RedArmy

تحلیل و پیگیری تحولات ایالات متحده

انتخابات ریاست جمهوری 2024 ایالات متحده   

42 votes

این نظرسنجی برای رای جدید بسته است
  1. 1. کدام یک از دو نامزد ذیل پیروز نهایی انتخابات ریاست جمهوری 2024 ایالات متحده خواهد بود ؟!

    • دانالد ترامپ ( جمهوری خواه )
      16
    • کامالا هریس ( دموکرات )
      26


Recommended Posts

ترامپ امروز حین گفتگوی تلفنی با نتانیاهو سر رو کردن برگ برنده جدیدیش مطلب جدیدی را اعلام کرد (عادی سازی روابط با سودان که مشخصا خیلی هم غیرعادی بود، چون هم اینکه الان اونجا شورای انتقالی نظامی است، بعد اول حاضر نبودند در ازاش سودان را از لیست تروریسم حذف کنند ولی گویا ترامپ برای اینکه به خواستش برسه با فشار این تصمیم برخی در کاخ سفید را وتو کرد، بعد اینکه حرف از پرداخت دو تا سه میلیارد به سودان و پرداخت سیصد میلیون دلار سودان به آمریکا برای قربانیان ترور (ترامپ از این هم به عنوان برگ برنده استافده کرد) شد که معلوم نیست اسپانسریش با کی هست (واقعا معلوم نیست؟! :) )

 

این مکالمه تلفنی که به طور زنده از رسانه ها پخش میشد و برخی جاهاش باز دوباره حتی در نطق نتانیاهو؛ سعی داشتند ضعف عدم توافق با ایران را پوشش بده ( همون جمله معروف ایران اولین نفر به من زنگ میزنه و خسته هستند از مقاومت و سرسختی و .... ) نتانیاهو در اظهار نظر عجیبی گفت من نگفتم با هر توافقی مخالفم و فقط با برجام موافق نبودم و توافقی که رفتار ایران را تغییر بده (در عمل همون 12 شرط پمپئو ) را منظورم بود. ( در حقیقت یک امتیاز به خاطر ترامپ که مثلا توافق با ایران در دسترس هست ) یک نکته جالب داشت:

 

ترامپ از "موج قرمز" ی که در این دو هفته رخ میده گفت که نتیجه انتخابات و پیروزیش را تثبیت میکنه

حالا معمولا در انتخابات آمریکا ازش به عنوان غافلگیری اکتبر یاد میشه و در انتخابات قبلی مثلا افشای ایمیلهای هیلاری و اعلام اف بی آی مبنی بر کنکاش روشون بود

باید دید ترامپ هنوز "آسش" را رو نکرده همچنان؟!

دموکرات ها هم که اینطوری که بوش میاد خودشون تمایل دارند این دوره هم ترامپ انتخاب بشه. حتی گافهای ترامپ را هم به ضرر خودشون رقم زدند!

  • Like 1
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

نظر سنجی انجمن میلیتاری در خصوص انتخابات 2020 ایالات متحده 

 

بازه زمانی 11 الی 13 آبان 1399 

 

928207-915816-biden-trump.jpg

 

 

 jNkNmU5OTEzZ.jpg

 

  • Like 1
  • Upvote 9

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بر 24 مهر 1399 در 11:15 , farhad29 گفت:

کدام آمریکا !!! 
آمریکا والت دیزنی یا آمریکا هنری فورد ؟؟
images?q=tbn:ANd9GcQcjOy5UK3aqxSRFzL72Wtimages?q=tbn:ANd9GcTn09Ou3PKTurC7U1FuTtF

 

 

قطعا هر دو مهم هستند ولی چیزی که شوروی نداشت در عکس زیر نمایانه ؟؟ 

 

با پیروزی در جنگ سرد یانکی ها فهمیدند کنترل ذهن و فروش رویا مهمتر از کنترل خط تولید و فروش آهن هست. به همین دلیل بود که کارگرها  بیکار و بازیگران پولدار شدند.
مشکل ۲۰۲۰ این است که سیستم پیروز جنگ سرد توان کنترل ذهن ها و فروش رویاها را از دست داده و شاید هم مردم تکامل پیدا کرده اند و گول فیک نیوزها و هالیوود را نمیخورند. 
ترامپ باخت را نخواهد پذیرفت و احتمالا با اعلام پیروزی و دعواهای انتخاباتی متعدد در دادگاه های ایالات مختلف امریکا کار را به ماه ژانویه  خواهد کشاند تا به صورت قاونی و متقلبانه دوباره رییس جمهور شود و یا بخشی از قدرت بدست اورد.  البته ناگفته نماند طرف مقابل هم از این ترفند اگاه و طرح های خاص خود را برای مقابله و حمله دارد.

