست كه البته هيچ‌وقت هم جواب مطلوبي نداده و بدتر، طرفداران نظام رو به شك و اشتباه مي‌اندازه.
اين هم يكي از اثراتش بود.
حالا عرايض بنده رو شايد بهتر متوجه شين كه چرا به اين سبك جنگ رسانه‌اي اعتراض دارم!

=================================

[quote]جمال مبارک با افزودن سم به فنجان چای خود اقدام به خودکشی کرد ؛ اما خانواده اش پس از مشاهده او در وضعیت بیهوشی در یکی از اتاق های محل اقامت ، پزشک سابق حسنی مبارک را بر بالین او حاضر کردند. [/quote]
طرف فكر كنم قهوه‌ي تلخ رو ديده!! قسمتي كه تو قهوه‌ي مستشار، مرگ موش مي‌ريزن؛ چون سمش تموم شده بود و بنده خدا بيهوش مي‌شه!! :mrgreen: icon_arrowd icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]فردا، جمعه خشم شيعيان عربستان است[/b]

به گزارش فارس، به نقل از شبكه خبري "راصد "، يك گروه از جوانان استان الاحساء از مردم خواستند در تجمع صلح‌آميزي كه فردا جمعه در اعتراض به اقدام مقامات سعودي در بازداشت شيخ "توفيق العامر " روحاني برجسته شيعه عربستان برگزار مي‌شود، شركت كنند.

مقامات سعودي يك‎شنبه گذشته شيخ العامر را به دليل دعوت به تشكيل نظام مشروطه و رفع تبعيض نژادي در عربستان در خطبه‌هاي نماز جمعه مسجد شهر هفوف استان الاحساء بازداشت كردند.

اين گروه گفتند كه درصدد برگزاري تحصن صلح‌آميز پس از نماز جمعه فردا در برابر مسجد ائمه بقيع در كنار نزديك قبرستان هفوف هستند كه شيخ العامر امام جماعت اين مسجد است.

اين گروه در حمايت از شيخ العامر صفحه‌اي را در شبكه اجتماعي فيس‌بوك با عنوان "روز خشم جوانان الاحساء براي آزادي شيخ توفيق العامر " باز كردند كه در آن تاكنون بيش از 200 نفر شركت كردند.

اين در حالي است كه مردم شهرك العواميه در استان القطيف عربستان نيز قرار است فردا در حمايت از شيخ العامر راهپيمايي مسالمت‌آميز داشته باشند و خواستار آزادي وي شوند.

گروه‌هايي كه مردم را دعوت به برگزاري اين تظاهرات كردند، گفتند كه: اين تكليف شرعي و اخلاقي ما است كه از شيخ العامر دفاع كنيم.

شهرهاي القطيف، العواميه و صفوي در روزهاي گذشته شاهد تظاهرات مردمي بودند كه خواستار آزادي زندانياني شدند كه سال‌ها است بدون محاكمه در حبس به سر مي‌برند.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8912090743

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=blue][size=18]نخست وزیر جدید مصر کیست؟ [/size][/color]
انتخاب یکی از رهبران برجسته اعتراضات اخیرا علیه مبارک که سرنگونی وی منجر شد به عنوان نخست وزیر جدید مصر گامی مثبت در جهت تحقق آرمان انقلابیون این کشور محسوب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، شورای عالی نظامی مصر که از قریب به یک ماه پیش جریان امور در این کشور را بر عهده گرفته است ساعتی پیش با استعفای «احمد شفیق» از پست نخست وزیری که به سقوط کابینه وی منجر می‌شود، موافقت کرد. شورای عالی نظامی در بیانیه شماره 26 خود اعلام کرد: بدین وسیله با استعفای «احمد شفیق» از پست نخست وزیری موافقت شده و «عصام شرف» (وزیر حمل و نقل سابق) مامور به تشکیل کابینه جدید خواهد شد.

اما سوال اصلی اینجاست که نخست وزیر جدید مصر که مامور به تشکیل دولت موقت شده، کیست و چه سوابقی دارد. عصام شرف شخصیتی است که در مصر معروف به مرد لحظه‌ها ست که در شرایط سخت موضع گیریهای حساس و تعیین کنننده اتخاذ می‌کند.

