Recommended Posts

[quote]دوستان عزیز
الان در بحرین در حال کشتار مردم بی گناه و غیرنظامی هستن نیروهای امنیتی و نظامی بحرین و سعودی حتی به مجروحان بستری شده در بیمارستان های منامه هم رحم نکردن ... الان ما باید بشینیم و چی کار کنیم؟ محاسبه کنیم؟ بله خوب اگر بنا به محاسبات نظامی و ملاحظات سیاسی باشه هیچ اشکالی صبر می کنیم تا نفر آخر این ملت بی پناه تکه پاره بشن! اما درباره کد تقلب: دوست عزیز! خیر همیشه هم داستان داستان معروف آقای آل احمد نیست که پشت هر حرکت و تکون خوردن و موجی در جماعت انسون ها یه کمپانی خبیث نفتی نشسته باشه و از شما بعیده که بخواید از تز دایی جان ناپلئون پیروی کنید!! من این نوع نگاه رو معادل نگرش اون آدم هایی می دونم در عصر امام حسین علیه السلام که مدام می گفتن: اینها یعنی اهل بیت و اموی ها بر سر حکومت و تاج و تخت و اریکه دعوا دارن! و بقیه اش هم حرف ... ته!!!! آیا نظر شما هم در مورد اتفاقات اخیری که داره میوفته همینه!!!؟؟! یعنی به گمان شما ایرادی داره اگر ملت ها قدری بیدارتر شده باشن!؟!؟ اشکالی داره اگر بخوان بهتر و انسانی تر زندگی کنن؟!؟! که یوغ استبداد داخلی و استعمار خارجی روی گرده هاشون نباشه؟!؟! اینها به گمان حضرتعالی ایراد داره؟!؟!!؟ که حالا ما حتما نیازمند دست های پنهان یا حکومت های سایه و یا چیزهایی از این قبیل باشیم؟!؟!؟! من ایمان دارم که رهبر ما هرگز به آسونی از کنار چنین گستاخی از سوی وهابی ها نمیگذره.[/quote]

دوست عزیز اینکه ظالمان عالم مشغول خونخواری مردم بی گناه هستن هیچ شکی توش نیست ولی اینکه ما چی کار کنیم این تصمیم مراجع تصمیم گیری هست نه کار ما ما فقط سربازیم همین اتفاقا باید نشست و محاسبه کرد و عاقلانه برخورد کرد و تمام ملاحضات سیاسی نظامی رو در نظر گرفت به همان شکلی که تا الان در نظر گرفته بودیم و به خاطر همین تعقل ما هست که دشمنان از شدت خشم چسبیدن به سقف ایا مردم لبنان رو نکشتن ایا مردم غزه رو به خاک و خون نکشیدن اما ما درایت کردیم تعقل کردیم و نتیجه اش در تنگنا قرار گرفتن میلیاردر های سعودی شد نتیجه اش تضیف پنجمین ارتش به ظاهر قدرتمند جهان شد نتیجه اش اذعان شکست اولین ابر قدرت دنیا در تمام مسائل منطقه شد نتیجه اش رسوایی طرح های شیطانی غربی ها در منطقه شد
چرا ما باید شتاب زده عمل کنیم که پس فردا هجمه رسانه ای علیه خود درست کنیم این دلیل نمیشه هر ملتی که بیدار شد اسلحه بکشه اصلا با اینکار احتمال داره این بیداری زیاد دوام نیاره و برای همیشه به خواب بره.
اما در مورد رهبری شما نگران نباش همان طوری که از گستاخی های قبلی نگذشتن از این قضیه هم نمیگذرن به قول معروف اون چیزی که ما تو اینه میبینیم پیر ما در خشت خام میبینه از این بابت هیچ نکرانی به خودت راه نده .
[quote]
در باب سخن رهبر
رهبر فرمودند: افراط نگفتند سکوت فرمودند: افراط نگفتند: ادای آدم توسری خور و ضعیف رو دربیارید فرمودند: افراط نگفتند: خود رو به تجاهل بزنید ...
در باب دقت در حرف ها

[/quote]

دوست گرامی فرموده های رهبری از جمله افراط و تفریط و سکوت در این مورد موضوعیت نداره در حال حاضر ایشان در این باب موضع گیری نکردن پس هنوز مصداقی و خط مشی برای ما تعیین نشده که بخواهین افراط و تفریط و سکوت رو در این مورد از هم تمیز بدیم عزیز ما نه توسری خور یم نه جاهل فقط خواهشا یه جوری موضع گیری کن که فردا با موضع گیری رهبری شرمنده نشی

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]متوجه فرمايشتون نشدم.
مي‌شه بسطش بدين؟[/quote]

