nasirirani

پيگيري اخبار مرتبط با شبکه ملی اطلاعات

Recommended Posts

اقا این ها رو ول کنین .

به جای این که بیان بگن هی اینترنت ملی شد یا نشد , یه فکری به حال سرعت اینترنت بکنن .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=justify][color=darkred]تقی‌‌پور در گفت‌و‌گو با فارس:
[b]شبکه ملی اطلاعات تا قبل از شهریور ‌راه‌اندازی می‌شود[/b][/color]

[color=darkblue]وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات تا قبل از شهریور ماه خبر داد.[/color]
رضا تقی پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس در پاسخ به سئوالی درباره زمان راه اندازی شبکه ملی اطلاعات گفت: زیر ساخت های شبکه ملی اطلاعات تقریبا به طور کامل تکمیل شده است و همه چیز برای آغاز کار آن مهیا است.
وی افزود: امیدواریم تا قبل از شهریور ماه شاهد راه اندازی کامل این شبکه اطلاعاتی در داخل کشور باشیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به سئوال دیگری درباره پرتاب ماهواره های ساخت داخل به فضا گفت: متولی اصلی پرتاب ماهواره به فضا سازمان فضایی کشور است و پرتاب ماهواره تنها دو هفته قبل از پرتاب آن نهایی می شود.
تقی پور تصریح کرد: ما امیدواریم امسال به قول های خود درباره پرتاب ماهواره از جمله ماهواره ای که در آینده نزدیک قرار است، پرتاب شود، عمل کنیم.

[color=olive]91/02/25[/color]
منبع: خبرگزاری فارس
http://farsnews.com/newstext.php?nn=13910225000029[/align]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آقای مهدوی ضمن تشکر از اطلاع رسانی شما. ولی سوال من این هست که چرا سرعت اینترنت خانگی نه تنها تو این سالها افزایش نیافته بلکه تعرفه آن هم بصورت تساعدی رفته بالا و یه مقایسه کوچلو تو اینترنت هست بین سرعت اینترنت تو ایران و تو ترکیه و تعرفه هاش ، یه نگاه کوچلو بهش بندارین!
دوم هم فیلترینگ دیگه از حدش گذشته و به مرحله بحرانیش رسیده و با این حساب به یاد اون سخن اوباما تو سال جدید میافتم که گفت : دولت ایران یک دیوار شیشه ای دور ایران کشیده است ، می افتم. نه اشتباه برداشت نکن!!!! همین هزینه زیاد و سرعت پایین و البته فیلترینگ در ذهن هرکسی یعنی دیوار شیشه ای!

من به شخصه با اینترنت ملی مشکل ندارم ولی با عواملی که برای اینترنت تصمیم میگیرند مشکل دارم.سلیقه ای برخورد کردن با همچین موضوعی که مردم روزانه با اون سر و کار دارند به ضرر اعتماد عمومی و ملی هستش و باعث سرخوردگی مردم از همه چیزهایی که سلیقه ای برخورد باهشون میشه، شده است
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
پرسش و پاسخ پیرامون شبکه ملی اطلاعات در ضميمه كليك جام جم
[color=red][size=15][b]شبکه ملي اطلاعات[/b][/size][/color]
در عصر حاضر، اطلاعات از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و از اين رو دسترسی به اطلاعات دیگر کشورها نیز یکی از مهم‌ترین اهداف کشورهای استعمارگر به‌شمار می‌رود. تعریفی که بسیاری از گذشتگان ما از جنگ داشتند، تفاوت كرده است، چرا که در جنگ‌های امروزی مرزی وجود ندارد که از آن دفاع کنیم، سنگر و خاکریزها جای خود را به رایانه‌ها داده‌اند و سربازان و مدافعان خاک و سرزمینمان نیز لزوما لباس رزم بر تن ندارند. از طرفی دشمن هم در این میدان جنگ از مرزهای خاکی ما عبور نمی‌کند و برای حمله و نفوذ به کشور نیز منتظر نمی‌ماند تا هوا تاریک شود!

در شرايط كنوني جنگ میان کشورها به جنگ در دنیای سایبر تبدیل شده است. در این نوع جنگ، آن چیزی که ‌باید تصرف شود اطلاعات است. برای دسترسی به اطلاعات نیز راه‌ها و روش‌های بسیاری وجود دارد که هر کشوری باید برای حفاظت از اطلاعات خود این راه‌ها را ببندد تا دشمن نتواند براحتی در این جنگ پیروز شود.

