RedArmy

تحلیل و پیگیری تحولات ایالات متحده

انتخابات ریاست جمهوری 2024 ایالات متحده   

42 votes

این نظرسنجی برای رای جدید بسته است
  1. 1. کدام یک از دو نامزد ذیل پیروز نهایی انتخابات ریاست جمهوری 2024 ایالات متحده خواهد بود ؟!

    • دانالد ترامپ ( جمهوری خواه )
      16
    • کامالا هریس ( دموکرات )
      26


Recommended Posts

کلیت این پیشنهاد جالب و از نظر اقتصادی به صرفه هست اما سعی کرده تنها به مراکز کلیدی غیر نظامی اشاره داشته باشه تا از بعد نظامی این هدفهای جدید کمترین برداشت خبری حاصل شود!

شاید 12 هدف استراتژیک اصلی در روسیه وجود داشته باشد اما باید این سوال را پرسید که با زدن تنها تعدادی هدف صنعتی و اقتصادی یک کشور نمیتواند وارد جنگ شود؟ آیا روسیه با مواد خام به آمریکا پاسخ خواهد داد؟ در برابر این مراکز غیر نظامی مسلما تعداد بیشتری هدف نظامی نظامی تعریف کردن که در متن خبر ذکر نشده و احتمال تغییر تعریف هدفهای کلیدی نظامی هم میرود تا بیشترین ضربه به نیروی پاسخ دهنده حریف وارد سازند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]در پشت پرده؛[/align]
[align=center][size=18]ردپای یک زن در طراحی جنگ های آمریکا[/size][/align]

[align=center][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/32554_883.jpg[/img][/align]
سرويس بين‌الملل "تابناك"ـ نام "ميسيل فلورناي" را كمتر در رسانه‌هاي آمريكايي مي‌توان ديد؛ اما روساي جمهور آمريكا، وزراي امور خارجه و ژنرال‌هاي اين كشور او را به خوبي مي‌شناسند.

"الشرق الاوسط "در گزارشی از بانوی شماره یک آمریکا در طراحی و اجرای سیاستهای نظامی برون مرزی این کشور چرده برداشت و نوشت: او طراح اصلي چينش نيرو در جنگ‌هاي برون مرزي آمريكاست و نظاميان آمريكا در تمامي رده‌هاي نظامي در عراق و افغانستان، عروسك‌هاي خيمه شب بازي او به شمار مي‌روند.

ميسیل فرزند دو هنرمند سينمايي دهه 60 ميلادي است و در صحنه سياسي، همه چيز را سينمايي مي‌پندارد و هم اكنون نيز برنامه‌هايش را بر اساس «تعيين نقش» در جنگ‌ها طراحي مي‌كند.

«عقل كل» پنتاگون، لقبي است كه رؤساي پنتاگون در سال‌هاي اخير به او داده‌اند و بر اين باورند كه نقشه‌هاي او در جنگ عراق و افغانستان بود كه در مدت كوتاهي رؤساي جمهور توانستند اين دو كشور را اشغال كنند.

طراحي سركوب دزدان دريايي سومالي هم كار اوست و از اينكه توانسته تجربه دريايي موفقي هم داشته باشد، بر خود مي‌بالد.

ميسيل خود مي‌گويد: رمز موفقيت من در طراحی خودكشي سياسي است و البته عمل نكردن به آن؛ اتفاقي كه سياستمداران به آن عمل مي‌كنند، اما من تنها آن را طراحي مي‌كنم و به ديگران ارايه مي‌دهم.

بيل كليينتون و بوش پدر سياست‌هاي خارجي خود را مديون اين زن مي‌دانند و از او به شدت حساب مي‌برند.

وي هيچ‌گاه پيشنهادهايي در سطح وزير خارجه و وزارت دفاع را نپذيرفته و بيشتر مايل است در حاشيه ديدارهاي رسمي مقامات در سفرهاي خارجي حضور داشته باشد و در همان‌جا نقشه خودكشي مقامات را طراحي كند.

