TNT

ايران صدوهشتادويكمين كشور دنيا در سرعت اينترنت !

Recommended Posts

متاسفانه سرعت اینترنت تو کشور ما خیلی پایینه! درسته که خیلی از افراد تو ایران از اینترنت استفاده نامطلوب و هرز می کنن ولی دلیل بر این نمیشه که کشوری که می خواد به قدرت اول منطقه تبدیل بشه از نظر آی تی عقب بمونه.البته تازگی ها یه صحبتهایی درباره شبکه ملی شده
که اونم فقط باعث افزایش سرعت سایتهایی که سروراشون داخل ایران هست میشه.به نظر من الان که همه چیز داره رو به سمت اینترنت پیش میره دولت ما هم باید تو فکر افزایش سرعت اینترنت و کاهش قیمت اون بکنه.(البته اینم باید گفت که ما تو تحریم هستیم و خیلی از سیستم هایی که نیاز هست رو نمی تونیم بخریم.مثلا تو همین قزوین روتر یکی از مخابراتش از کار افتاده و چون تو تحریم هستیم فعلا نمی تونیم اون روتر رو بخیریم واینترنت اون ناحیه الان قطع شده)

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
Black_Angelجان توسعه ای تی به معنای توسعه اینترنت نیست .این موضوع توسعه ای تی یعنی توان بالا برای تولید نرم افزار و حتی مثل هند صادرات مهندس نرم افزار ، توان تولید نرم افزارهای حساس و اساسی و تولید سخت افزار تولید علم تجارت الکترونیک و خدمات الکترونیک دولت الکترونیک و حتی مردم الکترونیک ولی هیچ کدام از اینها تنها این نیست که بگیم با اینترنت انجام بشه .
ما وقتی می تونیم ادعا کنیم در منطقه در ای تی قوی هستیم که تمام اینها رو با هم داشته باشیم وگرنه تنها اینترنت پر سرعت و یا ضریب نفوذ موضوعیت نداره .اصل قدرت در تمام زمینه ها است ولی خوب در کشور ما اگر سرعت و قیمت اینترنت رو هم درست کنیم عملا کاری در جهت قدرتمند شدن ای تی نکردیم عملا سرگرمی و راه اون رو سهل تر کردیم البته نه اینکه سرگرمی بد باشه ولی حتی سرگرمی از نظر ما هم با غرب متفاوته.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]

من یک سوال از شما دارم کاربر شهرزاد اگر شما برادر کوچکتر نمی دونم فرزند کوچیکی چیزی داشته باشین حاضرین اون رو بدون برخی موارد پشت اینتر نت رها کنین آیا این فرد شعورش میرسه ؟این حرف بی معناست این حرف مال لیبرالهای اسلام خواه هست(البته نمی خوام توهین بشه بگم شما هستین نه می خوام بگم دیدیتون بده) که انسان رو کامل می دونن و...اما آیا اگ عقل برای انسان کافی بود و اگر انسان الان هم با پیشرفت تکنولوژی عالم تر شده چرا خداوند باید 124 هزار تا پیامبر بفرسته چرا قران رو فرستاده منظور و معنا چیه؟
منظور عقل الکن انسان هست که نمی فهمه و باید به منبع شرع و وحی هم وصل باشه .

کسی هم صورت مسئله رو پاک نکرد کاربر عزیز بلکه ما (حداقل من)سعی کردیم موضوع رو باز کنیم و راه کار بدیم. نه صورت مسئله رو پاک کنیم.[/quote]