همان‌طور که می‌دانید تا چند سال قبل، اطلاعات بسیاری از سازمان‌ها، وزارتخانه‌ها، شرکت‌ها و حتی اشخاص، در مراکز داده مستقر در کشورهای دیگر اعم از آمریکا، کانادا، آلمان و ... ذخیره می‌شد که انجام این کار مشابه آن است که شما هنگام جنگ در سنگر و خاکریز خودتان مخفی شوید، اما دشمن همه این مکان‌ها را با دوربین‌های مداربسته تحت کنترل خود داشته باشد و از حرف‌ها، نقشه‌ها و تاکتیک‌های شما باخبر باشد در چنین شرایطی افزایش امنیت اطلاعات، افزایش سرعت ارتباطات و کاهش هزینه‌ها از جمله مهم‌ترین دلایل برای تعریف یک پروژه ملی به شمار می‌روند که این پروژه عظیم، چیزی نیست جز شبکه ملی اطلاعات که به اشتباه بسیاری از کاربران از آن با عنوان اینترنت ملی یاد می‌کنند.

[color=blue]با توجه به حساسیت این پروژه و بازخوردهای آن در جامعه، گفت‌وگویی داشتیم با دكتر محمدعلی فرقانی، معاون وزیر و رئیس هیأت‌مدیره شركت ارتباطات زیرساخت تا کمی بیشتر با جزییات این پروژه آشنا شوید.[/color]

[b] شبکه ملی اطلاعات و اینترنتی ملی چه تفاوتي با هم دارد؟[/b]
اینترنت ملی، تعبیر درستی نیست. هويت و ویژگی اصلی اینترنت، جهانی بودن آن است. شاید عبارت اینترانت ملی صحیح‌تر باشد. ریشه اصلی و اهداف اصلی هر سه تعبیر اینترنت ملی (جدای از غلط یا درست بودن آن)، اینترانت ملی و شبکه ملی اطلاعات تقریباً یکی است و آن عبارت است از ارائه خدمات فناوری اطلاعات در گستره کشور بدون اتصال غیرضروری این شبکه به شبکه جهانی اینترنت به منظور افزایش سرعت دسترسی، افزایش امنیت اطلاعات و کاهش هزینه‌های کاربران و از سوی دیگر انتقال اطلاعات با اهمیت داخلی میزبانی شده در خارج از کشور، به داخل کشور است.

[b] آیا شبکه ملی اطلاعات، پیش‌زمینه‌ای برای اینترنت ملی است؟[/b]
همان‌طور که پیشتر بیان شد اینترنت ملی، تعبیر درستی نیست. شبکه ملی اطلاعات هویت مستقل با اهداف برشمرده‌ای دارد که شاید بتوان گفت با پیاده‌سازی این مدل در سایر کشورهای اسلامی و اتصال این شبکه به یکدیگر، دورنمای ایجاد اینترنت کشورهای اسلامی قابل ترسیم باشد.

[b] [color=blue] یعنی هر دو شبکه ملی اطلاعات و اینترنت جهانی به موازات یکدیگر برای کاربران فعال خواهد بود؟[/color][/b]
[color=blue] بله، يكي از خدماتي كه در بسته شبكه ملي اطلاعات به كاربران ارائه خواهد شد، اينترنت است.[/color]

[b] از چه زمانی و توسط چه افرادی راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات مطرح شد؟[/b]
با رشد نیازمندی‌های خدمات الکترونیک و ارزش افزوده، این سرویس‌ها به لحاظ صرفه‌جویی در مصرف انرژی، زمان و... جایگاه خاصی در توسعه کشور یافته است. ارائه این خدمات در فضاي اینترنت انجام می‌گیرد که نگرانی‌های مختلف بخصوص در حوزه امنیت و هزینه سرویس اینترنت، متولیان این سرویس‌ها را بر آن داشت تا با ایجاد شبکه‌ای با ویژگی‌های ملی اطلاعات بتوانند ضمن پاسخگویی به نیاز آحاد مردم، نگرانی‌های اینترنت را نیز از بین ببرند.

[b] در حال حاضر کدام سازمان‌ها در اجرای این شبکه سهیم هستند و بخش اعظم اجرای کار به عهده کدام‌یک است؟[/b]
شبکه ملی اطلاعات در حال حاضر در فاز ایجاد است، لذا عمده‌ترین سازمان‌ها و دستگاه‌های درگیر در این‌ خصوص، مجموعه سازمان‌ها و شرکت‌های زیر‌مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است. در این مجموعه نیز شرکت ارتباطات زیر‌ساخت با توجه به ماموریت و مسوولیت خود که ایجاد زیرساخت‌های شبکه‌های ارتباطی است، سهم بیشتری را به خود اختصاص داده ‌است. غیر از شرکت ارتباطات زیر‌ساخت، سازمان فناوری اطلاعات در خصوص سیاستگذاری شبکه ملی اطلاعات، مدیریت آدرس‌های این شبکه و... فعالیت دارد. همچنین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز در خصوص تعرفه‌گذاری سرویس‌های این شبکه نسبت به حسن ارائه آنها نظارت خواهد داشت.