از فرمایشتون اینجوری متوجه شدم که شما انقلابیون منطقه رو کسانی میدونید که مورد حمایت آمریکا هستن و آمریکا به نوعی حکام منطقه رو دور زده و پشتشون رو خالی کرده. درست متوجه شدم؟ اگه نه میشه دوباره یه توضیح روشن بدید. ممنون میشم.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان بزرگوارم و دوسته بزرگوارمrzm
این کاملا مشخصه اگه ایران به بدترین و جنایتکاران حمله کنه سریعا برعکس جلوه میکنن مثلا همین صدام حسین اگر ما حمله میکردیم سریعا شورای امنیت و آمریکا و متحدانش قضییه را برعکس جلوه میکنن یا همون ریگی لعنت الله را میگیم کم سعی نشد تا ایران را عامل کشتار و مفسد جلوه ندن
از طرفی هم مردم لیبی بارها اعلام کردن از مداخله نظامی بیزارن
مداخله نظامی یا مداخله نظامی نکردن ما هر دو باخت هست
حمله کنیم متجاوز =قطع نامه = تحریم=جنگ با ابرقدرتها =درصورتی که بتوانیم پیروزیهایی داشته باشیم که خیلی بعید هست =بمب اتم =تجزیه شدن در نهایت
حمله نکنیم=وجه خود را ازدست میدیم =ضعیف نشان دادن ایران
بمب اتم را هم خوده رییس جمهور آمریکا گفت اگه نیاز بشه بر علیه ایران و کره شمالی استفاده میکنیم
کشورهایی که علیه ایران میجنگن احتمالا کشورهای عرب آمریکا انگلیس اتحادیه اروپا و فلسطین اشغالی و.....
این رو هم در نظر داشته باشید طبق اصل جامعه شناسی مردم زمان جنگ متحد میشن پس اگه ما حمله کنیم موافقان ما هم در کشورهای دیگر مخالف ما میشن
قیامی که مردمی باشه بهتر جواب میده
هر دو بد هستن اما بین بد و بدتر باید انتخاب کرد
[b][color=red]اگر هم لزومی داشت مقام معظم رهبری عالم و دانا و نه ترس هستن حتما میگفتن[/b][/color]
ما تابع ولایتیم

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]متوجه فرمايشتون نشدم.
مي‌شه بسطش بدين؟[/quote]

از فرمایشتون اینجوری متوجه شدم که شما انقلابیون منطقه رو کسانی میدونید که مورد حمایت آمریکا هستن و آمریکا به نوعی حکام منطقه رو دور زده و پشتشون رو خالی کرده. درست متوجه شدم؟ اگه نه میشه دوباره یه توضیح روشن بدید. ممنون میشم.[/quote]
بله. بنده به چنين امري معتقدم و مستندات اون بارها در همين تاپيك و تاپيك‌هاي مشابه و حتي اخبار خود ايران اومده.
اساساً اگه به سرمنشاء اين موج‌هاي بوجود اومده توجهي داشته باشين و به جاي تك تك نگاه كردن اين كشورها، مجموع رو در نظر بگيرين، شما نيز به اين نتيجه خواهيد رسيد.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote][quote][quote]آفرین! این شد یه واکنش منطقی و متین. دلیلی نداره حرفمونو دندون بزنیم باید رک و صریح به این عربای زپرتی حالی کنیم که ایران با هیچ کشوری تو این منطقه تعارف و شوخی نداره اونم برای کشتار مردم بی گناه[/quote]

اشتباه نکنید .... !

به نظر من یه توطئه عظیم داره در منطقه ما شکل میگیره که هدفش ما هستیم ... !

در لبنان احتمال اقدام نظامی اسرائیل میره ... در بحرین منتظر یه اشتباه از ما هستند تا با همه قوا بریزن سر ما، و سپس ادامه برنامه شون رو با دیگر کشورهای عربی بدون دغدغه از طرف ما داشته باشند ....!

[size=9]در ضمن آماده باش کامل نیروهای ما در این روزها رو هم بهش اضافه کنید .... ![/size]

[size=18]احساس میکنم که به شدت اوضاع حساس و پیچیده شده .... [/size]

خدا کنه که عاقبتش به نفع ما بشه. من که اقدام نظامی آشکار در مورد بحرین رو کاملا غلط میدونم، هر چند که در صورت اقدام پای کار هستیم. اما واقعا این اظهار نظر از کمیسیون امنیت مجلس نگرانم کرد، چون اصلا فکرش رو نمیکردم کسی از اقدام نظامی حرف بزنه.[/quote]

دوست عزیز سلام
سوالی داشتم
اینها که گفتید می خواهند با همه قوا بریزند سره ما چه کسانی یا کشورهایی هستند؟
میشه این قوا را نام ببرید تا همه بدانند.[/quote]
علیک سلام.

خوب، بهترین کار اینه که فرض کنیم این اقدام رو انجام دادیم و سعی کنیم بفهمیم که چه اتفاقی خواهد افتاد.

حمله به یک کشور عربی، بحرین، در مقابل عربستان و امارات، (فکر کنم همینش هم کافی باشه، اما ادامه میدم) مثلا ما میخواهیم چی کار کنیم؟ باید با نیروی دریایی بریم دیگه، خوب احتمالا عربستان و امارات محض احتیاط یه چیزهایی دارند برای دفاع در دریا!!!! راستی ناوگان پنجم نیروی دریایی امریکا در بحرینه ...!

وقتی به یک کشور عربی حمله میکنید، و در طرف مقابلتون هم عربستان و اماراته، فکر کنم به معنای اینه که دارید به اکثر کشورهای حاشیه خلیج فارس اعلام جنگ میکنید، می بینید که اکثرشون این بلاهای اخیر رو زیر سر ایران میدونن. باز هم میگذرم ...