من نمي خواستم ديگه اين بحث رو ادامه بدم چون احساس كردم يه جورايي از موضوع اصلي داره منحرف مي شه اما حالا كه مي بينم خوشبختانه در نهايت منطقي و متانت داره با معقولات پيش ميره لازم دونستم يه چيزاي ديگه رو - كه البته نظر شخصي منه - حضور دوستان محترم عرض كنم و اين مورد كه خوشحالم - از صميم قلب خوشحالم كه براي اولين بار داريم اينطور بدون قفل شدن تايپك و با نهايت متانت و منطق استدلال مي كنيم و پيش مي ريم
و اما خدمت برادر opera عرض كنم كه :
1- من اگر فرزند كوچيكي داشتم به عنوان يك مادر به استناد دلايل زير بله اجازه مي دادم
اما زير نظر (( غيرمستقيم و دقيق )) خودم چون ميدونم اگر من - به عنوان يك مادر- محيط خونه رو اونطوري امن نكنم كه فرزندم نتونه با من راحت باشه از حرفهاش ايده هاش آرزوهاش برنامه هاش و خلاصه تمام ذهنياتش با من حرف نزنه اين اطمينان رو دارم كه به جامعه - اين جامعه پر از گرگ هاي انسان نما- و به دوستان و جمعهاي دوستانه كشيده مي شه كه بعدشم معلوم نيست اونها ممكنه بچه هاي مارو به چه راه هايي ببرند!!!! اينم مي دونم الان در حال حاضر روابط اجتماعي بقدري پيچيده شده كه يك مادر يا پدر خيلي به سختي بتونه همه - تكرار مي كنم - همه دوستاني رو كه با فرزندش مراوده دارند به طور كامل و عقلاني - نه از روي ظواهر - شناسايي كنه بودند خانواده هايي كه ايمان داشتند بچه هاشون با دوستان خوب ارتباط دارند خانواده هايي كه با نظارت و كنترل دقيق بر روابط دوستانه فرزندانشون كنترل كامل داشتند اما متاسفانه بازهم در آخر........
اين يك واقعيته برادر عزيز - واقعيتي كه پس اخبار و حوادثي كه تو بطن همين جامعه ما ميگذره اگر كمي بي غرض منطقي معقولانه دقت كني نگاه كني و بعد ريشه يابي مي بيني . اخبار روزنامه ها صفحات حوادث دورو اطراف خونواده ها بازم بگم ......؟!
2- اين بحث رو مي شه از يك ديد ديگه نگاه كرد بهعنوان مثال همين اينترنت . چاقوي دو لبه - يك چاقو رو در نظر بگير دست يك جراح كه بدن بيمار رو مي شكافه تا يك غد ه سرطاني رو دربياره درمان كنه و دست يك مست بي سروپا كه به بدن بيگناهي فرو مي كنه و اونو به كام مرگ مي فرسته حالا ما بايد بگيم چاقو هارو آقا همه بريزيد جمع كنيد يا رو دسته ش قفل بگذاريد؟؟؟ مي شه ؟؟؟ واقعا مي شه ؟؟؟؟! اگه اينكارو بكنيم اون جراح چه بايد كنه ؟ درد بيمارو نگاه كنه تا بميره ؟ بيماري كه با سرانگشت تواناش خيلي راحت مي تونه درمان رو بهش هديه كنه اما وسيله ش رو ازش به خاطر اينكه چون چاقو چاقو هست و دست مستان بي سروپا هم مي افته همه رو جمع كردند ؟ واقعا مي شه ؟
3- مورد بعدي ما نه در مورد اينترنت مشكل داريم و نه چيزهاي ديگه از قبيل ويديو و ماهواره و موبايل و ......... ما فقط در بحث فرهنگ سازي مشكل داريم اين اصالت خونواده هاست كه مشكل پيدا كرده . حالا ما حرف شمارو قبول داريم اينترنت ها جمع - مشكلات حل مي شه ؟ يك مثال عرض مي كنم كه در حيطه كاري خودمه و تقريبا مي دونم كه مشكل در چه عمق وحشتناكي يه بحث راهور و ترافيك (‌البته نمي خوام دوستان از موضوع بحث منحرف بشن - اين فقط يك مثال قابل لمسه )‌ما در بحث ترافيك واقعا معضل بي اصالتي ها رو مي بينيم رفتارهاي زننده اينكه شما تصور كنيد فقط تصور كنيد در يكي از ميادين شلوغ شهرتون 5 شنبه شب مامور راهنمايي نايستاده باشه فقط فكر كنيد كه مردم چه مي كنند !!!!! آيا بايد گفت ماشين هم بده ماشينارو مي شه محدود كرد ؟ البته طرح زوج و فرد گذاشتند اما اين طرح محدوديت نيست فقط پلاك هاي زوج و فرد به نوبت شدند فقط همين . كه هركس بگه محدوديته يا اطلاع جامع نداره يا خيلي بي انصافه !
به بحث اصلي بر ميگرديم همونطوري كه نمي شه براي چاقو محدوديت گذاشت براي اتومبيل ها محدوديت گذاشت در قرن 21 براي اينترنت هم نمي شه محدوديت گذاشت اين يك وسيله تفنني نيست جزء ضروري زندگي مردم شده مثل برق مثل چاقو مثل ماشين خيلي از خريدهارو ما داريم اينترنتي انجام مي ديم قبوض آب برق چه مي دونم خيلي كارها (‌جداي از كارهاي علمي تحقيقاتي بانكي اداري و........ كه آنها بماند )‌
اما اين فيلتر و شيلتر و اين سرعت كم ؟؟؟! بانك ها سيستم يه ثانيه هست يك ساعت قطعه . ادارات معطل . ادارات شماره گذاري خودرو تشريف ببريد وصل قطع . دنيايي مشكل ! اين بحث ها اين نتيجه ها رو هم داره اختلال در زندگي عادي و اداري مردمي كه كار و زندگي شون وابسته به اينترنته حالا چون چهارتا يا هزار تا يا 99 درصد جوانها (‌نه همه جوانها !!! icon_cheesygrin ما خودمون هم جوونيم ) سايت هاي با كمال تاسف مستهجن رو مي بينند )‌بايد تر و خشك رو باهم سوزوند؟؟؟
[color=olive]اصالت خونوادگي - اصالت ملي - فرهنگ سازي تو اين زمينه ست كه واقعا مشكل داريم مشكل پدا كرديم چرا بماند ...فقط همين ! [/color]
پيامبر اسلام مي فرمايند انسان به چيزي كه از آن منع بشود حريص تر خواهد شد .
برادر عزيز من نمي دونم ليبرال اسلامخواه يعني چه ؟ واقعا نمي دونم اما اينو مي دونم وطنم رو به جان مي پرستم دينم رو هم با تمام وجود دوست دارم . هيچ ديني خدايي مهربونتر از خداي ما برامون تصوير نكرده (و هو الغفور الرحيم )‌ ما هيچ كتابي جامع تر و كاملتر از قرآن نداريم كه كوچكترين مسايل زندگي خونوادگي هم از نظرش دور نمونده باشه (‌سوره نور در مورد حتي زمان ورود فرزندان به اتاق هاي خونوادگي - از اينهم ريزبين تر و جامع نگر تر ؟؟؟ )و اينكه درآخر اونقدر به انسان با اين همه قوانين جامع و دقيق و تكميلي بگه لا اكراه في الدين ؟‌- خواه تو پند گير و خواه تو ملال - ؟؟؟ هيچ ديني مولايي با جاذبه و دافعه مولانا علي نداره هيچ ديني آزادمرداني چون سيدالشهدا( اگر دين نداريد لااقل آزاده باشيد ) به اين دين هم به اندازه وطنم افتخار مي كنم ايمان دارم اما شرع و دين ما اينطوري به انسان اختيار داده (‌همه چي رو مي گه بد - خوب - همه چي رو )‌و آخر مي سپره به خود انسان كه با عقلش تصميم بگيره
منم اگر فرزند كوچيكي داشتم بهش مي گفتم همه چي رو اين چي هست چي كارها مي شه كرد از اين چاقوي دو سر همه چي رو مي گفتم و مي گذاشتم بازم با اينترنت كار كنه - آزاد باشه - اما آزادي با چشم بسته خير ! با چشم باز - با دونستن اينكه راه كدومه - چاه كدومه - رفتاري كه پدر خود من با ما فرزندانش انجام داد نمي خوام بگم اما براي روشن شدن موضوع تجربه خونوادگي خودم رو ادامه مي دم .
الان اكثر شهرها طوري شدند كه همه جور وسايل و امكانات نامفيد و غير ضروري تكنولوژى رو دارند از عكس و اين رده گرفته يا فيلم ويديويي كه از رده خارج شده تا سي دي و اينترنت و معضل فعلي ماهواره .
من اگر تو خونه تو حريم امن خانوادگي فرزندم رو بي دليل و استدلال فقط با تحكم و اينكه بده و به درد تو نمي خوره و ........ محروم كنم چه تضميني هست كه فرزندم نره خونه دوستاش يا حتي كافي نت ها و نشينه ؟ اونجا ديگه مادر نيست كه دلسوزانه بگه چه كن اونجا ممكنه كنار يك گرگ انسان نما باشه كه به هزار راه نارفته روح پاك و معصوم فرزندان مارو بكشونه گناه از كيه ؟ فرزندان ما ؟‌يا مادران و پدران بي منطق و خشك مثل ما ؟؟؟ چه تضميني هست كه دنبال اين سي دي هاي مستهجن كه با نهايت تاسف با كمال تاسف و خجالت الان تو مدارس دست بچه هاي ابتدايي به جاي كتاب و دفتر و درس و مشق ريخته نره ؟؟ اين يك واقعيته دوست من . برو بپرس تحقيق كن تا به عمق فاجعه پي ببري ! چه تضميني هست كه سراغ ماهواره نره ؟؟ حالا تو خونه ما نباشه خونه دوست آشنا فاميل چه مي دونم دوستاي خودشون نيست ؟؟ آيا ممكن نيست كه روزي پدر و مادر دوستش خونه نباشند و اين به ظاهر دوست !!!! به فرزند ما زنگ نزنه و حتي فقط به اندازه نيم ساعت !!! پاي اون كانالهاي فضاحت بار و شرم آور ننشونه ؟؟؟!! چه تضميني هست ؟؟ مي بيني تا كجاها بايد فكر كرد و بعد تصميم گرفت ؟؟؟ به اين دليل من به عنوان يك مادر اگر فرزندداشتم حتما مي گذاشتم . حريم امن و اصيل خونه با درك درست و صحيحي كه از اين وسيله بهش مي دم با نشون دادن راه و چاه ميگذارم از اين چاقو استفاده كنه و مي دونم دورادور از گوشه ديوار از پشت شيشه هميشه با نگراني زير نظرش دارم كه مبادا دستش رو خراش بده اما بايد ياد بگيره كه بعدها از اين چاقو مثل يه جراح براي درمان استفاده كنه نه مثل يك بي سروپاي مست براي ضربه زدن به خودش خونواده ش جامعه ش !
فيلتر و شيلتر چاره ساز نيست محروميت هم چاره ساز نيست اينا مثل همون پليساي بيچاره سر چهارراه هستند كه اگر يك لحظه نباشن اگر يه لحظه رو برگردونند ماشينها رو كول هم و از رو تن هم رد مي شن مي شه همش يه پليس سر چهاراه ايستاد ؟؟ همينجوري ه كه نصف بيشتر دوستاني كه راهور كار مي كنند واريس دارند !!! به خاطر بي فرهنگي آدمايي مثل ما كه تا يه ماشين و يه خيابون ديديم يكه تاز كورس مي گذاريم بدون اينكه فكر كنيم بابا اين خيابون مال عابرا و راننده هاي ديگه هم هست !!!!!
فرهنگ سازي تنها چيزي كه چاره سازي و تنها چيزي كه واقعا فاجعه شده ما ايراني ها متاسفانه خودمون رو گم كرديم همه جوره .. از لباس گرفته تا تكنولوژي !!! اصالتمون يادمون رفته . فاجعه ست فاجعه !
مي شه بچه ها رو آزاد گذاشت فيلم عكس ويديو اينترنت حتي ماهواره بله حتي ماهواره با اون همه كانال هاي علمي و مفيد اما منطقي دورادور كه به شخصيت و حرمت روح پاك و صاف و دست نخورده ش لطمه نخوره راه و چاه رو تو حريم امن خونه نشونش داد باهاش پابه پا همراه بود كمي حوصله كرد اين بچه ديگه اگر ببينه محروم نيست مطرود نيست هي نمي گن اينكارو كن اونكارو نكن اين بده اون خوبه اگر با استدلال و منطق صادقانه مادرانه يا پدرانه بهش همه چي اين چاقوي دو سر رو گفت اون بچه ديگه احتياج نداره كه كسي بهش بگه اين بده اون خوبه خودش مي فهمه حريص نمي شه وقيح نمي شه مست بي سروپا نمي شه - چاقو داره اما اين چاقو حالا دست يك جراحه يك جراح متبحر آرام متين معقول كه غده هاي سرطاني رو درمان مي كنه دردارو كم مي كنه باعث افتخار خودشه خونواده جامعه -
اينجاست كه مي گم چشمهارا بايد شست جور ديگر بايد ديد ...........
اين تجربه خونوادگي من بود گفتن نداره اما براي روشن شدن اين موضوع كه خداي ناكرده برخي دوستان فكر نكنند ما از خونواده هاي بي بند و بار هستيم عرض مي كنم پدر من به عنوان يك ارتشي جانباز بي نهايت ديسيپلين داشت و داره پدري كه براي اعتلاي وطن براي به احترام مقدسات مثل خيلي از پدرها و مادرهاي ديگه زير بارون تير و تركش و خمپاره جنگيد تا فرزندانش آزاد باشند [u]اما آزادي رو براشون تعريف كرد [/u] حد و مرزها رو پدرانه يادشون داد - راه و چاه رو نشونشون داد- دوست و دشمن رو براشون شناسايي كرد . حالا برادر من - بشخصه برادر من با 25 سال سن - اونقدر همه چي براش هضم شده ست كه اگر روزي منزل دوست يا آشنايي يكي از اون كانال هاي - نه مستهجن (غير مناسب ) رو هم بگذارند با احترام تمام به يك بهانه از اون خونه اصلا بيرون مي ره هيچكس اون موقع نيست كه بگه چه كن چه نكن اما خودش مي دونه كه چه بايد كرد!!!!!!! گفتني هارو مي دونه مي گه قبول كردند و پند گرفتند كه هيچ - ملالي هم شد خودش رو جدا مي كنه منم همين تجربه رو ادامه مي دم چون بازخوردش ديگه بعد از سالها كاملا مشخص شده ست .
دوستان شرمنده م اينطور پرحرفي كردم قصد جواب دادن نداشتم اما ديدم اينطور منطقي و معقولانه بحث داره پيش مي ره گفتم ناگفته هاي آخر رو هم بگم
آخرين كلام .
جسارت منو ببخشيد - خوشحالم كه در كنار انسان هاي منطقي و معقولي كه با عقل و درايت براي ريشه يابي مشكلات حل اون هرچند تو سطح محدود خونواده ها ي خودمون كه خواه ناخواه رو جامعه هم تاثير خواهد داشت - بحث مي كنند هستم - اصالت خونواده ها اصالت جامعه رو به دنبال مياره بايد از پايه از خونه شروع كرد اين دست شماي پدر يا من مادر هست كه خميرمايه شخصيتي و فكري و اصالتي بچه رو چه جور بسازيم اينترنت و ماهواره و اينا همه يه وسيله ست يه چاقو . اين ماپيم كه بايد از مغز و ذهن پاك و دست نخورده بچه هامون يك جراح بسازيم نه يك مست بي سروپا وگرنه اينا واقعا همه و همه فقط وسيله ست نه هيچ چيز ديگه ! به بچه بايد ياد داد كه در خونه رو رو غريبه ها باز نكنه نه اينكه در رو روي اون قفل كنيم پنجره ها رو پرده بكشيم فقط همين.
خدانگهدار همگي .

