Recommended Posts

MOHAMMAD عزيز دقيقا همون حرفي رو دارين ميزنين كه مسولين كشور در جريان اعتراض هاي سال 88 زدن(همه چي تقصير امريكا و اسراييله(نون هم گرون شد تقصير اسراييله) و يه عده مردم نفهم و بي شعور(خس و خاشاك) كه تعدادشون هم چهارده ميليون نفره (تعداد راي اقاي موسوي) از اون ها پيروي كردن icon_twisted (من خودم به موسوي راي ندادم)
اين استدلال شما
بازم ميگم مردم سوريه. چون اين مردم سوريه هستن كه دارن اعتراض ميكنن
كاملا قبول دارم كه اسراپيل داره سو استفاده ميكنه و يه عده از مردم سوريه و نيروهاي امنيتي رو گماشته هاي اسراپيل به قتل رسوندن ولي از اصل كه اعتراض مردم به نوع حكومت سوريه هستش نبايد غافل بشيد
يا علي

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آقا جون ما از اعتراضات سوریه حمایت نمیکنیم چونن منافعمون رو به خطر میندازه و سوریه تنها متحد واقعیه ماس
همین و بس
انقدر بحث نداره

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]حمایت کورکورانه از حکومت جنایت کار سوریه به خاطر منفعت خودمون؟ واقعا که! کدوم از امامانمون با این روش موافق بودند؟ قطعا ما منحرف شدیم و به زودی قصاص میشیم. رهبر معظم انقلاب فرمودند درگیری های که در سوریه اتفاق افتاده به تحریک امریکاست به نظر شما جز این چیز دیگه ایی هم میتوانست بگه؟ چه جوری باید حمایت های ایران را از سوریه توجیه میکرد؟ معلومه یه عده اشوبگر هستند و به تحریک امریکا و اسراییل به خیابان ها امدند. ایا شما فکر میکنید امریکا و اسراییل این قدر قدرت دارند که تا اراده کنند مردم کشور های دیگه را به خیابان ها بکشند؟ خیر اینقدر ساده نباشید اینکه حکومت بشار اسد یک حکومت دیکتاتوری است جای هیچ شکی نیست و ایران هم به دلیل منفعت خودش دست به سرکوب مردم سوریه زده و نفرین یک ملت را به جون خریدیم و من واقعا متاسفم و نمیدونم چی بگم چون انحراف خودمونو از راه راست میبینم و به زودی با این کار هامون خودمونو نابود میکنیم چون دیگه با امریکای جنایت کار و اسراییل .... هیچ فرقی نداریم. icon_twisted
از شما خوانندگان سایت میخواهم خود قضاوت کنید نه از روی منفعتتون! متوجه میشید که دیگه این جمهوری اسلامی اون جمهوری اسلامی 10 سال پیش نیست.[/quote]
دوست گرامي!
لطفاً شما از فرصت بوجود آمده سوء استفاده نفرمايين و از آب گل​آلود، كاسبي پرسود براه نياندازيد!
اينكه شرايط در سوريه چه چيز هست، يك مسئله هست و اينكه شما مي​خواين به اين بهانه، ايران و نظام ايران رو بكوبين امر ديگري است.
پس با فرض اينكه كلامتون درخصوص سوريه حق هم باشه، نمي​بايست مصداق كلام مولا اميرالمؤمنين باشين : «كلام الحق و يراد بها الباطل».

لطفاً تمامي دوستان، بحث سياسي داخلي رو تموم بفرماين!
ناسلامتي اين تاپيك درخصوص تحولات منطقه هست؛ نه ايران!!

----------------------------------------------------------------------------

امري كه مشخصه اينه كه همه​ي حكومت​ها و نظام​هاي دنيا، براساس مصلحت گام برمي​دارن و در ايران، مسئله غير از اين نيست.
ولي تعجبم از دوستان خوبم اينه كه چطور اسير تبليغات رسانه​هاي سوري و ايراني مي​شن.
خوب مشخصه كه هر نظامي مياد مخالفين خودش رو مزدوان امريكا و اسرائيل و آموزش ديدگان متخصص كشورهاي دشمن مي​خونه!
مگه اين حرف رو قذافي نزد؟ مگه بن علي و مبارك هم نگفتن كه اينا رو دشمنان اجير كردن؟
مگه اين حرف رو رسانه​هاي بحريني و عربستاني درخصوص معترضين​شون نمي​زنن؟ مگه نمي​گن اينا خرابكارهايي هستن كه از ايران دستور مي​گيرن و ايران آموزششون داده؟

اتفاقاً هركدوم هم كه ادعا كردن، كلي مستندات نشون دادن در اين زمينه!! همه هم كلي اعترافات ريز و درشت از معترضين​ پخش كردن كه در اون به اين ادعاها اعتراف شده بود!!
همه​شون هم مي​گن پليس مظلومه و مردم معترض قاتل و تخريبگر.

اين حرف​ها كه نبايد براي دوستان، معيار و مبناي ارزش نهادن يا تقبيح يك جريان مخالف باشه!!

به فرض كه اصلاً كلاً امريكا و اسرائيل همه​ي اين موارد رو برنامه​ريزي كردن! يكي از دوستان موافق سوريه به من بفرمايد كه حرف مردم سوريه مگه غير از مردم مصر و تونس و اردن و بحرين و ليبي و امثالهم هست؟ مگه غير اينه كه يه حكومت ديكتاتوري موروثي، چندين دهه​اس كه داره بر اين كشور حكمراني مي​كنه؛ درست به مانند ساير كشورها؟
اينكه در اين كشور، آزادي ​هاي سياسي و اجتماعي در حداقل ممكن بوده و هر اعتراض ساده​اي با زندان و شكنجه و اعدام پاسخ داده مي​شه؟

چه چيز اين كشور با مصر فرق داره كه دوستان، حركت مردم مصر رو انقلاب اسلامي!!!! مي​دونن و حركت مردم سوريه رو توطئه​ي بيگانگان؟!!!!
مثلاً مردم سوريه از آزادي سياسي بدشون مياد؟ يا از حق رأي دادن؟ يا عاشق حكومت​هاي بسته و موروثي و حزب دوست داشتني بعث هستن؟
يا مسلمان نيستن و حكومت سكولار بشار اسد خيلي بهشون چسبيده؟
يا از داشتن نماينده​ي مجلس منتخب متنفرن؟

دوستان گزاره​هاي بسيار جالبي رو مدنظر دارن.
ولي نمي​دونم چرا اين گزاره در يكي كه انطباق پيدا مي​كنه، انقلاب اسلامي مي​شه (برخلاف شواهد و قرائن!!) و در ديگري، انقلابي مخملين؟!!

