EBRAHIM

موشک ضد کشتی اس.اس.ان-22 سان برن ( SS-N-22 Sunburn)

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

موشك P-270 موسكيت(روسي,П-270 «Москит»:انگليسي:D Mosquito يك موشك روسي مافوق صوت است كه از موتوري رم جت براي پرواز استفاده ميكند.كد طراحي اين موشك 3M80 است و ناتو اين موشك را SS-N-22 Sunburn نامگذاري كرده است.سيستم اين موشك توسط كمپاني معروف روسي Raduga Design Bureau در طول دهه 70 ميلادي طراحي شد كه دنباله طرح موشك SS-N-9 "Siren"بود.نسخه اصلي موسكيت براي پرتاب از كشتي طراحي شده بود اما در نمونه هاي بعدي توانايي پرتاب از پرتابگرهاي ساحلي و زيرآبي(زير دريايي) و هوايي(جنگنده هاي سوخو-33 و نسخه دريا پايه سوخو27)را بود.اين موشك توانايي حمل سر جنگي متعارف و هسته اي را داراست.

هنوز نوع و طبقه بندي اين موشك ناشناخته باقي مانده و گزارش هاي زيادي در مورد ان موجود است.اين موشك كه حالا با نامگذاري ناتو به نام SS-N-22 Sunburn شناخته ميشود.اين موشك توسط نيروهاي ناتو اناليز شده و ناتو از ان به عنوان موشكي ترسناك با پتانسيلي قوي و سرعت بسيار زياد كه توانايي نابود كردن نيروهاي دريايي كشورهاي عضو را دارست نام برده است.موسكيت توانايي در خطر قرار دادن نيروهاي ناتو در دريايي بالتيك, درياي سياه و اقيانوس ارام را داراست(شامل كره شمالي و ژاپن).با توجه به اينكه ايران نيز از دارندگان اين موشك است موسكيت توانايي در خطر انداختن كل ناوگان امريكا و كشورهاي خارجي مستقر در خليج فارس و درياي عمان را داراست.
موشك موسكيت سري 3M80 داراي طولي برابر با 9.39 متر و قطري برابر با 0.76 است طول بالهاي اين موشك برابر با 2.10 متر و وزن پرتاب ان برابر يا 3.950 كيلوگرم است.موسكيت از سيستم ناوبري خودكار همراه با فرماندهي خودكار مسير به روز شده و راداري فعال استفاده ميكند. 3M80 از موتوري رم جت كه با سوخت جامد كار ميكند براي پرواز استفاده ميكند كه به ان سرعتي برابر با 2.5 ماخ ميبخشد,موسكيت توانايي حمل كلاهكي 300 كيلويي يا 200 كيلوتني را تا مسافت 90 كيلومتري داراست.

موسكيت در سال 1980 عملياتي شده و در ختيار نيروي دريايي شوروي قرار گرفت.در سال 1992 روسيه شروع به طراحي نسخه اي جديد از 3M80 نمود كه 3M82 نام گذاري شد. 3M82 وزن پرتابي برابر با 4.500 كيلوگرم را داراست كه توانايي حمل كلاهكي 320 كيلوگرمي را به فاصله 160 كيلومتري داراست. 3M82 در سال 1993 وارد خدمت شد.روسيه نوع هواپايه اين موشك را طراحي و با نام Kh-41 وارد خدمت ساخت.نوع زمين پايه با كد 3M80E شناخته ميشود.طبق گزارش هايي در سال 1995 برد اين موشك از 160 كيلومتر به 200 كيلومتر رسيد كه از تانكر سوخت اضافي بهر ميبرد.
طبق گزارش هاي رسيده در سال 2001 چين و روسيه طرحي مشترك براي بهبود دادن SS-N-22 Sunburn را آغاز كرده اند.نام اين موشك جديد 3M80MBE بود كه توانايي رسيدن به برد 200 كيلومتر را دارد.
=============================================================
مشخصات:

