امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts


استاد و مدير گرامي جناب Worior با عذر خواهي بابت انحراف تاپيك ، چرا كه مسئله مطرح شده از طرف طاهاي عزيز براي من ابدا قابل قبول نيست !
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


انرژي حاصل ، محصول واكنش هسته اي ايست يا شيميايي ؟
اگر هسته اي يا اتميست بايد در محل ترور رفيق حريري علاوه بر اورانيوم ، تشعشع قابل اهميت هم وجود داشه باشد چيزي كه اثبات كننده ي يك ميني انفجار هسته اي باشد.
اگر انرژي حاصل شيمياييست چرا اورانيوم ضعيف شده نتواند در اين زنجيره شركت كند ؟



دوست عزیز نه بنده متخصص چنین مواردی هستم و نه دسترسی مشخصی به این نوع ترکیبات وجود دارد - اگر از وجود اورانیوم غنی شده آن هم با درصد بسیار بالا در آثار باقی مانده از ترور رفیق حریری شک دارید که به نوعی اخبار منتشر شده رو ساختگی فرض کردید و بحث ما مرتبط با صحت و سقم یک خبر میشه که من بعید میدونم این منظور رو داشته باشید - بهر حال آقای میسان نویسنده مشهوری هستند و مستندات قوی دارند و این موضوع رو دربرنامه تلوزیونی ما اعلام کردند - بهر حال منبع خبر من مشخص است - درآن خبر مشخصا وجود آثار اورانیوم غنی شده بالای نود درصد اشاره شده بود
درباره اینکه چنین ترکیباتی چگونه باعث شدت موج انفجار میشوند و چطور یک مینی بمب هسته ای با چاشنی انفجاری دراین ابعاد ساخته شده و چطور چیزی حدود یکصد گرم از این ترکیب قابلیت انفجاری درحد یک تن داره به نظر میرسه شکل انفجار و آثار به جا مانده شباهت کاملی به یک انفجار هسته ای کوچک نداشته چرا که اجزاء فلزی مثل ساعت آب شده بود اما بدن دراون قسمت سالم مونده بود - اگر ترکیب مورد نظر با اورانیوم ضعیف شده و بنا به نظر شما امکان چنین توانی رو داشت طبیعتا استفاده میشد اما اونچه که قطعی است وجود اورانیوم غنی شده با درصد بالا بوده است
ادعا شده که چنین ترکیبی درآلمان تهیه شده و دراختیار رژیم صهیونیستی قرار گرفته است و مدتی قبل از آن خبری درز کرد که دستیابی آزمایشگاه نظامی درآلمان به ترکیبی بسیار قوی با سرعت موج تا یک میلیون متر برثانیه موجب انهدام دراین آزمایشگاه شد این درحالی است که تی ان تی بطور معمول حدود 7000 متر برثانیه سرعت انفجار داره .
بهرحال بحث بیشتر جنبه تحلیلی علمی خواهد داشت که از سطح اطلاعات خیلی از افراد منجمله بنده بالاتر است اما اگر شما اطلاعات قابل استفاده ای دارید یه تایپیک بزنید تا استفاده کنیم
بحث بیشتر ما دراین باره موجب انحراف بیشتر تایپیک میشه و من از این بابت عذر خواهی میکنم
  • Upvote 2
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اون چیزی که در ترور رفیق حریری بود نوعی مواد منفجره خاص بود که در زمانی کوتاه موج و به خصوص حرارت وحشتناکی تولید کرده بود به شکلی که زمان اون اینقدر کوتاه بود که چیزهایی مثل لباس رو که حرارت رو در زمان بلندی جذب می کنن کمتر سوخته ولی تمام فلزات که تبادل حرارتی بالایی دارن خیلی سریع ذوب شده بودن.
نمونه اش همون ساعت که آب شده بود در حالی که بدن و لباس ها فقط سوخته بودن.

اما اگر اورانیوم استفاده شده بود(البته منکر نیستم استفاده نشده الله اعلم) ولی حداقل آثار بسیار قوی تشعشع به جا می زاشت. این مورد درباره گلوله توپ های آبرامز آمریکایی در عراق هم که خیلی اورانیوم ضعیف شده ای هستن بهراحتی قابل کشف هست تا برسه به درصد بالاتر.

منتهی همون زمان گفته شد مواد منفجره مذبور نوعی جدید هست که در آزمایشگاه های آلمان تولید شده و ساخاری نا شناخته ولی بر اساس علم نانو داره.
  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ویکیپدیا اشاره کرده که Spike NLOS از 1981 در خدمت IDF بوده ولی تا 2011 رونمایی عمومی نشده!