عربستان به درخواست دولت حاکم در بحرین، وارد اونجا شده، فکر نمیکنم که از لحاظ حقوق بین الملل بشه ایرادی به عربستان گرفت( مگر همون ایرادات دموکراسیایی و اخلاقی و بچه های خوب حقوق بشرباز ... ) . اما اگر ما بریم، نه طرفهای درگیری راضی هستند و نه دولت حاکم اونجا، این به معنای اینه که ما میشیم متجاوز به بحرین و به جرم حمله به یک کشور، غرب به خواسته دیرینه اش میرسه، این فرصت خوبیه، اینجاست که فایده شورای امنیت و ناتو مشخص میشه.
به وسیله شورای امنیت، به راحتی محکوم و قطعنامه صادر شده و ناتو سر افسار جنگ رو میارن سر ما. ( حالا متوجه شدید کی میخواد بریزه سرمون؟!)

باید توجه داشته باشید که اینجا دیگه ما در حال دفاع از تمامیت ارضی مون نیستیم. پس همون حمله ای که اونها میخوان، یعنی همون حمله محدود انجام میشه و تمام ناوگان و دیگر یگانهایی که ما وارد عمل کرده ایم، نابود میشوند.( لطفا بحث موشک فلان و بهمان رو نفرمایید ، طرفمون ناتو خواهد بود، یعنی هر چقدر دلت بخواد ناو، هر چقدر دلت بخواد جنگنده، و .... در مقابل چند یگان دریایی که در خاک خودشون هم نیستند، اگر میخواهید به خوبی تصویرش رو متصور بشید، حمله نیروهای ائتلاف به عراق در جواب اشغال کویت رو به یاد بیارید) اینجا یه سرافکندگی(شاید کلمه مناسبی نباشه، ضربه و صدمه محکمی میخوریم) برای ما بوجود میاد و چون تا حدودی ضربه رو به ما وارد کرده اند، میتونند راحت عربستان که به معنای قدرت مقابل ایران در منطقه بود، بعد از تضعیف ایران، سرش رو زیر آب کنند. تا ما بیایم به خودمون بجنبیم و با چند حرکت سیاسی و چند پیروزی اطلاعاتی، بتونیم تصویر شکست ناپذیری این سالهای اخیرمون بازگردونیم، تا اون موقع عربستان هم حکومت دموکرات اسلامی !!!! اش رو تشکیل داده و به عرصه قدرت برگشته ..... .

اینها مطالبی بود که من اصلا مایل نبودم عمومی مطرح کنم، اما برای توجه دوستان عرض کردم.[/quote]

بحث حمله نیست برادر. بحث حمایت است ولی بیشتر از حرف زدن. چه کسی اسم حمله نظامی و لشکر کشی آورد! حالا گیرم قشون کشی کنیم. چرا با نیروی دریایی؟ 200 کیلومتر که بیشتر فاصله نداریم. ما هم نگفتیم امارات و عربستان نخودی هستند و ارتش ندارند. میگیم نباید ترسو باشیم و منفعل! ناوگان پنجم آمریکا مانند سایر بخش هایش طبل تو خالی است و بس.
در مورد دفاع از تمامیت ازضی و ذالک هم که گفتم. درست است ولی از لحاظ دین ما درست نیست. باید به هم دین خود کمک کنیم.
الان میشه گوره ناوگان آمریکا را از آبهای خلیج فارس کند. نمیگم 100 درصد تخریب بشند ولی 1 درصد تخریب کافیه که کل وهابی های پا پتی جا بزنند و دست از نسل کشی در بحرین بردارند.
===============

تشکرات ویژه من خدمت هموطنم جناب پاتریوت بابت نظرهایی که میدهند.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بنظر بنده بعنوان یک تعقیب کننده غیر حرفه ای اخبار

با ورود عربستان و امارات به صحنه سیاسی بحرین شرایط منطقه تا حد زیادی عوض میشه، میتوان گفت که بحرین بعنوان یک کشور، یا حداقل نظام سیاسی اون، دیگه وجود خارجی نداره و اتحادی(بقول کیهان) نامقدس متشکل از (بخصوص) عربستان و امارات و چند کشور دیگه این منطقه رو اشغال کردن. که این باعث میشه حتی همین کشورها هم دیگه شرایط قبل رو نداشته باشن و نیازمند برنامه ریزی تازه ای باشن برای ورود به صحنه جدیدی که براشون رقم خورده.

شاید به همین دلیل بود که امارات و شورای هماهنگی خلیج فارس به ناگهان و بدون اینکه هیچ امتیازی به دست آورده باشن از تمام ادعاهای 30 ساله اخیرشون (در همون موردی که خودتون میدونید) دست میکشن.

با توجه به سلسله رویدادهای بهم پیوسته ای که شاهدش بودیم و هستیم بنظر میرسه که اینا وارد بازی بزرگی شدن که شاید اگر به انتخاب خودشون بود صد سال وارد نمیشن، ولی خوب، بعد از وقایع سال گذشته در منطقه (حتی ایران) و حوادث جبهه حوثی ها، همچنین وقایع امسال کشورهای عربی، بخصوص مصر، اینا بقای خودشون رو در خطر جدی دیدن و دست به اقدام زدن.

حکومت مبارک در مصر یک تکیه گاه بزرگ برای این کشورها بود، با کنار رفتن اون اینا پشت خودشون رو بشدت خالی شده دیدن و تصمیم به اقدام گرفتن.

آمریکا هم در ابتدا بطور آشکار به اینها چراغ سبز نشون داد، حالا باید دید که آیا تا آخر باهاشون همکاری میکنه یا اینکه خوابهای اساسی براشون دیده باشه. ولی بنظر من سلسله حوادث مورد دوم رو بیشتر تایید میکنه.