گفتنی است، دوستانش هم از او مي‌ترسند و مي‌گويند: او در ميان كتاب‌هايش مي‌خوابد و تا 5 دقيقه كتاب نخواند، خوابش نمي‌برد.

http://www.tabnak.ir/fa/pages/index.php

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اين خبر رو گذاشتم كه نظر دوستان عمق نگر رو بدونم چون واقعا واسه خود من هم سوال هست كه چطور برخي خبرگزاريها همچين اخبار به نظر من مضحكي رو به نقل از مثلا خبرگزاري الشرق الاوسط روي سايت قرار ميدن

سياست آمريكا يعني تا اين حد خوار و خفيف هست كه مثلا همه جنگهاي اخير طرح اين خانم بوده باشه؟

به نظر دوستان پشت پرده سياستهاي آمريكا چه دستاني در جريان هست و آيا ميشه اين سياستها را از جانب شخص دانست؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
الشرق اوسط که معلوم الحاله و گهگداری یه لاف زنی هایی می کنه احتمالا" یارو رئیس شبکه رو دیده و یه مقدار پول گذاشته کف دستش گفته منو معروف کن icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بعععله ممنونم!
احتمالا ایشون خودشون رو نوه لورنس عربستان، اردشیر جی و سپرش شاپور ریپورتر میدونه! چشمک

من کلا در هر کشوری زیاد از این چیزا شنیدم اما همیشه عنصر اغراق سنگین بوده ....
تازه این هیچی نیست! معملوا گروه ها رو هم دست اندر کار میدونند

مثلا صهیونها حاکم جهان هستند یا فلان فرقه شیطان پرست و....

کلا ذهن اسنان توهم توطئه رو دوست داره ولای خوب بعضی مواقع هست خیلی از این یچزا به واقعیت نزدیکه !!! هیمن بیشتر باعث سردرگمی میشه .. مثلا نقشی که لورنس عربستان داشت و.....

شاید واقعی باشه اما نه تا این حد که یه نفر همه کاره باشه! اونم تو امریکا ولی احتمال پیشامد نسخه ضعیفترش هست!

تنکس ارشیا جان (عرشیا؟!)

یا حق

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خوب این فقط یک حقه است !

اگر زمانی در یک جنگ شکست خوردند خیلی سریع میندازن تقصیر این خانم !

به عبارتی یک نفر رو قربانی می کنند تا یک ارتش رو نجات بدن البته در مواقع بحرانی !

بزار یه مثال بزنم :

فکر کنید که من رئیس یک بانک خصوصی هستم و تمام کارمندان بانک دارودسته من هستند !

بین همه مشتریان بانک معروفه که بنده (رئیس بانک) مغز متفکر موسسه هستم و همه سیاست ها رو بنده مدیریت می کنم (در حالی که اینطور نیست ! و تو این بانک بخور بخوره ، هر کی بیشتر تونست !) حالا از شانس گند ما میزنه و گند همه کارا درمیاد ، خوب معلومه که مشتریان بانک مقصر اصلی رو من (رئیس بانک) می دونند و خواستار احقاق حقوقشون هستند ، تو این شرایط من خودم رو میکشم کنار (استعفا می کنم) و یکی از کارمندان باتجربه بانک رو به جای خودم میزارم و به خوبی و خوشی قائله ها می خوابه و مردم خیال می کنند که با رفتن من همه چیز درست شده چون من رو مقصر میدونستند اما ... !

به قول ما ایرانی :

خر ، همون خره ، فقط پالونش عوض شده !!!