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به هر حال خودتون بحث رو باز بازترش کردین.
خودتون رو کشتید تا چیزی که ما توی چند تا پست گفته بودیم بگین.
اما چند تا مورد هست اتفاقا مشکل ما همین ماهواره و اینترنت و .... می باشه می دونین چرا چون اگر سایت یا شبکه ای مال خودمون باشه می دونیم کجاست و چی می گه ولی بقیه شبکه های ماهواره ای و سایتهای اینترنتی هم حتی اگر در ظاهر مشکل نداشته باشن اما اهداف بلندی رو اجرا می کنن و در بعد روانشناسی مشغول عملیات روی ذهن همه هشتن .نمونه اون رو سال گذشته توی قضایای فتنه دیدیم .
این رسانه ها فقط کافیه ارزشهای ما و اصول ما رو نه تنها از بین ببرن و یا زیر سوال ببرن و فقط کافیه شبهه بهش وارد کنن دیگه همون کافیه تا فرزندان ما پدران و مادران رو متهم و ارزشهای اونها رو پس بزنن .
شما گفتین موظبشین میشه بگین چه طوری از فرزند زیر ده سالتون از دور که می خواد بره توی اینترنت محافظت می کنین آیا فکر می کنین تنها با حرف زدن میشه (من و خودتون و یا برادر خودتون رو در نظر نگیرین طرف ما فردی با سن معمولا زیر 10 یا 15 سال هست که هنوز عقلش و بلوغش به حدی نیست که برخی مسائل رو درک کنه از ما که دیگه گذشته) اگر میشه و فکر می کنین میشه باید بگم حتما باید در تفکراتتون تجدید نظر کنید ولی غیر از اینه که بخواین روی سیستم خودتون فیلتر بزارین و خوب دولت داره این کار رو می کنه .
بحث ما و دوستان هم این هست که فیلترینگ خوب هست ولی باید سازوکار اون رو مشخص کرد.هیچ کس نمی تونه ادعا کنه که دولت چرا فلان سایت مستهجن رو فیلتر کرده ولی خوب میشه ادعا کرد چرا مثلا فلان سایت علمی و .... رو که مشکلی نداره فیلتر کردن.
در ضمن اگر با فرهنگ سای مشکل حل میشد در این دنیا ما مشکلی نداشتیم .خواهر من توی این دنیا ما حتی نتونستیم و نمی تونیم برگتر ها رو هم قانع کنیم چه بماند به کوچکترها .
خودتون مثال راهنمایی رو زدین .شما خودتون خوب میدونین که تمام راننده ها بالای 18 سال سن دارن خوب آیا با این همه حرفی که توی سیما و رادیو .... زده میشه فرهنگ ترافیک ایجاد شده من به قدرت می گیم نه می دونین چرا ؟عرض می کنم:
برای اینکه ما در بعد فرهنگی کم کاری نکردیم و داریم کار می کنیم ولی عده ای در هر جایی هستن که عملا و با اراده هنجار شکنی می کنن مثلا سر یک چهار راه یک چراغ راهنمایی گذاشته شده تا همه رعایت کنن خوب تنها با فرهنگسازی نمیشه انتظار داشت همه رعایت کنن بلکه یکی میاد و چراغ رو رد می کنه شما می پرسن چرا این کار رو کردین میگه به تو چه فوقش جریمش رو میدم .
حالا یه زمانی یکی مریضی چیزی داره اون منظورم نیست منظور این هست که برخی با اراده و آگاهی خلاف می کنن اینجاست که دیگه فرهنگ سازی جواب نمیده و باید قوانین باز دارنده باشه جریمه باشه توقیف ماشین باشه سوراخ کردن گواهینامه باشه و....
شما نگاهتون به دنیای کنونی دنیایی هست که همه چیز سر جاشه و ما فقط باید فرهنگ سازی کنیم نه خواهر من ما در جامعه ای و دنیایی هستیم که دشمنانی داریم و در پی ضربه زدن هستن و در این شرایط با قران و صلوات نمی شه مشکل رو حل کرد.
مثال میزنم ممکنه دشمن ما چاقوهایی رو بسازه که توی دست منفجر میشن خوب اینجا چاره چیه جایی که فقط بزرگتر ها می تونن این چاقوها رو شناسایی کنن اینجاست که بزرگترها باید جلوی چاقو ها رو بگیرن و هر کدوم بی خطر بود رو به فرزندشون بدن مثلا یک کوچولوی غیر برنده به فرزند کوچیک داد تا میوه باهشا پوست بکنه و یه ساتور به قصاب .
تازه این وسط نوع چاقو مقتضیات سنی هم هست شما نمی تونین به بچه زیر 10 سال تیغ جراحی بدین چون سنش نمی رسه .
الان بحث من هم همینه من نمی گم چاقو به کسی ندیم من می گم بچه ده ساله نمی فهمه هنوز و باید چاقویی بهش داد که نیازش داره مثل چاقوی میوه خوری ولی هر وقت 20 سلش شد و دیگه فهمیدیم که می فهمه اون وقت میگیم این راه و اینم چاه اینم چاقو .....
مشکل شما اینه شهرزاد خانم که همه جتانبه نگر نیستین و شرایط رو عادی فرض می کنین در حالی که شرایط جنگی هست و دشمن در همه جا در کمین.