شايد بشه گفت علاقه​ي دوستان و آرزوهاشون در اينكه هر كشور، چه آينده​اي پيدا كنه در ارزش​گذاري اين تحركات نقش داره!
مثلاً مصر دوست اسرائيل و دشمن ايران بوده! پس بايد نظامش برچيده بشه و اسمش هم مي​شه انقلاب اسلامي.
سوريه، دشمن اسرائيل و دوست ايران بوده! پس نبايد نظامش برچيده بشه و اسمش هم مي​شه انقلاب مخملي.

اين طبيعي هست كه هر كشور، بر مبناي منافعش از قيامي حمايت سياسي، اقتصادي و حتي نظامي كنه يا اينكه مخالفينش رو تجهيز كنه! همه اين كار رو انجام مي​دن؛ چه اسرائيل و امريكا؛ چه ايران و عربستان و ساير كشورها.
ولي اينكه بخوايم ديگه خودمون رو با چنين توجيهاتي فريب بديم، مي​شه همون داستان ملا نصرالدين و كوچه بقل و آش!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
mostafa_by خدا پدرت رو بیامرزه

برادران عزیز اینقدر که ما در مورد سوریه صحبت کردیم تو هیچ سایتی اینقدر بحث نشده پس بیایید بحث تموم کنیم سرنوشت مردم سوریه دست خودشونه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]MOHAMMAD عزيز دقيقا همون حرفي رو دارين ميزنين كه مسولين كشور در جريان اعتراض هاي سال 88 زدن(همه چي تقصير امريكا و اسراييله(نون هم گرون شد تقصير اسراييله) و يه عده مردم نفهم و بي شعور(خس و خاشاك) كه تعدادشون هم چهارده ميليون نفره (تعداد راي اقاي موسوي) از اون ها پيروي كردن icon_twisted (من خودم به موسوي راي ندادم)
اين استدلال شما
بازم ميگم مردم سوريه. چون اين مردم سوريه هستن كه دارن اعتراض ميكنن
كاملا قبول دارم كه اسراپيل داره سو استفاده ميكنه و يه عده از مردم سوريه و نيروهاي امنيتي رو گماشته هاي اسراپيل به قتل رسوندن ولي از اصل كه اعتراض مردم به نوع حكومت سوريه هستش نبايد غافل بشيد
يا علي[/quote]
با سلام خدمت همه دوستان گرامي
اول اينكه گل بي خار خداست . طبيعي است كه همه انسانها و جوامع و نظامها و حكومتها داراي مشكلاتي در ابعاد مختلف باشند و بي تدبيري و تصميمات نادرست هم بگيرند حتي نظام جمهوري اسلامي ايران . اگر ميخواهيم حكومت و نظام بي عيب و نقص داشته باشيم بايد منتظر ظهور حضرت حجت عجل الله تعالي فرجه الشريف بمانيم .
دوم اينكه مساپل را نبايد با هم قاطي كرد و هر مسپله اي را بايد در جاي خودش بررسي كرد و به نتيجه رسيد . اينكه از راه دور به بشار اسد حكومتش بگوييم لنگش كن و بعد چون طبق سليقه و نظر ما عمل نكرد به او و حكومتش فحش بدهيم بدون آنكه شرايط و محيطي كه او و حكومت و مردمش در آن قرار گرفته اند و نحوه تعاملي كه كشورهاي پيرامونش و حتي دورتر از آن را با مسپله دارند را در نظر بگيريم به خطا مي رويم
حكومت اسد مثل باقي حكومتهاي عربي منطقه حكومت ( سلطنت يا رياست جمهوري ) مادم العمر بوده مثل ملك عبدالله اردني و يا همين آل خليفه و آل صباح و آل سعود و خاندان الاحمر و غيره . به خاطر يا به بهانه هم مرزي با رژيم صهيونيستي و وقوع جنگ و تهديد داپمي و اشغال سرزميني هم حدود 40 سال حالت فوق العاده در اين كشور بر قرار بوده و بديهي است در اين حالت خيلي از حقوق شهروندي هم به خاطر مصالح حكومتي يا ملي و حتي شخصي فدا مي شده ضمن آنكه ضديت با اسراپيل هم مزيد بر علت بوده است . البته اين ضديت با ضديت ما كمي تا قسمتي متفاوت است . به عنوان مثال يكي دو سال پيش خبر مذاكرات محرمانه سوريه و رژيم صهيونيستي با وساطت تركيه منتشر شد كه موضوع آن پس دادن جولان به سوريه در قبال خروج از محور مقاومت منطقه بود و موضع اعلام شده رپيس جمهور ايران هم صرفا حمايت از هر مذاكره اي كه منجر به آزاد سازي قسمتي از سرزمينهاي اشغالي شود بود در صورتي كه سياست اعلامي ايران نفي هرگونه تماس با اتباع اين رژيم به دليل عدم پذيرش موجوديت آن است . قطعا اگر آن مذاكرات به سرانجام مي رسيد سوريه امروز اين مشكلات را نداشت .
به هر حال اهداف و منافع و نيازهاي مشترك باعث نزديكي ما و سوريه شده است پس حمايت ما از دولت سوريه طبيعي و در واقع حمايت از مصالح خود ما است
اما اين حمايت ما از كليت حكومت سوريه به معني حمايت از تك تك اعمال آن نيست و برخورد قهري با شهرونداني كه مطالبه حقوق مشروع خود را دارند طبيعتا پذيرفته نيست . اما حساب چنين شهرونداني را نيز بايد از گروههاي شبه نظامي كه حمايت آل سعود و رژيم صهيونيستي از آنها علني شده جدا كرد . شهروندان سوري هم بايد حساب خود را از آنها جدا كنند در غير اين صورت در صف آنها قرار مي گيرند و بهانه را به دست نظام سوريه مي دهند تا با آنها برخورد كند
اتفاقا مقام معظم رهبري هم به همين نكته اشاره داشتند كه جايي كه آمريكا و پيروانش از چيزي حمايت مي كنند با به درستي و سلامت حركت شك كرد و در حمايت از آن دست نگه داشت . همه مي دانيم آمريكا از امثال بن علي و مبارك حمايت تام و تمام داشت و امروز كه از آنها حمايت نمي كند علتش نخواستن نيست نتوانستن است .
ضمن اينكه در سرزمين سوريه دو گروه آدم كشته شدند گروهي در اعتراضات شهر ها و گروهي در لب مرز جولان اشغال شده توسط صهيونيستها . چه شده كه براي گروه اول همه هورا مي كشند و براي گروه دم سكوت مي كنند . مگر اينها آدم نيستند ؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اولا من هیچ وقت ایران و نظام ایران را نکوبیدم (بلکه حقیقت را گفتم )یک شخص خاص و یا یه عده را لطفا نظام تلقی نکنیم!
مشکل شما اینست که تعریف نظام را نمیدانید .
ثانیا تحولات منطقه به ایران چه بخوایم و چه نخوایم مربوط میشه. وقتی پرچم کشور عزیزمان را چندین بار اتش میزنند و رسانه های دنیا چندین بار به پخش و نقد ان میپردازند نشان از این دارد که این تحولات به موضع گیری سیاسی ایران هم مربوط میشه.
هر کشوری به فکر منفعت خودش هست بله درسته ولی به چه قیمتی؟ به قیمت دفاع از ظالم؟ نه من با این طرز تفکر شما مخالفم. ما به جای حمایت اگر از مردم سوریه حمایت میکردیم و حکومت سوریه را مجبور به انجام اصلاحات میکردیم (باعث خاتمه ی درگیری ها میشدیم) الان پیروز میدان بودیم چون هم منافعمون حفظ میشد هم مورد نفرین و غضب مردم سوریه واقع نمیشدیم.
در جواب به اقای مصطفی باید بگم که نمیشه به نقد تحولات داخلی سوریه پرداخت اما اسمی از ایران نیاورد. پس بهتره سوریه را استثنا قرار بدهیم. و حرفی از ان در این تاپیک نزنیم

