saiedtomcat

بنا شد ز فولاد ناوی بلند//به مناسبت یکمین سالگرد تحویل رسمی ناوشکن جماران

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

[quote]دیدی که همون ارتش مغلوب اراده مردم شوروی شد[/quote]

اگه بگی مغلوب جهان شد شاید حرفت از حالت غیر منطقی به منطقی تغییر کنه
ساخت دیوار گوشتی جلوی توپ و تانک کاری بود که روسیه کرده سندش هم کشته های بالای 20 میلیون روسیه هست ادم ریختن تو جبه که کاری نداره
حالا تلفات غیر نظامی هم کم کنیم بازم بیشترین تلفات رو داده
البته موزدش رو هم گرفت خوب با دانش المانی ها خودشو ساخت

[quote]یعنی اگه مثل فیلم ها ارتش نازی از زیرخاک دربیاد و حمله کنه؟!!
نه له نمیشیم!
همون بیسمارک چهار تا رعد میزنیم توش نصف میشه Mr. Green
[/quote]
جالب می شه فیلمی معرفی کنی که رو پیروزی المانا مانور داده باشه ؟ دوستارم این یکی رو هم ببینم باعث تنوعه
طبق معمول هیچکس حرف منطقی نمی زنه
اولا اگه شما به کلمه [color=red]معادل[/color] دقت می کردی دیگه همچین حرفی نمی زدی
زیر خاکی چیه مگه گفتم از زیر خاک گفتم معادلش در امروز

در ضمن با حرف نسنجیده ممکن خودمون رو زیر سول بریم
اگه کشتی به اون بزرگی خوراک چهار تا رعد هست ناوچه هایی مثل جماران خوراک یکیه
در کل هنر نیست با یه موشک امروزی کشتی 75 سال پیش رو زدن

بعدشم منظور من از مقایسه bismark تجهیزات موتوری و زیر ساختی و چیزهایی هست که مسلما در نمونه های ایرانی یافت نمی شه
و در مورد تقابل آتش باید مقایسه تخصصی صورت بگیره که در سلاحیت من نیست

در ضمن من شما رو دعوت به دیدن مستند nazi super ship دعوت می کنم که فقط همین بیستمارک رو مورد بررسی قرار می ده در ضمن بعد دیدن مستند عمرا بهش بگی زیر خاکی

در کل هدف این بود چرا بوجه نظامی ایران اینقدر محدوده ؟
چرا رو علم سرمایه گذاری نمی کنیم یاکمه سرمایه گذاری؟ همه می دونن توان علمی و پتانسیل ایران خیلی بیشتر از این حرفهاست فقط باید شکوفا بشه
اگه محدود نیستسرمایه گزاری چرا بازدهی لازم رو اون جور که باید من احساس می کنم نداره ؟

[color=red]توجه فقط در بعد نظامی بحث میکنما [/color]

[quote] الان کجا تشریف دارن ایشون؟ [/quote]

اخوی سوتی گرفتن هنر نیست
اگه حال می کنی با سوتی بگو چنتا می خوای بدم دستت خوشحال شی
اگه راست می گی به سوالات بالا جواب بده

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
عزیزم سیاه نمایی نفرمایید. اگه ایران رو علم سرمایه گذاری نکرده پس این رشد بالای علمی از تو کلاه شعبده باز درومده؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]عزیزم سیاه نمایی نفرمایید. اگه ایران رو علم سرمایه گذاری نکرده پس این رشد بالای علمی از تو کلاه شعبده باز درومده؟[/quote]

یه بار برگرد بخون کامنت ها رو با دقت بعد جواب بده
من اصلا گفتم سرمایه گذاری نکرده ؟
پیشرفت علمی یک کشور بیشتر رو توسعه صنعت نظامی هست
اصولا تمامی طرح های اولیه برای مقاصد نظامی بوده
سیاه بازی و بازی با کلمات رو وارد بحث نکنید که ماهم خوب بلدیم ولی علاقه به استفادش ندارم
در کل بحث رو منحرف نکن رو غلط های لغوی مانور نده با اصل موضوع در گیر شو حاشیه نرو

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]موشک نور 170 کیلومتر برد داره؟[/quote]

بله

[quote]مگر 300 کیلومتر نبود؟[/quote]

موشک رعد 350 کیلومتر برد داره.

[quote]کوثر 30-40 کیلومتر بود [/quote]

کوثر 15 تا 20 کیلومتر برد داره.

