Recommended Posts

سلام به دوستان عزیز
برادر خوبم

در کمال احترام، دست کم می تونیم به اراده مردم یک کشور احترام بگذاریم. مصر هرگز به دوره مبارک و امثال این آقا باز نخواهد گشت: حتی اگر دقیقا مطلوب ما هم نباشه اما به اون زمان بازگشت نخواهد کرد. تمام نشانه های سیاسی حاکی از همین موضوعه در ضمن شما نفوذ اخوان المسلمین رو اونقدرها هم دست کم نگیرید.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام به دوستان توجه دوستان رو به اين مطلب كه امروز در پرس تيوي منتشر شده جلب ميكنم به نظر مياد كه تب انقلاب در كشور هاي عربي داره وارد مرحله جديدي ميشه :


http://www.presstv.ir/detail.fa/176749.html

بازداشت پنج فعال اماراتي
سه شنبه 6 اردی بهشت 1390 | 10:52
اشتراک | ارسال | چاپ

احمد منصور فعال حقوق بشر و وبلاگ نويس برجسته اماراتي که بازداشت شده استمقامات امارات متحده عربي بازداشت پنج تن از فعالان اين کشور را به اتهام مخالفت با نظام حکومتي و توهين به رهبران اماراتي تأييد کرده‌اند.


بر اساس اين گزارش، فعالان بازداشت شده عريضه‌اي را امضا کرده و خواستار تغيير در قانون اساسي و پارلمان، برگزاري انتخابات آزاد و توزيع عادلانه‌تر ثروت حاصل از فروش نفت در اين کشور شده‌اند.

حدود 130 نفر ديگر نيز اين عرض‌حال را که ماه گذشته منتشر شده بود؛ امضا کرده‌اند.

انتشار اين عريضه با اعتراضات مردمي در عمان، عربستان سعودي، کويت، بحرين و اردن و همچنين پيروزي انقلاب‌هاي تونس و مصر هم‎زمان شده است.

در بيانيه‌اي که سالم سعيد کبيش دادستان عمومي امارات متحده عربي، در همين خصوص به زبان انگليسي منتشر کرده، گفته شده است:" اين فعالان به دليل ارتکاب جرائمي چون تحريک افکار عمومي، نقض قوانين و اقدام به اعمالي که امنيت ملي را به مخاطره مي‌اندازد و همچنين برهم زدن نظم عمومي، مخالفت با سيستم حکومتي، توهين به رئيس‌جمهور، معاون وي و وليعهد ابوظبي، بازداشت شده‌اند".

در ادامه اين بيانيه آمده است، پنج فعال يادشده در حال حاضر براي انجام تحقيقات و بازجويي‎هاي بيشتر، در بازداشت به سر مي‌برند.

بر اساس اين گزارش فعالان دستگيرشده عبارتند از احمد منصور وبلاگ‌نويس اماراتي و ناصر بن غيث استاد رشته اقتصاد و استاد شعبه دانشگاه سوربون در ابوظبي که هر دو نفر در اوايل ماه آوريل در دبي دستگير شده‌اند.

بر اساس اين گزارش، منصور پس از آن بازداشت شد که وي ديدار مقامات ارشد امارات از چند اميرنشين فقير اين کشور را به مثابه رشوه توصيف کرده بود.

بن‎غيث نيز پس از آن بازداشت شد که با انتشار مقاله‎اي، از آنچه که وي تلاش‎هاي دولت‎هاي خليج فارس براي فرار از انجام اصلاحات سياسي ناميده بود انتقاد کرده و اعلام کرد که مسولان اماراتي براي رسيدن به اين هدف مردم را با پول مي‎خرند.

سه فعال ديگر به نام‌هاي فهد سالم دالک، حسن علي خميس هر دو از اتباع امارات متحده عربي و احمد عبدالخالق که داراي اوراق هويتي نبوده است نيز در جريان بازداشت‎هاي اخير در امارات عربي، دستگير شده‌اند. خبرگزاري رسمي امارات بدون اشاره به اتهامات افراد بازداشت شده، خبر دستگيري آنان را مورد تاييد قرار داده است.

بر اساس اين گزارش، فعاليت‌هاي سياسي در امارات متحده عربي ممنوع است و احزاب و گروه‌هاي سياسي مخالف در صحنه سياسي اين کشور حضور ندارند.

از سوي ديگر با افزايش نگراني‎ها در خصوص احتمال وقوع قيام مردمي در امارات، گزارش‌هايي به دست آمده است مبني بر اين‎که مسئولان اماراتي تصميم گرفته‌اند مزدوران پاکستاني آموزش‌ديده توسط مشاوران نظامي انگليسي و امريکايي را براي سرکوب معترضان استخدام کنند.

به گفته مقام‌هاي آگاه اين اقدام بخشي از تدابير پيش‎گيرانه‎اي است که امارات متحده عربي در بحبوحه گسترش انقلاب‎هاي مردمي در خاورميانه و شمال آفريقا، اتخاذ کرده است.

بر اساس اين گزارش، قرار است مزدوران پاکستاني براي سرکوب ناآرامي‌ها و تظاهرات خياباني به ارتش امارات بپيوندند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]تاپیک رو بالا آوردم تا ببینم نظر دوستان راجبه اتفاقات این چند روز سوریه چیه و عمل بشار اسد رو چگونه توصیف میکنید و موضع گیریتون چگونه هست.[/quote]

اخبار را پیوست میکردید تا ملت نظر بدند. چون اخبار ضد و نقیض هست.
ولی کلا بشار اسد شخصیت محبوبی است در بین مردم سوریه. البه مخالف هم دارد. تکلیف مخالفه آشوب طلب هم معلومه دیگه !

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
کجای اسلام و کجای قانون و اخلاق و... گفته شده که مجازات هر کی که مخالف باشه مرگه!!!
چونکه سوریه با ایران دارای روابط خوبیه پس باید بمونه اگرچه هم کلی ادم بکشه !ولی مصر وبحرین و یمن چونکه با ایران رابطه خوبی نداشتن و متمایل به غرب بودن محکوم به رفتن هستن!!
این طرز تفکر ماکیاولیستی مختص به غربیهاست که برای رسیدن به منافعشون هر کاری می کنند ما که حکومت دینی داریم و به اسلام هم معتقدیم نباید اینجوری فکر کنیم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام به دوستان مردم كشورهاي عربي مختارند كه خودشون راه و روش زندگيشون انتخاب كنند اونا براي رسيدن به اين خواسته بهاي زيادي رو هم دارند ميدند مردم ما به خواست و اراده اونا احترام ميگذارند و آرزوي پيروزي براي راهي رو كه دارند ميرند رو دارند حالا ميخواد توي بحرين و مصر و تونس و يمن باشه خواه درسوريه و ساير نقاط ديگه باشه اونا خودشون بايد راه خودشون پيدا كنند نه اينكه به تحريك بيگانگان مثل گوسفند به هرسمتي كه كيششون ميكنند برند ! زيرا اين روش دوام و پايداري زيادي نداره !

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]کشته شدن 62 معترض در درگیری های دیروز سوریه[/b]

گزارش مخالفان از کشته شدن 62 معترض، تایید مرگ 9 نیروی پلیس و اعلام استعفای 50 عضو حزب حاکم بعث از آخرین تحولات سوریه به شمار می رود.

به گزارش مهر، یک فعال سوری در گفتگو با خبرگزاری فرانسه اعلام کرد که در تظاهرات روز گذشته مردم سوریه موسوم به "جمعه خشم" 62 نفر کشته شدند. وی اعلام کرد که 33 نفر در استان "درعا" و 25 تن دیگر در شهر "الرستن" در نزدیکی حمص کشته شده اند. منابع نظامی سوریه نیز در این رابطه اعلام کردند که روز گذشته 9 نظامی در درگیری با گروه های مسلح کشته شدند.

رویترز نیز همچون دیگر رسانه های غربی در تلاش برای بزرگنمایی ناآرامی های اخیر سوریه ادعا کرد که 50 نفر از اعضای حزب بعث در شهر الرستن در اعتراض به ناآرامی های اخیر و خشونت علیه معترضین از سمت خویش استعفا کردند.

تظاهرات روز گذشته سوریه در حالی برگزار شد که وزارت کشور سوریه برپایی هر گونه تجمع و تظاهراتی را غیرقانونی و بدون مجوز اعلام کرده بود و از مردم این کشور خواسته بود با عدم حضور در خیابان ها به امنیت و ثبات کشور کمک کنند.

شبکه الجزیره نیز به نقل از یک منبع نظامی سوری اعلام کرد که از آغاز ناآرامی ها در این کشور دستکم 78 نفر از نیروهای امنیتی، ارتش و پلیس سوریه کشته شده اند.

این در حالی است که خبرگزاری رسمی سوریه بدون تایید آمارهای فوق گزارش داد که در ناآرامی های روز گذشته 4 نیروی نظامی بر اثر درگیری در افراد مسلح در شهر درعا کشته شدند.

رسانه های سوریه و مقامات این کشور گروه های مسلح و سلفی مورد حمایت دشمنان این کشور از جمله رژیم صهیونیستی را به دست داشتن در ناآرامی های اخیر سوریه متهم می کنند.

http://www.asriran.com/fa/news/164092/%DA%A9%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%86-62-%D9%85%D8%B9%D8%AA%D8%B1%D8%B6-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%B3%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%87

========================================

[b]اعلام آمادگی قذافی برای مذاکره با ناتو[/b]


دیکتاتور لیبی صبح امروز در سخنانی از آمادگی خود برای مذاکره با نیروهای ناتو و پایان دادن به جنگ این کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه هاآرتض، "معمر قذافی" در این پیام اعلام کرد : اگر نفت آن چیزی است که نیروهای ناتو می خواهند من آماده مذاکره درباره آن هستم.

رهبر لیبی که سخنانش به طور زنده از تلویزیون این کشور پخش می شد به صراحت اعلام کرد که حاضر به کنار رفتن از قدرت و یا ترک کشور نیست، اما گفت اگر حملات ناتومتوقف شود خود مردم لیبی می توانند مشکلاتشان را حل کنند.

قذافی در این سخنان گفت : لیبی از هم اکنون آماده برقراری آتش بس است. اما آتش بس نمی تواند یک جانبه باشد. ما اولین گروهی هستیم که از آتش بس استقبال می کنیم اما با این وجود حملات ناتو هنوز متوقف نشده، دروازه صلح باز است.

قذافی با اشاره به حملات هوایی ناتو به لیبی از کشورهای روسیه، چین و همچنین کشورهای افریقایی خواست تا از شورای امنیت بخواهند تا نگاهی تازه به موضوع لیبی داشته باشند.

رهبر لیبی در ادامه افزود : جنگ و تحریم به مردم ضربه زده و زیرساخت های لیبی را منهدم می کند. ما به نیروهای ناتو حمله نکرده ایم پس چرا آنها به ما حمله می کنند؟ بیائید با هم مذاکره کنیم. کشورهایی که به ما حمله می کنید بیائید مذاکره کنیم. به ناتو هشدار می دهم که اگر بخواهد عملیات زمینی در لیبی انجام دهد تمام نیروهای آن کشته می شوند.

وی در ادامه از انقلابیون لیبیایی خواست تا سلاح خود را زمین بگذارند و با نیروهای حکومتی درگیر نشوند.
http://www.tabnak.ir/fa/news/161744/%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D9%82%D8%B0%D8%A7%D9%81%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B0%D8%A7%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%86%D8%A7%D8%AA%D9%88

=====================================

[b]تظاهرات در عربستان در حمايت از مردم بحرين[/b]

صدها تن از شيعيان عربستان در راستاي اعلام همبستگي با شيعيان بحرين تظاهرات كردند.

به گزارش ايسنا به نوشته روزنامه‌ي مصري اليوم السابع، 200 تن از شيعيان عربستان در منطقه‌ي الشرقيه در راستاي اعلام همبستگي با شيعيان بحرين دست به تظاهرات زدند و آزادي برخي از شيعيان دستگير شده را در جريان تظاهرات بحرين خواستار شدند.

شاهدان تاكيد كردند: ‌پليس عربستان در محل برگزاري تجمع شيعيان در فاصله‌ا‌ي دور از تظاهركنندگان مستقر شده بود.

ساكنان دو شهر العواميه و القطيف به درخواست برخي رهبران شيعه عربستان در اين تظاهرات شركت كردند.

رهبران شيعه عربستان اخيرا برگزاري هرگونه تظاهرات در منطقه‌ي الشرقيه را در اعتراض به سركوب شيعيان در بحرين خواستار شدند.

فعالان شيعه‌ي عربستان طي دوماه است كه هر هفته تظاهرات برگزار مي‌كنند.

صدها شيعه‌ي بحريني نيز در تظاهراتي بعد از نماز جمعه حكم اعدام چهارتن از معترضان را به اتهام كشتن دو نيروي پليس محكوم كردند. نيروهاي پليس بحرين نيز در مسيرهاي منتهي به مسجد شيخ عيسي مستقر شده بودند.