 c86ea9649e27179a30fe1e32bff10d66.jpg

 

 

ویرایش شده در توسط farhad29
  • Like 1
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
10 hours قبل , MR9 گفت:

نظر سنجی انجمن میلیتاری در خصوص انتخابات 2020 ایالات متحده 

 

انشالله و گوش شیطون کر ترامپ برنده میشه ! تا ببینم این مسئولین دقیقا میخوان چه کنن ! یا رومی روم  یا زنگی زنگ ! پدرمون درومد دیگه 

  • Like 3
  • Upvote 3
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بر 1 آبان 1399 در 17:39 , alala گفت:

 

همه این ها مشخص هست. چیزی که مشخص نیست اصرار برخی و طیفی در ایران که حتی مسئولان و مقامات هم در بینشون هست وعده دادن به مردم برای انتخابات امریکا و پیروزی بایدن و گره زدن افکار عمومی به پیروزی بایدن هست. اظهار نظر صریح و خطرناکی (از لحاظ جنگ روانی ضد خودمون) توسط رییس شورای شهر که احتمالا بایدن پیروزه مردم چند روز دیگه تحمل کنند تا مشکلات رع بشه (نقل به مضمون) یا تبلیغ مدام نظرسنجی هایی که پیروزی بایدن را نشون میده.

 

به نظر اینطوری بازی دو سر بردی را شروع کردند، هم در صورت پیروزی و هم شکست بایدن اتفاق مدنظرشون رخ میده ( با پیروزی بایدن چون مثل بعد برجام تغییر محسوسی دیده نمیشه فشار افکار عمومی باعث میشه شروط بایدن فشار اورده بشه که پذیرفته بشه - با شکست بایدن و آزاد شدن زنجیر این توقعات ایجاد شده توسط خودشون؛ وادار بشه شروط ترامپ توسط کشور پذیرفته بشه) - البته مقالات متعدد در روزنامه ها موید این نگاه هم هست متاسفانه. ( یعنی تنها راه حل پذیرفتن شروط ترامپ و آمریکا در کل و نه هیچ اقدام یا عمل جایزگین و نه هیچگونه احتمال یا پیش بینی از آینده - فقط و فقط پذیرفتن شروط یک توافق جدید توسط ایران تبلیغ میشه)

فاقد هرنوع برنامه ريزي و استراتژي و طرفدار تسليم محض ! :angry:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

انتخاب ترامپ یا بایدن دردی از ما دوا نخواهد کرد چون بی خاصیت ترین مسئولین سده‌های اخیر در ایران منصوب اند. مسئولینی بی‌کفایت و در عین حال پررو، که دست روی دست گذاشته تا مردم آمریکا سرنوشت ما را تعیین کنند.

  • Like 3
  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
9 hours قبل , arminheidari گفت:

در پاسخ به این سوال که چرا ترامپ گزینه بهتری از بایدن هست علت رو در داخلی ها جستجو می کنم 

البته همه این ها سبب نمی شود که یادمون بره ترامپ قاتل شهید سلیمانی هست و انتقام ما هنوز پا بر جاست

ولی خلاصه تحریم ها علارغم مشکلات زیادی که برای مردم ایجاد کرده است باعث شده که میزان خام فروشی کم شده و فکر برای اصلاح اقتصادی حداقل در بخش خصوصی و نیمه خصوصی بیشتر شود 

 

امدن بایدن یعنی شروع یک بازی که 8 سال پیش دیدیم یعنی مذاکره و کار نکردن به امید آمدن دیگری برای برداشتن بار ما 

 

 

به شرح بیشتر 

متاسفانه بسیاری از مسئولان ما عادت به پول مفت نفت دارند و اعتقادی به زحمت ، برنامه ریزی و انضباط مالی ندارند و بدون پول حرف چندانی برای گفتن ندارن

در قبل از تحریم ها بنزین و گندم سال ها بود که میخواست خودکفا شود و خام فروشی نکنیم ولی این محقق نشد تا تحریم های اوباما که فشار مسئولان رو مجبور کرد که به فکر پالایشگاه و پتروشیمی های جدید بیفتند، این روند تغییر کشور از خام فروشی به محصول ارزش افزوده تا زمان برجام کند ادامه داشت

