mvb_mehrdad

مقايسه قدرت نظامي ايران و عربستان

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

ahvaz wolf عزیز
بودجه ایران هیچ وقت بین 150 تا 200 میلیارد دلار نبوده چند سال پیش تولید ناخالص ملی ایران دویست و چند میلیارد دلار بوده شاید شما این دو تا رو با هم قاطی کردی ما اگه بودجمون سالی 200 میلیارد دلار بود که اوضاع کشور بهتر از الان میشد. بعدشم چون دوستمون رقم 539 هزار میلیارد تومن رو در منابعش گفته بود من گفتم این رقم به ریال است نه به تومن یعنی معادل چیزی حدوداً برابر 53.9 میلیارد دلارنه 539 میلیارد دلار .
دوستان به جان خودم برا من سودی نداره که بخوام رقم رو به شما اشتباه بگم من فقط اینو میگم تا اگر شما محاسبه اقتصادی انجام میدین تو محاسباتتون اشتباه نکنین همین .

من از خبر گذاری ها تعجب میکنم که تو همچین مسئله ساده ایی اشتباه کردن اون وقت حاضر نیستن درستش کنن یا شایدم اصلاً به خبرهایی که منتشر میکنن توجه نمیکنن یا شاید هم اینقدر برای مردم ارزش قایل نیستند که این کار رو بکنند .

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]دوست من اینکه گفتم اعداد اشتباهه اصلاً به خاطر قبول داشتن یا نداشتن منبع نبود که شما رفتی از روزنامه شرق منبع اوردی. میدونم حرفم عجیبه ولی رقم اعلام شده اشتباهه و آدم با کمی فکر کردن به این موضوع میتونه برسه.
ببینید دوست من همون طور که تو پست قبل گفتم تو اخبار دیروز اعلام کرد صادرات غیر نفتی ما امسال به 45 میلیارد دلار می رسه . عددی که در مورد فروش نفت امسال گفتم عددی بود که با توجه به قیمت حال اگر قیمتها همین طور بالا بمونه گفتم حالا اگر شما مقدار فروش نفت در سالهای گذشته رو نگاه کنی می بینی رقم فروش نفت از این پایین تر بوده. منابع درآمد دیگر هم برای ما اینقدر هم نیستند که بخواد از مجموع فروش نفت و صادرات غیر نفتی بالاتر بره ، پس باز هم این رقم اشتباه هست.

دوست من حرف بنده اینه که احتمال بسیار بسیار زیاد این رقم به ریال است یعنی بودجه امسال برابر 53.9 میلیارد دلار است نه 539 میلیارد دلار و این اشتباهیه که خبرگذاریها انجام دادن. ( دوست عزیزم بنده نه خدایی نا کرده با شما دشمنی ندارم و با دولت و کشورم هم همین طور که بخوام رقمها رو عوض کنم حتی اگر شما رقم رو از نظر بد بینانه هم اشتباه میگفتی باز هم میومدم همین کار رو میکردم. از شما خواهش میکنم بدون دید بد و با تفکر و تعقل به این مسیله نگاه کنید )[/quote]

عزیز من بودجه دولتها همیشه از تولید ناخالص داخلی اعلام شده اون کشور در مقطع زمانی ثابت بیشتر هست!!!!! شما که به بقیه دارید یاد میدید ین دوتا فرق داره برید اول فرقشون رو خودتو مطالعه کنید بعد !

اون هم توضیح تو صفحه قبل رو بری اون یکی دوست حالا برای شما .... عیب ندارهه ... برای شما هم میگ چاره چیه!

اینجا یه سری از درامد های دولت رو میگم که مغز شما یکم از 100 میلیارد دلار بزنه بالا اون موقع بقیش درست میشه فکر کنم .....

1- نفت و اجزا اون در ایران :
تولید ایران حدود 4 میلیون بشکه در روزه که از این بین 2 میلیون صادر و بقیه به داخل فروخته میشه (ردیف درامدهای شرکت نفت) با نفت 80 دلار (طبق بودجه) میشه حدود 120 میلیارد دلار

شرکت گاز: تولید سالانه 120 میلیارد متر مکعب گاز و فروختن اون به مشتری داخلی با قیمت میانگین 650 ریال (بعد حذف یارانه ها این میانگینه که بیشتر میشه معمولاً) و البته شرکتهای پترو شیمی و شیمیایی که این یکی محصولاتشون واقعاً گرونه در بازار داخلی ..... که فروش داخلی و صادرات خارجی اینها هم به 50 میلیارد میرسه...

