ops

باز نشدنه سایته میلیتاری تو اکسپلورر

Recommended Posts

[quote]دوستان حسابی نگران باشید !!!

این مشکل از طرف Reseller هست

ان شا الله آقا سعید Reseller رو عوض می کنند و از یک Reseller ایرانی استفاده می کنند. ( البته فروشنده مسئله نیست منظورم هاست هست که در ایران واقع شده باشه در حال حاضر سرور سایت میلیتاری در مونترآل کانادا هست و با آی پی 174.142.14.20 بر روی دامنه Handle شده )

دوستانی که نظامی هستند در پیغام های شخصی هم از ارسال اخبار و مسایل نظامی طبقه بندی شده خودداری بکنند. در کل سایت جای امنی برای دوستان نظامی نیست و از بر و بچ نظامی ای که در سایت عضو هستند خواهش می کنیم که از نوشتن مطالب دارای رده بندی حتی در بخش های خصوصی خودداری نمایید ...

آقا سعید میدون منظریه چه خبرا ؟؟ خوش می گذره ؟؟

یا علی[/quote]
اگه مشکل از فروشنده یا هاسته چرا فقط عدم سرویس دهی فقط برای چند مرورگر خاص اتفاق افتاده. :mrgreen:
میشه بیشتر توضیح بدید.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام
[quote]

ان شا الله آقا سعید Reseller رو عوض می کنند و از یک Reseller ایرانی استفاده می کنند. ( البته فروشنده مسئله نیست منظورم هاست هست که در ایران واقع شده باشه در حال حاضر سرور سایت میلیتاری در مونترآل کانادا هست و با آی پی 174.142.14.20 بر روی دامنه Handle شده ) [/quote]

اولا با این طرح اینترنت ملی تا اونجایی که من متوجه شدم می خوان کل ارتباط اینترنت بین المللی رو قطع کنن ( برداشت شخصی بنده ) ، حالا چرا می اومد تو برنامه ی صفر و یک می گفت قراره حجم اینترنت ورودی به کشور رو یازده برابر ( 11 برابر ) کنن من نمی دونم برای چی بود ... اصلا کی قراره ازش استفاده کنه !؟

این سایت هم که سرورش تو کاناداست ... فاتحه ی این فروم رو هم کم کم باید بخونیم ... اگه تا اون موقع فیلتر نشه ...
نمی دونم چه حسی دارم که هر بار آدرس یه سایتی رو تو آدرس بار می نویسم منتظرم صفحه ی فیلترینگ بیاد ...

یه بار داشتم یه مصاحبه از مسئولان سایت گرداب رو می خوندم ( به خاطر دلایل امنیتی نه اسمی از اون مسئول و نه عکسی ازش منتشر شده بود ) یه نکته ی جالب در مورد همین فیلترینگ توش بود ( یه به قول کاربران ، هیتلر و شیلتر و مسدود و ... ) ، در کل نظر مسئول محترم این نوع فیلرتینگ کیلویی فقط باعث سوق دادن کاربران به فروم های خارجی و یا استفاده از فیلتر شکن می شه ...

[b]
من در مورد فیلترینگ حرف زدم ... پس باید منتظر اخراج یا اخطار باشم (درسته !؟ )[/b]

خودشون هم که یه سایتی یا چیزی ندارن که آدم بره حرفش رو بهشون بزنه ...
[quote]
مدیران سایت

این تبلیغی که واسه سایت گذاشتید ( انجمن پژوهشی آدلف هیتلر ) یا http://real-hitler.com/forum فیلتر شده

یه وقت بودن این تبلیغ در سایت مشکلی به بار نیاره !![/quote]

در مورد اون تبلیغ هم باید از همون روز اول این تبلیغ مشکل داشت ... سایت میلیتاری به عنوان یه سایت ولایتمدار و می شه گفت برترین سایت نظامی کشور نباید اون تبلیغات رو داشته باشه تا اگه روزی یه کاربر غیر ایرانی از اون دیدن کنه شبهه ی نژاد پرست بودن و طرفدار نازی بودن مدیران و کاربران تو نظرش جلوه کنه

ولی داد از بی پولی ...

