Recommended Posts

با در نظر گرفتن روند حوادث بنظر میرسه در لیبی برنامه این بوده که دولت و مخالفان مسلح به هم مشغول بشن و خوب نفس هم رو بگیرن، در عین حال رسانه ها افکار عمومی رو در این مدت برای آغاز حمله آماده بکنن و بعد عملیات نظامی و اشغال آغاز بشه.

نه دولت توان مقاومت قابل توجه داره و نه ملت آشوب زده و وحشت زده توان و انگیزه مقابله با اشغال خارجی رو در خودش میبینه.

بحرین هم گویا دربست به عربستان تحویل داده شده و از این به بعد باید اون رو یکی از ایالات یا استانهای عربستان دونست، خدا به شیعیان مظلوم این کشور کمک کنه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بعد من وقتي مي‌گم دوستان بزرگوار اسير خبرسازي‌ رسانه‌هاي داخلي هستن، متهم به هزار و يك مسئله مي‌شم!

عزيزان دل! شما كه اينطور با آب و تاب، لينك خبري مي‌دين و بنده رو محكوم مي‌فرمايين، آيا خود اين شبكه‌ها رو ديدين؟
مي‌فرمايين از الجزيره گفته! كساني كه الجزيره رو دنبال مي‌كردن، مي‌ديدن چطور ساعت به ساعت، شهرها دست به دست مي‌شد؛ حتي در همون اوايل! اينا رو تلويزيون ميومد بگه؟‌ رسانه‌ها چطور؟

تازه يه چند روزي هست كه داره اينطور خبر مي‌گه؛ اونهم تازه جانبدارانه كه مثلاً نيروهاي قذافي ادعا كرده‌ان كه اين شهر رو گرفتن! بعد با انقلابيون مصاحبه مي‌كرد و اونا مي‌گفتن نخير! ما كنترل اين شهر رو هنوز داريم و اونا چرت گفتن!!

عزيز من!
از روز اول درگيري‌هاي مسلحانه، دقيقاً اوضاع به همين ترتيب بود! حتي من در همين تاپيك، در صفحات ابتدايي عرض كردن كه هنوز هم در بنغازي، درگيري دو طرف هست و الجزيره داره نشونش مي‌ده (الان رو نمي‌دونم! اين قضيه مالي يكي دو هفته پي بود!). همون شهري كه تلويزيون و رسانه‌هاي داخلي، مطلقاً در اختيار انقلابيون مي‌ذاشتن و حتي خبر مي‌دادن كه 70%!!!!! ليبي رو انقلابيون بدست آوردن!!

وقتي به شما مي‌گم كه منابع‌تون رو يكم بازتر در نظر بگيرين، منظور اين نيست كه برين رسانه‌هاي داخلي رو كه اخبارشون رو از صدا و سيما مي‌گيرن رصد بفرمايين! چون همه‌شون يه حرف رو مي‌زنن! حتي نميان ببينن الجزيره چي گفته! خيلي از گزارش‌هاي الجزيره رو تلويزيون ايران نگفت!! ابتدا سعي مي‌كرد مثل جنگ 33 و 22 روزه و حتي جنگ امريكا و عراق، فقط پيشروي‌ها و پيروزي‌هاي يك طرف و شكست‌ها و جنايات طرف ديگه رو بگه! ولي بعد كه ديد يكم وزنه به سمت نيروهاي قذافي سنگين‌تر شده و ديگه همه‌ي شبكه‌ها دارن از اين موضوع حرف مي‌زنن، مجبور شد كه كوتاه بياد و يكمم خبر پيشروي‌هاي قذافي رو بگه! البته طبق معمول با تبليغ فراوان!
تقريباً ترجيع‌بند فرمايشات صدا و سيما اين بود كه «انقلابيون دارن آماده مي‌شن كه به طرابلس حمله كنن»! اين موضوعي بود كه هر روز عنوان مي‌شد!!!

=============================

البته فكر كنم ديگه بحث در اين خصوص بي‌فايده باشه!!

چون دوستان گارد گرفتن و در اين شرايط، بحث به جدل تبديل مي‌شه و جدل هم بي‌نتيجه‌اس!!

مادامي كه دوستان، حسن نظر و حسن نيتي در بحث كردن نداشته باشن و بحث براشون، حالت آموزنده و اصلاح كننده‌ي معلوماتشون رو نداشته باشه و صرفاً بحث بفرماين كه از موضع‌شون دفاع كنن، بحث كردن نتيجه‌اي به همراه نداره و فقط صحفات تاپيك رو الكي زياد مي‌كنه.

پس اگه شرايط بر همين منوال باشه، بعيد مي‌دونم تو اين تاپيك نظري بدم؛ مگه اينكه بحث خاصي پيش بياد يا دوستان رويه‌شون رو تغيير بدن يا دوستاني وارد بحث بشن كه تعصبات بيجا روي موضوع نداشته باشن تا بشه در كنار بحث، از معلومات دوستان استفاده نمود.

=============================

در پايان دعا مي‌كنم روزي رو ببينم كه دوستان، به جاي پذيرش و تبليغ هر حرفي، ابتدا منبعش رو مورد بررسي قرار بدن و براي هر حرفي كه مي‌شنون، منبع مطالبه كنن و حقيقتاً اهل تحقيق باشن تا ايراني آگاه و فارغ از تبليغ و شعار داشته باشيم!

