Recommended Posts

آبزرور بررسي كرد؛
[b]وزير خارجه انگليس در بنغازي چه مي‌كند؟[/b]

به گزارش فارس به نقل از هفته نامه آبزرور، همزمان با ديدار "ويليام هيگ " از بنغازي بالگردهاي جنگي انگليس و فرانسه ايستگاه راداري قذافي و پست‌هاي فرماندهي ليبي را هدف قرار دادند.

انگليس ديروز با اعزام هيگ به بنغاري همبستگي خود را با نيروهاي مخالف قذافي نشان داد چرا كه وي اولين وزير كابينه انگليس است كه از مقر مخالفان ليبيايي در شرق ليبي ديدن كرد.

بر اساس اين گزارش، هيگ و "اندرو ميچل " وزير توسعه بين‌المللي انگليس با "مصطفي عبدالجليل " رئيس شوراي انتقالي ملي ليبي درباره يك نقشه سياسي براي آينده ليبي گفت‌وگو كردند.

هيگ در اين ديدار، بر اهميت طرح‌هاي در حال توسعه براي يك دولت شايسته، جامع و شفاف كه شامل كنترل غيرنظامي نمايندگي‌هاي ارتش و منطقه باشد، تاكيد كرد.

وزير خارجه انگليس بدون آنكه به بحرين و سركوب گسترده مردم توسط رژيم آل خليفه و آل سعود اشاره كند گفت: ما براي يك دليل اصلي اينجا هستيم، اينجاييم تا حمايت خود را از مردم ليبي و شوراي انتقالي ملي به عنوان نماينده مشروع مردم ليبي اعلام كنيم.

وي ادامه داد: ما اينجا به عنوان بخشي از رويكرد هماهنگ شده و راهبردي در خصوص ليبي هستيم تا اطمينان دهيم اقدامات نظامي، ديپلماتيك و توسعه‌اي ما در خدمت هستند.

هيگ با تكرار درخواست خود از قذافي براي كناره گيري از قدرت گفت اين ديكتاتور از لحاظ بين‌المللي و داخلي منزوي شده و به نقض حقوق بشر ادامه مي‌دهد.

ميچل نيز از حمايت جديد انگليس براي پاكسازي مين‌هاي كاشته شده در مصراته، بنغازي و ديگر نواحي آلوده خبر داد.

كارشناسان معتقدند انگليس با توجه به افزايش فشارها بر رژيم قذافي و احتمال سرنگوني وي در آينده‌اي نه چندان دور سعي دارد با نزديك شدن به مخالفان ليبيايي جايگاه خود را در اين كشور سرشار از منابع نفتي به مانند گذشته حفظ كند.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9003156158

=========================================================================

[b]هيگ از احتمال ادامه مداخله نظامي در ليبي تا سال 2012 خبر داد[/b]

به گزارش فارس به نقل از روزنامه انگليسي گاردين، "ويليام هيگ " با اعتراف به اينكه معمر قذافي سرسخت‌تر از آن چيزي است كه انتظار مي‌رفت گفت عمليات نظامي عليه قذافي مي‌تواند تا بعد از كريسمس ادامه يابد.

هيگ كه به همراه "اندرو ميچل " وزير توسعه بين‌المللي به بنغازي سفر كرد تا با مخالفان رژيم ليبي ديدار كند در مصاحبه با بي بي سي گفت هيچ محدوديت زماني براي عمليات نظامي در ليبي وجود ندارد و تاكيد كرد اين امر مي‌تواند روزها، هفته‌ها يا ماه‌ها به طول انجامد.

وزير خارجه انگليس همچنين گفت لندن آماده است تا عمليات در ليبي را حتي اگر مجبور باشد تا پايان سال كشيده شود، ادامه دهد.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا اين عمليات مي‌تواند تا كريسمس ادامه يابد گفت: خب ما نمي‌خواهيم يك ضرب‌الاجل تعيين كنيم. شما درباره كريسمس پرسيديد و چه كسي مي‌داند؟

هيگ همچنين براي اولين بار گفت كه نيروهاي زميني انگليس مي‌توانند در صورتيكه قذافي سقوط كند به عنوان نيروهاي حافظ صلح به ليبي اعزام شوند.

همزمان با ديدار "ويليام هيگ " از بنغازي بالگردهاي جنگي انگليس و فرانسه ايستگاه راداري قذافي و پست‌هاي فرماندهي ليبي را هدف قرار دادند.

كارشناسان معتقدند انگليس با توجه به افزايش فشارها بر رژيم قذافي و احتمال سرنگوني وي در آينده‌اي نه چندان دور سعي دارد با نزديك شدن به مخالفان ليبيايي جايگاه خود را در اين كشور سرشار از منابع نفتي به مانند گذشته حفظ كند.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9003160151

=============================================================================

[b]نماينده ميدويديف فردا به ليبي مي‌رود[/b]

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري «اينترفكس»، "ميخائيل مارگلييف " نماينده ويژه رئيس‌جمهوري روسيه در مسائل خاورميانه و آفريقا اعلام كرد كه از سوي "ديميتري ميدويديف " دستور گرفته است تا روز دوشنبه به ليبي سفر كند.

مارگلييف در خصوص ماموريت خويش به خبرنگاران گفت: من عصر روز دوشنبه، 6 ژوئن، به دستور رئيس‌جمهوري روسيه به ليبي پرواز خواهم كرد و قصد دارم در وهله نخست در بنغازي با نمايندگان انقلابيون و برخي نيروهاي سياسي به منظور حل و فصل مسائل مربوط به مناقشه كنوني در ليبي و بررسي ابعاد انساني با توجه به وخامت اوضاع در اين كشور گفت‌وگو كنم.

