mahdi42

آبدیت اطلاعات درمورد توانایی ارتش های مهم منطقه (بی طرفانه و منصفانه)

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

برادر a-10 جان اگه نگاهي به همين كشورهاي غربي بندازي متوجه ميشي از طراحي تا ساخت وبه خدمت گرفتن يه شناور جديدچند سال طول ميكشه به طور ميانگين 5 سال . حالا كشور ما كه هيچ كمكي نداشت وهيچ سابقه اي تو اين كار نداشت شروع به اينكار كرد كه مسلما طول ميكشه كه سوار كار شه كه شد اين مهمه كه به هر ضحمتي بود تونستيم اونو بدست بياريم وبومي كنيم حالا كه رو غلطك افتاديم خيلي راحت تر و با مدت زمان خيلي كمتر توليد ميكنيم ولي يه سوال الان چند كشور توانايي اين كارو داره مگر نه به گفته خود دشمنانمون ما 7 كشوري هستيم كه به اين توانايي رسيديم.واقعا متاسفم اگه يه كشور ديگه اين كارو كرده بود هزاران احسنت ميگفتيد ولي پاي محصولات ساخت كشور مياد جز تو سر زدن و مسخره كردن كاره ديگه نداريدكلي هم ادعا ميكنيد وزحمات سختيها و مشكلاتي كه كشيدن رو زيره سوال ميبريد .

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
باز منحرف شدین جریان انحرافی :x :mrgreen: icon_rolleyes

دوست من جماران ناوشکن نیست ناوچه است واسه این که تبلیغ بیشتری کنن میگن ناوشکن.

راستش در مورد خرید های عربستان که باید دید چی میخوان بخرن ولی از نظر عربستان خیالتون راحت باشه حالا حالا ها به نیروی دریایی ما نمیرسه ولی نیروی هواییشون خیلی داره قوی میشه
ولی حیف که تعداد میگ 31 ها و سوخو 27 های ما کمه :mrgreen:

میگم ما که این همه با این دولت ترکیه خوبیم خوب نیست یه چند تا اف 16 ازش بخریم؟

در مورد ارتش ترکیه هم که این ارتش یک ارتش 1 میلیونی کاملا آموزش دیده هستش و نیروی دریایی و هوایی قوی داره که با وجود اف 35 تکمیل میشه ولی در نیروی زمینی ما جای پیشرفت های زیادی داریم و منتظر خبر تولید انبوه ذوالفقار هستیم که انشاالله به زودی میاد.

در مورد جغرافیا هم ما چیزی از ترکیه کم نداریم و اگر مناطق هم مرز و نزدیک ترکیه رو ببینید فرق چندانی نداریم.ولی دوباره ضعف ما نیروی هوایی هستش.

نیروی دریایی هم باید کارخانجات بیشتری داشته باشیم که بتونیم همزمان دو ناوچه مثل جماران بسازیم در مدت زمان کم تر ولی این واسه ما زوده و با این توجه ای که به نیروی دریایی میشه زیاد طول نخواهد کشید.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]اقاي goebbels حرف شما درمورده ارتش خيلي هم غلطه فكر نكنم خدمت كرده باشي چه برسه تو ارتش اصلا حرفتو قبول ندارم اگه يه جايي مثله تيپ55 هوابرد شيراز خدمت كرده بودي ميفهميدي اموزش وارتش يعني چي. بعدش من تواين تاپيك همه چيز ميبينم جز تحليل نظامي كارشناسي[/quote]
شما هم اگر نوشته من رو درست خونده بودی و متوجه شدی بودی که من منظورم در رده سربازی بود نه تیپ هوابرد که حرفه ای میشه فکر نمی کنم شما که خدمت رفته ای تیپ هوابرد رو در حد سربازی حساب کنی در ضمن کسی هم نگفته اعضایه این سایت کارشناس خبره نظامی هستن هر کسی نظر خودش رو میده
[quote]تا اونجایی که دیدم بعضی از دوستان کاملا جو گیر شدن و نیروهای مسلح ایران با ادوات فرسودشون رو ابرقدرت محسوب کردن!
اگر از قوای نظامی ما موشک های بالستیک رو فاکتور بگیریم بقیه ادواتمون مال زمانه جنگه! مخصوصا نیرو هوایی که واقعا داغونه ما با f-4.f-5 که بدنه اصلی نیرو هوایی هستند شانسی در برابر نیرو هوایی دیگر همسایه هامون نداریم!! از نظر تجهیزات انفرادی و زرهی و نیرو زمینی هم که تعریفی نیستیم و پدافند هم که همونطور که دوستان گفتن چیز خاصی که مارو تو موقعیت برتری قرار بده نداریم.
پس بریم به جون همین موشکا دعا کنیم
در نیروی دریایی هم که عربستان شروع به خرید های بزرگی کرده در حالی که ما... فقط تبلیغات می کنیم![/quote]
شما ثابت کردین اطلاعات نظامیتون اینطور که مشخصه در حد یک بچه 10ساله هم نیست این همه تجهیزات جدید بعد از جنگ ما خریدیم اونا رو حساب نکردین خوب محض اطلاع یه چنتای رو میگم تور ام 1 سام 6 SU24 SU25 T72و تجهیزاتی که خودمون ساختیم مثل مرصاد مصباح انواع رادار ها نفربر رخش و بسیاری چیز هایه دیگه پس شما جوگیر بیشتر خودتی که اینجوری بر پایه احساسات حرف میزنی در هر بحثی از همسایه هامون کم بیاریم در بحث زمینی شک نکن کم نیستیم شما ایران رو از افغانستان هم فکر کنم عقب تر فرض کردی

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]ولی حیف که تعداد میگ 31 ها و سوخو 27 های ما کمه[/quote]

[b]جاااااااااان؟!![/b]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ما سوخو 27 و میگ 31 داریم دوست من هر کدام 24 تا فکر کنم.