روزنامه الدستور مصر در اخیرا گزارشی با عنوان «مرد موقعیت شناس» به این شخصیت برجسته مصری اشاره می‌کند و می‌نویسد: عصام شرف مرد بزرگوار و محترمی است که 4 سال پیش در مقابل تمامی کسانی که بله قربانگو بودند ایستاد. وی استعفا داد و دفترش را در وزارت کشور ترک کرد.

وی پس از واژگونی قطار «قلیوب» متوجه شده بود که هیچ اراده سیاسی برای حل مشکلات مردم مصر وجود ندارد. وی بعدها حتی تهدید کرد که از سمت خود به عنوان رئیس اتحادیه مهندسین مصر نیز استعفا خواهد کرد مگر اینکه اراده‌ای ویژه از سوی دولت برای حل مشکلات این اتحادیه ببیند.

از سوی دیگر، پایگاه خبری محیط امروز در گزارشی با اشاره به انتخاب عصام شرف به عنوان نخست وزیر جدید در مصر نوشت: وی همان فردی است که تنظیم کننده تظاهرات اساتید دانشگاهی در انقلاب 25 ژانویه علیه مبارک بود.

عصام شرف از رهبران برجسته تظاهرات از ابتدای شکل گیری اعتراضات علیه رژیم حسنی مبارک بود که در نهایت به سقوط رژیم دیکتاتور مصر در روز 11 فوریه منجر شد.

وی از مهمترین کارشناسان حمل و نقل در جهان محسوب می‌شود و تنها شخصیت عربی است که توانسته جایزه ویژه مهندسی دانشگاه بوردو را از آن خود کند.

شرف همچنین جوایز بسیاری را در سطح بین المللی و منطقه‌ای از سال 1987 تا 1995 از آن خود کرده است و هم اکنون از اعضای اصلی مجمع بین المللی علمی ـ مهندسی است.

وی که هم اکنون در دانشکده مهندسی دانشگاه قاهره تدریس می‌کند قریب به چهار سال پیش وزیر حمل و نقل مصر در دولت «احمد نظیف» (نخست وزیر پیشین) بود. اما در همان سالها بود که حادثه قطار قلیوب در مصر رخ داد. در پی این حادثه دردناک که دو قطار به یکدیگر برخورد کرده بودند بیش از 58 نفر کشته و 150 نفر دیگر نیز زخمی شدند.

عصام شرف وزیر حمل و نقل وقت این فاجعه را تحمل نکرد و در پی مشاهده نبود عزم جدی از سوی دولت برای پایان دادن به مشکلات مردم مصر از سمت خود استعفا کرد و دفتر وزارت را ترک گفت.

آن سالها گذشت تا اینکه در روزهای اخیر وی به یکی از رهبران اصلی تظاهرات علیه رژیم مبارک تبدیل شد. عصام شرف رهبری تظاهرات اساتید دانشگاهی را بر عهده داشت که در نهایت به پرونده حکومت مبارک در سرزمین فراعنه پایان داد.

[url=http://www.tabnak.ir/fa/news/151611/%D9%86%D8%AE%D8%B3%D8%AA-%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D8%B5%D8%B1-%DA%A9%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9F]منبع تابناك[/url]






===============================================================================

[color=cyan][size=18]ریشه نگرانیهای اسرائیل؛ احتمال فروپاشی معاهده صلح با مصر [/size][/color]
ساعت خبر: 15:25 - تاريخ خبر: 12/12/1389 منبع : واحد مركزي خبر

البیان در مقاله ای نوشت احتمال فروپاشی معاهده صلح با مصر ریشه نگرانیهای رژیم صهیونیستی را تشکیل می دهد .



به گزارش واحد مرکزی خبر ، پایگاه اینترنتی روزنامه البیان در مقاله ای نوشت می توان گفت: ارزیابیهای سازمانهای امنیتی اسرائیل پیش بینی نکرده بودند خشم مردم مصر به حال انفجار برسد و رئیس نظام آن کنار برود.