شيعيان بحرين مي گويند كه خانواده‌ي سلطنتي بحرين اجازه نمي‌دهد شيعيان در پست‌هاي دولتي مشغول باشند و يا از خودشان زمين يا ملك داشته باشند.


http://www.tabnak.ir/fa/news/161711/%D8%AA%D8%B8%D8%A7%D9%87%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%B9%D8%B1%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%AD%D9%85%D8%A7%D9%8A%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%85-%D8%A8%D8%AD%D8%B1%D9%8A%D9%86

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
صدای زنان عربستانی هم درآمد

منابع خبری اعلام کردند گروهی از زنان عربستان با تجمع در برابر یکی از مراکز ثبت نام انتخابات محلی در شهر ساحلی جده خواستار مشارکت زنان در فرایند ثبت نام شدند.


به گزارش مهر، اگر چه مردم عربستان هیچ نقشی در تصمیم گیریها و تعیین سرنوشت خود ندارند، با این حال تعدادی از زنان این کشور در اعتراض به نقض آشکار حقوق آنها به سبب محرومیت از شرکت در انتخابات محلی در مقابل مراکز ثبت نام تجمع کردند.

به گزارش روزنامه القدس العربی، منابع خبری اعلام کردند گروهی از زنان عربستان با تجمع در برابر یکی از مراکز ثبت نام انتخابات محلی در شهر ساحلی جده خواستار مشارکت زنان در فرایند ثبت نام شدند.

"نائله العطار" یکی از شرکت کنندگان دراین تجمع گفت: ما زنان با تجمع خود در برابر مرکز ثبت نام در کوی الروضه در مرکز شهر جده خواستیم پیام خود را به گوش مسئولین برسانیم که شرکت در فرایند ثبت نام و رای گیری حق ماست.

این در حالی است که به دنبال دعوت فیس بوکی از زنان برای تجمع در برابر مراکز ثبت نام منابع خبری از تجمع زنان در استان الشرقیه در پاسخگویی به این دعوت خبر دادند که نیروهای امنیتی این تجمع را پراکنده کردند و دو زن را به مرکز پلیس منتقل کردند و دو ساعت بعد آنها را آزاد کردند.

زنان پلاکاردهایی حمل می کردند که در آن خواستار مشارکت زنان در فرایند انتخابات شده بودند.آنها شرکت در انتخابات را ساده ترین حق دانسته بودند.

از سوی دیگر جدیع القحطانی سخنگوی انتخابات اعضای شورای ها شهرداریهای عربستان تاکید کرد که روز نخست ثبت نام با استقبال گرم روبرو شده است.

شایان ذکر است که در اولین مرحله از فرایند انتخاباتی عربستان ثبت نام از واجدین شرایط که تا زمان انتخابات در22 سپتامبر نباید از بیست و یک سال فراتر برود آغاز شده است. از دیگر شرایط صلاحیت شرعی و زندگی در محل حوزه انتخاباتی است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوست عزیز، لطف کنید لینک خبر بالا رو هم درج کنید.

البته در همون پست بالا. نه در پستی جدید.
دکمه ادیت رو بزنید و لینک رو درج کنید.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
حوادث سوریه و بحرین در گفتگوی رجانیوز با دکتر خیرالله پروین
[b]طرح براندازی در سوریه را بندر بن سلطان طراحی کرده است/در بد‌ترین شرایط حافظ اسد و حکومتش طرفدار ایران بودند[/b]

گفتگو از مهند حامد

رجانیوز- اوضاع اخیر منطقه و شمال آفریقا که با انقلاب مردم مسلمان تونس آغاز شد و اکنون دامن‌گیر حکام عرب خاورمیانه شده، با تحلیل‌های مختلفی از سوی فعالان سیاسی و کار‌شناسان بین‌المللی روبرو شده است. در این میان و درحالی که اکثر فعالان سیاسی بین‌المللی و داخلی بر این عقیده هستند که منشا این تحولات تاثیرگذاری انقلاب اسلامی بر ملت‌های مسلمان و شکل‌گیری یک جریان بیداری اسلامی است، برخی افراد با استناد به برخی اعتراضات در کشور سوریه علیه دولت بشار اسد به دنبال آن هستند تا علاوه بر غیرواقعی خواندن این مساله، از آن به عنوان یک اهرم فشار بر جمهوری اسلامی ایران استفاده کنند. در همین راستا و برای تحلیل دقیق‌تر اوضاع سوریه و به طور کلی تحولات منطقه که به شدت غرب به ویژه سران کاخ سفید را نگران کرده، به سراغ «دکتر خیرالله پروین» رفتیم و با او درباره وضعیت کنونی و حوادث احتمالی سوریه در آینده صحبت کردیم:


ابتدا لطفا یک معرفی اجمالی از خود و فعالیت‌هایی که در زمینه صدور انقلاب اسلامی به جهان داشته‌اید، بفرمایید؟


من خیرالله پروین دارای لیسانس و فوق لیسانس از دانشگاه تهران و دکترای حقوق عمومی از دانشگاه دولت لبنان الجامعة اللبنانیه می‌باشم که اکنون عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و به عنوان معاون فرهنگی و دانشجویی این دانشکده انجام وظیفه می‌کنم. بنده دلبستگی به مسائل جهان اسلام دارم و خداوند توفیق نصیبم کرده در این راه قدم بردارم.

در بیشتر کنفرانس‌های مربوط به مقاومت که در بیروت برگذار می‌شود، من به عنوان برگزارکننده و یا فعال سیاسی حاضر هستم. دمشق نیز ‌گاه گاهی چنین کنفرانسهایی داشته ولی جراتی که به خاطر حضور مقاومت در لبنان است ممکن است در جاهای دیگر نباشد. کنفرانسهایی دررابطه با مقاومت و پایداری و استقامت در برابر متجاوزین از جمله صهیونیست‌ها و حمایت از مردم مستضعف فلسطین و حزب الله در آنجا برگذار می‌شد که بنده به خاطر علاقه‌ام به مباحث جهان اسلام بنده توفیق حضور در این کنفرانس‌ها و همایش‌ها نصیبم شد.


نظر شما درباره تحولات جهان اسلام که اکنون اتفاق افتاده چیست؟ منشا این حوادث را در چه چیزی می‌بینید؟


خداوند می‌فرماید که سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمی‌دهیم مگر آنکه خود آن‌ها بخواهند. مردم باید به پا خیزند در برابر ظلم و برای عدالت. با توجه به روحیه استعمارگری که جهان غرب داشته چه از زمان جنگهای صلیبی و مخصوصا دوره‌های اخیر همیشه به دنبال این بوده که ا ز جهان اسلام بهره برداری کند و استعمار کنند و سو استفاده کند. یک ضرب المثل انگلیسی می‌گوید: «تفرقه بینداز و حکومت کن» که استعمارگران همیشه به دنبال این بوده‌اند. زمانی امپراطوری عثمانی یک قدرت بزرگ اسلامی به حساب می‌آمد. غربی‌ها از این وحدت و قدرت امت اسلامی می‌ترسیدند، اصل را بر تفرقه اندازی قرار دادند و تقریبا موفق شدند تا این قدرت مستحکم را از بین ببرند و حاکمان دست نشانده خود را به قدرت برسانند. مثل رضا خان در ایران و اتا ترک در ترکیه. در گوشه‌ای دیگر از جهان اسلام به واسطه جمال عبد الناصر و بحث پان عربیسم را مطرح کردند. این وضعیت گذشته جهان اسلام بود تا انقلاب اسلامی ایران به رهبری حضرت امام که نه تنها جهان اسلام بلکه دنیا را تغییر داد، تا جایی که بعضی‌ها ولو به ظاهر مجبور شدند تغییراتی را در جهت اسلامی شدن انجام دهند. گفتمان امام و انقلاب اسلامی گفتمانی جدید و بی‌سابقه بود، تا جاییکه می‌رفت تا همه مردم کشورهای اسلامی رهبر خود را امام خمینی بدانند. در این حال جهان غرب و حکام عرب احساس خطر کردند که چه کسی درحال الگو شدن برای مسلمانان است یک شیعه است و شیعیان نباید الگو شوند. سعی کردند شخصیتی مانند امام ولی دست نشانده مطرح کنند، که منجر به ایجاد طالبان و القاعده شد.

تا قبل از این کشور‌های عربی هویت نداشتند و جوانان آن‌ها احساس بی‌هویتی می‌کردند، حکامشان افرادی وابسته و دارای خانواده‌ای فاسد بودند. بنابراین شخصیتی در جهان عرب آن زمان وجود نداشت که بخواهند وی را الگوی خود قرار دهند. در عین حال دیدند گروهی را که با الگو قرار دادن امام و تبعیت از فرامین رهبر انقلاب اسلامی، چگونه بر دشمنی که اعراب در ۶۰ سال نتوانسته بودند آن‌ها را شکست دهند، پیروز شدند. در ‌‌نهایت به این نتیجه رسیدند که با داشتن رهبری خوب برا دشمنان و استعمارگران غلبه پیدا کنند. لذا از آن به بعد سید حسن نصرالله به عنوان رهبر جهان عرب شناخته شد، که خود او به رهبر معظم انقلاب اقتدا می‌کند.


عده‌ای از سیاستمداران نظرشان این است که تحولات اخیر منطقه یک توطئه از جانب آمریکاست.


این حرف پایه و اساسی ندارد. موضع مقام معظم رهبری، رؤسای سه قوه و مراجع عظام در قبال ابن موضوع کاملا روشن است. البته همیشه افرادی هستند که حرفهای بی‌پایه و استدلالی مطرح می‌کنند. امریکایی‌ها در راستای اهدافی که دارند دموکراسی به نفعشان نیست. آن‌ها هر چند وقتی در تنگنا قرار می‌گیرند و به اجبار موضعی به نفع مردم می‌گیرند، اما اگر واقعا طرفدار مردم بودند، در بحرین هم از مردم دفاع می‌کردند.
این یک واقعیت است که الان اگر وابسته‌ترین فرد به آمریکا هم در مصر قرار بگیرد، باز هم برای آمریکا حسنی مبارک نمی‌شود که این نشانه تاثیرگذاری نهضت و خروش عظیم مردم است. بررسی کنید امریکا از اول انقلاب مردمی مصر چند موضع گرفته است. ابتدا از حسنی مبارک حمایت کرد، سپس موضعی میانه گرفت، بعد از آن حامی مردم شد و در ‌‌نهایت یک راه پیش رو داشت و آن تن دادن به رفتن حسنی مبارک بود.


آیا تعبیر مردمی بودن انقلاب‌های منطقه در مورد حوادث اخیر کشور سوریه نیز صدق می‌کند؟

بحث سوریه کاملا متفاوت است. نباید سوریه را با کشورهایی مثل مصر، لیبی، بحرین و اردن و یمن مقایسه کرد. کشور سوریه از نظر ترکیب جمعیتی و نوع حاکمیت با کشورهای دیگر متفاوت است، ترکیب جمعیت در سوریه ۷۵ درصد اهل تسنن، ۱۵ درصد علویون، ۱۰ درصد مسیحی و ۱ درصد نیز شییعیان هستند. دولت سوریه لائیک است. نه ضد اسلام است نه مبلغ اسلام. اما در عین حال سیاست ستیز با اسرائیل و متجاوزین را در سیاست خود دارد. سوریه یکی از کشورهای خط مقدم است، در زمان حافظ اسد نیز اینچنین بود. درست است که در جنوب لبنان حزب الله وجود دارد ولی اگر حزب الله تقویت شده و توانسته اثر گذار باشد یکی از عوامل آن سوریه است. سوریهحامی گردهمایی مقاومت از قبیل حماس جهاد اسلامیاست، سوریه با اسرائیل سازش نکرد، امانیازمند اصلاحات داخلی است.

استدلالتان برای مردمی نبودن نا‌آرامی‌های سوریه چیست؟

من قبل از اینکه این جریانات در سوریه شکل بگیرند می‌گفتم که آمریکایی‌ها و سعودی‌ها و صهیونیست‌ها و اهل تسننی که با سوریه خوب نیستند مشکلاتی را در سوریه به وجود می‌آورند. با توجه به ترکیب جمعیتی که در سوریه وجود دارد ۷۵% اهل تسنن، و حکومت دست علویون است؛ ریاست جمهوری ۴۰ سال است که دست علویون است و این بهترین فرصت برای دشمنان سوریه است. ما باید موضوع را ریشه یابی کنیم. به هر حال این ترکیب جمعیت زیاد اهل تسنن که حاکمیت در دستشان نیست مشکلاتی را به وجود می‌آورند. از نظر فکری سوریه قبلا تحت حاکمیت سوسیالیست بوده و در دست علویون است. آمریکا و صهیونیست‌ها و گروه ۱۴ مارس لبنان به دنبال این هستند که اول از همه رابطه سوریه با لبنان را قطع کنند تا لبنان ضعیف شود و حزب الله نتواند این نقشی را که الان دارد داشته باشد. زیرا لبنان از طرفی درکنار اسرائیل است و از طرف دیگر در کنار مدیترانه که در کنترل اسرائیل است و از طرف دیگر هم یک سوریه می‌ماند که اگر آن هم به دست آمریکا بیفتد دیگر لبنان هیچ گونه ارتباطی با بیرون نمی‌تواند داشته باشد. دوم اینکه مقاومت و جهاد اسلامی که یک تهدید برای اسرائیل به حساب می‌آید از سوریه اخراج می‌شوند. سوم، حاکمیتی روی کار می‌آید که با ایران قطع رابطه می‌کند و اگر هم قطع رابطه نکند با ایران هم جهت نیست. تفاوتی که در حاکمیت سوریه در مقایسه با مصر و بحرین و لیبی وجود دارد این است که حکومت اسلامی نیست و اسلام را هم تبلیغ نمی‌کند اما حامی مقاومت است.