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
ا به جای حمایت اگر از مردم سوریه حمایت میکردیم و حکومت سوریه را مجبور به انجام اصلاحات میکردیم (باعث خاتمه ی درگیری ها میشدیم) الان پیروز میدان بودیم چون هم منافعمون حفظ میشد هم مورد نفرین و غضب مردم سوریه واقع نمیشدیم.
[/quote]
جناب پاسداری این تفکر شما بسیار بسیار ساده انگاریه
واقعا فکر میکنید با یه اصلاحات همه چی حل میشه؟
هیچ وقت هیچ وقت در طول قیام اصلاحات جواب نداده چون هیجان فوران میکنه و اتفاقا انجام اصلاحات به منزله ضعف حکومت شمرده میشه و در بسیاری از موارد نه تنها قیامو نمیخوابونه که باعث اوج گرفتنش میشه
مگه زمان انقلاب خودمون اصلاحات شاه جواب داد؟
مگه توی مصر وعده اصلاحات و عوض کردن کل کابینه جواب داد؟
مگه وعده و وعیدهای علی عبدالله صالح جواب داد؟

همین سوریه وضعیت اضطراری رو لغو کرد کلی زندانی سیاسی آزاد کرد ولی باز هم جواب نداد
سادده انگاریه فکر کنیم با اصلاحات اعتراضات میخوابه

ما فقط یک متحد واقعی داریم اون هم سوریس به همین دلیل ازش حمایت میکنیم

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]
ا به جای حمایت اگر از مردم سوریه حمایت میکردیم و حکومت سوریه را مجبور به انجام اصلاحات میکردیم (باعث خاتمه ی درگیری ها میشدیم) الان پیروز میدان بودیم چون هم منافعمون حفظ میشد هم مورد نفرین و غضب مردم سوریه واقع نمیشدیم.
[/quote]
جناب پاسداری این تفکر شما بسیار بسیار ساده انگاریه
واقعا فکر میکنید با یه اصلاحات همه چی حل میشه؟
هیچ وقت هیچ وقت در طول قیام اصلاحات جواب نداده چون هیجان فوران میکنه
مگه زمان انقلاب خودمون اصلاحات شاه جواب داد؟
مگه توی مصر وعده اصلاحات و عوض کردن کل کابینه جواب داد

همین سوریه وضعیت اضطراری رو لغو کرد کلی زندانی سیاسی آزاد کرد ولی باز هم جواب نداد
سادده انگاریه فکر کنیم با اصلاحات اعتراضات میخوابه

ما فقط یک متحد واقعی داریم اون هم سوریس به همین دلیل ازش حمایت میکنیم[/quote]
اصلاحات یعنی اینکه بشار اسد باید از ریاست جمهوری کنار برود (البته قسمتی از اصلاحات است) و مردم سوریه رییس جمهور کشور خود را انتخاب کنند! همان کاری را که امریکا در قبال مصر انجام داد مگه مبارک طرف امریکا و اسراییل نبود؟ ولی وقتی امریکا دید مردم مصر مبارک را نمیخواهند به طرفداری مردم پرداخت هر چند میدانست ممکنه ضرر کنه ولی این ریسک را قبول کرد وبه جای کمک به سرکوب مردم مصر خودشو جلوی مردم مصر خوبه کرد و الان مطمین باشید مواضع مصر در مورد امریکا تغییری نکرده. این یعنی سیاست! به نظرمن سیاست سخت ترین علم هاست که متاسفانه در شور ما کمبود سیاست مدار های قهار بیداد میکنه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]t;]

اصلاحات یعنی اینکه بشار اسد باید از ریاست جمهوری کنار برود (البته قسمتی از اصلاحات است) و مردم سوریه رییس جمهور کشور خود را انتخاب کنند! همان کاری را که امریکا در قبال مصر انجام داد مگه مبارک طرف امریکا و اسراییل نبود؟ ولی وقتی امریکا دید مردم مصر مبارک را نمیخواهند به طرفداری مردم پرداخت هر چند میدانست ممکنه ضرر کنه ولی این ریسک را قبول کرد وبه جای کمک به سرکوب مردم مصر خودشو جلوی مردم مصر خوبه کرد و الان مطمین باشید مواضع مصر در مورد امریکا تغییری نکرده. این یعنی سیاست! به نظرمن سیاست سخت ترین علم هاست که متاسفانه در کشور ما کمبود سیاست مدار های قهار بیداد میکنه.[/quote]
[/quote]

عزیز دل
آمریکا تا روز 14،15 قیام 18 روزه مردم مصر از رفتن مبارک حرفی نزد
شب هفدهم بود که اوباما اومد گفت مبارک باید بره!
که دیگه زحمت کشید

