ALI

تاپیک جامع مقایسه تانک M1A2 - ABRAMS آمریکایی با تانک T 90 روسی (به روز شده)

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

14- در خصوص سیستمهای هدفیابی، هدفگیری و کشف هدف آبرامز به میزان قابل توجهی برتر هست و با استفاده از تکنولوژی روز دنیا تونسته توانایی خوبی برای خودش دست و پا کنه.

15- [quote] این تانک در مجموع مجهز به شش پریسکوپ مخصوص می باشد که قابلیت دید 360 درجه را به طور کامل برای خدمه فراهم می آورد .[/quote]

خب این قابلیت هم خیلی مهم هست، خیلی از تانکهای روسی از این قابلیت بی بهره اند.

16- [quote] چون با سیستم دید فرمانده لینک شده است ، می تواند توسط فرمانده تانک نیز به توپچی علامت داده شود [/quote]

این ویژگی هم اهمیت زیادی دارد، بخصوص در هنگام نبردهای سنگین و نفس گیر.

17- [quote] کوچکترین اثرات گرمایی را حتی در مناطق قطبی و بسیار سردسیر نیز می تواند کشف کرده و ببیند . همچنین این تانک مجهز به سنسورهای هوشمند شناسایی نفرات است . این سنسور می تواند کلیه افرادی که در فاصله 50 متری این تانک قرار دارند را شناسایی کند . به این ترتیب امکان کمین زدن به این تانک و چسباندن بمب و مین به بدنه این تانک و یا کامیکازه علیه این تانک منتفی است .[/quote]

باز هم ویژگی برتر دیگری از آبرامز.

[quote] [color=brown]نیروهای پیاده نظام خودی[/color] در این نمایشگر با علامت مخصوص نشان داده می شوند و به این ترتیب احتمال شلیک خودی را کاهش می دهد .[/quote]

این رو از کجا تشخیص میده؟!

[quote] همینطور از گلوله های CANISTER ، که همان گلوله های ساچمه ای شبیه به گلوله شات گانها می باشد ، برای درگیری و از بین بردن نفرات دشمن استفاده می کند . این گلوله ها دارای ساچمه هایی از جنس تنگستن می باشند و دارای بردی معادل 600 متر می باشند .[/quote]

دوستان حتما ویدئوی معروف شلیک این گلوله رو دیدن.

18- [quote]این تانک به مدد این سیستم کنترل آتش بسیار دقیق و هوشمند می تواند تا فاصله 3.5 کیلومتری به طور دقیق با تانک های دشمن رو در رو شود .[/quote]

خب این در واقع تقریبا آخرین برد درگیری این تانک با تانک دیگر هست، اینجاست که برتری واضح تی 90 ( با برد درگیری 6000 متر) خودش رو نشون میده.

[quote] نقش جمر را برای تانک در برابر راکت ها [/quote]

جمر راکت دیگه چیه؟! تازه می شنوم.

19- در خصوص زره، صحبت قبلی خودم رو با توجه به فرمایش علی آقا اصلاح می کنم، برتری با نسل جدید آبرامز هست، البته باید دید که آخرین نسل زره تی 90 و آبرامز چقدر در میدان عمل حضور دارند.

20- از نظر تعداد خدمه، برتری با تی 90 هست، چون لودر در آبرامز عملا کار خاصی را انجام نمی دهد و فقط به معنای واقعی کلمه «لودر» مهمات هست، کولاس توپ هم توسط سیستم اتومات بسته می شود. با 12 نفر نیرو خدمه 3 تانک آبرامز تأمین می شود و 4 تانک تی 90.

21- [quote] تعداد چهار قبضه اسلحه کمری M9 و چهار قبضه اسلحه هجومی M4 نیز در داخل این تانک تعبیه شده است [/quote]

از نظر حفاظت شخصی پرسنل، برتری با آبرامز هست، چرا که در تی 90 فقط یک عدد AKS-74U وجود دارد اما در آبرامز برای هر نفر 2 سلاح موجود است.