میبینی عزیزم همین الانش درامد دولت رفت روی 150میلیارد دلار! فقط هم از شرکت نفت (بی خود نیست ریاست شرکت نفت پست خیلی مهم و سیاسی هست)
در ضمن درامد دولت فقط صادرات نیست....خدمات و بازار داخلی خصوصاً با توجه به اینکه اکثر شرکتهای واسطه دولتی هستند . تمام اینها در بودجه یه ردیف درامد دارن و یه ردیف هزینه....

نکته آخرم اینکه بودجه دولت انعکاس پولیه که قراره توسط دولت در گردش باشه در کشور.... نه صادرات و واردات!

اقتصاد صادرات واردات نیست....

لطفاً توضیحات صفحه قبل تر منو در باره تفاوت اقتصاد انگلیس و المان ببینید.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
برای اینکه شبهه ای در زمینه ی بودجه باقی نمونه متن کامل بودجه کل کشور در سال 1390 رو اینجا قرار میدم:

از لینک زیر دانلود بفرمایید:

http://s1.picofile.com/file/6383443658/%D9%85%D8%AA%D9%86_%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84_%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87_%D9%88%D8%A7%D8%AD%D8%AF%D9%87_%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%AD%D9%87_%D8%A8%D9%88%D8%AF%D8%AC%D9%87_1390_%DA%A9%D9%84_%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1.docx.html

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوست عزیز من فرق این دوتا را به خوبی درک میکنم و یکی از دلایلی که این رقم رو رد میکنم بیشتر بودن تولید ناخالص ملی از بودجه هستش.!!!!!!!!!!!! تو اون جدولی که شما گذاشتی رقم بودجه پارسال 368 میلیارد دلار نبوده بلکه 36.8 میلیارد دلار بوده این رقم اعلام شده فقط یه اشتباه تایپیه و بس .
مارشال عزیز اصلاً حرف باور کردن یا نکردن نیست
عزیزم اون رقمی که شما در مورد تولید ناخالص داخلی ایران نوشتی درسته و بانک جهانی و یا هر خبر گذاریه داخلی و خارجیه دیگه ایی هم که اینو گفتن درست گفتن.
درآمد دولت ایران و یا هر دولت دیگه ایی در هر نقطه جهان صدر صد خیلی پایین تر از تولید ناخالص ملی اون کشور هست حداقل 50% پایین تر .

دوست عزیزم چرا حرف من رو اینقدر بد برداشت میکنی و بد برخورد میکنی مسخره کردن دیگران کار درستی نیست من که نگفتم اینا دروغ گفتن من گفتم خبر گذاریها در اعلام این رقم به طور نا خواسته اشتباه کردن.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]دوست عزیز من فرق این دوتا را به خوبی درک میکنم و یکی از دلایلی که این رقم رو رد میکنم بیشتر بودن تولید ناخالص ملی از بودجه هستش. تو اون جدولی که شما گذاشتی رقم بودجه پارسال 368 میلیارد دلار نبوده بلکه 36.8 میلیارد دلار بوده این رقم اعلام شده فقط یه اشتباه تایپیه و بس .
مارشال عزیز اصلاً حرف باور کردن یا نکردن نیست
عزیزم اون رقمی که شما در مورد تولید ناخالص داخلی ایران نوشتی درسته و بانک جهانی و یا هر خبر گذاریه داخلی و خارجیه دیگه ایی هم که اینو گفتن درست گفتن.
درآمد دولت ایران و یا هر دولت دیگه ایی در هر نقطه جهان صدر صد خیلی پایین تر از تولید ناخالص ملی اون کشور هست حداقل 50% پایین تر .

دوست عزیزم چرا حرف من رو اینقدر بد برداشت میکنی و بد برخورد میکنی مسخره کردن دیگران کار درستی نیست من که نگفتم اینا دروغ گفتن من گفتم خبر گذاریها در اعلام این رقم به طور نا خواسته اشتباه کردن.[/quote]

اولاً ما چاکر همه هستیم .... وقتی دکتر احمدی نژاد خودشو نوکر ملت میدونه من در برابر مردم کی هستم.

اشتباه خبرگزاری کدومه وقتی متن بودجه رو گذاشتم برای دانلود!