همانطور كه پيش از اين رسانه‌هاي گروهي اعلام كردند، "ديميتري ميدويديف " رئيس‌جمهوري روسيه در تاريخ 27 ماه مه اعلام كرد كه نماينده ويژه خود در مسائل خاورميانه و آفريقاي شمالي را به منظور مذاكره با مقامات بنغازي و طرابلس به ليبي اعزام خواهد كرد.

روساي‌ جمهوري آمريكا و فرانسه هفته گذشته در ملاقات با همتاي روسي خود در حاشيه نشست سران گروه 8 در دوويل (فرانسه) از وي خواستند تا به حل و فصل مناقشه ليبي كمك كرده و "معمر قذافي " را متقاعد سازد تا در ازاي تضمين امنيتي بصورت مسالمت‌آميز از قدرت كناره‌گيري كند.

اين در حالي است كه "ديميتري راگوزين " نماينده دائم روسيه در ناتو نيز اعلام كرده است كه اين كشور با مقامات ناتو به توافق رسيده‌اند تا امنيت سفر مارگلييف در طول سفرش به ليبي تامين شود.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9003151046

================================================================================

[b]ابراز نگراني روسيه از جنگ زميني ناتو در ليبي[/b]

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري «نووستي»، "سرگئي لاوروف " وزير امور خارجه روسيه روز شنبه اعلام كرد كه اقدامات نظامي ناتو در ليبي در حال تبديل شدن به يك عمليات زميني تمام عيار است.

لاوروف گفت: ما مي‌دانيم كه فرانسه و انگليس قصد دارند از بالگردهاي نظامي در عمليات ليبي استفاده كنند. ما بارها ارزيابي خود را نسبت به اقدامات ناتو در ليبي اعلام كرده‌ايم و بر اين عقيده هستيم كه آنچه در اين كشور در حال انجام است، خواسته و يا ناخواسته در حال تبديل شدن به عمليات زميني است و اين مسئله جاي تاسف بسيار دارد.

به گفته وزير خارجه روسيه، اقداماتي كه در نقض آشكار قطعنامه شوراي امنيت سازمان ملل در مورد ليبي صورت مي‌گيرد، اكنون ديگر آنقدر زياد شده تا همه به اين بيانديشند كه چه برخوردي با موضع‌گيري بالاترين ارگان بين المللي مي‌شود كه مسئوليت تامين صلح و ثبات در جهان را برعهده دارد.

لاوروف تاكيد كرد: ما مواضع خويش در اين رابطه را پنهان نكرده و بطور علني از آن صحبت كرده و خواهيم كرد.

لازم به ذكر است كه مقامات ناتو اعلام كردند كه در تاريخ 4 ژوئن در ليبي براي نخستين بار از بالگردهاي نظامي استفاده شده است. اين بالگردها حملاتي را به تسليحات نظامي مورد استفاده نيروهاي نظامي "معمرقذافي " وارد كردند.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9003150015



=======================================================================================
[b]مصطفی جان ، بیا، دارن کدتقلب ( CHEAT) لیبی رو میخونن .... ! به صورت لپ لپ گونه، یه دفعه لیبی از این رو به این رو شد ... ![/b]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
"جفری فلتمن" معاون وزیر خارجه آمریکا طی نامه ای خطاب به مسئولان لبنانی فاش کرد که آمریکا در تلاش است بر اساس سناريوي طراحي شده با همپیمانانش، سوریه را تحت محاصره اقتصادی قرار دهد.

به گزارش ایرنا فلتمن که گویا کشورش از تحریک برخی افراد برای انجام اغتشاش در سوریه با هدف سرنگونی نظام حاکم ناامید شده است ، در این نامه نوشته است ، انجام موفق یا ناموفق اصلاحات در سوریه ، این کشور را به حالت قبل باز نمی گرداند . این کشور از لحاظ بین المللی تحت محاصره قرار خواهد گرفت و به "کره شمالی" دیگری تبدیل خواهد شد.

منابع خبری لبنان امروز سه شنبه به نقل از یک گزارش رسمی که به اطلاع مسئولان لبنانی رسیده است ، نوشتند: جفری فلتمن به "میشل سلیمان" رییس جمهوری لبنان گفته که مصلحت لبنان در آن است که نسبت به درک تحولات جدید در سوریه آگاه باشید و از تأثیر این تحولات در لبنان جلوگیری کند.

فیلتمن گفته که مسئولان تصمیم گیری درباره مسایل خاورمیانه در واشنگتن از فضای عجیب حاکم بر لبنان نسبت به حوادث سوریه دچار تعجب شده اند چراکه مقامات لبنان طوری عمل می کنند ، گویی که در سوریه اتفاقی نیافتاده است.

حضرت آیت الله خامنه ای مقام معظم رهبری در سخنانی که روز 14 خرداد ماه به مناسبت بیست و دومین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (‌ره ) ایراد کردند ، هشدار داده و گفتند که آمریکا و رژیم صهیونیستی در اغتشاشات برخی کشورهای منطقه نقش تحریک کننده دارند.

در عین حال روزنامه "الجمهوریه" لبنان نوشت : آمریکا دادگاه ویژه "رفیق حریری" نخست وزیر اسبق لبنان را به منظور اعمال فشار علیه سوریه و حزب الله و کسب دستاوردهای سیاسی در لبنان و منطقه به وجود آورده است و این دادگاه تأثیر و نفوذ آمریکا در سوریه را افزایش داده است.
[url=http://www.tabnak.ir/fa/news/169231/%D8%B3%D9%86%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%87]منبع[/url]


[color=green]
ادغام شد

00Amin[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام خدمت همه بزرگواران.