عملكرد: موشك كروز ضد كشتي هوا/دريا/زمين
سازنده: Raduga Design Bureau
طول:9.39 متر
قطر: 0.76 متر
طول بال: 2.10 متر
برد: 3M80: 90 كيلومتر : 3M82160 كيلومتر 3M80MBE:200 كيلومتر
سرعت: 2.5 ماخ
سيستم هدايت: INS, datalink, active and passive radar
كلاهك: 200 كيلوتني هسته اي,320 كيلوگرمي متعارف
زمان ساخت: 1980
دارندگان: روسيه,چين,اوكراين,ايران
=======================================================
تصویر
=======================
منبع

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تصویر


موشك جهت شكست دادن سيستم راداری دفاعی آمريكا طراحی شده است . يك ناو آمريكايی در حالت دفاعی به هر صورت در جريان شناسايی موشك SUNBURN كه به طرف آنها در حركت است تنها زمان كافی برای محاسبه و پيدا كردن راه حل شليك را دارد نه وقت كافی برای منهدم كردن موشك SUNBURN را. به همين خاطر از نوعی اسلحه جديد كه می‌تواند 3000 گلوله اورانيوم را در يك دقيقه شليك كند ولی اين سلاح بايد هماهنگی دقيقی را برای نابودی موشك به موقع انجام دهد كه بسيار مشكل است .
تركيب سرعت مافوق صوت و اندازه بمب آن انرژی تخريبی زيادی را هنگام برخورد با كشتی ايجاد می‌كند . يكعدد از اين موشك‌ها می‌تواند يك كشتی جنگی را غرق كند. تنها راه ناوهای آمريكايی برای دفاع از خودشان در مقابل سلاحهای مهيبی چون SUNBURN اين است كه قبل از رسيدن جنگنده پرتاب كننده بمب به محدوده پرتاب موشك آن را نابود كنند. SUNBURN می‌تواند يك بمب اتمی 200 كيلو تنی يا يك كلاهك 750 پوندی را در حدود 100 مايل حمل كند. بيش از دو برابر ميزانی كه EXOCET می‌تواند. SUNBURN می‌تواند سرعتی دو برابر سرعت صوت داشته و با قابليت تنظيم مسير پروازی كه می‌تواند از كنار موانع عبور كند تا خود را به استحكامات دشمن برساند. اين موشك قابليت شليك از زير دريايي ساحل و ناوهاي جنگي را بر خوردار است.مدل هوايي ان نيز قابليت شليك از جنگنده su-27k يا su-33 رادارا ميباشد كه نام ديگر ان Kh-4 مي باشد.
مطابق گزارش وزير دفاع ايران "علی شمخانی” در سال 2001 هنگام بازديد از مسكو در خواست پرتاب آزمايشی آن را كرد كه روسها هم با روی باز ترتيب آن را داده و علی شمخانی كه مجذوب آن شده بود سفارش تعداد نا محدود از اين موشك را به روسها داد.
از تعداد موشك هاي ايران اطلاعاتي در دست نيست.
مشخصات:
طول: 9 متر
وزن:450كيلوگرم
وزن كلاهك:320 كيلوگرم
سرعت: 3 ماخ
برد نهايي: 250 كيلومتر
نوع رادار: فعال


www.moshaki-nezami.blogfa.com

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

داشتم يه مطلب در مورده موشک سانبرن مطالعه می کردم که نويسنده ان مطلب به قدرت زياد اين موشک
اشاره کرده بود و حتی گفته بود که به هيچ عنوان نميشه موشک را منحرف کرد و اين موشک قدرت
زيادی دارد.با توجه به اينکه آقای علی شمخانی در زمان خاتمی اين موشک را سفارش داده .
به نظر شما الان اين موشک يه خطره جدی حساب می شه واسه امريکا يا نه و ديگر اينکه آيا اين موشک
از موشک حوت و نور بهتر هست يا نه؟؟