البته همين الان هم به دوستان برمي‌خوره و دوباره مي‌فرماين فلاني خودش رو عقل كل مي‌دونه و منبع ايران مي‌دونه و بقيه رو چنين و چنان!!
ان شاءالله كه دوستان درست مي‌فرماين و بنده اينطوريم.
الله اعلم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام بر عزيزان
خبر فوق داغ بالاخص خدمت آقا مصطفي:
من داشتم اتفاقي روزنامه ي ايران در تاريخ 30 آبان رو مي خوندم نكته ي بسيااار زيبايي درش بود كه اميدوارم حجت رو تمام كنه!!!

در صفحه ي 3 اين روزنامه در انتهاي صفحه مطلبي نقل قول از مشاور مقام معظم رهبري گفته كه بخشي رو براتون ميزارم:
يكشنبه 30 آبان شماره4655

علي اگبر ولايتي در ادامه خاطر نشان كرد: آمريكايي ها ده ها كودتا در سراسر جهان راه انداختند از جمله كودتاي 28 مرداد! آخرين دخالات هايشان نيز مربوط به سومالي عراق و سودان و افغانستان است. تمركز عمده آمريكايي ها الان بر روي كشورهاي اسلامي است. [b]آن هم به دليل انفجار [color=red]بيداري اسلامي[/color] . البته كم كم آثار شكست در حركت هاي آمريكا نمايان مي شود.[/b]

حالا هركي مي خواد برداشت كنه!!! :mrgreen:

اما بايد بگم ايول خووب برنامه ريزي كردن ولي بد سوتي دادن! آخه من لو دادم...

يانكي ها بسوزيد...

موفق و شاد باشيد.
ياعلي

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام
تعجب میکنم چرا دوستان چسبیدن به صدا سیما و...
دوستان اگه واقعا دنبال حقیقت این قضایا هستن باید یه خورده به مصرو تونس نگاه کنن ببینن الان شرایط اونجا چطوره...
ببینن الان اونجا چه قدر اوضاع به نفع ماست چه قدر به نفع آمریکا...
اصلان چیزی تغییر کرده؟
اون آدما که اون وسط تو میدون بودن الا ن کجان...
فک کنم بشه با توجه به اون ور حوادث لیبی و بحرین رو بهتر تحلیل کرد...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسمه تعالی

با سلام

بالاخره یکی از دوستان عزیزمون بیاد ما رو توجیه درست و حسابی کنه

که بالاخره شبکه خبرگزاری(یا بهتر بگیم شبهه پراکنی) الجزیره خوبه یا بد؟؟؟!!!

خبرگزاری که سالهاست در اغلب و قاطبه موارد رسالتش بعنوان یکی از اقمار شبکه رسانه ای جهانی استکبار پشتیبانیش از "بن لادن و طالبان" و " وهابیت " و "گروهک ملحد ریگی" و " سپاه صحابه " جنایتکار پاکستان و همچنین دشمنی محرزش نسبت به تشیع و انقلاب اسلامی و حزب الله لبنان و حماس مبرهن هست.

حالا این وسط ممکنه رسانه های داخل ما هم ملاحظات و جنگ رسانه ای رو درست برعکس الجزیره و العربیه و بی بی سی و سی ان ان و فاکس نیوز و رویترز و .... لحاظ کرده باشن و برای تحقق اهداف به دامن زدن تبلیغات که منجر به باور و تقویت طرف درگیر در لیبی که مستقیم و غیر مستقیم بطور رسانه ای ازشون حمایت میشه باشه که در جنگ رسانه این طبیعیه.و اتفاقاً الجزیره و دیگر همقطاراش که ذکر شد هم همین رویه رو دارند.

ولی از همه اینها گذشته بیخود نیست که علمامون تاکید دارن ماهواره چون مفسده داره و ممکنه ابتدا در برخی اجزاء و بعد در آتی در کلیت باعث انحراف بشه لذا اشکال شرعی داره :mrgreen: .

یا علی مدد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با تشكر از تيزبيني جناب MKE و مهمتر از اون، ذكر دقيق منبع كه كار بنده رو در يافتن اصل مطلب كمك فرمودن، ابتدا بهتره متن كامل فرمايشات ايشون رو بذارم :

----------------------------------------

مشاور رهبر معظم انقلاب در امور بين‌الملل در ارزيابي وضعيت كنوني نظام استكباري و مشخصاً امريكا گفت: بايد اين موضوع را واقع‌گرايانه تحليل كنيم. امريكاي امروز ديگر قدرت سياسي و نفوذ امريكاي بعد از جنگ جهاني دوم را ندارد.
علي‌اكبر ولايتي در ادامه خاطرنشان كرد: امريكايي‌ها ده‌ها كودتا در سراسر جهان راه انداختند؛ از جمله كودتاي ‌٢٨ مرداد. آخرين دخالت‌هاشان نيز مربوط به سومالي، عراق، افغانستان و سودان است. تمركز عمده‌ امريكايي‌ها الآن بر روي كشورهاي اسلامي است، آن هم به دليل انفجار بيداري اسلامي. البته كم‌كم آثار شكست در حركت‌هاي امريكا نمايان مي‌شود. در گذشته كسي جلودار امريكا نبود، ولي امروزه مردم فقير افغانستان آنها را زمينگير كرده‌اند. زير سرنيزه 70 هزار امريكايي در عراق و بعد از هزينه كردن ‌٥/ ‌٢ تريليون دلار، يعني ‌٢٥٠٠ ميليارد دلار، شما مي‌بينيد كه انتخابات انجام مي‌شود و دولت تشكيل مي‌شود؛ آن هم دولتي كه امريكايي‌ها نمي‌خواستند تشكيل شود. اين نشان مي‌دهد كه مردم عراق و افغانستان با وجود همه‌ صدماتي كه ديده‌اند، اما قوت بيداري اسلامي موجب شده جلوي امريكايي‌ها بايستند. اين‌ها نشانه افول امريكا و استكبار است.
وي همچنين عنوان داشت: با اين اوصاف، امريكايي‌ها نه‌تنها قدرت بعد از جنگ جهاني دوم را ندارند، بلكه حتي قدرت زمان رئيس‌جمهوري ريگان را هم از دست داده‌اند. امريكايي‌ها فروپاشي شوروي و اتفاقات پس از آن را به حساب خودشان گذاشتند ولذا آقاي بوش گفت كه در دنيا يك ابرقدرت وجود دارد و آن هم امريكا است، اما الآن در وضعيتي قرار دارند كه ‌٦٠٠ ميليارد دلار اسكناس بدون پشتوانه وارد جامعه كرده‌اند.