واقعا عجیبه. چرا ما از حزب الله حمایت می کنیم ولی از طالبان نه؟

اینها که هردوتاشون علیه غرب مبارزه می کنن، سبک رزمشون شبیه هم و پارتیزانیه، کشورشون مورد حمله واقع میشه، هردوتاشون گروه شبه نظامی هستند، هردو مسلمانن و ... .

واقعا چه تفاوتی بین این دوتا هست که ما از یکی حمایت می کنیم و اون یکی رو بد می دونیم؟ اصلا چرا فکر می کنیم حزب الله رو ما تشکیل دادیم و طالبان رو امریکا سازماندهی کرده؟ شاید هردوتاشون طرح امریکا هستند! به شباهتهاشون دقت کنین! چقدر شبیه به هم عمل می کنن!

چرا باید یکی رو مثبت بدونیم و یکی رو منفی؟

شاید هم هرودتاشون مستقل هستند و توهم توطئه است که من فکر می کنم هردوی اونها رو امریکا سازماندهی کرده! شاید هم این دیدگاه خیلی خوشبینانه است و دیدگاه اولی واقع بینانه!!!

به هر حال، بهتره از این گروههای جنگ طلب حمایت نکنیم تا جامعه جهانی و مخصوصا امریکا و اسرائیل از جنگ و خونریزی و تروریزم راحت بشن. هیچ فرقی هم بین این دوتا گروه نیست فقط ما نمی خوایم حقیقت رو ببینیم! برای همین فکر می کنیم یکی خوبه و یکی بد. اصلا به خاطر منافعمون از یکی حمایت می کنیم و از اون یکی نه!

___________________________

البته فکر می کنم غربی ها هم به وجود روشنفکرانی مثل من (!!!) تو جامعه پی بردن و برای همینه که مدتیه صحبت از ارتباط ایران با القاعده و حتی دست داشتن در جریان 11 سپتامبر می کنن!!! اونها هم متوجه شدن که تفاوتی بین حزب الله و القاعده وجود نداره!



یا حق

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تحولات سوریه:

وزير جنگ اسرائيل: رژيم سوريه بزودي سقوط مي‌كند

وزير جنگ اسرائيل در راستاي سياست فضاسازي عليه سوريه، مدعي شد كه نظام اين كشور سرانجام تا 9 ماه ديگر سقوط خواهد كرد.

به گزارش فارس، «ايهود باراك» روز گذشته (دوشنبه) در خصوص سوريه مدعي شد كه نظام اين كشور دوام زيادي نخواهد داشت و بزودي سقوط مي‌كند.

باراك تظاهرات آوارگان فلسطيني در سالروز اشغال قدس شريف را از اقدامات تحريك‌آميز بشار اسد رئيس جمهوري سوريه دانست و مدعي شد كه اين اقدامات براي انحراف افكار عمومي از حوادث داخلي سوريه است.

باراك در مصاحبه با راديو اسرائيل با اشاره به اين تظاهرات اعلام كرد: ما راهي نداريم. بايد از خود دفاع كنيم. به نظر من نظام سوريه سرانجام سقوط خواهد كرد.

وي در حالي اين سخنان را بر زبان راند كه گروه‌هاي مسلح تروريست در سوريه در درگيري با نيروهاي امنيتي دست كم 82 نفر از نيروي امنيتي و پليس سوريه را قتل‌عام كردند و حدود 40 نفر از مردم اين كشور نيز در اين درگيري‌ها كشته شدند.

نظام سوريه معتقد است كه گروه‌هاي مسلح از بيرون از سوريه تغذيه و حمايت مي‌شوند.

وزير جنگ رژيم صهيونيستي افزود: فكر مي‌كنم او [اسد] بزودي سقوط مي‌كند. او مشروعيت خود را از دست داده است. شايد بتواند شش تا 9 ماه ديگر خود را حفظ كند ولي خيلي ضعيف خواهد شد.

باراك افزود: اگر دست از خشونت بردارد، اينگونه وانمود مي‌شود كه وي ضعيف شده و او را [از قدرت] كنار خواهند زد. اگر ادامه بدهد كه آمار كشته‌ها بالا مي‌رود و مقابله‌هايي با او خواهد شد؛ از جمله در بدنه ارتش.

اين مقام نظامي اسرائيل گفت: سرنوشت او عملا روشن شده است. فكر مي‌كنم سرنوشت [علي عبدالله] صالح در يمن و [معمر] القذافي در ليبي سرنوشت او را روشن كرده است.

در حالي كه چندي پيش باراك اوباما رئيس جمهوري آمريكا خواستار حمايت تركيه از سياست واشنگتن عليه بشار اسد شده بود، دو هفته گذشته يك محموله سلاح كه از تركيه در حال وارد كردن به خاك سوريه بود كشف و ضبط شد.

منبع: http://rajanews.com/detail.asp?id=91789

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
maysam2007 حتما به شوخی عرض کردید

به نظر من حزب الله انسانی ترین حزب است و حزب الله یکی از احزاب رسمی لبنان است
(((بعضی از مواقع سخنان ما از دشن هم بدتره)))

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=darkblue][quote]maysam2007 حتما به شوخی عرض کردید

به نظر من حزب الله انسانی ترین حزب است و حزب الله یکی از احزاب رسمی لبنان است
(((بعضی از مواقع سخنان ما از دشن هم بدتره)))[/quote]


دوست عزیز ، جناب میثم از بیان این سخنان منظور دیگری داشتند.

هدف ایشان این بود که کسانی که ناآرامی های سوریه را همردیف با قیام مردم بحرین می دانند ، کمی بیشتر فکر کنند.[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]دوست عزیز ، جناب میثم از بیان این سخنان منظور دیگری داشتند.