-------------------------------------

اما کلامی با دوستان گرامی سایت که هنوز برای رد ادعای انقلابات مخملی در خاورمیانه و شمال آفریقا از این استدلال استفاده میکنن که فلانی و بهمانی نوکر آمریکا بودن و نمیاد نوکرشو برداره و از این حرفا ... (و این ترجیع بند کلامشون شده)

بیاین اینطور در نظر بگیریم که آمریکا به این نتیجه رسیده که نظامهای قبلی دیگه جواب مناسب نمیدن و نیاز به یک تغییر اساسی برای بیمه کردن سلطه همه جانبه خودش داره.

برادر مصطفی در بحث حکومتهای بی ثبات و نفوذ پذیری اونا این موضوع رو بخوبی توضیح دادن.

--------------------------------------

اما در مورد اینکه چرا این رهبران کشورهای مخمل زده افشاگری نمیکنن.

قضیه همون بحث وضعیت فوق العاده چند دهه ای در مصر هست، در حالی که نظام این کشور مدتها قبل با رژیم صهیونیستی پیمان صلح بسته بود و سفارتخانه این رژیم جعلی در این کشور ایجاد شده بود و در هر مناسبتی مسئولین دو کشور برای هم نرد عشق میباختن، نظام مصر میخواست وضعیت فوق العاده رو همچنان پس از چند دهه بخورد مردم مصر بده، که خوب کسی باور نمیکرد. (در حالی که در سوریه شرایط عکس هست)

حالا در نظر بگیرید که اینا با این وابستگی آشکارشون به آمریکا بخوان در مورد این انقلابات ادعا کنن که توطئه مثلاً آمریکا و غربه و بخوان روی این مسئله مانور بدن و برای مخالفینشون پیرهن عثمان کنن، کسی باور نمیکنه زیر بار نخواهد رفت.

------------------------------------

اما چند کلام با دوست عزیزم مصطفی که حق معلمی گردن من داره.

برادر جان! اگر در قضیه نفت و تسلط به نفت، فرض این باشه که قصد آمریکا از به دست آوردن منابع کشورهای نفت خیز، فروش نفت و به جیب زدن درآمد اون به نفع خودش باشه، حرف شما کاملاً درسته و چنین چیزی صحیح نیست.

ولی اگر فرض بگیریم که قصد آمریکا تسلط هر چه بیشتر بر منابع نفت و استفاده از این قدرت برای تاثیر گذاری بر سایر کشورهای جهان باشه چی؟

از سال 2001 که آمریکا حرکت جدیدش رو آغاز کرد چقدر صحنه سیاسی جهان (بخصوص اروپا) عوص شده؟ شما بیاد دارید که پس از فروپاشی شوروی و رها شدن غرب اروپا از خطر گسترش شوروی سیاستهای کلی اونها رو به مستقل شدن و بعضاً فاصله گرفتن از آمریکا میرفت (نمونش مستحکم کردن روابط اتحادیه اروپا و ایجاد پول واحد)، به عبارتی نقش آمریکا و نفوذ اون در مراکز تصمیم گیری اروپا رو به کاهش بود. سیاستمدارها و سیاستهای اون روز اروپا رو با حالا مقایسه کنید، چه راست مستقل چه بخصوص چپگراها. اینا وقتی دیدن که منابع انرژی در دستان آمریکا قرار گرفته (یا کم کم قرار میگیره) مجبور شدن خودشون رو هر چه بیشتر با آمریکا هماهنگ کنن.

البته این تنها یک مثال بود و سایر کشورهای مصرف کننده انرژی هم هستن، مثل چین یا کشورهای شرق آسیا.

بنظر من تسلط (غیر مستقیم) بر منابع انرژی جهان یعنی تسلط (غیر مستقیم) بر کل جهان.

حالا بهر حال یک این هم یک نظری هست، بنظر من این همه فعالیت و موش دواندن آمریکا در مناطق نفت خیز برای رضای خدا یا اتلاف منابع نیست و اینا سرمایه گذاری که میکنن برای این هست که بعداً سودش رو برداشت کنن.

و در مورد بقول شما عناصر خودسر که مغز خر گاز زدن، آخه برادر شما دیگه چرا؟! شما هم همون حرفای "چیز" اینا رو که میزنی، این بنده خداها، این مجاهدین مخلص در عزا و عروسی و بدست دشمن و حالا هم دوست باید قربونی بشن!

در همه جایی و در بین همه گروهی ممکنه افراد نامطلوب پیدا بشه، بعضی وقتها هم اشتباهات سهوی رخ میده (اون هم در این روزگار پر حادثه)، همه رو که نباید به یه چوب زد!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]رهبر فرمودند: افراط نگفتند سکوت فرمودند: افراط [/quote]

