mobarez

آيا در جنگ احتمالي اسراييل از بمب اتمي استفاده ميكند ؟

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

[color=darkblue]با سلام و عرض احترام

تحليلهاي متفاوتي در زمينه اين پرسش وجود دارد . اغلب در رسانه هاي بي طرف از عدم استفاده اسراييل از سلاحهاي نامتعارف سخن به ميان آمده است اما در برخي تحليلهاي ديگر اسرييل را كشوري خطرناك قلمداد ميكنند كه در صورت بالاگرفتن درگيري به هيچ اصل و قانوني پايبند نمي باشد . در اينجا ميخواهيم چند نمونه از تحليلهايي كه در اين زمينه وجود دارد در محضر شما حضرات را بررسي نمايم .[/color]



[quote]اگر رژیم صهیونیستی به تاسیسات هسته ای جمهوری اسلامی ایران حمله نظامی کند، چه خواهد شد؟

این پرسشی است که اسراییلی ها و آمریکایی ها نسبت به آن اهتمام زیادی نشان می دهند، اما به نظر می رسد ایران به آن چندان وقعی نمی نهد، چون اساسا رژیم صهیونیستی را کوچکتر از آن می بیند که بخواهد علیه کشوری بزرگ و مقتدر همچون ایران، اقدامی انجام دهد.
با توجه به آن که سیاست کلی دولت باراک اوباما، گزینه های دیپلماسی و تشدید مجازات اقتصادی را برای حل پرونده هسته ای ایران ترجیح می دهد، برخی محافل آمریکایی همچنان از راهکار نظامی در برخورد با ایران سخن می گویند و تهدید اخیر هسته ای اوباما علیه ایران حاکی از آن است که گزینه حمله نظامی از دستور کار مقامات کاخ سفید خارج نشده است. این محافل همچنین به نقش رژیم صهیونیستی در هر گونه حمله نظامی به تاسیسات ایران اشاره دارند، به ویژه آن که اسراییل بیشترین نگرانی را در منطقه نسبت به هسته ای شدن ایران ابراز کرده است.
این در حالی است که رژیم صهیونیستی بارها از آمریکا خواسته است چراغ سبز حمله به ایران را صادر کند و در این راستا به موفقیت حملات خود به تاسیسات هسته ای عراق در سال 1981 و حمله به مرکز دیرالزور سوریه در سال 2007 اشاره دارد.
بر این اساس مرکز پژوهشی «اسبان» در واشنگتن به ترسیم سناریوی حمله نظامی اسراییل به ایران پرداخته و طی گزارشی گزینه ها و پیامدهای احتمالی این حمله را به دولتمردان آمریکایی ارائه کرده است. این سناریو در مراحل زیر خلاصه می شود:

1) حمله رژیم صهیونیستی: اسراییل بدون اطلاع آمریکا و به طور ناگهانی به شش مرکز هسته ای ایران حمله می کند و از یک پایگاه نظامی عربستان برای سوخت گیری جنگنده های خود استفاده می کند. به دنبال این حمله روابط واشنگتن و تل آویو دچار تنش می شود و آمریکا اعلام می کند با این حمله موافق نبوده است. آمریکا از اسراییل می خواهد حملات خود را متوقف سازد، اما برخی مسئولان آمریکایی این حمله را یک فرصت طلایی برای تضعیف رژیم ایران و به ویژه سپاه پاسداران قلمداد می کنند.

2) ورود آمریکا به معرکه: آمریکا که در برابر کار انجام شده قرار گرفته است، برای دفاع از هم پیمان خود ناچار به ورود به معرکه می شود و موشک های پاتریوت را برای مقابله با واکنش ایران آماده می کند. برخی مشاوران کاخ سفید توصیه می کنند آمریکا وارد این معرکه نشود، چون هدف اسراییل آن بوده که پای آمریکا را به مقابله نظامی با ایران بگشاید.

