Recommended Posts

شاید به دلایل اقتصادی یا اینکه نمیخان شکست تابلو بخورن! شوروی سابق آزمایشات ضد بالستیک رو با موشکهای قاره پیما انجام میداد!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]هاآرتص ادامه داد: "ماشین روابط عمومی وزارت دفاع (اسرائیل) طی چهارسال گذشته این ایده را تبلیغ می کند که سیستم آرو در نوع خود بهترین در جهان به شمار می رود و قادر است با تهدید موشک های دوربرد علیه اسرائیل مقابله کند اما در عمل و در این بازی موش و گربه، سیستم دفاعی هیچ شانسی برای مقابله با موشک هایی که برد و کارایی آنها روبه افزایش است، ندارد."
[/quote]

اينكه روزنامه اي چون هارتص اعتراف به شكست ميكنه كمي عجيبه. سه احتمال هست. يكي اينكه زودتر از اينكه گزارشات امريكا رو بشه خودشون دست پيش گرفتند.
دومين احتمال اينكه نميخوان جزئيات بيشتري ارائه بدن و به شكست خالي اكتفا كردند.

سوم اينكه شايد بزودي سيستم ضد موشكي رو ارائه بدن و بخوان از اين طريق همسايه گان ما رو تيغي حسابي بزنن. وقتي از سيستم جديدي تعريف بشه و اعلام كنند موفقيت اميز بوده اونوقت كه صنايع تسليحاتي بازار خوبي گير ميارن.

فقط من هنوز متحير اون دوست تازه واردمون هستم كه اعلام كردن تئوري جديد مقابله با اسرائيل مغرور كردنشه. هنوز راهش رو معرفي نكردن. icon_wink

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]سرلشكر جعفري در نشست خبري [/align]
[color=blue][align=center][size=18]سپر دفاعي رژيم صهيونيستي قابليتي در برابر حجم انبوه موشك‌هاي ايران ندارد[/size][/align][/color]
خبرگزاري فارس: فرمانده كل سپاه تاكيد كرد: شايد رژيم صهيونيستي بتواند با چند موشك محدود ايران را هدف قرار دهد، اما در مقابل شليك انبوه موشك‌ها نمي‌توانند كاري كنند.

به گزارش خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس، سردار سرلشكر محمدعلي جعفري فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در نشست خبري كه امروز صبح به مناسبت روز پاسدار برگزار شد، با اشاره به قدرت پيشرفت ايران در موضوعاتي از قبيل فناوري هسته‌اي، اظهار داشت: چنين پيشرفت‌هايي به طبع براي دشمنان نظام اسلامي به خصوص رژيم صهيونيستي قابل تحمل نيست و آنها به هر وسيله‌اي مي‌خواهند تا جلوي چنين پيشرفت‌ها و اقتدار جمهوري اسلامي را بگيرند.
جعفري با بيان اينكه موضوع تهديدات نظامي همواره مورد نظر دشمنان قرار داشته است، گفت: آنها با استفاده از اين تهديدها فكر مي‌كنند كه توانايي مرعوب كردن نظام جمهوري اسلامي را دارند اما در طول اين سالها ديده‌ايم كه اين يك فكر اشتباه است .
وي ادامه داد:‌ اينكه آنها بتوانند اين تهديدات خود را عملي كنند سوال سختي است چرا كه آنها توانايي مختلف ايران را مي‌دانند و اين تجربه را دارند كه ايران در مقابل اين تهديدات واكنش‌هايي را نشان مي‌دهد كه اين واكنش‌هاي بزرگترين اقدام بازدارنده است.

* مسئول حماقت دشمنان ايران نيستيم

فرمانده كل سپاه با بيان اينكه ما مسئول حماقت دشمنان خود نيستيم، افزود: اقدام نظامي عليه ايران خلاف عقل و منطق است ولي با حماقتي كه از دشمنان سراغ داريم و احساس خطري كه آنها از پيشرفت نظام اسلامي دارند نشان مي‌دهد كه دست زدن به چنين اقدامات حماقت‌آميز آنها بعيد نيست اما نيروهاي مسلح همواره در آمادگي كامل براي مقابله با هر گونه تهاجم دشمن است.
جعفري يادآور شد: در صورت اقدام نظامي عليه جمهوري اسلامي ايران، تمامي خاك اسرائيل تحت برد موشك‌هاي ما قرار دارد و سپاه در توليد موشك‌هاي زمين به زمين با بردي متناسب با هدف قراردادن اسرائيل محدوديتي ندارد و پاسخ ما به آنها يك پاسخ سخت خواهد بود.
وي در پاسخ به سوالي در خصوص آزمايش اخير موشك‌هاي رژيم صهيونيستي براي مقابله با موشك‌هاي شهاب با بيان اينكه دقت موشك‌هاي ايران بسيار بالا است، گفت: رژيم صهيونيستي در انجام آزمايشات خود ناموفق بود و معتقديم كه اين حرفها در خصوص سپر ضد موشكي نيز بيشتر به يك ادعا شبيه باشد.
فرمانده كل سپاه ادامه داد: شايد اسرائيلي‌ها بتوانند چند موشك محدود را هدف قرار دهند اما در مقابل شليك انبوه موشك‌ها نمي‌توانند كاري كنند ضمن اينكه اين ادعاهاي آنها در خصوص سپرضد موشكي نيز در مرحله مقدماتي و آزمايش قرار دارد.
جعفري در ادامه پاسخ خود در خصوص اينكه آيا ايران مي‌تواند تاسيسات هسته‌اي اسرائيل را در صورت تجاوز به ايران هدف قرار دهد، اظهار داشت: پاسخ ايران به هر گونه تجاوز احتمالي قاطعانه خواهد بود و تمام خاك اسرائيل تحت برد موشك‌هاي جمهوري اسلامي ايران قرار دارد.


[color=blue][align=center][size=18]تهديدات داخلي مهمترين خطر پيش روي انقلاب اسلامي است [/size][/align][/color]
خبرگزاري فارس: عضو شوراي عالي امنيت ملي، تهديدات داخلي عليه انقلاب اسلامي را جدي دانست و افزود: اين نوع تهديدات تمام شدني نيست و بايد آماده مقابله با آنها باشيم.