سلام بر عزيزان
بنده به سختي تونستم مطالب 3صفحه ي آخر رو سريع بخونم اما راستش با اين حرف(و برخي ديگر) پاتريوت موافقم و البته نمي تونم قبول كنم كه اين ها نقشه اي براي يك طرح جديد عليه ايران و منطقه باشند.(آقا مصطفي گل! ببخشيدا...)
البته احتمال انقلاب هاي مخملي ابدا رد نمي كنم بلكه بطور قويتر اين احتمال رو از جانب ايران ميدم... :cry:
اگر توجه كنيد به ميزاني كه كشورها با ايران در ارتباط هستند انقلابي رخ نداده...(فعلا) كه اين خودش بحثي ديگر ميطلبه كه از حوصله حداقل من خارجه...
[b]خيلي از اينكه همگي سخنان رهبر رو اصل قرار ميديد خوشحالم و مطمپنم اينطوري ما در هر لحظه متفق و متحديم.[/b]
بنده شخصا معتقدم كه ايران نبايد به هيچ وجه گزينه نظامي در پيش بگيره بلكه فقط آماده بشه كافيه فعلا... اما... مهم تر از گزينه ي نظامي ابهت و مقبوليت اين انقلاب پيش شيعيان هست! كه نبايد از دست بره و براي رسيدن به اين مقوله تلاش و فكر زيادي بايد هزينه كرد... شايد هم حمله هايي نقطه اي بد نباشه(بدون استفاده از نيروي انساني) كه فعلا دربارش صحبت نمي كنيم.
[color=red](البته يك رزمايش آبي خاكي اساسي رو اين وسط قوييا به سران و امراي سياسي نظامي كشور پيشنهاد ميدم.)[/color]

اما اينكه خود سران عرب به اين مقوله هاي احتمالي آگاهي داشته باشند و به هر دليلي نخواهند افشاگري كنند كاملا مخالفم! انگار غربي ها رو ... گير آورديم!

آقا مصطفي شما هم يكم بخواب خسته اي... :cry:
موفق و شاد باشيد.
ياعلي

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]اما چند کلام با دوست عزیزم مصطفی ...
برادر جان! اگر در قضیه نفت و تسلط به نفت، فرض این باشه که قصد آمریکا از به دست آوردن منابع کشورهای نفت خیز، فروش نفت و به جیب زدن درآمد اون به نفع خودش باشه، حرف شما کاملاً درسته و چنین چیزی صحیح نیست.

ولی اگر فرض بگیریم که قصد آمریکا تسلط هر چه بیشتر بر منابع نفت و استفاده از این قدرت برای تاثیر گذاری بر سایر کشورهای جهان باشه چی؟

از سال 2001 که آمریکا حرکت جدیدش رو آغاز کرد چقدر صحنه سیاسی جهان (بخصوص اروپا) عوص شده؟ شما بیاد دارید که پس از فروپاشی شوروی و رها شدن غرب اروپا از خطر گسترش شوروی سیاستهای کلی اونها رو به مستقل شدن و بعضاً فاصله گرفتن از آمریکا میرفت (نمونش مستحکم کردن روابط اتحادیه اروپا و ایجاد پول واحد)، به عبارتی نقش آمریکا و نفوذ اون در مراکز تصمیم گیری اروپا رو به کاهش بود. سیاستمدارها و سیاستهای اون روز اروپا رو با حالا مقایسه کنید، چه راست مستقل چه بخصوص چپگراها. اینا وقتی دیدن که منابع انرژی در دستان آمریکا قرار گرفته (یا کم کم قرار میگیره) مجبور شدن خودشون رو هر چه بیشتر با آمریکا هماهنگ کنن.

البته این تنها یک مثال بود و سایر کشورهای مصرف کننده انرژی هم هستن، مثل چین یا کشورهای شرق آسیا.

بنظر من تسلط (غیر مستقیم) بر منابع انرژی جهان یعنی تسلط (غیر مستقیم) بر کل جهان.

حالا بهر حال یک این هم یک نظری هست، بنظر من این همه فعالیت و موش دواندن آمریکا در مناطق نفت خیز برای رضای خدا یا اتلاف منابع نیست و اینا سرمایه گذاری که میکنن برای این هست که بعداً سودش رو برداشت کنن. [/quote]
شما بزرگواري.
فرمايش شما رو بنده هم قبول دارم.
اتفاقاً در اين زمينه، كسينجر دكترين بسيار معروفي رو هم تبيين كرده كه البته متعلق به اين دهه هم نيست.
به همين دليل بنده موضوع نفت رو مهم ارزيابي كردم. لكن هرميزان هم به اين مسئله عنايت داشته باشيم، باز هم نمي‌شه براي تحركات نظامي، عامل انرژي رو به عنوان محرك اصلي مدنظر قرار داد. همون‌طور كه عرض شد، نفت و بطور كلي انرژي، بار منافع رو در قبال مصارف بيشتر مي‌كنه و يك عامل محرك جانبي محسوب مي‌شه. ولي به هيچ‌وجه نمي‌شه اون رو به عنوان عامل اصلي درنظر گرفت. ضمن اينكه عملاً منابع انرژي خاورميانه در اختيار ايالات متحده بوده و هست. كافيه نگاهي به فهرست اعضاي اوپك بياندازيم تا ببنييم جز ايران، كدوم يك رو در مشت خودش نداره! آيا مثلاً درصورت صلاحديد امريكا، عربستان مي‌تونه سياستي مجزا رو به اجرا بذاره؟ يا قطر و بحرين؟ يا كويت؟

به همين دليل هم عرض مي‌كنم نبايد به تحليلي سطحي كه همانا تسلط بر منابع انرژي خاورميانه (و يا به باور برخي، غارت منابع نفتي!) هست، بسنده كنيم و بايد به دنبال عوامل و محرك‌هاي قوي‌تري بگرديم؛ محرك‌هاي اصلي.