این مثال ساده ای بود از چیزی که در غرب به وفور اتفاق میافته ، کل پارلمان انگلیس گند مفت خوری هاشون درمیاد میان واسه خفه کردن اوضاع همه تقصیرها رو میندازن گردن دو سه نفر و اونا رو عزل می کنند و قائله به خوبی و خوشی تموم میشه و جالبه در این طرف (کشور ما) هم کلی براشون دست میزنند و از این دمکراسی خالصانه به وجد میان !
البته اون دو سه نفر هم مفتی مفتی قبول نکردن که قربانی بشن بلکه کلی زیرمیزی و رومیزی گرفتند و دست اخر هم تو یک سازمان دیگه (چه بسا بهتر از این یکی ) مشغول به کار میشن !

در مواقع بحرانی و شکست افکار عمومی همیشه به دنبال مقصر می گردند و اگر یک شخص یا اشخاص حقیقی رو به عنوان مقصر اصلی پیدا نکنند کل سیستم رو زیر سوال می برند !!! پس برای حفظ بقای سیستم مجبور به قربانی کردن شخص یا اشخاصی خواهند بود.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام خدمت دوستان تصميمات بزرگ رياست جمهور ها آمريكا مبتني بر اطلاعاتي است كه از منابع مختلف چك شده وصحت و درستي آن راستي آزمايي شده و در سازماني كه مستقيما زير نظر رياست جمهور است تحليل و در خاتمه دو يا سه تصميم منطقي ارايه و شخص رياست جمهور گاهي اوقات به تنهايي انتخاب ميكند و گاهي اوقات كه تصميم ممكن حياتي باشه با كابينه و يا ريسان حزب در اين ميان اگر تصميم گيري خيلي مهم و سرنوشت ساز باشه براي جمهوري با يك يا دو مشاور كه همه اطلاعات ويا قسمتي از آب با توجه به سطح امنيتي آنها در اختيار مشاور قرار ميگيرد و در نتيجه تصميم نهاي اتخاذ و اجرا ميگردداين خانم هم ممكن فقط يك مشاور باشه كه حتما هست !

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
از اون خبرها بود! هر بچه دبستانی هم حتی اگر نفهمه باز می دونه که یک نفر در زمان حال هرگز برای یک کشور که چه عرض بشه برای یک مجموعه کوچک چون شرکت و اداره هم نه تنها نمی تونه بلکه قادر نیست و توانش رو نداره که تصمیم گیری کنه شخصا و الزاما نیاز به کارگروه های تخصصی در هر زمینه مورد نظر می باشد. حال اگر مسائل کلان کشوری چون آمریکا رو در نظر بگیریم واضح و مبرهن است که هرگز به یک نفر اجازه داده نمیشه به تنهایی نظرش رو به عمل برسونه بله ممکنه یک نفر پیشنهادی بده به مرحله عمل هم برسه اما بین پیشنهاد و عمل دهها یا شاید صدها کارشناس ریز تا درشت طرح رو بررسی میکنن و بعد تائید و اجماع عمومی تصویب میشه که طرح اجرا بشه و بعد این داستان دیگه معلوم نیست چیزی که اجرا میشه چقدر با طرح خام اولیه تفاوت داره؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
چه داستان جالبی!
نه تنها این خانوم به گفته نویسنده اهل فیلم های سینمایی بوده بلکه نویسنده هم فکر کنم یکی از داستان فیلم هایی که قراره به زودی ساخته بشه و ژانرش علمی تخیلی هست رو لو داده! icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دريابان شمخاني در گفتگو با فارس تشريح كرد:
3 سناريوي احتمالي آمريكا براي استقرار پاتريوت در كشورهاي منطقه

خبرگزاري فارس: رئيس مركز تحقيقات راهبردي دفاعي با تاكيد بر اينكه نبايد هدف اصلي دشمن را با هدف تبليغي او اشتباه بگيريم و تهديد نرم را با جواب سخت پاسخ داد، به تشريح 3 سناريوي احتمالي آمريكا در نصب سامانه‌هاي پاتريوت در منطقه پرداخت.