در بد‌ترین شرایطی که همه علیه ایران بودند حافظ اسد و حکومتش طرفدار ایران بودند. زمانیکه اجلاس طائف برگزار شد و بعضی از سران کشورهای عربی گفتند جنگ ایران و عراق، جنگ ایران و اعراب است، حافظ اسد گفت بیخود کردید اصلا اینطور نیست جنگ بین ایران و عراق است، و زمانیکه ملک حسین لشکر آورد برای صدام حسین بر علیه ایران، حافظ اسد لشکر خود را به مرز سوریه و اردن برد و آن‌ها را وادار به عقب نشینی کرد. البته سوریه به خاطر منافع خودش از ایران و مقاومت حمایت می‌کند که طبیعی هم هست.

به نظر شما پتانسیل این وجود دارد که حرکت مردم سوریه به نتیجه خاصی علیه دولت این کشور برسد؟

در زمان مرحوم حافظ اسد و در ابتدای مسئولیت بشار اسد ماشینی نبود که عکس حافظ اسد بر آن نباشد. در کشورهای عربی اگر یک چوب هم بالای سرشان باشد تبعیت می‌کنند. مردم سوریه و اعراب مثل مردم ایران اینقدر سیاسی نیستند و اینقدر مطالبات ندارند، آنجا حاکمیت تک حزبی است و فضای بسته‌ای دارد اما پتانسیل این را دارد که این فضای بسته را باز و چند حزبی شود؛ علاوه بر این حاکمیت آن در سوریه مانند دیگر کشورهای عربی فاسد نیست. در سوریه یک طرح برای براندازی حکومت بشار اسد درحال اجراست که «بندر بن سلطان» طرح کرده است. «بندر بن سلطان بن عبد العزیز» ۲۲ سال سفیر عربستان در آمریکا بوده که الان شده دبیر شورای عالی امنیت ملی در عربستان است. طراح این طرح وی بوده که در لازقیه عده‌ای با نام علویان بیایند و اهل تسنن را بکشند در شهر درعا که اکثریت اهل تسنن هستند تعدادی از عده کم علویون را بکشند، در حلب هم عرب‌ها تعدادی از کرد‌ها را بکشند، و در جای دیگر که شیعیان هستند بقیه بیایند شیعیان را بکشند در نتیجه حاکمیت متزلزل می‌شود و مجبور می‌شود باج دهد تا جایی که مجبور به کناره گیری می‌شود.

آیا این طرح اجرا خواهد شد و به نتیجه نهایی مطلوب عربستان خواهد رسید؟

بشار اسد دارای یک چهره محبوب است و یک شخصیت بین المللی به حساب می‌آید و مثل قذافی و حسنی مبارک نیست. استکبار ستیزی و عدم وابستگی سوریه به غرب، همراهی با کشورهای مستقل و غیر وابسته، حمایت حاکمیت سوریه از گروه‌های مبارز، در درجه اول فلسطین و بعد لبنان ازویژگی‌های بشار اسد است. علاوه بر این در سوریه صرفا یک گروه حاکم نیست، حق مشارکت برای سایرگروه‌ها به رسمیت شناخته شده است. درست رئیس جمهور از علویون است اما نخست وزیر و وزرا از اهل تسنن هستند. مقامات عمدتااز اهل تسنن هستندریال حتی سران ارتش مثل مصطفی طلاس، عبدالحلیم خدام که سال‌ها در کنار حافظ اسد بودند، ازاهل تسنن هستند ولی در بحرین اینگونه نیست، تشیع که اکثریت جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند جایگاهی ندارند.
اگر بخواهیم وضعیت را با ایران مقایسه کنیم تفاوت از زمین تا آسمان است، ولی خواسته‌های مردم آنجا با اینجا فرق دارد، آن‌ها از لحاظ اقتصادی در مضیقه هستند. حزب بعث سوریه از لحاظ بین المللی قوی و از لحاظ داخلی کمی ضعیف است که باید اصلاحاتی صورت بگیرد اما با انقلاب، وضعیت آنجا نه تنها بهتر نمی‌شود، بلکه بسیار بد‌تر می‌شود.


با توجه به اینکه مقام معظم رهبری فرمودند در منطقه تحولات بیشتری در راه است، تحلیل شما از این جملات ایشان چیست؟ آیا باید منتظر تحولات جدیدی باشیم؟

امام خمینی (ره) تا از چیزی اطمینان حاصل نمی‌کردند نمی‌گفتند و هر پیش بینی‌ای پیرامون مصر و دیگر جا‌ها کردند، محقق شد و این نه تنها به اعتراف ما بلکه به اعتراف خود غربیهاست، حضرت آقا هم کمتر از حضرت امام نیست و تحلیلشان با دیگران فرق دارد. این وعده خداست و وعده خدا محقق می‌شود و کمر استعمار در منطقه شکسته شده و دیگر وضعیت به قبل بر نمی‌گردد.


شما تحولات بعدی را در چه کشورهایی می‌بینید؟

تصور من اینست که الجزایر این ظرفیت را دارد که بیداری اسلامی در آن محقق شود و به نظر من الجزایر پیشگام‌تر از مصر بود. کشور دیگر مراکش است اما عربستان اینطور نیست. اگر بحرین به نتیجه‌ای برسد در عربستان هم تاثیر گذار است. در مورد کشورهای دیگر مثل قطر و امارات که درآمد سرانه مردم خیلی بالاست و به مردم پول‌های فراوان می‌دهند، مردم فعلا دنبال چنین چیزی نیستند ولی عربستان از کشورهای دیگر بسته‌تر و فاقد هرنوع دموکراسی است و به علت اینکه منافع آمریکا و غرب به ثبات عربستان بستگی دارد سعی می‌کنند باتمام قوا از حاکمیت بسته عربستان حمایت کنند چراکه دموکراسی در عربستان به نفع آمریکا نیست وگرنه عربستان باید قبل از کشورهای دیگر به انقلاب و خیزش مردم مواجه می‌شد.

http://www.rajanews.com/detail.asp?id=86581

===============================

هدف انتشار نظرات مختلف است و لزوما با مقالاتی که قرار میدم، موافق نیستم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بهانه مجدد صالح براي كنار نرفتن از قدرت

يمن ديروز نيز شاهد برگزاري تظاهرات گسترده مخالفين و موافقين علي عبدالله صالح بود. پس از چند روز درگيري شديد ديروز مخالفان ديكتاتور يمن در شهرهاي عمده‌اي چون صنعا و تعز به خيابان‌ها آمده و خواهان كناره‌گيري وي از قدرت شدند. اين درحالي است كه صالح خود در ميان حاميانش سخن از اجراي قانون اساسي زد تا مجدد از خروج از قدرت امتناع كند.

ديكتاتور يمن روز پنج شنبه نيز در اظهاراتي بهانه جديدي براي عدم پايبندي به طرح ابتكاري شوراي همكاري خليج فارس تراشيد و گفت كه تا زماني كه نماينده قطر در مراسم امضاي اين طرح حضور داشته باشد، آن را نخواهد پذيرفت.

به گزارش فارس به نقل از پايگاه خبري روسيا اليوم، علي عبدالله صالح دولت قطر را به توطئه‌چيني عليه كشورش متهم كرد.

صالح در گفت‌وگو با شبكه روسيا اليوم مدعي شد كه قطر با توطئه‌چيني در حال تامين مالي اعتراضها در جهان عرب از جمله كشور يمن است.

وي افزود: دولت قطر اكنون در حال حمايت از آشوب در يمن، مصر، سوريه و سراسر جهان عرب است. قطر دارايي‌هاي زياد و جمعيت اندكي دارد و نمي‌داند كه با اين‌همه دارايي چه كند به همين دليل تلاش مي‌كند در منطقه دولت بزرگ و مهمي جلوه كند.

ديكتاتور يمن درباره طرح ابتكاري شوراي همكاري خليج فارس كه قرار است در نشست دوشنبه آتي به‌طور رسمي و نهايي امضا شود، گفت: اگر نماينده قطر در هنگام امضاي اين طرح حضور داشته باشد ما از امضاي آن خودداري خواهيم كرد.

شوراي همكاري خليج فارس طي نشست‌هاي پياپي سرانجام طرحي را تدوين كرد و به دولت صنعا ارائه كرد كه بر اساس آن ديكتاتور يمن بايد ظرف 30 روز از قدرت كناره‌گيري كند.

طبق اين طرح رئيس‌جمهور يمن طي 30روز از قدرت كناره‌گيري مي‌كند و حكومت به جانشين وي منتقل مي‌شود؛ پس از آن در فاصله 60 روز حكومت وحدت ملي در يمن تشكيل و در اين فرصت دوماهه انتخابات رياست‌جمهوري جديد برگزار مي‎شود.

http://www.rajanews.com/detail.asp?id=86659

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
صفحه‌ ویژه‌ بیداری اسلامی در سايت رهبرانقلاب

«امروز به بركت اسلام، به بركت انقلاب اسلامى، به بركت بيدارى عمومى اسلامى، يك حوادثى در منطقه دارد اتفاق مى‌افتد. مطمئناً اين بيدارى مردم به نتيجه خواهد رسيد؛ همچنان كه تا امروز، تا اين ساعت، در نقاطى به نتيجه رسيده است.» این جملات، سخنان ولی‌امر مسلمین، درباره‌ی رخ‌دادهای چندماه اخیر خاورمیانه است كه دیدار هفته‌ی گذشته با مردم استان فارس بیان شد.

همگام با حركت ملت‌های منطقه، صفحه‌ی ویژه‌ی «بیداری اسلامی» پایگاه اطلاع‌رسانی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای از امروز جمعه نهم اردیبهشت‌ماه راه‌اندازی شد.

در این صفحه، آخرین تولیدات سایت Khamenei.ir درباره‌ی خروش ملت‌های منطقه در قالب‌های گزیده‌هایی از بیانات رهبر انقلاب در این‌باره، گفتگو و یادداشت از صاحب‌نظران، محصولات چندرسانه‌ای، برگزیده‌ای از یادداشت‌های وبلاگی و آخرین اخبار سایت‌های خبری درباره «بیداری اسلامی» منتشر خواهد شد.

همچنین، در قسمت دیگری از این صفحه‌ی ویژه، بیانات ولی‌امر مسلمین درباره‌ی اتحاد امت اسلامی، بیداری اسلامی، تاكتیك‌های استكبار علیه ملت منطقه و... به دو زبان عربی و انگلیسی ارائه شده است.

این صفحه، با آدرس http://farsi.khamenei.ir/package?id=12298 در دسترس علاقمندان قرار دارد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
حضور افسر شكنجه بحريني در عروسي سلطنتي انگليس

سفارت بحرين در انگليس با اعلام ارسال دعوتنامه سلطنتي براي سفير بحرين و رئيس سابق آژانس امنيتي اين كشور، حضور وي در مراسم عروسي امروز را تاييد كرد.

به گزارش فارس، منابع خبري اعلام كردند "شيخ خليفه بن علي آل‌خليفه " سفير بحرين در انگليس و رئيس سابق آژانس امنيتي ملي اين كشور در مراسم امروز عروسي سلطنتي در كليساي "وست‌مينيستر " شركت مي‌كند.

بنا بر اين گزارش، وي متهم به شكنجه زندانيان سياسي و ناديده گرفتن حقوق بشر در زمان تصدي سمت رياست آژانس امنيتي بحرين است.

پرس‌تي‌وي گزارش داد سخنگوي سفارت بحرين در انگليس اعلام كرد دعوتنامه سلطنتي براي حضور در مراسم جشن امروز براي سفير اين كشور ارسال شده و شيخ خليفه در اين مراسم حضور پيدا خواهد كرد.

گروه‌هاي حقوق بشري اعلام كردند شيخ خليفه در دوران تصدي آژانس امنيتي بحرين بين سال‌هاي 2005 تا 2008، اقدام به شكنجه زندانيان سياسي از طريق شوك‌الكتريكي و ضرب و شتم آنها كرده است.

پيش از اين "رودني شكسپير " استاد دانشگاه و كارشناس برجسته انگليسي با بيان اينكه دولت انگلستان دارد از شكنجه در بحرين حمايت مي‌كند،‌ خواستار اخراج سفير بحرين از اين كشور شده بودند.

http://www.rajanews.com/detail.asp?id=86642

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
افزايش شديد مهدويت‌گرايي با حوادث مصر، تونس و منطقه

حجت‌الاسلام میراحمد رضا حاجتی امام جمعه موقت اهواز و رئیس مرکز حوزه‌های علمیه خوزستان میهمان رجانیوز بود تا در یک گفت‌وگوی سه ساعته به سؤالات مهم کاربران در مورد ویژگی‌های عصر ظهور و ارتباط آن‌ها با تحولات امروز ایران و جهان پاسخ دهد.