هدف ایشان این بود که کسانی که ناآرامی های سوریه را همردیف با قیام مردم بحرین می دانند ، کمی بیشتر فکر کنند.
[/quote]
برادر سرگرد علي گوردون (چه اسمي شده!!) عزيز.
از اونجايي كه اساساً بنده اين خيزش‌ها و قيام‌هاي به ظاهر مردمي رو سر و ته يه كرباس دونسته و به قول شما اين موارد رو هم‌رديف با هم مي‌دونم، پس اين حق رو هم براي خودم قائلم كه به اين تيكه و كنايه‌ها پاسخ بدم. هرچند كه متأسفانه يا خوشبختانه ادبيات تيكه و كنايه در سايت باب شده (نمي‌دونم! شايد باز هم خودم بنيانگزارش بودم! بالاخره خودكرده را تدبير نيست.).

برادر ميثمي كه مي‌فرماين اگه اين موارد شبيه به همه، لابد فرقي هم بين حزب‌الله و طالبان نيست و از اين مثال نقض قراره به نقيض تشابه اين قيام‌ها بپردازن، حتماً يه موضوع خيلي ساده رو دور از ذهن نگاه داشتن و آن اينكه ما مسئله رو از آخر حل نمي‌كنيم!
ما داريم صورت مسئله رو مي‌بينيم بدين ترتيب كه :

1- يه سري حكومت‌هاي كاملاً مشابه هستن مثل مصر، تونس، اردن، ليبي، بحرين، عربستان، قطر، امارات و زبونم لال سوريه! ويژگي مشترك‌شون هم عبارتند از :
الف) ديكتاتور بودن حاكمان
ب) موروثي بودن قدرت
پ) عدم وجود كوچكترين نشاني از دموكراسي
ت) بي‌اهميت بودن نظر مردم در حكومت
ث) كمترين ميزان مشاركت مدني در تصميمات سياسي
ج) حالت فوق‌العاده‌ي چندين ده ساله در كشور
چ) سركوب آزادي‌هاي مدني و بخصوص سياسي
ح) نظامي و امنيتي و پليسي بودن جو جامعه
خ) شكنجه‌گر بودن و ظالم بودن و برخورد غيرانساني داشتن با مخالفان
د) ...

2- يه سري مردم در حكومت‌هاي فوق‌الذكر وجود داره كه سال‌هاي سال نمي‌دونستن جزو انسان هم محسوب مي‌شن و حداقل حقوقي دارن.

3- يه سري رسانه داريم كه بطور هماهنگ شروع به القائات به اين مردم مي‌كنن. از عربي و انگليسي گرفته تا شبكه‌هاي اجتماعي.

4- يه سري حامي كله گنده مثل امريكا و اتحاديه‌ي اروپا و ... هست.

5- يه سري فرمول‌هاي كاملاً مشابه براي آغاز و تداوم تظاهرات هست.

6- تمامي حكومت‌ها، مخالفين فعلي‌شون رو مشتي آشوبگر و اخلالگر مي‌دونن و مصاحبه‌هاشون رو پخش مي‌كنن!

7- هركدوم هم بسته به اينكه دشمنشون رو كي بدونن، اونا رو منتسب به اون گروه مي‌كنن! حالا مي‌خواد القاعده باشه، يا امريكا و اسرائيل و يا حتي ايران!!!

8- مردم جز سقوط نظام و تغيير حاكميت خواسته‌ي كمتري ندارن و هيچ‌يك با اصلاحات ساده شروع نمي‌كنن! يعني فعاليت سياسي‌شون رو از صد آغاز مي‌كنن! به عبارتي همون سنگ بزرگ يا همون تز معروف جين شارپ (خواسته‌اي را برگزينيد كه حكومت از انجام آن عاجز باشد! يعني خواسته‌اي برآورد ناشدني با شرايط حال).

9- ...

--------------------------------------------------------------------------

به اين موارد، كشتار بي‌رحمانه‌ي حكومت‌ها رو هم اضافه كنيد!
جالب اينكه هر حكومتي كه ادعاي مردمي بودنش بيشتر بوده، ميزان كشتارش هم بيشتر بوده! بدين ترتيب كه بيشترين كشتار از آن ليبي و سپس سوريه بوده و كمترين‌شون همين بحرين هست كه دوستان اينقدر به فكرش هستن. يادم هست دو، سه هفته پيش كه خيلي بحث كشت و كشتار رو مطرح مي‌كردن، يكي از دوستان بحريني سايت آمار 23 شهيد رو ارائه دادن. البته در ويكي پديا هم آمار بروز شهداء بحرين هست كه تا 30 نفر رو ليست كرده‌ان!

البته اين رو هم در نظر بگيرين كه الجزيره و العربيه (بخصوص الجزيره) وقتي ميان قيام‌هاي تونس و مصر و ليبي رو پوشش خبري مي‌دن، مي‌شن رسانه‌هاي خوب و طرفدار جبهه‌ي مقاومت، ولي وقتي ميان اخبار سوريه رو پوشش مي‌دن، مي‌شن رسانه‌هاي مغرض و مخملي و كودتاگر و امريكايي و اسرائيلي.

حالا در اين شرايط، فقط براي ما يه فرق بين سوريه و ساير اين كشورها هست و اون اينكه سوريه، كشور دوست و برادر و متحد ماست! بنابراين برادر كه نمي‌تونه بد باشه.
پس لاجرم چه گزينه‌اي مي‌مونه؟ گزينه‌‌اي كه تقريباً يك ماه قبل از آغاز وقايع سوريه پيش‌بيني كرده بودم!