امير دريابان علي شمخاني رئيس مركز تحقيقات راهبردي دفاعي در بخش دوم گفتگوي تفصيلي خود با خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس، به بررسي تحولات منطقه و قرارداد اس 300 پرداخت.

* امضاي قرارداد اس 300 در دوران مسئوليت من نبود

[b]شمخاني كه در دوران مسئوليت خود به عنوان وزير دفاع، مذاكرات مربوط به خريد اس 300 را انجام داده، در خصوص اين موضوع گفت: اگر در حوزه دفاعي محدود به خريد از يك منبع شويم، طرف مقابل، بسياري از موارد را ديكته مي‌كند. ما مذاكرات اوليه و كليات قرارداد را تنظيم كرديم و بحث زيادي داشتيم اما امضاي قرارداد در زمان ما نبود.
وي در خصوص معني قرارداد اوليه اس 300 گفت: ما در خصوص قيمت آن، مقدار زمان مورد نياز براي توليد سامانه و آموزش‌هاي مورد نياز پرسنل بحث كرديم، حتي در مورد توانمندي‌‌هاي اس 300 نيز تست‌هايي در خاك روسيه شد. [color=red]
وزير دفاع سابق كشورمان در پاسخ به اينكه چرا اين ميزان ارز در خدمت توليدات داخلي پدافند قرار نگرفت، موضوع زمان مورد نياز براي ساخت چنين سامانه‌هايي را تشريح كرد و در عين حال گفت كه البته كار جدي را در پدافند هوايي شروع كرده بوديم.
رئيس مركز تحقيقات راهبردي دفاعي همچنين توصيه كرد كه اكنون زمان كليد زدن توليد پدافند هوايي در برد، تعداد همزمان حساسه‌هاي ره‌گيري و تنوع هاي لازم در كشور است. [/color]
[/b]
* لازمه توليد قدرت ايجاد تنش نيست

از رئيس مركز تحقيقات راهبردي دفاعي درباره وضعيت خاص منطقه پرسيديم كه گفت: من مي گويم كه شرايط آن زمان ما، دوران تنش‌زدايي بود. ديپلماسي دفاعي داشتيم و كشورهاي منطقه احساس تهديد از سوي ايران نداشتند.
وي با اذعان به اينكه برخي كشورهاي منطقه اكنون از ادبيات اقدام فوري عليه ايران حرف مي‌زنند، تاكيد كرد: لازمه توليد قدرت، ايجاد تنش نيست.
دريابان شمخاني با بيان اينكه در دنيا حوادث مهم و متنوع به وقوع مي‌پيوندد اما برخي رسانه‌ها مي‌خواهند ايران همواره در صدر اخبار باشد، گفت: يعني جغرافياي ايران به خاطر حقوق بشر و هسته‌اي مورد توجه دائمي باشد و گزارش‌هاي آژانس بين المللي انرژي اتمي، سفرهاي اخير به منطقه و دروغ‌پردازي‌هاي هسته‌اي در راستاي اين مسئله است.
وزير دفاع سابق كشورمان بر اساس شاخصه‌هاي مختلف نتيجه گرفت كه علامتي مبني بر اقدام نظامي عليه ايران نمي‌بينم.
وي با بيان اينكه غرب روي دو موضوع تحريم ايران و تحريم سخت ايران تمركز كرده‌، گفت: اين دو موضوع از هم متفاوت است و همه اين فريادها را بايد در پيگيري اين دو هدف دنبال كرد.
رئيس مركز تحقيقات راهبردي دفاعي با توصيه خطاب به مسئولان و فرماندهان كشورمان در خصوص نحوه موضع‌گيري در برابر تهديدات دشمن گفت: دشمن به دنبال تحريم است و اگر ما با تفكر نادرست، صحبت از موضع‌گيري نظامي كنيم، دشمن با تهديد ساختن ايران، ما را سخت‌تر تحريم مي‌كند.
وي يادآور شد: نبايد هدف اصلي دشمن را با هدف تبليغي او اشتباه بگيريم و تهديد نرم را با جواب سخت پاسخ داد. خود ما نبايد اجازه شكل‌گيري بستر اقدام نظامي را فراهم كنيم و در عين حال بايد كاري كنيم كه قطعنامه‌ها اميال حداكثري غرب را تامين نكند.