مطابق گزارش وزیر دفاع ایران "علی شمخانی” در سال 2001 هنگام بازدید از مسکو در خواست پرتاب آزمایشی آن را کرد که روسها هم با روی باز ترتیب آن را داده و علی شمخانی که مجذوب آن شده بود سفارش تعداد نا محدود از این موشک را به روسها داد.
از تعداد موشک های ایران اطلاعاتی در دست نیست.
مشخصات:
طول: 9 متر
وزن:450کیلوگرم
وزن کلاهک:320 کیلوگرم
سرعت: 3 ماخ
برد نهایی: 250 کیلومتر
نوع رادار: فعال


تصویر

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بله موشک بسیار خطرناکی است و دلیل عدم توانایی مقابله ناوها با آن به چند عامل از جمله سرعت زیاد، ارتفاع پرواز کم، خاصیت پنهانکاری، سر جنگی هسته ای در مدل اصلی، سیستم هدایتی ماورای دید، امکان هدایت با ماهواره و ... مربوط میشود. طبق اخبار رسیده ایران یک سیستم جدید موشکی که از روسیه تحویل گرفته را در نقطه ای نامعلوم از سواحل جنوبی عملیاتی کرده است. هنوز معلوم نیست که این سیستم از چه نوع موشکی استفاده میکند اما برخی منابع خبر از موزکیت، برخی سانبرن و حتی برخی یاخونت دارند.
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مطالعه این مقاله رو به افرادی که فکر میکنن ناوهای امریکایی شکست ناپذیرند توصیه میکنم .در این مقاله قصد دارم به معرفی مخربترین و وحشتناک ترین موشک ضد کشتی عملیاتی حال حاضر جهان بپردازم.موشک کروز ضد کشتی روسی موسکیت 3ام82 با کد ناتوی : اس اس ان 22 سان برن . این موشک با بیشینه سرعت سه برابر صوت ( 1020 متر بر ثانیه!!!) و بیشینه ارتفاع پرواز 20 متر و یک سر جنگی مخرب 300 کیلویی میتواند برای هر کشتی جنگی در حکم یک کابوس واقعی باشد .این موشک در اختیار 4 کشور روسیه اوکراین چین و ایران است. روسیه با این موشک توانایی در خطر انداختن ناوگان ناتو در دریای سیاه و اقیانوس آرام را دارد . چین نیز با مسلح کردن موشکهای سان برن با کلاهک های اتمی و هدف رفتن آنها یه سوی جزیره تایوان کابوس یک جنگ اتمی را آغاز کرده است . ایران نیز با استفاده از این موشک توانایی نابود کردن کلیه شناورهای بیگانه در خلیج فارس و دریای عمان و تنگه هرمز را دارد . برد موشک در حدود 120 کیلومتر است و برنامه های ارتقا برد آن یه 200 کیلومتر در دست اجراست .سرعت این موشک 2 برابر موشک ضد کشتی امریکایی هارپون است . برای درک بهتر سرعت و فدرت وحشتناک این موشک به این توضیحات توجه کنید : زمانی که موشکی مثل اگزوست که سابقه غرق دو کشتی انگلیسی در جنگ فالکند و وارد کردن آسیب وحشتناک به ناو آمریکایی استارک در جنگ خلیج فارس که در طی آن 29 ملوان آمریکایی کشته شدند به طرف هدفی شلیک می شود مدافعان زمانی در حدود 120 تا 150 ثانیه دارند که برای استفاده از اخلال گرهای الکترونیکی و سیستم های آتشبار سنگین ضد موشک کافی به نظر میرسد . با این حال در حمله موشکهای اگزوست عراقی به ناو استارک در خلیج فارس از این سیستم ها هیچ کاری بر نیامد .سرعت موشکهای فرانسوی اگزوست و هارپون آمریکایی چیزی بین 0.95 تا 1 برابر سرعت صوت است . اما زمانی که موشک سان برن شلیک شود مدافعین تنها زمانی در حدود 25 تا 30 ثانیه برای دفاع دارند که به زحمت برای استفاده از ابزار جنگ الکترونیک کافی می باشد چه برسد به سیستم های آتشباری سنگین ضد موشک . موشک سان برن برای مبارزه با سیستم های ضد موشکی از الگوی پرواز سینه مال استفاده میکند و برای مغلوب کردن سیستم های آتشبار سنگین ضد موشک مثل فالانکس آمریکایی در مرحله تقرب نهایی به سمت هدف یک مانور سنگین به سمت بالا انجام میدهد . این موشک ها بر روی ناوشکن های کلاس سورمنی ( 8 فروند ) و شناور های گشتی کلاس تارانتول 3 ( 4فروند ) نصب میشوند .این موشک ها همچنین از توانایی پرتاب شدن از پرتاب گرهای زمینی و از جنگندهای سوخوی 33 که مدل ناوپایه جنگنده سوخوی 27 است برخور دار است . مدل هوا پرتاب این موشک با نام کی اچ 41 شناخته میشود ئ دارای یک بال تاشو است .موشک های هوا پرتاب سان برن در مرحله ی اول پرواز با یک سیستم خلبان خودکارهدایت میشود و در صورت لزوم توسط خلبان تصحیح می شود . این موشک در مر حله نهایی پرواز توسط رادار فعال موشک هدایت مشود. سیستم پیشران موشک های سان برن نیز شک موتور رم جت دو مرحله ای است . کشور سازنده : اتحاد جماهیر شورویسابق / روسیه کمپانی سازنده : دفتر طراحی نظامی رادوگا پیشرانه : یک موتور رم جت دو مرحله ای طول : 9.745 متر دهنه بالها ( در مدل هوا پرتاب ) : 2.10 متر بیشینه سرعت : 3 برابر سرعت صوت برد : 120 کیلو متر بیشینه ارتفاع پرواز : 20 متر بالای سطح دریا سر جنگی : سر جنگی 300 کیلویی شدید الانفجار یا یک سر جنگی اتمی 120 کیلو تنی سیستم هدایت : رادار فعال منبع : جنگ افزار