مشروح این گفت‌وگوی خواندنی که پر از نکته، ناگفته و تحلیل‌های کمتر گفته شده است، در ادامه می‌آید:



* عصر امام خمینی دارای چه ویژگی ها و شاخصه هایی است و چه فضای جديدي را در جهان ايجاد کرده است؟ آيا اين اتفاقاتی که اين روزها شاهد آن هستيم مولود همین عصر است؟



اولا، موضوع عصر امام خمینی در تحولات جاری، دارای یک بعد عبرت آموز برای بیدار شدن انسان هایی است که شاید فقط از روی غفلت متوجه یک سری از حقایق نشدند و متأسفانه دچار خواب زدگی عمیقی هستند. عبرت آموزی اینجاست که ما وقتی امروز فرمایشات امام خامنه‌اي را بازخوانی می کنیم، فرمایشاتی که حدود شش یا هفت سال پیاپی به مناسبت های مختلف با عبارت "عصر امام خمینی" -که در واقع مبدع و تولیدگر این عبارت، خود آقا بود- بیان شد، متوجه می شویم که توجه درستی به این بیانات نشده و امروز وقتی می بینیم که این پیش بینی ها و تحلیل های درست و دقیق به منصه بروز رسیده، باید عبرت بگیریم و خوب است که برخی از خواب غفلت بیدار شوند و قدر ولایت و ولایت مداری را بدانند.

در اولین سالگرد رحلت امام، مقام معظم رهبری به طرح نظريه عصر امام خميني پرداختند و با تأکید بر اینکه، درست است که جسم امام از میان ما رفته ولی راه امام پیش روی ما باقی است و آثار امام در حال شکفته شدن است، آن را تبيين كردند. چون یک سری از وابستگان داخلي دشمن، مي‌گفتند که با رفتن امام، راه و شعارهای ایشان به بن بست رسیده و دیگر نمی شود بر اساس شعور خمینی حرکت کرد، اما حضرت آقا در چنین فضایی و علی‌رغم تبلیغات گسترده شیاطین زمان که با یک نگاه خاص مادی گرایانه به قضایا نگاه مي‌کردند، فرمودند که چنین تحلیلی درست نیست و نه تنها امام در بین ما حاضر است، بلکه امام آغازگر یک دوره جدید بوده است، که این دوران را باید عصر امام خمینی قلمداد کنیم.

این عصر، دوران امام خمینی است، اما متعلق به شخص امام خمینی نیست، ایشان آغازگر آن بوده و حتی لازم است، به صراحت بیان کنم که امام مهدی(عج) آغازگر آن بوده و امام خمینی به عنوان یک سرباز جان بر کف به مأموریت الهی و رسالت خویش عمل کرد. این توضیحات بسیار گسترده و جامع الاطراف تقریبا شش سال از سوي امام خامنه‌اي پی در پی بیان شد.

آقا در مناسبت های مختلف عبارت عصر امام خمینی را توضيح دادند و ویژگی های این عصر را بسیار ظریف و لطیف بیان کردند و حتي در یکی از سخنرانی هایشان بیان کردند که چه خوب است محققان جوان ما به کنکاش در مورد این موضوع بپردازند. ولی متأسفانه تنها دو مقاله در طی آن شش سال در این زمینه منتشر شد. یکی از این مقاله ها، متعلق به سید شهیدان اهل قلم شهید آوینی بود که البته این مقاله آن‌قدر جامع و با زباني شيوا به تبيين عصر امام خميني مي پردازد كه خلأ کمبود بسياري از کتاب ها را پر کرده است. شهید آوینی یک نگاه اشراقی داشت که باید در جای خودش بررسی شود.

اما چه شد که ما از فرمایشات آقا غفلت کردیم، در مورد این موضوع که آقا بیان کردند به درستی تحقیق نکردیم و حوادث آینده را به خوبی رصد نکرديم و در خواب غفلت بوديم. بحث من به جریان روشنفكرانه غربی بر نمی گردد آنها نه تنها در یک خواب زمستانی عمیق به سر می برند بلکه خودشان را به خواب زده اند و بنای بیداری ندارند، این سخن خطاب به دوستان خوب و انقلابی است که غفلت کردند.
در دیداری که خدمت حضرت آقا رسیدم، کتابی را خدمت ایشان تقديم كردم و عرض کردم که شما چند سال قبل این موضوع را بیان کردید، ولي ديگر تكرار نكرديد، نگاهی کردند، فرمودند "شما هستید و پیگیری می کنید" و برای ما تبیین کردند که این وظیفه بر دوش همه آن هایی است که دوستدار امام خمینی، ولایت‌مدار و جستجوگر امام زمان(عج) هستند.

*هر دوره اي با وي‍ژگي هاي خاصي شناخته مي شود، اگر شما بخواهيد براي عصرامام خميني ويژگي هايي بيان كنيد، چیست؟

عصر امام خمینی حاکی از یک دوران متعلق به تاریخ گذشته نیست، عصر امام خمینی یک پل واسطه بین دو دوران است، دوران سردرگمی بشر، دوران خبط و سقوط بشر و دوران تعالی بشر، این دوران را عصر امام خمینی می گویند، عصری که بشر راه هوشیاری را پی می گیرد، عصری که نگاه بشر از زمین به آسمان دوخته می شود، عصری که بشر به دنبال گمشده اصلی خودش می گردد، عصری که بشر به دنبال یک رهبر الهی می گردد، رهبری که بتواند مشکلات او را حل کند. عصر امام خمینی یک واقعیت غیر قابل انکار است، که شما این روزها، آن را مشاهده می‌کنید.

امام خامنه‌اي در فرمایشات‌شان در فاصله سال های 1369 تا 1376 یا شاید 1375 بسیار حکیمانه به تبیین آثار و گستره این عصر پرداختند و فرمودند یکی از این ویژگی های این عصر، بازگشت ملت ها به معنویت و ارزش های اسلامی است. من در کتاب "عصر امام خمینی" به طور مفصل به این موارد اشاره کرده ام و جالب این است که خود امام نیز، بيان كننده ويژگي‌هاي عصر خود بوده اند. امام پیش از انقلاب بسیار حکیمانه، در نامه ای که به علمای بلاد فرستاده بودند، مي نويسند: «چطور ما از عطش ملت ها و ارزش های ناب محمدی غافلیم چطور از گرایش مردم به اسلام غافلیم». در ادامه مي فرمايند: «این دوران، عصری است که مردم به سمت ارزش های اسلامی روی می آورند.»

همین حادثه هايي كه اكنون می بینید با سرعت در منطقه رخ مي دهد، یکی از ویژگی های دوران امام خمینی است. همانطور که امام اشاره کردند، بیداری ملت ها به صورت عام و گسترده وجود دارد، حتي براي ملت های غیر مسلمان و غیرموحد! احساس نیاز به معنویت و معنویت گرایی روبه افزايش است، امروز جوامع در حال سپری کردن یک رنسانس معنوی هستند، البته پیش از انقلاب اسلامی، نورهای ضعيفي در جامعه بشری دمیده شده بود اما این ها معطل مانده بودند.

ده ها هزار سایت با موضوع موعود آخرالزمان، هزاران ساعت فیلم با همین موضوع و مقالات بسیار در همين زمينه در دنیای غرب به رشته تحریر و یا به تصویر کشیده و یا در لایه های مختلف به بشر ارایه شده. سایت های مختلف بر اساس پیشگویی های انجیل به تشریح و توضیح حوادث آخرالزمان پرداختند و حتي تا آنجا پیش رفتند که به تطبیق برخی از آن پیشگویی ها با حوادث موجود پرداختند و جایگاه ایران را در این حوادث مطرح کردند و حتي تهدید کردند که امریکا در برابر بابل زمان راهی به جز تسلیم و شکست ندارد! در برخی از این پیشگویی ها به صراحت آورده اند که در آخرالزمان قبل از ظهور منجی موعود، بسیاری از مردم در اثر انفجار نور به آسمان می روند. اتفاقی که دارید، می بینید که انقلاب ما انفجار نور بود و بسیاری از مردم آسمانی شدند، نگاه ها آسمانی شد. در عصری که ابتذال اخلاقی به لجام گسیختگی رسيده و لذت گرایی بی حد و حصر و خارج از ارزش های انسانی بشر را احاطه کرده است، شما تصویرهایی را می بینید که حاکی از رجعت گسترده بشر به سوی معنویت است و این نیست، مگر اینکه نگاه های بشر آسمانی شده است و یک شخصی پیام آور، رسالت انبیا شد و چشمان بشر به دریچه نور و آسمان گشوده شد و آن شخص کسی نیست جز امام خمینی.

*بسياري از كاربران سايت در مورد ارتباط اين عصر با زمان ظهور سوال پرسيده اند، ارتباط عصر امام خمینی با عصر ظهور چگونه است؟

من این سوال ها را ديدم و شاید بیشترین دغدغه ای که کاربران عزیز در سوال‎هايشان مطرح کردند این بود که به دنبال اسلام شناسی و تعیین مصادیق بودند، این است که "آیا واقعا ارتباطی بین عصر امام خمینی و عصر ظهور وجود دارد؟" شاید به همین دلیل بوده که بنده حقیر در موارد مختلف به این موضوع اشاره کردم که یکی از خلأ های موجود در کشورمان و در بین اندیشمندان و نخبگان علمی‌مان بحث امام پژوهی است و متأسفانه در این زمینه کوتاهی کردیم، وقتی استاد بزرگوار و عالم گرانقدر حضرت آیت الله مصباح يزدي فرمودند: ما دویست سال وقت نیاز داریم تا به خوبی بتوانیم شخصیت امام را تحلیل کنیم. وقتی که مقام معظم رهبری از امام بزرگوار به عنوان یگانه دوران نام می برند، این ها ما را مکلف می کند که در واقع در عمق تحلیل و معرفت خودمان نسبت به این شخصیت ملکوتی بیفزاییم و این نور را بشناسیم، امام پژوهی شناختی از امام را به ما ارایه می دهد که ما می توانیم مبدأ و مقصد انقلاب را به خوبی شناسایی کنیم و این نکته مهمی است، چیزی که از آن غفلت شد.

امام خامنه‌اي فرمودند که بدون شناخت امام نمی توان انقلاب اسلامی را تحلیل کرد، این جمله نیز بسیار حکیمانه بود. ما وقتی به زندگی، اندیشه ها، نوع حرکت، فکر و مطالعات و واکنش های امام در مورد حوادث بسیار پر فراز و نشیب، -پیش و پس از انقلاب- دقت مي‌كنيم متوجه می شویم که این حرکات بسیار عمیق و دقیق بوده است و حاکی از یک همت و هدف والا و تحولات بسیار بزرگی است که قرار است در آینده رخ دهد و امام یا به صراحت و یا تلویح انگشت اشاره به سمت آن ها بلند کردند. این جمله كه «امام خميني حقیقت همیشه زنده است» از همین موضوع نشأت می گیرد.

مثالی می زنم تا کاربران عزیز متوجه شوند، من ابتدا این را بگویم که هنوز هم معتقدم با پژوهش و تحلیل و بازخوانی فرمایشات حضرت امام می توان برخی از حوادث آینده را پیش بینی کرد.

در برخی از سوالات کاربران عزیز آمده که شما چطور در ششم محرم امسال حوادث مصر را به نحوی پیش بینی کردید و گفتید که مصر آتش زیر خاکستر است؟

من همین الان به همه مردم عزیزمان از همین رسانه عرض می کنم که منتظر حوادث بزرگی در فلسطین باشید و منتظر فتوحات بزرگی در اردن باشید. منتظر فتوحات بزرگی در ترکیه باشید. که شما نمونه اش را دیدید که نخست وزیر اردوغان که کشورش یک روزی بزرگ‌ترین تابلویش، تابلوي لاییک بود اعلام کرد که الگوی ما در ظلم ستیزی امام حسین علیه السلام است. اخیرا وزیر دیانت ترکیه استعفا داد و گفت که من لیاقت این جایگاه را ندارم چون از درک و جایگاه اهل بیت علیهم السلام بی اطلاع بودم. سرعت حوادث بسیار بالاست. من چگونه این حوادث را پیش بینی می کنم؟ با مراجعه به سخنان امام. باید به امام اعتقاد پیدا کنیم و امام را باور کنیم.

نگاه امام به انقلاب اختلاف بسیار عمیقی با نگاه روشنفکران غربی داشت، امام نسبت به انقلاب می فرمودند: این انقلاب بارقه الهی است و یک معجزه بود و از همان ابتدا مبدأ انقلاب را مشخص کردند و یک نسیم روحانی و یک دست غیبی بنای این انقلاب را گذاشت. مرحوم حاج اسماعیل دولابی نقل می کردند که پیش از انقلاب اسلامی حدود سال های 1341 و 1342، امام در مورد این حرکتی که در قم شروع کرد، مي‌فرمود در قم نمی گنجد و چه بسا در ایران هم نگنجد، ببینید که امام کجاها را می دیدند. همین موضوع که از قول آقای عسگراولادی نقل شده است كه: ساواک ما را تحت پیگرد قرار داده بود، همان موقع وارد بیت امام شدیم، امام در ایوان خانه نشسته و دیدند که من مضطرب هستم، فرمودند راهی که شروع کردیم سه مرحله دارد، اول ایران را اسلامی مي کنیم، بعد جهان اسلام را بیدار مي کنیم و مرحله بعد مي‌رسيم به عصر ظهور. معلوم بود که امام یک معمار بسیار دقیقی بودند که از رسالت تاریخی خود آگاه بودند. معتقدم که امام از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی از رسالت تاریخی خودشان آگاه بودند. به تعبیر برخی از اندیشمندان، امام سیر تطوری دنیا را تغییر داد، یعنی حركت بشری را که به سمت مادیت حرکت می کرد، تغییر داد و اكنون آثارش را می بینیم.