یک نمونه بزنم چند وقت پیش بحثی در مجلس مطرح شد که کسانی که می گن دکتر و مهندس و .... هستیم جرم هست اگر دروغ بگن خیلی جالبه واقعا جالبه نماینده این مملکت به عنوان مخالف رفته بالای سن میگه ما باید فرهنگ سازی بکنیم و این راه کار نیست که برخورد بکنیم.
این همون اشتباهیه که شما دارین می کنین خانم شهرزاد .مشکل اینجاست عده ای رو که آگاه نیستن میشه با آگاهی و فرهنگ برگردوند ولی عده ای رو که با اراداه خلاف می کنن چه باید کرد ؟ این جاست که باید با قوانین باز دارنده برخورد کرد و با سلام و صلوات مشکل حل نمی شه؟
من متاسفم در حتی خانه ملت باید همچین افرادی داشته باشیم که دیدی اینطوری داشته باشن.
در ضمن در مورد فرهنگ براتون بگم فرهنگ رو معنی به دستاوردهای معنوی انسان و یا جامعه ای می کنن .
با توجه به حرف گاف در این واژه می فهمیم این واژه ماخذ عربی نداره پس نمی تونه توی اسلام بهش اشاره ای شده باشه و می فهمیم این واژه از ترجمه culture در زبان انگلیس هست .خوب مطرح می کنیم اصلا فرهنگ یعنی چه به این مکان می رسیم که فرهنگ یعنی ادب و اخلاق و هنجارهای یک جامعه خوب باز به این میرسیم که تا چند قرن پیش ادب و اخلاق همون دین بودن(حداقل برای ما) ولی از زمانی که غرب و شرق دین رو به طاقچه فرستادن و جایگاهی برای اون متصور نشدن مجبور شدن یک چیز تنازعی به اسم فرهنگ رو جایگزینش کنن در غرب و بلوک شرق ولی اینها فقط مثل دستورات حاکمی از بالا بود و یا اینکه تمام این موارد رو شخصی کردن که داریم نتیجش رو در غرب و شرق می بینیم.
ما ایرانیها چیزی به اسم فرهنگ نداشتیم و همه هنجارهای ما دینی بوده و مشکل اینجاست در این مملکت برخی می خوان راه رفتن کبوتر یاد بگیرین راه رفتن خودشون رو هم از یاد بردن .میان برای ما نسخه فرهنگی بپیچن ولی درکشون اینقدر نیست که آقا این نسخه برای ایران و ایرانی جواب نمیده تازه برای غربش هم جواب نداده و به بن بست رسیدن چه برسه به ما.
عده ای اومدن برای از بین بردن دین و مراکز فرهنگ هسته ای ما هسته مساجد رو خواستن از دور خارج کنن و قدرت رو منتقل کنن به نهادهای غیر دینی و شروع کردن به ساختن فرهنگسراها و خانه های فرهنگ نتیجش اینه که می بینین از توش مخملباف و افخمی بیرون میاد که به راحتی همه مقدسات این مردم رو به گند میکشن.
عده ای در کار سیاسی هم اومدن این کار رو کردن و ان جی او و حزب ساختن تا جایی که یک زمانی توی این مملکت از زیر هر سنگی که برداشته میشد یه حزب بود که بله می خوایم کار سیاسی بکنیم مثل غرب بر اساس احزاب و دیدیم نتیجش چه بود همچین مردم پسشون زدن که هر حزب کلش رو بجوشونین از توش 100 تا عضو بیشتر بیرون نمیاد و میان به احمدی نژادی رای میدن(خوب یا بدش رو کاری ندارم بحثم روی تفکرات جامعه شناسی مردم ایران هست) که هیچ وابستگی حزبی و جناحی نداره.
کار فرهنگی شهرزاد خانم فقط کلاهی بزرگه که غرب برای ما دوخته .
هر کاری که پشتوانه قانون و توبیخ و تشویق نداشته باشه هیچ آینده ای جز بی بن و باری نخواهد داشت حالا از هر نوعش بی بند و باری سیاسی دینی اجتماعی یا جنسی....
می بینین که وطن پرستی و دین داری تنها کافی نیست و تفاوت اسلام هم با همه مذاهب و ادیان دنیا در همین هست که پشت تبشیر و تنذیرش حدود هست و اگر پارو فراتر بزارین حد بر شما جاری میشه .وبا خوش بینی هم نمی شه مملکت رو اداره کرد و ما انسانها هر چقدر هم بفهمیم باز از برخی مسائل سر در نمی اریم و برای همین خدا برای ما دینی فرستاده با قوانین قابل اجرا .
مثلا در مورد همون چاقو شما نباید با استناد به فرهنگ سازی به همه بدین که حتی به یک فرد سن دار بالاخره یک جراح مشخصه که در محل کارش نیاز به چاقو داره ولی قرار نیست همین جراح توی خیابون هم چاقو تو جیبش باشه و یا شما نمی تونین به قول خودتون همیشه همراه برادرتون باشین(البته من مثال برادر زدم برای اینکه فکر می کردم سنش کوچیکتر از 15 سال باشه نه 25 سال که دیگه خودش مردیه) که مست نکنه و نمی تونین بگین که چون برادرم الان مست نیت پس عیبی نداره چاقو داشته باشه اومدیم رفت مست کرد .
البته باز میگم منظور من سیاست سلبی نیست بلکه منظورم این هست که استفاده و استفاه کننده چاقو مشخصه مکانش مشخصه و در هر مکانی چاقو تعریف خودش رو داره شما نمی تونین به یک جراح ساتور بدین و برای میوه پوست کندن به طرف قمه بدین.