ضمنا نفوذ استراتژیک آمریکا رو با ما مقایسه نکن
آمریکا انقدر متحد درجه یک داره که میتونه ریسک کنه
ما چی؟
ما که نمیتونیم سر همه چیزمون ریسک کنیم

ضمنا بذارین دولت آینده مصر تشکیل بشه بعد حرف از مواضع خارجیش بزنید

اگه اسد میرفت هیچ تضمینی راجع آینده سیاسی سوریه نبود که یا طرف ما میان یا تبدیل به اردن دوم میشن(از نظر سیاست خارجی)

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من اصلا قصد ورود به این تایپیک رو نداشتم اما یه سری چیزا نمیزاره که آدم سکوت کنه مثلا ما ادعای مسلمون بودن داریم . ظالم و مظلوم و حق و ناحق گفتنمون گوش فلک رو پر کرده .خیلی عجیبه که یک سری از دوستان این طور به قضایای سوریه نگاه میکنن با تانک تو خونه مردم رفتن چه توجیهی داره کشتن 1000 نفر توی چند هفنه چه معنی میده اگه قرار باشه ما هم مثل بقیه به فکر منافع دنیوی خودمون باشیم و منافعمون خودمون رو در ضرر و تلفات یه ملت دیگه باشه چه فرقی با اصول اون امپریالیزمی داریم که به خاطر مبارزه با اون انقلاب کردیم لطفا اینقدر هم بحث حمایت فلان و فلان رو مطرح نکنین که فیلمش بدجوری سوخته من میدونستم که توی یه سری مسایل دیدگاهم با بعضی از کاربران این سایت فرق داره اما فکر میکردم [size=18]سر انسانی فکر کردن با هم تفاهم داشته باشیم [/size]من کوچیک تر از اونی هستم که بخوام نصیحتی بکنم ولی حداقل جوری رفتار کنین که اگه فردا ورق برگشت روتون بشه سرتون رو بلند کنین

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
عزیز دل
آمریکا تا روز 14،15 قیام 18 روزه مردم مصر از رفتن مبارک حرفی نزد
شب هفدهم بود که اوباما اومد گفت مبارک باید بره!
که دیگه زحمت کشید

ضمنا نفوذ استراتژیک آمریکا رو با ما مقایسه نکن
آمریکا انقدر متحد درجه یک داره که میتونه ریسک کنه
ما چی؟
ما که نمیتونیم سر همه چیزمون ریسک کنیم

ضمنا بذارین دولت آینده مصر تشکیل بشه بعد حرف از مواضع خارجیش بزنید

اگه اسد میرفت هیچ تضمینی راجع آینده سیاسی سوریه نبود که یا طرف ما میان یا تبدیل به اردن دوم میشن(از نظر سیاست خارجی)[/quote]
دوست بزرگوار.
فرمايش شما درخصوص اصلاحات تأييد مي​شه.
اما درخصوص امريكا، شما اشتباه مي​فرمايين.
امريكا از همون روزهاي ابتدايي (يعني روزهايي كه تلويزيون ما حتي خبر نداشت در مصر چه اتفاقي داره مي​افته و فقط شبكه​هاي عربي و انگليسي داشتن وقايع رو پوشش مي​دادن)، حرف از تغيير حاكميت مصر زد.
اوباما چندين بار اعلام كرد كه مبارك بايد به خواست مردم احترام بذاره و از قدرت كنار بره. مي​تونين ريز اين پيام​ها توسط مقام​هاي مختلف امريكايي رو در تاپيك «تحولات مصر» مطالعه بفرمايين.
عملكرد امريكا درخصوص وقايع اخير منطقه (به جز بحرين) كاملاً يكسان بوده. حال به تناسب وضعيت هر كشور، شكل و ظاهر پيام​هاش متفاوت بوده. ولي نيت در تمامي اون​ها يكي بوده.

حتي مثلاً شما ديالوگ​هاي مقامات امريكايي درخصوص بشار اسد رو اگه مطالعه بفرمايين، خواهيد ديد كه دقيقاً همون حرف​هايي زده شده كه قبلاً درخصوص سرهنگ قذافي زده شده!

-------------------------------------------------------

مشخصاً سياست​هاي امريكا با سياست​هاي ايران قابل مقايسه نيست. كما اينكه هنوز كه هنوزه ما نمي​دونيم تينك​ تنك چي هست! يا مثلاً چطور لابي مي​كنن!
يا اينكه اساساً چطور بايد موضع​گيري كرد كه اگه فرداي روز كشورهاي حاشيه​ي خليج فارس از شر اين قيام​ها خلاص شدن، شمشير رو از رو براي ما نبندن!!
ما طوري سياست​پردازي مي​كنيم؛ گويي آخرين راه چاره​مون هست. حال اينكه زبان سياست، زبان چندان ساده​اي نيست و نياز به آموزش و مهارت داره.

درسته كه ايران نمي​تونه ريسك كنه و مجبوره كه اسد رو به هر ترتيبي در جبهه​ي مقاومت نگه داره.
ولي شما فكر مي​فرمايين درصورت حفظ اسد در جايگاهش، آيا امكان قدرتنمايي سابق رو خواهد داشت؟
يا اينكه بالعكس، وامدار قدرت​هاي جهاني خواهد شد تا به هر ترتيبي بتونه آينده​ي كشورش رو تا حدودي تضمين كنه؟!

سوريه زماني كه قدرت بسيار بيشتري داشت و باور نداشت كه اين تعداد مخالف در كشورش داره هم تلاش براي برقراري رابطه با جهان غرب و حتي صلح با اسرائيل داشت. حال كه نه از حمايت ملتش برخورداره و نه اوضاع سياسي كشورش، مناسب هست و بيش از پيش منزوي شده، به نظر شما موقع انجام كارهاي ماجراجويانه​اش هست؟

علي اي حال بايد منتظر باشيم و ببينيم آينده چه نتايجي رو به ارمغان خواهد آورد.
ولي مي​تونم بگم كه سوريه، تنها قطعه​اي در پازل منطقه هست و هنوز تصوير اصلي براي بسياري قابل تشخيص نيست؛ البته اگه تمايل به مشاهده​ي تصوير اصلي داشته باشن.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بهتره بحث مسائل داخلی و نظام خودمون رو تموم کنیم چون ایجاد جو بدی می کنه و مناسب نیست
---------------------------
ولی من در اینجا به روح و روان این مرد بزرگ این مرد آینده نگر که ما چقدر ازش بد می گیم ولی تفکر تک تک ما به اون بر می گرده درود می فر ستم
ماکیاولی کجایی که یک باره دیگه خودتو در جمع ما احساس کن استاد بزرگ
ماکیاولی تو راست می گفتی هدف وسیله رو توجیه می کنه
ما پیروان غیر مستقیم ماکیاولی هستیم ولی همه سعی می کنن از اون فاصله بگیرن
------------------------------
این مرد 400 سال پیش راست می گفت مرحوم علامه بزرگوار جعفری چقدر این تفکر نقد می کرد

