Recommended Posts

آها کم کم داره پشت ماجرا روشن میشه .فکر می کنم پرده جدید ماجرا شروع شد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]خبر اومده كه اوباما عربستان ( :cry: ) را تحت فشار گذاشته تا شورشيان ( :cry: ) ليبي را با تسليحات آمريكايي مسلح كند . پول اين تسليحات را عربستان داده است . جواب عربستان معلوم نيست . قراره موشك هاي ضد تانك و موشك هاي زمين به هوا از طريق هوايي و در بن قاضي تحويل شورشيان ( :thinking: ) شود. [/quote]
كجاش عجيبه دوست گرامي؟

-----------------------------------------

برادر حامد. چرا رمزي حرف مي‌زني.
فارسي خبر بده ما هم بفهميم :rose: !

اشارات شما به كدوم قسمت فرمايشات برادر ميثم بود؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]خبر اومده كه اوباما عربستان ( :thinking: ) را تحت فشار گذاشته تا شورشيان ( :rose: ) ليبي را با تسليحات آمريكايي مسلح كند . پول اين تسليحات را عربستان داده است . جواب عربستان معلوم نيست . قراره موشك هاي ضد تانك و موشك هاي زمين به هوا از طريق هوايي و در بن قاضي تحويل شورشيان ( icon_idea ) شود. [/quote]
كجاش عجيبه دوست گرامي؟

[/quote]

1) استفاده از واژه rebel بجاي استفاده از Armed group يا armed protester يا ... به هرحال شورشي يك بار منفي داره !
2) چرا عنوان مي شه غرب عربستان را تحت فشار گذاشته تا شورشان ليبي را مسلح كنند ؟ خيلي راحت اگر غرب از ارتش مصر بخواهد ، اينكار شدني هست و جايگاه ارتش مصر را بين مردم اين كشور هم بهبود مي بخشه . يك گمانه اين است كه غرب بخواهد حكومت سعودي را حفظ كند.
3) من هم دارم بازي را ياد مي گيرم .
4) پيشاپيش : حرف شما هم م... است . :cry:
5) بدجوري شيطنتم درباره آقا مصطفي گل كرده
6) :cry:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
1- شما كه ماشاءالله زياد سايت‌هاي خبري خارجي رو رصد مي‌فرمايين. البته نمي‌دونم اين، از كي بوده كه البته بسيار خوبه كه به منابع داخلي كفايت نكرده و ساير منابع رو هم بررسي مي‌كنين و دچار خبرسازي‌هاي داخلي نمي‌شين.
درخصوص ماجراي ليبي، درست از زماني كه اقدام مسلحانه در دستور كار قرار گرفت، اين واژه بكار گرفته شد و در حتي لينك‌هاي ديگري كه در صفحات قبل گذاشتين هم اين واژه به وفور به چشم مي‌خوره.
بطور مثال، پست صفحه‌ي 10 خود را نگاه بفرمايين و لينك‌هاتون رو يكبار ديگه مرور بفرمايين.
در عرف بين‌المللي، اين كار اسمش شورش يا مؤدبانه‌اش قيام مسلحانه هست و با پروتست و انقلاب خيلي فرق داره. به همين دليل هم اين عنوان، براي مبارزان ليبي در نظر گرفته شده.

2- هيچ بعيد نيست! من قبلاً‌ خدمت دوستاني عرض كرده بودم و باز هم عرض مي‌كنم كه عربستان، در حالت عادي مي‌بايست آخرين كشوري باشه كه به سقوط دموكراتيك كارش كشيده بشه! چرا كه سقوط عربستان و باقي موندن حكومت فعلي ايران، تنها باعث اوج گرفتن ايران مي‌شه (كه البته مي‌تونه واسه‌ي ما هم خطرناك باشه). ضمن اينكه عربستان، پايگاه قدرت بزرگي در جهان عرب داره و گرو‌ه‌هاي سلفي هم زير نظر اين كشور كار مي‌كنن و به راحتي مي‌شه از ظرفيت اون‌ها براي مسلح كردن گروه‌هاي مبارز ليبيايي استفاده‌ي بهينه كرد.
در مصر كه چيزي عوض نشده كه شما چنين انتظاري دارين.

3- خيلي خوبه.

4- اين رو نگرفتم.

5- دقيقاً از چه لحاظ؟

6- :cry:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]امریکا در قبال قیام‌های مردمی غافلگیر شد به این پنج‌دلیل[/b]

گروه بین‌الملل- ماهیت تحولات ماه‌های اخیر که از لبنان و سقوط دولت سعد حریری و روی کار آمدن دولت مقاومت آغاز شد و آشوب‌های خیابانی طرفداران حریری نیز با واکنش منفی مردم و جریان‌های سیاسی در لبنان ناکام ماند و سپس تحولات مهم در تونس و مصر که منجر به سقوط بن‌علی و مبارک، دیکتاتورهای حاکم شد و سپس تسری این قیام‌ها به لیبی، بحرین، یمن و عربستان، در برخی محافل سیاسی محل بحث و گفت‌وگو است.