به گزارش خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس، سردار سرلشكر محمد علي جعفري فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در ادامه نشست خبري خود كه صبح امروز شنبه به مناسبت روز پاسدار برگزار شد، مهمترين تهديدات عليه نظام اسلامي ايران را از داخل كشور دانست و افزود: ‌امام نيز همواره از اين موضوع ابراز نگراني مي‌كردند.
وي ادامه داد: البته هر انقلاب ايدئولوژيكي بييشتر از ناحيه داخلي خود تهديد مي شود، چرا كه تهديدات خارجي بيشتر موجب تقويت و انسجام در داخل كشور مي‌شود و اين موضوع خصوصا در مورد جمهوري اسلامي ايران نمود بيشتري دارد.
فرمانده كل سپاه با اشاره به حوادث اخير در انتخابات رياست جمهوري گفت: ‌در همين راستا با استفاده از فرصت انتخابات دشمنان با الگوگيري از تجربيات خود به عنوان انقلاب‌هاي مخملين در كشورهاي آسياي ميانه سعي در بكارگيري اين الگو در داخل كشورمان داشتند هر چند خودشان نيز معتقد بودند در ايران چنين كاري امكان پذير نيست
جعفري ادامه داد: متاسفانه در داخل نيز برخي فريب اين حرفها را خوردند و باور كردند كه مي‌توانند سياست‌هاي كلي نظام را تغيير دهند.
وي با بيان اينكه همواره اين سياست و دشمني در دستور كار كشورهاي مخالف جمهوري اسلامي ايران قرار دارد، حوادث اخير پس از انتخابات رياست جمهوري را در همين راستا عنوان كرد و افزود: با توجه به هوشياري مردم، مسئولين انقلابي و رهبري اين توطئه‌ها خنثي شد هر چند تبعات منفي و خسارت مادي و معنوي قابل توجهي به دنبال داشت كه كساني كه اين حوادث را به وجود آوردند بايد در قبال آن پاسخگو باشند.
عضو شوراي عالي امنيت ملي تهديدات داخلي عليه انقلاب اسلامي را يك تهديد جدي دانست و افزود: اين نوع تهديدات تمام شدني نيست وبايد آماده مقابله با آنها باشيم.
جعفري در بخش ديگري از سخنان خود مهمترين دستاوردهاي سپاه را تجربيات اين سازمان در صحنه‌هاي مختلف با انجام ماموريت‌هاي متفاوت عنوان كرد و با بيان اينكه تجهيزات سلاح و امكانات نيز بخش قابل توجهي از آمادگي هر سازماني را در بر مي‌گيرد، افزود: سپاه در ابعاد تجهيزاتي هيچ مشكلي ندارد و با توجه به تلاش‌هاي متخصصان داخلي اين نيازها برطرف شده و در رزمايش‌هاي مختلف نيز به خوبي امتحان شده است.
وي توجه به بعد ايمان و انگيزه اين نيرو را در كنار توجه به تجربيات سپاه يك موضوع مهم براي تحول اين سازمان عنوان كرد و افزود: اين استفاده از تجربه در هر سازمان پويا و زنده از جمله سپاه يك نقطه قوت است.
فرمانده كل سپاه با بيان اينكه دفاع از انقلاب اسلامي هيچ محدوديتي ندارد، خاطرنشان كرد: سپاه پاسداران براي مقابله با هرگونه تهديدي موظف است هر كاري كه لازم باشد را انجام دهد.
جعفري با اشاره به دوران پس از رحلت امام (ره) خاطرنشان كرد:‌ كشور در آن ايام از تهديدات خارجي به سمت سازندگي پيش رفت و در اين مدت با توجه به تجربيات مديريتي مقام معظم رهبري و علاقمندي ايشان به ابعاد نظامي و امنيتي و تسلط و شناخت كاملشان نسبت به سازمان سپاه و ارتش همواره تدابير حكيمانه‌شان موجب توسعه و پيشرفت در ابعاد مختلف شد و ما نيز در هر سطوح سازماني از اين تدابير حكميانه نهايت استفاده را مي‌بريم.



[align=center][color=blue][size=18]امنيت تنگه هرمز تحت كنترل كامل سپاه پاسداران است[/size][/color][/align]
خبرگزاري فارس: فرمانده كل سپاه، امنيت منطقه خليج فارس و تنگه هرمز را صد درصد عنوان كرد و خاطرنشان كرد:‌ سپاه به صورت كامل امنيت اين شاهراه بزرگ انتقال انرژي به جهان را تحت كنترل خود قرار دارد.

به گزارش خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس، سردار سرلشكر محمد علي جعفري فرمانده كل سپاه پاسداران صبح امروز شنبه در نشست خبري كه به مناسبت روز پاسدار برگزار شد، با تاكيد بر نقش موثر سپاه براي دفاع از انقلاب اسلامي و دستاوردهاي آن اظهار داشت: آمادگي سپاه پاسداران براي دفاع از انقلاب در وضعيت مناسبي است و هر چه به سمت وضعيت مطلوب سازماني حركت مي‌كنيم وضعيت و آمادگي سپاه نيز به سمت قابل قبولي پيش مي‌رود.
جعفري ادامه داد: ‌با توجه به تغيير ماهيت تهديدات عليه نظام اسلامي كه از تهديدات سخت نظامي ودفاعي به سمت تهديدات نرم از جنس سياسي، فرهنگي و امنيتي سوق داده شده است، آمادگي‌هاي سازماني سپاه نيز بايد متناسب با اين تغيير اصلاح شود و برنامه‌ها و آمادگي‌هايي متناسب با آن مد نظر قرار گيرد كه در طول چند سال گذشته به دنبال چنين وضعيتي بوده‌ايم.
وي با اشاره به وقايع اخير در كشور، آن را نشاندهنده وجود تهديدات عليه انقلاب اسلامي دانست و افزود: البته ماهيت اين تهديدات به سمت تهديد نرم سوق داده شده و دشمن همچنان در كمين است تا با استفاده از هر فرصتي براي ضربه زدن به انقلاب اسلامي وارد عمل شود كه اين امر مستلزم آمادگي همه جانبه نيروهاي انقلاب است.
فرمانده كل سپاه انقلاب اسلامي را تحولي و دگرگوني روز به روز به سمت ارزش‌هاي اسلامي، الهي و قرآني تعريف كرد و گفت: بالطبع اين حركت مخالفين زيادي نيز دارد و سپاه بايد آماده مقابله با هر گونه تهديد عليه نظام اسلامي را داشته باشد.
جعفري با بيان اينكه در دهه چهارم، انقلاب اسلامي زنده و پويا در حال تكامل و پيشرفت است اهداف و تهديدات پيش روي انقلاب اسلامي را در اين دهه متفاوت دانست و افزود: سپاه به عنوان نگهبان انقلاب اسلامي بايد داراي يك سازمان پويا و مجهز به تجهيزات بومي و انبوه متناسب با ماهيت تهديدات باشد و آمادگي سپاه روز به روز بيشتر شود و برنامه‌هاي متفاوتي در خصوص آمادگي دفاعي، نظامي، امنيتي،‌فرهنگي،سياسي در دستور كار قرار گيرد.
وي تغيير و تحولات در سالهاي اخير در سازمان سپاه را موجب پيشرفت و تعالي اين نهاد انقلاب عنوان كرد و گفت: با انجام اين تغييرات در استان‌ها يك انسجام و وحدت سازماني خوبي صورت گرفت كه اين امر قدرت سپاه را در اقصي نقاط كشور براي انجام ماموريت‌هاي مختلف قوت بخشيده است.
فرمانده كل سپاه گفت: همچنين در ساير ابعاد سازماني سپاه و ارتقاي سطح كيفي در نيروي انساني و سبك ويژه فرماندهي و مديريت نيز برنامه‌هايي در دستور كار ما قرار دارد.
جعفري بااشاره به تفكيك مسئوليت ميان نيروي دريايي سپاه و ارتش در خليج فارس و درياي عمان آن را زمينه‌ساز مشخص‌تر شدن و ظايف و انجام بهتر ماموريت‌ها دانست و افزود: سپاه طبق اين تقسيم‌بندي كار به كمك واحدهايي از ارتش به طور كامل امنيت خليج فارس را تحت كنترل دارد.
فرمانده كل سپاه امنيت منطقه خليج فارس و تنگه هرمز را صد در صد عنوان كرد و خاطرنشان كرد: توازن قوا در اين منطقه با توجه به وضعيت خوب جغرافيايي ايران در سواحل خليج فارس و تنگه هرمز برقرار است و سپاه به صورت كامل امنيت اين شاهراه بزرگ انتقال انرژي به جهان را تحت كنترل خود قرار دارد.
جعفري خاطرنشان كرد: در امر تجهيزات دريايي و رصد شناورها و اشراف اطلاعاتي نيز نيروي دريايي سپاه به طور كامل منطقه را تحت نظارت خود قرار گرفته است.
وي سامانه‌هاي پدافند هوايي سپاه را مكمل سامانه پدافندي كل كشور دانست و افزود: سپاه و ارتش به كمك همديگر پدافند هوايي كشور را به طور كامل در اختيار دارند. ارتش سامانه‌هايي با برد بلند و متوسط و سپاه نيز سامانه‌هاي ارتفاع پست و متوسط را در اختيار دارد كه در اين رابطه اين دو نيرو با هماهنگي كامل يكديگر عمل مي‌كنند.
فرمانده كل سپاه در پاسخ به سوالي در خصوص برخي تهديدات رژيم صهيونيستي عليه ايران اظهار داشت: آنها با انجام اين تهديدات سعي دارند تا نقش تهاجمي خود را در برابر نظام اسلامي ما حفظ كنند اما از اين موضوع غافلند كه دوران تهديد نظامي عليه ايران گذشته است و اين تهديدات باعث اتحاد و انسجام بيشتر در داخل كشورما مي‌شود.
جعفري با اشاره به عبور برخي كشتي‌هاي جنگي اسرائيل از كانال سوئز اين رزمايش‌ها را در راستاي مرعوب كردن نظام جمهوري اسلامي ايران و تمكين آن در مقابل خواسته‌هاي نامشروع آنها دانست و افزود: بايد بدانند كه اين اقدامات هيچ تاثيري براي آنها نخواهد داشت.
وي همچنين گفت: بعيد است دشمن دست به اقدام نظامي عليه جمهوري اسلامي بزند چرا كه مي‌داند تبعات چنين اقدام حماقت‌آميز براي آنها بسيار سنگين خواهد بود.
فرمانده كل سپاه همچنين برخي اظهار نظرهاي دورغين و سياسي در باره پرونده هسته‌اي جمهوري اسلامي را نشاندهنده آن دانست كه هيچ دليلي براي مخالفت با فناوري صلح‌آميز هسته‌اي ايران ندارند و مجبورند به چنين تهمت‌هايي عليه كشورمان دست بزنند.
جعفري در پايان خاطرنشان كرد: دشمن زماني فكر تهاجم به ايران را در سر مي‌پروراند كه ما در داخل وحدت نداشته باشيم و آنها احساس كنند كه حمايت مردم از نظام اسلامي كم شده اما در انتخابات اخير حضور گسترده مردم نشان داد كه آنها همچنان به طور كامل از نظام جمهوري اسلامي خود حمايت مي‌كنند.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8805030737
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8805030696
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8805030771