و اما در مورد لا اکراه فی دین گفتین .خواهر من این آیه یعنی اینکه خداوند عرض می کنه به غیر مسلمانها دین رو عرضه کنین و تمام موارد رو بهش بگین که مثلا اگر مشروب بخوری 80 ضربه شلاق داری اگر قتل عمد انجام بدی اعدام میشی و..... بعد بگی خوب حالا قبول داری یا نه و در این اجباری نیست .
ولی کسی که مسلمانه و دینش رو عوض کنه مرتد هست و هیچ کس به استناد به این آیه نمی تونه از زیر بار حدود خارج بشه و باید تاوان کاری رو که می کنه بده و حدود بدون هیچ مماشاتی در موردش جاری خواهد شد.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
و اين بحث همچنان ادامه دارد ................
مراد ما قضاوت !! بود و گفتيم .
شما لطف فرموديد و تو چهار تا صفحه گسسته بيان فرموديد من سعي كردم جمعش كنم .
icon_cheesygrin
حالا از اينجا به بعد بازم قضاوت با دوستان .
در هر صورت بازم خوشحالم كه منطقي و معقول داريم پيش مي ريم . شايد به راهكاري رسيديم .
فعلا كه درراهكار گرفتاريم حالا به عمل كه برسه بماند!!!!!!!
:mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]

[b]
وقتی تمام سایت ها فیلتر میشود
واقعا بجز خندیدن به پشت پرده افکار فیلترینگ هیچ کار دیگری نمیشه کرد
به قول معروف : انسانم را آرزوست...