به گزارش رجانیوز،‌ در حالی که قرائن و شواهد موجود نشان می‌دهد که تحلیل رهبر انقلاب تنها پس از گذشت 10 روز از انقلاب مردم مصر در مورد خاستگاه اسلامی و احساس حقارت مردم این کشورها از تحقیر ناشی از حقارت سران آن‌ها بیش از همه تحلیل‌ها به واقعیت نزدیک است، برخی مدعی هستند که ماهیت این تحولات امریکایی است و دولت امریکا با همکاری برخی کشورهای دیگر غربی جرقه این انقلاب‌ها را زده است تا از تحولات بزرگ‌تری در آینده جلوگیری کند.

این در حالی است که اساسا نه تنها قرینه دقیقی برای این تحلیل وجود ندارد بلکه بنا بر شواهد و دلایل روشن، امریکایی‌ها ضمن ناتوانی از پیش‌بینی این تحولات در مدیریت آن‌ها نیز دچار تناقض‌ها و اختلاف‌نظرهای حاد هستند.

در عین حال، در اثر این خیزش‌های مردمی، معادلات امریکا و غرب مشخصا در پنج حوزه به‌هم ریخته است که این موارد عبارت از نفت،‌ حضور نظامی در منطقه، موجودیت و امنیت رژیم صهیونیستی،‌ ثبات در منطقه و جلوگیری از نفوذ الگوی اسلام انقلابی است که این منافع تماما برای آن‌ها به خطر افتاده است.

توقف صادرات روزانه یک میلیون و 200 هزار بشکه نفت لیبی، شرایط را به نحوی تغییر داده که علاوه بر افزایش فیمت جهانی، عربستان مجبور شده برای جلوگیری از نوسان‌های بیشتر بازار، به مخازن نفتی خود برای تولید بیشتر نفت تا 9 میلیون بشکه در روز فشار بیاورد اما چون تولید نفت صیانتی ندارد، بنابراین در آینده با افت شدید تولید مواجه خواهد شد.

همچنین بحرین، ستاد فرماندهی ناوگان پنجم امریکا در منطقه به‌عنوان قرارگاه دریایی با پنج هزار نیرو است، این در حالی است که قیام مردم بحرین شرایط را برای این نظامیان به‌کلی تغییر داده و حتی چنانچه این قیام منجر به سقوط حکومت فعلی نشود، پادشاه همان‌طور که اعلام کرده باید امتیازهای اساسی به شیعیان بدهد که در این صورت ادامه حضور امریکایی‌ها در بحرین تقریبا غیرممکن می‌شود. این در حالی است که این نظامیان بعد از انفجار 2003 عربستان به بحرین آمده و کشورهایی مانند عمان نیز حاضر نیستند حضور آن‌ها را بپذیرند، بنابراین، باید از تنگه هرمز باز هم فاصله بگیرند که این به معنی تسلط کامل ایران بر خلیج فارس است. همچنین حق پرواز آزاد (Free) امریکایی‌ها در منطقه نیز مختل شده و در واقع بنیادهای حضور نظامی امریکا در منطقه سست شده است.

دلیل سوم برای غافل‌گیری امریکایی‌ها در قبال این تحولات،‌ دستپاچگی رژیم صهیونیستی و ایجاد تهدید جدی برای موجودیت و به‌ویژه امنیت آن است. در شرایط فعلی، هر فرآیند جدیدی در اثر تحولات منطقه و شمال افریقا، رخ بدهد، کمپ دیوید و پایبندی به صلح ابدی با اسرائیل ادامه نمی‌یابد. این در حالی است که 40 درصد گاز رژیم صهیونیستی از طریق مصر تأمین می‌شود و اکنون ساکنان سرزمین‌های اشغالی با مشکلات عمده‌ای در این زمینه مواجه شده‌اند که ادامه این مسائل می‌تواند به فروپاشی عمیق جامعه اسرائیل که بخشی از آن نیز ناشی از بی‌تدبیری‌های نتانیاهو در اداره امور اجرایی است، منجر شود. همچنین گذرگاه رفح باز شده و ارتش مصر حضور جدی در این منطقه ندارد. حزب‌الله و حماس نیز توانسته‌اند زندانیان سرشناس خود را آزاد کنند. حجم قابل توجهی از اسناد نیز در روزهای گذشته از برخی مراکز امنیتی مصر به‌دست انقلابیون افتاده است.