22- [quote] این تانک می تواند به طور متوسط بین هر 8 الی 10 ثانیه ، یک گلوله شلیک کند [/quote]

از نظر این فاکتور فوق العاده مهم، برتری باز هم نصیب تی 90 می شود، تی 90 می تواند هر 5 الی 8 ثانیه یک بار مجددا لود شود و این زمان( زمان لود شدن) چیزیست که حتی دهم های ثانیه هم در آن تأثیر گذار است. به عنوان مثال وقتی هر 2 تانک در فاصله مثلا 2000 متری همدیگر را به ناگاه ببینند، و شلیک اول هر دو هم به خطا برود یا به جای مهمی نخورد، آنگاه تأثیر مهم این فاکتور برای انسان ملموس می شود.

[quote] این تانک تاکنون در [b]نبردهای[/b] زیادی دیده شده است . [/quote]

من ترجیح میدم به جای کلمه نبرد، از کلمه نمایش استفاده کنم، نبرد آبرامز با تی 55، نبرد آبرامز با تی 62 ، نبرد آبرامز با تی 72 ابتدایی، و . . . واقعا اینها نبرد هستند؟ در حالی که تانکهای مقابل حتی از وسایلی مانند فاصله یاب لیزری و دور بین دید در شب با برد مناسب هم محروم بودند و هیچ گاه هم از سوی تیم های ATGM پشتیبانی نمی شدند.

[quote]وبه سیستم جمر تانک اجازه جمینگ را می دهد در این هنگام سیستم جمر اینفرارد TShU1-7 EOCMDAS شروع به جم موشک های هدایت در خط دید SACLOS می کن[/quote]

سرسخت ترین دشمنان تانکها، موشکهای SACLOS هستند، اگر واقعا این ادعا صحت داشته باشد، برتری خوبی را نصیب این تانک می نماید.

در خصوص آپگرید زره تانک آبرامز به تاریخ سال 2002 گفتنی است که موشک رفلکس تانک تی 90 می تواند در محدوده نشان داده شده در شکل زیر به داخل زره تانک نفوذ نماید:


[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/abram111%7E0.jpg[/img]


در مورد آپگرید 2008 در صورت ارائه اطلاعات اظهار نظر ممکن خواهد بود.

در یک درگیری با شرایط مساوی در دید و بدون پشتیبانی هوایی و سایر عوامل که ممکن است باعث برتری یک طرف شوند، در صورتی که از فواصل دور ( مثلا 10 کیلومتر) 2 تانک یکدیگر را ببینند و به سمت هم حرکت نمایند، برتری آتش اولیه با تی 90 است، در فواصل نزدیک هم همانطور که اشاره شد برتری شلیک دوم با تی 90 است و در صورت برخورد هر گلوله مخصوص از آن به هر جای زره آبرامز، آن را نابود خواهد کرد.

اما در صورتی که تی 90 نتواند از برتری موشکی خود بهره ببرد، ممکن است در زمان قرار گیری در برد توپ آبرامز، زودتر از حریف غزل خداحافظی را بخواند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خيلي سخته مقايسه بين اين دو تانک, منتها از برخي جهات مثلا بخاطر نوع موتور T-90 کمتر به
سرويس و بازبيني احتياج داره و برد بيشتري هم داره و بيشتر بدرد کشورهايي با بودجه نظامي متوسط ميخوره . در مقايسه t-90 با آبرامز نميشه نتيجه گيري کاملي کرد .چون بر خلاف آبرامز, t-90 تا به حال وارد يک درگيري زرهي کلاسيک نشده. هرچند من فکر ميکنم زره آبرامز قوي تر باشه (با توجه به سابقه کشورهاي غربي در اين زمينه و مقايسه اون با تانکهاي روسي ).
منتها يک نکته t-90 از متمايز ميکنه اون هم سيستم APS مثل ARENA هست که تانک آمريکايي هنوز نمونه عملياتي شبيه نمونه روسي رو در اختيار نداره ....

در مورد سيستم بارگذاري خودکار گلوله من هم با داش علي موافقم. بار گذاري دستي انعطاف بيشتري به تانک ميده تا اينکه بخواهيم فقط به يک نوع گلوله محدود بشيم ...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]در مورد تفاوت ماكزيمم برد درگيري اين دو تا تانك چيزي مي دانيد ؟![/quote]

برد ماکزیمم درگیری تی 90 با موشک برابر 6000 متر و آبرامز برابر 3500 متر هست.