عزیزم... گلم .... قربونت برم دانلود کن بخون کامل متوجه میشه اینهمه پول از کجا میاد و کجا خرج میشه.....
لینکش تو پست قبل من در همین تاپیکه.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوست من چرا ناراحت میشی اون موقع که من این پست رو دادم هنوز اونو دانلود نکرده بودم .
توی اون فایل همون رقمی رو گفته که شما میگی .
من هنوزم میگم این رقم اشتباه تایپیه میدونی چرا اینقدر اصرار دارم رو حرفم ؟ چون سالهاست دارم اوضاع اقتصادی و آمار اقتصادی ایران و جهان رو تا حدودی دنبال میکنم . آخه نمیشه تا پارسال رقما یه جور دیگه باشه امسال یه دفعه این همه تغییر کنه.
تا اونجایی که من خبر دارم پارسال 36.8 میلیارد دلار بوده حالا نمیشه که امسال یه دفعه بشه 530 میلیارد دلار.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]دوست من چرا ناراحت میشی اون موقع که من این پست رو دادم هنوز اونو دانلود نکرده بودم .
توی اون فایل همون رقمی رو گفته که شما میگی .
من هنوزم میگم این رقم اشتباه تایپیه میدونی چرا اینقدر اصرار دارم رو حرفم ؟ چون سالهاست دارم اوضاع اقتصادی و آمار اقتصادی ایران و جهان رو تا حدودی دنبال میکنم . آخه نمیشه تا پارسال رقما یه جور دیگه باشه امسال یه دفعه این همه تغییر کنه.
تا اونجایی که من خبر دارم پارسال 36.8 میلیارد دلار بوده حالا نمیشه که امسال یه دفعه بشه 530 میلیارد دلار.[/quote]

ناراحت نیستم خواستم فروتنی به خرج بدم.

ببین میشه حدس اشتباه شما کجاست بودجه پارسال هم 360 میلیارد دلار بوده نه 36! این از متن بودجه پارساله(89):

............. بودجه سال 1389 کل کشور از حیث منابع بالغ بر[color=red] سه میلیون و ششصد و هشتاد و پنج هزار و پنجاه و هشت میلیارد و ششصد و هفتاد و نه میلیون ریال [/color]و از حیث مصارف بالغ بر سه میلیون و ششصد و هشتاد و پنج هزار و هشت میلیارد و ششصد و هفتاد و نه میلیون ریال به شرح زیر است.........

این اشتباه چاپی خبرگزاری نیست چون شخص رییس جمهور وظیفه داره موقعه تحویل به مجلس رقم رو قرائت کنه....

متن کامل بودجه 1389:
http://www.hamshahrionline.ir/news-100421.aspx

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به نظر من ایران نباید گول حرف های عربا رو بخوره و وارد درگیری با اونا بشه تا باعث سوء استفاده غربی ها از این مسئله بشه.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]به نظر من ایران نباید گول حرف های عربا رو بخوره و وارد درگیری با اونا بشه تا باعث سوء استفاده غربی ها از این مسئله بشه.[/quote]
به نظر من ايران بايد وارد بشه تا قدرتشو نشون بده به اين عربا و دشمنان ايران.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]به نظر من ایران نباید گول حرف های عربا رو بخوره و وارد درگیری با اونا بشه تا باعث سوء استفاده غربی ها از این مسئله بشه.[/quote]
به نظر من ايران بايد وارد بشه تا قدرتشو نشون بده به اين عربا و دشمنان ايران.[/quote]

احساساتی نشو عزیزم

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان محترم این تاپیک برای مقایسه قدرت ایران و عرب استان!! است. اینجا رو کردید کمیسیون تلفیق بودجه.
بودجه همون رقمی که کاربر marshal1987 گفته شده بسته شده. حالا چقدرش محقق بشه الله اعلم
چرا دیگه افسانه سرایی میکنید. 100 تا منبع معتبر و نا معتبر بودجه سال 1390 را منتشر کردند.
حالا باز بیاد بگید تولید ناخالص نن جونه فلانی برابر رادیکال مجذور ه فاکتوریل ه نن جونه فلان هست.
ببخشید اگر پست من هم نا مرتبط با تاپیک بود.
دوستان لطفا به بحث پیرامون بپردازید :evil:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ما كه خودمون براي جنگ با آمريكا آماده كرديم عربستان عددي نيست اين فقط يه جنگ روانيه كه سودشو امريكا و اسراييل مي برند

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.