امریکایی‌ها همچنین از اینکه الگوی ثبات آن‌ها در منطقه به‌هم خورده به‌شدت نگران هستند. بر خلاف این نظر که برخی وابستگان داخلی ضدانقلاب تلاش داشتند میان تحولات اخیر با فتنه 88 مشابه‌سازی کنند، ماجرا اساسا شکل دیگری دارد،‌ چرا که فتنه 88 در پارادایم موسوم به دموکراسی‌سازی امریکایی بود که ساز و کار آن به این شکل است که این فرآیند متکی به یک گروه (الیت) است که با بهره‌برداری از شرایط عمدتا انتخاباتی، این الیت غرب‌گرا کودتای مخملی را سامان می‌دهد که در اثر آن نظام سیاسی زاویه‌دار با امریکا سرنگون یا تعدیل می‌شود.

این در حالی است که در جریان خیزش‌های مردمی اخیر صورت مسئله به این شکل است که آن الیت غرب‌گرا همان حاکمان وابسته هستند و مردم (توده‌ها) برای براندازی حاکمان امریکایی تلاش می‌کنند.

امریکایی‌ها همچنین از توسعه الگوی اسلام انقلابی به‌شدت نگران هستند که انتشار گسترده تحلیل‌ها و اظهارنظرهای مقام‌های غربی در مورد افزایش عمق نفوذ ایران در کشورهای دستخوش انقلاب‌های مردمی، به‌عنوان پنجمین دلیل برای غافل‌گیری امریکایی‌ها قابل طرح است.

همچنین مجلسین امریکا با جدیت به‌دنبال مؤاخذه دستگاه‌های امنیتی خود هستند، به‌طوری که در جلسه اخیر سنا، رئیسان سیا و شورای امنیت ملی امریکا در مورد ناتوانی در پیش‌بینی این تحولات مورد انتقاد گسترده قرار گرفتند.

موضع‌گیری‌های متناقض مقام‌های امریکایی در قبال تحولات نیز آن‌قدر واضح بود که سه بار تغییر موضع هیلاری کلینتون ظرف دو روز در مورد مصر و حسنی مبارک در روزهای اول قیام مردم مصر تا چند روز سوژه مطبوعات عربی بود که این نیز نشانه دیگری در مورد دستپاچگی امریکا در قبال تحولات است؛ با این حال، اگرچه ممکن است امریکایی‌ها بخواهند بر موج قیام‌های مردمی سوار شوند و فرآیندهای انتقال را به نفع خود مصادره و مدیریت کنند که رهبر انقلاب نیز در این زمینه هشدار جدی دادند اما به‌نظر می‌رسد ادعای ماهیت امریکایی قیام‌ها بی‌اساس است.

http://www.rajanews.com/detail.asp?lang_id=&id=81481

-----------------------------------------------

صرفا جهت نشر دیدگاه های مختلف این مقاله رو قرار دادم و لزوما بهشون اعتقاد ندارم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=18]سونامی تغییرات عربی در سواحل امارات متحده [/size]
سرويس بين الملل ـ گروهي از شهروندان امارات متحده عربي با امضاي طوماري از مقامات اين كشور درخواست كرده اند كه به مواد قانون اساسي 1971، مبني بر ايجاد يك پارلمان دموكراتيك در اين كشور احترام گذاشته و این پارلمان دموكراتيك را ايجاد كنند. اکنون این پرسش ایجاد شده است که، آیا اعتراضات مردمی در امارات نیز به خیابان ها خواهد کشید؟

به گزارش «تابناك»، روزنامه «البیان» چاپ امارات با انتشار این خبر نوشت: در اين طومار كه خطاب به شيخ خليفه بن زايد آل نهيان امیر امارات متحده عربي، اعضاي شوراي هفت گانه امارات متحده و ساير حاكمان اين كشور نوشته شده، امضا كنندگان خواستار اين شده اند كه اين افراد به تحولات و تغييرات منطقه اي كه در حال جريان است واكنش مثبت نشان داده و بر اساس قانون اساسي سال 1971 اين كشور مجلسي دموكراتيك در اين كشور ايجاد كنند.

امضا کنندگان این طومار خواستار اصلاحات گسترده در پارلمان اين كشور و همچنين برگزاري انتخابات آزاد براي شركت همه شهروندان در انتخابات و علاوه بر اين، ايجاد اصلاحات در شيوه قانونگذاري به شيوه اي كه پارلمان بتواند بر مقامات نظارت كند و همچنين اضافه كردن متمم هايي بر قانون اساسي، شده اند.

افرادي كه اين طومار را امضاء كرده اند حدود 133 نفر هستند كه در ميان آنان اساتید دانشگاه، نمايندگان سابق مجلس، نويسنده، فعال حقوق بشر، مقام دولتي و همچنين فعالان جامعه مدني زن و مرد به چشم مي خورند.