3) پاسخ ایران: ایران موشک های دوربرد خود را به سمت اسراییل شلیک می کند و از جمله مرکز هسته ای «دیمونا» را هدف قرار می دهد، البته خسارت های اسراییل زیاد نیست، اما آثار روانی آن در داخل این رژیم گسترده است. جنبش حماس و حزب الله نیز به سوی اسراییل موشک پرتاب می کنند. ایران همچنین از عربستان به خاطر همکاری با رژیم صهیونیستی انتقام می گیرد و چاه های نفت ظهران را بمباران می کند. از طرفی ایران از این حمله برای تحکیم وحدت داخلی خود بهره برداری کرده و صدای معارضان را ساکت می کند. از طرف دیگر ایران یک حمله گسترده تبلیغاتی به راه انداخته و اعلام می کند آمریکا قادر به مهار هم پیمان خود نیست.

4) چالش در داخل رژیم صهیونیستی: رسانه های و احزاب معارض در اسراییل به دولت حمله کرده و اعلام می کنند اسراییل قدرت بازدارندگی خود را از دست داده است. این در حالی است که حزب الله روزانه دست کم صد موشک به داخل اسراییل و از جمله حیفا و تل آویو شلیک می کند و اوضاع اجتماعی و اقتصادی این رژیم بر هم خورده و مهاجرت معکوس به شدت افزایش می یابد.

5) پاسخ رژیم صهیونیستی: بالاخره اسراییل پس از انتظاری نسبتا طولانی موافقت آمریکا را جهت حمله به حزب الله کسب کرده و به مدت 48 ساعت لبنان را تحت بمباران شدید هوایی قرار می دهد و ارتش اسراییل آماده حمله زمینی می شود. جنبش حماس در باریکه غزه نیز از بمباران گسترده رژیم صهیونیستی در امان نمی ماند.

6) افزایش بهای نفت: به دنبال بمباران چاه های نفت ظهران و نیز بستن تنگه هرمز توسط جمهوری اسلامی ایران، بهای نفت به شدت افزایش می یابد. آمریکا نیز نیروها و تجهیزات خود را در خلیج فارس به شکل قابل ملاحظه ای افزایش می دهد. در این حال کشورهای عربی سازشکار در باطن از حمله نظامی به ایران خشنود هستند، اما از ترس واکنش ملت های خود موضع گیری رسمی نمی کنند.

7) پایان نبرد: بالاخره پس از هشت روز جنگ پایان می یابد و روز آخر آمریکا به بمباران اهداف هوایی و دریایی و زمینی ایران در منطقه تنگه هرمز می پردازد و ارتش ایران شکست سختی را متحمل می شود.

بحث اصلی در داخل آمریکا اسراییل آن است که آیا برنامه هسته ای ایران تا چه حد دچار توقف یا تاخیر شده است؟ برآورد کلی آن است که روند هسته ای ایرانی کاملا متوقف نشده و دانشمندان هسته ای ایران صدمه ای ندیده اند، لذا ایران پس از مدتی می تواند با توجه به تجارب و تجهیزات باقی مانده (ترجیحا در مراکز سری) به کار هسته ای خود ادامه دهد. با این وصف این نبرد برنده ای نداشته و در پایان این سوال جدی در داخل محافل آمریکایی و اسراییلی مطرح است که آیا توقف چند ساله برنامه ای هسته ای ایران، ارزش پرداخت این هزینه را داشته است؟[/quote]

[color=indigo]همينطور كه در متن بالا ملاحظه فرموديد آمريكا را برنده نهايي نبرد ميداند و البته به اين نكته نيز اذعان كرده است كه ايران تلاشهاي هسته اي خود را ادامه مي دهد. ولي در لابه لاي اين سناريو تضعيف نيروي نظامي ايران نهفته است . به عنوان مثال :[/color]

1 - روز آخر آمریکا به بمباران اهداف هوایی و دریایی و زمینی ایران در منطقه تنگه هرمز می پردازد و ارتش ایران شکست سختی را متحمل می شود.