دولتمردان و سران اسرائیل همیشه می گفتند ملت مصر تسلیم شده است و خفت و خواری آن بسیار طولانی خواهد بود.

در نشست سری که یک هفته قبل از قیام مردم مصر در کمیسیون امور خارجه و امینت کنست اسرائیل با حضور روسای شعبه های مختلف امینتی برگزار شد تا حوادث تونس را بررسی نمایند ، افیف کوخافی رئیس اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل ارزیابیهایی را اعلام کرد و گفت دلیلی ندارد برای ثبات نظام مصر نگران بود . اوضاع مصر تحت کنترل است و حتی اگر نوعی نافرمانی اتفاق بیفتد ،تکرار حوادث تونس در مصر بعید است .

مقامات رسمی اسرائیل عمدا مطالب مطرح شده در این نشست را رسانه ای کردند.

اما نکته مهم این است که پس از آغاز قیام در مصر کمیسیون امور خارجه و امنیت کنست به همراه فرماندهان شعبه های امنیتی تشکیل جلسه دادند در حالیکه از ارزیابی نادرست خود ، به خود می لرزیدند و از سوی دیگر درباره احتمال موفق شدن مردم مصر در احیای نقش مصر پیش از امضای توافقنامه کمپ دیوید واهمه داشتند زیرا به نظر انها (اسرائیلیها ) توافقنامه صلح با مصر بر باد رفته است و حتی توافقنامه صلح موسوم به وادی عربه با اردن را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

با این وجود صاعقه قیامی که ملت مصر بر افروخت ، ضربه سنگینی به بالاترین مقامات اسرائیل وارد کرد و فکر سران اسرائیل را که به هذیان گویی افتادند ، فلج کرد .گویی این مقامات سعی کردند انچه را که اتفاق افتاده است ، باور نکنند و تصاویر زنده ای که از رسانه ها گزارش می شد ، انکار کنند.

بر همین اساس بود که برای حفظ حداقل توازن مراکز تصمیم گیری در اسرائیل در روزهای نخستین قیام مردم مصر سعی کردند از آنچه که در مصر جریان دارد ، کمتر حرف بزنند آنها حتی از اظهار نظر جزئی خودداری می کردند و ترجیح می دادند در وهله نخست اوضاع را زیر نظر داشته باشند و پس از ان فکر کنند اوضاع مصر به کجا خواهد انجامید و چه انعکاسی بر محیط منطقه ای و روند مساله فلسطین خواهد داشت.

علاوه براین سرنوشت صلح بین آنها چه خواهد شد .

سران اسرائیل در انتظار اقدام امریکا و اروپا برای نجات نظام رو به افول مصر بودند . شاید دلیل اساسی دیگری در سکوت اسرائیل در روزهای نخستین قیام نهفته است و آن مدارا با وحشتی بود که در جامعه اسرائیل ایجاد شد و تلاش بررسی شده ای برای پنهان نگاه داشتن تحرکات و تماسهای گسترده اسرائیل با امریکا بوده است تا از انچه که پس از انقلاب اتفاق می افتد ، اطمینان حاصل شود .

اما زمانی که قیام بی سابقه مردم مصر به نقطه غیر قابل بازگشت رسید و رئیس نظام کنار رفت ، بنیامین نتانیاهو سکوت را شکست و گفت با هوشیاری حوادث مصر و منطقه را دنبال می کنیم و در این شرایط باید مسولیت پذیر و خویشتندار باشیم . وی افزود امیدوار است روابط مسالمت امیز با مصر ادامه یابد .

طبیعی است که مصر نقش و حضور مهمی دارد و از نظر ژئو استراتژیک تاثیر گذار است و یک کشور حاشیه ای نیست بنابراین در ارزیابی امریکا و اسرائیل قیام مردم مصر ،عمق طرحها و منافع امریکا و اسرائیل را در منطقه هدف قرار داده است .