البته در این میان موعد زماني ارسال اين طومار نيز بسيار با اهميت است چرا كه، اين بيانيه پس از پايان دوره مجلس فعلي امارات در ماه گذشته ميلادي يعني 8 فوريه منتشر شده و علاوه بر اين اعلاميه شماره 2 مجلس اين كشور نيز كه در مورد شيوه انتخاب اعضاي مجلس امارات متحده عربي در سال 2011 است در همين زمان منتشر شده است.

اين در حالي است كه اعلاميه شماره 2 درباره شيوه انتخاب نمايندگان مجلس اين كشور هم عناصر دموكراتيك زيادي ندارد و درست مانند اعلاميه قبلي است كه در سال 2006 منتشر شد، تنها تغييري كه در اعلاميه 2 به وجود آمده اين است كه تعداد كساني كه راي مي دهند و كساني كه انتخاب مي شوند افزايش يافته است.

بر اساس اعلاميه شماره 2، كساني كه مي توانند نمايندگان پارلمان اين كشور را انتخاب كنند به 12000 هزار نفر افزايش يافته است. يعني حكام امارات 12000 از شهروندان را انتخاب مي كنند تا اين دوازده هزار نفر نيمي از نمايندگان مجلس را انتخاب كنند. در واقع نيمي از نمايندگان توسط 2 درصد جمعيت امارات و نيمي ديگر توسط هفت نفر تعيين مي شوند و حدود 98 در صد از مردم امارات هيچ نقشي در حكومت ندارند.

مجلس امارات متحده عربي اکنون هيچ گونه قدرتي براي قانونگذاري و نظارت در اختيار ندارند و بر اساس قانون اساسي به عنوان يك هيئت مشورتي براي حاكمان انجام وظيفه مي كند.[color=red] تا سال 2006، حاكمان هر جزيره همه اعضاي مجلس را انتخاب مي كردند اما از اين سال به بعد حاكمان 7 هزار نفر از شهروندان را انتخاب مي كنند تا اين 7000 نفر نيمي از اعضاي مجلس را برگزينند و نيمي ديگر همچنان در اختيار حاكمان است که بر اساس متمم يا اعلاميه شماره 2 قرار است اين 7000 نفر به 12000 هزار نفر افزايش يابد.[/color]

گفتنی است؛ امارات متحده عربی در 2 دسامبر 1971 میلادی تأسیس شد که قبل از تأسیس دولت امارات متحده عربی، این منطقه «امارات متصالحه» و یا «امارات ساحل عمان» نامیده می شد. امارات متحده عربی متشکل از 7 امیرنشین شامل؛ ابوظبی، دبی، شارجه، عجمان، ام‌القوین، رأس‌الخیمه و فجیره است. جمعیت حدود 5 میلیونی امارات از ملیت های متعددی تشکیل شده که در صورت بروز اعتراضات احتمالی، حکومت این کشور را بیش از دیگر کشورهای عربی دچار چالش خواهد کرد.

http://www.tabnak.ir/fa/news/152965/سونامی-تغییرات-عربی-در-سواحل-امارات-متحده

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام به برادر عزیز مصطفی:
این قسمت ها منظور بود:
[quote]بنده دنبال دلیل آوردن نبودم! فقط خواستم خبری رو که شنیدم و بیشتر نمی تونم توضیح بدم عرض کرده باشم.[/quote]
و
[quote]هرموقع تونستین معمای شهرام امیری رو حل کنین، معمای جنبشهای منطقه رو هم حل می کنین. [/quote]

البته اگر یک چیز را شنیده باشیم.
برید از خودش بپرسید.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]براي متفرق كردن تظاهرات عليه آل سعود؛
نيروهاي سعودي به روي مردم آتش گشودند[/b]

به گزارش فارس به نقل از شبكه خبري العالم، نيروهاي سعودي با تيراندازي هوايي، شليك گاز اشك آور و با استفاده از باتوم تلاش كردند كه تظاهرات ساكنان القطيف را سركوب كنند.

مردم القطيف روز پنجشنبه براي آزادي زندانيان سياسي تظاهرات اعتراض آميز برگزار كرده بودند.

اين گزارش حاكيست در درگيري نيروهاي امنيتي عربستان با تظاهركنندگان در القطيف تعدادي از مردم معترض مجروح شدند.

ساكنان شهر القطيف در شرق عربستان سعودي در تظاهرات خود همچنين اصلاحات واقعي سياسي را در كشورشان خواستار شدند.

نيروهاي امنيتي و پليس عربستان با پيش بيني برگزاري اين تظاهرات، گروه وسيعي از نيروهاي خود را به شهر القطيف اعزام كرده بودند.

مردم معترض عربستان بر آمادگي خود براي تظاهرات روز خشم موسوم به "انقلاب حنين " كه قرار است امروز جمعه برگزار شود، تاكيد كرده‌اند.