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=justify]خوب="يك نظام مردمي در سوريه (قطعا به ضرر منافع رژيم صهيونيستي و آمريكا خواهد بود)"
بد="حكومت فعلي" و بدتر="روي كار آمدن رژيم مورد نظر رژيم صهيونيستي و آمريكا در سوريه (در نهايت براي آن ملت، ضررش بيشتر از منافعش خواهد بود)"

در ضمن بحث ما بحث حمايت است. كسي به قول معروف دست و پاي مردم سوريه را نبسته است.

فراموش نكنيم كه هر تحليلي كه در مورد وقايع منطقه ارائه مي دهيم "اسرائيل بايد نابود شود" هم گوشه ذهنمان باشد. هيچكس با ذهن خالي تحليل نمي كند!

----------------

[color=darkred]
بيانيه كميسيون امنيت ملي درباره تحولات منطقه/
[b]پايان اشغال و كشتار در بحرين مقدمات ضروري براي مذاكره احتمالي با عربستان است[/b][/color]

[color=blue]كميسيون امنيت ملي مجلس با صدور بيانيه‌اي با اشاره به موضوع سفر وزير خارجه كشورمان به عربستان اعلام كرد: پايان دادن به اشغال و سركوب در بحرين، حداقل مقدمات ضروري براي مذاكرات احتمالي آينده است.[/color]

به گزارش گروه مجلس خبرگزاري فارس، كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي با صدور بيانيه‌اي


متن كامل اين بيانيه به شرح ذيل است:
آنچه امروز در خاورميانه و شمال آفريقا مي‌گذرد، جنگ راهبردهاي قدرت محور با انقلاب‌هاي حق محور، مردمي است، روح حركت‌هاي رهايي بخش مردمي، اسلامي و ضد استكباري است لذا يكي از نخستين نتايج آن بر هم خوردن تباني‌هاي پشت پرده برخي حكام وابسته منطقه با قدرت‌هاي خارجي است.

واقعيت اين است كه اگر قدرت‌هاي خارجي و دست‌نشاندگان مستبد آنها در منطقه مانع سير طبيعي حركت‌هاي اسلامي و مردمي نشوند، خاورميانه و شمال آفريقا به كانون امن همكاري بين‌الملل اسلامي و توسعه اين مناطق تبدل خواهد شد. لذا تقابل آنها با انقلاب، مقابله با دموكراسي، توسعه و پيشرفت اين بخش از دنيا به حساب مي‌آيد و اساس چالش‌ها فراتر از حفظ يا بركناري برخي سياستمداران امروز در اين كشورها است.

در اين ميان تلاش‌هاي پنهان و آشكار آمريكا و برخي قدرت‌هاي غربي در انحراف تحولات، تحريف واقعيات و تبديل تهديدها به فرصت‌هاي تازه براي مداخله قابل تأمل است به گونه‌اي كه آنها به طور جدي در مقابل انقلاب‌هاي واقعي ايستادگي كرده و سعي مي‌كنند هزينه انقلاب در خاورميانه و شمال آفريقا را افزايش و مردم انقلابي را سرخورده نمايند و در عين حال با دستكاري بخشي از تحولات به دنبال ايجاد شورش در كشورهايي هستند كه خارج از قلمرو استراتژيك آمريكا و غرب عمل مي‌نمايند.

از طرفي تلاش براي طرح تهديدات كاذب و خلاصه حملات تبليغاتي اخير به جمهوري اسلامي ايران به عنوان كانون روح بخش تحولات انقلابي در راستاي سياست كهنه انحراف تحولات شكل مي‌گيرد. غافل از اينكه جمهوري اسلامي ايران در شرايط تهديدهاي واقعي‌تر دشمنان توان غلبه بر امواجه خصمانه را داشته و اكنون نيز روند كلي تحولات به سمت اثبات حقانيت آرمان‌هاي انقلاب اسلامي سامان مي‌يابد. بنابراين با توجه به اين واقعيات توجه به شرايط خاص كشورهاي منطقه ضروري است كه ذيلا به آن مي‌پردازيم.

1- بحرين
به رغم تبليغات ارتجاع و مداخله گران خارجي مبني بر سركوب انقلاب بحرين، عقب‌نشيني‌هاي آشكار حكومت در لغو شرايط فوق‌العاده، تداوم حضور سياسي مردم در مساجد، اعتصاب و تعطيلي نسبي نظام مديريتي كشور، نشانه‌هاي رسيدن انقلاب به نقطه‌اي برگشت ناپذير است.

اوضاع خاندان سلطنتي به حدي آشفته است كه حتي هم‌پيمانان غربي آنها نيز مجبور به اتخاذ مواضعي دوگانه هستند، عربستان و مداخله‌گران خارجي به دنبال راه‌گريزي از بزرگترين اشتباه سال‌هاي اخير خود يعني مداخله نظامي در بحرين هستند.

مقاومت مردم بحرين و همراهي مسلمانان منطقه خاصه در عراق، لبنان، ايران، مصر و عربستان شرايطي را به وجود آورده است كه مديريت آن از اختيار آل‌خليفه و آل‌سعود خارج است و در اين ميان انتظار از دستگاه ديپلماسي جمهوري اسلامي ايران بيش از يك نظاره‌گر بر تحولات اين جزيره مظلوم مي‌باشد، بنابراين نبايد اجازه داد كشورهايي كه در آنها هنوز زنان حق رأي ندارند و حتي از حق رانندگي برخوردار نيستند، مسير تحولات انقلابي را سد نموده و به جنايات عصر جاهليت روي آورند.

طرح موضوع سفر وزير امور خارجه به عربستان در چنين فضايي بيشتر به موضوعي انحرافي شباهت دارد تا زماني كه نقش عربستان در بحرين كماكان يك نقش اشغالگر و سركوب كننده است دليلي براي ديپلماسي نمي‌ماند.