----------------

موتور توربینی آبرامز در نقاطی که گرد و خاک زیاد هست ( مثل منطقه ما) دچار مشکل میشه و نیاز به نصب فیلترهای پیچیده و گران قیمت داره، در حالی که تی 90 چنین مشکلی رو نداره، البته روی آبرامز هم میشه موتور معمولی نصب کرد.

در آب و هوای سرد هر دو کارایی دارند اما در آب و هوای گرم در صورتی که تی 90 مشکل تهویه نداشته باشد برتری عملکرد خواهد داشت.


------------------------


علی آقا صحبت شما تا حدودی درسته، اما امروزه تانکها عموما به مأموریتهای تک هدفه میرن، یعنی عموما مولتی میشن نیستن، البته تی 90 در خزانه خود می تواند انواع گلوله را حمل کند اما برای تغییر مهمات گذاری از مثلا ضد زره به ضد استحکامات، باید گانر تعدادی از محفظه های خالی شده اتولودر را بصورت دستی از خزانه با گلوله دلخواه پر کند.

یعنی سرعت عمل شلیک گلوله تی 90 از یک نوع گلوله بیش از آبرامز،( بدلیل استفاده از اتو لودر) اما سرعت عمل آن در شلیک 2 نمونه گلوله متفاوت، پشت سر هم ( که خیلی هم کمتر پیش میاد) کمتر از آبرامز هست.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سیستم تشخیص دوست از دشمن معمولا به این شکل هست که یا تانک با مرکز در ارتباط هست و از طریق یک دیتا لینک و استفاده از جی پی اس و ارسال اطلاعات خودش به کامپیوتر مرکزی و دریافت اطلاعات بقیه تجهیزات خودی در منطقه و تطبیق با جی پی اس خودش می فهمه مثلا تانکی که در 2000 متری جلوش واقعه دوست هست این سیستم چند تا مشکل داره یکی اینکه بار اطلاعات ارسالی و دریافتی مخصوصا دریافتی ممکنه خیلی بالا باشه و یا لینک اربتاطی به هر دلیل حالا یا جم و جنگ الکترونیک یا پارازیت و یا خرابی دستگاه دچار مشکل بشه و مورد بعدی اینکه ابرکامپیوترهای قوی در مرکز ارتباط میخواد تا این اطلاعات رو بنا به شرایط هر تانک مثلا برای 10 ک م اون پردازش و براش بفرسته و این باز خودش هم پیچیدگی بالایی داره و هم ممکنه برخی اوقات و در درگیری های گسترده در حد یک جنگ کارایی خودش رو از دست بده برای همین بیشتر در مثلا هواپیماها و .... استفاده داره تا در تجهیزات زمینی و....و به صورت محدود و در برخی موارد.

و سیستم دوم اینکه روی تمام تجهیزات و افراد خودی حاضر در منطقه یک فرستنده رادیویی خاص نصب میشه و این فرستنده روی موج خاصی اطلاعات کد شده و رمزی پخش می کنه که برای بقیه تجهیزات مستقردر منطقه قابل تشخیص هست (البته در برخی موارد خیلی مسائل پیچیده ای هم داره مثل دور ماندن یکی از تجهیزات از دید یکی دیگه در فاصلهدورتر که با الگوریتم نرم افزاری خاصی در این تجهیزات سعی در حل اون میشه) و به این وسیله میشه فهمید که فرد و یا وسیله ای که روبروی شما و یا هر جایی هست دوست هست یا دشمن این اطلاعات ممکنه همزمان علاوه بر پخش برودکست یا همون فراگیر خودمون با لینکی خاص به مرکز کنترل و فرماندهی هم بره و اونجا یک نقشه از صحنه میدان رسم کنه که با ابر رایانه ها و نرم افزار خاص این کار انجام میشه و در موراد خاص این مرکز می تونه خیلی اطلاعات و درخواستهای و یا مشاهدات دوربین کسی رو برای دستگاه متصل به کس و یا وسیله ای دیگه ای بفرسته.
معمولا اگر دیده باشین داخل فیلم ها مثلا فرمانده آمریکایی به افراد واحد کنترل دستور میده که مثلا به جنگنده وصلش کنن و یا کماندو داخل افغانستان در خواست وصل به هواپیمای پشتیبانی رو میده که روی منطقه هست و این کار انجام میشه به خاطر همین سیستم هست ولی خوب این سیستم هم خیلی پیش زمینه ها مثل تجهیزات بروز و قوی و ماهواره ها و.... خیلی چیزهای دیگه داره و شاید از همه مهمتر یه عده مخ نرم افزاری برای طراحی و پیاده سازی این مورد چون عمدتا در دنیای فعلی دیگه سخت افزار در بعد کامپیوتر اذیت نمی کنه بلکه نرم افزار هست که زیاد اذیت می کنه دلایلش هم خواستین می گم ولی اینجا جاش نیست.