[quote]و در مورد بقول شما عناصر خودسر که مغز خر گاز زدن، آخه برادر شما دیگه چرا؟! شما هم همون حرفای "چیز" اینا رو که میزنی، این بنده خداها، این مجاهدین مخلص در عزا و عروسی و بدست دشمن و حالا هم دوست باید قربونی بشن!

در همه جایی و در بین همه گروهی ممکنه افراد نامطلوب پیدا بشه، بعضی وقتها هم اشتباهات سهوی رخ میده (اون هم در این روزگار پر حادثه)، همه رو که نباید به یه چوب زد![/quote]
شايد شما عناصر خودسر رو درست تعريف نفرمودين!
عناصر خودسر، همونايي هستن كه آقا در نماز جمعه‌ي 29 خرداد فرمودن خون به دل رهبري مي‌كنن. همونايي كه با عدم تبعيت از قوانين، باعث چسبانده شدن هزاران برچسب به امت حزب‌الله و بسيج مي‌شن! همونايي كه همواره اطاعت از رهبري، ورد كلامشونه، ولي در عمل ذره‌اي تبعيت از فرمان رهبر ندارن. يعني كساني كه قانون رو تفسير به رأي مي‌كنن و خودشون رو فراي قانون مي‌دونن!

بهتره قضيه رو بازش نكنيم. ولي بنده همه رو به يه چوب نزدم و فكر كنم از عرض بنده، برداشت اشتباهي فرمودين.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آقا مصطفی بیاین شبکه های که از طرف ایران به خارج و داخل پخش می شن رو مثله یه زنجیر وصل بر هم در نظر بگیریم...
مطمئنا هدف اول صدا و سیما جهت دهی به این انقلاب ها در راه اهداف خودمونه دیگه؟؟؟ درسسته؟
خوب برای اینکار باید از رسانه های خارجی مون مثه پرس تی وی کمک بگیریم...حالا هدفمون اینه که یه جوری این انقلابو اسلامی اعلام کنیم ....یعنی به اون جوونی که تو خیابونه تو بحرین بفهمونیم که بابا تویی که مسلمونی تویی که زیره باره ظلمی می تونی یه انقلاب اسلامی داشته باشی...خوب مطمئنا وسط تظاهرات که نمی تونیم تو تلوزیونمون بگیم (پرس تی وی) که آره آقای جوون بحرینی تو از طرف آمریکا اجیر شدی... تو الان توی planb آمریکایی یا فردا توی planc آمریکایی..خود مطمئنا اینا رو نمی شه تو یه رسانه جمعی گفت...اگه یه بحرینی یه همچین چیزایی بشنوه که سریع تلویزیون رو خاموش میکنه تازه همیشه تو ذهنش می مونه که آره این شبکه که انقلاب ما رو زیره سوال برد ایرانی بود....
امید وارم منظورمو در مورد این قبیل شبکه ها رسونده باشم..
حالا می مونه شبکه هایی که برای داخلیا پخش می شه حالا از اینکه کلی این طرز فکر که آره این ثمره انقلاب ما بوده بعد از سی سال و.. چقدر تو روحیه مردم تاثیر داره بگزریم...
ولی حداقلش اینه که رسانه های ما نمی تونن 2 جور خبر پخش کنن یعنی همون چیزی که به او ن بحرینیه میگیم باید به مردم خودمون هم بگیم...
به نظر من در کل بیس کاره صدا سیما خوبه فقط بعضی وقتا افراطو تفریط می کنه که البته می شه ازش گذشت...
با تشکر...

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]بله. بنده به چنين امري معتقدم و مستندات اون بارها در همين تاپيك و تاپيك‌هاي مشابه و حتي اخبار خود ايران اومده.
اساساً اگه به سرمنشاء اين موج‌هاي بوجود اومده توجهي داشته باشين و به جاي تك تك نگاه كردن اين كشورها، مجموع رو در نظر بگيرين، شما نيز به اين نتيجه خواهيد رسيد.[/quote]

مثلا کدوم کشور؟ بحرین؟ لیبی؟ مصر؟ یمن؟ کدومش؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]بله. بنده به چنين امري معتقدم و مستندات اون بارها در همين تاپيك و تاپيك‌هاي مشابه و حتي اخبار خود ايران اومده.
اساساً اگه به سرمنشاء اين موج‌هاي بوجود اومده توجهي داشته باشين و به جاي تك تك نگاه كردن اين كشورها، مجموع رو در نظر بگيرين، شما نيز به اين نتيجه خواهيد رسيد.[/quote]

مثلا کدوم کشور؟ بحرین؟ لیبی؟ مصر؟ یمن؟ کدومش؟[/quote]
دوست عزيز سوال شما خيلي كليه و جواب بسيار مفصلي ميخواد كه قبلآ به ترتيب تو تاپيكهاي حوادث تونس ٬ حوادث مصر و همين تاپيك بطور مفصل مطرح شده. حتي ميتونيد به تاپيك انقلابهاي مخملي هم مراجعه كنيد.بطور قطع شما نبايد توقع داشته باشيد كه مطالب ذكر شده توسط آقا مصطفي تو تاپيكهاي قبل دوباره تكرار بشه كه خودش ميشه يه تاپيك 10 صفحه اي!!!