وقتی در آن دوران، شورای فرماندهی سپاه نزد امام می آیند، مسئول وقت سپاه گزارش هایی را خدمت امام می دهند که نگران کننده بوده، امام فرمودند ما پرچم این انقلاب را به دست صاحبش می سپاریم. امام به آقای منصوری فرمودند که صبور باشید، امیدوارم که این پرچم را به دست امام زمان بسپاریم و سپس بشارت می دهند. در خاطرات آقای بشارتی هم آمده است که اوایل انقلاب خدمت امام رفتم تا گزارشی از اقدامات براندازانه شریعتمداری بدهم. امام پس ازشنیدن سخنان من فرمودند که نگران نباشید این انقلاب به دست امام زمان می رسد. بعد آقای بشارتی می گوید از امام پرسیدم آیا شما در دوران ظهور هستيد؟ که امام سکوت کردند، دو مرتبه سوالم را پرسیدم و امام همچنان سکوت کردند! امام وقتی در پاریس بودند، فرمودند: در پاریس كه بودم، مطمئن شدم که این مسئله بشری نیست و دست هایی در کار است و در مدرسه علوی وقتی که برخی از آقایان اصرار می کنند در قضیه تلفن مرحوم آیت الله طالقانی که امام دستور شکستن حکومت نظامی را دادند، برخی از لیبرال ها این مطلب را در آن زمان بیان کردند که ایشان با فضای ایران آشنا نیست كه امام در جواب ایشان فرمودند که این امر اگر امر من نباشد چه می گویيد!

امام هیجان زده نمی شدند، امام نه خوشحالی بی حد و حصر داشتند و نه بي دليل نگران مي‌شدند. بسیار متعادل بودند و حتي حرکات امام به قول مرحوم دوانی دارای موازنه و بسیار متعادل بود. دست خط امام به قول روانشناسان، حاکی از تعادل روحی امام بود. امام مسایلی را بیان کردن که ما به سادگي ازكنار آن مي‌گذشتیم، امام در تبیین ولادت پیامبر فرمودند: زمانی كه پیامبر متولد شدند، 14 کنگره از کنگره های كاخ كسري فروریخت و بعد فرمودند که چرا 14 تا و 15 تا نشد، امام فرمودند که چه بسا پس از 14 قرن محمد صلی الله علیه وآله و سلم جهانی خواهد شد و در یکی از فرمایشات‌شان امام کد دادند که در قرن چهارده باید منتظر حوادثی باشیم يعني همین قرنی که الان در آن هستيم.

امام فرمود که این قرن، قرن شکست ابرقدرت شرق و غرب است. امام حلقه اتصال دو دوران سقوط بشر و صعود بشر بود. امام در تبیین مقام معنوی حضرت زهرا می فرمایند که شاید بزرگ‌ترین ویژگی حضرت فاطمه این بود که تا 75 روز پس از رحلت پیامبر جبرییل نازل می شد و حقایق عالم را ما کان و ما یکون را بر زهرای اطهر تلاوت می کرد و بشارت می داد و حضرت علی کتابت می کرد. امام فرمودند که چه بسا برخی از حوادث انقلاب اسلامی از آن خبرها بوده است، این به نظر من از نکاتی بوده است که مغفول عنه واقع شده است و امام کد دادند که حواس‌تان را جمع کنید.

من یک حاشیه می زنم، تقریبا به چهارسوی ایران سفرهای متعددی داشتم از سال ها قبل، مکرر از زبان برخی از پیرغلامان اهل بیت مطالبی را مي‌شنیدم که تعجب آور بود مثل ظهور پی در پی دو سید بزرگوار. خصوصا آن هایی که سن شان اقتضا می کند، شنیده اند که سیدی می آید نظام سلطه را سرنگون می کند و سید دیگری می آید که دوران آن سید دوم دوران عجیبی است و تحولات عظیمی اتفاق می افتد.

من از زبان پدر بزرگوار شهید كاوه همین ها را شنیدم که خودش برای من نقل می کرد و از زبان یک روحانی اهل دل شنیده بود که کتابی را باز کرد و از زبان آن پیرمرد مطالب عجیبی را خواند. همیشه فکر می کردم که چطور شده که در چهارسوی ایران همچین افرادی وجود دارند و این اطلاعات از کجا به ایشان رسیده است که بخشی از آن ها به منصه بروز رسیده. تحقیقات من به گونه ای نشان می دهد که این ها با صحیفه فاطمیه مرتبطند، صحیفه فاطمیه در دست امام زمان(ع) و قبلا در دست ائمه اطهار بوده كه به برخی از خواص شیعه نشان می دادند و آن مطالب و اطلاعاتی را که بخشی از حوادث انقلاب اسلامی در آن درج شده است، برای این ها تلاوت می کردند. به هر حال، ما باید امام پژوهی مان را ارتقا دهیم و چندان هم لازم نیست که برخی از دوستان وارد مصداق شناسی شوند.



برخی ازکاربران پرسیده اند در برخی از احادیث تناقض می بینیم به نظر شما علت چیست؟

برای این است که برخی از این احادیث رمزآلود است و هرکسی نمی تواند این نکات را به‌دست آورد، اما ما امروز حجت بسیار بزرگی را در اختیار داریم، مردی را داریم که می تواند از آینده خبر دهد. ما در اصول کافی و در جلد یک داریم که در هر زمانی، شخصی از اهل بیت ظهور می کند که می تواند با الهام الهی صحبت کند و امام خمینی و امام خامنه‌ای برای ما به همین صورت هستند. ما باید قدر بدانیم، خدا نکند که از این نعمت عظمي غافل شویم. یک زمانی کسانی که دست اندرکار وزارت ارشاد بودند نه تنها به فرهنگ دینی ما آسیب زدند بلکه به جای ارشاد مردم با تبلیغات‌شان نسبت به آرمان‌های امام خیانت کردند و نسل جوان ما حتي پیام های امام را نمي‌داند.
امام در سال 66 زمانی که قطعنامه پذیرفته شد، در ابتدای قطعنامه آیه صلح حدیبیه را آوردند و من در اهواز بودم که یکی از علمای اهواز فرمودند، آقایان تمام فرمایشات امام رمز آلود است، این مرد به حالت اتصال رسیده است.

وقتی مطالعه می کنیم، کتاب های زیادی را که وهابیت علیه تشیع با نشانه استکبار، به این یقین می رسیم که آنها احساس کردند که تنها مذهب آینده، مذهب تشیع است، این شخص که این را بیان می کند، خودش در وهابیت سابقه داشته است، 40 هزار سایت ضد شیعه و ده هزار عنوان کتاب علیه شیعه به نگارش درآمده است. مرحوم علامه عسگری فرمود از زمان صدر اسلام و از زمان معاویه تا الان به هیچ وجه و تا این اندازه علیه مکتب شیعه کار نشده و بی سابقه بوده است. از یک نسخه عنوان کتاب، هشت میلیون نسخه در سودان توزیع می کنند و دو و نیم میلیون نسخه در خارطوم پایتخت سودان توزیع می کنند. این جمله را آیت الله سبحانی فرمودند نه طلبه کم سوادی مانند من.

همان اوايل پیروزی انقلاب، فیلم پیشگویي‌های نوستور آداموس ساخته شد و در این فیلم مرتب می گوید این حرف ها ساخته ما نیست، این ها نتیجه تحقیقات صدها نفر محقق است و بعد اشاره می کند این ها پیشگویی آن کشیش فرانسوی است که حالا بر مبنای سناریویی است که این ها ترسیم کرده اند، تا اینکه می رسد به این تصویر و می گوید که شما این تصویر را دیده بودید، تصویر حضرت امام در نوفل لوشاتو را نشان می دهند. ایشان می گوید که این همان کسی است که نوسترا داموس در اشعارش به او با عنوان ایمان بزرگ تعبیر کرده است كه ایمان بزرگ، از فرانسه شاه ایران را سرنگون می كند.

واقعیت قضیه این است که آن‌ها امام را به درستی و با دقت مورد واکاوی قرار دادند و لذا یکی از تهاجم های اصلی که اول انقلاب علیه حضرت امام رقم خورد، بحث صدور انقلاب اسلامی بود و آمدند این وحشت را در بین کشورهای منطقه به‌وجود آوردند که صدور انقلاب اسلامی یعنی حمله نظامی به کشورهای دیگر كه امام فرمودند صدور انقلاب اسلامی یعنی صدور پیام و گفتند که شما نمی دانید، پیام ما صادر شده است و تمام شد و بعدها صدایش را می شنوید.

مگر فوکویاما صحبت از پایان تاریخ نکرد، مگر صحبت از آغاز هزاره سوم و آغاز واژگونی لیبراليسم نکرد و مگر همین چندی پیش بعد از این بحران های اقتصادی نگفتند که حرف های ما اشتباه است و بسیاری از این ها دارند به این اشتباه اعتراف می کنند که بزرگترین خلأ در دنیای غرب امروز، وجود یک نظام با رهبری واحد است. البته حدود 15 سال قبل یک مقاله در نیویورک تایمز چاپ شد که در آن مقاله به طور مفصل به وضعیت رهبران کشورهای صنعتی به‌ویژه غرب پرداخته بود و با این جمله ختم کرده بود که ما به دنبال رهبرانی همچون اژدها بودیم؛ کارآمد و مقتدر، اما کک نصیب‌مان می شد بعد اشاره می کند که مهمترین خلأ در دنیای معاصر غرب، نبود رهبران مقتدر است. بعد می گوید که نظام ما، این رهبر را در روی زمین نمی تواند پیدا کند و از نسل رهبران مقتدر کسی نیست.

چند تا جمله معروف در اینجا برای شما عرض کنم: والسا که در یک زمانی رهبر جنبش کارگری شد، بعد هم مورد توجه غربی ها واقع شد، مي‌گويد مشکل اینجاست که دنیا رهبر سیاسی ندارد و آمریکا آخرین امید بود. گورباچف در آخرین مقاله ای که به رشته تحریر در آورده، آمریکایی ها را نصیحت می کند که مراقب اشتباه‌هاي خودتان در افغانستان و جاهای دیگر باشید، مرتکب اشتباهات بزرگی می‌شوید. وال استریت ژورنال از خوانندگان خود با یک تیتر مشخص می پرسد: ایالات متحده آمریکا رهبر دنیاست و یا مقروض دنیا در 18فوریه 2010.

آمدن امام، این ها را به نحوی وحشت زده کرد، در خلا بسیار بزرگ رهبران سیاسی احساس کردند که برای مردم دنیا به خصوص مردمی که امام از عطش معنوی‌شان خبر داده بودند رهبری آمده است كه هم خودش اقتدار دارد و جهانی فکر می کند و جهانی حرکت می کند و هم یادآور یک رهبر جهانی است که تمام متون دینی جهان از او یاد کرده است، یعنی منجی موعود، اینجاست که شما دو حرکت را در عرض هم مشاهده می کنید. در دنیای رسانه‌اي غرب حرکت علیه موعود و فیلم هایی که ساخته اند و هالیوود با آن فیلم های ابتذال به یک باره تبدیل می شود به محل ساخت فیلم هاي متعدد با موضوع موعود آخرالزمان. ارباب حلقه ها چه چیز را می خواهد اثبات کند؟ اينكه خرافه است و به آن تأکید می کنند و بر اساس آن چیزهایی که می گفتند خرافه است، دارند حرکت می کنند.

در عرض آن حرکت دیگری است و آن موج بسیار وسیع و گسترده ای است که فطرت ملت ها به سمت يافتن این منجی حركت مي‌كنند. وقتی که امیرالحاج جمهوری اسلامی سه چهار سال قبل از سفر حج بازگشت و خدمت مقام معظم رهبری آمد، خدمت حضرت آقا عرض می کند که این سفر حج عجیبي بود. بحث مهدی موعود(عج) بین تمام فرق اسلامی شیوع پیدا کرده است. آقا فرموده بودند که همین طور است و همین اتفاق افتاده است و دو بحث با هم دارد اوج پیدا می کند، یکی از مباحث مربوط به حضرت مهدی است و دیگری مربوط به فاطمه زهرا سلام الله علیها. امام جمعه نجف نقل می کردند که آمریکایی‌ها، برخی از عراقی ها را بازداشت کرده بودند از آن ها سراغ حضرت مهدی را می گرفتند و می گفتند، آیا شما می دانید که محل اختفای مهدی کجاست و آیا با او ارتباطی داشتید؟ آقای کورانی نویسنده کتاب عصر ظهور به نکته زیبايي اشاره دارند که برخی از اهل نظر این طور بیان می کردند که آمریکایی ها یک پوشه و پرونده کامل راجع به امام زمان دارند كه تنها عکسش را ندارند و تمام روایات و احادیث ما را آنالیز کرده و بر اساس آن برنامه ریزی می کنند.

همان ایامی که امریکایی ها به حرم حضرت امیر حمله کردند، یک سایت خبری زده بود که آمریکایی ها به این خاطر به حرم حمله کرده بودند که فكر مي‌كردند امام زمان آنجاست، بنابراين بايد حمله کنیم تا او غیرتی شود و بیرون بیاید!