[/b]

icon_cheesygrin

[img]http://military-war.persiangig.com/image/military.ir/other/Blogfa-filt.jpg[/img]

[/align]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]وظیفه تربیت فرزندان بر عهده خانواده هست، نه دولت. وظیفه تربیت جامعه بر عهده هر جفتشون هست.

با فیلترینگ هیچ کسی از نرفتن به سایت های مستهجن باز نگه داشته نمیشه.[/quote]

بستگی داره به چه بگیم تربیت . icon_cheesygrin

[URL=http://uploadtak.com/][img]http://uploadtak.com/images/89vgo8t57gn5bc1rr3e.jpg[/img][/URL]

[URL=http://uploadtak.com/][img]http://uploadtak.com/images/zy7tzwjdcjqjpbasoco.jpg[/img][/URL]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
کجای اسلام نوشته تربیت فقط مال خانواده هست پس نقش آموزش پرورش صدا سیما وزارت ارشاد سینما و یه دو جین دیگه از این بخش ها چیه .
کی گفته تربیت فقط مال خانواده هست اصلا اومدیم خانواده یک خانواده بی بند و بار بود اگر دولت هم ول کنه که واویلا.
برادر من چرا حرف خنده دار می زنین مگر جامعه غیر از هسته های پایه ای اونیعنی خانواده هست شما فکر می کنی خانواده مشکل داشته باشه جامعه درست میشه.وقتی میگن بنا از پایه خرابه یعنی این دیگه وقتی ما بخواهیم مواردی رو شخصی کنیم و بگیم اینا حیطه فرد که سنگ روی سنگ بند نمی شه.
اون چیزهایی که در فرد شخصی هست در شرع اسلام فقط چیزهایی هست بین خود فرد و خدا ولی قرار نیست چیزی که حتی یک هزارم درصد به جامعه و یا بهتر بگم خلق الله میرسه شخصی باشه.
این همه حد و حدود خدا گذاشته برای چی هست اگر این موضوعات شخصی باشن که اینها هم همه باید بریزیم دور چون به کسی ربط نداره بخواد بیاد حد اجرا کنه موضوع شخصی هست دیگه.
این حرفی که شما می زنین همون اسلام لیبرالی هست که امام راحل می گفتن .که بله آقا دین موضوع شخصیه کی میگه شخصی از کجای قران این رو درآوردین که دین شخصیه.

اصلا به من بگین امر به معروف و نهی از منکر رو برای کی گذاشتن اگر این موارد درون خانواده ای هست این شرع ما چه نیازی دیده این بند رو اضافه کنه تا یه امامش هم به خاطر این بند شهید بشه.

یه خورده فکر کنین بعد حرف بزنین.
حالا اگر بحث سر اقتصاد باشه یا ولایت فقیه همه چیز به دولت و رهبری ربط داره ولی این بحث نه .

خواهر من اینساید من جان شما هی یه چماق به اسم فیلتر ورداشتی و می زنی توی سر ما .همه دوستان معتقدن ااین کار درسته و لازم ولی خوب برخی اوقات سلیقه دخالت داده میشه و این درست نیست.

در ضمن اگر فیلتر و کنترل نادرست هست به نظر شما چرا دولت انگلیس دخالت میکنه توی بحث فیلترینگ و اعمالش میکنه و مدارس هم جداگانه همین کار رو تکرار می کنه.

یه موردی رو بگم توهم روشنفکری برتون نداره.
از میشل اوباما پرسیدن دخترهای شما عضو فیس بوک هستن می دونین چی جواب داد: گفت نه مجری پرسید چرا گفت اینها سایتهای خوبی نیستن و اصلا برای داخل کشور طراحی نشدن.

دولت مامور به وظیفه هست و کارش رو باید بکنه لطفا از اول مقاله رو مطالعه کنید که من در مورد این مورد توضیح دادم قرار نیست چونکه مثلا با جمع کردن زنهای خیابانی فساد از بین نمی ره پلیس و سیستم هم ول کنن و بگن فایده نداره.
اونها باید کار خودشون رو بکنن که فردا خدا پرسید چه کار کردید بگن ما اونی رو که تونستیم کردیم ولی خوب عده ای خودون دوست دارن انحراف داشته باشن تقصیر ما نیست که خودت گفتی خدایا منافقی که مرض داره این مرض از بین نمی ره.
تازه اگر خدا گیر بهشون نده بگه چرا فیلتر شکنهای اونها رو با تکنولوژی جدید متوقف نکردین و کم کاری کردین بفرمایین جهنم.
در این دنیا باید هر کسی کار خودش رو بکنه الان در کشور ما توی این زمنیه بخش فیلترینگ داره وظیفه خودش رو انجام میده ولی بقیه بخش ها نه مثل همون خانواده و سیما و... اینجا نباید به فیلترینگ گیر بدیم باید به بقیه بخش ها گیر بدیم که چرا کم کاری کردن .باید به پدر و مادر به مدیر و معلم به وزیر ارشاد و سیما و.... گیر بدیم که شما مسئول بودید و هستید همونطوری که مولا گفتن کلکم راع و کلکم مسئول ....

اصلا تصور کنین که ما فیلترینگ رو برداشتیم خودتون بگین آینده جامعه چگونه خواهد بود ؟ فقط این سوال رو دوستانی که ادعای روشنفکری دارن بگن در نظر هم بگیریم فرهنگ سازی 100 درصد شده ؟ بفرمایین تحلیل کنین.
نمی تونین تصور کنین که ایران گلستان شده نه من به شما می گم چی پیش میاد مشکلات روانی و حمله به دخترها و زن ها در جامعه جنون آنی حاصل از شهوت تجاوز به عنف تغییر چهره فرهنگی جامعه نفوذ فرقه های شیطانی و ادیان ساختگی شبهات سیاسی و از بین رفتن ارزشهای اساسی جامعه ما مثل شهادت عاشورا و ولایت و .... کما اینکه همین پارسال یه عده ای زحمت کشیدن بخشی از اونها رو به آب دادن.
توهین بی ادبی باب شدن استایل جامعه غربی و بی بند و باری بدتر شدن وضعیت فححشا دزدی و.....
بفرمائین این تحلیل اگر فکر می کنید غیر از این خواهد شد بفرمائین تاپیک در اختیارتون تحلیل کنین ما هم می شنویم و یاد می گیریم.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوست عزیز opera،

با این لحنی که شما پیش گرفتی،من اگه بخوام به بحث ادامه بدم مجبورم یکمی بازتر حرفامو بیان کنمو یه سری چیزیایی بگم که شاید شما خوشتون نیاد و فکر کنم بیای گردن بنده رو بزنی و منو مرطد از دین بخونی.