اما در مورد اون دسته از دوستاني كه عاشق كوبيدن به طبل جنگ آن هم از نوع افراطي اش هستند بايد بگم كه ما الان داريم تو زمين دشمن بازي ميكنيم.طرح و نقشه مال اوناس و سالها چه از لحاظ تئوري و چه از لحاظ عملي براش زحمت كشيدند.الان وقت انتقام گيري و تصفيه حساب با يه مشت حاكم فاسد عربي و دار و دستشون نيست.زمان٬ زمان تفكر عميق براي گرفتن بهترين تصميم كه حداكثر منافع مارو تامين كنه هست.شايد بد نباشه گريزي هم به ديدگاه غربيها در اين مسئله بزنيم:
من اين پستو تو تاپيك قبليم گذاشته بودم كه بعد از ادغام شدن با اين تاپيك فكر كنم بعضي از دوستان اونو نخونده باشند به هر حال از اين تكرار معذرت ميخواهم.
روزنامه گاردين در اين باره تحليل جالبي نوشته كه تقريبآ ميشه اونو به عنوان كل ديدگاه غرب نسبت به اين موضوع دونست:

[size=18]کشورهای غربی از وقوع جنگ میان جمهوری اسلامی ایران و کشورهای عربی حوزه خلیج فارس نه تنها نگران نیستند بلکه به آن تمایل دارند زیرا معتقدند در صورت وقوع چنین جنگی اولا ایران مشغول جنگ خواهد شد و پیشرفت فعلی آن متوقف می شود و از سوی دیگر نیز کشورهای عربی حوزه خلیج فارس که نفت خیز هستند به میدانی جدید برای لشکرکشی تمام عیار ارتش های اشغالگر غربی تبدیل خواهد شد. ضمن آنکه با وقوع چنین جنگی موضوع اعتراضات عربی دگرگون شده و به بهانه ورود ایران به این کارزار، اعتراضات کنونی را به بدترین شکل ممکن سرکوب خواهد کرد.[/size]