[b] شبکه ملی اطلاعات چه مزایایی را برای کاربران عمومی و کاربران حقوقی و سازمان‌ها در بر خواهد داشت؟[/b]
اين شبكه اهداف اصلی هر دو قشر را فراهم می‌سازد. کاربران این شبکه اعم از حقوقی یا عمومی نیاز دارند در فضایی امن و با سرعت و دسترسی مناسب با یکدیگر تبادل اطلاعات داشته باشند، همان‌طور که ملاحظه می‌كنید همان اهداف ایجاد شبکه ملی اطلاعات است. علاوه بر این‌که هزینه‌های دریافت خدماتشان نیز کاهش می‌یابد که این موضوع بر ضریب نفوذ استفاده‌کنندگان از این خدمات می‌افزاید و برای کاربران، سازمان‌ها و دستگاه‌های حقوقی حتی در جایگاه یک ارائه‌کننده خدمات ارزش افزوده بیشتری فراهم می‌كند.
به طور کلی این شبکه قادر است همه اطلاعات و سرویس‌های مورد نیاز کاربران را در اختیار آنها قرار دهد.

[b] [color=blue] آیا با اینترنت ملی، دسترسی به شبکه اینترنت جهانی قطع می‌شود؟[/color][/b]
[color=blue] تعاملات و تبادلات بین المللی چه در سطح کاربر خانگی تا بالاترین سطح حقوقی و حقیقی اقتضا می‌کند به شبکه اینترنت جهانی متصل باشیم. چه بسا مي‌توانيم با افزایش و غنی‌سازی محتوای سایت‌های داخلی ارائه‌کننده فرهنگ برتر اسلامی برای جهانیان باشیم. اتصال به اینترنت یکی از خدماتی است که در شبکه ملی اطلاعات ارائه می‌شود.[/color]

[b][color=blue] یعنی به هیچ‌وجه قطع ارتباط با اینترنت جهانی مطرح نیست و مطرح نخواهد شد؟[/color][/b]
[color=blue] خير، به هيچ وجه.[/color]

[b] در سیستم‌های فیلترینگ اغلب فهرست‌های سیاه کاربرد دارد. آیا با راه‌اندازی اینترنت ملی، تنها دسترسی به سایت‌های موجود در فهرست سفید از شبکه جهانی اینترنت مجاز خواهد بود؟[/b]
سیاست‌های پالایش متناسب با قوانین موجود، تنظیم و اعمال می‌شود که طراحی و ايجاد شبکه جدید با تعاریف ارائه‌شده تاثیری بر آن ندارد. در شبكه ملي اطلاعات امكان دسترسي به تمامي سایت‌ها بجز سایت‌های غیرمجاز وجود دارد و دسترسي به سايت‌هاي مجاز و شناخته شده با سرعت بالا امكان پذيرخواهد بود.

[b] با وجود مشکلاتی که هنگام اعلام نتایج عمره مفرده، درخواست انصراف از یارانه‌ها و اعلام نتایج کنکور مشاهده می‌شود ـ که اغلب به دلیل ترافیک بالای درخواست‌های ارسال شده از طرف کاربران است ـ آیا شبکه ملی اطلاعات می‌تواند پاسخگوی نیازهای کاربران بدون چنین مشکلاتی باشد؟[/b]
قطعاً باعث تغییرات بسیاری خواهد شد. عمده‌ترین گلوگاهی که باعث بروز چنین مواردی می‌شود، محدودیت پهنای باند در بخش ارائه‌کننده سرویس است که به دلیل هزینه‌های بستر اینترنت، افزایش این پهنای باند شاید صرفه اقتصادی نداشته باشد. با راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات این مشکل، با افزایش به صرفه‌ پهنای باند در دو سوی سرویس‌دهنده و سرویس‌گیرنده و اختصاصی بودن بستر شبکه ملی اطلاعات برای کاربران داخل کشور به کلی رفع می‌شود.