[color=darkblue]نتيجه نبرد تنها در روز آخر مشخص شده و اين نتيجه هم توسط امريكا رقم ميخوردو اعتقاد بر اين است كه تنها با بمباران باعث تحميل شكستي سخت بر ايران خواهند شد[/color]

2 - به مدت 48 ساعت لبنان را تحت بمباران شدید هوایی قرار می دهد و ارتش اسراییل آماده حمله زمینی می شود. جنبش حماس در باریکه غزه نیز از بمباران گسترده رژیم صهیونیستی در امان نمی ماند.

[color=darkblue]جالب است در 33 روز جنگ در لبنان اسراييل كاري از پيش نبرد در 48 ساعت چگونه ميتواند صرفا با بمباران ريشه حزب الله را بخشكاند ؟!![/color]

3 - ایران موشک های دوربرد خود را به سمت اسراییل شلیک می کند و از جمله مرکز هسته ای «دیمونا» را هدف قرار می دهد، [color=red]البته خسارت های اسراییل زیاد [/color]نیست، اما آثار روانی آن در داخل این رژیم گسترده است

[color=darkblue]با توجه به تعداد بسيار بالاي موشكهاي ارسالي ايران با سرعتهاي بالاتر از 8 يا 9 ماخ (كه عملا سيستم دفاع موشكي را از رده خارج خواهد كرد و خود اسراييلي ها هم بر اين نكته اذعان دارند) و قدرت بالاي تخريب موشكهاي سجيل 1 و شهاب 3 (بهينه شده) و همينطور كوچكي گستره مناطق حساس اسراييل و وسعت كم به نظر شما اين نوع تحليل ناشي از چيست ؟[/color]


[hr]

[color=darkblue]در اين قسمت به مطلبي ديگر كه حتما همه شما عزيزان از قبل با آن آشنا هستيد مي پردازيم :[/color]

[quote] اسرائیل نمی تواند از بمب اتم استفاده کند !

هر چند که تسلیحات پیشرفته در دنیای امروز می تواند نقش یک فاکتور کلیدی را در بدست آوردن برتری های نظامی در جنگ بازی نماید اما آنچه مسلم است این است که نحوه واکنش طرف مقابل سرنوشت نهایی جنگ را مشخص می کند.
برای مثال بررسی تجربه جنگ ویتنام نشان می دهد که با وجودی که ارتش ایالات متحده با یک ماشین نظامی حرفه ای و مجهز به این کشور حمله نمود نتوانست به هدف مورد نظر خود دست یابد و نهایتا مجبور به عقب نشینی از ویتنام شد.
در واقع هیچ کسی فکر نمی کرد که آمریکا در نبرد با کشوری مثل ویتنام که از ارتش قدرتمندی برخوردار نبود و حتی از تجهیزات نظامی پیشرفته ای برخوردار نبود شکست برخورد اما به هر حال آمریکا با وجود تمام برتریهای نظامی که داشت شکست خورد.
این مسئله در مورد اسرائیل نیز صادق است. هر چند که اسرائیل از کلاهک اتمی برخوردار است و تجهیزات نظامی پیشرفته ای را از سوی آمریکا و سایر کشورهای غربی دریافت نموده ولی داشتن بمب اتم به تنهائی نمی تواند باعث پیروزی اسرائیل در جنگ احتمالی با ایران شود.
اسرائیل با دارا بودن 100 الی 200 کلاهک هسته ای تنها کشوری در منطقه خاورمیانه می باشد که از سلاح اتمی برخوردار است ولی بسیاری از کارشناسان مسایل دفاعی و نظامی بر این باورند که داشتن سلاح هسته ای به تنهایی کارت برنده اسرائیل برای پیروزی در جنگ با ایران محسوب نمی شود.
آنچه مانع از حمله اتمی اسرائیل به ایران می شود این است که ایران در واکنش به حملات اسرائیلی از سلاح های بیولوژیکی و شیمیایی برای حمله به مناطق حساسی از اسرائیل استفاده می نماید که بررسی عوارض حملات تلافی جویانه ایران باعث می شود که اسرائیل از حمله اتمی به ایران منصرف شود.
انصراف اسرائیل از حمله اتمی به ایران به این علت است که این کشور بسیار کوچک بوده و بخش عظیمی از جمعیت آن در محدوده کوچکی در اطراف تل آویو متمرکز شده است, به همین علت این منطقه بسیار آسیب پذیر شده چرا که بیش از هفتاد درصد از کل جمعیت اسرائیل و هشتاد درصداز ساختار زیر بنایی اسرائیل در این منطقه متمرکز شده است.
در اینجاست که زندگی میلیون ها یهودی ساکن در اسراییل در معرض تهدید جدی قرار می گیرد و اسراییل پیش از آن که به فکر حمله پیشگیرانه به ایران باشد، باید به فکر جان آنهایی باشد که تمام جمعیت این کشور یهودی نشین را تشکیل داده اند.
به همین علت هر چند که اسرائیل از سلاح اتمی برخوردار است اما تمرکز اقتصادی و جمعیتی آن در یک نقطه چنان ضعفی را به ارتش اسرائیل تحمیل نموده است که هیچگاه نتواند در برابر ایران از سلاح هسته ای استفاده نماید چون در صورتی که ایران این مناطق را مورد حملات شیمیایی یا بیولوژیکی قرار دهد دیگر از اسرائیل چیزی باقی نمی ماند و همین مسئله سبب شده که سلاح های شیمیایی ایران بتوانند به تنهایی عامل بازدارندگی مستحکمی در برابر کلاهک های هسته ای اسرائیل ایجاد نمایند.[/quote]