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خوب مشخصه که در مقابل حملات گسترده سیستم دفاع موشکی ارو (البته این سیستم هنوز در هیچ جنگی آزمایش نشده!!). شکست می خوره! اصلا نیازی به شهاب نیست! اسکاد هم می شه استفاده کرد!! icon_wink

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ببخشيد ولي يه سوال برام پيش اومده
اين اقا ميگه امنيت تنگه هرمز دست ماست و در جاي ديگري گفته اگه جنگ بشه تنگه هرمز رو ميبنديم
من ميخوام بدونم مگه غير اينه كه محدوده مرز دريايي ما تا حداكثر 12 مايل دريايي هست و از اونجا به بعد آبهاي بين المللي محسوب ميشه ؟
خوب ما چطوري ميتونيم آبهاي بين المللي رو بطور كامل ببنديم ؟؟ اين كار كه مستلزم تجاوز به مرز دريايي امارات و شايد هم عمان ميشه ؟؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]ببخشيد ولي يه سوال برام پيش اومده
اين اقا ميگه امنيت تنگه هرمز دست ماست و در جاي ديگري گفته اگه جنگ بشه تنگه هرمز رو ميبنديم
من ميخوام بدونم مگه غير اينه كه محدوده مرز دريايي ما تا حداكثر 12 مايل دريايي هست و از اونجا به بعد آبهاي بين المللي محسوب ميشه ؟
خوب ما چطوري ميتونيم آبهاي بين المللي رو بطور كامل ببنديم ؟؟ اين كار كه مستلزم تجاوز به مرز دريايي امارات و شايد هم عمان ميشه ؟؟[/quote]

امارات اصلا تو اون منطقه حق قانونی نداره و عمان 50 سال پیش تمام حقوق خودش در مورد تنگه هرمز رو به رژیم شاه واگذار کرد با این حساب اون تنگه اصلا جزو ارث پدری ما هست و هر وقت بخواییم از نظر حقوقی می تونیم ببندیمش البته وقتی غرب حق واقعی داشتن فناوری صلح امیز ما رو به رسمیت نمی شناسه معلومه که اینم به رسمیت نمی شناسه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
یه سوالم برای من پیش اومد!
چرا ایشون فرمودن شاید رژیم صهیونیستی بتونه چند تا موشک به ما بزنه؟ و ما موشک بارانش میکنیم؟ یعنی اونا نمیتونن یا فناوریش رو ندارن یا مهمات رو؟ icon_wink

در مورد تنگه هرمز حرف هادی عزیز درسته اما با بستن اونجا ایالات متحده هم وارد نبرد خواهد شد اگه از اول هم وارد نشه! که بستنش به نظر هم از تمام لحاظ برای ما بیشتر گران تمام خواهد شد تا دشمن!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]یه سوالم برای من پیش اومد!
چرا ایشون فرمودن شاید رژیم صهیونیستی بتونه چند تا موشک به ما بزنه؟ و ما موشک بارانش میکنیم؟ یعنی اونا نمیتونن یا فناوریش رو ندارن یا مهمات رو؟ icon_wink

در مورد تنگه هرمز حرف هادی عزیز درسته اما با بستن اونجا ایالات متحده هم وارد نبرد خواهد شد اگه از اول هم وارد نشه! که بستنش به نظر هم از تمام لحاظ برای ما بیشتر گران تمام خواهد شد تا دشمن![/quote]

اسرائیل عمق استراتژیک نداره ولی ما داریم! icon_wink دلیلش همینه!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]ببخشيد ولي يه سوال برام پيش اومده
اين اقا ميگه امنيت تنگه هرمز دست ماست و در جاي ديگري گفته اگه جنگ بشه تنگه هرمز رو ميبنديم
من ميخوام بدونم مگه غير اينه كه محدوده مرز دريايي ما تا حداكثر 12 مايل دريايي هست و از اونجا به بعد آبهاي بين المللي محسوب ميشه ؟
خوب ما چطوري ميتونيم آبهاي بين المللي رو بطور كامل ببنديم ؟؟ اين كار كه مستلزم تجاوز به مرز دريايي امارات و شايد هم عمان ميشه ؟؟[/quote]

[color=red]امارات اصلا تو اون منطقه حق قانونی نداره و عمان 50 سال پیش تمام حقوق خودش در مورد تنگه هرمز رو به رژیم شاه واگذار کرد با این حساب اون تنگه اصلا جزو ارث پدری ما هست و هر وقت بخواییم از نظر حقوقی می تونیم ببندیمش البته وقتی غرب حق واقعی داشتن فناوری صلح امیز ما رو به رسمیت نمی شناسه معلومه که اینم به رسمیت نمی شناسه[/color][/quote]

دوست عزيز مطمعني درباره امارات همچين چيزي وجود داره ؟؟؟؟؟
اگه اينطور باشه كه نه حق كشتيراني داره نه حق عبور هواپيما

و اگر هم اينطور باشه ناو هاي جنگي آمريكا حق عبور از تنگه رو ندارن !! از اينها گذشته اين تنگه محل رسيدن به آبهاي عربستان و عراق و كويت و قطر و بحرين هم هست !! پس نفتكشها چجوري نفت اين كشورها رو حمل ميكنن ؟
چجوري اين كشورها تا حالا اعتراض نكردن ؟؟ آيا به ايران پول زير ميزي ميدن ؟؟!!!!!!!!!
من قصد جسارت ندارم ولي اولين باري هست كه همچين مطلبي ميخونم كه كل تنگه هرمز مال ماست .
به رسميت شناختن حقوق هسته اي با قوانين دريايي قابل مقايسه نيست.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
از نظر امنیتی 2 کشور در تنگه حق دارن یکی ما هستیم یکی عمان که عمان حقش رو به ما واگدار کرد از نظر حقوقی می تونیم اعلام کنیم از فردا کسی رد نشه
اما مسئله اینجاست که خیلی چیز ها از نظر حقوقی تا عملی فرق داره
خیر کسی پولی به ما نمیده
همه مفتی رد میشن اگر پولشو می دادن که بودجه نفتی نیاز نبود
ناوهای امریکایی خیلی راحت رد میشن کسی هم کاریشون نداره شما می خواییم با ناوگان پنجم ارتش ایالات متحده امریکا در بیفتی؟
همونطور که دیدی زمانی هم که سردار گفتن تنگه رو می بندیم کسی نگفت شما حقشو ندارین چون داریم اما مسئله اینجاست که بستن تنگه یعنی در افتادن با همه ی دنیا