----------------------------------------------

بعلت احترامي كه براي جناب ولايتي قائلم، از تحليل فرمايشات ايشون مي‌گذرم.
ولي مستنداتي كه ايشون براي بيداري اسلامي فرمودن، با چيزي كه دوستان و صدا و سيما مدنظرش هست، كاملاً متفاوته.

اي كاش جناب MKE بزرگوار، اصل كلام ايشون رو جستجو مي‌كردن و بدست مي‌آوردن.
با جستجويي ساده، اصل مصاحبه رو پيدا كردم كه تقديم دوستان عزيز مي‌كنم :

http://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=10610

همون‌طور كه ملاحظه مي‌فرمايين، ايشان هم موج بيداري اسلامي رو بصورت تاريخچه‌اي بيان فرمودن و تا به امروز گسترشش دادن. البته اشاره به افغانستان و عراق، به نظر من بيشتر جنبه‌ي تبليغاتي داشت تا اصل كلام. چرا كه طالبان و يا حامد كرزاي حتي اگه پيروز هم بشن، نشان از بيداري اسلامي نيست! پيروزي شيعيان در انتخابات عراق هم كه مشخصاً بعلت ساختار جمعيتي شيعه هست و اتفاقاً پيروزي هم در انتخابات با جناح سكولار شيعه؛ يعني اياد علاوي بود. ولي كليه‌ي احزابي كه در انتخابات شركت كردن، براي مشاركت در دولت عراقي شركت كردن كه ليبرالي هست!

عراقي‌ها، برخلاف فرمايش جناب ولايتي از زير سرنيزه‌ي امريكايي‌ها بيرون نيامدن و انتخابات برگزار نكردن! اين امريكا بود كه نظام ليبرال دموكراسي رو در عراق و افغانستان حاكم كرد و قانون اساسي اين دو كشور هم به تأييد مشاورين امريكايي نگاشته شد و اصول حاكم بر اين دو كشور هم اصول ليبرال دموكراسي هست.

پس بيان چنين مطالبي، بيشتر جنبه‌ي تبليغي داره كه البته كاربردش هم در سياست خارجه مشخصه.

ولي «بيداري اسلامي» كه مد نظر شما هست، اين مورد نيست دوست بزرگوار.
بالعكس، بر روي اين حركت‌ها و جنبش‌هاي اخير منطقه، اسم بيداري اسلامي رو گذاشتن و گويي شما رو شرطي كر‌ده‌ان كه هر حركت كشورهاي مسلمان (حتي اگه گروه‌هاي كمونيستي و ساير گروه‌هاي ليبرال و سكولار مشوق و محركش بوده باشن)، بيداري اسلامي محسوب مي‌شه!

حال اينكه مفاهيم بيداري اسلامي كه رهبر معظم انقلاب در پيامشون به كنگره‌ي عظيم حج فرمودن، چيز ديگري است :

http://farsi.khamenei.ir/message-content?id=10590

البته براي اينكه دوستان بل نگيرن و نگن كه «بفرما! تو اينجام گفته مسلمانا بايد فلان كنن و چنان و الان مسلمونا ريختن حاكمان فاسد رو برداشتن؛ پس به دستور آقا بوده»، بهتره با جستجويي ساده، ساير پيام‌هاي ايشان به كنگره‌ي عظيم حج در سال‌هاي گذشته رو كه با يه كليك ساده و تغيير سال (كه در سمت چپ به سادگي در دسترسه) پيدا فرموده و مطالعه بفرماين. مثل پيام سال 88 :

http://farsi.khamenei.ir/message-content?id=8436

همون‌طور كه ملاحظه مي‌فرمايين، رهبر معظم انقلاب، كاملاً سخنان آينده نگرانه و به عبارتي استراتژيكي و چشم‌اندازي مطرح فرمون؛ برخلاف فرمايش برخي دوستان كه انتظار دارن رهبر، نوك بيني‌شون رو ببينن و براي روز، پيام بدن و اصلاً‌ در مخيله‌شون نمي‌گنجه كه پيام رهبر معظم انقلاب مي‌تونه راهبري و استراتژيك و بلند مدت باشه و اين رو به عنوان رويا پردازي تعبير مي‌فرماين.

-----------------------------------------

علي اي حال، ممنون بابت نقل خبرتون كه باعث شد مطالب جديدي رو مورد مطالعه قرار بدم و به سواد نداشته‌ام اضافه كنم.

================================

سروش جان.
بنده هم همين رو عرض مي‌كنم.
دوستان سواي شعارزدگي، بيان به سرنوشت فعلي كشورهايي كه به قول ايشان، درش بيداري اسلامي رخ داده نگاهي ساده بياندازن و ببينن بعد از گذشت يك ماه و يك هفته از پيروزي مصري‌ها و 2 ماه از پيروزي تونسي‌ها، شرايط چه تغييري كرده و كدوم حكومت اسلامي يا قانون اسلامي بوجود اومده و اساساً چقدر امريكا و اسرائيل، متضرر و بدبخت و بيچاره شدن!!