در گزارش سالانه ارتش اسراییل اومده بود تازه مال سال 2004 بود خدا میدونه الان چند تا شده اگه خواستید واستون منبع و لینکشو میزارم.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اقا شایعه درست نکن لطفا کلا ما یه بار بیشتر از روسیه جنگنده نخریدیم اونم دهه نود بود که میگ ۲۹ سوخو ۲۴ و ۲۵ خریدیم . سه چهار سال پیش هم قرار بود پوتین بهمون سوخو ۳۰ بده که کلا بعد از رفتنش منتفی شد

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]من حرف الکی نمی زنم یعنی شما موساد رو قبول ندارید.
[/quote]
دوست عزیز اونجا هم نوشته براورده نه قطعی براورد کردن که اگر یک وقت باشه غافلگیر نشن اگر SU27 MIG 31 تو ایران باشه که نیست باید یک پروازی چیزی داشته باشه دیگه نه که ما هم بتونیم ببینیمش نمیشه که همچین جنگنده هایی در ایران باشه و اصلا پرواز نکنه بالاخره اونا با ماهواره میتونن ببینن دیگه نه؟ از این بحث زیاد شده در میلیتاری و رد هم شده البته توسط دوستان

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]با دیپلماسی همه چیز میشه خرید این ها پول بهشون بده هر کاری واست میکنن

ببخشید اخراج نشیم ولی یه انتقاد به دولت از نظر من:این دولت واقعا بدترین سیاست خارجی رو در تمام دوران تاریخ ایران داشته چطور ما در زمان آقای خاتمی میتونستیم جنگنده و زیردریایی بخریم؟[/quote]
1)الان دارن ما رو یه کشور نظامی جنگ طلب نشون میدن تا عربها از ما بترسن در نتیجه تجهیزان نظامی بخرن.همین عربستان از ترس ما هی داره خودشو آپدیت میکنه.در نتیجه امریکا و ... دارن سود میکنن.(بدبختها فشنگ هم وارد میکنن)
2)الان کلی از زمان خاتمی گذشته و موقعیت فرق کرده.از نظر اونها(غربیها) الان ما باید کشور بده باشیم.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
ولی خودمونیم مقابل سربازای تمام دومتری امریکایی نمیدونم در صورت در گیری چیکار میتونیم بکنیم. چون من خودم سربازان و تانک های اونارو از نزدیک دیدم اولش کیف کردم برای این نظم ولی بعد ناراحت شدم چون با خودم فکر کردم دیدم اینا بعدا شاید درصورت جنگ به من هم شلیک کنن ولی اطمینان بهتون میدیم اگه امریکا حمله کنه قطا نمیزاریم از استان ما وارد شه چون برای ما افت داره.[/quote]
اولا ایول بابت غیرتت.
دومن نگران نباش به ما حمله کردن با جاهای دیگه فرق داره.سپاه یه ارتش چریکیه.مثل القاعده ولی پیشرفته تر.القاعده رو نمیشه شکست داد.چون مثاه سایه همه جا هستن و نیستن.( همین افغانیا مگه نبودن که شوروی رو شکست دادن.آمریکایی ها بهشون سرویس دادن اونها هم شوروی رو بیرون کردن ).فکر کن اومدن اینجا رو گرفتن.ارتش شکست خورد.ولی وقتی نوبت به سپاه میرسه اصلا نمیدونن دان با کی میجنگن ...

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خب دوست من خودمون باعثش شدیم و با این که من دیپلماسی زیادی نمیدونیم ولی در همون زمان اقای خاتمی که من شکوفایی سیاست خارجی ایران میدونمش ما تونستیم میگ 29 و زیردریایی کیلو بخریم بهتره به بحث اصلی برگردیم و در مورد میگ 31 هم به اندازه کافی بحث شده و یه کسی قبول داره که هست یه کسی قبول نداره من به برآورد ارتش اسراییل ایمان دارم چون با کمک موساد و واحد اطلاعات ارتش اسراییل تهیه میشه.خلاص

بهتره به بحث تجهیزات زرهی کشورهای منطقه بپردازیم.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ما ممکنه سو27 میگ31 سو30 و حتی سو پکفا هم داشته باشیم(الله اعلم)ممکنه اس400 اس500 و تور ام2و...داشته باشیم(الله اعلم)ما ممکنه تی90 و تی95 و ذوالفقار1000000 هم داشته باشیم(الله اعلم)ولی مطمئن باشید تا زمان جنگ رو نمیکنیم (نگفتم داریم گفتم ممکنه داشته باشیم)

در ضمن میگها و کیلوها رو زمان آقای رفسنجانی خریدیم

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]به نظر من موقعيت جغرافيايي هم مهمه
مثلا ايران يه كشور پهناوره با كوهستان هاي زياد كه ميتونه تاسيسات مهمشو لابلاشون پنهان كنه كه اينجوري حمله هوايي بهشون خيلي سخت ميشه
يه چيز ديگه هم اينكه بايد حزب ا... رو جزو نيروهاي ايران حساب كرد[/quote]
حزب ا... که کلا مال خودمونه.بخاطر همین مطمئن باشین بیشتر بالستیکهای ما به هدفاشون میخورن.آخه قبلش حزب ا... پدافندی نمیزاره واسشون.فقط لازمه قسمتس از سپاه سایبری رو بفرستیم تا اونجا رو کلا کور کنه ...
کار سپاه سایبری همینه دیگه... اگه هم جنگی بین ما و غربیها پیش اومد مطمئن باشین سپاه همینکارو میکنه . بهترین کار اینه که اول gps رو قطع کنن و ماهوارهها رو کور کنن ...

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.