براین اساس اسرائیل به شدت نگران است زیرا از اینده حوادث مصر اطمینان ندارد و این نگرانی ها نخستین بار درباره توافقنامه صلح کمپ دیوید نمایان شده است .

نگرانی اسرائیل درباره احتمال فروپاشی صلح با مصر برای تل اویو به این معنی است که مصر نقش رهبری خود برای کشورهای عربی را باز خواهد یافت و همین امر جبهه بندیها در منطقه را تجدید خواهد کرد و نزاع بین طرح ازادیبخش عربی و طرح صهیونیستی به نقطه اغازین خود باز خواهد گشت .

در پایان این مقاله امده است به دلایلی که بیان شد احتمال فروپاشی معاهده صلح با مصر ریشه نگرانی اسرائیل را تشکیل می دهد

علاوه براین دو مساله دیگر نیز وجود دارد . نخست مساله گاز طبیعی مصر که از صحرای سینا استخراج می شود و اسرائیل با قیمت اندکی ان را خریداری می کند .

دوم مساله مربوط به کشتیرانی در کانال سوئز و تنگه های تیران است .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=red]دهها کشته و زخمی درحمله هوایی ارتش یمن به مردم[/color]
ساعت خبر: 12:45 - تاريخ خبر: 13/12/1389 واحد مرکزی خبر

شبکه تلویزیونی العالم در خبر فوری گزارش داد، در حمله هوایی ارتش یمن به تظاهرات مسالمت آمیز مردم در حرف سلیمان در استان عمران دهها نفر کشته و زخمی شدند.



به گزارش واحد مرکزی خبر ، این شبکه به جزئیات بیشتری درباره این خبر اشاره نکرد.

خبرگزاری فرانسه هم اعلام کرد درحمله ارتش یمن به تظاهر کنندگان در شمال این کشور، دو تن کشته شدند

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام

یه چند ساعت وقت گذاشتم و از صفحه 4 به بعد رو خوندم.

به یه نتیجه رسیدم:

خسته نباشید جانانه خدمت همه اساتید عرض کنم و از خدا بابت آگاهی دادنشون طلب
خیر دنیا و آخرت بکنم.(واقعا استفاده کردم)
ممنون

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[][size=18]قدافی مردم شهر الزاویه را به خاک و خون کشید[/size] []ساعت خبر: 20:28 - تاريخ خبر: 13/12/1389
بر اثر حملات شدید نیروهای معمر قذافی دیکتاتور لیبی به شهر الزاویه در غرب طرابلس دستکم 30 نفر به شهادت رسیدند.


به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه خبری العالم ، نیروهای قذافی با بمباران شدید شهر الزاویه ، شمار زیادی از مردم را به خاک و خون کشیدند.

نیروهای قدافی با شلیک های بی هدف با استفاده از سلاح های سنگین به کشتار وسیع مردم و معترضان روی آورده اند و همچنین از رسیدن آمبولانس برای کمک به مجروحان جلوگیری می کنند.

در همین حال خبرگزاری فرانسه به نقل از تلویزیون لیبی اعلام کرد که نیروهای قذافی شهر الزاویه در 60 کیلومتری طرابلس را پس گرفته اند.

شبکه یک تلویزیون فرانسه اعلام کرد که بخش اعظم شهر به دست نیروهای قذافی افتاده و رییس مخالفان قذافی حسین بربوک و معاونش کشته و شماری زخمی شده اند.

بر اساس این خبر نیروهای مخالف دولت 31 تانک، 19 نفربر، 45 ضدهوایی و سلاح های دیگری را به نیروهایی قذافی تحویل داده اند.