================================

برادر نجف عزيز.
رويكرد شبكه‌ي الجزيره، هميشه مشخص بوده و هست. من در اين خصوص با برادر حامد، بحث مفصلي در همين تاپيك داشته‌ام و درخصوص رويكرد اين شبكه، توضيحاتي رو عرض كردم (و البته در پاسخ به شما بزرگوار).

همون‌طور كه فرمودين، رويكرد الجزيره، حمايت بي‌شائبه از نحله‌هاي اسلامي مثل وهابيت و طالبان و بچه‌هاي نامشروع ايشان بوده و هدفش هم تفرقه‌افكني در دنياي اسلام. حالا اگه مياد اخبار جنگ 33 و 22 روزه رو هم پوشش مي‌ده به دليل ماهيت خبري‌اش هست!

متأسفانه رسانه‌هاي ايران سال‌هاست بشدت اسير اين شبكه شدن و بعلت ضعف در ارسال خبرنگار و تهيه‌ي خبر، صرفاً به مانيتورينگ شبكه‌ي الجزيره (به عنوان يه شبكه‌ي معتدل عربي؛ حداقل معتدل‌تر از العربيه) مشغولن و اخبار اون رو گلچين و خبرهايي كه به نفعشون هست رو بيان مي‌فرماين!!
حال اينكه عملاً شبكه‌ي الجزيره، ماهيتي سواي ساير شبكه‌هاي زنجيره‌اي غربي و عربي نداره و با وضعيتي كمي متفاوت‌تر، كاملاً در خدمت اربابان رسانه هست!!

ولي حتي اگه دوستان تمايل داشته باشن به اخبار اين شبكه اعتماد داشته باشن، بايد خودشون هم پيگيرش باشن؛ نه اينكه صرفاً اخبار گلچين شده‌ي صدا و سيما رو ملاحظه بفرماين كه خبرهاي به نفعشون رو سريعاً از الجزيره گرفته و به اسم خودشون منتشر مي‌كنن و خبرهايي كه به ضررشون هست رو يا سانسور فرموده و يا با هزار و يك تحليل تبليغاتي، به خورد ملت مي‌دن تا مردم رو اميدوار نگه دارن!!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان الان 27 صفحه است که داریح سره الجزیره و ... بحث میکنیم...بدون اینکه حتی یه بار خبرای اینا رو با هم مقایسه کنیم...
آقا من میگم(البت اگه مارو آدم حساب کنید)بیاید هر کی مسئول یه خبرگزاری شه بدونه قصدو غرض خبرای اون خبرگزاری رو تو یه تاپیک بزاره......

من خودم بی بی سی و سی ان ان رو پوشش میدم...یکی دیگه الجزیره...یکی دیگه پرس تی وی و....
حد اقلش اینه که دامنه اطلاعاتمون باز میشه اون موقع بهتر می تونیم در مورد عملکردشون نظر بدیم...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]برخلاف فرمايش برخي دوستان كه انتظار دارن رهبر، نوك بيني‌شون رو ببينن و براي روز، پيام بدن و اصلاً‌ در مخيله‌شون نمي‌گنجه كه پيام رهبر معظم انقلاب مي‌تونه راهبري و استراتژيك و بلند مدت باشه و اين رو به عنوان رويا پردازي تعبير مي‌فرماين.

[/quote]
دوست عزیز! نحوه نگارش یه مطلب نشاندهنده شخصیت نگارنده میباشد. اگر رهبر برای امروز پیام بدهند نشانگر اینه که خدای نکرده ایشون دید سطحی از مسائل دارند؟ یا دید راهبردی ندارند؟ اصلا مگه رسیدن به یک هدف مستلزم پیمودن قدم به قدم یک مسیر مشخص نیست. اگر رهبری احساس تکلیف میکنند و درست در ابتدای این حرکتهای مردمی در خطبه نماز جمعه حاضر میشوند و یا در جمعی از روشنفکران و رهبران مسلمان منطقه (این یک مورد رو نوشتم که ننویسی سوزنم روی خطبه ها گیر کرده-واقعا متاسفم از ادب و شعور این بنده خدا-درخت هرچه بارش بیشتر میشه افتاده تر میشه) فهرستی از اقدامات عملی و گام به گام رو برای این رهبران فهرست میکنه ( مثل ضرورت تدوین قانون اساسی،حضور میلیونی مردم در خیابانها و ...) خدای نکرده ایشون سطحی نگر هستند؟ این موارد که دیگه راهبردی نیست عزیزم. حالا اونا یا انجام دادن یا ندادنش دیگه خودشون ضرر میکنند. اما رهبری وارد صحنه شدند و توصیه های به وقتی داشتند.
............................................
این به کنار، ادب خوب چیزیه.
....................................
در ضمن اگر این انقلابها سوپاپ اطمینان آمریکایی ها باشه باز هم حضور مردم مسلمان و یا انقلاب اسلامی در اون کشورها منتفی نیست. منتفیه آقا؟
اگر خاطرتون باشه یه زمانی هم شاه به دستور امریکایی ها یه فضای باز سیاسی در کشور ایجاد کرد که همون به ضررش شد و انقلابیون توانستند کلی تبلیغات کنند و افکار عمومی رو به سمت خودشون جلب کنند که همون هم باعث شد که شاه دوباره فضای باز سیاسی رو جمع کرد.