[b] در حال حاضر موارد مشابه شبکه ملی اطلاعات حاضر در کدام کشورها پیاده‌ شده است و آیا ایران برای انجام این کار از تجربیات و متخصصان این کشورها بهره‌مند می‌شود؟[/b]
تقریباً در بيشتر کشورها این مفهوم جداسازی شبکه‌های اختصاصی و حساس از شبکه جهانی وجود دارد، ولی میزان و گستره آن متفاوت است. به اين معني كه اطلاعات حساس اجتماعي، اقتصادي و... كشور، در شبكه اختصاصي تبادل شده و دسترسي به آنها از طريق اينترنت امكان‌پذير نيست.
تعريف و طراحي شبكه ملي اطلاعات در كشور و بنا به تكليف قانوني ([url=http://ictb.ir/index.php/1389-12-02-12-27-38?start=4]ماده 46 قانون برنامه پنجم توسعه[/url]) انجام شده و به‌ صورت بومي نيز اجرا و پياده‌سازی مي‌شود.

[b] در بسیاری از مصاحبه‌ها و گزارش‌ها، هرجا صحبت از شبکه ملی اطلاعات است، صحبت‌هایی هم از موتور جستجوی بومی مطرح می‌شود. کمی در این‌باره توضیح دهید.[/b]
موتورهای جستجو، ابزار مورد استفاده عموم کاربران اینترنتی است که عموماً یک کاربر در یک روز ده‌ها بار از آنها استفاده می‌کند. در یک حساب ساده با در نظر گرفتن ضریب نفوذ کاربران کشور می‌توان پهنای باندی را که روزانه صرف اتصال کاربران داخلی به این سایت‌ها می‌شود (در حال حاضر همه خارجی است) را محاسبه كرد البته به ازای آن، هزینه‌های صرف شده براي تهیه این پهنای باند نیز قابل تامل است. از سوی دیگر این ارتباطات و اتصال به موتورهای جستجوی خارجی زمینه‌های سوء‌استفاده‌هایی را فراهم می‌کند که می‌توان به رفتارسنجی کاربران داخل کشور با برداشت آماری از جستجوهای انجام شده، همچنین مدیریت کاربران با پیشنهادهايي که در صفحات اولیه این موتورها به کاربران ارائه می‌شود، اشاره كرد.
لذا تولید موتور جستجوی بومی علاوه بر پاسخ به نیاز بحق کاربران داخل کشور، علاوه بر جلوگیری از هزینه‌های اضافی، امکان سوءاستفاده را نیز کاهش می‌دهد.
هر چند موتورهای جستجوی داخلی ‌باید توانمندی‌هایی مشابه و حتی برتر از موتورهای مشابه خارجی داشته باشند. در نهایت این‌که موتورهای جستجوي بومی یکی از المان‌های قابل استفاده در شبکه اینترنت و شبکه ملی اطلاعات است. در ضمن گستره جستجوی این موتورها فقط محتوا و منابع داخلی نیست، بلکه تمامي منابع موجود را مورد استفاده قرار مي‌دهد.

[b] این موتورهای جستجو الگوریتم‌ها و روش‌های منحصر به فردی را در خود جای داده‌ است که در مواردی نیز با همین رفتارسنجی‌ها موجب شده‌ نتایج درخواستی کاربران به بهترین شکل و در سریع‌ترین زمان در اختیارشان قرار گیرد. به نظر شما رقابت در این عرصه بیهوده نیست؟ همچنان که می‌بینیم بسیاری از شرکت‌های بزرگ همچون مایکروسافت نتوانسته اند در رقابت با گوگل پیروز شوند.[/b]
ما در اين عرصه به دنبال رقابت در بازار جهاني نيستيم بلكه به دنبال رفع نيازهاي خودمان و صيانت از اطلاعات و فرهنگ‌مان هستيم.

[b] زیرساخت‌ها، فناوري‌ها، ابزارها و حتی فرهنگسازی مورد نیاز براي راه‌اندازی و اجرای شبکه ملی اطلاعات چیست؟[/b]
زیرساخت‌های این شبکه با شبکه‌های دیگر دیتا تفاوت ماهیتی ندارد. این زیرساخت‌ها که در بخش حاکمیت عمدتاً در شرکت ارتباطات زیر‌ساخت پیگیری می‌شود، عبارت است از: شبکه فیبر کشوری، شبکه انتقال و شبکه دیتا در حوزه جابه‌جایی اطلاعات و در بخش ارائه سرویس و ذخیره اطلاعات این زیرساخت‌ها شامل مراکز داده (اعم از دولتی مانند مرکز داده ملی یا غیردولتی) است.