call-of-duty:
پرداژش اطلاعات مسیر حرکت 30 موشک بالستیک که به طور همزمان دارن به سمت اسرائیل می رن برای اسرائیل غیر ممکنه
مسئله اینجاست که دقت باید به قول روس ها انقدر زیاد باشه که دو تا گلوله کلاش رو تو فضا به هم برخورد بدیم
اگه شما با کامپیوترت همزمان 10 تا بازی کامپیوتری بکنی چه اتفاقی می افته؟
مسئله اصلی توی انهدام مهمات نیست بلکه سخت افزار مورد نیاز برای پیش بینی مسیر حرکت موشک هست که باید به صورت میلی متری تعیین بشه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اسرائیلی ها جدیدا مانور پیامکی رو با موفقیت به پایان رسوندن که بهشون اطلاع میده از طرف ایران موشک باران شدن.اما نمی دونند که در اون زمان دیگه اسرائیلیی وجود نداره که اون پیامک ها رو ببینه. icon_wink icon_wink icon_wink

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خبرگزاري فارس: پس از انتشار خبر نشست خبري فرمانده كل سپاه درباره واكنش قاطع ايران به حملات احتمالي رژيم صهيونيستي، رسانه‌هاي اين رژيم سخنان وي را پوشش دادند.
به گزارش فارس، بعد از آنكه نشست خبري فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي برگزار شد، روزنامه‌هاي صهيونيستي در پايگاه‌هاي خبري خود به طور گسترده‌اي سخنان وي را درباره واكنش ايران به حملات احتمالي رژيم صهيونيستي پوشش دادند.
امروز شنبه سردار سرلشكر "محمد علي جعفري " در نشستي خبري كه به مناسبت روز پاسدار برگزار شد اعلام كرد: اقدام نظامي عليه ايران خلاف عقل و منطق است ولي با حماقتي كه از دشمنان سراغ داريم و احساس خطري كه آنها از پيشرفت نظام اسلامي دارند نشان مي‌دهد كه دست زدن به چنين اقدامات حماقت‌آميز آنها بعيد نيست اما نيروهاي مسلح همواره در آمادگي كامل براي مقابله با هر گونه تهاجم دشمن است.
فرمانده كل سپاه در پاسخ به سوالي در خصوص برخي تهديدات رژيم صهيونيستي عليه ايران گفت: آنها با انجام اين تهديدات تلاش مي‌كنند تا نقش تهاجمي خود را در برابر نظام اسلامي ما حفظ كنند اما از اين موضوع غافلند كه دوران تهديد نظامي عليه ايران گذشته است و اين تهديدات باعث اتحاد و انسجام بيشتر در داخل كشورما مي‌شود.
سردار جعفري يادآوري كرد كه در صورت اقدام نظامي عليه جمهوري اسلامي ايران، رژيم صهيونيستي در برد موشك‌هاي ايران قرار دارد و سپاه در توليد موشك‌هاي زمين به زمين با بردي متناسب با هدف قراردادن اين رژيم محدوديتي ندارد و پاسخ ما به آنها يك پاسخ سخت خواهد بود.

بعد از انتشار اين خبر، روزنامه‌ صهيونيستي "يديعوت آحارونوت " خبر نخست پايگاه اينترنتي خود را به سخنان سردار جعفري اختصاص داد. اين روزنامه با تيتر " ايران درصورتي كه هدف حمله قرار گيرد به سايت‌هاي هسته‌اي اسرائيل حمله خواهد كرد " گزارش خود را آغاز كرد.
اين روزنامه صهيونيستي به بخشي ديگر از سخنان سردار جعفري درباره توانايي موشكي ايران در هدف قرار دادن رژيم صهيونيستي پرداخت.

روزنامه صهيونيستي "هاآرتص " نيز به محض انتشار نشست خبري سردار جعفري خبر نخست پايگاه اينترنتي را به اين مصاحبه اختصاص داد.
اين روزنامه خبر اين نشست را با تيتر "اگر اسرائيل به ايرن حمله كند، ما تاسيسات هسته‌اي اسرائيل را هدف قرار خواهيم داد " پوشش داد. اين روزنامه صهيونيستي اين خبر را با عكسي از موشك "سجيل 2 " كار كرد.
هاآرتص در بخشي از اين گزارش به قسمتي از سخنان فرمانده كل سپاه پرداخت كه در آن گفته بود " ما مسئول حماقت‌هاي رژيم صهيونيستي و ديگر دشمنان نخواهيم بود و در صورتي كه آنها ايران را هدف حمله قرار دهند، پاسخ ما قاطعانه و دقيق خواهد بود. "

روزنامه اسرائيلي "جروزالم پست " نيز در گزارشي به پوشش نشست خبري فرمانده سپاه پرداخت.
اين روزنامه اين خبر را با عكسي غير مرتبط پوشش داد. در اين عكس "منوچهر متكي " وزير امور خارجه ايران ديده مي‌شود كه با "وليد المعلم " وزير امور خارجه سوريه در حال گفت‌وگو است.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8805031346

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]خبرگزاري فارس: فرمانده نيروي هوايي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي گفت: نيروي هوايي سپاه، با به‌روزشدن در زمينه توليدات، فن‌آوري و دانش موشكي‏، با يك فوراني از قدرت روبه‌روست، به حدي كه در ذخيره‌سازي موشك‌هاي بازدارنده با كمبود فضا مواجه شده است.[/b]

به گزارش خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس، سردار حسين سلامي فرمانده نيروي هوايي سپاه با بيان اينكه مركز ثقل قدرت در نيروي هوايي سپاه پاسداران بر توان موشكي زمين به زمين استوار است، افزود: اين موضوع قدرت بازدارنده راهبردي نظام را تشكيل مي‌دهد تا بتواند در هر نقطه‌اي از منطقه كه به عنوان نقطه شكل‌گيري يك تهديد تلقي مي‌شود، مورد اصابت قرار دارد.
سلامي ادامه داد: همه اين موشك‌هاي زمين به زمين، چه بالستيك و چه كروز، از توليدات داخلي است و تمامي اجزاء، قطعات و سامانه آن در داخل كشور از سوي سازمان هوافضاي وزارت دفاع و در مرحله بعدي از سوي مركز تحقيقات و جهاد خودكفايي نيروي هوايي سپاه توليد مي‌شود.
وي اظهار داشت: در نيروي هوايي سپاه يك جريان بسيار قدرت‌مندي فن‌آوري و دانش صورت گرفته و ما هم اكنون با فوراني از اين جريان روبه‌رو هستيم. قدرت ما قدرت پيش‌رونده، وسعت‌يابنده و كاملاًَ انبساط‌‌پذير، تصاعدي و رو به جلوست به حدي كه در ذخيره‌سازي موشك‌ها با كمبود فضا مواجه شده‌ايم.

