nasirirani

ايران به پنج كشور دارنده فناوري دستگاه گداخت هسته اي در جهان پيوست

Recommended Posts

این فقط یه شبیه سازی آزمایشگاهی است و کار جالبی کردن فیزیک دانای ما گامی رو به جلو است ولی امان از دست این خبرگزاری ها خبرارو طوری می دن که که آدمو به اشتباه می ندازه این کار نیاز به فناوری فوق پیشرفته ای داره که فیزیک دانهای بزرگی که دارن رو این طرح ها کار می کنن گفتن 2050 احتمالا موفق بشیم وچون هزینش و تکنولوجیش بالایی می خواد فزیک دان های شاخص این کشورها از جمله فرانسه آمریکا روسیه جاپن و .... باهم کار میکنن تا آینده ما رو و خودشونو تضمین کنن چئن دیگه تموم شدنی نیست چیزی که زیاده هیدروجن امید وارم زودتر موفق بشن و بتونن کنترلش کنن انرجی رو ماهم از یارانه راحت بشیم
ولی همین طور که دوستون گفتن ماده ای نیست که بتونه دووم بیاره بعد کنترلش مثل اورانیوم راحت نیست
ماهم اگر می خوایم موفق بشیم باید وارد کار با این کشورها بشیم چون اگه توان علمیشم داشته باشیم توان مالیشو ندارین این آینده نسان تضمین می کنه و در آینده میشه مهمترین چیز دنیا چون بحث انرجی

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
[quote]
یک یا دو نمونه از این دستگاه رو ایران از آمریکا خریده...
[/quote]

MKE گرامي آيا شما منبعي داريد كه اين حرفتان را اثبات كند يا اين كه فقط از جايي شنيده ايد؟[/quote]

منبع خودم و سیمای جمهوری اسلامی...javascript:emoticon('icon_cool')
icon_eek
بنده خودم از زبان یه مسئول شنیدم....
موفق وشاد باشید.
یاعلی

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نقل قول از MKE: "منبع خودم و سیمای جمهوری اسلامی"

با سلام خدمت برادر MKE

با عرض اردات به شما عرض کنم که همونطور که میدونین اینطور استناد کردن به منبع ، جنبه علمی نداره و فقط واسه خود آدم حجت میشه و نمیشه دیگران رو اینطور مجاب کرد. با احترام

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]نقل قول از MKE: "منبع خودم و سیمای جمهوری اسلامی"

با سلام خدمت برادر MKE

با عرض اردات به شما عرض کنم که همونطور که میدونین اینطور استناد کردن به منبع ، جنبه علمی نداره و فقط واسه خود آدم حجت میشه و نمیشه دیگران رو اینطور مجاب کرد. با احترام[/quote]

بله عزيز من هم نگفتم براتون حجت باشه...گفتيد منبع من هم اراپه دادم... icon_eek
موفق و شاد باشيد.
ياعلي

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.