[b] اخیرا شاهد آلوده‌شدن برخی سرورهای وزارت نفت به نوعی از بدافزارها بودیم. با یکپارچه‌شدن شبکه‌ها و راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات، امکان انتشار سریع چنین بدافزارهایی در کل شبکه وجود ندارد؟[/b]
یکی از دلایل آلوده‌شدن سرورهای وزارت نفت، اتصال این شبکه به شبکه جهانی اینترنت بوده و اصولاً هدف حمله صورت گرفته نیز این سرورها بودند. با ایجاد شبکه ملی اطلاعات از یک‌سو حجم این حملات کاهش می‌یابد و از سوی دیگر با توجه به اختصاصی بودن شبکه ملی اطلاعات برای مجموعه اطلاعات و کاربران داخلی، آسیب‌پذیری سرورها و اطلاعات داخل کشور کاهش می‌یابد.

[b] در پاسخ به یکی از سوالات عنوان كرديد ارتباط با شبکه جهانی قطع نمی‌شود و از سويي آلودگی سرورهای وزارت نفت را نیز ناشی از اتصال به شبکه جهانی اینترنت می‌دانید. در صورتی که این اتصال قطع نشود باز هم امکان آلوده‌شدن وجود دارد و به دلیل یکپارچه‌شدن شبکه، این امکان که کل شبکه آلوده شود بیشتر نخواهد شد؟![/b]
اتصال به اينترنت از طريق درگاه‌هاي خاص و با اتخاذ تدابير و تمهيدات لازم و رعايت مسائل ايمني انجام مي‌پذيرد.

[b] تاکنون این پروژه چقدر پیشرفت داشته و طبق زمان‌بندی صورت گرفته تا چه مدت دیگر به طور کامل به اجرا درخواهد آمد؟[/b]
اقدامات زيادي در اين خصوص صورت گرفته و تعاريف و طراحي‌هايي انجام شده است. در رابطه با اجرا در زمينه زيرساخت‌هاي شبكه، داده، محتوا، كاربري، قوانين ومقررات، امنيت، خدمات و... پروژه‌هاي متعددي پياده و اجرا شده است و به ياري خدا مرحله اول شبكه ملي اطلاعات در سال جاري به بهره‌برداري مي‌رسد.

[url=http://www.jamejamonline.ir/papertext.aspx?newsnum=100814828400]منبع[/url]
http://jamejamonline.ir/Media/pdfs/1391/03/28/100814842528.pdf
http://jamejamonline.ir/Media/pdfs/1391/03/28/100814842535.pdf

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اگه یکم این جوونای هکرمون رو ساپورت می کردند ، می شد 60-70 درصد سایت هاشون رو بفرسایم رو هوا! اطلاعات سرورها رو هم از دم بکشیم بیرون :lol: اما ...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]اگه یکم این جوونای هکرمون رو ساپورت می کردند ، می شد 60-70 درصد سایت هاشون رو بفرسایم رو هوا! اطلاعات سرورها رو هم از دم بکشیم بیرون Neutral اما ...[/quote]
اگه ما 60 70 درصد سایتا اونا رو هوا بفرستیم اونا 100 درصد سرورهای ما ور میزنن که تا چند روز کلافه بشیم!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]پس مریضیم اینترانت ملی درست کنیم؟[/quote]

دوست عزیز اگر اینترانت ملی به در خانه ی شما برسه شما می توانید با سرعت های بالا به این شبکه متصل بشید

یکی از دلایلی که شما سرعت اتصال به اینترنت پایین دارید این است که کشور برای بالا بردن پهنای باند باید دلار خرج کند و این پهنای باند را از کشورهایی مثل ترکیه روسیه و یا امارات بخرد که البته آنها هم از کشورهای اصلی مثل آمریکا می خرند

در اینترانت ملی شما نیاز به خرید پهنای باند ندارید بلکه نیاز به یک بستر مناسب مثل فیبر نوری و یا اینترنت ماهواره ای برای بالا بردن سرعت دارید

مثلا وقتی کامپیوتر خود را با کابل شبکه با کامپیوتر دوستتان وصل می کنید سرعت هایی در حد چند مگابایت در اتصال به هارد دیسک دوستتان خواهید داشت ولی اگر بخواهید از همان کامپیوتر دوستتان به اینترنت وصل شوید با این که به صورت بلقوه امکان دسترسی به سرعت بالا را دارید ولی از آنجایی که اینترنت متصل به سیستم دوست شما پهنای باند بالایی ندارد شما نمی توانید بیش تر از چند کیلو بیت پهنای باند داشته باشید