این یه شمای کلی از قضیه بود ولی همین سیستم می تونه بلای جون اونها هم بشه چجوری ؟اینجوری که مثلا واحدی در سپاه تاسیس کنیم (یا هر نیروی و سازمان وابسته نظامی داخلی) و مثل هک کردن سیستم ها به فکر هک این سیستم باشیم و فقط کافیه مثلا جای هدفها رو جابجا کنیم می بینید که هواپیمای امریکایی تانک خودشون رو زد .تانک ابرامز به جای دشمن توده کماندوهای خودشون رو تهدید ارزیابی کردو پودرشون کرد و قصه الهذا و میدانی پر از هرج و مرج برای دشمن.
می بینین که تکنولوژی برخی اوقات می تونه بلای جون هم بشه ما باید به فکر همچین کارهایی باشیم تا بتونیم همچین ضرباتی با نیروی خود دشمن بهش بزنیم که نتونه تکون بخوره.

این رو اضافه کنم ارتباطات در نیروی های کلاسیک یا بهتر بگم ارتش های کلاسیک یکی از عناصر کلیدی اصلی هست و در ارتش امریکا شاید شیشه عمر حالا فرض کنین ما دستگاهی بسازیم به جای اینکه موشک کروز اونها به طرف شیراز حرکت کنه روی خلیج فارس به جی پی اسش مختصات یک کشتی امریکایی القا کنیم چه می شود؟

این مورد باعث تغییر تفکر در رده های نیروهای مسلح ما شده مثلا سپاه در سیستم جنگ نا متقارن اون رو در نظر گرفته و ارتش هم در سیستم جنگ نا همطراز و دفاع لایه به لایه خودش و نمود اون هم حرفهای چند وقت پیش فرمانده نیروی زمینی در مورد تیپ محور کردن ارتش و یا استانی کردن سپاه ها هست که اونم خودش خیلی طول داره که بگم به چه معنا هست ولی خوب دیگه خودتون برداشت کنین قضیه چیه.

حالا کسی دوست داشت من در خدمت هستم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]و سیستم دوم اینکه روی تمام تجهیزات و افراد خودی حاضر در منطقه یک فرستنده رادیویی خاص نصب میشه و این فرستنده روی موج خاصی اطلاعات کد شده و رمزی پخش می کنه که برای بقیه تجهیزات مستقردر منطقه قابل تشخیص هست (البته در برخی موارد خیلی مسائل پیچیده ای هم داره مثل دور ماندن یکی از تجهیزات از دید یکی دیگه در فاصلهدورتر که با الگوریتم نرم افزاری خاصی در این تجهیزات سعی در حل اون میشه) و به این وسیله میشه فهمید که فرد و یا وسیله ای که روبروی شما و یا هر جایی هست دوست هست یا دشمن این اطلاعات ممکنه همزمان علاوه بر پخش برودکست یا همون فراگیر خودمون با لینکی خاص به مرکز کنترل و فرماندهی هم بره و اونجا یک نقشه از صحنه میدان رسم کنه که با ابر رایانه ها و نرم افزار خاص این کار انجام میشه و در موراد خاص این مرکز می تونه خیلی اطلاعات و درخواستهای و یا مشاهدات دوربین کسی رو برای دستگاه متصل به کس و یا وسیله ای دیگه ای بفرسته.[/quote]