* هيچ قدرت كلاسيكي به تنهايي توانايي پاسخ به موج تهديدات عليه ايران را ندارد
فرمانده نيروي هوايي سپاه با اشاره به قدرت هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران، با بيان اينكه مركز ثقل نيروي هوايي ارتش عمدتاً بر جنگنده‌ها و هواپيماها استوار است، گفت: آنان داراي هواپيماهاي دورپرواز، بمب‌برهاي راهبردي، پشتيباني‌هاي نزديك هوايي و هواپيماهاي ترابري‌اند.
سلامي به تهديدات نرم دشمنان اشاره كرد و افزود: تهديدات نرم دشمنان در راستاي تأثيرگذاري بر ذهنيت جامعه، تغيير ذائقه فرهنگي و ازبين‌بردن بنيان‌هاي اعتقادي و هم‌سطح‌كردن جامعه از نظر فرهنگي با پديده جهاني‌شدن فرهنگي كه دنياي غرب مي‌خواهد در جهان ايجاد كند و جهان را از لحاظ طرز تفكر، نوع نگرش، ايدئولوژي و جهان‌بيني يكسان سازد، در حال پيگيري و اقدام است.
وي ادامه داد: آنان معتقدند همه شهروندان قاره‌ها بايد سه خصوصيت مشترك داشته باشند يعني همه ايدئولوژي، جهان‌بيني و نگرش‌شان نسبت به جهان يكسان باشد، همه مصرف‌كننده كالايي يكسان‌بوده و در آن واحد از اطلاعات هماهنگي برخوردار شوند.اين نمادهاي جهاني سازي فرهنگي، اقتصادي و اطلاعاتي است.پديده اي كه امروز ملت بزرگ ايران از خطرات آن آگاه است.
فرمانده نيروي هوايي سپاه اظهار داشت: انقلاب، كشور و نظام ما، ماهيتي دارد كه با هجمه وسيعي از توطئه‌هاي دشمنان با شگردها، ماهيت‌ها، رنگ‌ها، استراتژي‌‌ها، تاكتيك‌ها و تكنيك‌هاي متنوعي روبه‌روست. هيچ قدرت نظامي كلاسيكي به تنهايي قادر نيست به اين طيف متنوع با همه اين اقتضائات، الزامات و تهديدات پاسخ دهد.

* لزوم تهيه ساختار و سازمان‌هاي گسترده براي مقابله با تهديدات
سلامي با بيان اينكه ظرفيت تهديد فراتر از ظرفيت يك نيروي واحد كلاسيك در كشور ماست، خاطرنشان كرد: بنابراين ما بايد براي برخورد با اين تهديدات كه درقالب‌هاي مختلف در جامعه ظهور پيدا مي‌‌كند، ساختارها و سازمان‌هاي گسترده و عميقي داشته باشيم.
وي ادامه داد: ما به سازمان‌هايي احتياج داريم كه انعطاف لازم را در سازماندهي دكترين و تفكر در استراتژي و الگوي رفتار در نوع تركيب‌شدن با محيط اجتماعي داشته باشند؛ به‌گونه‌اي كه بتواند هم به تهديدات امنيتي پاسخ دهند و هم بتوانند در مقابل تهديدات عميق قدرت‌هاي بزرگ كه عمدتاًَ جنگ را به فضاهاي سلاح‌هاي استراتژيك و دوربرد مي‌كشانند، پاسخ دهند و هم بتوانند در مقابل تهاجمات تاكتيكي جواب‌هاي روشن را ارايه دهند.
فرمانده نيروي هوايي سپاه گفت: بنابراين سپاه و ارتش با دو هويت جدا، دو دكترين عملياتي و تاكتيكي مجزا از هم و دو نوع تركيب سازماني متفاوت و دو نوع مولفه قدرت، اما با يك فصل مشترك قدرتمند كه آرمان، آرزو و خصوصيات اعتقادي مشتركي دارند و مي‌توانند در كنار هم‌ديگر هر نوع تهديدي را بر هر ماهيت و حجمي پاسخگو باشند.

* سپاه حلقه بهم پيوسته دشمنان عليه نظام را به هم ريخت
سلامي به كارآمدي سپاه در قبل و بعد از دفاع‌مقدس اشاره كرد و گفت: نوعي هم‌راستايي بين قدرت‌هاي بين‌المللي، قدرت منطقه‌اي و عوامل داخلي به وجود آمده بود تا اركان انقلاب را ازهم پاشيده و نظام را در لحظه تولد خود مجدداًَ برگرداند. سپاه اين حلقه به‌هم پيوسته را به‌هم ريخت. همه دنيا در يك نقطه ايستاده و همه انرژي را هم‌گرا و هم‌سو مي‌كنند تا ايران ناامن و ناآرام باشد. از اول انقلاب تا به امروز هيچ نقطه‌اي از ايران نبوده كه استكبار و قدرت‌هاي بزرگ و عوامل آن‌ها پيوند نخورده و انرژي‌شان را با هم متمركز نكرده باشند.
وي افزود: سپاه اين خاصيت قبض و بسط، انبساط و انقباض را داشت كه چه با سلاح و چه بدون سلاح، چه با سازماندهي و چه بدون سازماندهي، به استقبال اين مخاطرات رفت و خود را مخاطب تمام ناهنجاري‌هايي دانست كه در جامعه اتفاق مي‌افتاد.
سلامي اظهار داشت: سپاه با عمل دمپينگ توانست موج‌هاي مشكوك را مستهلك ساخته و اجازه ندهد تأثيرات آن‌ها روي جامعه ايجاد شده و باقي بماند. اگر جامعه امنيتش متزلزل نشود، كسي حس نمي‌كند كه فرايندي از ايجاد امنيت در كار است. سپاه اجازه نداد اثرات اين توطئه‌ها عميق شود. سپاه خودش زخمي شد؛ اما اجازه نداد جامعه زخم بردارد.

* نيروهاي سپاه در تمام سامانه‌هاي پدافند هوايي آماده گسترش هستند
وي به وضعيت كنوني سپاه اشاره كرد و گفت: فرهنگ، روحيه و باوري كه سپاه داشت، مثل سرمايه زنده در متن و بطن سپاه در طول زمان جاري شد درست است كه درگيري فيزيكي كم شد، اما احساس‌مان در درگيري فيزيكي كم نشد. ما همواره شبانه‌روز در ذهن‌مان بازي جنگ مي‌كنيم؛ چرا كه تهديدات قدرت‌هاي بزرگ فرامنطقه‌اي در حريم امنيت ملي ما آرايش كامل نظامي گرفتند. در دريا همديگر را مي‌بينيم.
فرمانده نيروي هوايي سپاه با بيان اينكه گاهي نيز در هوا بال به بال هواپيماها حركت مي‌كنيم، افزود: روي زمين نيز همواره اين موضوع وجود دارد و گاهي هم با ادبيات خشن ما را تهديد مي‌كنند؛ گاهي هم مي‌گويند كه همه راهكارها روي ميز است. به همين دليل نيروها آمادگي لازم را در مناطق مختلف كشور اعم از مرزها، كنار تأسيسات حياتي داشته و در تمام سامانه‌هاي پدافند هوايي آماده براي گسترش هستند.
سلامي با تاكيد بر اينكه اين پديده واقعي و عملكرد آنان دقيقاً تابع نوع عمل ماست، تصريح كرد: اگر ما آماده نباشيم، حمله آنان اتفاق مي‌افتد. و چون آماده‌ايم، اتفاقي هم نمي‌افتد. ما عادت داريم حوادثي را كه اتفاق نمي‌افتد را حادثه ندانيم؛ در صورتي كه آن‌ها واقعيت‌هايي هستند كه وجود دارد اما فرصت ظهور پيدا نمي‌كند.