بله به هر حال بحث ظهور حضرت عیسی و حضرت مهدی(عج) در متون دینی هست. آقای طالب زاده می گفت وقتی در بوسنی بودم، در مرز کرواسی به یک کشیش انگلیسی برخوردم که وسایلی برای مسلمانان بوسنی آورده بود اما راهش نمی دادند. کشیش آزاده و عدالت خواهی بود. من کارت خبرنگاری داشتم و دو سه شب در مسیر با هم بودیم و مأنوس شده بودیم. بحث به حوادث آخرالزمان رسید و ایشان هم ما را همراهی می کرد و مي‌گفت که الان آخر الزمان است. من بخشي از حوادث آخرالزمان را كه گفتم، آن کشیش که از یک فرقه ای از مسیحیان بود که حفظ حجاب در کلیساها را واجب می دانستند و از مشروب خواری پرهیز می کردند و عیار خلوص‌شان بیشتر از بقیه بود، گفت که آخرالزمان حضرت عیسی ظهور می کند. به او گفتم که حضرت عیسی تنها ظهور می کند، گفت نه ما شنیده ایم که مردی هم همراهش می آید. قدری كه با هم صحبت کرديم، کشیش گفت آقای طالب زاده بیشتر از این صحبت نکن، تو داری من را مسلمان می کنی.
یعنی در متون مقدس نشانه ها داده شده است. صهیونیزم بین الملل و جریان فراماسونری بسیار حساب شده عمل می کنند و در تمام ابعاد زندگی بشر یافته های خودش را دارد و اعمال می کند. از معماری گرفته تا نظامی گری و جریان اقتصادی و تصرف متون علمی دنیا. برخی از این فعالیت ها بر اساس روایاتی است که در متون دينی ما ذکر شده و تحلیل های دقیقی است که نسبت به آینده شناسی و فرجام شناسی در کلمات حضرت امام هست.

از ویژگی های سیاسی حضرت امام آیت شناسی، فرجام شناسی و غایت نمایی است. امام به صراحت فرمودند که این انقلاب متصل به انقلاب حضرت مهدی خواهد شد. دشمن این ها را رصد می کند. امام، 12 روز قبل از رحلت‌شان خطاب به مسئولین گفتند که تذکر می دهم که این انقلاب محدود به ایران نیست و نقطه شروع پرچم داری حضرت مهدی(عج) است؛ دیگر صریح تر از این بیانی نیست.

این که امام به صراحت گفتند که این انقلاب متصل به انقلاب حضرت مهدی خواهد شد بشارت بسیار بزرگی است، دشمن این ها را رصد کرده و در مورد آن، برنامه ریزی کرده است، برای اینکه پایتخت بزرگ جهان اسلام در ایران در مرکز تشیع را براندازی کند. بی تردید شما اگر بخواهید بزرگ‌ترین وِیژگی فتنه 88 را برشمرید، همین ها را باید بگوييد؛ یعنی جلوگیری از بسط این تفکر الهام بخش به جهان که تفکر مهدویت است.

یکی از علمای تونس که برای کنفرانس اندیشه اسلامی به ایران آمده بود، زمین خورده بود، به آقایانی که اطراف ایشان بودند و می خواستند دست ایشان را بگیرند گفت که نه بگذارید خودم بلند شوم، گفتند: چرا؟ گفت که در روایات اسلامی ودر کتاب کنزالآمال هست که در آخرالزمان قومی از مشرق ظهور می کند که این قوم برای احقاق حق فرزندان من ظهور می کند و این ها طلب حق می کنند؛ حق‌شان را نمی دهند و شمشیرهایشان را از نیام می کشند و نبرد می کنند و حق‌شان را می گیرند و پرچمی که در دست دارند، زمین نمی گذارند، مگر اینکه تحویل یکی از فرزندان من بدهند و بعد حضرت فرمود اگر شما آن زمان را درک کردید، خودتان را به آن ها برسانید ولو شده با سینه خیز روی برف و ایشان فرمودند که مشخصا این جایی که در تهران هستم به احتمال زیاد همان جایی است که در روایات آمده است.

یک سری از سوالاتی که کاربران فرستادند بحث همین تحولاتی است که در مصر، تونس، یمن و اردن رخ داده است. یک مقدار راجع به این تحولات صحبت کنید بعضا ایراد می گیرند که چرا شما هر اتفاقی که می افتد، به ظهور ربطش می دهید؟

جهان هستی باور نمی شود مگر در دایره امامت؛ مفهوم و واقعیت جهان، امامت است. اساسا منظومه شمسی و خورشید در حال گردش است. شما اتم را هم كه بشکافید، الکترون و پروتون به دور هسته می چرخند. به گرد کعبه ای بايد بچرخید که علی علیه السلام از آن متولد شد و عالم در حال طواف حول آن مرکزیت و محوریت خواهد بود. ما هم باید منظومه فکری داشته باشیم. محوریت منظومه شمسی چیست؟ اینکه در ابتدای بحثم بر امام پژوهی تأکید کردم و اينكه یکی از خلأهای اساسی در مباحث تئوریک فرجام شناسی انقلاب اسلامی و امام شناسی است، به همين خاطر است. این سردرگمی که آیا انقلاب به ظهور ربط دارد یا ندارد و... در اثر نداشتن توجه کافی به بحث امامت است. امام ما کیست؟ آن کسی که بتواند آینده را رصد کند. این وعده حق الهی است که برای ما کسانی را می فرستد که چراغ پیش روی ما باشند و ما ارسلناک الا شاهدا و مبشرا و نذیرا و داعیا الی الله باذنه و سراجا منیرا اين سلسله كه قطع نمی شود. در این دوران امام روح الله و امام خامنه‌ای هستند. ما براي درک برخی از این مفاهیم بلند که در واقع از دید ما به دور هستند، باید به دامن دیده بان ها پناه ببریم. دیده بان ما امام است.

اينكه چرا بین این قضایا ارتباط برقرار می کنیم، تنها منبعث از اندیشه خودمان نیست، ما این ها را از روایات گرفته‌ایم. این ها را امام موسی بن جعفر(ع) به عنوان نشانه به ما داده و روایات متعدد و کثیری موجود است. امامی که بر اساس حکمت فرمایشات بر زبان‌شان جاری می شد و مي‌فرمودند این انقلاب نقطه شروع انقلاب بزرگ جهان اسلام است و جرقه آن زده شده و هر حادثه بزرگی که اتفاق می افتد می بینیم که در همان راستا است. بعد به مراجع خاص خودش و متنون ديني هم که مراجعه می کنیم می بینیم که تطابق بالاست. فرمایش صریح مقام معظم رهبری در جلسه تجمع بسیجیان در مصلی تهران در نيمه شعبان 87 اين بود که: ما به ظهور نزدیکتر شده‌ایم. زیرا معرفت ها ارتقا پیدا کرده و ابهامی باقی نمی ماند، تنها این ابهام وجود دارد که زمان آن چه موقع است؛ یک سال دیگر، ده سال ديگر يا... ما تمنا می کنیم که یک روز دیگر باشد و یا همین الان باشد، این توقیت نیست بلکه تمناست و در این زمينه هیچ خدشه ای وارد نيست. جالب است که سال قبل یکی از روزنامه صهیونیستی تحلیلی را با وحشت زدگی ارایه داد و نوشت که نشانه هایی ظاهر شده است که در واقع این ها از فروپاشی آمریکا حکایت می کند. بعد می گوید دو قطب از نشانه های های اقتدار آمریکا فرو ریخته است و آن دو پایه ای که باقی مانده یک پایه نظامی و دیگری سیاسی است. جالب است که خودش در ادامه همین گزارش می نویسد که آمریکا از حیث نظامی در افغانستان و عراق به بن بست رسیده.

جالب تر این است که شما می بینید که پایه چهارم نیز با قضایای مصر و تونس در حال فروپاشی است یعنی اقتدار آمریکا در عرصه دیپلماتیک نیز در حال فروپاشی است و این را تحلیلگران باید به رشته تحریر در آورند. مثال بسیار واضح مصر است که به مانند یک آدم کت بسته و دست بسته بدون هیچ اراده ای در مقابل موج حوادث است و تأثیر کل دستگاه دیپلماسی آمریکا از تأثیر یک شبکه العالم و المنار در تحولات مصر کمتر است. یک نکته بسیار مهمی هست كه جناب پروفسور مولانا به عنوان فردی که در فضای آمریکا سالیان دراز فعالیت كرده، در مقاله ای مي‌نويسد که شبکه سی بی یو که از شبکه های زیرمجموعه سی بی اس آمریکاست و به مقامات کاخ سفید هم نزدیک است، در جدیدترین گزارش خود بیست دلیل مستند را ذکر کرده و نتیجه گیری کرده است که سقوط آمریکا بسیار زودتر از آن چه که گفته اند، رخ خواهد داد و ما باید منتظر آن باشیم. نویسنده این مقاله که آقای مولانا به آن اشاره می کنند، شخصی است به نام پرکارل که در ادامه این گزارش عنوان می کند که نظام آمریکا یک روح سرگردان است و به احتمال زیاد تا سال 2012 دچار فروپاشی خواهد شد.

من نمی خواهم تاریخی برای فروپاشی تعیین کنم، بلکه این را می خواهم عنوان کنم که این اندیشه در آنجا اندیشه ای بسیار قوی است و خودشان می گویند که این قصه منحصر به آمریکا نیست و این اتفاق برای اسراییل نیز خواهد افتاد.

مگر، امام نفرمودند این قرن، قرن فروپاشی ابرقدرت های بزرگ شرق و غرب است. در جملاتی که از امام نقل شده، این بینش اشراقی وجود دارد. بر اساس همین بینش، امام در نیمه شعبان یکی ازسال‌ها خطاب به دستگاه های مختلف نظام می گوید که خودتان را برای ظهور حضرت بقیه الله آماده کنید. امام در اواخر عمرشان هم فرمودند که گویا جهان برای طلوع آفتاب ولایت از مطلع مکه مکرمه آماده می شود. امام اهل مبالغه و گزاف گویی نبود، امام بر اساس بینش اشراقی و معرفت عمیق این فرمایشات را بر زبان جاری می کردند. امام در آن نامه بسیار مهم 11/10/67، این جملات را فرموده بودند، در حالی که ما قطعنامه را پذیرفته بودیم و در وضعیت بسیار مخاطره آمیز اقتصادی به سر می بردیم و بسیاری از جوانان خوب‌مان به شهادت رسیده بودند، در آن زمان امام به گورباچف هشدار دادند و بسیار تهاجمی برخورد کردند مانند حكم ارتداد سلمان رشدی و تافلر و امثال این ها. بسیاری از این پیام ها و کنش‌ها مردم قرن بیست و یکم را هدف قرار داده بود. امام فرمودند که مشکل اصلی کشور شما، مالکیت و اقتصاد آزاد نیست، مشکل شما عدم اعتقاد واقعی به خداست؛ همان مشکلی که غرب را به ابتذال کشیده و یا خواهد کشید و به صراحت از بن بست غرب خبر داده بودند، چیزی که امروز به آن دست پیدا کرده اند و مکرر تحلیلگران غربی از آن یاد می کنند. بعد فرمودند که با مادیات نمی توان بشریت را از بحران عدم اعتقاد به معنویت که اساسی ترین نياز جامعه بشری در غرب و شرق است، نجات داد و اگر اندیشمندان و نخبگان فرهنگی ما این جملات ما را باور می کردند ما در عرصه فرهنگی اقتدا می کردیم به الگوهایی که حضرت امام از آن ها به عنوان الگوهای پوسیده یاد می کردند؟

اگر امام را باور می کردیم، آیا نباید بر اساس فرمایشات امام سینماهای ما یک سینمای معنوی را به رخ دنیا می کشید؟ اما نتوانستند تا اینکه فیلم‌ها و سریال‌هایی مانند حضرت یوسف و مضامین معنوی و دفاع مقدس تولید شد و فروش های میلیاردی هم کردند و تازه یک سری از خواب غفلت بیدار شدند که عجب مضامینی در اختیار ما هست و غافلیم، ولی امام هدف و چارت را مشخص کرده بودند. دشمن، امام را می‌شناخت و می‌دانست نفوذناپذیر است، بنابراین، یک جریانی واداده و خودباخته ای را در درون نظام برای مقابله با جریان امام و جلوگیری از پیشروی حرکت روح‌الله رصد کرده بود. در عرصه های مختلف با استفاده از این جریان واداده داخلی و با هزینه دلارهای فراوان، آمدند تا در فتنه 88 اقدامی کنند و بلکه از آن تقدیر الهی جلوگیری کنند.

شما در سخنرانی هایتان یک سری بشارت ها و یک سری آرزوها را بیان کردید که شبکه VOA هم برای جلوگیری از تأثیر این بشارت هاٰ آن‌ها را تحریف کرده بود، بخشی از این موارد را می‌توانید بازگو کنید؟

حوادثی که در منطقه؛ مصر، تونس، اردن و یمن در حال وقوع است، مهدویت گرایی را به شدت افزایش خواهد داد. نه غیب گویی می کنیم و نه می خواهیم از آینده خبر دهیم، امام ما فرمود و ما باید امام را باور کنیم، مولای ما و رهبر ما امام خامنه‌ای فرمودند و ما باید ایشان را باور کنیمٰ باور کنیم که یک راننده وقتی می خواهد وارد اتوبوس شود، او را از ده فیلتر عبور می دهند، چون می خواهند جان 40 نفر سرنشین را به دست او دهند. خداوندی که صاحب این جهان است، وقتی که از زمین و بشریت و مخلوقاتش می‌خواهد حفاظت کند حتما حجت را بر آن‌ها تمام می‌کند، چون سخن خدا باید به گوش جهانیان برسد و بیهوده نبود که هلمز اندیشمند غربی گفت که صدای امام خمینی برای مردم ایران، حکم صدای خدا را داشت.