در همین حال اینترپل قرار بازداشت قذافی و 15 تن از نزدیکانش را صادر کرد. این افراد در کشتار غیر نظامیان دست داشته اند.
واحد مرکزی خبر

http://www.iribnews.ir/Default.aspx?Page=MainContent&news_num=274330





++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

تحلیلگر مصری درگفتگو بامهر:
[size=18]عصام شرف مهره آمریکایی است/ واشنگتن در تلاش برای مصادره انقلاب[/size]
یک تحلیلگر مصری با تاکید بر اینکه "عصام شرف" مامور تشکیل دولت جدید مصر یک مهره کاملا آمریکایی است، خاطر نشان کرد : کاخ سفید درصدد است با روی کار آوردن وی شرایط را برای به دست گرفتن کامل قدرت در مصر فراهم آورد.
" الهامی الملیجی " روزنامه نگار و تحلیلگر نشریه الاهرام العربی در گفتگو با گروه بین الملل خبرگزاری مهر با اشاره به اینکه در وضعیت مصر نسبت به روزهای اول سقوط مبارک هیچ تغییری حاصل نشده است، درپاسخ به اینکه انتصاب " عصام شرف " به عنوان نخست وزیر جدید مصر که گفته می شود وی از رهبران تظاهرات مردمی در میدان التحریر بوده است، گفت : به نظر من این انتصاب اصلا خوب نیست و آینده خوبی را برای آن نمی بینم. چرا که وی از مهره های آمریکایی است.

وی افزود: مزدوران و جیره خواران آمریکایی هیچ وقت شهید و مجروح تقدیم نمی کنند، اما آنان فقط ثمره انقلاب را چیدند و به نفع خود مصادره کردند.

این تحلیلگر روزنامه الاهرام العربی تاکید کرد: این انقلابی ها هستند که برای انقلاب شهید و زخمی می دهند و خود را قربانی می کنند همه اینها بعد از سقوط مبارک به میدان آمدند نه قبل از آن.

الملیجی با اشاره به اینکه نباید فراموش کرد که "عصام شرف " یکی از وزرای کابینه "احمد نظیف" نخست وزیر دوره "حسنی مبارک" رئیس جمهوری مخلوع مصر بوده است، گفت : وزارت حمل و نقل یکی از بدترین وزارتخانه ها در تاریخ معاصر مصر بود.

این روزنامه نگار عرب زبان تاکید کرد : معیار انتخاب "عصام شرف" به عنوان نخست وزیر جدید مصر تنها میزان سرسپردگی به آمریکا و همچنین فساد وی است.

الهامی با اشاره به عضویت "عصام شرف" در کمیته ای که "محمد البرادعی" و "احمد زویل " یکی از دانشمندان شیمی مصر عضو هستند، این کمیته را کاملا سرسپرده آمریکا خواند و انتصاب وی را به عنوان نخست وزیر جدید مصر دسیسه ای کاملا آمریکایی دانست.

این روزنامه نگار همچنین درپاسخ به اینکه برخی براین باورند که استعفای "عصام شرف" بعد از واژگونی قطار قلیوب به معنای مخالفتش با رژیم مبارک بود، گفت: اگر چنین بود چرا درآن زمان مخالفتش را اعلام نکرد، برعکس او عضو کمیته های سیاسی بود که جمال مبارک ریاست آن را برعهده داشت.

الهامی الملیجی درباره هدف آمریکا از روی کارآوردن "عصام شرف" به مهر گفت : آمریکایی ها درحقیقت می خواهند زمینه را برای مراحل آتی آماده کنند تا بتوانند به طور کامل زمام امور و قدرت را در مصر در دست بگیرند که این اقدام را نمی توان به جز سرقت و مصادره انقلاب مردمی مصر نام نهاد.

http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1266521

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]تظاهرات عليه رژيم آل‎سعود به رياض كشيده شد[/b]

به گزارش فارس به نقل از شبكه العالم، با فرارسيدن موعد اعتراض‌هاي مردمي عليه استبداد خاندان آل سعود در عربستان ده‌ها هزار تن از مردم اين كشور در مناطق گوناگون با ريختن به خيابان‌ها خواستار احقاق حقوق از دست رفته و قانوني خود شدند.

در حالي كه اعتراضات مردمي در استان‌هاي فقير شرقي عربستان متمركز بود و بيشتر فراخوان‌ها نيز از مردم اين منطقه بود، اما گزارش‌هاي منتشر شده حكايت از آن دارد كه تجمع‌هاي اعتراضي در رياض پايتخت به‎شدت‎امنيتي اين كشور نيز برگزار شده است.