کلا نا امید نباش. تقدیر مردم این منطقه چیز دیگری است. به قول یه بنده خدایی ، مخالفین این نظام هرچقدر هم که تلاش کنند باز در عصری زندگی میکنند که امام خمینی (ره) رقم زده و کلا جریانات به سمت دیگری در حال حرکته و اونا فقط دست و پا میزنند.
........................
باز این به کنار
[quote]من خودم بی بی سی و سی ان ان رو پوشش میدم...یکی دیگه الجزیره...یکی دیگه پرس تی وی و....
حد اقلش اینه که دامنه اطلاعاتمون باز میشه اون موقع بهتر می تونیم در مورد عملکردشون نظر بدیم...[/quote]
عالی! حرف نداره.پیشنهاد خوبیه. فقط فرانس 24 هم اگه باشه که خیلی خوبه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جناب حسن آقا!
چيزي كه من بيشتر از كلام شما دريافت كردم، به جاي اينكه پاسخ بنده رو بدين، بنده رو شماتت مي‌فرمودين به خاطر بي‌ادبي‌ام كه سه يا چهار بار به اين نكته اشاره فرمودين! مشكلي نيست! بنده بي‌ادب!
ولي ظاهراً اين شما هستين كه برخلاف نوشتارتون (كه بنده رو به داشتن ظرفيت نصيحت مي‌فرمودين)، ظرفيت نقد عقايدتون رو ندارين. بگذرم بهتره. چون همين حرفم براي شما، مصداق بي‌ادبي خواهد بود!!

[quote]فهرستی از اقدامات عملی و گام به گام رو برای این رهبران فهرست میکنه ( مثل ضرورت تدوین قانون اساسی،حضور میلیونی مردم در خیابانها و ...)[/quote]
اتفاقاً‌ موردي كه اشاره فرمودين، خود ناقض فرمايشات شما و مؤيد عرايض بنده هست كه اين انقلاب‌ها، هيچ‌كدوم اسلامي نبوده و تلاش رهبر، بر جهت‌دهي به اين تحركات (كه قطعاً پس از واقعه هست) و استفاده از فرصت و خلاء بوجود آمده با ابراز اين موارد به حضرات علماء كشورهاي ديگه هست كه اين، نشون از آينده‌نگري ايشون مي‌ده! والا اگه اين انقلاب‌ها، انقلاب اسلامي بود كه نيازي به اين حرفا نبود و مشخص بود كه حكومت بايد تغيير كنه، سرانش عوض بشن، سيستم‌هاش عوض بشن، قانون اساسي‌اش عوض بشه و قص علي هذا!!! مثل اتفاقي كه در ايران افتاد!

اصلاً اين، ويژگي هر انقلابي هست كه به محض تحقق، همه‌چيزش عوض مي‌شه و ساختار جديدي درش شكل مي‌گيره!!

----------------------------------------------------

اي كاش شما به جاي شماتت بنده و لجبازي با حقير و تلاش شبانه‌روزي‌تون براي به چالش كشيدن بنده، وقت با ارزش‌تون رو مي‌ذاشتين تاپيك‌ها و منابعي كه بنده بهتون معرفي كردم رو مرور مي‌فرمودين تا متوجه اشتباه‌تون مي‌شدين و اينطور فرمايشتتون متناقض درنمي‌اومد!
اصلاً گيرم كه بنده چرت گفتم و شما رو دارم پي نخود سياه مي‌فرستم! خوبه؟ خيالتون راحت شد؟
مي‌رفتين تاپيك «انقلاب چيست؟!» برادر اپرا در مبحث «دكترين، استراتژي و تاكتيك» رو كه اتفاقاً صفحات كمي هم داره (2 صفحه هست كلا) رو مورد مطالعه قرار مي‌دادين تا فرق بين انقلاب و اتفاقاتي كه در منطقه افتاده رو بفهمين تا اينطور سر بديهي‌ترين مسائل با بنده كلنجار نرين!!

----------------------------------------------------

درخصوص فضاي باز سياسي هم بد نيست يكم مطالعه‌ي بيشتري داشته باشين.
ايراد فرمايشاتتون رو نمي‌گيرم تا باز متهم به بي‌ادبي نشم!

----------------------------------------------------

اين انقلاب‌ها هم سوپاپ اطمينان امريكايي‌ها نيست! طرح و نقشه بسيار فراتر از چيزي هست كه فكر مي‌فرمايين.
منتها شما كماكان چسبيدين به اين فكر كه «بله! اين بيداري اسلامي هست كه در منطقه اتفاق افتاده! اين انقلاب‌ها، انقلاب اسلامي هست و سرنوشت كشورها داره عوض مي‌شه و از دشمنان ايران و دوستان امريكا، بدل شدن به دوستان ايران و دشمنان امريكا و اسرائيل».
حالا اگه ازتون بپرسن كه دليلتون چيه، فقط نقل قول برام رديف مي‌فرمايين. اگه بگم پس اين مستندات كه خلاف امر شما رو اثبات مي‌كنه چيه، مي‌فرمايين همون كه گفتم!
اگه بگم پس دو ماه گذشته، چرا هنوز اسلامي نديديم چي؟ بازم حرف خودتون رو مي‌زنين! چرا؟
چون دوست ندارين حرف رو بپذيرين و فقط اومدين حرف خودتون رو به كرسي بنشونين!

به همين خاطر از بين 30، 40 خط نوشته، به دو تا كلمه گير مي‌دين و سعي مي‌كنين از زير بار ساير مطالب بياين بيرون.