تظاهرات كنندگان اعلام كرده‌اند كه تجمع هاي اعتراض آميز در شهرهاي رياض، جده، مدينه منوره ، مكه مكرمه ، دمام ، الجوف ، تبوك ، جازان ،ابها ، نجران ، حفرالباطن ، الخرج ، الباحه، طائف ، حائل و بريده برگزار خواهد شد.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8912190740

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
قزافي رفتنيه با دسته خودش گور خودشو كنده ولي سگ صفت تر اين ارتش ليبي و قزافيه كه با اين ملعون همكاري ميكنن خيلي پست هستن كه اينجور مردم و كشور خودشونو به خاك خون ميكشن

من باید حداقل 50 پست برای مشاهده این انجمن داشته باشم پس اگه بي ربط مينويسم خرده نگيريد :cry:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=18]سرانجام یاران شهید خالد اسلامبولی آزاد شدند [/size]

شبکه خبری «سی.ان.ان» اعلام کرد: شورای عالی نظامی مصر روز پنجشنبه دستور آزادی یاران «خالد اسلامبولی» را صادر کرده است.

به گزارش «تابناک»، در اولین مرحله از اجرای این دستور «عبود الزمر» و پسر عموی وی «طارق الزمر»، آزاد خواهند شد.

بنابر این گزارش، این افراد اگرچه دوران محکومیت خود را سپری کرده اند اما «مبارک» دستور داده بود که این افراد همچنان زندانی باشند و آنها را به زندان با اعمال شاقه محکوم کرده بود.



گفتنی است، نیمه شب پنجشنبه، «عبود الزمر» 60 ساله که از قدیمی ترین زندانیان سیاسی در مصر محسوب می شود، پس از تحمل 30 سال حبس به خانواده اش تحویل داده شد. همسر وی پس از آزادی «الزمر» گفت وی قصد ورود مستقیم به عرصه سیاسی را نداشته و تلاش خواهد کرد به جوانان در این خصوص مشورت دهد.


ماجرا از چه قرار بود؟

پس از آنکه محمد انور سادات رئیس جمهور معدوم مصر در حضور جیمی کارتر رییس جمهور آمریکا و مناخم بگین رییس رژیم صهیونیستی با امضاء قرارداد کمپ دیوید در جهت مشروعیت دادن به موجودیت رژیم اشغالگر صهیونیستی بر آمد و این رژیم سرطانی را به رسمیت شناخت، بسیاری از نیروهای عرب علیه چنین امری موضع گرفته و وی را خائن به جهان اسلام و آرمان فلسطین دانستند. برهمین اساس بود که عده ای از جوانان مصری در پاسخ به عمل ننگین انور سادات در صدد پاسخ بر آمده و وی در سال 1981 میلادی به دست خالد اسلامبولی ترور شد.


شرح ماجرا بدین گونه است که به هنگام رژه، دو افسر، دو درجه دار و دو سرباز از صف رژه روندگان خارج شدند و با نارنجک و سلاح های خودکار به سوی جایگاه انور سادات حمله بردند که در این حمله رئیس جمهوری مصر و 9 تن دیگر کشته شدند و گروهی نیز مجروح گردیدند.

پس از بازجویی های اولیه، 24 نفر از عوامل اعدام انقلابی سادات در دادگاه نظامی مصر محاکمه شدند. با ورود متهمان به دادگاه، خالد فریاد کشید: «انا خالد الاسلامبولی، انا قاتل السادات، انا قاتل الفرعون، انا قاتل الطاغوت، فی سبیل الله قمنا، لتبغی رفع اللوا، لا حزب عملنا، نحن للدین فداء، الله اکبر، لااله الا الله، علیها نحیا و نموت، فی سبیلها نجاهد، علیها نلقی الله.»


سرانجام در 26 فروردین سال 1361 هجری شمسی، مطابق با 15 آوریل 1981 میلادی، ستوان یکم خالد اسلامبولی و استوار یکم حسین عباس محمد به اعدام محکوم شده و به درجه شهادت نایل آمدند.

وصیتنامه شهید خالد اسلامبولی:

پدر، مادر، خواهران و برادر عزیزم محمد! السلام علیکم و رحمة الله و برکاته.

بر شما باد التزام به احکام اسلام و عمل به قرآن و ترس از خداوند. من شما را به اطاعت از دستورات خداوند دعوت می کنم. امیدوارم به خاطر مشکلاتی که شما را دچار آنها می کنم، مرا ببخشید و مورد عفو قرار دهید. خداوند ما را برای شهادت در راه خود انتخاب و هدایت کرد و ان شاء الله ما و شما را در بهشت در کنار یکدیگر جمع خواهد کرد.