حوادث در پيش است و البته بهتر است بگوييم تحولات در پيش هستند، حادثه گذرا است، مي‌آيد و تمام مي‌شود. اينها حادثه‌هايي هستند تحول‌زا؛ تحولاتي در انفس بشر در حال به‌وجود آمدن است. اتفاقات عجيبي در حال رخ دادن است كه هر كدام از اينها قابل تأمل است كه وقت اشاره كردن به آنها هم نيست. سال‌هاي قبل هم گفتم بعد از اينكه تيم برزيل سه دوره در بازي‌هاي جام جهاني برنده شد، نيم ساعت در زمين فوتبال مناسك مذهبي را از باب شكرگزاري انجام مي دادند، به سجده افتاده بودند و دعا مي‌خواندند، فيفا در اين حوادث مجبور به موضع گيري شد. الآن پرفروش‌ترين كتاب‌ها در آمريكا قرآن مجيد، انجيل و متون مقدس است. اعضاي انجمن مسيحيان معتقد افزايش سرسام آوري داشته است. حوادثي كه الآن در منطقه اتفاق مي افتد تحولاتي عظيمي را هم پشت سرش خواهد داشت. اين حوادث ويژگي هاي متعددي دارند هم برانگيخته شده از تحول انفسي بشر هستند هم تحول انفسي مضاعفي را به وجود خواهند آورد. يعني شما مي بينيد كه موج مهدويت گرايي در جهان اسلام تشديد خواهد شد. الآن بشر به دنبال يك رهبر الهي مي‌گردد، رهبري كه انوارش را در نوابش مي‌بينيد؛ چهره‌هاي زيباي امام خميني و مقام معظم رهبري را ملاحظه نماييد. ببينيد نور الهي در آن متجلي است. بي ترديد ما بايد برگرديم و واقعيتهايي را كه در اين رابطه وجود دارد مورد واكاوي قرار دهيم.

وقتي دوستان پيرامون پيشگويي‌هاي آيت الله بهجت سئوال مي‌كردند و مي‌گفتند ما سئوال‌هايمان را از چه كسي بايد مطرح كنيم، مثال مي‌زدم مي‌گفتم در منطقه جنگي وقتي تويخانه مي‌خواست شليك كند، چه كسي بايد رصد مي‌كرد، كد مي‌داد و بعد فرمانده يگان توپخانه دستور آتش مي‌داد؟ ديده بان! آن كسي كه افق را مي‌بيند. بالاتر از افق را نگاه مي‌كند. ما به بزرگان‌مان اينگونه نگاه مي‌كنيم. به آيت‌الله بهجت، علامه طباطبايي، آيت‌الله اراكي (شيخ الفقها) اينگونه نگاه مي‌كنيم. امام رضوان الله تعالي عليه و مقام معظم رهبري ديده‌بان‌هاي ما هستند، نمي‌شود واقعيت‌هايي را كه با تأكيد بر آن نگاه مي‌كنند با گفتن تنها يك جمله كه "معلوم نيست اين باشد، شايد چيز ديگري باشد" برخورد كرد، اينها افراط است كه بايد از آن پرهيز كرد، نمي‌شود با گفتن اين جملات از گفتن حقايق فاصله بگيريم زهي اشتباه بزرگي است.

در بعد از ظهر يك تابستان خدمت آيت الله بهجت رسيدم چون مدت‌ها قبل اين مباحث را شنيده بودم و از اين جهت كه سال‌ها در نزديكي منزل ايشان به سر مي بردم، با ايشان آشنايي داشتم. اين توفيق را داشتم كه انفاس قدسي ايشان را درك كنم، رفتيم در منزل ايشان باز بود، وارد شدم، ديدم كه در ايوان خانه‌اي كوچك كه اتاقي محقر داشتند و اين روح بزرگ و اين مرد عظيم در آن اتاق پذيراي ميهمان‌هاي خود مي‌شدند ايستاده بودند، همان بالا سر پله‌ها مقابل ايشان رسيدم و گفتم آقا يك سئوال دارم؛ فرمود چه سئوالي؟ گفتم: پيشگويي‌هايي از شما نقل مي‌كنند؟ فرمود چه پيشگويي‌هايي؟ عرض كردم كه شما مي‌گوييد ظهور آقا امام زمان نزديك است. تا اين را گفتم ايشان فرمودند بسيار نزديك است، بسيار نزديك است. گفتم خيلي از علائم رخ نداده است. فرمود براي خداوند سبحان هيچ كاري ندارد كه اين علائم را يك شب جمع بكند، شايد تقدير الهي بر اين باشد. من انتظار نداشتم كه ايشان به اين صراحت جواب بدهند، هم من يك حس عجيبي پيدا كردم و هم ديدم ايشان آمد روي يك پله نشست، دست مبارك‌شان را زير چانه گذاشتند و تسبيح در دست‌شان، فرمودند مگر مي شود كسي منتظر آمدن محبوبش باشد و از شنيدن خبرش ناراحت شود، مگر مي‌شود كسي مشتاق محبوبش نباشد، اين فضاي عشق براي منتظر خيلي مهم است، در شكل گيري انتظار اين عشق و محبت خيلي اثرگذار است.

اين قدر اين صحبت‌ها براي من مهم و بشارت آميز بود كه تحملش براي من بار سنگيني بود، ديدم ايشان رفت در يك خلسه معنوي همين جمله را با خودشان تكرار مي‌كردند، تا من از خانه خارج شدم، بزرگان ديگري اين بشارت‌ها را داده بودند. در يك سفري كه در خدمت شهيد شوشتري بودم، در قرارگاه حمزه سيد الشهدا فرماندهان سپاه آذربايجان غربي، فرمانده محترم ولي فقيه در استان، ائمه جماعات محترم استان حضور داشتند. يك سخنراني در مورد امام خميني داشتم. بعد از سخنراني يكي از ائمه محترم جماعات مساجد سلماس آمد و گفت به همين مناسبتي كه شما اين مسائل را مطرح كرديد، اين را مي گويم كه اول انقلاب در ميدان شهدا ديدم علامه طباطبايي(ره) قدم‌زنان در حال رفتن به خانه امام بودند. خودم را به ايشان رساندم، سئوال كردم اين انقلاب را چطور مي‌بينيد، ايشان يك لحظه تأملي كردند و سر مبارك خود را بالا آوردند و فرمودند اين انقلاب متصل مي‌‌شود به ظهور آقا امام زمان.

اين جمله كه از آيت‌الله اراكي نقل كرده بودم، اين بود كه فرموده بودند اولین ملتي كه به قدرت مافوق بشري امام زمان پي مي‌برد، ملت آمريكاست. اين چه نكته‌ي عجيبي است نمي دانم. شايد ما الآن آن را نتوانيم هضم نكنيم.

مطلب ديگري كه نقل كرده بودم اين بود كه سال 1375 جلسه‌اي براي ما گذاشتند كه قرار بود من در دفتر نمايندگي سپاه آن‌جا سخنراني كنم. موضوع سخنراني را شخصيت مقام معظم رهبري و مجموعه بشارت‌هايي را كه پيشاپيش در زمان مقام معظم رهبري و رهبري ايشان داده شده بود، گذاشتم و بخشي از آن را ارئه كردم. بعد از اتمام جلسه يكي از روحانيون جلسه پيش من آمدند و در مورد برخوردي كه با يكي از علما داشتند، با من صحبت كرد. گفت سال 1350 من در روستاي كليشاند نزديك اهواز بودم. يك روحاني آنجا آمده بود و در شبي براي بزرگ‌ها و شيوخ روستا صحبت مي‌كرد. من هم 12 سالم بود در آن زمان رفتم كنار اين جمع ايستادم. به جمع گفتند مي‌خواهيد از آينده اخباري به شما بدهم؛ اولين باري بود كه من نوجوان 12 ساله نام امام را می‌شنيدم. گفت كه اين آقاي خميني كه تبعيد است برمي‌گردد و پهلوي را سرنگون مي‌كند. بعد از آن حكومت اسلامي برپا مي‌كند، اندكي بعد از آن عراق به ايران حمله مي‌كند و تا نزديك شما مي‌آيد. بعد از آن اين سيد بزرگوار فوت مي‌كند و بعد از ايشان سيد ديگري مي‌آيد كه آمدن آن سيد، آغاز ظهور امام زمان است؛ يك نكته دقيق دارد كه آن را عرض خواهم كرد. سال 75 بود كه ايشان اين مباحث را مطرح كردند، دو سال بعد از رأي آوردن آقاي خاتمي ايشان در يك جلسه‌اي مرا ديد و صدا كرد كه فلاني كارت دارم، حرف‌هاي سال گذشته را يادت مي‌آيد؟ اخيراً رفته بودم در محلي اطراف بروجن که بستگان ما بودند به آن‌ها سري بزنم يكي از پيرمردهاي فاميل که 90 سال سن داشت، صحبت پيش آمد الكلام يجر الكلام بحث رسيد به همان چيزهايي كه پارسال گفته بودم و آن پيرمرد به من گفت كه من اين چيزها را از قبل شنيده بودم، گفتم تو كي شنيدي؟ گفت خيلي زمان گذشته است؛ سال 1320. آن‌ چيزهايي را كه می‌دانستم، اضافاتي هم داشت؛ گفت سيد دوم مي آيد آغاز آمدنش آغاز ظهور امام زمان است، صدارتش طولاني تر از سيد اولي است ولي در زمان ايشان فتنه‌هاي بزرگ و متعددي رخ مي‌دهد كه با اقتدار به همه غلبه مي‌كند و پرچم را تحويل امام زمان عليه‌السلام مي‌دهد.

اين‌ها را كه شنيدم در فتنه‌هاي دوم خرداد و آخرين آن كه همان فتنه 88 بود، مي‌گفتم آسوده خاطر باشيد به وظيفه‌تان عمل كنيد، محكم در صحنه باشيد و پيرو ولايت باشيد، بر اين فتنه‌ها آقا با پشتيباني امام زمان غلبه مي‌كند كه غلبه كردند. اما اینکه آمدن اين سيد آغاز ظهور امام زمان عليه‌السلام است يعني چه؟ گاهي اوقات برخي مي‌گويند كه از اين قبيل صحبت‌ها زياد شنيديم، مي‌گفتند كه آقا ظهور مي‌كند، ظهور نكرد. ظهور به معناي طلوع است يعني چه؟ مراتبي دارد. مرتبه به مرتبه اينها خودشان را نشان مي‌دهند و متجلي مي‌شوند؛ هنوز سپيده دم است آن هم يك مرحله از طلوع و روز است. روز شده و آرام آرام خودش را نشان مي‌دهد. آيا اين درست است كه بگوييم حوادثي مثل پيروزي انقلاب اسلامي، آمدن اين چهره ملكوتي امام و بعد از آن آقا، اين حوادث بسيار بزرگ بخشي از حوادث ظهور است؟ بله درست است. مثل اين خورشيدي كه خودش را بالا مي‌كشد. اينها طلوع هستند. لذا من اين توصيه را دارم كه دوباره برويد وصيت نامه شهدا را بازخواني كنيد. شهدايي كه دقایقی قبل از شهادت‌شان مطالبي را به رشته تحرير درآوردند كه در زماني كه فاصله بين فرش و عرش را طي كرده بودند، در اتصال به ملكوت بودند اينهايي كه نوشتند و امام فرمود 50 سال عبادت كرديد تقبل الله يك نگاهي به وصیت‌نامه شهدا بكنيد. بسياري از اينها از حكومت جهاني و اتصال به حكومت جهاني امام زمان و اتصال انقلاب اسلاني به ظهورامام زمان نوشتند. آنها طلوع را خوب ترسيم كردند. آقای ری‌شهری می گفتند من يك محقق هستم و براساس روايات مي گويم كه ظهور امام زمان بايد نزديك باشد. بعد گفتند كه در خواب امام راحل را ديدم و به ايشان گفتم برداشت من از روايت همين است امام در عالم خواب گريه كردند و گفتند كه برداشت شما درست است.

خوب است حوادث ظهر و عصر 21 بهمن مرور شود، اسراري در آن قضيه است كه چه شد امام فرمان شكست حكومت نظامي را دادند كه بعداً بختيار در مصاحبه قبل از كشته شدنش گفت آيت الله خميني 18 ساعت وقت را از ما گرفت والا همه چيز تمام شده بود كه امام فرموده بودند دستور من نيست. اين انقلاب، پشتوانه معنوي دارد. امام اين انقلاب و برنامه‌هاي كلانش را از امام زمان مي گرفت و در مقاطع حساس هيچ‌وقت امام زمان اين انقلاب را به حال خود نگذاشت و به طور مداوم و مكرر در ايام دفاع مقدس حوادثي كه انقلاب را تهديد مي كرد، ملت ما حضور امام زمان را احساس كردند حرارت وجودش را احساس كردند. كور باشد آن چشمي كه نديده و نبيند.