=============================

چون متأسفانه شما اصول بحث كردن رو رعايت نمي‌فرمايين، بنده هم سعي مي‌كنم از اين پس، پاسخي به فرمايشات شما ندم تا نه شما ناراحت بشين كه بهتون توهين شده و نه بنده وقتم رو تلف كنم و براي شما مستندات رديف كنم! چرا كه وقتي خودتون اعتراف كردين كه مطالب بنده رو نمي‌خونين و فقط در پي به چالش كشيدن بنده هستين، من چرا بايد خودم رو خسته كنم و در پاسخ شما، مطلب بنويسم!
گويي كه حتي شما معني به چالش كشيدن رو هم نمي‌دونين! چرا كه كسي كه كس ديگري رو مي‌خواد به چالش بكشه، به پاسخش توجه مي‌كنه و به پاسخش، پاسخ مي‌ده! نه اينكه به يه كلمه‌اش گير بده و ايراد بني اسرائيلي بگيره.

پس شما حسابي خوش باش و منتظر جمهوري اسلامي مصر و تونس و ليبي بمون.

من هم مي‌نشينم و پيگير توهمات خودم خواهم بود.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
شماها چتون شده!؟!؟؟! همه ما اینجا پیگیر یه هدف هستیم! برادرای یه خاک و آب هستیم! اینکه نشد ما همش داریم با هم دعوا می کنیم! حالا اصلا مگر چی شده!؟ همه صحبت ها و همه استدلال های تمام کسانی که میان اینجا و مینویسن هم که نمی تونه غلط و سیاه و مهملات باشه: بیاین به یه همگرایی و همدلی برسیم. من فکر می کنم دعوا و مرافعه نه عقلایی باشه اینجا و نه مثمر ثمر. بیاین بعد از حدود 30 صفحه نوشتن در مورد این تاپیک به یه جور جمعبندی اصولی برسیم چون بطور قطع نقاط مشترک زیادی بین ما وجود داره. اینو خواهش یه برادر کوچیک تر بحساب بیارید.