پايان دادن به اشغال و سركوب، احقاق حق انقلابيون و خاصه روشن شدن زواياي جنايات عليه زنان، كودكان و مردان انقلابي بحرين حداقل مقدمات ضروري براي مذاكرات احتمالي آينده است.

در اين ميان سلسله تحولات شكل گرفته عليه نظام‌هاي استبدادي، نشاندهنده واقعيت‌هاي جديد منطقه است و انتظار برخي از مقامات عرب از ديگران، براي جلوگيري از اين تحولات، انتظاري بيهوده بوده و به معناي فرار و فرافكني در قبال راه‌هاي مردم سالارانه تحولات مي‌باشد. لذا همچنان انتظار عمومي از سياست خارجي كشور در حمايت از حقوق حقه مردم بحرين، انتظاري بر حق است.

2- يمن
مردم يمن در انتظاري خونين نگه داشته شده‌اند تا انتقال قدرت به گونه‌اي صورت گيرد كه انقلاب تأثيري در راهبردهاي استكباري منطقه نداشته باشد. به عبارتي مردم تاوان بازي شطرنج قدرت‌هايي را مي‌دهند كه مي‌خواهند حقوق اين ملت را در راستاي اهداف و منافع گذشته خود مصادره نمايند. بنابراين طرح شوراي همكاري خليج فارس نيز تنها به منزله اعطاي فضاي حياتي به نظام كنوني عمل كرد تا با ايجاد خستگي و ياس ميان انقلابيون هم در مسير انقلاب يمن و هم در مسير تحولات انقلابي منطقه سكته ايجاد نمايد.

3- ليبي
نگاهي به تاريخ جنگ‌هاي ناتو كه از سال 1994 ميلادي نشان مي‌دهد كه هيچ جنگي تاكنون به اندازه جنگ عليه قذافي فرسايشي نشده است. لشكرهاي غربي انقلاب اصيل مردمي در ليبي را به جنگ داخلي تبديل كردند تا هزينه‌هاي ملموس را به انقلاب و انقلابيون تحميل نمايند.

غرب از موضوع ليبي براي تخريب الگوي انقلاب‌هاي مردمي استفاده مي‌نمايد اما بايد آن را به عنوان الگوي ترديد روز‌افزون به راهبردهاي ضد مردمي آن قدرت در مناطق اسلامي مطرح كرد.

4- مصر
ايران از جمله نخستين كشورهايي بود كه صادقانه از انقلابيون مصر دفاع كرد و اين امر جايگاه كشورمان را در ميان جنبش جوانان مصري به موقعيتي بي‌بديل تبديل كرده است. اقدام اخير در دعوت از نخبگان مصري براي ايران اقدامي شايسته بود كه ژرف بودن خواست رابطه دو كشور اسلامي را نشان مي‌دهد.

از لحاظ راهبردي، بازيگران سابق سياست و حكومت مصر و خاصه مداخله‌گران خارجي، به دنبال جداسازي اهداف دموكراسي‌خواهي مردم از خواسته‌هاي سياست خارجي آنها هستند. اين سياست نيز ناشي از راهبرد «اسرائيل محور» آمريكا است. بازگشايي «رفح» و نقش مثبت مصر در ايجاد آشتي ميان گروه‌هاي فلسطيني، اقداماتي شايسته است.

در اين ميان بايد توجه داشت كه موج بيداري فراگير ملت‌هاي مسلمان كه بر 3 اصل تكيه دارد:
1- استقلال و استعمارستيزي
2- آزاديخواهي و استبدادستيزي
3- تلاش براي حاكميت ملت‌ها بر اساس مباني اسلامي و محقق ساختن اهداف و آموزه‌هاي اسلامي

پر واضح است، هر حركتي كه در راستاي اين 3 اصل حركت نكند و يا اصلي‌ترين آنها يعني استقلال‌طلبي و استعمارستيزي را مبنا قرار ندهد و با تحريك بيگانگان در جهت تضعيف محور مقاومت و ايستادگي در برابر اسرائيل و آمريكا تلاش كند، نمي‌تواند مورد تأييد امت اسلامي باشد.

با توجه به مجموعه تحولات فوق، پيشگيري اقدامات ذيل توسط دستگاه سياست خارجي جمهوري اسلامي ضروري است:

1- اتخاذ مواضع شفاف در دفاع از حركت‌هاي مردمي، مخالفت با مداخله خارجي و استفاده بيشتر از ديپلماسي عمومي در افشاي استانداردهاي دوگانه قدرت‌هاي غربي در مواجهه با تحولات موجود.

2- توجه به حساسيت‌ها و جايگاه مردم مسلمان كشورهاي منطقه در آمد و شدهاي سياسي و ديپلماتيك

3- پيگيري عملي موارد نقض حقوق بشر در كشورهاي انقلابي با استفاده از امكانات سازمان‌هاي بين‌المللي

4- تداوم صلابت و مقاومت در سياست خارجي در قبال مسائل خاص مرتبط با جمهوري اسلامي بويژه در مقابله با سياست‌هاي تبليغي تازه در ادعاي تحريم‌هاي جديد ايران، با توجه به اين واقعيت كه دشمنان جمهوري اسلامي موج تبليغاتي جديد را با هدف تحميل ديپلماسي ارتجاعي به ايران و ايجاد يأس در بين مردم انقلابي منطقه دنبال مي‌كند.