یکی از دلایلی که در آمریکا سرعت های اینترنت نجومی است به خاطر وجود سرور های اصلی این شبکه ی جهانی در خود آمریکاست و به این ترتیب با تجهیزاتی مثل تجهیزات موجود در ایران اعم از خطوط اتصال شبکه و سرورها ، می توانید سرعت هایی در حد چند مگاببت را به راحتی تجربه کرد

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در رده بندی که گزارش شده بود امریکا رتبه ی خوبی در سرعت اینترنت نداشت پس اصلا ربطی نداره که سرورها در امریکا باشه یا نباشه!!!! کره جنوبی تا پارسال که اطلاع دارم رتبه ی اول رو داشت!
میشه بگید کدام کشور ها از اینترانت ملی استفاده میکنند که ایشون چنین حرفی زده هست!!!1 حتی چین هم اینگونه نیست!!!!!
همین اجرای اینترانت ملی هم هزینه های بسیاری تا الان برای ما داشته که با همین هزینه ها ما میتونستیم سرعت اینترنت کشورمون را ارتقا بدیم که نکردیم !
اینکه فکر کنیم اینترانت ملی فقط به خاطر سرعت بسیار زیادش یا نیاز نبودن به پهنای باند قرار هست اجرا بشود کمی بچگانه هست من کمی در مورد این موضوع بدبین هستم اگر تصور من درست باشد فقط میتونم بگم به نفع امریکا تموم خواهد شد!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]پس مریضیم اینترانت ملی درست کنیم؟[/quote]

دوست عزیز اگر اینترانت ملی به در خانه ی شما برسه شما می توانید با سرعت های بالا به این شبکه متصل بشید

یکی از دلایلی که شما سرعت اتصال به اینترنت پایین دارید این است که کشور برای بالا بردن پهنای باند باید دلار خرج کند و این پهنای باند را از کشورهایی مثل ترکیه روسیه و یا امارات بخرد که البته آنها هم از کشورهای اصلی مثل آمریکا می خرند

در اینترانت ملی شما نیاز به خرید پهنای باند ندارید بلکه نیاز به یک بستر مناسب مثل فیبر نوری و یا اینترنت ماهواره ای برای بالا بردن سرعت دارید

مثلا وقتی کامپیوتر خود را با کابل شبکه با کامپیوتر دوستتان وصل می کنید سرعت هایی در حد چند مگابایت در اتصال به هارد دیسک دوستتان خواهید داشت ولی اگر بخواهید از همان کامپیوتر دوستتان به اینترنت وصل شوید با این که به صورت بلقوه امکان دسترسی به سرعت بالا را دارید ولی از آنجایی که اینترنت متصل به سیستم دوست شما پهنای باند بالایی ندارد شما نمی توانید بیش تر از چند کیلو بیت پهنای باند داشته باشید

یکی از دلایلی که در آمریکا سرعت های اینترنت نجومی است به خاطر وجود سرور های اصلی این شبکه ی جهانی در خود آمریکاست و به این ترتیب با تجهیزاتی مثل تجهیزات موجود در ایران اعم از خطوط اتصال شبکه و سرورها ، می توانید سرعت هایی در حد چند مگاببت را به راحتی تجربه کرد[/quote]

می دونم آقا احسان گل ، بحث هک شد و اینا گفتم اگه اینترانت ملی باشه و dns سرور ها و هاست هاش داخل کشور باشه نمی تونند به این راحتی ها هکش کنند و ما چند هفته بی اینترنت بشیم. احسان جان درست پست ها رو بخون . من خودم منتظرم زودتر این اتفاق بیفته .... از لحاظ امنیتی بسیار مهمه
[quote]در رده بندی که گزارش شده بود امریکا رتبه ی خوبی در سرعت اینترنت نداشت پس اصلا ربطی نداره که سرورها در امریکا باشه یا نباشه!!!! کره جنوبی تا پارسال که اطلاع دارم رتبه ی اول رو داشت!
میشه بگید کدام کشور ها از اینترانت ملی استفاده میکنند که ایشون چنین حرفی زده هست!!!1 حتی چین هم اینگونه نیست!!!!!
همین اجرای اینترانت ملی هم هزینه های بسیاری تا الان برای ما داشته که با همین هزینه ها ما میتونستیم سرعت اینترنت کشورمون را ارتقا بدیم که نکردیم !
اینکه فکر کنیم اینترانت ملی فقط به خاطر سرعت بسیار زیادش یا نیاز نبودن به پهنای باند قرار هست اجرا بشود کمی بچگانه هست من کمی در مورد این موضوع بدبین هستم اگر تصور من درست باشد فقط میتونم بگم به نفع امریکا تموم خواهد شد![/quote]