اون زمان عرض كرده بودم كه روزي رو مي‌بينم كه اين وقايع به سوريه مي‌رسه و اون موقع همه داد مي‌زنن كه امريكا و اسرائيل چون همش شكست خوردن و چون تا خرخره تو گل فرو رفتن، براي نجاتشون دارن سعي مي‌كنن سوريه رو به آشوب بكشن تا شكست‌شون رو جبران كنن و ...!!!

----------------------------------------------------------------

مشكل اينجاست كه ما با خودمون اصلاً و ابداً روراست نيستيم!
داريم سوريه رو تافته‌ي جدابافته‌اي بين اعراب مي‌بينيم و براي بشار اسد هم حساب خاصي باز كرده‌ايم!
طوري از سوريه دفاع مي‌كنيم؛ گويي داريم از پاك‌ترين كشور دنيا دفاع مي‌كنيم!

حتي ميايم مي‌گيم «گروه‌هاي مسلح تروريست در سوريه در درگيري با نيروهاي امنيتي دست كم 82 نفر از نيروي امنيتي و پليس سوريه را قتل‌عام كردند» انگار ما تلويزيون رسمي سوريه هستيم و وظيفه‌ي پروپاگاندا عليه مخالفان رو ما بعهده داريم!
هرچند كه تقريباً شك ندارم كه چنين بكش بكشي، كار خود سوري‌هاست براي كسب بهانه‌ي لازم جهت اعمال خشونت بيشتر و كشتار بي‌رحمانه‌تر مردم.

=====================================

البته براي دوستان شبهه بوجود نياد!
من ريشه‌ي وقايع سوريه رو اتفاقاً در طرح و نقشه‌هاي امريكا مي‌دونم!
ولي مثل دوستان نيستم كه هركدوم كه به نفعم باشه رو قيام مردمي و انقلاب اسلامي و بيداري اسلامي بدونم و هركدوم كه به ضررم باشه رو مربوط به دست‌هاي پنهان امريكا و صهيونيسم جهاني!

گويي امريكا از قبل با ايران منطقه رو تقسيم كرده و مثلاً گفته مصر و تونس و ليبي و اردن و يمن و عربستان و بحرين مال تو، سوريه و لبنان و فلسطين مال من! تو برو تو اون كشورها، انقلاب اسلامي براه بنداز، منم تو اين كشورها كودتاي مخملي براه مي‌اندازم!!!!

شايد بهتر باشه كمي در تعاريف‌مون بازنگري كنيم!
چرا كه با حلوا حلوا كردن، دهان شيرين نمي‌شه!

اگه ما صد و پنجاه درصد باور داشته باشيم اين وقايع در تمامي كشورهاي منطقه الا سوريه، بيداري اسلاميه، ولي حكومتي كه روي كار بياد حكومتي ليبرال دموكرات باشه، فكر نكنم به حال ما تفاوتي كنه! فقط باعث شده مدتي براي خود، ايجاد سرگرمي كرده باشيم.

==============================

علي اي حال، ان شاءالله كه سوريه كماكان كشور دوست و برادر ما باشه و اعمالش هم درست باشه و اگه هم بر سر كار موند و به هر ترتيب دولت‌هاي غربي و امريكا و اسرائيل و مردم و ... كنارش نزدن، كماكان به قول دوستان در جبهه‌ي مقاومت باقي بمونه و تغيير سياستي از جانب اين كشور مشاهده نكنيم!!

ضمناً ان شاءالله تمامي كشورهاي منطقه كه درگير وقايع اخير هم شدن، به حكومتي مستقل از ايالات متحده و دشمن اين كشور و دوست ايران و دشمن اسرائيل و مردمي و اسلامي برسن و بالعكس نباشه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
کاشکی ما تو ایران اخبار سوریه رو حداقل پخش می کردیم ، الان هر چی خبر هست ماله بی بی سی و من و تو از این کوفت و زهرمارهاست
خوب وقتی ما با برد کم شبکه هامون جای این شبکه هارو وا کردیم تو مملکت ، حالام که خبر نمی دیم و فقط اخبار اوناست که دارن جولان می دن

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام مجدد.


کسی که اطلاعات خودش رو بالاتر از همه و البته درست و بی نقص بدونه مسلما حاضر نیست نطر دیگه ای رو حتی به عنوان یه فرض محتمل بپذیره؛ خواه نظر خودش در واقعیت درست باشه یا اشتباه.


منابع خبری که شما از اونها به عنوان منابع نسبتا معتبر در زمینه سوریه استفاده کردین، پروندشون کاملا مشخصه. بنده هم تو بحثهای قبلی هیچ وقت از رسانه های حامی حرکتهای مصر و تونس و ... به عنوان رسانه های خوب یاد نکردم. برخی این نظر رو داشتن که نظر اونها برای بنده محترمه، اما به معنی تایید نیست.


بنده همین چند روز پیش با چند نفر سوری صحبت می کردم. قضیه به هیچ وجه اونطور که تو اون رسانه ها گفته میشه نیست. (کما اینکه تو فتنه 88 هم اونها نظر مردم رو "نه غزه نه لبنان" می گفتن و مخالفان این نظر رو لباس شخصی های دولت و نیروهای (!) بسیج می نامیدن. درحالی که این حزف، به هیچ وجه نظر اکثریت نبوده و نیست.)


در سوریه، مردم نسبت به قدرت ارتش و حزب بعث ناراضی هستند و اتفاقا در اکثر تظاهرات از شخص بشار اسد حمایت شده. (مردم سوریه از ریاست جمهوری مادام العمر اسد ها ناراضی نیستند. برعکس اون چیزی که شما تو رسانه ها دیدین.)

درضمن؛ تو پست قبلیم، بنده از آخر نیومدم. اما اگه شما دوست دارین اینطور تعبیر کنین، از نظر بنده ایرادی نداره.