* تنبيه شديد و انهدام متجاوز از اصول دكترين دفاعي ماست

اين مقام عالي‌رتبه نيروهاي مسلح در بخش ديگري از گفتگوي خود با فارس به مسئله نصب سامانه‌هاي پاتريوت در برخي كشورهاي منطقه اشاره كرد و گفت: اين مسئله تنها يك اعلام است و تصميم مربوط به گذشته است. حتي برخي هم نصب شده است و ما هم از قبل مي‌دانستيم.
وي اضافه كرد: اگر مدت‌ها پيش به ادبيات مسئولاني چون مشاور امنيت ملي آمريكا نگاه كنيم، متوجه مي شويم كه نصب پاتريوت و برخي اقدامات مثل بالا بردن ذخاير استراتژيك آمريكا در اسرائيل، در يك راستاست.
شمخاني در عين حال به صهيونيست‌ها هشدار داد كه آغازگر نبودن ايران در هر جنگي به معناي آن نيست كه قصد بر انهدام متجاوز نداريم چراكه تنبيه شديد و انهدام متجاوز از اصول دكترين دفاعي ماست.
وي يك فرض ديگر را هم مطرح كرد و گفت كه شايد نصب پاتريوت‌ها پاسخ به توهم حمله ايران است كه خودشان آن توهم را ايجاد كرده‌اند.
رئيس مركز تحقيقات راهبردي دفاعي احتمال ديگر را احساس آمريكا از وقوع حادثه پيش‌بيني شده يا نشده‌اي دانست و گفت: حادثه پيش بيني شده حمله آمريكا و پيش بيني نشده براي آنها، حمله بي اطلاع اسرائيل به ايران است.
وزير دفاع سابق كشورمان در ادامه نتيجه گيري كرد كه حمله اسرائيل در چارچوب جنگ رواني است تا ديگران را با سناريوي تحريم همراه كند. البته حمله‌اش هم موثر نيست و قادر به كار خاصي نيست و پيامدهايش را هم نمي‌داند. آمريكا هم شرايط آغاز جنگ جديدي را ندارد.
دريابان شمخاني البته حالت سوم را اينگونه تشريح كرد: نئومحافظ كارها در گذشته هم از ايجاد يك چتر حفاظتي در برابر ايران هسته‌اي براي كشورهاي منطقه‌ سخن مي‌گفتند؛ اين مي‌تواند پذيرش ايران هسته‌اي هم تعريف شود.


* حماسه 22 بهمن

شمخاني در خصوص حماسه 22 بهمن 88 نيز به ذكر يك جمله بسنده كرد اما يادآور شد كه اين جمله را چكيده‌اي از اين اتفاق مهم مي داند: " 22 بهمن نماد پيروزي ملت ايران در مصاف عليه اعمال تهديد نرم در يك جنگ نابرابر بود. "

* توصيه به خبرگزاري فارس

رئيس مركز تحقيقات راهبردي دفاعي به خبرگزاري فارس نيز توصيه كرد كه نگذارند موضوعات مهم، از ديد رسانه‌اي آنها مغفول واقع شود.
وي موضوعاتي چون ترور مبحوح، اختلاف چين و آمريكا، كودتاي نيجر، اختلاف آرژانتين و انگليس، سپر دفاع موشكي در اروپا، كسري بودجه شديد در اروپا و آمريكا، جنگ در هلمند، انتخابات عراق، پيامدهاي زلزله هائيتي، رابطه سوريه و آمريكا و سقوط دولت هلند را مورد توجه قرار داده و اجازه ندهند موضوع ايران همواره در صدر رسانه‌ها باشد.
اين مقام عالي‌رتبه كشورمان تاكيد كرد: ترور مبحوح واقعا جاي بررسي و تحليل دارد چراكه اقدام بسيار مهمي است كه تروريسم دولتي با استفاده از گذرنامه ديگر كشورها، اقدامي انجام دهد.
شمخاني افزود: فارس بايد با اين روند مقابله كرده تا ايران از صدرنشيني در اخبار دنيا كنار برود.