[color=red]در اينجا با توجه به اينكه مطالب فوق منطقي و قابل پذيرش مي باشد نظر شخصي خود را با ترسيم چند فاكتور مهم در رد استدلال فوق بيان ميدارم [/color]

[color=darkblue]

1 - خوي دد منشي و وحشي گري اسراييل بر همگان مبرهن است.

2 - اين كشور داراي عقايدي فراماسونري است و خود را آقا و سرور جهانيان ميدانند و نسل خود را برترين نسل كره زمين خطاب ميكند.

3 - طبق رعايت اصول و عقايد فراماسونري سلطه جويي و خود خواهي و تضعيف انسانها در خون و پوست و گوشت صهيونيسم نهادينه شده است.

4 - طبق عقايد صهيونيسم مدرن رسيدن به مقصد از هر راهي جايز و عادي است و در اغلب وضعيتها اجباري است.

5 - داشتن اين تفكر خطرناك كه دولت وقت مجاز است براي حفظ صهيونيسم دست به هر اقدامي بزند !

6 - طراحي و پيمايش طريقي از پيش تعيين شده اي با اين عنوان كه جنگ با ايران به منزله جنگ آخر دنياست !

7 - با توجه به پيشرفتهاي روز افزون ايران در زمينه هاي نظامي از قبيل پدافند و موشك و ... كمترين تلفات و بالاترين بازدهي در استفاده از سلاحهاي نامتعارف است.

8 - داشتن اين باور كه ايران يگانه كشور قدرتمند مخالف فراماسونري است و در صورت نبودن ايران سوريه و حزب الله و حماس توان رويارويي با اسراييل را ندارند.

9 - داشتن موقعيت استراتژيك ايران در منطقه و عدم رضايت دول عربي از ايران در پس پرده به علت اختلافات ديني و مذهبي.

10 - حس مهم انتقام جويي و شهادت طلبي ايرانيان در دفاع از آرمانهايشان ---- پس تا حد ممكن بايد با ضربه اي مهلك عملا ماشين جنگي ايران را متوقف كرد و پس از شليك موشكهاي هسته اي به ايران با بمبارانهاي وسيع و دامنه دار توان انجام هرگونه واكنشي را از ايران سلب نمود.