...مادرم! ناراحت نباش، چون ما به اذن خداوند در زمره شهدا هستیم. نامه من زمانی به شما خواهد رسید که در دنیای آخرت قرار داریم. خواهرم انسیه و سمیه و برادرم محمد را به خداوند می سپارم. مبلغ پولی که نزد خواهرم انسیه است، بین فقرا و مساکین تقسیم شود و فرزندانش فاطمه و مروه با تربیت اسلامی و مقید به دستورات شرعی تربیت شوند. ما با هم تصمیم گرفتیم که فرعون مصر را به قتل برسانیم تا شاید خداوند به خاطر این کار، ما را از ننگ دوستی با صهیونیست ها که دامن ما را گرفته و فساد روحی و اخلاقی سادات و همسرش را در جامعه علنی ساخته است نجات بخشد.

اشهد انّ لا اله الا الله و اشهد انّ محمدا رسول الله.

خالد احمد شوقی اسلامبولی
http://www.tabnak.ir/fa/news/152995/سرانجام-یاران-شهید-خالد-اسلامبولی-آزاد-شدند-+-تصاویر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خالد اسلامبولي به انسان آزادي خواه بود و شرافت اسلامي خودشو بالاتر از هر چيز ديگه اي ميدونست. حالا اين مسئله به مردم مصر چه ربطي داره؟
كدومشون گفتن پيرو اونن؟اصلا كدوم يكي از اين تظاهرات بر ضد آمريكا يا اسرائيل بوده؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]1- شما كه ماشاءالله زياد سايت‌هاي خبري خارجي رو رصد مي‌فرمايين. البته نمي‌دونم اين، از كي بوده كه البته بسيار خوبه كه به منابع داخلي كفايت نكرده و ساير منابع رو هم بررسي مي‌كنين و دچار خبرسازي‌هاي داخلي نمي‌شين.
[/quote]

مصطفي جان ! ديگه اينقدر بدگماني به خبرگذاريهاي داخلي خوب نيستا !
خودم از روز اول عضويتم ، مطالبي را از سايتهاي خارجي براي بچه هاي ميليتاري ذكر كردم . خيلي وقتها هم برادران خوششون نيومده ! اما به نظرم بچه ها بايد با ادبيات اونوريها كمي آشنايي داشته باشند و بدونن چطور خبرها پوشش داده مي شه !

[quote]درخصوص ماجراي ليبي، درست از زماني كه اقدام مسلحانه در دستور كار قرار گرفت، اين واژه بكار گرفته شد و در حتي لينك‌هاي ديگري كه در صفحات قبل گذاشتين هم اين واژه به وفور به چشم مي‌خوره.
بطور مثال، پست صفحه‌ي 10 خود را نگاه بفرمايين و لينك‌هاتون رو يكبار ديگه مرور بفرمايين.
در عرف بين‌المللي، اين كار اسمش شورش يا مؤدبانه‌اش قيام مسلحانه هست و با پروتست و انقلاب خيلي فرق داره. به همين دليل هم اين عنوان، براي مبارزان ليبي در نظر گرفته شده.

[/quote]


من خودم در مورد خيلي چيزها فكر مي كنم كه چرا اينجوريه و چرا آن شكل ديگه نيست !
مثلا فكر مي كنم ما نبايد بگيم به نام خداوند بخشنده [b]مهربان [/b] ، منظورم كلمه مهربانه !

روزهاي اول شايد مي شد گفت : شورشي ها ، ولي من در مطالبم از لفظ ديگه اي استفاده كردم . ولي ادامه ذكر اين مسئله ( كلمه )، يك جور بدگماني را نسبت به غربيها براي من ايجاد مي كنه . حالا ليبيايي ها يك شورا دارند ، نمي دونم شوراي انقلابي بود يا انتقالي يا چيز ديگه . بهر حال عنوان شورشي جالب نيست . گفتم كه بار منفي داره . در عرف بين الملل رزمنده هاي حماس را هم ، تروريست مي گن . خب وقتي انقلابيون و مردم به پا خواسته ليبي را شورشي عليه دولت مركزي قلمداد مي كنن ، آدم متعجب و مشكوك مي شه !كه چرا شورشي نه انقلابي ؟عرفشون چنين چيزي را مي گه يا اينكه خيالاتي دارن يا ...

راستي مصطفي ، عادت داري بگي :[i] حرف شما هم متين است .[/i]

==============================
يك چيز ديگه براي من مسئله شده !
با مطرح شدن منطقه پرواز ممنوع من تصور مي كردم ، غرب سريع اينكار را انجام بده . اينقدر مطمئن بودم كه مي ترسيدم با اينكار وزن كشورهاي غربي بين مردم مسلمان منطقه بيشتر از پيش سنگين بشه ! و با توجه به اظهار نظر گروهي از نخبگان ما ، يك خورده ضد حال بخوريم .

از ديروز ، كه دودلي غرب و ناتو را ديدم حتي با وجود درخواست گروهي از ليبيايي ها ، خيلي تعجب كردم . گفتم شايد سر گرفتن امتياز از شوراي انتقالي در حال وقت كشي هستند يا از اين ديوانه و قضيه لاكربي هراس دارن .