انتهاي پيام/

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8812090395

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسيار جالب بود! دستت درد نكنه واريور جان! كشور واقعا به افرادي مانند دريابان شمخاني نياز داره!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
شمخاني افزود: فارس بايد با اين روند مقابله كرده تا ايران از صدرنشيني در اخبار دنيا كنار برود.
[/quote]
این کار مستلزم زوم کردن و مانور دادن بر روی یکسری مسائل اساسی و حیاتی است که خبرگزاری های خودی از این مسئله آزاد هستند. مثلا موضوعاتی مانند انتخابات عراق، بحث مسجد الاقصی، توهین روزنامه سوئدی و ... در 20 روز گذشته در سطح منطقه و جهان رخ داده ولی واکنش رسانه های خودی بسیار ضعیف بوده. حالا اینو با خبرگزاری های خارجی مقایسه کنید که از یک موضوع پیش پا افتاده یک انقلاب رسانه ای راه می اندازن.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام، سلامتی میاره

تیتر تاپیک

[quote]3 سناريوي احتمالي آمريكا براي استقرار پاتريوت در كشورهاي منطقه [/quote]

و موضوع متن

[quote]امير دريابان علي شمخاني رئيس مركز تحقيقات راهبردي دفاعي در بخش دوم گفتگوي تفصيلي خود با خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس، به بررسي تحولات منطقه و قرارداد اس 300 پرداخت. [/quote]

در منبع هم به این شکل تیتر زده شده و ایراد از آقا ابراهیم نیست ولی در کل تیتر به موضوع ربط نداره

البته اشاره به این موضوع شده که صحبت های ایشان دو بخش داره ولی از بخش مرتبط با تیتر خبری نیست و تنها مورد شاید مرتبط این قسمت است

[quote]وي اضافه كرد: اگر مدت‌ها پيش به ادبيات مسئولاني چون مشاور امنيت ملي آمريكا نگاه كنيم، متوجه مي شويم كه نصب پاتريوت و برخي اقدامات مثل بالا بردن ذخاير استراتژيك آمريكا در اسرائيل، در يك راستاست.
شمخاني در عين حال به صهيونيست‌ها هشدار داد كه آغازگر نبودن ايران در هر جنگي به معناي آن نيست كه قصد بر انهدام متجاوز نداريم چراكه تنبيه شديد و انهدام متجاوز از اصول دكترين دفاعي ماست.
وي يك فرض ديگر را هم مطرح كرد و گفت كه شايد نصب [size=18]پاتريوت‌ها [/size]پاسخ به توهم حمله ايران است كه خودشان آن توهم را ايجاد كرده‌اند. [/quote]



************************
************************
[quote]شمخاني افزود: فارس بايد با اين روند مقابله كرده تا ايران از صدرنشيني در اخبار دنيا كنار برود. [/quote]



منظور آقای شمخانی از این حرف میتونه این باشه که ما باید خودمون رو به شیوه ای بهتر به دنیا ، با اخباری درست معرفی کنیم و اجازه ندیم دیگران مارو به دنیا اونم به شکلی نادرست معرفی کنند


به این شکل منم با آقای شمخانی درباره خارج شدن ایران از صدر اخبار موافقم. ولی باید به این مطلب هم توجه داشت که اگه از ایران خبری منتشر نشه پس دیپلماسی عمومی و قدرت چانه زنی ایران در مسائل جهانی از بین میره

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.