در پايتخت عربستان مردم معترض با تجمع مقابل مسجد الراجحي در مركز اين شهر، دست به تظاهرات زدند و خواستار آزادي زندانيان سياسي شدند.

عربستان سعودي صدها فعال سياسي را بدون هيچ محاكمه‌اي در زندان‌هاي مخوف نگهداري و آنها را به شدت شكنجه مي‌كند.

بر اساس تصاويري كه روي شبكه‌هاي اجتماعي منتشر شده است، مردم معترض عربستان به خصوص در استان قطيف بيشترين اعتراضات را نسبت به حكام آل سعود داشتند و بيشترين سركوب‌ها نيز در اين منطقه روي داده است.

در الاحساء نيز منابع آگاه به العالم گفتند تظاهرات مردمي از مسجد الائمة البقيع شروع شده و به سمت خيابان‌هاي اصلي شهر ادامه دارد. هنوز از درگيري نيروهاي امنيتي با مردم معترض اخباري منتشر نشده است.

گزارش‌هاي منتشرشده حكايت از آن دارد ماموران امنيتي سعودي براي كنترل و جلوگيري از بروز تظاهرات اعتراضي در استان قطيف صبح امروز جمعه اقدام به دستگيري برخي از افرادي كردند كه پيش از اين در تظاهرات اعتراضي شركت كرده بودند.

بر اساس اين گزارش‌ها "حسين العلق " و "حسين اليوسف " از نويسندگان عربستاني به سبب شركت در تظاهرات روز چهارشنبه القطيف و درخواستشان براي آزادي زندانيان سياسي بازداشت شده اند.

منابع مذكور تصريح كردند: العلق از برابر منزلش در نيمه‎شب به مركز پليس تاروت برده شده و اليوسف نيز در حين تظاهرات بازداشت شده است. تاكنون درباره اين بازداشتها واكنش رسمي از سوي مقامات سعودي منتشر نشده است.

از سوي ديگر "توفيق السيف " از فعالان سياسي عربستاني گفت: تظاهرات القطيف نشانه نگراني مردم از ادامه بازداشتها در كشور است كه بدون هيچ حكمي صورت گرفته است. تعامل مثبت با اين موضوع سبب مي شود كه اوضاع اجتماعي به مرحله حادي نرسد.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8912130777

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با آقا مصطفی در میون گذاشتم و ایشون گفتند که این مقاله مفیدفایده خواهد بود.

[align=center][size=18]زلزله بیداری ( گذری بر قیام اسلامی و آزادیخواهانه مصر و تونس تا فتنه 25 بهمن89 ) به قلم حجت الاسلام والمسلمین حاج احمد پناهیان[/size][/align]

[align=center][img]http://www.mohebbin.net/portal/images/news/img/zelzeleh-bidari.jpg[/img][/align]

[align=center][size=18]لینک دانلود: 4 مگ . فاید pdf[/size]
http://www.mohebbin.net/portal/News/zelzeleh-bidari.pdf

[/align]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=red][size=18]ترفند عجیب مزدوران قذافی برای کشتار بیشتر مردم [/size][/color]
ساعت خبر: 14:58 - تاريخ خبر: 14/12/1389

رییس انجمن حقوق بشر التضامن (همبستگی) کشتار وحشیانه مردم انقلابی و معترضان لیبی به دست نیروهای معمر قذافی را به شدت محکوم کرد، و از ترفند عجیب آنها برای کشتار انقلابیون زخمی شده در درگیری ها خبر داد.



به گزارش پخش اخبار چند رسانه ای واحد مرکزی خبر ، خالد صالح روز شنبه در مصاحبه با شبکه خبری العالم با بیان این که رژیم دیکتاتور لیبی به بمباران هوایی مردم و انقلابیون اکتفا نکرده است؛ اظهار داشت: [color=red]نیروهای قذافی به بهانه کمک رسانی به زخمی ها خودروهای امداد به مناطق درگیری میان انقلابیون و نیروهای طرفدار قذافی اعزام می کنند اما انقلابیون زخمی شده را بعد از خارج کردن از محل درگیری ، به شهادت می رسانند.[/color]

رییس انجمن حقوق بشر التضامن (همبستگی) در لیبی گفت: رژیم معمر قذافی در کشتار مردم انقلابی و تظاهرکنندگان به شیوه های پلید و وحشیانه متوسل شده است.