منبع:خبرگزاري فارس
http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=9003174152
[/align]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]اولا من هیچ وقت ایران و نظام ایران را نکوبیدم (بلکه حقیقت را گفتم )یک شخص خاص و یا یه عده را لطفا نظام تلقی نکنیم!
مشکل شما اینست که تعریف نظام را نمیدانید .
ثانیا تحولات منطقه به ایران چه بخوایم و چه نخوایم مربوط میشه. وقتی پرچم کشور عزیزمان را چندین بار اتش میزنند و رسانه های دنیا چندین بار به پخش و نقد ان میپردازند نشان از این دارد که این تحولات به موضع گیری سیاسی ایران هم مربوط میشه.
هر کشوری به فکر منفعت خودش هست بله درسته ولی به چه قیمتی؟ به قیمت دفاع از ظالم؟ نه من با این طرز تفکر شما مخالفم. ما به جای حمایت اگر از مردم سوریه حمایت میکردیم و حکومت سوریه را مجبور به انجام اصلاحات میکردیم (باعث خاتمه ی درگیری ها میشدیم) الان پیروز میدان بودیم چون هم منافعمون حفظ میشد هم مورد نفرین و غضب مردم سوریه واقع نمیشدیم.
در جواب به اقای مصطفی باید بگم که نمیشه به نقد تحولات داخلی سوریه پرداخت اما اسمی از ایران نیاورد. پس بهتره سوریه را استثنا قرار بدهیم. و حرفی از ان در این تاپیک نزنیم[/quote]
با سلام خدمت همه دوستان گرامي
لطفا تعريف نظام را بيان بفرماييد . آيا مي توان نظام فاقد آدم را تصور كرد ؟ آيا برخي از اين آدمها نماد يك نظام محسوب نمي شوند ؟ نظام پادشاهي بي پادشاه را مي توان تصور كرد ؟ جمهوري بي پارلمان و رپيس جمهور را مي توان تصور كرد ؟ درون يك نظام چگونه تصميم گيري مي شود و چگونه عمل مي شود ؟ اشاره شما به سال 88 بود و اينكه همه چيز را گردن آمريكا و اسراپيل انداختن و خود را پشت اين شعار ها و تحليلها پنهان كردن غلط است و اشاره به نظام هم در همين راستا بود . به هر حال بخواهيم يا نخواهيم انتخاباتي برگزار شد و 85 درصد واجدين شرايط هم در آن شركت كردند و هر كسي هم مي دانست كه به كدام كانديدا راي داده است و اگر اكثريت اين افراد به خلاف واقع بودن نتايج و عدم اعتماد به نظام در اين مسپله مي رسيدند قطعا اوضاع امروز ما متفاوت بود . درست است كه وقايع 8 ماهه پيش آمد و هزينه سنگيني هم پرداخت شد اما به هر حال با فرو نشستن گرد و غبار ماجرا همه حقيقت ماجرا را فهميدند كه حماسه اي مثل 9 دي و 22 بهمن پديد آمد و به همين دليل هم 25 بهمن 89 ماجراي تونس و مصر در ايران تكرار نشد .
هيچ كس راضي نيست پرچم كشورش را آتش بزنند . همان طور كه در ايران عده اي معتقد به شعار نه غزه نه لبنان هستند در سوريه و لبنان هم عده اي معتقد به نه ايران هستند . خوب طرز تفكرشان اينطور است . اما اينكه مشكل فعلي سوريه را بخواهند گردن ايران بياندازند به ميزان سلامت عقلشان بر مي گردد . به قول معروف شنونده بايد عاقل باشد . ايران موجوديت رژيم صهيونيستي را نپذيرفته و با آن مذاكره نمي كند . سوريه وقتي مذاكره مي كند يعني اين موجوديت را پذيرفته . ايران و آمريكا روابطشان قطع است و سفارتخانه و كنسولگري در كشور يكديگر ندارند سوريه و آمريكا روابطشان قطع نيست و سفارتخانه و كنسولگري در كشور همديگر دارند . ايران و سوريه در مورد حمايت از محور مقاومت اشتراك نظر دارند ولي اين موضوع هيچ ربطي به مشكلات داخلي يا خارجي نظامهاي دو طرف ندارد . اتفاقا در دنيا هم نمي خواهند سوريه يا ايران را بخاطر ارتباطشان با هم تحريم كنند چون اگر اين طور باشد بايد صدها كشور تحريم شوند از جمله چند كشور از اعضاي داپم شوراي امنيت .
حال اگر اكثريت مردم سوريه از نظام خود خسته شده باشند و تدابير رژيم اسد هم جواب ندهد نتيجه طبيعي آن سرنگوني رژيم اسد است همانطور كه در ديگر كشورها اتفاق افتاد . در مجموع وضعيت سوريه به آن بدي نيست كه در رسانه ها منعكس مي شود و به آن خوبي هم نيست كه بگوييم همه چيز آرام است و اوضاع بر وفق مراد است . نگران كينه مردم هم نباشيد . ما هشت سال با عراق جنگيديم و از همديگر كشتيم و كشته داديم . به وقتش هم با هم يكديگر را برادر خطاب كرده و سر ميز مذاكره نشستيم و از هم تعريف كرديم و به زيارت اماكن عتبات عاليات و مشهد رفتيم و در بازارهاي همديگر خريد كرديم و سوغات براي اقوام و بستگان برديم . در كل منافع مشترك است كه حرف اول را مي زند و بقيه مساپل فرعي محسوب مي شوند .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آخرين تحولات ليبي؛
[b]تداوم حملات ناتو به طرابلس و تسلط نيروهاي مخالف قذافي بر شهر "يفرن "[/b]

به گزارش فارس به نقل از شبكه تلويزيوني "الجزيره " قطر، نيروهاي ناتو اهداف ديگري را در مركز شهر طرابلس بمباران كردند.

همزمان نيز نيروهاي مخالف رژيم "معمر قذافي " ديكتاتور ليبي جلوي حمله گردانهاي امنيتي قذافي به منطقه "بئر عياد " در 70 كيلومتري جنوب غربي طرابلس را گرفتند.

شبكه تلويزيوني دولتي ليبي اعلام كرد: جنگنده‌هاي ناتو محله "الكرامه " در شهر طرابلس را هدف قرار دادند كه باعث آسيب ديدن يك مركز ارتباطي و قطع خطوط تلفن همراه در شمار زيادي از مناطق شد.

اما يك سخنگوي ناتو اعلام كرد كه در اين حمله يك مركز اطلاعاتي در مجاورات ساختمان راديو و تلويزيون دولتي ليبي هدف قرار گرفته است.

يك مسئول رژيم ليبي پيش از اين گفته بود كه جنگنده‌هاي ناتو ساختمان راديو و تلويزيون دولتي ليبي را بامداد دوشنبه بمباران كردند.

در همين حال، خبرنگار الجزيره از شهر "الزنتان " در غرب ليبي گزارش داد كه گردانهاي قذافي روز دوشنبه به مراكز نيروهاي مخالف در منطقه "بئر عياد " با تانك و موشك‌انداز حمله كردند اما نيروهاي مخالف جلوي آنها را گرفتند.

وي افزود: گردانهاي قذافي تلاش كردند تا براي جلوگيري از پيشروي نيروهاي مخالف به سمت طرابلس و شهرهاي ساحل غربي ليبي گردهم آيند.

اين درگيري‌ها بعد از عمليات نيروهاي مخالف صورت گرفت كه توانستند محاصره گردانهاي قذافي در اطراف شهر الزنتان را بشكنند.