بعد از برجام به ناگاه روند کندتر شد و صحبتهایی از مسئولان شنیده شد که گویی در سوئیس زندگی می کنند 

توقف توسعه پتروشیمی ها و ادامه خام فروشی نفت رو می تونید مشاهده کنید 

 

با شروع تحریم های ترامپ و افزایش ارز فروش تولیدات داخلی بهتر شد بصورت مشخص قطعه سازی و تولیدات پوشاک و خوراکی 

همچنین شرکتهای دولتی که دیگر بودجه بالایی ندارند مجبور شدند با تولید کننده و سازنده داخلی از دری غیر از نگاه از بالا و تکبر وارد شوند 

برجام یک فرصت بود که اوضاع رو اصلاح کنن ولی نشون دادن نگاه هایی مسئولان دارند که منطبق با واقعیت نیست و اصلاحات اساسی رو به اینده مدام موکول می کنند

چرا؟ چون مسئولان نمی توانستند با پول فروش نفت کالا بخرند و بازار رو خراب کنند و تولید کننده رو به برشکستگی برسونن

در حقیقت ما محتاج یک انضباط مالی سخت گیرانه در کشور هستیم و این انضباط با پول خام فروشی بدست نمی آید

 

 

واقعا اگر کمی عمیق بشیم متوجه خواهیم شد چرا اسم تحریم های دموکرات ها "تحریم هوشمندانه" بود در مقابل "تحریم فشار حداکثری ترامپ" که میشه یک "تحریم فله ای" حتی حسابش کرد. و چرا تحریم از نوع اول حتما خطرناک تر بوده نسبت به تحریم نوع دوم با وجود اینکه در ظاهر تحریم ترامپ سخت تر و وسیع تر هست.

 

دموکراتها در تحریمهاشون اولا همیشه یک راه گریز باقی میزاشتند که سبب میشد کشور  به آستانه پی بردن به عمق فاجعه هیچوقت نرسه* و ثانیا طوری بوده که همیشه یک قدم نهایی را حفظ کنند که ایران با ترس از اون قدم مذاکره را تنها راه نجات از این تهدید قلمداد کنه. دو عنصری که ترامپ برای یک پیروزی برق آسا (تحلیل این بود که طبق گفته خودشون سه ماه شوک ناشی از بستن همه روزنه ها کار را تموم میکنه و نیازی به روند حساب شده تحریمهای دموکرات ها نیست.)

 

الان تقریبا تمام ضعفهای اقتصاد دیگه حتی برای یک بچه دبستانی روشن شده. تحریمها چنان نوری تاباند که همه چیز برملا شد. ولی تاسف بار اینجاست همچنان در دو وجه ( یکی دمیدن به رویای مذاکره و بازگشت پول مفت نفت و بازگشت به شرایط قبل واردات عظیم از چیبس و پفک گرفته تا ماشین و مبل و قطعه و ... و دیگری ناکام گذاشتن اصلاحات در بازی قدرت و مسائل سیاست زده ) سخت در مقابل بهبود و تسکین این زخمها مقاومت میشه. برخی بازی ها با اقلام ضروری ملت از پوشک و روغن گرفته تا گوشت و مرغ طبیعی نیست.

 

البته به عنوان اولین راهکار به نظرم زخمی هست که هنوز بیشترین چرک را داره و همه هم دیدنش بعد تحریمها ولی درمان نمیشه: حذف رانت ارزی. الان اتفاقا بزرگترین ابزاری که هم برای بازیهای سیاسی وهم فشار داخلی و خارجی به مردم استفاده میشه همین رانته. هم فساد را گسترش داده و افکار عمویمی را هر روز با یک اختلاسگر هدف قرار داده و هم زمینه ایجاد بستن و باز کردن معیشت مردم و دزدی و قاچاق و ...