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اینم url مربوط به برد موشک های کرم ابریشم و سان برن ایران : http://www.stratfor.com/images/middleeast/map/Persian-Gulf.jpg اینم url عکس سان برن : http://www.worldnavy.info/arms/lacm/moskit/moskit_01.jpg

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اینم عکس ssn-22 sunburn در زیر سوخوی33 : http://www.cdi.org/issues/nukef&f/database/ssn22_web.jpg این مربوط به تقرب نهایی سان برن : http://crise-iran.ifrance.com/crise_iran_03_armes_missiles_sunburn_1_traj.jpg

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با رخصت از نويسنده بد نيست منم چند تا موضوع رو اضافه كنم سال ساخت 1980 وزن كل 3950 كيلوگرم سرعت 2 ماخ (طبق منبع: russan nuclear delivery systems هدفيابي:اكتيو رادار يا مادون قرمز تعداد:نامعلوم اما روسيه داراي حدود 300 عدد مجهز به كلاهك هسته اي ميباشد كه قدرتي 200 كيلو تني دارد اين مدل بهينهسازي شده ي ss-n-9 است اين موشك وحشتناك با كلاهك هسته اي خود مي تواند تا شعاع 2 كيلومتري هر شناوري را نابود كند موشك بدون كلاهك هسته اي هم 20تا25 كيلو تني است(تن بر حسب تي ان تي) اين موشك از هليكپترهاي ضد زيردريايي ka-25 & ka-27 هم شليك ميشود نسخه هسته اي ان فقط بر روي كشتيها نصب ميشود