وی افزود: نیروهای طرفدار قذافی همچنین از سلاح های ویرانگر و سلاح هایی که از نظر بین المللی ممنوع است برای کشتار انقلابیون و تظاهرکنندگان بی دفاع استفاده می کنند.

صالح از جامعه بین المللی خواست برای جلوگیری از ادامه جنایات رژیم قذافی و مزدوران وی در زمینه قتل عام شهروندان، این رژیم را تحت فشار قرار دهد.

رییس انجمن حقوق بشر التضامن (همبستگی) در لیبی همچنین از جامعه بین المللی خواست منطقه پرواز ممنوع برای هواپیماهای جنگی لیبی که رژیم قذافی از آنها برای هدف قرار دادن مناطق مسکونی در شهرهای آزاد شده توسط انقلابیون استفاده می کند ، اعمال کند.

وی افزود: تاکنون در حملات هوایی رژیم قذافی به مناطق مسکونی بسیاری از ساکنان این مناطق شهید و زخمی شده اند.

صالح از جامعه بین المللی خواست شورای ملی را که انقلابیون در شهر آزاد شده بنغازی برای اداره امور کشور تشکیل داده اند به رسمیت بشناسد تا جایگزین حکومت قذافی شود که مشروعیت خود را در داخل و خارج از دست داده است.

http://www.iribnews.ir/Default.aspx?Page=MainContent&news_num=274464

------------------------------------------------------------------------
انقلابیون لیبی یک فروند جنگنده را در راس لانوف سرنگون کردند .



به گزارش واحد مرکزی خبر ، شبکه العربیه لحظاتی پیش به نقل از خبرنگار خود در لیبی گزارش داد انقلابیون این کشور موفق شدند یک فروند جنگنده وابسته به رژیم قذافی را در غرب راس لانوف سرنگون کنند .

همچنین شبکه الجزیره لحظاتی پیش در خبری فوری به نقل از یک شاهد اعلام کرد گردانهای ارتش رژیم قذافی انقلابیون را در مرکز شهر الزاویه به محاصره دراورده اند و با تانک به سوی انها شلیک می کنند .براثر گلوله باران تاکنون شمار زیادی از افراد کشته شده اند.

http://www.iribnews.ir/Default.aspx?Page=MainContent&news_num=274508

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b][color=blue]پیشنهاد 150 میلیارد دلاری پادشاه عربستان برای خرید فیس بوک[/color] [/b]

پادشاه عربستان به دنبال خرید فیس بوک با پرداخت مبلغ 150 میلیارد دلار است.

[color=blue]به گزارش عصر ایران[/color]، سایت آمریکایی "داون وایرز" در گزارشی نوشت: ملک عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه عربستان سعودی به "مارک زوکربرگ" جوان 27 ساله موسس و مدیر فیس بوک پیشنهاد کرده است در مقابل دریافت 150 میلیارد دلار، این سایت تعامل اجتماعی را به طور کامل از وی خریداری کند.

براساس این گزارش، ملک عبدالله پس از ناخرسندی بسیار از تظاهرات و تجمع های اعتراض آمیز و دعوت به تظاهرات از طریق انتشار فراخوان هایی در سایت فیس بوک، تصمیم به این اقدام گرفت.

در این گزارش هیچ اشاره ای به واکنش و جواب زوکربرگ به پیشنهاد پادشاه عربستان نشده ولی گفته شده که رقم پیشنهادی، بسیار هنگفت است.

با این حال یک منبع سعودی گفت که خبرهای منتشر شده از پیشنهاد عربستان برای خرید فیس بوک، بی اساس و نادرست هستند.
این منبع سعودی به یونایتدپرس گفت که رقم اشاره شده در این پیشنهاد یعنی 150 میلیارد دلار بسیار هنگفت است و همین دلیل نادرست بودن خبر است. این رقم معادل بودجه کل عربستان سعودی است.