اپی جون اینو خودم می دونستم، ولی نحوه و چگونگیش مهم هست، از طالبان که بگذریم، هر دشمن قوی تری توانایی شناسایی متقابل نیروهای آنها را خواهد داشت و آنوقت تک تک نیروهاشون در معرض خطر خواهند بود. شناسایی موقعیت یک فرستنده، هر چند فرکانس آن هم رمز شده باشد، خیلی کار سختی نیست. در زمان جنگ، نیروهای ما ( و همچنین بعضا عراقی ها) با دستگاههای خاصی سمت و فاصله نیروهای دشمن رو که از بیسیم استفاده می کردند شناسایی می کردند و آتش توپخانه خودی رو بر روی اونها هدایت می کردند، بخصوص این کار در جبهه غرب خیلی رواج داشت، حتی با اینکه دشمن بعضا از دستگاههای رمز کننده ( مانند راکال) استفاده می کرد.

به محض اینکه یک فرستنده شروع به ارسال امواج می کنه، به نوعی موقعیت خودش رو لو میده و این می تونه سرآغاز مشکلاتش باشه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]در مورد تفاوت ماكزيمم برد درگيري اين دو تا تانك چيزي مي دانيد ؟![/quote]

برد ماکزیمم درگیری تی 90 با موشک برابر 6000 متر و آبرامز برابر 3500 متر هست.



[/quote]

[quote]اما در صورتی که تی 90 نتواند از برتری موشکی خود بهره ببرد، ممکن است در زمان قرار گیری در برد توپ آبرامز، زودتر از حریف غزل خداحافظی را بخواند.[/quote]

تشكر از محمد عزيز icon_question [size=7]با اين ادب و تواضع و حسن اخلاقت من و كشتي ![/size]

============================================

اي اُف به اين دموكراسي كه اگه بخواي راي خودت را پس بگيري نمي دوني بايد چيكار كني ! icon_eek

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=darkblue]با تشکر از همه دوستانی که در نظر سنجی شرکت کردند . بالاخص جناب محمد عزیز که با توضیحات کامل خود بحث مقایسه را زنده تر کرد .


[quote]من ترجیح میدم به جای کلمه نبرد، از کلمه نمایش استفاده کنم، نبرد آبرامز با تی 55، نبرد آبرامز با تی 62 ، نبرد آبرامز با تی 72 ابتدایی، و . . . واقعا اینها نبرد هستند؟ در حالی که تانکهای مقابل حتی از وسایلی مانند فاصله یاب لیزری و دور بین دید در شب با برد مناسب هم محروم بودند و هیچ گاه هم از سوی تیم های ATGM پشتیبانی نمی شدند. [/quote]



فرمایش شما صحیح ، اما از تانک ها تنها برای مقابله با تانک های دشمن استفاده نمی شود . تانک ها در نیروی زمینی به

عنوان اولین گروه های حمله و در واقع خط مقدم حمله به سمت دشمن هستند . هر چند که این تانک ها توسط هواگردها

و تیم های پشتیبانی مثل ATGM ها و دیسترویر ها پشتیبانی می شوند ، اما باز هم نقش اصلی را در خط مقدم حمله زمینی ،

تانک ها ایفا می کنند . البته می بایست در نظر داشت که در جریان حمله آمریکا به عراق در سال 2003 نیز مقاومت چندانی

توسط عراق در مسیر حمله این تانک ها صورت نگرفت .

--------------------------------------------------


برخی قسمت ها ویرایش شد .[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام من تمام پستها رو خوندم ولی به نظر خودم ابرونز بهتره چون زره مستحکمری داره که توش میله های زیکونیومی به کار رفته نسبت توان به وزن بالاتری داره در صورتی که وزنش از تی نود بیشتره تنها مشکلی که داره مصرف زیاد سوخته که برای نیروی زمینی امریکا مشکل سوخت زیاد مهم نیست

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوست عزیز xx222ir من در خدمت شما هستم، دیگه قرار نبود از این تعارفات با ما داشته باشید! شما به بنده لطف دارید.