قاعدتا هیچ رسانه ای در سطح جهان مثال برای رضای خدا خبررسانی نمی کنه: کاملا صحیحه ... برای منافع یه لابی یا یه گروه سیاسی یا یه حکومت در حال فعالیته، غول های رسانه ای جهان مثال یک گروه مواجب بگیر هستن هر لابی و باند و بازویی از حکومت یا هر فرد قدرتمند سیاسی که هدفی یا سلسله اهدافی رو دنبال می کنه اعم از میان مدت و درازمدت با این خواهران رسانه ای قرارداد جیره و مواجب داره و این یکی از اصول اولیه کار این رسانه هاست ... بنده جایی دیگه هم عرض کردم که بعنوان یه شاهد و ناظر در این کشورها زندگی کردم و می دونم و دیدم که سانسور و فیلترینگ خبری که داره اعمال میشه تا چه حد جدی و حساسه ... اما رسانه های وطنی: من میگم شما بیاید یه مقایسه کلی بکنید: مثلا دهه 70 شمسی رو با دهه 80 شمسی بسنجید و ببینید چقدر تغییرات در وجوه مختلف خبررسانی داخلی و خارجی در کشور اعمال شده؛ من فکر نمی کنم بشه صدا و سیمای دوره آقای لاریجانی رو با وضعیت فعلی این رسانه قیاس کرد (برای مثال عرض می کنم)؛ البته این نکته رو هم در نظر بگیرید که رسانه های داخلی ما هرگز مثل خبرگزاری های رسمی چین با عنوان حشرات و وحوش از غربی ها اسم نبردن در متن رسمی اخبارشون! من مثالش رو چند وقت پیش در خبری که خبرگزاری رسمی چین میداد درباره صدور تسلیحات یانکی ها به تایوان با گوشای خودم شنیدم. البته من اینو کاملا قبول دارم که رسانه های داخلی ما هم باید تاکتیک های مربوط به جنگ رسانه ای رو رعایت کنن ما چه بخوایم و چه نخوایم در یک جنگ تمام عیار رسانه ای با دنیای غرب قرار داریم. در مورد تحول و انقلاب و شورش و در هم ریختگی هم من بیشتر با آقای مصطفی موافق ام چون من هم این اتفاقات اخیر رو انقلاب نمی دونم اما موجی از بیداری و خیزش به سمت وضعیت مطلوب تر برای ملل عرب می دونم؛ اختلاف نظرها هم فعلا بماند به کنار. بیاید درباره وجوه مشترک نظراتمون حرف بزنیم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام به همه ی دوستان،
من وسط بحثتون یک چند تا نکته انحرافی بگم:
1. این قطعنامه ی لیبی یک خاصیت داشت. کشورهای غربی چند وقتی هست که در به در دنبال این هستند که رویه ای در حقوق بین الملل ایجاد کنند که بر اساس اون بتونن برای مسایل حقوق بشری به فصل هفتم منشور و مداخلات نظامی دست بزنند. چند بار هم سابقا این کار رو کردن که با اعتراضات زیادی همراه شده. اما این قضیه ی لیبی نشون داد که دارن به هدفشون خیلی نزدیک می شن. این رویه اگر باب بشه بسیار خطرناک خواهد بود.
2. بعضی وقت ها تاخیر در اقدام خودش یک حمایت محسوب می شه. کاری که قزافی داره انجام می ده از دیدگاه حقوق جزای بین الملل در جرگه ی جنایت علیه بشریت است( تقریبا جزو 3 یا 4 جرم بزرگ شناخته شده در جهان). در این موارد معمولا به سرعت یک مداخله ی شدید سیاسی و نظامی رو شاهدیم مگر این که یکی از طرفین از این برنامه در حال سود بردن باشه. در ماجرای لیبی درست مشابه جنگ 33 روزه و جنگ تحمیلی خودمون، قطعنامه رو دیدیم ولی وقتی که دیگه مجبور شدن. این که چی مجبورشون کرد بماند. نوع محکوم کردن غربی ها خودش یک حمایت محسوب میشه.
یکی از اهداف پشت پرده ی این مداخلات حتی می تونه جلوگیری از انقلابیون باشه. مثل قضیه ی بوسنی و کزوو. البته هزاران دلیل و منفعت دیگه هم داره مثل تضعیف یک آدم یک دنده و کشورش که همیشه در اصول طراحی شده ی قدرت ها حرکت نمی کرد، یا احتمالا تجزیه ی اون و.. از قضا منم این قضیه رو خیلی قبل ترها در تاپیک مصر بهش اشاره کردم. پس میشه به نظر مخالف برادرمون مصطفی هم قایل بود ولی به همین نتیجه رسید.
3. ما بر خلاف نظر بعضی از دوستان، خیلی کارها در این 30 سال کردیم. ولی هیچ وقت راجع بهشون حرفی نزدیم چون اگر می زدیم اثر کارهامون از بین می رفت. حتی بعضی وقتا مقطعی هم کارهایی کردیم که به سرعت نتیجه های خارق العاده به دست آوردیم مثل بوسنی هرچند که بعدا خوب ازش صیانت نشد. علاوه بر این همون طور که سابقم اشاره کردم خیلی کارها هم کردیم که اصلا خبر نداریم چون خودمون نکردیم برامون کردن! یعنی این انقلاب وفادارانی دارد که به صورت متجزی فعالیت هایی می کنند بدون چشم داشت و برنامه ریزی. بسیار هم این افراد زیادند. به عبارتی ما یک بازیگر بیش فعالیم در عرصه ی بین الملل.
4. بحث در حوزه ی شبکه های خبری، به جایی نمی رسه. اگر به بیش از سه زبان تسلط داشته باشید، می تونید شبکه ها رو دنبال کنید و ببینید اون طورها هم که بعضی دوستان ازشون یاد می کنند عمل نمی کنند. اقلا ما که ندیدیم. البته حتما بین شبکه ای که قدمت صد ساله داره با شبکه ای که فعالیت جدیش تازه به دهه هم نمی رسه، فرق هست ولی نه اون قدر. معادله ی ثروت و قدرت رو هم اگر بگذارید کنار مدیران شبکه ها اون وقت می تونید ببینید بازده چه شبکه ای بهتر است و چه شبکه ای ضعیف تر است. (نیایید باز این حرف من را به ضعیف ترین و بی منطق ترین حالت ممکن برداشت کنید مثل برخی حرف های سابقم و به من نسبتش بدید. من نمی گم شبکه های ما خیلی عالی و بیست هستند و بازدهشون از همه بهتره فقط ابزار مقایسه رو نشون دادم)
5. من اصلا این دید که همه ی شبکه های عالم بر اساس یک مغز واحد برنامه ریزی میشن رو نمی پسندم. عملا هم این طور نیست. هر کدوم بر مبنای کسی که پولشون رو می ده سیاست رسانه ای ترسیم می کنند. این سیاست هم یکسان نیست مدام با تغییر سیاست های دولتشون، جهتش تغییر می کنه. الجزیره فعلا در پازل مقاومت است. بن لادن و دوستانش هم از دید یک آدم سنی، می شوند یک بازوی مقاومت. این واقعیتی است که ما چه خوشمان بیاید چه نیاید در جهان اهل سنت جریان دارد. البته الان گرایش سلفی گری الجزیره کم تر شده چون قطر با سلفی گری مشکل داره و اون رو بازوی عربستان می دونه روابط نزدیک تری هم با ما پیدا کرده. بهتره به جای این که اتیکت بچسبونیم به شبکه ها ببینیم کجا در حوزه ی منافع و تفکر ما حرکت می کنند کجا خارج از اون. این اختلاف من با برخی دوستان قابل بررسی نیست مگر این که بیان بشینیم شبکه ها رو عینا رصد کنیم بعد هر کدون شواهد امر رو نشون بدیم. ولی جدای از اون کسایی که با شکبه ی الجزیره سابقه ی همکاری داشتن و من با هاشون گپ و گفت داشتم به وجود این طرز فکر در بدنه ی مدیران شبکه تاکید دارند مخصوصا این که اخیرا شبکه دست مدیرانی با گرایش اخوان المسلمین افتاده.
اگر وقت داشتم و برخی مسایل توی این سایت نبود شواهد بسیار زیادی برای این حرفام می تونستم از توی اخبار همین الجزیره بیارم. حتی می تونستم نشون بدم که بر خلاف نظر دوستان العربیه نحوه ی پوشش خبریش نشون میده که سیاست رسانه ایش بر ضد انقلابات و به نفع سرکوب هاست. حتی در ماجرای تهران سرکوب ها رو تایید کرد :mrgreen: هر چند که از تخریب دولت ایران اصلا کم نگذاشت.
بگذریم. این بحث ها یکم مبنایی است. یعنی در مبانی اختلاف نظر بین دوستان وجود دارد. بنا براین به جای خاصی نخواهد رسید. برای همین هم چندین صفحه ی قبل من ازش کنار کشیدم. متاسفانه یا شایدم خوشبختانه خیلی چیزها را هم نمی شود گفت. بعدها اگر اسنادش منتشر شود آیندگان قضاوت خواهند کرد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]تا یک ماه قبل تنها مشکلی که داشت ایران بود اما از این به بعد انشا الله با چند تا ایران روبرو خواهد بود[/quote]
هيچکدام از تحولات و انقلاباتي که در اين چند وقته در اين کشورها از تونس تا ليبي و مصر و بحرين تا يمن گرفته , اسلامي و ضد غرب نيست !!!
هيچکدام از شعار ها ضد غربي نيست .... دلمون رو صابون نزنيم , صدا و سيما هم زياد نگاه نکنيم ....!
[size=9]
جالبه صدا سيماي خودمون که که انقلابات در مصر و تونس رو انقلاب مردم بر ضد حکومت طرفدار آمريکا ميدونست حالا با قيام مردم بر عليه قذافي ساکت شده و نميدونه چي بگه ...[/size]