من همینجا اعلام میکنم اون پست من اشتباهی اومده و لطفا یکی پاکش کنه...

معذرت میخوام از دوستان.
با تشکر...

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام مجدد.

این قصه همچنان سر درااااااااااااااااز دارد و قصد به سر آمدن هم ندارد...

برادر اپرا؛ خیلی تند برخورد نکنین لطفا. چون هدفمون یه بحث منطقیه، وقتی کمی تندی وارد صحبتهامون بشه، طرف مقابل گارد می گیره و دیگه اصلا به حرفمون گوش نمیده. البته این مساله برای هممون صادقه و از همه دوستان میخوام با آرامش و احترام (که خوشبختانه تو این بحث حاکمه) باهم صحبت کنیم. یادمون باشه، صحبتهای اینجا هیچ تاثیری روی فیلتر شدن یا نشدن سایتها نداره و هدفمون فقط آشناشدن با دیدگاه همدیگه و یاد گرفتن و احتمالا یاد دادنه. جسارت بنده رو ببخشین.

ای کاش این مبحث تو یه سایت اعتقادی مطرح می شد تا راحت تر بشه درموردش صحبت کرد.

علی ای حال؛ بابی گشوده شده و وظیفه حکم می کنه بی تفاوت نباشیم. چون به هر حال هردو اندیشه نمی تونه همزمان درست باشه. بنابراین طبق دستور دین، باید به دنبال حقیقت و درستی باشیم.

دوستانی که به فیلتر شدن و محدود شدن اعتراض می کنن؛ بنده ازشون 3 تا سوال دارم.

اول اینکه به نظر شما فلسفه حجاب خانمها از نظر اسلام چیه؟

دوم اینکه اگه بخواین یه حرف درست به یکی که دوستش دارین بزنین، ولی 10 نفر هم اونجا باشن که با حرف شما مخالفت کنن و مخ طرف رو بزنن، شما چیکار می کنین؟ تاکید می کنم؛ اولا طرف رو دوست دارین یا بهرحال براتون مهمه که درست رو بدونه، و ثانیا می دونین حرفتون درسته.

سوم اینکه چرا امریکا با اون همه امکاناتش تو رتبه اول (یا حتی 10 تای اول) این جدول نیست؟

منتظر پاسخ شما دوستان هستم.

البته یه نکته ای رو هم عرض کنم؛ مثلا خود بنده با بسته شدن سایت یوتیوب خیلی مشکل پیدا کردم؛ چون همه ی فیلمهایی که آپلود کرده بودم، پرید! ولی هرچیزی بخواد جلو حرکت کنه باید نیرویی به عقب وارد کنه! اصلاح، همیشه قربانی (بهتره بگیم خسارت یا تلفات) هم داره. حالا خوبه که این قربانی شدن فقط درحد همین مساله بود!

یا حق

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
حاج میثم جان من رو ببخشین لحنم تنده کمی نفسا اینطور هستم قصد توهین بهکسی رو ندارم و می بینین که همه نظرات رو هم می خوانم و جواب میدم.
ولی خوب یکی ندانسته ور میداره یه حرفی میزنه که آدم نمی تونی تحمل کنی.

اینساید من جان خواهر من بلاگفا رو چک کردم بازه و مشکلی نداره ممکنه شما وبلاگ سیاسی چیزی داشته باشین و اون رو فیلتر کردن برای ای پی شما وگرنه برای من بازه در ضمن من مدتهاست که هیچ مشکلی با اینترنت ندارم نه با ایمیل و نه با هیچ چیز دیگه ای ساید مشکل از ای اس پی شما باشه.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوست عزیز میثم، این بحث هیچ جاش شبیه یه بحث منطقی نیست. چون نه ف*یلتر.ینگ منطقی نه نوع بحث کردن دوستان.کلا بی نتیجست.

اگه از نظر شما بیان نظرات ندانسته حرف زدنه که بنظر شما مندانسته حرف میزنی!شما حق ندارید راجع به نظر کسی بگی ندونسته!یجورایی توهین برداشت میشه.

فکر کنم الان خیلی دارم از جان گذشتگی میکنم که دارم بحثو ادامه میدم!!!ممکنه هر لحظه....
بهر دیگران مسئول تندی نفستون نیستن.