اتفاقا چین 80 درصد اینترنتش از داخل تامین می کنه و 20 درصد رو از اینترنت جهانی استفاده می کنه . یکم مطالعه داشته باشید و بیخود گیر ندید
این به ضرر آمریکا تموم میشه چون دیگه اطلاعات رسمی کشور زیر دستشون نمیره :lol:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
لطفا منبع معتبری که حرفتونو اثبات کنه قرار دهید؟؟؟ چین 80 درصد اینترنتشو از داخل تامین میکند؟؟؟!!!!!!
چین به جای ساخت اینترانت ملی سعی کرده با امریکا رقابت کند یعنی موتور جستجو بسازه که دیگه مردمش کمتر به گوگل و ... بروند یا اینکه ایمیل بسازه که مردمش با ایمیل های ساخت چین به هموطنان خود در سراسر دنیا ایمیل بزنند نه اینکه اینترانت ملی درست کنه و ایمیل ایرانی داخلش درست کنه که فقط بشه به داخل ایران ایمیل زد این اخه چه بدردی میخوره؟؟؟؟
کاملا به نفع امریکا تمام خواهد شد دلیلش هم اون چیزی نیست که شما میگید برای اینکه اینترانت ملی بی فایده نباشه و کاربران خانگی از ان استفاده کنند مجبور میشوند اینترنت جهانی را محدودیت هایی بزارند وگرنه کسی دیوونه نیست که اینترنت جهانی با اون همه اطلاعات در همه ی زمینه هارو ول کنه بیاد از اینترانت داخلی استفاده کنه!!! که محدودیت در اینترنت جهانی که در فاز سوم اجرا خواهد شد باعث میشه دست امریکا بهونه باشه تا تکنولوژی که سر ان برای جلوگیری از محدودیت اینترنت در ایران ساخته را وارد ایران کنه در این صورت دیگه به طور کامل کنترل اینترنت از دست مخابرات خارج خواهد شد و شرکت های بزرگ ارایه دهنده ی اینترنت هم ورشکسته خواهند شد البته امیدوارم من بدبین بوده باشم و نظراتم اشتباه بوده باشد ولی تا حالا که اینگونه نبوده هست!!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]لطفا منبع معتبری که حرفتونو اثبات کنه قرار دهید؟؟؟ چین 80 درصد اینترنتشو از داخل تامین میکند؟؟؟!!!!!!
چین به جای ساخت اینترانت ملی سعی کرده با امریکا رقابت کند یعنی موتور جستجو بسازه که دیگه مردمش کمتر به گوگل و ... بروند یا اینکه ایمیل بسازه که مردمش با ایمیل های ساخت چین به هموطنان خود در سراسر دنیا ایمیل بزنند نه اینکه اینترانت ملی درست کنه و ایمیل ایرانی داخلش درست کنه که فقط بشه به داخل ایران ایمیل زد این اخه چه بدردی میخوره؟؟؟؟
کاملا به نفع امریکا تمام خواهد شد دلیلش هم اون چیزی نیست که شما میگید برای اینکه اینترانت ملی بی فایده نباشه و کاربران خانگی از ان استفاده کنند مجبور میشوند اینترنت جهانی را محدودیت هایی بزارند وگرنه کسی دیوونه نیست که اینترنت جهانی با اون همه اطلاعات در همه ی زمینه هارو ول کنه بیاد از اینترانت داخلی استفاده کنه!!! که محدودیت در اینترنت جهانی که در فاز سوم اجرا خواهد شد باعث میشه دست امریکا بهونه باشه تا تکنولوژی که سر ان برای جلوگیری از محدودیت اینترنت در ایران ساخته را وارد ایران کنه در این صورت دیگه به طور کامل کنترل اینترنت از دست مخابرات خارج خواهد شد و شرکت های بزرگ ارایه دهنده ی اینترنت هم ورشکسته خواهند شد البته امیدوارم من بدبین بوده باشم و نظراتم اشتباه بوده باشد ولی تا حالا که اینگونه نبوده هست!![/quote]

وقتی میگم از شبکه چیزی نمی دونید نگید چرا! شما همزمان می تونید از اینترنت و اینترانت استفاده کنید! مثال سادش اینه که شما می تونید از این سایت میلیتاری مطلبتون رو دریافت کنید و همزمان برید سایت های دیگه و از اونجا بگیرید ! شما با همین ساختار شبکه می تونید به شبکه اینترانت ملی وصل بشید ، نمونه سادش ادارات ما هستند ! آموزش و پرورش الان سرور داره با 1 گیگ پهنا باند اینترانتی ! بده؟!