11 - سلطه جويي بر منابع نفتي و تاراج ثروت هاي خدادادي كشورها

12 - با توجه به توان ايران يقينا در جنگ كلاسيك و همينطور در نبرد نامتقارن آن هم بصورت تواماْ با اسراييل و همپيمانانش عملاْ اين كشور حرفي براي گفتن نخواهد داشت و براي جلوگيري از نابودي خويش مجبور به استفاده از سلاحهاي نامتعارف مي باشد.

13- و مورد آخر كه به نظر بنده مهمترين عامل است اين است كه با توجه به تجميع كارخانجات و مراكز مهم صنعتي و اقتصادي در شهرهاي تهران و اصفهان و تبريز و بمباران مناطق و اسكله هاي نفتي عملا ميتوان ايران را تا سالها تعطيل نمود . چندي پيش يكي از اساتيد دانشگاه علوم تحقيقات تهران با بررسي احتمال زلزله در تهران و تجميع 40 - 60 در صد مراكز مهم در حومه تهران برآورد نمود در صورت بروز زلزله اي با قدرت 6 ريشتر به بالا تهران و بالطبع ايران به مدت 10 سال تعطيل خواهد شد. (البته اقدامات دولت محترم نيز در زمينه تمركز زدايي شهرهاي بزرگ عملا ناكارآمد بوده است. شايد برخي از عزيزان بر اين باور باشند كه صنايع نظامي ايران در گستره اي پهن و در جاي جاي ميهن عزيزمان قرار دارد و عملا امكان انهدام آنها بطور كامل وجود ندارد . ضمن هم عقيده بودن با اساتيدم بايد اين نكته را عرض كنم كه نابودي مراكز توليد برق و كارخانجات و صنايع و زير بناهاي اقتصادي كشور عملا كشور را به ورطه نابودي سوق ميدهد.

با در نظر گرفتن مطالب فوق به نظر اين حقير احتمال حمله هسته اي به ايران توسط اسراييل آن هم در لحظات تعيين كننده جنگ وجود دارد. كه يقين دارم كارشناسان ذبده نظامي ايران اين احتمال قوي را در نظر گرفته اند و اميدوارم تا در آينده راهكارهايي جامع جهت برخورد با اين سناريو را نيز داشته باشند.



در پايان از سروران و اساتيد خودم استدعا دارم تا اينجانب را از نظرات خود محروم ننمايند.

با تشكر - مبارز[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
حمله یا تهدید هسته ای این رژیم ملعون این اجازه رو به ایران می دهد که ما نیز از سلاح هسته ای علیه ان ها استفاده کنیم و از ان جایی که مساحت سرزمین های اشغالی بسیار کم است با تعداد کمی بمب اسرائیل به گورستان فراماسون های تاریخ تبدیل خواهد شد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اگه لازم باشه اینقدر راههای ساده تری وجود داره که ایران نسل این صهیونیست را برداره که احتیاج به بمب اتم نباشه!خرجش فقط یکم میکروب و ویروس هست !

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]اگه لازم باشه اینقدر راههای ساده تری وجود داره که ایران نسل این صهیونیست را برداره که احتیاج به بمب اتم نباشه!خرجش فقط یکم میکروب و ویروس هست ![/quote]
سلام دوست عزيز
ميشه بگيد چه طور با ويروس و ميكروب اين كار رو انجام ميديد؟ تا نسل اسراپيل رو از بين ببريد؟ :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ایران باید خودشو به مرحله ای برسونه که ظرف کمتر از یک هفته قادر به ساخت بمب اتم باشه.در این صورت هم بمب اتم رو قبلش نساختیم هم در صورت تهدید اتمی می تونیم سریع مقابله به مثل کنیم