اینا چی؟ اینا هم سیاسین؟
http://www.metrolyrics.com
http://www.lyricsmode.com

بهر حال خواهشمندم دیگه راجع به بنده چیزی نگین. چون نمیخئام این بحث بی نتیجه رو ادامه بدم.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با اجازه اساتيد...
خوب في***لتر رو ميشه برداشت زماني كه فرهنگ سازي بشه...
اما هنوز كه فرهنگ سازي نشده..فرضا شد ...فقط در ايران؟؟؟؟پس تكليف غرب و شرقي كه حتي گاها به عمد اقدام به راه اندازي اين گونه سايتهاي مستهجن ميكنن چيه؟؟؟؟يعني اونها به اعمال خلاف شان انسان ادامه بدهند و منزلت انسان رو در حد كالا پايين بيارن و ما همچنان سعي در فرهنگ سازي كنيم؟؟؟؟فرهنگ سازي يا بازي با كلمات؟؟؟؟
ايمن ازادي به معني اون نيست كه ما بيام بگيم هركي هرسايتي خواست ميتونه بره..پاي خودش؟؟؟اين ادم كه ذهنش درگير اين مسايل شده چقدر ميتونه به ديگران اسيب برسونه...
دارم شكسته و پراكنده ميگم چون مطالب خيلي پراكنده دارن ميشن...
سرعت و في***لترينگ و لا اكراه في الدين و اصالت خانوادگي و ملي و تيغ و بلاگفا و .. icon_cheesygrin .
با همين سرعتهاي اي دي اس ال هم تا حدودي زياد كار راه ميفته برا كاربران خانگي.البته نه به اين معني كه كافيه..نه..انشالله سرعتهاي بالاتر.
في***لترينگ هم بيشتر منظورمون كدوم نوع از سايتها با چه نوع محتوياته؟؟؟؟يك سايت مستهجن ذهنيت رو خراب ميكنه و اين ذهن خراب خانواده رو و خانواده خراب جامعه رو...
سايت سياسي...چه نوع سياستي..عليه امنيت يك كشور؟؟؟؟
سايت علمي؟؟؟خب اره..چرا بايد في***لتر بشه...خيلي به ندرت و اشتباها هست كه ميتونن با اعتراض و رسيدگي رفع بشه...مثل همين سايت ميليتاري...
.......................................................
جسارتا اين تاپيك به جاي اينكه به نتيجه نزديكتر بشه داره هي به سوالاتش و ابهاماتش اضافه ميشه...
بايد با يك نكته شروع كرد ...نتيجه گرفت و به مسپله بعدي رسيد...
الان في**لتر رو گير بديم يا فرهنگ سازي رو يا سرعت اينترنت؟؟؟؟
همش با هم ميشه كلي گويي و به نتيجه نرسيدن....
البته تا اينجا با داداش اپرا عقايدم نزديكتره....
ماشالله خانم شهرزاد هم كه با هر مثالشون يه بحث جديد رو پيش كشيدن... :mrgreen:

يادمه توي بحث انقلاب هاي رنگين در خاورميانه اقا مصطفي بزرگوار فرمودن كه سرنخ اين و حوادث رو بايد از سالها قبل دنبال كرد...
اين تاپيك هم همينه.بايد كلي رفت عقب و از ب بسم الله شروع كرد تا بعد از كلي مطلب تازه برسيم اينجا (كه غرب چه نقشه ها كه واسه انسانيت نكشيده..)..
اينسايد من جان..بلاگفا كه بازه...الان چك كردم..

مسيله افكار پشت فيل**ترينگ نيست...مسپله افكار اونهايي هست كه با اخلاقيات و انسانيت مشكل دارن (حالا در باره انواع سايتها كه فيل***تر ميشن بحث جداست...).
كلا پاي پتي پريديم وسط بگيم...بابا جان تو رو خدا يكم جمع تر بحث كنين ما هم بفهميم بيام قاطي بزرگترا....

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
کاربر عزیز MeTaNa نظر شما شاخصه اسلامی نداره و حرفی اسلام پس همون لحن لازمه این حرف و یا شاید به نظر شما نظر باشه.
بحث همینه توی بحث ممکنه یارو یه دمپایی هم پرت کنه ولی این ومپای پرت کردن خیلی با دعوا فرق می کنه.

برادر من یا شایدم خواهر من من حالا نمی تونم توی این یک تاپیک در مورد روشهای روانشناسی که این غربیهای بی پدر مادر برای ما و بچه های ما پیاده می کنن زیاد توضیح بدم چون نمود جنگ نرم و فرهنگی هستن که آقا می فرماین.
فقط یک نمونه رو عرض می کنم تا بفهمین با فرهنگ سازی و باز کردن فیلترها نمیشه کاری کرد چرا که دشمن ما داره طرح حمله میریزه و برداشتن سنگرها کاری رو درست نمی کنه جز شکست.
توجه کنین یک قاعده توی روانشناسی هست که میگه شما اگر از چیزی برای تاثیر در ذهن بیننده استفاده کنین و این چیز چیز خوبی نباشه و برخورد بد بیننده رو در پی داشته باشه(مثل یک صحنه سکسی) در این صورت فرد این صحنه(حالا یا فیلم یا تئاتر یا هر چیز دیگه ای رو پس میزنه) پس چه باید کرد.
راهکار استفاده از روش غیر مستقیم و تاثیر به جای در ضمیر خودآگاه فرد در ضمیر ناخودآگاه فرد هست چطور.عرض می کنم.
مثلا در یک فیلم یا صحنه کوچک کلیپ و... در صحنه اصلی دو نفر بدون هیچ مشکلی با هم دارن حرف می زنن ولی در پشت سر این افراد یک صحنه سکسی رو می گنجونن یه عکسی فیلمی و... و ممکنه این صحنه حتی کوتاه تر از یک دهم ثانیه هم باشه ولی چشم ما اینقدر سرعت بالایی داره که اون رو ثبت می کنه و شاید در ظاهر ما اصلا چیزی نبینیم ولی در ضمیر ناخودآگاه ثبت میشه و ذهن رو مشغول میکنه برای همین هست که شما بعد از دیدن برخی فیلم ها همکه چیز خاصی ندارن ولی احساست خاصی بهتون دست میده مثل ترس ، افسردگی ، دل زدگی و شاید شهوت و.....
و همین مورد در اخبار و اطلاعات هم پی گرفته میشه و در لابلای یک موضوع کاملا حق هزار تا نا حق جا میدن و بعد مانور شدید برای اینکه تفکر شما رو تغییر و یا تاثیر بزارن روش .
خوب این موارد تا بخواین زیاده با برداشتن فیلتر مشکلی حل نمی شه .
حالا اینکه بگیم قانونمند تر بشه بهتره.
در مورد سایتهای علمی دوستمون آقا مهدی درست می گن کم پیش میاد و اشتباهی هست ولی برخی سایتها باید فیلتر بشن .

در مورد سرعت هم که از اول بحث هم چیز خاصی نبود و همه هم نظر هستیم.
مشکل من با نظرات شما و برخی دوستان این هست که شما مثل غربیها اصالت رو به انسان میدین و همین باعث میشه در نهایت عقل رو کافی بدونین در حالی که عقل انسان هیچ گاه کامل نمی شه .
این وسط بحث امنیت ملی و امنیت اجتماعی و... هم میاد وسط که دیگه قابل مماشات نیست ولی خوب شما کلی نگر نیستین وگرنه از این نظرات نمی دادین.
من از سبح دارم سعی می کنم با تمثیل و سوال وضعیت رو برای شما ترسیم کنم ولی شما میگین مرغ یه پا داره و انگار نه انگار پستهای من رو خونده باشین.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.