[quote]فرمایش شما صحیح ، اما از تانک ها تنها برای مقابله با تانک های دشمن استفاده نمی شود . تانک ها در نیروی زمینی به

عنوان اولین گروه های حمله و در واقع خط مقدم حمله به سمت دشمن هستند . هر چند که این تانک ها توسط هواگردها

و تیم های پشتیبانی مثل ATGM ها و دیسترویر ها پشتیبانی می شوند ،[/quote]

بله علی جون، اما دریغ از یه حمله خشک و خالی از طرف عراقی ها! مدام پیشروی آمریکایی ها و عقب نشینی عراقی ها! برای همینه که میگم جنگ نبود.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
ولی اینم اضافه کنم هیچ تانکی از نظر ایمنی و زره مثل مرکاوا نیامده و نخواهد آمد.[/quote]
تا اونجا که من میدونم قوی ترین زره و ایمنی متعلق به leopard 2 a7 هست توی یک سایت نظر کارشناسان نظامی خارجی درباره این تانک می خوندم همه اذعان میکردند که این تانک یک هیولاست! کلا توی صنایع فولاد و سنگین امریکا و روسیه جلوی المان هیچی نیستند
اگر این تانک در نظر سنجی بود انتخاب خیلی راحت بود icon_eek

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]اي اُف به اين دموكراسي كه اگه بخواي راي خودت را پس بگيري نمي دوني بايد چيكار كني ![/quote]

xx222ir
با سلام
منظور شما کدوم دموکراسی و مربوط به کدوم کشور هست....؟؟؟ icon_eek icon_question :cry:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان، یه سوال از همه می پرسم، هر کس می خواد جواب بده:

اول به عکس زیر و نازکی قسمت اتصال برجک به بدنه که براتون مشخص کردم دقت بفرمایید:


[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/Iraq_021%7E0.jpg[/img]


حالا اگه از قسمتی که در شکل زیر مشخص کردم، یه گلوله APFSDS ( انرژی جنبشی) بره و بخوره به قسمت اتصال برجک و بدنه و با توجه به اینکه این گلوله ها حداقل 30 تا 40 سانتی متر در هدف نفوذ می کنند، فکر می کنید چه اتفاقی می افته؟



[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/Montgomery-9705_intro_lg%7E1.JPG[/img]


بله درسته، گلوله دقیقا از همان قسمت به محل اتصال برجک و بدنه می رسه و درون اونها فرو میره و در خوشبینانه ترین حالت برجک قفل میشه و امکان حرکتش به طرفین رو از دست میده( انگار که برجک و بدنه رو با میخ بدوزند به هم!) اونوقت تانک باید برای شلیک به طرفین «خودش» بچرخه که این باعث میشه تا قسمتهای نازکتر بدنه در معرض دید و تیر قرار بگیرند. لازم به ذکر هست که این قسمت به علت باریک بودن، قابل دسترسی برای موشکهای ضد تانک و کلاهکهای HEAT نیست و فقط گلوله های APFSDS می تونن به این قسمت دسترسی داشته باشن.

البته چیزهای دیگری هم قابل تصور است، مثلا اینکه قطعات جدا شده از بدنه در محل برخورد گلوله باعث کشته یا زخمی شدن خدمه بشه، یا آسیب به توپ اصلی و یا . . .

البته با توجه به تجربیات جنگ 34 روزه، احتمالا پس از برخورد گلوله ذکر شده، خدمه زنده سریعا تانک را تخلیه خواهند کرد.

منتظر نظرات دوستان هستم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=darkblue]به نکته خوبی اشاره کردید .

با توجه به اینکه فاصله لبه بیرونی برجک با بدنه به قدری است که می توان احتمال داد در صورت شلیک گلوله از

نوع APFSDS احتمال برخورد گلوله با این قسمت وجود دارد و برخورد این گلوله با این قسمت می تواند آسیب جدی

به تانک وارد آورد و آنرا از کار بیاندازد ، حتی در شرایط حاد ( با توجه به اینکه آن قسمت

از برجک محل استقرار فرمانده و گانر تانک است ) حتی دو نفر از خدمه تانک نیز کشته شوند .