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فرصت اما بعضی ها رو تکراری گفتی بعضی ها هم که خودت میگی نا معلوم بعد میگی 300 تا !!!!!!!!!!!!!!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
http://www.cnw.mk.ua/weapons/airforce/fighter/su27/image/moskit.jpg[flash width=250 height=250]http://[/flash]موشک جهت شکست دادن سیستم راداری دفاعی آمریکا طراحی شده است . یک ناو آمریکایی در حالت دفاعی به هر صورت در جریان شناسایی موشک SUNBURN که به طرف آنها در حرکت است تنها زمان کافی برای محاسبه و پیدا کردن راه حل شلیک را دارد نه وقت کافی برای منهدم کردن موشک SUNBURN را. به همین خاطر از نوعی اسلحه جدید که می‌تواند ۳۰۰۰ گلوله اورانیوم را در یک دقیقه شلیک کند ولی این سلاح باید هماهنگی دقیقی را برای نابودی موشک به موقع انجام دهد که بسیار مشکل است .
ترکیب سرعت مافوق صوت و اندازه بمب آن انرژی تخریبی زیادی را هنگام برخورد با کشتی ایجاد می‌کند . یکعدد از این موشک‌ها می‌تواند یک کشتی جنگی را غرق کند. تنها راه ناوهای آمریکایی برای دفاع از خودشان در مقابل سلاحهای مهیبی چون SUNBURN این است که قبل از رسیدن جنگنده پرتاب کننده بمب به محدوده پرتاب موشک آن را نابود کنند. SUNBURN می‌تواند یک بمب اتمی ۲۰۰ کیلو تنی یا یک کلاهک ۷۵۰ پوندی را در حدود ۱۰۰ مایل حمل کند. بیش از دو برابر میزانی که EXOCET می‌تواند. SUNBURN می‌تواند سرعتی دو برابر سرعت صوت داشته و با قابلیت تنظیم مسیر پروازی که می‌تواند از کنار موانع عبور کند تا خود را به استحکامات دشمن برساند. این موشک قابلیت شلیک از زیر دریایی ساحل و ناوهای جنگی را بر خوردار است.مدل هوایی ان نیز قابلیت شلیک از جنگنده su-27k یا su-33 رادارا میباشد که نام دیگر ان Kh-4 می باشد.
مطابق گزارش وزیر دفاع ایران “علی شمخانی” در سال ۲۰۰۱ هنگام بازدید از مسکو در خواست پرتاب آزمایشی آن را کرد که روسها هم با روی باز ترتیب آن را داده و علی شمخانی که مجذوب آن شده بود سفارش تعداد نا محدود از این موشک را به روسها داد.
از تعداد موشک های ایران اطلاعاتی در دست نیست.

مشخصات:
طول: ۹ متر
وزن:۴۵۰کیلوگرم
وزن کلاهک:۳۲۰ کیلوگرم
سرعت: ۳ ماخ
برد نهایی: ۲۵۰ کیلومتر
نوع رادار: فعال

منبع

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

یکی دیگه از سلاحهای استراتژیک مون هم رونمایی اجباری شد . . .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

یکی دیگه از سلاحهای استراتژیک مون هم رونمایی اجباری شد . . .

احتمالا قبلش توی بازجویی از جناب رئیس شورای امنیت ملی برای طرف خارجی رونمایی شده بود ...

  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اگر اشتباه نکنم موسکیت قابلیت حمل کلاهک هسته ای داره، الآن با توجه به برجام هسته ای چه اتفاقی برای این موشک خواهد افتاد؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

اگر اشتباه نکنم موسکیت قابلیت حمل کلاهک هسته ای داره، الآن با توجه به برجام هسته ای چه اتفاقی برای این موشک خواهد افتاد؟

 

تا جایی که من از توافق می دونم هیچی ...

 

چون اون طرح الزام آور لغو میشه و طرح جایگزینم کاری به این مسائل نداره ...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.