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]سلام

Quote:

ان شا الله آقا سعید Reseller رو عوض می کنند و از یک Reseller ایرانی استفاده می کنند. ( البته فروشنده مسئله نیست منظورم هاست هست که در ایران واقع شده باشه در حال حاضر سرور سایت میلیتاری در مونترآل کانادا هست و با آی پی 174.142.14.20 بر روی دامنه Handle شده )

اولا با این طرح اینترنت ملی تا اونجایی که من متوجه شدم می خوان کل ارتباط اینترنت بین المللی رو قطع کنن ( برداشت شخصی بنده ) ، حالا چرا می اومد تو برنامه ی صفر و یک می گفت قراره حجم اینترنت ورودی به کشور رو یازده برابر ( 11 برابر ) کنن من نمی دونم برای چی بود ... اصلا کی قراره ازش استفاده کنه !؟

این سایت هم که سرورش تو کاناداست ... فاتحه ی این فروم رو هم کم کم باید بخونیم ... اگه تا اون موقع فیلتر نشه ...
نمی دونم چه حسی دارم که هر بار آدرس یه سایتی رو تو آدرس بار می نویسم منتظرم صفحه ی فیلترینگ بیاد ...

یه بار داشتم یه مصاحبه از مسئولان سایت گرداب رو می خوندم ( به خاطر دلایل امنیتی نه اسمی از اون مسئول و نه عکسی ازش منتشر شده بود ) یه نکته ی جالب در مورد همین فیلترینگ توش بود ( یه به قول کاربران ، هیتلر و شیلتر و مسدود و ... ) ، در کل نظر مسئول محترم این نوع فیلرتینگ کیلویی فقط باعث سوق دادن کاربران به فروم های خارجی و یا استفاده از فیلتر شکن می شه ...

من در مورد فیلترینگ حرف زدم ... پس باید منتظر اخراج یا اخطار باشم (درسته !؟ )

خودشون هم که یه سایتی یا چیزی ندارن که آدم بره حرفش رو بهشون بزنه ...

Quote:

مدیران سایت

این تبلیغی که واسه سایت گذاشتید ( انجمن پژوهشی آدلف هیتلر ) یا http://real-hitler.com/forum فیلتر شده

یه وقت بودن این تبلیغ در سایت مشکلی به بار نیاره !!

در مورد اون تبلیغ هم باید از همون روز اول این تبلیغ مشکل داشت ... سایت میلیتاری به عنوان یه سایت ولایتمدار و می شه گفت برترین سایت نظامی کشور نباید اون تبلیغات رو داشته باشه تا اگه روزی یه کاربر غیر ایرانی از اون دیدن کنه شبهه ی نژاد پرست بودن و طرفدار نازی بودن مدیران و کاربران تو نظرش جلوه کنه

ولی داد از بی پولی ...[/quote]
دوسته من ای کاش یکم راه حل هم ارائه میدادین. :mrgreen: rolling_on_the_floor

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]امروز كه سايت مشكلي نداره!
[/quote]
یعنی شما با [color=red]اینترنت اکسپلورر[/color] سایتو باز کردین؟؟؟؟ :mrgreen: rolling_on_the_floor rolling_on_the_floor icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام مجدد

بابا اين شمارنده تعداد بازديد سايت يا همون كنتور خودمون تركيد . هي داره بالاتر مي ره . نه اينكه فكر كنيد خبريه :mrgreen: بنده هاي خدا هي با IE مي آن مي خوان سايت را ببينن نمي تونن دوباره سعي مي كنن . هي تعداد بازديد كننده ها مي ره بالا .