* عنصر معنويت جوهره اصلي قدرت و بناي عظيم سپاه را تشكيل مي‌دهد
وي با تأكيد بر معنويت موجود در سپاه با بيان اينكه معنويت لازمه كار و حيات ماست، گفت: درست است كه ما به تسليحات تكيه مي‌كنيم اما در واقع سلاح موجودات ثلب و بي‌جاني هستند كه از خود في‌نفسه هيچ خاصيتي ندارند. اگر آدمي در تركيب غيرخطي با سلاح قرار بگيرد، مي‌تواند قدرت اين سلاح را از صفر تا بي‌نهايت توسعه دهد. ما بايد متكي به عنصر معنويت و ايمان شويم؛ چرا كه جوهره اصلي قدرت و بناي عظيم سپاه را تشكيل مي‌دهد.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8805100389

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط FLANKER
      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385294.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385295.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385335.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385333.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385300.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385309.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385302.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385304.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385306.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385307.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385334.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385336.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385337.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385338.jpg
    • توسط EBRAHIM
      IRIS و پدید آمدن برنامه فضایی ایران (قسمت اول )

      مدتیست که از رسانه های جهانی،خبرهایی به گوش میرسد که ایران در حال تولید موشکی است که توانایی حمل ماهواره به فضا دارد.آيا چنين چيزي امكان دارد؟آيا اين ماجرا يك بلوف سياسيست يا حقيقت دارد؟
      دوستان از نظرات مفيد خودشون دريق نكنند امیدوارم مبحث جالبی شود.
      با تشكر



      چند نکته قبال از خواندن مقاله :مطمئنا نظرات نویسنده با نظرات مترجم یکی نیست!!!
      در این مقاله موشک IRIS معادل موشک شهاب 3 دی فرض شده که آن هم به نوبه خود معادل موشک نو دونگ کره شمالی را در اختیار گرفته
      موشک IRIS ویا شهاب 3 دی اولین موشک ماهواره بر سبک ایران فرض شده اند (پراکنده بودن اطلاعات اجازه سخن قطعی را نمیدهد )
      موشک شهاب پنج معادل تائه دو پونگ دو کره شمالی فرض شده (البته از سوی نویسنده آن که آمریکایی هستند ) و عنوان اولین ماهواره بر سنگین ایران را بر دوش میکشد
      =============================================

      نخستین ظهور موشک ماهواره بر IRIS/IRSL-X-1

      با وجود ادعاهای ایران مبنی بر عدم بالابردن برد شهاب 3 دولت ایران در حال حاضر مشغول به ساخت و توسعه نخستین ماهواره بر خود موسوم به IRIS میباشد .
      پرتابگر ماهواره IRIS در ظاهر دارای ترکیب ساختمانی از موشک بالستیکShahab3 است که در مرحله اول از طراحی
      ان بهره میبرد و در مرحله دوم پرتابگر دارای دوقسمت موتور جامد و نیز محل حمل ماهواره (قسمت سوم) توسط پرتابگر است که قطر این مرحله از مرحله اول کمی بیشتر است و میتواند ماهواره های مخابراتی و علمی را در مدار زمین قرار دهد .
      .پرتابگر IRIS با پیکر بندی انجام شده بر روی آن پرتابگریست ایده آل به عنوان کاوشکر یا موشک اکتشافی که میتواند برای حمل کلاهک جنگی و یا توسعه کلاهک های فضایی قابل بازگشت و یا در نهایت برای ارسال محموله های علمی به فضا مورد استفاده قرار گیرد .البته این پرتابگر درحال حاضر نمیتواند ماهواره ها و یا محموله های با جرم بالا را به سمت مدار پرتاب کند . مگر اینکه مرحله سومی نیز به آن اضافه شود تا تبدیل به یک پرتابگر سنگین گردد .
      با توجه به آزمایش موشک چند مرحله ای شهاب 3 نویسنده بر این عقیده است که در صورتی که پرتاب آز مایشی موشک Shahab-3D نخستین پرواز آزمایشی پرتابگر IRIS باشد در آن صورت پرتابهای موشک های
      Shahab - 5 دومین و سومین مرحله از برنامه ساخت یک پرتابگر ماهواره ای است که ایران ادعا دارد در حال توسعه آن است .
      اولین تصویر از موشک IRIS در یکی از نمایشگاههای هوا و فضای ایرانیان در اندازه یک ماکت یک متری به نمایش گذاشته شد . نویسنده ادعا دارد که تستهای ناموفق پرتابی این موشک علت اصلی به تاخیر افتادن توسعه موشک حامل پرتابگر شهاب 5 تا کنون بوده است ولی با تردید بیان میکند که فقط زمان قادر به روشن ساختن این مطلب میباشد .

      نویسنده مقاله ادعا دارد که اختمال توسعه نوع جدیدی از موشک های بالستیک از روی این نسخه پرتابی با نامهای جدیدتر از Shahab - 3d وجود دارد ، ونیز باتوجه به موتور سوخت جامد مورد استفاده در مرحله فوقانی و نیز تمام اطلاعاتی که از موشک شهاب 3 در اختیار است ، طراحی نمایش داده شده از IRIS یقینا طرحی مناسب با استفاده از طراحی موشک بالستیک شهاب 3 است . هرچند که پرتاب این سیستم آزمایشی پیشرفته که پیش از این در غرب و شرق مورد استفاده قرار گرفته و از متدهای غربی و شرقی نیز برای توسعه استفاده کرده برای ملل چیز چندان غیر عادی نخواهد بود ، ولی به سرعت بخشیدن برای توسعه اولین ماهواره بر سنگین ایران قبل از پرتاب کمک شایانی خواهد کرد .
      نویسنده در ادامه با بیان شباهت موجود بین شهاب 3d و نسخه های دوم و سوم موشک تائه دو پونگ کره شمالی این پرسشها
      را مطرح میکند که آیا شهاب 3D میتواند نسخه اصلاح شده از ماهواره بر ایرانی IRIS باشد که تست نخست خود را سپری کرده است ؟ آیا این موشک همان نسخه بالستیک فضایی از موشک تائه دو پونگ 2 کره شمالی وترکیب ماهواره بر شهاب 5 است و یا اینکه موشک بالستیکی ساخت ایران است ؟
      شاید تاحد زیادی بتوان گفت که ایران در حال همکاری با کره شمالی برای ساخت نسخه دوم و سوم ماهواره بر شهاب 5 است و هر دو در انجام این طرح مشارکت جدی دارند. کره شمالی که در سال های پایانی قرن 20 نسخه جدید و بهسازی شده ای از موشک تائه دو پونگ 1 را آزمایش کرده بود در بین 26 Juan و 2 Julay سال 2001 نخستسن نمونه پرتابی از موشک تائه دو پونگ دو را برای پرتاب بر روی سکوی تاسیسات پرتاب خود قرار داده بود .
      این کاملا واضح است که موشک شهاب 3 دی چند ثانیه پس از پرتاب و قبل از پایان مرحله اول در اولین تست خود در آسمان منفجر شد . با وجود طراحی متناسب موتور سوخت جامد آن و نیز پوشش آیرو دینامیک موشک متاسفانه انفجار باعث جلوگیری از آزمایش این قسمت ها گردید . در کل باید به این نتیجه رسید که در صورت تداوم برای ساخت و تکمیل شهاب 5 گلی به یاد ماندنی برای مردم ایران در بخش فضا به ثمر خواهد رسید .


      ========================================
      اما مشخصات موشک IRIS

      حد اکثر بار قابل حمل توسط کلاهک موشک (کیلوگرم ): 760-987-1,158 بار فضایی و یا کلاهک جنگی .
      حداکثر برد ( کیلومتر ) : 1500
      تعداد مراحل : 2
      قطر موشک (متر ) : 1.32 - 1.35 – 1.85
      ارتفاع موشک : 17.1 متر
      وزن در حالت پرتابی سبک : 16000 کیلوگرم
      وظیفه : برای پرتاب محموله های فضایی علمی و تحقیقاتی و نیز ماهواره ها

      اطلاعات مربوط به مرحله اول موشک
      ارتفاع : 14 متر
      قطر : 1.32 – 1.35 – 1.85 متر
      جرم :15092 کیلوگرم
      تراست : موثر 26051 کیلوگرم بر فوت مربع - واقعی 26,760-26,600 کیلوگرم بر فوت مربع
      زمان سوخت : 110 ثانیه
      نوع سوخت : TM-185 (20% Gasoline + 80% Kerosene)
      نوع اکسید کننده : AK-27I (27% N2O4 + 73% HNO3 + Iodium Inhibitor)
      جرم سوخت :12912 کیلو گرم

      اطلاعات مربوط به مرحله دوم موشک
      ارتفاع : 3 الی 4 متر در کل
      قطر : 1.3 ای 2 متر
      وزن : نا معلوم
      تراست موتور : نامعلوم
      مدت زمان سوخت : 100 ثانیه
      نوع سوخت : جامد

      لطفا اگر کسی تصویری از این پرتابگر داره در تاپک قرار بده

      ادامه دارد ..........
      ======================
      منبع خبر:وبلاگ هوانوردی قرن 21
    • توسط worior
      به نام حق
       
      پیشگفتار
      این تاپیک جهت بررسی و طرح ایده های مختلف در زمینه تهاجم موشکی کروز و پاسخ پدافند بصورت ارزان و گسترده ایجاد گشته است.
      سایر سناریو ها نظیر حملات موشک های بالستیک، و یا بمب های دورایستا(گلاید، بدون موتور)، همچنین موشک های هایپرسونیک موضوع این تاپیک نیست.
       