حالا ممكنه بعضي از دوستان اين تحليل رو از روي ترس غربي ها از اقدام نظامي ايران بدونند كه به نحوي غير مستقيم سعي ميكنه ايران رو از انجام اقدام عملي منصرف كنه!!
بعضي ها هم ممكنه اين تحليل رو در كنار روند اتفاقات چند سال قبل گذاشته و به دامي كه طراحان براي كشورمون پهن كردن پي ببرند.
به هر صورت هر نوع برداشتي از اين تحليل چند خطي برميگرده به ساختار ذهني و تجربه هاي عملي هر فرد.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام به دوستان عزیز
یانکی ها در هر شرایطی دوستانی در این منطقه داشتن و دارن؛ بحث بر سر بود یا نبود این قسم از روابط در خاورمیانه نیست بحث بر سر اینه که در حال حاضر چه کاری از دست این دوستان برمیاد البته مقصودم کار موثره. طبیعتا مصر حال حاضر نمی تونه بقدر مصر زمانه دیکتاتوری مبارک همراه موثر و جالب توجهی برای یانکی ها باشه و تا اون حد وفاداری نشون بده به منافع یانکی ها و دوستانشون. درباره تونس هم الان خبرهایی رو که گاه و بیگاه من میشنوم از موضع گیری های سران مخالفینشون و یا به هر حال رهبرانی که در سطح جامعه تحصیلکرده و نخبه تونس محبوبیتی دارن اتفاقا همین آقای الغنوشی که از تبعید برگشته برغم همه اون هارت و پورت هایی که کردن که ما آقای ... نیستیم و از این قبیل حرف ها الان دارن حرف های دلشونو میزنن و سیگنال هایی می دن که دال بر اینه که موازنه خاورمیانه ای رویایی یانکی ها بسرعت بسود ایران در حال تغییره. خوب: این کابوس یانکی هاست! ایران بی شلیک حتی گلوله ای در دو دهه اخیر حالا داره در نهایت متانت و وقار و تنها با تکیه به نفوذ معنوی و عقلایی خودش در بطن جوامع منطقه بویژه اعراب و بوِیژه نسل های جوان این ملل توانایی خودش رو، نظم مورد نظر خودش رو و اون شبکه نفوذ خودش رو که وجهه ای مردمی و انسانی داره به رخ یانکی هایی میکشه که مردم این ناحیه از جهان ازشون انزجار دارن. حال چه بخشی از این تحولات آلوده به لابی بازی ها و کثافتکاری های امنیتی یانکی ها و اذنابشون باشه و چه نباشه: مهم اینه که این کوشش های مذبوحانه نتونسته تا این لحظه بازی رو بسود اونا تغییر بده. موضوع نفت رو هم دوستان دارن خیلی بزرگش می کنن: شما به ده سال دیگه ایران فکر کنید که دست کم ممکنه 10 تا نیروگاه هسته ای داشته باشه آیا در چنین شرایطی کشوری مثل ایران باز هم به فروش سنتی نفت ادامه میده!؟ همین رو شاید بشه برای کشورهای دیگه خاورمیانه هم پیش بینی کرد. اتفاقا من یاد سخن سید حسن نصرالله میوفتم در جنگ 33 روزه که گفت کارهایی که این یانکی ها و دوستانشون می کنن شبیه اینه که اون افراد خیلی قدرتمند و سایه پشت سرشون در مهمانی و مستی خودشون نشستن و شرط بندی کردن و اینها هم نوکر اون افراد هستن و مجری این شرط بندی ها! آقایون! کارایی که یانکی ها طی 30 سال گذشته کردن از خیلی جهات بی بازده و حتی مضحک بوده و گاه نتایج معکوس برای اونها به بار آورده. موج حقیقی بیداری در ملل عربی منطقه بوضوح دیده میشه شاید امروز اونو آرام کنن یا مهار کنن یا از این قبیل ... اما فردا روزی رو می خوان باهاش چی کار کنن. امروز مردم در بحرین به خاک و خون کشیده میشن و با دست های خالی به جنگ تانک های آل سعود میرن اما فردا این آل سعود هستن که باید مفری برای نجات خودشون از دست مردم خشمگین پیدا کنن.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]سلام به دوستان عزیز
یانکی ها در هر شرایطی دوستانی در این منطقه داشتن و دارن؛ بحث بر سر بود یا نبود این قسم از روابط در خاورمیانه نیست بحث بر سر اینه که در حال حاضر چه کاری از دست این دوستان برمیاد البته مقصودم کار موثره. طبیعتا مصر حال حاضر نمی تونه بقدر مصر زمانه دیکتاتوری مبارک همراه موثر و جالب توجهی برای یانکی ها باشه و تا اون حد وفاداری نشون بده به منافع یانکی ها و دوستانشون. درباره تونس هم الان خبرهایی رو که گاه و بیگاه من میشنوم از موضع گیری های سران مخالفینشون و یا به هر حال رهبرانی که در سطح جامعه تحصیلکرده و نخبه تونس محبوبیتی دارن اتفاقا همین آقای الغنوشی که از تبعید برگشته برغم همه اون هارت و پورت هایی که کردن که ما آقای ... نیستیم و از این قبیل حرف ها الان دارن حرف های دلشونو میزنن و سیگنال هایی می دن که دال بر اینه که موازنه خاورمیانه ای رویایی یانکی ها بسرعت بسود ایران در حال تغییره. خوب: این کابوس یانکی هاست! ایران بی شلیک حتی گلوله ای در دو دهه اخیر حالا داره در نهایت متانت و وقار و تنها با تکیه به نفوذ معنوی و عقلایی خودش در بطن جوامع منطقه بویژه اعراب و بوِیژه نسل های جوان این ملل توانایی خودش رو، نظم مورد نظر خودش رو و اون شبکه نفوذ خودش رو که وجهه ای مردمی و انسانی داره به رخ یانکی هایی میکشه که مردم این ناحیه از جهان ازشون انزجار دارن. حال چه بخشی از این تحولات آلوده به لابی بازی ها و کثافتکاری های امنیتی یانکی ها و اذنابشون باشه و چه نباشه: مهم اینه که این کوشش های مذبوحانه نتونسته تا این لحظه بازی رو بسود اونا تغییر بده. موضوع نفت رو هم دوستان دارن خیلی بزرگش می کنن: شما به ده سال دیگه ایران فکر کنید که دست کم ممکنه 10 تا نیروگاه هسته ای داشته باشه آیا در چنین شرایطی کشوری مثل ایران باز هم به فروش سنتی نفت ادامه میده!؟ همین رو شاید بشه برای کشورهای دیگه خاورمیانه هم پیش بینی کرد. اتفاقا من یاد سخن سید حسن نصرالله میوفتم در جنگ 33 روزه که گفت کارهایی که این یانکی ها و دوستانشون می کنن شبیه اینه که اون افراد خیلی قدرتمند و سایه پشت سرشون در مهمانی و مستی خودشون نشستن و شرط بندی کردن و اینها هم نوکر اون افراد هستن و مجری این شرط بندی ها! آقایون! کارایی که یانکی ها طی 30 سال گذشته کردن از خیلی جهات بی بازده و حتی مضحک بوده و گاه نتایج معکوس برای اونها به بار آورده. موج حقیقی بیداری در ملل عربی منطقه بوضوح دیده میشه شاید امروز اونو آرام کنن یا مهار کنن یا از این قبیل ... اما فردا روزی رو می خوان باهاش چی کار کنن. امروز مردم در بحرین به خاک و خون کشیده میشن و با دست های خالی به جنگ تانک های آل سعود میرن اما فردا این آل سعود هستن که باید مفری برای نجات خودشون از دست مردم خشمگین پیدا کنن.[/quote]
برادر عزیزم اون چیزی که نتیجه انقلاب رو تغییر میده اراده مردمه نه نیروی نظامی! :cry:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوست عزیزم جناب تامکت اسپارو
مگر من جز این عرض کردم؟ اون گفته دبیرکل حزب الله رو هم برای این نقل کردم که بیاد بیاریم که جوونای حزب الله چی داشتن و صهیونیست با چه ماشین عظیم جنگی اومدن جلو! فراموش که نکردید؟
موضوع جالب توجه اینه که ظاهرا برخی دوستان در این تاپیک نسبت به اراده مردم و نیت اونها هم مشکوک هستن!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]دوست عزیزم جناب تامکت اسپارو
مگر من جز این عرض کردم؟ اون گفته دبیرکل حزب الله رو هم برای این نقل کردم که بیاد بیاریم که جوونای حزب الله چی داشتن و صهیونیست با چه ماشین عظیم جنگی اومدن جلو! فراموش که نکردید؟
موضوع جالب توجه اینه که ظاهرا برخی دوستان در این تاپیک نسبت به اراده مردم و نیت اونها هم مشکوک هستن![/quote]

حق با شماست جناب پاتریوت مطمئنا اراده مردم بحرین بر ارتش سوسمار خورها غلبه خواهد کرد :cry:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.