:mrgreen:[/quote]

انقلاب ها به تنها به خاطر گرایش غرب گرایانه حکومت ها نیست اما یکی از دلالیش این بوده هست.
بعد از حمله آمریکا به عراق در سال 2003 جو ضد غربی شدیدی در جهان عرب به وجود آمده است.در نظر سنجی در کشورهای عربی درصد محبوبیت بیش از 10-20 درصد نظردهندگان نمی شود.
لیبی قبل از سال 2003 با لیبی بعد از 2003 کاملا متفاوت است.لیبی سال 2010 یک حکومت غرب گرایانه بود.روابط وسیع اقتصادی با کشورهای غربی داشت.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]با سلام.
يك نكته در جريانات ليبي براي من خيلي عجيب بود.
اينكه بعد از قضيه لاكربي، مگه ليبي هم جز كشورهاي تحريم شده نبود؟
در جريان تظاهرات مردمي در اين كشور تلويزيون اعلام كرد:
شركتهاي نفتي B.P، توتال،‌استات اويل و ....شركت نفتي اروپايي كاركنان غربيشونو از ليبي خارج كردن! اين چه تحريميه كه اين شركت ها عملا قرارداد رسمي بستن و حتي كارمند و مستشار بردن ليبي؟[/quote]

بعد از سال حمله آمریکا به عراق قذافی که احساس می کرد گزینه بعدی برای حمله به آن لیبی است کاملا از سیاست هایش برگشت.تمام تجهیزات هسته ای اش را بار کشتی کرد و به غرب فرستاد.کلی غرامت برای قضیه لاکربی داد.تمام حمایت هایش را از گروه های مسلح در جهان قطع کرد و کاملا تبدیل به متحد غرب شد.بعد از این کار ها تحریم لیبی متوقف شد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوست عزیز جناب آنتی وار
بند 1: من هم با شما موافق ام. غربی ها دقیقا ده ساله که دارن تلاش می کنن که این موضوع به یک رویه جا افتاده تبدیل بشه برای سوءاستفاده های سیاسی و نظامی خودشون اینم قبول داشته باشید که اونا در خیلی از موارد زرنگی بخرج میدن تا آب زیر پاشون نره
بند 2: حمایت از کی ؟ من که متوجه نشدم اما تا اونجا که می دونم غربی هرگز از مردم (ملت های) خاورمیانه حمایت نکردن که هیچ بلکه اونا رو تا تونستن کوبوندن
بند 3: من دقیقا متوجه منظور شما نشدم ... چرا ما که تا می تونیم از کارهایی که می کنیم حرف میزنیم ... وفاداران نامریی داریم؟ بیشتر توضیح بدید لطفا
بند 4: من اینو می گم که چرا نمی بینیم که شبکه های وطنی هم دارن راه متعادل و منطقی رو در برخورد با بسیاری از تحولات منطقه ای و جهانی در پیش می گیرن والا من نمی دونم دوستان چطور استنباط می کنن که در شبکه های وطنی مدام دارن از شکست و نابودی آمریکا حرف می زنن ... بله تا زمانی که چهار تا دیوانه اونور دنیا هستن که می گن ایران ایستاده روی نوک یک نی وسط اقیانوس و داره با پرچم سفید غرق میشه توی آب بد نیست که ما هم بگیم که توی آمریکا بیش از 60 میلیون نفر از انواع حمایت های اجتماعی و تامینی محروم هستن ... اشکال گفتنش چیه؟؟؟
بند 5: عرض بنده این نبود که غول های رسانه ای جهان با یک مغز واحد برنامه ریزی میشن اما می تونم به جرأت به شما بگم که مثل مزدبگیرها (جایزه بگیرها) عمل می کنن هر کسی بیشتر پول و نفوذ بده هر کسی بیشتر سهم بده هر کسی بیشتر کمکشون کنه از اذناب اونور آبی اعم از لابی و باند و گروه و دستجات و حکومت و سایه و غیر سایه و سرمایه دار اونها هم بیشتر سعی می کنن حرف های او ایده های او تئوری ها و حتی توهمات او رو مطرح و با آب و تاب بیان کنن در ضمن چرا یه جور اتحاد راهبردی هم وجود داره ... نوعی توافق بر سر حفاظت از منافع و میراث سلطه غربی ها
متشکرم

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
همه ی اینها چیزی نیست جز حرکت به سوی دموکراسی!
همون حرفی که سیاستمدار معروف امریکایی گفت: همه ی کشور ها به سمت دموکراسی در حرکت هستند و چه بخواهند و چه نخواهند به ان خواهند رسید.و الان میبینیم که مردم های کشور های مختلف به مخالفت با حاکمان خود برخواستند و در این راه پیروز میشوند و این یه انقلاب اسلامی نیست! فردی که در راس قدرت باشه و بعد از مدتی عوض نشه( محدودیت زمان نباشد)دیکتاتور میشه و چنین حکومت هایی همانطور که داریم میبینیم به سرعت در حال نابودیند. در مورد صدا سیما دارید خیلی تندروی میکنید!این کارشناسان که در تلویزون میبینید کارشناسان صداسیما نیستند. کارشناسان صدا سیما الان بیکار تو خونه هاشونند.در اخر باید بگم من با نظر اثا مصطفی موافقم جز در مورد صداسیما..... و ایشون به من ثابت کردند که خیلی روشن فکرند و تصورات من را در مورد این سایت تغییر دادند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.