[quote]هليكوپتري كه روي بدنه كشتي ميشينه موشك ضد كشتي هم بلند ميكنه؟؟[/quote]

بله، حتی می تونه اژدر هم پرتاب کنه ( برای مقابله با زیردریایی های دشمن از فواصل دورتر)

[quote]اژدر حوت رو می شه در زمره تسلیحات این ناوچه حساب کرد؟ تیوب خاص برای پرتاب نیاز دارد؟ چند میلی متریست؟[/quote]

بله، میشه، هر چند که رسما اعلام نشده( شاید برای عدم ایجاد حساسیت بوده) از همون تیوپهای 533 میلی متری استاندارد شلیک میشه.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]بله، حتی می تونه اژدر هم پرتاب کنه ( برای مقابله با زیردریایی های دشمن از فواصل دورتر)
[/quote]

می شه در مورد هیلیکوپترش بیشتر توضیح بدین
ایا نمونه خاصی مخصوص خود ناو طراحی شده یا نه ؟
کلا یه توضیح بدیدن

ممنون

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]یه بار برگرد بخون کامنت ها رو با دقت بعد جواب بده
من اصلا گفتم سرمایه گذاری نکرده ؟[/quote]
:mrgreen:
[quote]چرا رو علم سرمایه گذاری نمی کنیم[/quote]
این چیزی بود که ما دیدیم. icon_cheesygrin

[quote]پیشرفت علمی یک کشور بیشتر رو توسعه صنعت نظامی هست[/quote]
البته جسارتا پیشرفت یه کشور روی توسعه صنایعی با فن آوری بالا مثل هوا و فضا،هسته ای و... که نظامی یکی از اونهاست ( یا نظامی هر کدم از اینها) و همچنین پیشرفت در علوم پایه مثل فیزیک و شیمی و... میباشد.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]ایا نمونه خاصی مخصوص خود ناو طراحی شده یا نه ؟[/quote]

خیر، بلکه از همین بالگردهای موجود بهره می بره، مثل بل 212 یا اس اچ 3 و یا حتی شاهد 278 و 285 و حتی شاید میل 171 . این مورد آخری می تونه 2 تا موشک نور حمل کنه که در صورت پرتاب از ارتفاع بالا بردشون شاید به 200 کیلومتر هم برسه، اینو اضافه کنید به شعاع پروازی خود بالگرد ( که فرضا 500 کیلومتر در نظر می گیریم) یعنی ناو [b]در صورت شناسایی تهدید دشمن[/b] از فاصله 700 کیلومتری توان مقابله داره.( شناسایی روشهای مختلفی داره، مثلا توسط پهپاد، هواپیمای شناسایی، زیردریایی های تجسسی، جاسوسی انسانی و . . .)

البته ناو فقط دک بالگرد داره و پارکینگ بالگرد نداره که خب نوعی کمبود هست ولی بالاخره کاچی بهتر از هیچی.

[quote]بالاخره تجهیزات پدافند دوربرد روی جماران قرار گرفته یا نه !؟ تست هم شده است ؟[/quote]

محمد جان، اینطور خبرها رو خیلی بعید هست اعلام کنن، هر خبر صحیحی که اعلام بشه دشمن رو بلافاصله به فکر مقابله فرو می بره.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]به بهانه اولین سالگرد تحویل رسمی ناوشکن جماران/2
این شناور دارای چهار پرتابگر موشک دوربرد ضدکشتی نور(دو فروند موشک به هر طرف) با برد 170 کیلومتر، [color=red]چهار پرتابگر موشک های میانبرد سطح به هوا از نوع فجر با برد بیش از 30 کیلومتر[/color]، دو پرتابگر سه تایی اژدرهای 533 میلیمتری با برد 30 کیلومتر و تعدادی پرتابگر موشک های دوش پرتاب کوتاه برد احتمالاً از نوع میثاق2 با برد حدود 5 و سقف پرواز 4 کیلومتر است.
[/quote]

از این موشک های فجر عکسی ندارین ؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]خیر، بلکه از همین بالگردهای موجود بهره می بره، مثل بل 212 یا اس اچ 3 و یا حتی شاهد 278 و 285 و حتی شاید میل 171 .[/quote]
البته چند ماه پیش، فرمانده هوانیروز از تبدیل بالگردهای کبری به نمونه های دریایی اشاره کرده بود که شاید از اونا باشه. :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]این چیزی بود که ما دیدیم. Neutral [/quote]

دوست عزیز این چیزیه که نوشتم تحریفی نگاه نکن

[quote]چرا رو علم سرمایه گذاری نمی کنیم [color=red]یا کمه سرمایه گذاری[/color]؟[/quote]

مسلما یکی ا ایناست دیگه
در ضمن این قسمت رو خوب نخوندی دیگه

[quote]توجه فقط در بعد نظامی بحث میکنما
[/quote]

بازم توصیه می کنم یه بار برگردی همه کامنتها رو بخونی

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][color=blue]خوب خدا کمک کنه به تمام مهندسای ایرانی که بتونن بهترشو بسازن