      طرح حمله:
      در دسترس بودن سامانه های موشکی کروز در خدمت بسیاری از ارتشهای منطقه و استفاده گسترده از این سامانه ها در منطقه خاورمیانه، لزوم دارا بودن یک سامانه مقاومت پدافندی موثر را گوشزد میکند، اما چنین سامانه ای با چه وضعیتی روبروست و چگونه باید پاسخ بدهد؟
       


       
      فرض کنیم، در تهاجم یک روزه 8 ساعته، با هدف گشایش مسیر پدافند و بدست گرفتن آسمان ایران، ائتلاف مهاجم، اقدام به اجرای تهاجمی با مشخصات ذیل بنماید:
      - 4000 موشک کروز، در برد های مختلف، بدون خطا(فرض میشود، این تعداد موشکی هست که به هدف خواهد رسید)
      - اهداف عمقی و مرزی
      - شانس اصابت موشک های پدافندی در صورت رهگیری 75 درصد.
      مشاهده میکنید که با شلیک 4000 موشک پدافندی، تنها قادر به انهدام 3000 موشک کروز مهاجم خواهیم بود، و این به معنای اصابت دست کم 1000 موشک به هدف و مشغولیت 8 ساعته پدافند بر روی تعداد بسیار زیادی هدف خواهیم بود. با توجه به تصویر فوق این رقم حتی بیش از موشک هایی ست که در سال 2003 به عراق شلیک شده است. 
      آیا چنین حمله ای از نظر هزینه ای و لجستیک برای ائتلاف مهاجم دشوار خواهد بود؟
      - قیمت هر موشک تاماهاوک کلاس 4 که از آخرین و بیشترین حجم امکانات مسیریابی بهره میجوید، 1.87 میلیون دلار با نرخ شناور 2017 محاسبه شده است، بنابراین 4000 موشک حداکثر 8 میلیارد دلار هزینه خواهد داشت و این رقم حتی اگر به 10 یا 20 میلیارد دلار نیز برسد، با توجه بودجه نظامی کشورهایی مانند آمریکا و اعراب منطقه، همچنین تامین هزینه در چند سال مالی، رقمی دور از ذهن و دست نیافتنی نیست. هم اکنون نیز فقط دو کشور عربستان و امارات در حدود 1200 موشک کروز در اختیار دارند. اگر به دو کشور، سایرین چون ایالات متحده، فرانسه، انگلستان و ... اضافه شوند، مقدار 4000 موشک رقم کاملا دست یافتنی خواهد بود.
      - از نظر لجستیک نیز، با توجه به تعداد بسیار پایگاه های اجاره ای و تسخیری دشمن در منطقه، و گستردگی پهنه جغرافیایی مرزهای کشورمان، استقرار چنین موشک هایی فقط به ناوها محدود نمیشود، و تمامی پایگاه های زمینی میتوانند به عنوان محل پرتاب استفاده شوند، و میتوان این فرض را گرفت که طی سالهای اخیر این انبار سازی موشک های کروز صورت گرفته باشد و به زمان حمله موکول نگردیده است.
       
      هزینه مقابله؟
      - دفع موثر 4000 موشک بالستیک برای پدافند به تنهایی بسیار دشوار به نظر میرسد، و طبیعی ست که برای این منظور نمیتوان صرفا بر پدافند موشکی متکی بود. اگر خطای 0.75  برای پدافند را بپذیریم، به رقمی در حدود 5400 موشک پدافندی،مقدار بسیاری تجهیزات کشف و شناسایی و مقدار بالایی شانس نیاز است. فلذا عقلانه است که پایگاه ها و محل های شلیک دشمن پیش از اقدام یا در همان دقایق اولیه حمله شود (که این موضوع بحث این تاپیک نیست).
      - اخلال gps و حتی انهدام ماهواره های هدایت کننده نیز با توجه به تجهیزات مدرن ترکام و وجود عوارض طبیعی بسیار در ایران مزیتی در حدود بالابرد چند درصد خطا به سامانه های کروز وارد میکند. این میزان خطا را بدلیل عدم وجود اطلاعات کافی از کیفیت و دقت سامانه های مهاجم همچنین بروز پیشرفت های آینده باید فاکتور گرفت و به تنها به برخورد سخت پدافند متکی بود.
       
      با توجه به موارد فوق یک مجتمع پاسخ برای مقابله طراحی کنید، به نحوی که قادر باشد:
      - 100 درصد موج اول حمله که علیه پدافند و تجهیزات راداری ثابت است را از کار بی اندازد
      - 80 درصد کل موشک ها در موج های بعدی را منهدم کند
      - بعد از 8 ساعت تهاجم سنگین همزمان با انواع اخلال با دست خالی مواجه نشود.
      - اقدام سخت یا hard kill باشد.
      - این پاسخ در سامانه خلاصه شود. اقدامات غیر عامل نظیر استتار، تعدد و اخلال نادیده گرفته شود.
      - موج اول 800 موشک
      - موج دوم 1200 موشک
      - موج سوم 600 موشک
      - موج چهارم 1400 موشک
      - هر موج حمله 2 ساعت.
      - از همه مهمتر، سیستم بسیار ارزان و موثر باشد.
       

       
       
       
      دارایی کنونی پدافند موشکی ایران:

       
       
      با تشکر، از حضورتون در بحث
       
       
       
       
       
       
    • توسط zed
      نكاتي درباره توان موشكي عراق

      يكي از كميته‌هاي وزارت دفاع، كميته تهيه و توسعه موشك‌هاي دوربرد به رياست سرتيپ ستاد «صلاح التكريتي» متخصص رشته موشكي (توپخانه) بود. حاصل فعاليت اين كميته پيش از جنگ، توليد سه نوع موشك به نام‌هاي موشك حسين، موشك عباس و موشك عابد يا ژوئيه بود. اين موشكها با رايزنيها و مساعدت‌هاي فراوان يكي از شركت‌هاي فرانسوي به مرحله توليد رسيده بود. حتي هيأت فرانسوي به رياست «بيار موللر» چندين بار به وزارت دفاع عراق آمد و آزمايش هايي بر روي اين موشكها انجام داد. اين موشكها برخلاف ادعاي عراق، صد در صد توليد مشترك فرانسه و شوروي است. البته شايان توضيح است كه توان موشكي عراق ابتدا با موشك‌هاي «اسكاد» شوروي با برد سيصد كيلومتر تقويت و توسعه يافت، آنگاه عراقيها با استفاده از تكنولوژي و تجربيات روسها و فرانسويها اقدام به توليد سه موشك مزبور كردند كه من درباره ويژگي‌هاي هر يك از آنها توضيح مي‌دهم:

      1- موشك «حسين»
      برد اين موشك، 650 كيلومتر و وزن كلاهك جنگي آن، 500 كيلوگرم است. اين كلاهك هاي جنگي، حاوي مواد انفجاري خطرناكي است كه استفاده از آن در جهان ممنوع است. شعاع اصابت اين موشك حدود هزار متر محاسبه شده است.
      در طي‌ سال‌هاي 1984، 85 و 88 (1363، 64،67) با اين موشك، شهر تهران را مورد حمله قرار داديم. البته مناطق و شهرهاي مرزي مانند اهواز و آبادان نيز از تيررس اين موشكها در امان نبودند.
      سرتيپ ستاد «ثابت سلطان» مدير توپخانه اصرار داشت از اين موشك براي كوبيدن مناطق مسكوني استفاده كنيم. وقتي از او علت اين اصرار را پرسيدم گفت:‌بايد مناطق مسكوني را هدف موشك قرار دهيم تا سربازان ايراني مجبور شوند به فكر خانواده هايشان بيفتند و آنگاه براي جوياشدن از حال آنان به پشت جبهه بازگردند و جبهه را خالي كنند.
      گفتم: اما اين اقدام ما آنان را به ادامه جنگ مصمم‌تر خواهد كرد.
      جواب داد: هرگز! اين كار به نارضايتي آنان نسبت به دولتشان كه حاضر به قبول آتش بس نيست دامن خواهد زد.