بنده احتمالا اگه فرصت کافی داشته باشم، این پست رو در روزهای آتی ویرایش می کنم تا عرایضم رو مستدل تر کنم. البته مثل همیشه، بخش ویرایش شده با رنگ متفاوت خواهد بود.

قبلا به طور مفصل بحث شده، اما باز هم برای یادآوری، عرض می کنم. کل این قضایا، در نهایت اگه با سقوط سوریه به دامان غرب همراه باشه، کاملا به نفع غرب و به ضرر ما خواهد بود (چه بشار اسد بمونه، و چه بره). و اگه بدون سقوط سوریه به اتمام برسه (چه بشار اسد بمونه و چه بره) جبهه مقاومت تنها برنده این دومینوست (حتی اگه حکومتهای منطقه، از نوع لائیک باشن. چون اصلا نوع اونها مهم نیست. بلکه مهم ضعیف بودن اونهاست). بنابراین، کاملا طبیعیه که هردو جبهه، به دنبال ادامه دادن به این بازی هستند و از انقلابها (یا شورشها، حرکتها، درگیریها، یا هر اسمی که دوست دارین روش بذارین) حمایت می کنن. فقط تفاوتشون در جهتیه که میخوان به این حرکت بدن. فرمایشات رهبری و سفرهای دیپلماتهای غربی، هردو به همین دلیل انجام میشه.



یا حق

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مردم سوریه ناراضی نیستن!!!!!!!!
بابا دست مریزاد برادر سوریه واقعا اوضاع خرابی داره با وجود سنگین ترین تدابیر امنیتی و تیر اندازی جمعیت سیل واری می ریزن تو خیابون اگه تیراندازی نکنن چه قدر میان 76 درصد مردم سوریه سنی هستن که از اینا یه عدشون کرد هستن که اصلا شهروند حساب نمی شن از این 76 درصد بیشترشون از حزب بعث متنفرن 10 درصدم که مسیحی هستن به نظر اونا هم وترد قضیه شدن تو تظاهرات شرکت می کنن
خوب حالا در یک کشور 22 ملیونی با این حجم عظیم جمعیت اسد می خواد چه کار کنه
محبوبیت اسد یه افسانه بیش نیست مگه اسد با رای گیری اموده اگه محبوب رفراندوم راه بندازه تا واقعا معلوم بشه از کشتار که بهتره

اسد در ابتدایی که اومد از خودش یک چهره روشن فکر نشون داد و واقعا هم می خواست اصلاحات کنه ولی زورش نرسید تا اینکه 11 سال بعد یه انقلابی غیر قابل پیش بینی که حتی قوی ترین منابع سیا هم پیش بینی نمی کرد اتفاق افتاد منطقه بهم ریخت همه حق از دست رفته خودشونو می خواستن سوری هم دیدن بابا لیبی هم شلوغ شد همه دارن خلاص می شن به ما که از مصری ها بیشتر ظلم شده تونسم که حکومت مدرن تری نسبت به ما داره شاخص ها اقتصادی بهتری هم داره ما که اوعضامون از همه خراب تره ما هم بریم تو فاز بر اندازی
الان دیگه 1200 نفر حدودا کشته شدن چقدر در داخل زندان های مخوف هستن نه کینه بالاتر رفته
به قول باراک وزیر دفاع رجیم صهیونیستی الان اگه بشار شروع کنه به اصلاحات آزادی بده 2 روزه پودرش می کنن اگه بیشتر بکشه مشروعیتش از بین میره اونوقت باید بره با ننگ هم بره میشه یه چیزی مثل قذافی
بن علی اگه رفت آبرو مندانه رفت یعنی از بقیه بهتر رفت الانم کسی نمیگه بن علی فلان چون کشتارش کم بود خودش رفت ولی قذافی این ننگ ابدی رو با خودش داره که وطنشو نابود کرد جوانان کشت

---------------------------------
به نظر من اوضاع سوریه دیگه متوقف نمیشه مردم سوریه دیگه ترسون ریخته از هر فامیلی هم کشته دادن کینه دارن
اگه بشار بره تو فاز قذافی مثل پدرش بمباران کنه باید منتظر حمله نظامی باشه اونقت هم یه حمله نظامی محدود هم اوضاع سوریه رو اونقدر متشنج می کنه که میشه مثل لیبی
----------------------------------

مسلما ملت سوریه باید بیشتر به فکر خودشون باشن تا به فکر فلسطین حالا این بدبخت ها در دست یه دیوانه مثل اسد اسیر باشن که فلسطین با اسرائیل داره می جنگه
اتفاقا من فکر می کنم اگه یه حکومت مردمی بیاد سره کار اسرائیل بشتر تحت فشار قرار می گیره چون دولت سوریه به علت عدم حمایت مردمی سال هاست که در مقابل اسرئیل هیچ کاری نکرده اینا فقط خوردن
کابوس اسرائیل وقتی خواهد بود که اخوان مسلمین بیاد سره کار اونقت باید چهره اسرائیا دید چیز دیدنی میشه
--------------------------------------
سوریه مثل ما به خاطر مسائی عقیدتی با اسرائیل بد نیست اونا با اسرائیل مذاکره هم می کنن ما رو هم می فروشن چون لائیک هستن من سوریه رو در جبهه مقاومت نمی دونم
حزب الله در جبهه مقاومت هست که تا پای جان مبارزه می کنه نه سوریه بی خاصیت