امروز بعضي از سايت هاي خارجي مسئله را سابقه گروههاي مبارز جهادي اسلامي در ليبي مي دانند و عدم دخالت غرب را ترس از قدرت گرفتن دوباره اين گروهها در ليبي مي دانند .

موضع غربي ها خيلي سسته !
به نظر شما علت چيه بچه ها ؟
===========================
يك گزاره نيمه تمام !
بعضي گزاره ها را نميشه كامل عنوان كرد. چه كنيم !
بعضي خبرگزاريهاي غربي بين 15 تا بيست روز پيش ، خبر داده بودند ايران در ليبي پ.... دارد.

===========================

[quote]خالد اسلامبولي به انسان آزادي خواه بود و شرافت اسلامي خودشو بالاتر از هر چيز ديگه اي ميدونست. حالا اين مسئله به مردم مصر چه ربطي داره؟
كدومشون گفتن پيرو اونن؟اصلا كدوم يكي از اين تظاهرات بر ضد آمريكا يا اسرائيل بوده؟[/quote]
يكم صبر كن !
دنبال عكس هاي اين بنده هاي خدا مي گشتم !
هنوز هم وقتي عكس هاي اونها را توي سايتهاي مختلف نگاه مي كني ، چند تا افسر و نظامي دورشون را گرفتن .
يك ماهي دندان روي جگر بگذار .
يك مبارز مسلمان و دشمن اسرائيل آزاد شد، تبريك مي گم ! :cry:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=18]موضع اتحاديه اروپا در قبال ليبي [/size]

نشست فوري سران اتحاديه اروپا در خصوص مساله ليبي موجب اعمال منطقه پرواز ممنوع نشد‌، اما رهبران اتحاديه اروپا گروه مخالفان معمر قذافي را به عنوان شريكي قابل قبول پذيرفتند.

به گزارش ايسنا، به نقل از خبرگزاري آسوشيتدپرس‌، اتحاديه اروپا اعلام كرد كه گزينه اقدام نظامي براي حمايت از مردم ليبي عليه نيروهاي معمر قذافي، رهبر ليبي در صورتيكه از حمايت ديپلماتيك كافي برخوردار باشد،‌ همچنان پابرجاست‌.

ديويد كامرون، نخست وزير انگليس اظهار كرد:‌ چنانچه مشكلات كنوني حل نشود،‌ ليبي تبديل به كشوري شكست خورده و مطرود مي‌شود كه در مرزهاي جنوبي اروپا امنيت ما را تهديد مي‌كند.

سران دولت‌ها در اين نشست حمايت خود را از شوراي انتقالي ليبي اعلام كردند ولي همانند فرانسه آن را به رسميت نشناختند.

برخي از سران اتحاديه اروپا از اين اقدام نيكولا ساركوزي، رئيس جمهور فرانسه‌، تنها يك روز پيش از آغاز اين نشست ابراز نگراني كردند.

ساركوزي گفت:‌ همه موافق هستند كه ديگر قذافي طرف صحبت ما نيست و همه موافق هستند كه شوراي انتقالي ليبي طرف گفت وگوي سياسي است كه ما بايد از آنها استقبال كرده و آنها را تشويق كنيم.

معاون وزير امور خارجه ليبي نيز در جمع خبرنگاران در طرابلس اظهار كرد:‌ ليبي تصميم گرفته روابط خود را با فرانسه به حالت تعليق درآورد.

وي توضيحات بيشتري در اين خصوص ارائه نكرد.

هرمان وان رومپوي، رئيس اتحاديه اروپا اظهار كرد: بايد ديد كه در عمل چه مي‌شود اما در اين مرحله ما مخالفان را براي همكاري كاملا قابل اعتماد در نظر مي‌گيريم.

وي افزود:‌ درست است كه برخي از عناصر شوراي جديد سابقا براي قذافي كار مي‌كردند اما پيوستن آنها به مخالفان هنوز هم تصميمي شجاعانه است و برخي از آنها با اين اقدام جان خود را به خاطر انداختند.

به رسميت شناختن مخالفان با درخواست سران اتحاديه اروپا به قذافي براي كناره گيري از قدرت همزمان شد .

كامرون اظهار كرد:‌ موضع سران اتحاديه اروپا كاملا متحد و روشن است؛‌ قذافي بايد برود .

اما سيلويو برلوسكني، نخست وزير ايتاليا نيز گفت كه تهديد شما براي اينكه قذافي خود را در قبال اقداماتش مسئول بداند بي نتيجه است.

وي افزود:‌ از همان زمان كه تلاش شما براي محكوم كردن قذافي در دادگاه بين المللي شروع شود،‌ گمان مي‌كنم وي تلاش هاي خود را براي باقي ماندن در قدرت تشديد كند.