به عنوان سئوال آخر با توجه به آن پيش بيني كه آن روحاني هم كرده بود كه فتنه هاي متعددي اتفاق مي افتد، يك‌سري سئوال پرسيده اند كه ما بايد چه كنيم، وظيفه ما در قبال امام زمان و در قبال اين تحولات چيست و مهم‌ترين وظيفه و مهم ترين كاري كه بايد انجام دهيم چيست كه بتوانيم هم از فتنه ها سربلند بيرون بياييم و هم به عنوان يك منتظر وظايف خود را انجام دهيم؟

روايات كثيري از نشانه هاي ظهور برشمرده شده است كه در رأس آنها تقوا است و از بزرگ‌ترين شاخصه‌هاي تقوا، ولايت‌مداري است. ما بايد در درون خودمان اين نظام ولايت را نهادينه كنيم، امامت را نهادينه كنيم امام محور بشويم. نگاه‌هاي ما آنگونه باشد كه امام مي پسندند. قدم‌هاي ما، قلم‌هاي ما، دست ما، زبان ما به نحوي حركت كند كه امام مي پسندد. اگر كسي در در درون منظومه امامت قرار گرفت كه امام و امامت و رهنمودهاي امام بر او محوريت پيدا كرد، در زمان ظهور هم توفي

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جناب فدایی
اون دو تا خبر رو میتونستید در یک پست جا بدید. همچنین این پست آخر رو هم لینکش رو نگذاشتید، و ناکامل هست. ظاهرا از لیمیت کاراکترها بیشتره.

=================================
[b]حمله تانکهای مزدوران صالح به «عدن»[/b]


شبکه های تلویزیونی عرب زبان از حمله تانک های اوباش طرفدار دیکتاتور یمن به شهر عدن و کشته و زخمی شدن 6 نفر خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه تلویزیونی الجزیره لحظاتی پیش در خبری فوری اعلام کرد که تانک های رژیم دیکتاتوری علی عبدالله صالح به میدان "الحریه" در محله "المنصوره" در شهر عدن یورش برده اند.

در این حمله دستکم 2 نفر کشته و 4 تن دیگر مجروح شده اند. این حملات در حالی صورت می گیرد که توافقنامه کناره گیری علی عبدالله صالح از قدرت که طرح ابتکاری شورای همکاری خلیج فارس بود قرار است دوشنبه در ریاض به طور نهایی و رسمی امضا شود. طبق این توافقنامه صالح باید ظرف 30 روز از قدرت کنار رود.

شبکه تلویزیونی العربیه نیز در همین حال گزارش داد که "عبداللطیف الزیانی" امروز به صنعا سفر کرده است.

http://www.tabnak.ir/fa/news/161833/%D8%AD%D9%85%D9%84%D9%87-%D8%AA%D8%A7%D9%86%DA%A9%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B5%D8%A7%D9%84%D8%AD-%D8%A8%D9%87-%C2%AB%D8%B9%D8%AF%D9%86%C2%BB

========================================

[b]ناتو پيشنهاد آتش بس قذافي را رد كرد[/b]


ناتو امروز (شنبه) اعلام كرد، پيش از آنكه پيشنهاد آتش بس ليبي را بپذيرد، نيروهاي معمر قذافي بايد حملات خود را عليه غيرنظامي‌هاي ليبيايي متوقف كنند.

به گزارش ايسنا، به نقل از خبرگزاري آسوشيتدپرس‌، يكي از مقامات ناتو اعلام كرد: اتحاد ناتو خواهان آن است كه معمر قذافي، رهبر ليبي، دست از حرف زدن بكشد و به آنها عمل كند. ناتو ديگر نمي‌خواهد شاهد "حرف زدن و عمل نكردن" قذافي باشد.

قذافي امروز در سخنراني تلويزيوني خود خواستار آتش بس و مذاكره با مقامات ناتو شد و افزود: درها براي صلح باز است.

اما مقامات ناتو اعلام كردند، رژيم قذافي بارها آتش بس اعلام كرده است، اما به حملات خود در شهرها و عليه غير نظاميان ادامه داده است.

اين مقام كه خواست نامش فاش نشود، اظهار كرد: ساعاتي پيش از آنكه معمر قذافي پيشنهاد آتش بس موقت خود را مطرح كند، شهر بندري مصراته را آماج حملات خود قرار داد و ده‌ها تن را كشت.

اين مقام ناتو افزود:‌ تمامي اين اقدامات بايد هم اكنون متوقف شود و پيشنهاد آتش بس بايد معتبر و قابل اثبات باشد.


http://www.tabnak.ir/fa/news/161840/%D9%86%D8%A7%D8%AA%D9%88-%D9%BE%D9%8A%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D8%A2%D8%AA%D8%B4-%D8%A8%D8%B3-%D9%82%D8%B0%D8%A7%D9%81%D9%8A-%D8%B1%D8%A7-%D8%B1%D8%AF-%D9%83%D8%B1%D8%AF

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
الاخبار: انقلاب آماده ورود به عربستان است

يك روزنامه لبناني با افشاي همكاري كامل آل‌سعود با آمريكا و اسرائيل براي ممانعت از وقوع انقلاب‌هاي مردمي تأكيد كرد: خاندان سعودي از اسلام جدا شده است؛ انقلاب اكنون آماده ورود به عربستان است؛ آل سعود راه گريزي ندارد.

به گزارش فارس، روزنامه الاخبار لبنان در مقاله‌اي با بيان اينكه عربستان سعودي از انقلاب‌هاي منطقه حقيقتا به هراس افتاده است، تصريح كرد كه انقلاب‌هاي مردمي منطقه اكنون به پشت درهاي عربستان سعودي رسيده است ولي خاندان حاكم در رياض راه گريزي ندارند.

* عربستان سعودي وارد جنگ عليه انقلاب‌هاي مردمي شده است

الاخبار نوشت: به نظر مي‌رسد سياست عربستان سعودي وارد جنگي نابودكننده عليه انقلاب‌هاي مردمي منطقه شده است. علت كاملا روشن است. خاندان حاكم در عربستان سعودي از نزديك شدن آتش به خود مي‌ترسد و مي‌ترسد كه اين آتش خاندان سعودي را بسوزاند. آن هم در كشوري كه با همه كشورهاي فرق مي‌كند و اسم خاندان حاكم بر آن گذاشته شده است و گويي كه مردم اين كشور هيچ ويژگي خاص خود ندارند جز اينكه بخشي از املاك و دارايي‌هاي خاندان حاكم باشند.

الاخبار تصريح كرد: خاندان سعودي از انقلاب‌هاي خودجوش و تاريخي مردم منطقه بشدت ترسيده است. همه ما رويدادهاي دهه 50 و 60 را به ياد داريم. موجها و كودتاهاي افسران موسوم به آزاده كه برخي از آنان به انقلاب‌هاي سياسي و اجتماعي تبديل شد. نوعي جنبش عربي تاثيرگذار به وجود آمد و به نظر رسيد كه زندگي جهان عرب در حال تغيير كردن است و اين جنبش ممالكي را تهديد مي‌كرد كه اتكايشان به استعمار است. به نظر مي‌رسيد كه منطقه از معادلات قرون وسطايي خارج مي‌شود. انقلاب مصر در قلب اتفاقات بود و دامنه آن به شام و يمن و به كشورهاي حاشيه خليج [فارس] رسيد. گويي كه دامنه حركت انقلاب مصر ممكلت قرون وسطايي در رياض را محاصره كرده است.

بنا بر اين گزارش، جنبش شاهزادگان آزاد (در سال 1958) از فرزندان همين آل سعود تشكيل شد و اينگونه به نظر رسيد كه خاندان حاكم در معرض توفان است و پشتيباني جز آمريكا، حافظ منافع نفتي آن، براي خود نيافت. آمريكايي كه از كودتاي انور سادات در مصر حمايت كرد و شعله انقلاب مردم اين كشور را در سالهاي 1973 خاموش كرد و راه را براي حكمراني و آغاز دوران حاكميت آل سعود باز كرد؛ دوراني كه پيشروي و افزايش نفوذ آمريكا و اسرائيل به قدري زياد شد كه به نظر مي‌رسيد اتحاديه عرب نهادي زائد و اضافي و حتي تابع دستگاه‌هاي اطلاعاتي آمريكاست.

اين روزنامه نوشت: پس از اين همه جمهوري‌هاي تازه پا گرفته مانند عربستان سعودي به دولت‌هايي پادشاهي و سلطنتي تبديل شدند؛ دولت‌هايي كه يك خاندان در آن حكومت كند و گرداگرد آن ميلياردها پول تاراج شد.

* انقلاب‌هاي منطقه، انقلاب مردم آزاده است؛ سلاح آمريكا هم نجات‌بخش نيست

الاخبار با نگاهي گذرا بر سير تحولات در عربستان و همكاري كامل وي با آمريكا عليه برخي جريان‌ها در منطقه مانند جريان مقاومت تصريح كرد: همانطور كه متحدان آمريكا از انقلاب‌هاي مردمي منطقه غافلگير شدند و از پيروزي آن تعجب كردند، از عواقب تهديدكننده آن براي دولت خود نيز هراسان شدند. اينبار اين انقلاب‌ها از جايي آغاز شد كه تصورش را هم نمي‌كردند. اين بار ديگر كودتاي افسران آزاد (در مصر) نبود بلكه اينبار حركت مردم آزاد است كه ناشي شده از سال‌ها خشم انبار شده و حس عميق حقارت است كه ميليون‌ها نفر را به خيابان‌ها كشاند به طوري كه هر خاندان حاكمي از آن در امان خواهد ماند حتي آنان كه در برج‌هاي محكم و بر خروارها پول دزدي نشسته باشند؛ همچنانكه تجربه نشان داده است حتي سلاح آمريكايي نيز در لحظه خطر سودي ندارد.

* دسته‌چك سعودي و رشوه به مردم هم سودي نخواهد داشت

الاخبار نوشت: خاندان سعودي نيز اخيرا همانطوري رفتار كرد كه از قبل مي‌دانست و تلاش كرد با دوري كردن از اصلاح و تغيير با دادن پول خطر را دفع كند و دسته‌چك بكشد و چك اول نصيب مردم عربستان شد. خاندان حاكم سه ميليارد دلار به صورت كمك‌هاي فوري به مردم داد و تلاش كرد آتش درون سينه مردم را خاموش كند و خود را از سرنوشت خاندان حاكم در تونس كه به عربستان فرار كرد، دور نگاه دارد ولي نگراني شديد به هزاران شاهزاده سعودي راه پيدا كرده است.

* تماس‌هاي آشكار با آمريكا و پشت‌پرده با اسرائيل براي سركوب انقلاب مصر

اين روزنامه لبناني تصريح كرد: انتقال انقلاب از تونس به مصر براي خاندان آل سعود بسيار هراس‌انگيز بود. از همين جا بود كه تماس‌هاي پشت‌پرده شكل گرفت و تلاش‌هاي پيگيرانه براي فشار بر مردم آغاز شد و رياض دوباره دسته چك خود را باز كرد و اين بار حركت آل سعود كاملا هماهنگ و آشكار با آمريكا و در پنهان با اسرائيل آغاز شد. تلاش‌ها براي نجات حسني مبارك كه با حمايت مالي جدي عربستان سعودي شكل گرفت، جدي شد ولي اين همه حاصلي جز شكست نداشت چون اينان زبان انقلاب را نمي‌فهمند. سرانجام مبارك بر خلاف هزينه كردن 5 ميليارد دلار خلع و حكم بازداشت وي بر خلاف تهديد به اخراج يك ميليون مصر شاغل در عربستان صادر شد تا جايي كه خاندان سعودي شكست خورد را با انتقام‌گيريهاي آشكار ادامه داد و گروه‌هاي سلفي را با حمايت مالي خود به شعله‌ور كردن آتش در مصر وادار كرد.

* انقلاب الان در آستانه ورود به عربستان است؛ آل سعود راه فرار ندارد

الاخبار نوشت: نتيجه اينكه ترس و هراس عربستان نيز غريزي و براي حفظ قدرت پادشاهي است كه كاملا از اسلام درست و تعاليم عالي آن جدا شده است. زيرا اسلام ظلم را تاييد نمي‌كند و نمي‌پذيرد كه ثروت‌ها تاراج و قدرت به انحصار يك فرد يا خانواده در آيد.

اين روزنامه افزود: به لطف اراده مردم كه از اراده الهي است، زمان حساب فرا رسيده است. انقلاب مصر به يمن رسيد و قبل از آن در بحرين ظاهر شد و در ليبي اكنون بحراني شده است. آنچه در مصر روي داد بشدت در ديگر نقاط تاثيرگذار شد و روحيه انقلابي جديدي خلق كرد كه رويايي مردم را تحقق ببخشد و دست خاندان‌هاي مختلف را از قدرت كند؛ بنابراين خاندان آل سعود در رياض از اين قاعده مستثنا نيست و راه فراري ندارد زيرا انقلاب الان در آستانه ورود به عربستان است؛ انقلاب كه از يمن وارد مي‌شود.

http://www.rajanews.com/detail.asp?id=86717

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.