البته به نظر می رسد فاصله بین لبه بیرونی برجک با بدنه تانک در تانک T 90 به نسبت تانک آبرامز کمی

بیشتر باشد و از این نظر تانک روسی آسیب پذیر تر باشد .

دوستان در این باره چه نظری دارند ؟؟؟



به تصاویر زیر دقت کنید ( محل اتصال برجک به بدنه )




[url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/800px-t-90_bhisma_cropped.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/thumb_800px-t-90_bhisma_cropped.jpg[/img][/url]




[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/russian_T_90_tank.jpg[/img]


همین طور تصویر زیر


[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/t90tank1.jpg[/img][/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام مجدد.


برادر محمد عزیز، کاملا درسته. البته نه فقط درمورد ابرامز، بلکه در مورد هر تانکی، چند تا محل ضعیف وجود داره که حتی آرپی جی 7 معمولی هم اگه از اون نقاط بخوره تانک از کار می افته. اما مهم اینه که چطور اون محل رو بزنیم!

یکی دیگه از این بخشها، محل ورود راننده تانک هست. مورد بعدی محل دقیق اگزوز (که پشت یه صفحه فیلتر قرار داره و جای دقیقش از بیرون معلوم نیست.) و ... .

این ضعفها وجود داره و در مواردی، (که بصورت تصادفی مورد هدف قرار گرفته) باعث سوختن همه سرنشینان تانک شده. (مخصوصا زمان جنگ خودمون با آرپی جی مقابل تانکهای عراقی). اما راهی پیدا کنین که بشه اون محلها رو زد!

[color=red]ویرایش شده:
بنده موقعی که پست میدادم، پست برادر بزرگوارم علی آقا ارسال نشده بود و الان در این مورد توضیح عرض می کنم.

برادر علی بزرگوار؛ کاملا درسته که از نظر ظاهری، T90 از ابرامز آسیب پذیرتره. اما در واقعیت برعکس اینه. چون روسها تجربه این مساله رو در تانکهای T72 داشتند و به همین دلیل، اگه با دقت نگه کنین متوجه شیبی با زاویه بسیار نزدیک به افق در اون قسمت از تانک روسی وجود داره که مانع از برخورد مستقیم راکت به محل اتصال برجک میشه. ان شاء الله تصویری گرافیکی تهیه می کنم و تو همین پستم با ویرایش قرار میدم که نحوه اتصال برجک به بدنه رو در دو تانک نشون بده. (البته امیدوارم فراموش نکنم!)
درمجموع، تو این یه مورد، تانک T90 به مراتب بهتر از ابرامز امریکایی عمل می کنه.

[/color]


یا حق

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به به به دست همه دوستان درد نکنه مخصوصا داش علی و علی اقای گل گلاب - شمنده من چند هفته ای نبودم دیگه icon_eek

دوستان همه نظرات بسیار موشکافانه و حاوی نکات فنی و تحلیلی بسیار خوبی دادند . مقایسه این 2 تانک به نظر من باید به توجه به شرایط جنگی و منطقه نبرد انجام بشه . کاری به مشخصات و سیستم های کامپیوتری تانکها ندارم . مهم سیستم های بقا و حفاظتی تانک است .


ابرامز تانکی است که نیاز به دنباله دارد در میدان نبرد ! یکه تاز نیست ! پشتیبانی می خواهد !

تانک تی-90 روسی یک تانک یکه تاز و مستقل در میدان نبرد است . البته این نظر شخصی بنده است .


با توجه به قیمت تانکها تی-90 روسی گزینه بسیار بهتری است ! از لحاظ تسلیحات که قوی تر است - سبک تر است - چالاک تر است - پس 3 تا تی-90 روسی هم قیمت یک ابرامز امریکایی است ! نتیجه با خواننده . . .


البته دوستان توجه کنند که برای مقایسه اخرین ورژن هر تانک رو بررسی کنند -

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.