برلوسكني در جمع خبرنگاران در بروكسل اظهار كرد:‌ هيچ كس نمي تواند نظر وي را تغيير بدهد.

نخست وزير ايتاليا تصريح كرد كه از زمان آغاز درگيري‌ها در ليبي تنها يكبار با قذافي صحبت كرده است.

سيلويو برلوسكني همچنين خاطرنشان كرد:‌ موضع سختي كه قدرت‌ها عليه قذافي اتخاذ كرده‌اند ممكن است به انزواي وي منجر شود.

برلوسكني در پاسخ به پرسشي مبني بر اينكه آيا اين احتمال وجود دارد كه قذافي داوطلبانه تبعيد شود؟ گفت: گمان نمي‌كنم در شرايطي كه وي از سوي بسياري از كشورهاي جهان مشروعيت خود را از دست داده چنين احتمالي باقي بماند.

ساركوزي همچنين گفت در صورتي كه معمر قذافي از تسليحات شيميايي استفاده كند‌، ما از اقدام نظامي استفاده مي‌كنيم.

آنگلا مركل، صدراعظم آلمان نيز موضعي محتاطانه اتخاذ كرد و گفت:‌ با توجه به شرايط نيازي به مداخله نظامي نمي بينيم. من كاملا نسبت به اين مساله بدبين هستم.

وي افزود:‌ در صورتي كه شوراي امنيت سازمان ملل حكم دهد و سازمان هاي منطقه اي از جمله اتحاديه آفريقا و اتحاديه عرب از آن حمايت كنند‌، در آن موقع گزينه نظامي مطرح مي‌شود. پس از آنكه تمامي شرايط مهيا شد‌، در آن خصوص بحث خواهيم كرد كه آيا موافق آن هستيم يا خير.

رئيس اتحاديه اروپا نيز گفت:‌ هدف ما تامين امنيت مردم است و امنيت آنان بايد از هر روشي تضمين شود.

در شرايطي كه اتحاديه اروپا از وي درخواست كرده كناره گيري كند و باراك اوباما، رئيس جمهور آمريكا خواهان ادامه فشارها به وي شده جت‌هاي جنگنده ليبي نيروهاي ضد قذافي را بمباران كردند.

در بيانيه نشست فوري سران اتحاديه اروپا در بروكسل آمده است:‌ قذافي بايد سريعا از قدرت كناره گيري كند. رژيم وي ديگر مشروعيت ندارد و ديگر مخاطب اتحاديه اروپا نيست. اتحاديه اروپا به شدت نگران حمله هوايي عليه غير نظاميان ليبيايي است اما بايد اين منطقه حمايت قانوني خود را از اتحاديه اروپا اعلام كند.

اتحاديه عرب قرار است امروز( شنبه)، در قاهره نشستي برگزار كند اما اتحاديه آفريقا با مداخله نظامي در ليبي مخالفت كرده است.

كاترين آشتون، رئيس سياست خارجي اتحاديه اروپا هشدار داد اعمال منطقه پرواز ممنوع احتمالا جان غير نظاميان را به خطر خواهد انداخت.

ساركوزي خطاب به سران اتحاديه اروپا گفت كه حملات هوايي عليه ليبي احتمالا به زودي توجيه خواهد شد .

وي تصريح كرد:‌ اين حملات تنها جنبه دفاعي خواهد داشت.

http://www.tabnak.ir/fa/news/153234/موضع-اتحاديه-اروپا-در-قبال-ليبي

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام به دوستان ميگن خداوند عالم دو جا به آدما ميخنده يكي وقتي اراده خداوند قرار گرفته كه كسي رو زمين بزنه و مردم جمع ميشن كه اون زمين نخوره ! و يكي هم وقتي كه اراده خداوند قرار گرفته كسي رو بلند كنه و مردم جمع ميشن كه نشه !
اگه تمام دنيا جمع بشن و به امثال قزافي خاىن كمك كنند كه سقوط نكه ولي ارداه خداوند براين باشه كه اون خاىن سقوط كنه مطمىن باشيد كه اين كار انجام ميشه قيام كشورهايي مثل مصر و ليبي نشون داد كه ديگه اسلحه اثري نداره بلكه اين اراده مردم كه سرنوشت ساز هست و ياد و خاطره انقلاب اسلامي كشور عزيزمان ايران رو دوباره بعداز سالها زنده كرد !
دوستان بايد بگم كه هيچكس از آينده خبر نداره ولي آينده رو تا حدي ميشه ساخت .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام مجدد.


ببخشین یه سوال دارم که شاید از نظر خیلی ها مرتبط به بحث نباشه؛ اما به نظر من مساله ی مهمیه.

نگهداری و سرویس هواپیماهای جنگی لیبی با کیه؟


یا حق

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.