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]8- مردم جز سقوط نظام و تغيير حاكميت خواسته‌ي كمتري ندارن و هيچ‌يك با اصلاحات ساده شروع نمي‌كنن! يعني فعاليت سياسي‌شون رو از صد آغاز مي‌كنن! به عبارتي همون سنگ بزرگ يا همون تز معروف جين شارپ (خواسته‌اي را برگزينيد كه حكومت از انجام آن عاجز باشد! يعني خواسته‌اي برآورد ناشدني با شرايط حال). [/quote]

مردم اين كشورها از صفر شروع كردن و تا 50 رفتن منتها ! تغييرات بزرگ براحتي و با مهندسي اجتماعي اتفاق نميفتن ! اونهم زماني كه شروع تغييرات از مجموعه اي باشه كه قدرت موثر در اختيارش هست و بنيان كهني داشته باشه مثل دولت هاي عربي منطقه . به همين خاطر فقط ميشه از صد شروع كرد يعني انقلاب .اصولا اصلاحات هم اگر رخ بده (بصورت يك انقلاب خواهد بود و طبيعتا مخملي ناميده ميشه)

[quote]اگه ما صد و پنجاه درصد باور داشته باشيم اين وقايع در تمامي كشورهاي منطقه الا سوريه، بيداري اسلاميه، ولي حكومتي كه روي كار بياد حكومتي ليبرال دموكرات باشه، فكر نكنم به حال ما تفاوتي كنه! فقط باعث شده مدتي براي خود، ايجاد سرگرمي كرده باشيم.
[/quote] خوب حالا چه كار كنيم ؟


----

[quote]در سوریه، مردم نسبت به قدرت ارتش و حزب بعث ناراضی هستند و اتفاقا در اکثر تظاهرات از شخص بشار اسد حمایت شده. (مردم سوریه از ریاست جمهوری مادام العمر اسد ها ناراضی نیستند. برعکس اون چیزی که شما تو رسانه ها دیدین.)
[/quote]
ميثم عزيز .

اگر امروز حزب بعث نابود شد ! فردا خبري از اسد باقي ميمونه ؟!

اسد زماني ميتونه باقي بمونه كه بياد به سيستم خودش خيانت بكنه و دست احزاب مخالف رو باز بذاره و خود تبديل به رهبر بشه يا سلطنت كنه تا جازه تشكيل مجلس و دولت و بدست مردم بيفته تا حاكميت كنند !و جامعه سوريه از اين فرم كنوني خارج بشه . اسد بايد خودش انقلاب مردم كشورش رو رهبري كنه ! . كه اين در عمل ممكن نخواهد بود همونطور كه شاه ايران نتونست چنين كاري بكنه .

[quote]قبلا به طور مفصل بحث شده، اما باز هم برای یادآوری، عرض می کنم. کل این قضایا، در نهایت اگه با سقوط سوریه به دامان غرب همراه باشه، کاملا به نفع غرب و به ضرر ما خواهد بود (چه بشار اسد بمونه، و چه بره). و اگه بدون سقوط سوریه به اتمام برسه (چه بشار اسد بمونه و چه بره) جبهه مقاومت تنها برنده این دومینوست (حتی اگه حکومتهای منطقه، از نوع لائیک باشن. چون اصلا نوع اونها مهم نیست. بلکه مهم ضعیف بودن اونهاست). بنابراین، کاملا طبیعیه که هردو جبهه، به دنبال ادامه دادن به این بازی هستند و از انقلابها (یا شورشها، حرکتها، درگیریها، یا هر اسمی که دوست دارین روش بذارین) حمایت می کنن. فقط تفاوتشون در جهتیه که میخوان به این حرکت بدن. فرمایشات رهبری و سفرهای دیپلماتهای غربی، هردو به همین دلیل انجام میشه.
[/quote]
اين انقلاب ها در كل بدون سوريه هم ضرر چنداني براي غرب ندارند . شايد در كوتاه مدت و اگر مديريتشون رو بر برخي مناطق از دست بدن در ميان مدت .

احتمالا شما بايد يك سري كامل مفاهيم ليبرال دمكراسي رو مرور كني .

اصولا كسي حاكميت لاييك تشكيل نميده ! . منتها كسي حاكميت اسلامي هم تشكيل نميده !
خوب اين يعني چي ؟
شما به اين انقلابها نگاه كن . مردم اين كشور ها اصولا تعريفي از حكومت بعد ندارند . چه در يمن چه ليبي و يا سوريه و مصر و هر كجاي ديگه ! شما يه تحقيق ساده انجام بده (شعار همه اشون اين هست نابودي قدرت ديكتاتور حاكم !). خوب بعد از اينكه حاكم مستبد نابود شد چه جور حكومتي قراره تشكيل بشه ؟!

يه مثال ساده :
ديكتاتور عراق نابود شد . مردم اين كشورهم اكثريت مطلق مسلمان هستند . حالا يه سوال ! حكومت اسلامي تشكيل دادند؟ و الان احكام اسلامي داره اجرا ميشه ؟
جواب نا مشخص هست ! و بهتره بگيم [b] هيچ چيز معلوم نيست [/b] . ! . خوب اين خيلي واضحه حكومت عراق ليبرال دمكراسي هست ولي مثلا همه مسلمونند . ما هم به خيال خودمون روي حكومت 4 ساله نوري مالكي حساب باز كرديم ! ما تا كي ؟! جواب باز هم نا مشخص هست و به ميزان كوشش ما بستگي داره ! و معلوم نيست كه دولت فرداي عراق با ما خوب باشه و يا حداقل رفيق آمريكا نباشه ...

كشورهاي منطقه هم بعد از فروپاشي هاي ساختار هاي حكومتيشون به چنين نقطه اي ميرسن كه نميشه تفسير دقيقي از آينده سياسيشون ارايه داد . كه مثلا سوريه با مقاومت ميمونه يا نه ! يه همين خاطر هست كه مصطفي ميگه انشالله كه بمونن ! و ما هم ميگيم سعيمون رو ميكنيم ! ...