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با عرض سلام دوستان

از دید من جنگی از همون اول نبوده تا بخوان بمباران اتمی بکنند !
دلیلشم واضحه اونا از اراده این ملت خوب خبر دارن اگر هم این چنین تهدیداتی هم می کردند نفسشون به آمریکایی گرم بود که قربونش برم بعد تهدید به بستن تنگه هرمز ، به آمریکایی ها نه بلکه بیشتر به این عربها ثابت شد که اگر چنین اتفاقی بیفته چه بلایی اول سر اونها میاد چون از دید من همپای اسراییل این عربها هم خیلی دلشون می خواد جنگی علیه ایران شروع بشه ولی باید بگم بکوری چشم دشمن دیگه خیلی دیر شده !
یه نیگا به منطقه بکنین رژیمی که با تظاهرات ضد اسراییلی جوانان مصری و اردنی و تونسی (اونم با دستان خالی) دچار بحران میشه آخه من نمی دونم چجوری می خواد به ایران حمله کنه !
اینا از دید من یسری اقدامات ( جنگ روانی ، ایران و شیعه هراسی ، تحریم اقتصادی و ... ) حساب شده است که نخوان یه قدرت جهانی دیگه ظهور پیدا کنه که از دید من این کار غیر ممکنهچون ایران تأثیرشو گذاشته چراشم به اینه که همین ترکا که الان دیگه حرفای گنده تر از وجودشون می زنن فهمیدن که واسه اینکه به حرفشون تو صحنه جهانی اهمیت بدنن باید یه کم حرفهای ضد اسراییلی بزنن تا شاید کسی بگه اینام هستن تو منطقه! ولی از دید من زهی خیال باطل ! چون کشوری که استقلال نظامی نداره این یه واقعیته نمی تونه استقلال سیاسی داشته باشه. کشور های منطقه و ملتهاشون خیلی طول می کشه از دید من تا بتونن قدم تو راهی که ایرانیا گذاشتن بذارن ( بدون هیچ احساسی میگم ) چون اینا با پول همون غربیا شیرن از خوشون وجودی ندارن زیاد هم نباید این بزرگ نمایی رسانه ها توجه کرد که هدف واسه ضعف ایران و ایرانی .
حالا با وجود هند و برزیل چرا ایران این همه مهم شده ؟
همون طور که عزیزان می دونن 60 درصد انرژی این جهان 7 میلیاردی از خاورمیانه است و ایران تنها شیر این منطقه است .

به امید درخشش ایران و ایرانی در همه زمینه ها ... یا علی

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=darkred]بله اسراپيل به دليل عدم داشتن عمق استراتژيك 2 بار تا حالا موجوديت خود را در خطر ديده و خواسته از اسلحه اتمي استفاده كنه كه هر 2 بار آمريكا جلوشو گرفته.بار اول در جنگ يوم كيپور 1973 بود كه از شنود واژه رمز رفتن به معبد سوم(موشه دايان به گلدا ماير گفته بود)آمريكا متوجه حمله اتمي اسراپيل به مصر شده كه با ارسال كمك نظامي جلوش ايستاد!!!
بار دوم هم در جنگ اول خليج فارس بود كه صدام شروع به موشك زدن به اسراپيل كرد و آمريكا سريع جلوي حمله اتمي اسراپيل به بغداد را گرفت(اسراپيل احتمال داده بود كه صدام حمله شيميايي كنه)[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به نظر من هم اگر احساس کنه قرار با ایران درگیر بشه احتمال این هست که مارا با بمب اتم بزنه تا در کمترین زمان بیشترین خسارت رو وارد کنه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
چه چيز هاي خنده داري ميگيد تو اين سايت
ساخت بمب اتمي در كمتر از يك هفته! غني سازيش چندين سال طول ميكشه


مسموم كردن اسراپيل!!! خيلي خنده دار بود :mrgreen:


[quote]اینا از دید من یسری اقدامات ( جنگ روانی ، ایران و شیعه هراسی ، تحریم اقتصادی و ... ) حساب شده است که نخوان یه قدرت جهانی دیگه ظهور پیدا کنه که از دید من این کار غیر ممکنهچون ایران تأثیرشو گذاشته چراشم به اینه که همین ترکا که الان دیگه حرفای گنده تر از وجودشون می زنن فهمیدن که واسه اینکه به حرفشون تو صحنه جهانی اهمیت بدنن باید یه کم حرفهای ضد اسراییلی بزنن تا شاید کسی بگه اینام هستن تو منطقه! ولی از دید من زهی خیال باطل ! چون کشوری که استقلال نظامی نداره این یه واقعیته نمی تونه استقلال سیاسی داشته باشه. کشور های منطقه و ملتهاشون خیلی طول می کشه از دید من تا بتونن قدم تو راهی که ایرانیا گذاشتن بذارن ( بدون هیچ احساسی میگم ) چون اینا با پول همون غربیا شیرن از خوشون وجودی ندارن زیاد هم نباید این بزرگ نمایی رسانه ها توجه کرد که هدف واسه ضعف ایران و ایرانی .
حالا با وجود هند و برزیل چرا ایران این همه مهم شده ؟
همون طور که عزیزان می دونن 60 درصد انرژی این جهان 7 میلیاردی از خاورمیانه است و ایران تنها شیر این منطقه است . [/quote]
داداش يه كم راجعبه اين اقدامات توضيح ميدي. ايران اسراپيل رو تحريم كنه؟ شيعه هراسي يا اسلام حراسي؟ :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]چه چيز هاي خنده داري ميگيد تو اين سايت
ساخت بمب اتمي در كمتر از يك هفته! غني سازيش چندين سال طول ميكشه


مسموم كردن اسراپيل!!! خيلي خنده دار بود :mrgreen:


[quote]اینا از دید من یسری اقدامات ( جنگ روانی ، ایران و شیعه هراسی ، تحریم اقتصادی و ... ) حساب شده است که نخوان یه قدرت جهانی دیگه ظهور پیدا کنه که از دید من این کار غیر ممکنهچون ایران تأثیرشو گذاشته چراشم به اینه که همین ترکا که الان دیگه حرفای گنده تر از وجودشون می زنن فهمیدن که واسه اینکه به حرفشون تو صحنه جهانی اهمیت بدنن باید یه کم حرفهای ضد اسراییلی بزنن تا شاید کسی بگه اینام هستن تو منطقه! ولی از دید من زهی خیال باطل ! چون کشوری که استقلال نظامی نداره این یه واقعیته نمی تونه استقلال سیاسی داشته باشه. کشور های منطقه و ملتهاشون خیلی طول می کشه از دید من تا بتونن قدم تو راهی که ایرانیا گذاشتن بذارن ( بدون هیچ احساسی میگم ) چون اینا با پول همون غربیا شیرن از خوشون وجودی ندارن زیاد هم نباید این بزرگ نمایی رسانه ها توجه کرد که هدف واسه ضعف ایران و ایرانی .
حالا با وجود هند و برزیل چرا ایران این همه مهم شده ؟
همون طور که عزیزان می دونن 60 درصد انرژی این جهان 7 میلیاردی از خاورمیانه است و ایران تنها شیر این منطقه است . [/quote]
شيعه هراسي يا اسلام حراسي؟ :mrgreen:[/quote]

اگه اشتباه نکنم منظور این دوستمون شیعه هراسی بود برای ترسوندن ملتهای سنی منطقه،نه اسلام هراسی

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ملت هاي سوني منطقه دوست عزيز براي چي بترسن؟ وقتي با آمريكا روابط حسنه دارن و اسراپيل رو هم قبول دارن . ديگه براي چي بترسن؟
همين عرب ها رو مي بينيد . اگر تقي به توقي بخوره اول از امريكا و اسراپيل ميان تهران رو ميگيرن. كينه دارن از ايرانيا . سر جنگ قادسيه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
عزیز دوران سلاح هسته ای برای اسرائیل هر وقت احتیاج داشته باشه شروع می شه ولی ان شا ا.. که تو کشور خودشون میترکه ما هم دلمون شاد می شه یعنی نمیشه یک چرنوبیل هم توی اسرائیل درست شه هان

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
استفاده از سلاح هسته ای توسط اسرایل در صورت موشک باران ایران محتمل به نظر میرسه ولی استفاده از سلاح هسته ای هم برای اسرایل خودکشی محسوب میشه در ضمن اسرایل خودش به تنهایی قادر به حمله به ایران نیست

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.