ایشاالله بتونیم یه چیزی تومایه های bismark بسازیم عجب چیزیه لامصب
یه سوال چرا ما حتی از فناوری 75 سال پیش آلمان هم عقب تریم ؟ خیلی جای سوال دار ؟
(معادل)
یکی بیاد ما رو روشن کنه لطفا[/color]
[/quote]

با سلام -

دوست خوبم چیزی گه به ذهن من میرسه اینه که آلمان در زمان جنگ جهانی دوم در مقایسه با ایران امروز مسلما از زیر ساختارهای صنعتی بسیار توسعه یافته تری برخوردار بود- بعلاوه آلمان یک نیروی نظامی مستقل و خود اتکا رو داشته که طرح های توسعه تکنولوژِی نظامی و پیاده سازی اونها سبقه طولانی در این کشور داره ، از طرفی ایران ما 32 ساله که به استقلال نظامی رسیده و هنوز از رخوت خارج نشده بود که درگیر یک جنگ فرسایشی 8 ساله شد و همونطور که میدونین بسیاری از زیر ساختهای صنعتی و بالطبع نظامی خودش رو از دست داد و بعد از جنگ هم سالها وقت و هزینه صرف کرد تا به موقعیت قبل از جنگ برسه و در چنین مرحله ای هزینه برای طرح های نوآورانه و ایجاد پتانسیل نظامی جدید در اولویتهای پایینتر هر ایدئولوژِی نظامی قرار میگیره-

آلمان اصالتا دارای نیروی دریایی کارا بود و اونها سالها خودشون رو برای جنگ مهیا و آب دیده کرده بودند و قوای کشور رو صرف این موارد میکردند.
کما اینکه میدونین هیتلر به شکل افراطی قوا و سرمایه کشور رو صرف جنگ سالاری کرد و این بعدا در زمینه های دیگه خودش رو نشون داد. ما هم از سال 1979 دچار مشکلات بی حد و حسابی بودیم که فائق آمدن بر اونها کار هر کشوری نبود و از طرفی ما یک شرایط بازسازی عادی رو طی نمیکردیم چون در شدیدترین تحریمها بودیم و کسب دانش ساخت سازه های نظامی و بدست آوردن متریال اولیه در موارد مهندسی مواد - متالوژی و طراحی سازه و علومی مثل ایرودینامیک - فیزیک جامدات و سیالات و . . . بسیار وابسته بودیم و این رفع وابستگی به بهای صرف زمانه و بس.

دوست خوبم این بهاییه که ما باید بپردازیم تا به اهداف دلخواهمون برسیم و به امید خدا در آینده ای که همه ما شاهد اون خواهیم بود خواهیم دید که از بسیاری از مدعیان تکنولوژی که در اشاعه علم بخل می ورزند پیشی گرفته و اونها به دنبال مسیر ما میان.

----------------------------------------------
از دوستان خواهش میکنم که به جای ایجاد اصطکاک و جنجال در محیطی دوستانه به تبادل آرا بپردازند.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]جالب می شه فیلمی معرفی کنی که رو پیروزی المانا مانور داده باشه ؟ دوستارم این یکی رو هم ببینم باعث تنوعه
طبق معمول هیچکس حرف منطقی نمی زنه
اولا اگه شما به کلمه معادل دقت می کردی دیگه همچین حرفی نمی زدی
زیر خاکی چیه مگه گفتم از زیر خاک گفتم معادلش در امروز

در ضمن با حرف نسنجیده ممکن خودمون رو زیر سول بریم
اگه کشتی به اون بزرگی خوراک چهار تا رعد هست ناوچه هایی مثل جماران خوراک یکیه
در کل هنر نیست با یه موشک امروزی کشتی 75 سال پیش رو زدن
[/quote]

دوست عزیز بیسمارک موقع خودش پیشرفته ترین رزمناو دنیا بوده،اگه بحث معادل سازیه معادل آلمان اون موقع از لحاظ کیفیت(نه کمییت) میشه آمریکا
اگه منظورت اینه که ما میتونیم به صورت کلاسیک با ناوهای آمریکایی با جماران و امثال اون جنگ کنیم،سوالتون خیلی واضحه جوابش ! نه نمیتونیم!
در ضمن شما از یک طرف این حرفو زدی :mrgreen:
[quote][color=red]یه سوال چرا ما حتی از فناوری 75 سال پیش آلمان هم عقب تریم ؟ خیلی جای سوال دار ؟[/color][/quote]
من هم خواستم بگم که نه از 75 سال پیش عقب نیستیم!
اون بیسمارک هم میتونیم بسازیم خیالت راحت اما فقط اون موقع بهمون میخندن...
بله بیسمارک با 4 تا رعد غرق میشه،جماران هم با یه دونه

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دستت دردنكنه يك يادوري بود تا از خاطرات زمان افتتاحش در سايت ميليتاري

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.