اصلا فکرش رو هم نکنید که بشه اینترنت چمدونی و با دیش و ... راه بندازید ، اگه بخواند جمع کنند میریزند تو محلتون همش رو می برند (محل دقیقتون رو میشه معلوم کرد چون send دارید!) بعد شما هم 1 ضرر هنگفت می کنید!
بیشتر کاربراشون از این اینترنت ملی استفاده می کنند:
CSTNET, ChinaNet, CERNET and CHINAGBN

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من هم در مورد اینترنت چمدونی بسیار تحقیق کردم و حتی از متخصصان مخابرات در این زمینه هم پرسیدم و گفتند send کردن با ان به صورت مستقیم به ماهواره نیست که قابل شناسایی باشد و در واقع به صورت افلاین هست و فقط رسیو از ماهواره هست که نمیخوام بیشتر از این توضیح بدم که ممکنه مشکل برایم پیش بیاد...! .ولی میتونم سایت هایی برایتان اگر لازم بود لینک کنم تا خودتون بیشتر متوجه بشید!!!
در مورد اینترانت ملی کمی بیشتر توضیح بدید چون اگر اینطور که من متوجه شدم شما دارید اشتباه بزرگی میکنید! لطفا کمی بیشتر توضیح بدید یعنی چی من از سایت میلیتاری برای مثال اطلاعات دریافت میکنم و همزمان میتونم برم سایت های دیگه و از اونجا بگیرم؟؟ کمی بیشتر توضیح بدید
با تشکر!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اصولا اینترنت با send and receive تعریف می شه و شما بدون سند اینترنت براتون بی معنی میشه ( با اسکای نت هم ران میشه ....) بدیش اینه همه چیز میاد به جز چیزی که می خواهید.

اصولا وقتی اینترانت راه اندازی شد ما از 1 port یا همون درگاه می تونیم به سرور های خودمون متصل بشیم و می تونیم از بقیه اینترنت هم استفاده کنیم ، به طور مثال شما اینترنت رو روی سرور X که ماله ایرانه تنظیم می کنید تا از اون روش به یک فضای خاص وارد بشید و این وقتی امنیت داره که از اینترنت داخلی (همین شرکت ها) استفاده کنید و همینطور می تونید سرور شما 2 رو روی اینترنت جهانی تنظیم کنید .... ولی اگر کسی با اینترنت خارج از کشور به این درگاه بیاد باز بی فایدست برای اون چونکه باز از سرور خودش باید به سرور ما وصل که با رد شدن از اون سرور اطلاعاتش رو در اختیار اونور آبی ها میزاره ! متاسفانه چیز بلدم ولی قدرت بیانم صفره :lol: :lol:
توضیحش خیلی سخته اگه میشد بیای پای سرور اوتجا بهتر میشد توضیح بدم!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][color=#800000]تقی پور خبر داد:
[b]اجرای مرحله اول شبکه ملی اطلاعات/ شبکه مستقل اینترنت کماکان باقی است[/b][/color][/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][color=#0000CD]وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: تاکنون، مرحله اول شبکه ملی اطلاعات که همان تفکیک شبکه است، در 28 استان اجرا شده و 2 استان باقی مانده تا پایان شهریور ماه سال جاری تکمیل خواهند شد.[/color]
به گزارش خبرگزاری مهر، رضا تقی پور اضافه کرد: با اجرا شدن مرحله اول شبکه ملی اطلاعات در تمامی استانها، به 2شبکه مستقل اینترنت و شبکه ملی اطلاعات دسترسی خواهیم داشت.
وی تاکید کرد: مستقل بودن به مفهوم عدم دسترسی به اینترنت نیست بلکه آن شبکه در کنار شبکه ملی اطلاعات قابل دسترسی است و کماکان مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: بر اساس تفاهم نامه ای که با استانها در خصوص ارائه خدمات دولتی به صورت الکترونیک به امضا رسیده پیشرفت قابل قبولی داشتیم که تکمیل شبکه مترو اترنت استان کرمان از نمونه های بارز آن است که طی روزهای آینده افتتاح خواهد شد.
وی افزود: در مجموع ادارات فناوری اطلاعات و ارتباطات اکثر استانها تقریبا تمام فرایندهایشان را تبدیل به فرایند الکترونیک کرده اند که امیدواریم با همکاری دستگاهها این کار سرعت بیشتری پیدا کند.[/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][color=#FF8C00]۱۳۹۱/۰۶/۱۳[/color][/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]منبع: [url="http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1687607"]خبرگزاري مهر[/url][/font][/size]
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.