از سوی دیگر سایت Access Now نوشت باید به فیس بوک تبریک گفت و در عین حال این سایت را محکوم کرد. از یک سو این سایت توانست تریبون انقلابیون باشد و تغییرات سیاسی در خاورمیانه و شمال آفریقا را هدایت کند اما از سوی دیگر به گنج اطلاعاتی تبدیل شده که آنها را در اختیار دیکتاتورها قرار می دهد. دیکتاتورها می توانند با استفاده از اطلاعات موجود در فیس بوک مخالفان سیاسی را مشخص و تعقیب کنند.

فیس بوک نام یک سایت تعامل اجتماعی در اینترنت است که افراد مختلف می توانند به صورت مجانی وارد آن شده با تشکیل شبکه ای از دوستان، با یکدیگر در ارتباط باشند. زوکربرگ متولد ۱۹۸۴ سایت فیس بوک را در سال 2004 ایجاد کرد.
هم اکنون بیش از 550 میلیون نفر در سایت فیس بوک عضو هستند.

پیش از این فیس بوک ، 50 میلیارد دلار قیمت گذاری شد و شرکت ماکروسافت نیز برای خرید آن 15 میلیارد دلار پیشنهاد داده بود.

این سایت در اعتراضات اخیر کشورهای عربی به طور گسترده از سوی معترضین و مخالفان برای اطلاع رسانی و سازماندهی استفاده شد.

زوکربرگ دانشجوی آمریکایی به همراه همکلاسی خود در خوابگاه دانشگاه هاروارد، سایت فیس بوک را پایه گذاری کرد.

براساس آمار سایت الکسا، فیس بوک چهارمین سایت پرمخاطب در عربستان سعودی است.

این سایت پیش از این نیز در عربستان سعودی مورد استفاده گسترده کاربران قرار گرفت و تاثیرگذاری خود را نشان داد.

به عنوان مثال، شمار زیادی از کاربران فیس بوک در عربستان سعودی با هماهنگی یکدیگر و راه اندازی صفحه ای با عنوان "فواد را آزاد کنید" باعث شدند تا مقامات سعودی مجبور به آزادی فواد وبلاگ نویس جوان در این کشور شوند.

در زمان بروز سیل در شهر جده نیز یکی از کابران فیس بوک با راه اندازی صفحه ای، باعث شد تا 45 هزار نفر از کابران فیس بوک برای فعالیت داوطلبانه با هدف نجات آسیب دیدگان از سیل و کمک به آنها بسیج شوند.

شمار زیادی از کاربران فیس بوک در عربستان سعودی نیز در سال جاری با انتشار عکس و فیلم از بارش باران و سیل و آسیب های آن، دروغ بودن خبرهای خبرگزاری رسمی عربستان را نشان دادند.
همین وضعیت باعث موضع گیری عبدالعزیز خوجه وزیر اطلاع رسانی عربستان علیه خبرگزاری رسمی این کشور شد.

فیس بوک در عربستان همچنین باعث شد تا بسیاری از موانع میان مردم و دولتمردان را از میان برداشته شود. هم اکنون وزرای فرهنگ و دادگستری عربستان، در فیس بوک صفحه ایجاد کرده اند و با مردم به صورت مستقیم به گفت وگو می پردازند.

فیس بوک اخیرا نیز محل انتشار مطالبات و خواسته های جمعی از فعالان سیاسی اجتماعی عربستان سعودی برای تغییر نظام حکومتی این کشور از پادشاهی مطلقه به مشروطه، اصلاحات عمیق، اعطای آزادی کامل به رسانه ها، آزادی بازداشت شدگان بدون محاکمه و مقابله با فساد اداری - مالی بود.

[url=http://www.eramnews.ir/fa/news/42744/%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-150-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AF%D9%84%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%D8%AF%D8%B4%D8%A7%D9%87-%D8%B9%D8%B1%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%81%DB%8C%D8%B3-%D8%A8%D9%88%DA%A9]لینک[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.