به عنوان اولین راهکار برای خلاص شدن از زیر این بازیهای معیشتی هم مجلس وهم دولت باید با شجاعت به سمت حذف رانت ارز 10 میلیارد باقی مانده ارز ترجیحی برند و مبلغ را به جاش در حساب خانوارها شارژ کنند. مطمئن باشید اگر چنین بشه دیگه هیچوقت کمبود های مقطعی اقلام ضروری رخ نمیده. شاید گران بشه ( که خب مبلغ شارژ شده به تناسب افزایش قیمت دلار هم زیاد خواهد شد) ولی نایاب نیمشه. مثال ملموسش گوشت قرمز که باعث از دست دادن چند خلبان زبده نیروی هوایی و یک بویینگ کارگو هم شد به خاطر صفهای گوشت ارز ترجیحی. ولی وقتی واردات منوط شد به ارز نیمایی، یکهو تولیدات داخل جوابگوی نیاز کشور شد (هرچند مصرف و اصراف هم کم شد به خاطر قدرت خرید) و نیاز واردات تقریبا قطع شد و صفها هم جمع شدند.

 

 

*(اینکه شیر و گوشت و مرغ و تخم مرغ و لاستیک و ماشین و نهاده و گندم و برنج و چای و پوشاک همه و همه به واردات وابسته بودند ولی مدیران دغلکار در تمام سالها دروغ خودکفایی لازم نیست یا خودکفا هستیم را به خورد ملت دادند و در تمام این سالها در برابر طرح های خودکفایی به بهانه های گوناگون از جمله "رسم دنیا این نیست" - "به صرفه نیست" " کجای جهان چنینه" و یا "نمیتونیم" "نمیشه" "عقلانی نیست" مقاومت کردند و پالایشگاه سازی و خودکفایی در محصولات کشاورزی را همیشه سرکوب کردند. ( الان ببینید چند تا از بحران های کشور محصول همین عدم خودکفایی کشاورزی فقط و فقط در دانه های روغنی است: اگر در دانه روغن خودکفا باشی، روغن خام صنایع صنعتی و خرد تامین میشه، از کنجالش برای خوراک دام و طیور استفاده میشه و با همین یک قلم شما در گوشت و شیر و لبنیات و کره و تخم مرغ و مرغ و دام و بسیاری از امور خودکفا خواهی بود که اتفاقا استراتژیک هم هستند )

 

برای اینکه قضاوت صحیح باشه و بفهمیم چقدر دولتها دخیل بودند که مقاومت ها مثلا در حوزه پتروپالایشگاه ها و پتروشیمی ها و پالایشگاه ها از چه حوزه ای بوده و مقاومت در خودکفایی کشاورزی هم و اتفاقا سه طرح عظیم کشاورزی کشور حاصل یا دستور مستقیم یا سفرهای مثلا رهبری بوده تازه تماما اون هم: طرح گرمسیری ( مهار آبهای سرگردان غرب کشور که از تمام استان های پربارش کشور این ابها خارج میشدند و وارد اقلیم کردستان میشدند و اتفاقا بعد اجرای این طرح توسط قرارگاه خاتم اقلیم چند بار پاش را از گلیمش فراتر هم برد ) - طرح عظیم آبرسانی و اصلاح روشهای ابیاری دشت خوزستان و طرح ابرسانی و اصلاح ابیاری دشت سیستان. که البته در اجرا باز سالها با کارشکنی و سنگ اندازی و حتی اجرای مخرب همین طرح ها هم ناکام مونده بخشیشون که اگر به ثمر میرسید با همون افزایش تولید در واحد سطح خیلی از نیارهای کشور رفع میشد.

ویرایش شده در توسط alala
  • Upvote 10

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

این پیشبینی فعلا به واقعیت نزدیکه!

باید دید 300 رای الکترال آیا ترامپ کسب میکند یا خیر.

 

normal_El8EhPVWoAABrlI.jpg

 

نتیجه فعلی تا ساعت 7:30 تاریخ 14 آبان 1399 (به وقت تهران)

normal_7-33_tehran_time-04-11.png

 

 

https://www.nytimes.com/interactive/2020/11/03/us/elections/results-president.html

https://twitter.com/DDUBsItalianGrl/status/1323779071357128704

  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سلام

فارق از اینکه چه کسی رای بیاورد ،درباره ما و به صورت حداقلی آنها به دنبال بیشترین کسب امتیاز هستند  . برای رسیدن به این هدف شرایط و جوانب بسیار مهم می باشد و چه شرایطی بهتر از یک د.و.ل.ت طرفدار مذاکره و ضعیف ! در واقع هر طرف که انتخاب شود در 3 تا 4 ماه آینده ما شاهد افزایش فشارها خواهیم بود . اگر ترامپ رای بیاورد احتمالا در آینده یا توسط خود آمریکا و یا توسط یکی از کشورهای (یا مجموعه) متمایل به آنها در منطقه شاهد تحرکات نظامی افزون تری خواهیم بود.