      2- موشك «عباس»
      برد اين موشك حدود 850 كيلومتر، وزن كلاهك جنگي آن نزديك به 350 كيلوگرم و شعاع اصابت آن تقريبا 1500 متر است. اين موشك چندين بار براي حمله به تهران، اصفهان، تبريز، يزد و نيز بندرهاي ايرن مورد استفاده قرار گرفت.
      هربار كه اقدام به پرتاب اين موشك به سوي يكي از شهرهاي ايران مي‌كرديم صدام با خوشحالي با ما تماس مي‌گرفت و مي‌گفت:‌ آفرين به شما غيور مردان! شما تاريخ را رو سفيد كرديد! شما روي «قعقاع» و «سعد» را سفيد كرديد!»
      عدنان خيرالله وزير دفاع استفاده از موشك عباس به دليل برد بيشتر آن نسبت به موشك حسين تأكيد داشت. دو موشك عباس و حسين، از قدرت انفجار بسيار بالايي برخوردارند. مردم عراق، اين موشكها را «زلزله» مي‌نامند؛ زيرا در هنگام اصابت اشتباهي يكي از اين موشكها به يكي از پلها در «گرمة علي» در بصره، روستاي مجاور با خاك يكسان و پل، به طور كامل منهدم شد و حفره بسيار بزرگي ايجاد گرديد كه به دليل شدت انفجار، محل پل قابل شناسايي نبود.

      3- موشك عابد «ژوئيه»
      طول اين موشك، 25 متر، وزن آن 48 تن و داراي سه مرحله است. اين موشك كه با مشاركت فرانسه و چين ساخته شده، قادر است يك كلاهك جنگي را به وزن حدود پانصد كيلوگرم تا مسافت حدود 1500 كيلومتر حمل كند. تفاوت اين موشك با دو موشك قبلي اين است كه آن دو براي پدافند و موشك «عابد» براي هجوم ساخته شده است. از اين موشك براي حمله به تهران، اصفهان و شهرهاي مرزي اهواز، آبادان، خرمشهر و.... استفاده شده است.
      تصاوير گرفته شده توسط هواپيماهاي شناسايي، نشان دهنده حجم وحشتناك خسارات ناشي از انفجار اين موشك در اوايل و در طول جنگ بود. اين تصاوير كه به صورت فيلم‌هاي ويديويي، در معرض ديد دانشجويان دوره‌هاي 30و 44 دانشكده ستاد قرار گرفت، به قدري هولناك بود كه عده اي از آنان دچار افسردگي و بيماري‌هاي روحي و رواني شدند. همچنين نسخه‌هايي از اين فيلمها براي سران دولت‌هاي حاشيه خليج فارس- از جمله امير كويت، ملك فهد و شاه حسين- ارسال شد.

      ماهواره‌هاي جاسوسي
      مشكلي كه اين موشكها داشتند چگونگي هدايت و تصحيح مسير حركت آنها براي اصابت به هدف بود.
      ابتدا بايد به اين نكته اشاره كرد كه موشك، وسيله‌اي با يك كلاهك جنگي است كه در قسمت فوقاني آن قرار دارد و در موقع اصابت ابتدا اين كلاهك منفجر مي‌شود.
      تفاوت موشك با هواپيما در اين است كه موشك تنها يك بار مورد استفاده قرار مي‌گيرد و عمر آن با همان يك پرتاب به پايان مي‌رسد اما هواپيما مي‌تواند پروازهاي متعددي انجام دهدو در هر پرواز چندين تن بمب و كلاهك جنگي فرو ريزد. هواپيما همچنين ممكن است پيش از سرنگون شدن توسط دشمن ده ها حمله هوايي انجام داده باشد كه بدين رو در مقايسه با موشك‌هاي زمين به زمين، ارزانتر محسوب مي‌شود.
      ما در هنگام استفاده از موشك يا هواپيما براي بمباران مناطق مسكوني ايران به ميزان تأثيرگذاري آنها توجه داشتيم. به همين دليل منطقي به نظر نمي‌رسيد كه مثلا يكصد ميليون دلار خرج موشكي كنيم كه خسارات مادي آن به ارتش ايران معادل يك ميليون دلار تخمين زده مي‌شد؛ به خصوص باتوجه به اينكه موشك‌هاي زمين به زميني كه برد يكصد كيلومتر دارند بسيار گران تمام مي‌شوند. بايد توجه داشت كه اينگونه موشك‌هاي يك بار مصرف براي حمل كلاهك‌هاي هسته‌اي ساخته شده اند؛‌ زيرا ارزش حجم انهدامي كلاهك هسته اي، صدها برابر ارزش موشك است. اما استفاده از اين موشكها به ويژه موشك هاي ميان برد براي حمل كلاهك‌هاي جنگي (كلاسيك)، كاري غيرعاقلانه است.
      به عنوان نمونه، قيمت يك موشك مدل «3-Df» از سري موشك‌هاي چيني فروخته شده به ما معادل چهل ميليون دلار بود. اين موشك در اصل براي اين طراحي شده است كه كلاهكي هسته‌اي با قدرت انفجاري 103 مگاتن (103 ميليون تن) مواد منفجره كلاسيك را حمل كند. اين موشك در آغاز جنگ براي حمله به شهر نوسود و تمامي شهرها ايران كه استحكامات بتوني داشتند مورد استفاده قرار گرفت.
      همانگونه كه گفته شد مشكل اينگونه موشكها چگونگي هدايت و تصحيح مسير حركت آنها بود اما بر اساس توافق عراق و دولت آمريكا در زمان رياست جمهوري كارتر و ريگان، قرار شد كه اين كشور به وسيله ماهواره‌هاي فضايي ما را در زمينه هدايت موشكها ياري دهد.
      از لحاظ فني اگر برد موشك بيش از سيصد كيلومتر باشد لازم است در طي حركت آن تا هدف مسير موشك دو يا سه بار تصحيح شود. اگر موشك بيشترين مسير خود را در داخل خاك خودي يا فضاي كشور دوست طي كند با فرمان‌هاي داده شده از ايستگاه‌هاي زميني يا هوايي موجود بر سر راه آن مسير خود را تصحيح مي‌كند؛ اما اگر بخش اعظمي از مسير موشك، در خاك دشمن باشد هدايت آن غيرممكن خواهد بود و تنها ماهواره‌هاي فضايي قادر به تصحيح خواهند بود.
      ما در طول جنگ حداكثر استفاده را از ماهواره‌هاي جاسوسي آمريكا در خليج فارس كرديم و به كمك آنها توانستيم حدود چهارصد موشك به طرف شهرهاي مرزي، مناطق مسكوني شهرهاي مختلف و يگان‌هاي عازم جبهه پرتاب كنيم.

      منبع :خبرگزاري فارس
      خاطرات سرلشكر عراقي«صبار فلاح اللامي»
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.