از همين رو هست كه ميگيم اين انقلابها بيداري اسلامي هم اگر باشه ؟! آينده اش معلوم نيست كما اينكه اگر اين كشورها اسلامي هم نبودند بالاخره يه مبناي ديگه مثلا سوسياليست يا واژه اي كه كمتر دوست داريد بشنويد (ليبراليستي) پيدا ميكردند و رخ ميدادند . اما خروجي نهايي بطور قطع !!! به ليبرال دمكراسي منتهي خواهد شد چون قراره اولا ديگه دمكراسي باشه دوم هيچ كس (حزب يا رهبر و يا تفكر مشخصي) قدرت و اختيار دايم نخواهد داشت . معني ليبرال دمكراسي به همين ساده گي هست ...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام خدمت همه ی بزرگواران از جمله اقا مصطفی و میثم عزیز

خدمت برادر بزرگ و عزیزم اقا مصطفی : فراموش نمیکنم که در یکی از پستهاتون گفتین که تنها کشوری در منطقه که روی مواضع خودش محکم ایستاده ایرانه و باقی کشورها برای منافعشون(گمان کنم در تاپیک سوریه ی جدید دوست یا دشمن بود )

چه شده که فکر میکنین ایران در جانبداری از انقلابهای منطقه به فکر منافع خودشو اونم نه از موضع یه مقام دسته سوم مملکتی که از نظر رهبر کشور ایت ال.. امام خامنه ای .

اگه این حکومت به فکر منافع بود چرا باید با حکومت اپارتاید که صدها کیلومتر با ما فاطله داره و اثاثا تهدیدی برای ما محسوب نمیشه قطع رابطه کنه[size=18]؟[/size](فرض بر اینکه ما نگران منافع ملی مون هستیم و اسرایئل به عنوان یه رژیم قدرتمند در منطقه در دراز مدت برای ما یه تهدیده)

اگه جواب شما اینه که رژیم موروثی و دیکتاتوری و... ؟

برادر من واژه ی دیکتاتور یه واژهی غربیه بر اساس تعریف این واژه حتی رهبر انقلاب هم دیکتاتوره رهبر که هیچ پیامبر هم دیکتاتوره که ما میگیم ولی و ولایت که کلا مفهومش متفاوته . به الباقی شبهات هم در مورد رسانه و... که میثم عزیز جواب کافی دادن واحتیاجی به زیاده گویی بنده نیست ودر اخر به نظرم نوشته ی میثم عزیز به حقیقت بیشتر طعنه میزنه.با تشکر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آقا مصطفی با اجازه یه سوال ازتون دارم
میخواستم نظرتون رو در مورد کشورهایی مثل مصر و تونس و لیبی که از قبل با ما دشمن بودن بدونم که با فرض روی کار اومدن دولت هایی مجددا غربگرا و طرفدار دموکراسی غربی آیا خطری بیشتر از دولت های مبارک و بن علی برای ما میشن یا نه؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام مجدد.


برادر ابراهیم عزیز؛ انتظار نداشتم از پست بنده، برداشتی به این سادگی داشته باشین!

اصلا بحث بنده نوع حکومت نیست. (کما اینکه در پست قبلی هم عرض کردم!) صحبت بنده بر سر فضای عمومی در این کشورهاست که بر اثر ضعف حکومت مرکزی ایجاد میشه.

اساسا و اصولا ما نباید دنبال دولتهای متحد با خودمون باشیم. چرا که همه دولتها بر اسای منافعشون تصمیم می گیرند و منافع بیشتر از سمت غرب، باعث دوری اونها از ما خواهد شد.


آیا مهمترین متحدین امروز ایران دولتها هستند؟ یا گروهها؟
به نظر شما در چه بستری میشه گروههای بیشتری به وجود آورد؟ یه حکومت قدرتمند یا یه حکومتی که به قول شما هیچ چی معلوم نیست؟!!!



یا حق

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]آیا مهمترین متحدین امروز ایران دولتها هستند؟ یا گروهها؟
به نظر شما در چه بستری میشه گروههای بیشتری به وجود آورد؟ یه حکومت قدرتمند یا یه حکومتی که به قول شما هیچ چی معلوم نیست؟!!!
[/quote]قبول دارم كه اين گروهها هستند كه دولتها رو تشكيل ميدن ولي اين هم چيزي هست كه ما باز هم تعريف دقيقي توي سياست ازش نداريم !

دقيقا صحبت من بر سر همين مسله هست .
اينكه انقلابي بشه و بگيم بيداري اسلامي هست و منتهي به حكومت اسلامي ميشه تفكر اشتباهي هست .بايد بگيم بيداري اسلامي هم هست ولي انتهاي راه معلوم نيست و ما بايد تلاش خودمون رو بكنيم ! .
حالا به نظر شما در شرايطي كه چيز مشخصي وجود نداره در مورد همين سوريه ! ميتونيم بگيم از چه گروهي بايد حمايت كنيم ؟ و آيا اين گروه چقدر در قدرت ميمونه و و ميتونه براي ما پايگاه نظامي فراهم كنه و يا در كنار مقاومت قرار بگيره ؟! ...

در حال حاظر توي فرانسه احزاب سوسياليست دارند قدرت رو بدست ميگيرند ! و توي اسپانيا اصلا قدرت رو در دست دارند ! آيا ارتباطي بين اينها و چين روسيه ميتونه يا كره شمالي وجود داره ؟! اين گروهها هم تا زماني با ما ميمانند كه منافعشون در رسيدن به قدرت توي كشورهاشون به خطر نيفته ...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.