تا ببینیم خدا چه خواهد :rose:

  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

هرچند رقالت نزدیک هست اما ترامپ ایالات کلیدی تر رو برنده شده و تقریبا کار تمام هست!

و چقدر تلخ دیدن اینکه مردم و مسئولین کشور ما بیشتر از هر جایی منتظر نتایج انتخابات کشور دیگه ای هستن...

بنظر تاریخ باز هم تکرار خواهد شد!

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بر 13 مهر 1399 در 22:46 , farhad29 گفت:

که در این مورد فرید زکریا اظهار نظر جالبی داشته و گفته ترامپ تنها یک روز منتظر خواهد ماند و با توجه به تقلبی دانستن آرای پستی پس از شمارش آرا نقد که در انتخابات ریخته شده اعلام پیروزی خواهد کرد !!!!!!

آیا شورش طرفداران ترامپ و جرزنی ترامپ در پیش است؟ ترامپ بازنده بدی هست.

 

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بر 12 آبان 1399 در 17:26 , arminheidari گفت:

در پاسخ به این سوال که چرا ترامپ گزینه بهتری از بایدن هست علت رو در داخلی ها جستجو می کنم 

البته همه این ها سبب نمی شود که یادمون بره ترامپ قاتل شهید سلیمانی هست و انتقام ما هنوز پا بر جاست

ولی خلاصه تحریم ها علارغم مشکلات زیادی که برای مردم ایجاد کرده است باعث شده که میزان خام فروشی کم شده و فکر برای اصلاح اقتصادی حداقل در بخش خصوصی و نیمه خصوصی بیشتر شود 

 

امدن بایدن یعنی شروع یک بازی که 8 سال پیش دیدیم یعنی مذاکره و کار نکردن به امید آمدن دیگری برای برداشتن بار ما 

 

 

به شرح بیشتر 

متاسفانه بسیاری از مسئولان ما عادت به پول مفت نفت دارند و اعتقادی به زحمت ، برنامه ریزی و انضباط مالی ندارند و بدون پول حرف چندانی برای گفتن ندارن

در قبل از تحریم ها بنزین و گندم سال ها بود که میخواست خودکفا شود و خام فروشی نکنیم ولی این محقق نشد تا تحریم های اوباما که فشار مسئولان رو مجبور کرد که به فکر پالایشگاه و پتروشیمی های جدید بیفتند، این روند تغییر کشور از خام فروشی به محصول ارزش افزوده تا زمان برجام کند ادامه داشت

بعد از برجام به ناگاه روند کندتر شد و صحبتهایی از مسئولان شنیده شد که گویی در سوئیس زندگی می کنند 

توقف توسعه پتروشیمی ها و ادامه خام فروشی نفت رو می تونید مشاهده کنید 

 

با شروع تحریم های ترامپ و افزایش ارز فروش تولیدات داخلی بهتر شد بصورت مشخص قطعه سازی و تولیدات پوشاک و خوراکی 

همچنین شرکتهای دولتی که دیگر بودجه بالایی ندارند مجبور شدند با تولید کننده و سازنده داخلی از دری غیر از نگاه از بالا و تکبر وارد شوند 

برجام یک فرصت بود که اوضاع رو اصلاح کنن ولی نشون دادن نگاه هایی مسئولان دارند که منطبق با واقعیت نیست و اصلاحات اساسی رو به اینده مدام موکول می کنند

چرا؟ چون مسئولان نمی توانستند با پول فروش نفت کالا بخرند و بازار رو خراب کنند و تولید کننده رو به برشکستگی برسونن

در حقیقت ما محتاج یک انضباط مالی سخت گیرانه در کشور هستیم و این انضباط با پول خام فروشی بدست نمی آید

 

مواردی که گفتید درسته البته به شرطی که دولت و نظام واقعا بخوان از این توفیق اجباری برای اصلاح ساختار اقتصادی استفاده لازم را ببرند که تحولات اخیر به خصوص در بورس ظاهرا خلاف این رو نشون میده...

  • Like 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
18 minutes قبل , farhad29 گفت:

آیا شورش طرفداران ترامپ و جرزنی ترامپ در پیش است؟ ترامپ بازنده بدی هست.

 

آقاجان چرا ترامپ باید بازنده بدی باشه ‌وقتی که (با توجه به الکترال های باقی مونده) تقریبا قطعیه که برنده اس؟! :)

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.