خبرگزاري رويترز نيز گزارش داد كه نيروهاي مخالف قذافي صبح دوشنبه توانستند به شهر "يفرن " درجنوب غربي طرابلس كه تحت كنترل گردانهاي امنيتي قذافي بود، وارد شوند.

اين تحولات نظامي در غرب ليبي با افزايش درگيري‌ها در جبهه شرقي اين كشور بوي‍ژه در مناطق "البريقه "، "الاربعين " و "اجدابيا " همزمان شده است. اين مناطق شاهد بمباران شديد نيروهاي ناتو عليه گردانهاي قذافي است.

بخش عربي شبكه تلويزيوني "بي بي سي " نيز درباره تحولات ليبي گزارش داد: نيروهاي مخالف رژيم قذافي اعلام كردند كه روز دوشنبه همه شهر كوهستاني يفرن را از كنترل گردانهاي قذافي خارج كرده اند.

برپايه اين گزارش، صداي انفجارهاي قوي نيز دوشنبه شب در شهر طرابلس به گوش رسيد و نيروهاي ناتو بمباران مواضع نيروهاي قذافي را از سرگرفتند.

دو منبع نظامي مخالفان در ليبي نيز اعلام كردند: گردانهاي قذافي روز دوشنبه منطقه اجدابيا را كه تحت كنترل نيروهاي مخالفت است، با راكت هدف قرار دادند.

به گفته اين دو منبع، درگيري‌ها در جاده اصلي در ناحيه غرب منطقه اجدابيا روي داد.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9003170247
===================================================

قذافي طي پيامي صوتي:
[b]جنگ را تا پايان ادامه خواهم داد[/b]

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري رويترز، "معمر قذافي " ديكتاتور ليبي طي پيامي صوتي كه تلويزيون اين كشور آن را منتشر كرد گفت كه به جنگ تا پايان ادامه خواهد داد.

اين سخنان در حالي مطرح مي‌شود كه پيمان آتلانتيك شمالي "ناتو " حملات هوايي عليه طرابلس، پايتخت ليبي را افزايش داده است.

قذافي در اين پيام صوتي كوتاه گفت: در برابر ما يك گزينه قرار دارد و آن كشورمان است و ما تا پايان با كشورمان هستيم و مرگ و زندگي اهميتي ندارد.

وي از طرفداران خود خواست تا در باب‌العزيزيه،‌ مقر خود تجمع كنند.

ديكتاتور ليبي ادامه داد كه ليبي‌ها دشمنان را شكست خواهند داد و جنگ كنوني عليه اين كشور تحميل شده است.

معمر قذافي افزود: مردم ليبي تسليم نخواهند شد و آنها از مرگ استقبال مي‌كنند.

تداوم حملات نيروهاي سازمان پيمان آتلانتيك شمالي "ناتو " به شهر "طرابلس " پايتخت ليبي و كنترل نيروهاي مخالف رژيم ليبي بر شهر "يفرن " از جمله مهمترين تحولات اين كشور به شمار مي‌رود.

شبكه تلويزيوني دولتي ليبي اعلام كرد: جنگنده‌هاي ناتو محله "الكرامه " در شهر طرابلس را هدف قرار دادند كه باعث آسيب ديدن يك مركز ارتباطي و قطع خطوط تلفن همراه در شمار زيادي از مناطق شد.

اما يك سخنگوي ناتو اعلام كرد كه در اين حمله يك مركز اطلاعاتي در مجاورات ساختمان راديو و تلويزيون دولتي ليبي هدف قرار گرفته است.

يك مسئول رژيم ليبي پيش از اين گفته بود كه جنگنده‌هاي ناتو ساختمان راديو و تلويزيون دولتي ليبي را بامداد دوشنبه بمباران كردند.


http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9003174364

==============================================================

[b]معاون نخست وزير روسيه:
استفاده از بالگرد آخرين گام قبل از عمليات زميني در ليبي است[/b]

به گزارش فارس به نقل از پايگاه خبري-اينترنتي «راس بالت»، "سرگئي ايوانف " معاون نخست وزير روسيه در سخنراني در كنفرانس «گفت‌وگو در شانگري-لا» در سنگاپور اعلام كرد كه ناتو در آغاز مرحله اعزام سربازان خود براي كمك به انقلابيون ليبي قرار دارد تا به آنها در اقداماتشان براي كنار گذاشتن "معمرقذافي " از قدرت در اين كشور كمك كنند.

به گفته وي، استفاده از بالگردهاي نظامي، در واقع آخرين مرحله قبل از آغاز عمليات زميني در ليبي است.

ايوانف گفت: ما معتقديم كه تصميم‌گيري در خصوص متوقف كردن روند قرباني شدن مردم غيرنظامي و بستن حريم هوايي ليبي، اقدامي درست بود، ولي ما با اين مسئله موافق نيستيم كه در واقع امر بستن حريم هوايي ليبي به چه منظور صورت گرفته است. و همانطور كه بعدا مشخص شد، اين كار با هدف آغاز حملات هوايي به اين كشور صورت گرفت و اكنون هم نوبت به استفاده از بالگردهاي نظامي رسيده است.

معاون نخست وزير روسيه يادآور شد، ائتلاف بين المللي در ليبي در حقيقت بجاي كمك به حل و فصل مناقشه در اين كشور، آشكارا به حمايت از يكي از طرف‌هاي درگير در اين مناقشه پرداخته است.

اين در حالي است كه "سرگئي لاوروف " وزير امور خارجه روسيه نيز با انتقاد از اقدامات ناتو در ليبي، آنها را به حركت به سمت آغاز عمليات زميني در اين كشور متهم كرده است.

لاوروف روز شنبه گفت: ما مي‌دانيم كه فرانسه و انگليس از بالگردهاي نظامي در عمليات ليبي استفاده كرده است. ما بارها ارزيابي خود را نسبت به اقدامات ناتو در ليبي اعلام كرده‌ايم و معتقديم كه آنچه در اين كشور در حال انجام است، خواسته و يا ناخواسته در حال تبديل شدن به عمليات زميني است و اين مسئله جاي تاسف بسيار دارد.

به گفته وزير خارجه روسيه، اقداماتي كه در نقض آشكار قطعنامه شوراي امنيت سازمان ملل در مورد ليبي صورت مي‌گيرد، اكنون ديگر آنقدر زياد شده تا همه به اين بيانديشند كه چه برخوردي با موضع‌گيري بالاترين ارگان بين المللي مي‌شود كه مسئوليت تامين صلح و ثبات در جهان را برعهده دارد.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9003160181

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.