 

با تشکر فراوان به خاطر اطلاع رسانی درباره این ارتقای مهم صورت گرفته . هدایت SAL واقعا مورد نیاز این سلاح بود و کمبودش شدیدا حس میشد . علاوه بر اون ، هدایت لیزری یکی از محبوب ترین انواع روش های هدایتی در میان نیروهای نظامی آمریکایی و مشتریان خارجی تسلیحات آمریکایی هست .

 

نمونه بارزش رو همین الان میتونیم ببینیم . در اوایل ماه سپتامبر سال گذشته و در بحبوحه تصمیم گیری آمریکا برای دخالت نظامی در سوریه و عراق به بهانه مبارزه با داعش ، نیروی دریایی آمریکا در جریان قراردادی به ارزش 55 میلیون دلار ، از کمپانی ریثیان درخواست کرد تا 500 فروند از موشک های مَوِریک در گونه های A/B و F با هدایت تلویزیونی و فروسُرخ موجود و در اختیار این نیرو را دریافت کرده و در کارخانه ریثیان ، واقع در شهر توسکان ایالت آریزونا ، به گونه E2 با هدایت لیزری تبدیل کنند.

 

تکمیل کار بر روی این قرارداد تا ژانویه سال 2017 به طول خواهد کشید.

http://raytheon.mediaroom.com/index.php?s=43&item=2663

 

همچنین ریثیان در سال های گذشته ، تعداد بسیار زیادی از گونه های قدیمی تر موشک های مَوِریک موجود در انبارهای مهمات نیروی دریایی و هوایی رو تحویل گرفته بوده و هدایت اونها رو از نوع الکترواُپتیک CCD و IIR به نوع لیزری SAL تغییر داده .

 

----------

 

اما در مورد تاریخ به خدمت گیری NLOS ، البته شما برادر عزیز استاد و سَروَر هستید ولی بنده هنوز یک منبع معتبر و موثق برای تایید اون سال 1981 پیدا نکردم. این منبع " جوییش اسپِیس نیوز " هم میگه توسعه اسپایک در اون سال ها آغاز شده و نمونه های اولیه اش بعد از مدتی وارد خدمت شدند .

 

http://www.jspacenews.com/spike-missile-look-israels-elite-defender/

 

رسیدن به چنین بُردی با استفاده از موتور راکتی در ابعاد و اندازه اسپایک NLOS در اون سال برای آمریکا هم غیر ممکن بوده . اسرائیل که بخش اعظم فناوری نظامیش رو از طریق انتقال تکنولوژی توسط آمریکا دریافت کرده که دیگه جای خود دارد.

ویرایش شده در توسط naserr
  • Upvote 9

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

اما در مورد تاریخ به خدمت گیری NLOS ، البته شما برادر عزیز استاد و سَروَر هستید ولی بنده هنوز یک منبع معتبر و موثق برای تایید اون سال 1981 پیدا نکردم. این منبع " جوییش اسپِیس نیوز " هم میگه توسعه اسپایک در اون سال ها آغاز شده و نمونه های اولیه اش بعد از مدتی وارد خدمت شدند .

 

http://www.jspacenews.com/spike-missile-look-israels-elite-defender/

 

رسیدن به چنین بُردی با استفاده از موتور راکتی در ابعاد و اندازه اسپایک NLOS در اون سال برای آمریکا هم غیر ممکن بوده . اسرائیل که بخش اعظم فناوری نظامیش رو از طریق انتقال تکنولوژی توسط آمریکا دریافت کرده که دیگه جای خود دارد.

 

شما لطف دارید.

 

عرض کردم که ویکی اشاره کرده. من هم به لینکهای خود ویکی مراجعه کردم و چیزی دستگیرم نشد. حداقل تو متون انگلیسی حرفی از 1981 نبود. فقط یک متن عبری پیدا کردم که عدد 1986 درش هست و ممکنه اشاره به آغاز پروژه باشه. 

spike_.jpg

 

اما خود ویکی دقیقا به سال 1981 به عنوان زمان ورود نسل اول Spike NLOS (با نام تموز) به خدمت ارتش اسرائیل اشاره کرده.

spike.png

 

احتمال داره منظور از تموز، نه خود موشک که سیستم پرتاب اون باشه. الان هم تو ارتش اسرائیل به M113 های حامل Spike NLOS میگن تموز. شاید در 1981 سیستم مشابهی برای پرتاب موشکهای Nimrod وجود داشته. در حال حاضر یک نمونه زمین پایه از Nimrod روی شاسی 4X4 در خدمت ارتش کلمبیا هست. 

 

به هر حال تشخیص شما صحیحه و موشک فعلی اصلا شباهتی به تکنولوژی دهه هشتاد نداره. 

  • Upvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

مقصد جدید برای اسپایک ، اروپای شرقی و مرکزی

تلاش رافائل برای  فروش موشکهای ضدتانک  اسپایک به آلمان و لهستان

1~146.jpg

تل آویو : شرکت سیستم های پیشرفته دفاعی رافائل امیدوار است که با انعقاد قراردادی جدید ، موشکهای ضد زره  اسپایک  راب ه ارتشهای آلمان و لهستان عرضه کند . جدید ترین نمونه از این سامانه ضد زره عبری درجریان برگزاری نمایشگاه دفاعی 2018-MSPO  که هم اینک ( سپتامبر )  در لهستان در حال برگزاری است به نمایش گذاشته شده است که در صورت نصب برروی پیکر بندی های زمینی درحدود 10 کیلومتر (6 مایل) برد خواهد داشت ، اما در صورت بکارگیری برروی بالگردهای رزمی این رقم به 16 کیلومتر افزایش پیدا می کند .

webtiger-arh.jpg

این موشک ضد تانک با وزنی  کمتر از 35 کیلوگرم  (77 پاوند ) ، ویژگی شلیک غیر مستقیم و  زیرسیستم انتقال داده ای که از فرکاس های جدید استفاده می کند را  در اختیار کاربر خواهد گذاشت . همچنین حسگر نصب شده روی این موشک که از نوع مادون قرمز محسوب میشود ، وضوح بالاتری را در مقایسه با سیستم های موجود به نمایش می گذارد که به اعتقاد شرکت سازنده ، درصد انهدام اهداف استتار شده  و یا محیط های پوشیده شده از دود با غلظتهای زیاد را افزایش خواهد داد .

1_anti-tank_missile.jpg

براساس ادعای رافائل ، سرجنگی دوتایی HEAT تقریبا" توانایی نفوذ به درون زره تمامی تانکهای اصلی میدان نبرد شناخته شده را دارد ، در عین اینکه قابلیت نفوذ به درون ساختارهای غیر زرهی بشدت محافظت شده به آن افزون شده است ، در نتیجه مشتری میتواند بنا بر نیاز خود ، موشکهای سفارش داده شده را به کلاهکهای انفجاری و ترکش شونده برای استحکامات یا شناورها نیز مسلح نماید .

W-3_Sokol.jpg

به اعتقاد ناظران نظامی ، رافائل ، موشکهای ضد تانک  اسپایک ER2 را برای مسلح نمودن بالگردهای تهاجمی "تایگر" پیشنهادداده و امیدوار است قرارداد مشابهی را برای تسلیح تایگرهای اسپانیایی نیز بدست آورد .

علاوه براین ، هدف گذاری این شرکت عبری ، بر تجهیز ارتش لهستان به مهمات  Spike ER2  با هدف رفع نیازمندی این کشور به یک جنگ افزار هوا به سطح دقیق جدید که پیکربندی مشابهی با Spike LR داشته باشد نیز قرار دارد . پیشنهاد اصلی رافائل ، مسلح نمودن بالگردهای میل-24 و سوکول هوانیروز ارتش لهستان به موشکهای Spike ER2   است که در گذشته تستهای موفقیت آمیزی را پشت سر گذاشته اند .

تا سپتامبر 2018 ، چیزی درحدود 30000 تیر موشک از خانواده اسپایک به بیش از 30 کشور دنیا بویژه در شرق اروپا  و آمریکای جنوبی صادر شده است و انتظار میرود که ارتش هند نیز برای خرید 4500 تیر  از این موشک ، قراردادی به ارزش 500 میلیون دلار را به امضاء رساند ، در حالی که ارتش استرالیا ، در ابتدای سال جاری میلادی این موشک را بعنوان سلاح اصلی ضد زره خود انتخاب نموده است .

پی نوشت :

 به گستره و شیوه بازاریابی دقت کنید ، واژه کلیدی تطبیق محصولات دفاعی با  " نیاز مشتری یا کاربر "

صرفاً برای میلیتاری / مترجم MR9

 

  • Like 1
  • Upvote 12

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ممنون از اطلاع رسانی دوستان.میخواستم بگم مثل اسپایک بنظر میرسه، از گفتنش منصرف شدم.

دیگه از این بهتر نمیشه. به حول و قوه ی الهی نقاط قدرت دشمن با این منوال و به کارگیری بعنوان ضد زره در رزم زمینی و بکارگیری برای اهداف کوچک دریایی، در کنار آنچه امروز منتشر شد، بعنوان نقطه قوت نیرویهای مسلح ما خواهد بود.

حالا بیشتر کیف کردم. فناوری بروز رژیم کودک کش در آینده نچندان دور در دستان رزمندگان جبهه ی مقاومت و بر علیه خودشان.

  • Like 1
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.