لااقل يك صفحه بگذاريد اول سايت بگه لطفا از IE استفاده نشود . داريد اشك بچه هاي مردم را در مي آوريد! آي ظالمها ! آي آدم خورها !

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]سلام مجدد

بابا اين شمارنده تعداد بازديد سايت يا همون كنتور خودمون تركيد . هي داره بالاتر مي ره . نه اينكه فكر كنيد خبريه rolling_on_the_floor بنده هاي خدا هي با IE مي آن مي خوان سايت را ببينن نمي تونن دوباره سعي مي كنن . هي تعداد بازديد كننده ها مي ره بالا .

لااقل يك صفحه بگذاريد اول سايت بگه لطفا از IE استفاده نشود . داريد اشك بچه هاي مردم را در مي آوريد! آي ظالمها ! آي آدم خورها !
[/quote]
سایت اصلا بالا نمیاد که کانترش بخاد شماره بندازه.اماره سایت حقیقیه دوسته من.
فقط میلیتاری :mrgreen: rolling_on_the_floor

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]سلام مجدد

بابا اين شمارنده تعداد بازديد سايت يا همون كنتور خودمون تركيد . هي داره بالاتر مي ره . نه اينكه فكر كنيد خبريه :laughing: بنده هاي خدا هي با IE مي آن مي خوان سايت را ببينن نمي تونن دوباره سعي مي كنن . هي تعداد بازديد كننده ها مي ره بالا .

[/quote]
سایت اصلا بالا نمیاد که کانترش بخاد شماره بندازه.اماره سایت حقیقیه دوسته من.
فقط میلیتاری :mrgreen: rolling_on_the_floor[/quote]

الله اعلم

اما تعداد بازديد از سايت با تعداد مشاهده شدن تاپيكهاي اسكرول زياد نمي خونه rolling_on_the_floor icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
این مثله سر زدن به تاپیکهای اصلی و ندیدنه مطلبه جدید و رفتن از سایت میمونه.چیزه عجیبی نیست.همیشه بوده.بعد شما اینهارو از کجا و چطور مقیاس میکنین.؟به ما هم یاد بدینir xx222 عزیز :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]این مثله سر زدن به تاپیکهای اصلی و ندیدنه مطلبه جدید و رفتن از سایت میمونه.چیزه عجیبی نیست.همیشه بوده.بعد شما اینهارو از کجا و چطور مقیاس میکنین.؟به ما هم یاد بدینir xx222 عزیز rolling_on_the_floor[/quote]

من نظرم را بر اساس حدس و گمان مي گم !
اما چه جوري !
من و شما كه به آمار ميليتاري دسترسي نداريم ! وقتي كانتر (همون كنتور تعداد بازديد در روز ) داره رشد مي كنه به نسبت رشد كانتر ، تعداد بازديد از تاپيكهاي روي ميليتاري هم بايد رشد كنه و نسبت معقولي داشته باشه .يعني اينكه ما تعدادي تاپيك توپ جديد (از نظر تاريخ ) داشته باشيم كه مرتب تعداد بازديد كننده هاش همراه تعداد بازديدكننده هاي سايت بالا بره كه اين روزها اينطور نيست !

برعكس من فكر مي كنم كنتور سايت هربار كه يك نفر سعي مي كنه با IE صفحه سايت را باز كنه ، يكي بهش اضافه مي شه حتي اگر پيغام خطا هم بگيره ! در نتيجه با وجود اين خطاي IE كاربران مظلوم و شيفته ميليتاري هي مي خوان وارد بشن و نمي تونن و دوباره سعي مي كنن و باز هم افزايش كنتور !

چيزي كه از هفته هاي قبل خاطرم هست ، اينه كه با بروز مشكل در IE تعداد بازديدها زياد شده ! البته اين حدس منه ! البته هميشه توي آمار حدس و گمان و تقريب و پيش بيني داريم ! بقول ناپلئون سه جور دروغ هست ، دروغ كوچك دروغ بزرگ و آمار ! :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.